Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz valakinek 21 (3 db)

K. U. r. v. á. val vesztettem el 20 éves koromban, ez nagyon gáz? 21/F

Egyik ismer?söm folyton [email protected], mekkora gáz hogy 20 évesen még mindig sz?z vagyok. Egyszer aztán felkerekedtem és egy neten kinézett ribinél elvesztettem. Aztán persze többször is mentem, meg máshoz.

Legjobb válasz: Hat, ahogy vesszuk. Ha teged nem zavar, akkor oke. De mondjuk szerintem hulyeseg volt. En 21 evesen vesztettem el a szuzessegemet, azzal, akit szerettem-illetve szeretek a mai napig. De csak talan azert gondolom, hogy ez szomoru, hogy nem olyannal vesztetted el, aki igazan szamitott neked, akit szerettel, mert lany vagyok es mas az ertekrendunk. Nem a haverod hibaja, hogy elmentel. Ha csak nem kest tartott a nyakadhoz.

Hat, ahogy vesszuk. Ha teged nem zavar, akkor oke. De mondjuk szerintem hulyeseg volt. En 21 evesen vesztettem el a szuzessegemet, azzal, akit szerettem-illetve szeretek a mai napig. De csak talan azert gondolom, hogy ez szomoru, hogy nem olyannal vesztetted el, aki igazan szamitott neked, akit szerettel, mert lany vagyok es mas az ertekrendunk. Nem a haverod hibaja, hogy elmentel. Ha csak nem kest tartott a nyakadhoz.
Szerintem jobb lett volna, ha átlagos csajjal veszíted el, de hát ezt már nem tudod visszacsinálni .... :/ De ezzel ne nagyon dicsekedj! 19/L
Kérdésedre a válasz: elég gáz szerintem. Egyébként meg: - Az, hogy erre még büszke is vagy, az még nagyobb gáz. - Az, hogy ez így történt, nem az ismerõsöd hibája, hanem a tied. Nem kell mindig a haveroknak megfelelni! (Ha azt mondja, hogy ugorj ki egy kamion elé, kiugrasz?) 24/F
igen
Büszke vagy rá, nem bántad meg akkor mi a rákvillámért kérdezed, hogy gáz-e? Nem mindegy? Jó volt, meg volt, kész.
szerintem nem gáz... a nyolcszázas évek vége táján normális volt Magyarországon a "beavatás" valamelyik nyílvánosházban.... Ez jobb, mint ha két éretlen/tapasztalatlan fiatal összefekszik...
Ez nem gáz, ez szükségszerû volt! Nekem is elk kellett mennem, mert ezek a kedves, utálatos lányok még esélyt sem adtak az ismerkedésre, de azért én imádom õket. <3 De még inkább az a k.rvát, akivel elvesztettem. Õ volt a legjobb nõ az életemben és az egyetlen, aki esélyt adott nekem! Tisztelem és becsülöm a k.rvákat, éljenek soká a prostik! Azóta sem adott egy lány sem esélyt nekem, de nem bántam meg, jó volt legalább egyszer megélnem, egy gyönyörû testû nõvel. MÁr kezdek beletörõdni, hogy nekem a prostizás maradt, mert a lányok hatalmas igényeinek lehetetlen megfelelni. ^^ Éljenek a prostik, k.rvák! Ó jeeEEEEE!!
Abból a szempontból jó neked, hogy kapcsolat kialakításakor nem fog akadályozni a tapasztalatlanság ténye. Nekem 24 évesen nem volt dolgom egy nõvel sem, és ez idõnként erõsen kihat a hangulatomra, és életkedvemre is.
Mi a [email protected] vagy büszke? Változott valami? Semmi! Azóta sem tudsz felszedni egy csajt! Csakis életed végéig el sülyedhetsz majd szégyenedben! Ha ezt egy barátnõd megtudja, hogy hepatitiszes p1nába dugod a farkad amint van pénzed k*rvára, úgy otthagy majd mint a sicc!
Ha már ennyire zavart, hogy ezzel csesztettek, inkább szedtél volna fel egy lányt akárhol egy szórakozóhelyen... még az is kevésbé elítélendõ nõi szemszögbõl... (de ha az én barátom lennél, és ezt véletlenül megtudnám rólad, az nagy valószínûséggel azt jelentené, hogy röpülsz...). 21L
Nem velünk fúkkal van baj, de nem is a lányokkal. Pusztán arról van szó, hogyha egy lánynak nem tetszik egy fiú, akkor jönnek ezek a kifogások. Ez ellen nem nagyon lehet mit tenni, ilyen az élet.
