Találatok a következő kifejezésre: Nagyon göndör hajam (77 db)

Hogyan tupírozzak nagyon göndör hajat?

Göndör a hajam, és ?rült tudós leszek farsangon. Hogyan tudnám olyanná formálni a hajam?? :D

Legjobb válasz: hát ez attól függ, mennyire göndör a hajad és milyen hosszú. Nekem hosszú a hajam, a teteje fokozatosan hullámos, alul göndör és vastagszálú, úgyhogy sehogy sem tudom belõni olyanra, amilyenre szeretném, mert rögtön kilógja magát :D mármint ha ilyen extra frizurát csinálnék. szerintem próbálkozz hullámcsatokkal és jó sok hajlakkal.

hát ez attól függ, mennyire göndör a hajad és milyen hosszú. Nekem hosszú a hajam, a teteje fokozatosan hullámos, alul göndör és vastagszálú, úgyhogy sehogy sem tudom belõni olyanra, amilyenre szeretném, mert rögtön kilógja magát :D mármint ha ilyen extra frizurát csinálnék. szerintem próbálkozz hullámcsatokkal és jó sok hajlakkal.

Szerintetek nagyon-nagyon göndör hajra a Remington shine therapy vagy a Bellissima Imetec b1150 a jobb? :o Vagy tudtok széles lapú bellissima hajvasalókat még ami jól kivasalja a hajat?

(

Legjobb válasz: Nekem remington shine therapy van 2010 karácsonya óta. Nagyon jól vasal, nekem is göndör a hajam, bár nem ennyire. Viszont mostanság kezd meghibásodni, sokszor kikapcsol meg recseg, gondolom érintkezéshibás.:/ Mondjuk eddig egyik hajvasalóm sem volt hosszú életû, úgyhogy ettõl eltekintve a Remingtont ajánlanám, a Belissimáról nem hallottam jókat(:

Nekem remington shine therapy van 2010 karácsonya óta. Nagyon jól vasal, nekem is göndör a hajam, bár nem ennyire. Viszont mostanság kezd meghibásodni, sokszor kikapcsol meg recseg, gondolom érintkezéshibás.:/ Mondjuk eddig egyik hajvasalóm sem volt hosszú életû, úgyhogy ettõl eltekintve a Remingtont ajánlanám, a Belissimáról nem hallottam jókat(:

Nagyon göndör hajam van, 4éve vasalom minden reggel. Eleinte szép sima maradt, de mostanában nagyon ronda vasalás után 15 perc elteltével.4 éve ugyanazt a vasalót használom, gondoltam jó lenne lecserélni. Milyen vasalót vegyek?

Mindig begöndörödött a hajam, amikor párás idõ van kint. Olvastam, hogy van olyan Remington vasaló, hogy még párás levegõtõl sem göndörödik vissza a hajam. Ez mennyire lehet hatásos?

Legjobb válasz: Egész véletlenül nem az a gond, hogy szarrá töredezett a hajad a sok vasalástól? A sérült hajszálak jobban göndörödnek.

Egész véletlenül nem az a gond, hogy szarrá töredezett a hajad a sok vasalástól? A sérült hajszálak jobban göndörödnek.
A kérdező hozzászólása: Most Belissima vasalóm van.
A kérdező hozzászólása: Használok többféle hajápolót, hõvédõt is.. az 50% töredezett. De amikor fodrásznál voltam õ úgy kivasalta, hogy utána 3 napig nem kellet vasalót használnom. Próbáltam megrendelni azt a vasalót, amit a fodrász használt, de sajnos betiltották
A kérdező hozzászólása: már nem árulják szinte sehol
próbáltad már egyenesre száritani, hajvasaló nélkül? lehet, hogy akkor sokkal több ideig maradna sima.
A kérdező hozzászólása: igen próbáltam, akkor is begöndörödött. Szerintem a vasaló miatt van, mert már 4 éves... már kopik róla a kerámia is. Meg sokan panaszkodtak a belissima hajvasalókra.