Figyeljetek má!!! Itt nem a haveroknak akarnak megfelelni a srácok, hanem a lányoknak... Nézzétek ezeket az idióta csürhe lányokat: szûz fiúval ne mfekszenek le. Hiába rendes és noremális. Mert tapasztalatlan... De a lányok elfelejtik azt, hogy el kell valahol kezdeni.. Akkor meg mit akartok ti lányok? Semmi sem jó nektek, az se ha szûz az se ha így szerzet tapasztalatot, azért, hogy nektek megfeleljen...
Hát figyelj! Én 20 vagyok, és szûz. De engem egy csöppet sem zavar. Hülyeség aki ezt gáznak tartja. Nekem azért nem jött össze, mer nincs szerencsém a szerelemben. Valahogy mindig olyanba szerettem bele akibe nem kellett volna. Volt pár kapcsolatom, de egyikbe sem jutottunk el odáig. Hát talán egyszer nekem is szerencsém lesz. Azt h szûz vagyok, egy csöppet se tartom gáznak, egyébként meg senki sem tudja h szûz vagyok e vagy sem, mert egyszerûen nem beszélek róla, így nem is basztatnak ezzel. Ami téged illet sztem rohadt gáz amit csináltál, és egy életre meg fogod bánni, de most már mind1. Régen én is olyan voltam, h mindig a könnyebb utat választottam. A nõk nem szörnyetegek, és nincsenek olyan nagy igényeik, mint itt sokan gondolják. A szerelemben igazából csak szerencsére van szükség, nagyon sokra. Nekem sajna eddig nem volt.
Én is gondolkozom mar rajta mert lelkileg megvisel. Mondjuk én eleve pszichologushoz járok azért sem tudok ismerkedni. De attól mar gaznak érzem meg egy folytogato érzés szoval lehet én is elmegyek. 21 leszek 1, 5 hónap múlva valamikor meg ebben az évben el kell mennem. Jahh és jól tetted h elmentek nem gaz.
Egészségedre !
ma 14:02 Haaaaaahhhaaaaa, csak nevetek rajtad! :DD Te is az a fajta láyn vagy, aki esélyt sem ad a srácok nagy részének, valld már be õszintén hány rendes fiút utasítottál el! Inkább egy bunkó állat kell nektek! Igen, éljen a bunkó, tapló nemzet! ^^
Most miért ezen gondolkodsz????xd
elõször is ne hibáztasd az ismerõsödet.. ha megtetted az csakis a te döntésed volt és ha hibázott valaki az csak te lehetsz.. és nem az a gáz hogy 20 évesen szûz voltál hanem hogy egy prostival vesztetted ela szüzességed. és ha már megtetted vállald fel. ha lesz barátnõd mondd el neki hogy tudjon róla milyen ember is vagy és ne legyenek tévhitei rólad mert ha utólag tudja meg akkor nagyot csalódhat benned miatta.. legalábbis én ha utólag tudnám meg hogy ezt csinálta a pasim és eltitkolta ott hagynám a p*csába. :D

Tényleg nagyon "vicces, gáz" ha valaki 21 évesen még szereti nézni a régi Disney meséket amin felnõtt?

Gyerekként ezeken nõttem fel és váltam azzá aki. Ilyen volt pl: a Tarzan (6-7 évesen láttam még a moziban),A két kutya a Suzi és Tekergõ,A Dumbó,Herkules, Eszeveszett Birodalom,Goofy és talán még Macskaarisztokratá, Az Oroszlánkirályt még nem láttam a mai napig vagy csak nem emlékszem rá. Ezeken nõttem fel és egy érzés ezeket újra nézni+ nagyon szép a mesék világa. Persze felnõttem, egyetemre is járok de ezek valahogy bennem maradtak és szívesen fekszek el és teszek be egy ilyen Disney kazettát(nekem ezek még VHS en vannak meg és még midnig szép a képük hiába kritizálják sokan a kazettát ,annak is van egy "feelingje" más mint a DVD). Nem nagyon úgymond "gázak" ezek a mesék 21 évesen ? A Tarzant a mai napig nagyon szeretem például. És azért ide irtam mert nem pontosan a filmekre vagyok kíváncsi,hanem arra,hogy 21 évesen tényleg "vicces" e meséket nézni ha ezek határozták meg a gyerek koromat?