vagy vasald ki :D
Az embert mindig piszkálják valamivel. Ne foglalkozz felük. Amint felvállalod, hogy te ilyen vagy, neked ez így jó akkor fokozatosan abbahadják a piszkálást. Akkor majd kitalálnak mást! :)
Ezt ti sem gondoljátok komolyan, hogy a másik ember kedvéért változtassa meg a kinézetét? Ilyen és kész! Lehet hogy jó áll neki, honnan tudjátok, hogy nem? A gyerekek meg mindenért piszkálják egymást. Most kell megtanulnod, hogy nem lehet a másik ember kedve kénye szerint alakítanod a külsõdet, mert akkor megmondják a hajad hosszúságát, a színét, milyen ruhákba járkálj, stb. Ki kell állni magadért, mert ha nem akkor más mondja meg milyen legyél, és az lehet, hogy neked nem fog tetszeni.
legyél rá büszke!!! ;) benned pont ez a más, ez a különleges.. és SOHA.. ismétlem, SOHA senki kedvéért ne változz meg!! ;)nekem is ilyen kijelentést tett a múltkor egy bizonyos személy, hogy ki és hol az lényegtelen: menjek fodrászhoz mert borzalmas a hajam. elszomorodtam, elmentem fodrászhoz és 15 cm-t vágtak le a hajamból... ami a hátam közepéig ért.. egy hétig sírattam.. ne tedd! :)
Reggel mosd meg a hajad.
így van. ha csinálsz valamit a hajaddal utánna biztos kitalálnak mást amivel piszkálni fognak
Vágd kopaszra:D amúgy azért piszkálnak, mert úgy látják meg lehet tenni veled, nem tartanak elég erõs egyéniségnek!Változtass ezen
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.

Mit gondoltok a dauerról, azon kívül, hogy nagyon megtöri hajat? Lehet olyat hogy enyhén göndörre egyen megcsinálva, olyan nagy hullámokkal?

Legjobb válasz: Én pont tegnap daueroltattam be a hajam. :) Igen, tisztában voltam vele, hogy töri, de már annyira utáltam a hajam... szögegyenes volt, semmit nem lehetett vele kezdeni. A hullámos frizurák meg mindig nagyon tetszettek, csak sajnos hamar kilógta magát. Emellett mindig lelapult volt a hajam, hiába szárítgattam. Elõször én is nagy hullámokat képzeltem el, de göndör lett. Nem úgy nézek ki, mint egy puli, nagyon tetszik. Csak majd figyelj oda rá jobban, ápold stb.

Én pont tegnap daueroltattam be a hajam. :) Igen, tisztában voltam vele, hogy töri, de már annyira utáltam a hajam... szögegyenes volt, semmit nem lehetett vele kezdeni. A hullámos frizurák meg mindig nagyon tetszettek, csak sajnos hamar kilógta magát. Emellett mindig lelapult volt a hajam, hiába szárítgattam. Elõször én is nagy hullámokat képzeltem el, de göndör lett. Nem úgy nézek ki, mint egy puli, nagyon tetszik. Csak majd figyelj oda rá jobban, ápold stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Az igaz hogy attól soha nem lesz zsíros a hajam(amúgy mindig az) :((

Nagyon göndör a hajam, ha megmosom megvárom míg magától megszárad majd kivasalom egy Bellissima ultra slim-nevű hajvasalóval de nem marad egyenes. Vettem egy hajegyenesítő krémet de nem tudom, hogy hogy használjam, vizes vagy száraz hajra?

Mit csináljak hogy egyenes legyen a hajam? Más hajvasalót válasszak? Vagy mit tegyek rá?

Legjobb válasz: fésûvel és hajszárítóval szárítsd meg alapból, de elõtte rakd rá a krémet, azokat mindig nedves hajra kell rakni. majd utána vasald meg, ha magától szárad, akkor felveszi a hajad a göndör állapotot és nagyon nehezen lehet majd vasalni,a hajszárító meg "betöri" a hullámokat

fésûvel és hajszárítóval szárítsd meg alapból, de elõtte rakd rá a krémet, azokat mindig nedves hajra kell rakni. majd utána vasald meg, ha magától szárad, akkor felveszi a hajad a göndör állapotot és nagyon nehezen lehet majd vasalni, a hajszárító meg "betöri" a hullámokat
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM! ISTEN VAGY:DDDDDD
A nedves hajat nem ajánlott vasalni. Lehet, hogy hatékonyabb, de jól tönkre is vágja a hajat. Nem tudom kérdezõ, hány éves vagy, de vagy megbarátkozol a hajad természetével, vagy elmész egy megfelelõ szalonba és tartós hajegyenesítést kérsz (ez több tízezer forint, viszont nem kell naponta gyilkolnod a hajadat).