Legjobb válasz: Semmi gáz nincs benne. 19 vagyok és még mindig nézek hasonlókat, engem nem zavar ha emiatt az emberek "lenéznek".

Semmi gáz nincs benne. 19 vagyok és még mindig nézek hasonlókat, engem nem zavar ha emiatt az emberek "lenéznek".
A kérdező hozzászólása: *...10 bõl 8 film csak a vérontás és a föld megmentése...: Evvel nem azt akartam mondani, hogy nem nézek általános filmeket(habár van 1-2 jó tömegfilm), csak a mai(és régebbi) tucatfilmeket kezdem unni. Az olyat viszont szeretem mint a Forrest Gump, Remény Rabja, Halálsoron, Holt Költõk Társasága, A Király Beszéde stb. Csak azt nem értem miért kell a legtöbb filmnek ugyanarról szólnia mint jó pár másiknak. Szerintem egy-két régebbi mesének sokkal több a mondanivalója mint a mai tömegfilmeknek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Az elõzõ hozzászólást a régebbimhez írtam.
Az emberek gyakran azt nem értik meg, hogy attól mert valami rajzolt még nem biztos, hogy gyereknek készült. Az oroszlánkirályt is nézheted gyerekként, máshogy fogod értelmezni, mint felnõttként. A Tom és Jerry, a Looney Tunes is tartalmaz olyan pénokat, utalásokat, amit egy gyerek nem feltétlenül fog megérteni. Nekem például a cgi szokta szúrni a szemem. Ott van a Garfield. Mennyire ocsmányul néz ki az új, animált 3D-s f*s a régi rajzolthoz képest? De akár a Vukkot is mondhatnám. Persze vannak olyan animációs filmek amiket nagyon szépen kiretusálnak. Ott van pl.: a Dragon Ball. Filmek terén én is inkább visszafelé megyek. Jó vígjátékot már vagy 5 éve nem láttam. A nevetési igényemet szintén animációs sorozatokkal elégítem ki (Archer, Family Guy, South Park, Drawn Together).
Ismerek olyanokat, akik 18-19 évesen szeretik a Spongyabobot. Nincs ezzel semmi baj, szerintem aranyos, ha valaki így kötõdik a gyerekkora egy részéhez. :) De azért elsõ randin ne vágj fel vele! :D
Kérdezõ! Én akkor is azt gondolom, hogy az elsõ hozzászólásodból inkább a kétségbeesés jön le és a vágyakozás a gyermekkorodra, egyfajta menekülés a jelenlegi helyzetedbõl. Ha nem így lenne, akkor nem írtad volna le ide ezeket az adalék információkat. Ami a rajzfilmeket illeti, szerintem nem érdemes egy kalap alá venni South Park és társait, mondjuk a Tom és Jerryvel. Ezek a rajzfilmek felnõtteknek szólnak, az utóbbiak gyerekeknek, bár sok felnõtt ismerõsöm szívesen nézi a gyerekeknek szólókat is. Én egy másodpercig se bírom nézni a gyermek rajzfilmeket és érdekes módon, mivel ez is felmerült, soha nem nézek akciófilmet és horrort sem, vannak vígjátékok, mûvészfilmek, én ezeket szeretem, szóval szerintem hülyeség azt mondani, hogy vannak akciófilmek és rajzfilmek és azon kívül semmi. Csak a megfelelõ csatornán, moziban kell keresgélni.
A kérdező hozzászólása: A Tom és Jerry szerintem nagyon jó, a Spongyabobot pedig én is szeretem mert annyi hülyeség van benne ami totál ellentmond a logikának :D (Pl: hogyan lehet üres egy medence a tenger alatt???). A "felnõtt" rajzfilmeket is sokat nézem, a Family Guyt pedig már 15-16 éves korom óta imádom, de 4 rész után teljesen leépülök annyira le tud fárasztani :D
Igen Tom és Jerry valószínûleg nem a legjobb példa erre, mert az valóban szórakoztató lehet felnõtteknek is, de én nem ismerek gagyi gyerekmeséket, pedig van sok, mondjuk írhattam volna inkább a Pokémont.
Szerintem egyáltalán nem ciki. Ezek felnõttek számára is élvezhetõ alkotások. Én már harmincas éveimet taposom, és idõnként nagyon jól ki tud kapcsolni egy vicces, jópofa rajzfilm. Én is szeretem a Disney meséket, és nagy kedvencem a Looney Tunes és a Tom és Jerry. Sajna a CGI-animációt nem sikerült teljesen megszeretnem, kivéve a Shreket és a Toy Storyt. De a kifejezetten gyerekek számára készült rajzfilmek már nem kötnek le igazán, hiába szerettem õket kiskoromban / pl. Rumcájsz, Lolka Bolka, stb. /. Akkoriban még nem sugároztak még annyi nyugati mesét, inkább a volt szocialista országokból importáltunk, és amikor pl. Maci Laci, Tapsi Hapsiék vagy a Miki egér volt mûsoron, mindig nagyon örültem. Még a magyar rajzfilmekrõl: kár, hogy ennyire tetszhalott jelenleg ez Magyarországon, pedig nagyon jók voltunk rajzfilmkészítésben.