Göndör hajam van. Nem kicsit, nagyon. Valami ötlet hogy mit kezdjek vele?

Mert már unom folyton lófarokban v kontyban hordani... (FIGYELEM kiengedve olyan mint az oroszlán sörénye szal el?tte valamit még muszáj tennem rá...tehát a kérdés az h mit)

Legjobb válasz: loreal egyenesitõ ,és hõvédõ balzsamból(rózsaszin flakonos) kenny rá ,nem fog tõle kiegyenesedni a hajad ,csak enyhén kissebb hullámok lesznek ,és lejjebb lapul ,ha hajvasalóval végig mész rajta ,az is jo ,mert a nagyon göndör haj sem fog kiegyenesedni egy-két huzástól...csak lelapul és sokkal szebb lesz.v száritsd be.

loreal egyenesitõ , és hõvédõ balzsamból(rózsaszin flakonos) kenny rá , nem fog tõle kiegyenesedni a hajad , csak enyhén kissebb hullámok lesznek , és lejjebb lapul , ha hajvasalóval végig mész rajta , az is jo , mert a nagyon göndör haj sem fog kiegyenesedni egy-két huzástól...csak lelapul és sokkal szebb lesz.v száritsd be.
Én egyenesítem is, de amúgy göndörkés. Ha göndören hagyom, akkor bevizezem, attól lejjebb lapul, és lelakkozom. Vizes hatású is, meg kisebb is, laposabb is, de mégis göndör. :D Tudom, nagyon szakszerû vagyok. :)
Én a helyedben kiengedném :] Miután kifésülted, tegyél rá göndör hajra való hajhabot, és úgy szárítsd meg. Biztos nagyon szép lehet, irigyellek =)
fondd be két copfba oldalra, de ne erõsen, hanem lazán az olyan jól tud kinézni
Nekem is göndör hajam van.:) ))
hajmosás után nagy hajcsavarókra tekerd fel, reggel szedd ki, és szép hullámos lesz :)
:D Én teljesen ugyan ezzel szenvedtem, mint te. Megszárítva nekem is olyan, mint az oroszlán sörénye. Megoldás: 1. megmosod (v.bevizezed) 2. kifésülöd 3. egyszer felrázod 4. elõre hajtod a fejed és teszel rá jó minõségõ hajhabot (pl. én taftot használok, prbáld ki hányas fokozat jön be, próbáld ki elõször mondjuk a 4-est)alulra 5. felhajtod a fejed és fölülre is raksz habot 6. fejjel lefelé kicsi, de a legmelegebb fokozaton megszárítod 7. vízzel és habbal tudod formázni, ha valahol túl szétáll
A kérdező hozzászólása: Húú nagyon köszi mindenkinek!!!:D

Nagyon göndör a hajam. Hogy fésülhetném könnyebben?

Nagyon göndör a hajam, egyedül szinte ki sem tudom fésülni, nagymamám szokott segíteni. Õ jól ki tudja fésülni, igaz, el?tte kenünk rá fésüléskönnyít? krémet. Tudtok még mondani valami jó parktikát a krém mellett? Mert nemsokára megyek táborba, és nem jöhet a nagymamám. Így is gondot okoz a fésülködés. Lécci segítsetek.