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én 20 éves vagyok, és én sem szégyellem, hogy a mai napig nézek Cartoon Network-öt meg Nickelodeont, szeretem a meséket. A Disney-s klasszikusoktól kezdve a mostani Disney-s meg Pixaros mesefilmeken keresztül, az igazi retro meséken át az animékig*, mindenfélét. :) Néha a gépen nézem meg a régi jó Jetix-es meg Minimaxos meséket is (most már olyan hülyeségek vannak) Velem szüleim megnézették még azokat is, amiket õk láttak gyerekkorukban, és imádtam õket, Moha és Páfrány, Kockás fülû nyúl, Kisvakond, na meg hát örök kedvenc a Mézga Család :D Szerintem sok felnõtt azért néz mesét, mert kell az agynak egy kis kikapcsolódás, amire a mesék tökéletesek. Olyan kis kedvesek, humorosak, egyszerûek, nem kell rajtuk gondolkodni, nézetik magukat. *Itt muszáj voltam tenni egy lábjegyzetet, hogy kinek mennyire mese az anime, én imádom õket, de tény, hogy sok nem gyerekeknek készült
Néha én is szívesen megnézek egy Kacsameséket, Csipet csapatot vagy Micimackót a kisfiammal, sõt akár egyedül is. Szerintem ezzel nincs semmi probléma. Akinek nem tetszik, ûzze a saját hobbiját, vagy nézzen azt amit õ szeretne. 31 F
A kérdező hozzászólása: * a 8.nak írtam.
Hát viccesnek vicces, nekem még kicsit fura is, mivel én ennyi idõsen nem ezzel töltöttem az idõt, de soha ne figyelj oda arra, hogy mások mit gondolnak, ha neked ez tetszik, akkor nézd ezt.
Szerintem nem gáz, én is szoktam meséket nézni. :) És inkább ezt nézzen valaki mint horrort... 18L
imádom ezeket a meséket, rengeteg vhs-em van :) a mai mesék nem foghatóak ezekhez.mostanság csak a gyilkolás meg a háború, meg a smaci amin felnõnek a gyerekek.19 vagyok, nem szégyellem :)
A kérdező hozzászólása: Én mondjuk nem szeretek bulizni sem szórakozóhelyekre járni, inkább otthon TV zek vagy könyvtárba járok, esetleg néha biliárdozni a a baráti körrel. A bulis élet és napi remegéses stressz miatt szeretném is otthagyni lehet( vagy csak szüneteltetni) az egyetemet, ezek a mesék pedig kizökkentenek -ebbõl a borzasztó életbõl ami azóta van, hogy egyetemre járok- és egy szebb világba tesznek át + gyerekkori emlékeket idézik fel :)
A kérdező hozzászólása: * a 3.nak írtam. 4 es: jó tudni, hogy ezek szerint akkor nem vagyok egyedül :)
Hát én 20 évesen arra a szintre jutottam, hogyha elkezdem kapcsolgatni a tv-t valahogy mindig az m2-n találom magam és az állatkert a hátizsákban címû mûsort nézem, vagy egyéb gyerekeknek szóló mûsort. Vagy ha meglátom a Tom és Jerry, vagy a Looney Tunes valamelyik részét ott ragadok. De ha leadnák a Pokemont elölrõl szerintem azt is megnézném. :) Szerintem ez egészséges nosztalgia. Nekem ez volt a gyerekkorom, Disney-t kevesebbet néztem.
Ezt viszont nem tartom egészségesnek, a jelenlegi kudarcaid miatt inkább a múltba képzeled magad. Hová vezet ez? Nem leszel már újra kisgyerek. Ha nem megy az egyetem, találj megoldást, válassz más szakot, vagy állj neki többet tanulni, de ne visszafelé nézegess, mert annak semmi értelme nincsen.
a férjem mai napig cartoon networkot néz (34) semmi baja...engem sem zavar tök normális ember, nem iszik nem dohányzik, semmi káros, amirõl tudnék, dolgozik, vannak barátai, normális hobbija, eleinte nekem is vicces volt, de megszoktam
A kérdező hozzászólása: Nem csak a nosztalgia miatt nézem, hanem mert hogy is mondjam ezeknek a meséknek volt/és van egy varázsuk, nem is beszélve a színvilágról és arról, hogy nem a vérontásról és a világ megsemmisülésérõl/megmentésérõl szolnak mint ma 10 bõl 8 film(ezt már nagyon kezdem unni). A Looney Toonest pedig én is nagyon szeretem még ma is, fõleg a Kengyelfutót és Tapsi Hapsit, vagy említhetném a Hanna BArberá ami szintén nagyon jó (Frédi és Béni vagy a Jetsons család :) ) Nem az egyetemi problémák miatt nézem, félreértés ne essék, régebben is néztem õket.
Az a ciki, meg gáz, hogy a mai világban ennek cikinek kell, hogy legyen. És, hogy úgy egyáltalán, ma a közvélemény mindent gáznak tart, ami nem olyan, mint az , , átlag", nem hétköznapi. Az a szomorú, hogy aki nem a pornóval, a trágársággal, ami a csapból is ömlik, az agresszióval van elfoglalva, már kinézik. Egy ilyen világnak ne akarjunk megfelelni görcsösen, én azt mondom, és sz..juk le mit gondolnak arról, hogy rajzfilmeket, meséket nézünk. Szerintem igenis jó nosztalgiázni.

Nagyon gáz ha valakinek 21 éversen csak 13 cm?

Legjobb válasz: Szerintem nem.A volt barátomé 14cm.És nem sokal fiatalabb mint Te. :)

Szerintem nem.A volt barátomé 14cm.És nem sokal fiatalabb mint Te. :)
Nem azért, de halottam hogy ha nem érte el az átlagos méretet, akkor a õéniszpumpe napi hazsnálata pénisz növekedéshez vezet! Persze ha péniszpumpázunk akkor több mint 30 percen keresztûl merev lesz a hímvesszõ! Amugy én 14 éves vagyok, és 14 cm-es most! Kb két hoapja probáltam ki ezt a megoldást, és nõtt jelentõsen a péniszem!! Sok sikert!
ha jûtékos és tudsz vele bánni miért lenne baj
az enyém is pont ennyi 24 létemre, mondjuk 4, 5-es átmérõvel. Sokaknak kifejezetten tetszett, mert szép szabályos is! Ennek már elégnek kell lennie egy normális nõhöz! Legalább bele tudod dugni tövig! Tán valaki kevesellette?
Nagyon. Különösen ha babonás a barátnõd, mert akkor komoly problémáitok lehetnek.
én 16 vagyok nekem 12 cm de még nõhet remélem lessz 15 azzal békében meglennék az átmérõje meg 4.5 cm :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!