Legjobb válasz: nekem is nagyon göndör nekem a dove hajkréme bejött ami mondjuk egyenes hajra van de én még vizesen bekenem és tök könnyû kifésülni, ja meg használj valami hajbalzsamot hajmosás után ez is sokat segít!

nekem is nagyon göndör nekem a dove hajkréme bejött ami mondjuk egyenes hajra van de én még vizesen bekenem és tök könnyû kifésülni, ja meg használj valami hajbalzsamot hajmosás után ez is sokat segít!
a glis kur-nak van egy hajspréje ami vizes hajra kell ráfújni és könnyebb kisfésülni, ha szárazon nem megy nagyon akkor is ráfújhatod.
nekem is göndör a hajam, és már nem fésülöm, csak havonta egyszer, hajmosás után vmilyen fésüléskönnyítõkrémmel. sokkal szebb lett a hajam.
Szerintem se nagyon fésüld, max ha fésülöd akkor is ilyen ritkább fogú fésûvel..

Hátközépig érő hajam ha be daueroltatom milyen lesz? Nagyon göndör vagy hullámos inkább?

Aki daueroltatott már azok segítsenek légyszi! Imádom a hullámos göndör hajat (nem extrángöndör) de nem akarom folyamatosan göndöríteni meg hajcsavarózni stb. Nagyon roncsolja a hajat? Mennyi ideig tartós?

Legjobb válasz: Szerintem inkább göndörítsd magad. Nekem 1x dauerolták. Onnantól kezdve tört (elõtte egyáltalán nem). Ráadásul annyira göndör lett, hogy nem tudtam kezelni (még vasalni is nehezen. Rengeteg ideig tartott lenöveszteni és teljesen tönretette a hajam :/ Egyébként a mostani fodrászom azt mondta, hogy ha fiatal lány jön hozzá, hogy daueroljon neki, akkor nem csinálja meg neki pont emiatt.

Szerintem inkább göndörítsd magad. Nekem 1x dauerolták. Onnantól kezdve tört (elõtte egyáltalán nem). Ráadásul annyira göndör lett, hogy nem tudtam kezelni (még vasalni is nehezen. Rengeteg ideig tartott lenöveszteni és teljesen tönretette a hajam :/ Egyébként a mostani fodrászom azt mondta, hogy ha fiatal lány jön hozzá, hogy daueroljon neki, akkor nem csinálja meg neki pont emiatt.
na de ha daueroltattad (ami göndörítés), akkor mi a fenének akartad vasalni, utolsó?

Ha nagyon göndör a hajam, hogy fog kinézni, ha becsavarom, hogy nagyobb göndörök legyenek benne? Csavaró képen lejjebb!

Mondjuk ilyennel:

Legjobb válasz: http://www.google.hu/imgres?q=selena+gomez&start=121&num=10&.. ilyen hajat szeretnék!!

A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=selena+gomez&start=121&num=10&.. ilyen hajat szeretnék!!
Hát ha otthon csinálod, tuti nem lesz ilyen. Inkább menj fodrászhoz, de tartós eredményt még úgy sem fogsz elérni, ha órákig ülsz a búra alatt. Egyik ismerõsöm is megcsináltatta a haját ilyesmire, hát másnapra nyoma sem volt, de órákig ült a fodrásznál. :D Neki mosták, beszárították, kivasalták, aztán hajsütõvel göndörítették, hogy úgy maradjon, csavarókra tették, és még búra alatt is ült vele, aztán fixálták. xD Élmény lehetett. De ha kipróbálod sem veszítesz sokat, lehet a te hajad jobban tûri. Ha a vasalás nem marad meg benne, akkor valószínûleg ez se sokkal jobban, de próba szerencse!
A kérdező hozzászólása: Igazán köszönöm!! :) Azt hiszem, egy próbát teszek azért! :)
Szerintem vasald ki, ha ilyen hajat szeretnél. Egyik barátnõmnek nagyon göndör haja van, és amikor kivasalja, fél óra múlva ilyesmi lesz és így is marad.
Szerintem Selenának hajvasalóval göndörítették be a haját, mivel nem teljesen gömbölyûek a hullámok. Trendibb, mint hajcsavaróval vagy hajsütõvassal.
Megtaláltam a linket, ahol hajsütõvassal göndörítenek. http://www.youtube.com/watch?v=w74e5aXrFs4&feature=related
A kérdező hozzászólása: úú nagyon szépen köszönöm!! Ez a link marha jó! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!