Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz valakinek 21 (2 db)

K. U. r. v. á. val vesztettem el 20 éves koromban, ez nagyon gáz? 21/F

Egyik ismer?söm folyton [email protected], mekkora gáz hogy 20 évesen még mindig sz?z vagyok. Egyszer aztán felkerekedtem és egy neten kinézett ribinél elvesztettem. Aztán persze többször is mentem, meg máshoz.

Legjobb válasz: Hat, ahogy vesszuk. Ha teged nem zavar, akkor oke. De mondjuk szerintem hulyeseg volt. En 21 evesen vesztettem el a szuzessegemet, azzal, akit szerettem-illetve szeretek a mai napig. De csak talan azert gondolom, hogy ez szomoru, hogy nem olyannal vesztetted el, aki igazan szamitott neked, akit szerettel, mert lany vagyok es mas az ertekrendunk. Nem a haverod hibaja, hogy elmentel. Ha csak nem kest tartott a nyakadhoz.

Hat, ahogy vesszuk. Ha teged nem zavar, akkor oke. De mondjuk szerintem hulyeseg volt. En 21 evesen vesztettem el a szuzessegemet, azzal, akit szerettem-illetve szeretek a mai napig. De csak talan azert gondolom, hogy ez szomoru, hogy nem olyannal vesztetted el, aki igazan szamitott neked, akit szerettel, mert lany vagyok es mas az ertekrendunk. Nem a haverod hibaja, hogy elmentel. Ha csak nem kest tartott a nyakadhoz.
Szerintem jobb lett volna, ha átlagos csajjal veszíted el, de hát ezt már nem tudod visszacsinálni .... :/ De ezzel ne nagyon dicsekedj! 19/L
Kérdésedre a válasz: elég gáz szerintem. Egyébként meg: - Az, hogy erre még büszke is vagy, az még nagyobb gáz. - Az, hogy ez így történt, nem az ismerõsöd hibája, hanem a tied. Nem kell mindig a haveroknak megfelelni! (Ha azt mondja, hogy ugorj ki egy kamion elé, kiugrasz?) 24/F
igen
Büszke vagy rá, nem bántad meg akkor mi a rákvillámért kérdezed, hogy gáz-e? Nem mindegy? Jó volt, meg volt, kész.
szerintem nem gáz... a nyolcszázas évek vége táján normális volt Magyarországon a "beavatás" valamelyik nyílvánosházban.... Ez jobb, mint ha két éretlen/tapasztalatlan fiatal összefekszik...
Ez nem gáz, ez szükségszerû volt! Nekem is elk kellett mennem, mert ezek a kedves, utálatos lányok még esélyt sem adtak az ismerkedésre, de azért én imádom õket. <3 De még inkább az a k.rvát, akivel elvesztettem. Õ volt a legjobb nõ az életemben és az egyetlen, aki esélyt adott nekem! Tisztelem és becsülöm a k.rvákat, éljenek soká a prostik! Azóta sem adott egy lány sem esélyt nekem, de nem bántam meg, jó volt legalább egyszer megélnem, egy gyönyörû testû nõvel. MÁr kezdek beletörõdni, hogy nekem a prostizás maradt, mert a lányok hatalmas igényeinek lehetetlen megfelelni. ^^ Éljenek a prostik, k.rvák! Ó jeeEEEEE!!
Abból a szempontból jó neked, hogy kapcsolat kialakításakor nem fog akadályozni a tapasztalatlanság ténye. Nekem 24 évesen nem volt dolgom egy nõvel sem, és ez idõnként erõsen kihat a hangulatomra, és életkedvemre is.
Mi a [email protected] vagy büszke? Változott valami? Semmi! Azóta sem tudsz felszedni egy csajt! Csakis életed végéig el sülyedhetsz majd szégyenedben! Ha ezt egy barátnõd megtudja, hogy hepatitiszes p1nába dugod a farkad amint van pénzed k*rvára, úgy otthagy majd mint a sicc!
Ha már ennyire zavart, hogy ezzel csesztettek, inkább szedtél volna fel egy lányt akárhol egy szórakozóhelyen... még az is kevésbé elítélendõ nõi szemszögbõl... (de ha az én barátom lennél, és ezt véletlenül megtudnám rólad, az nagy valószínûséggel azt jelentené, hogy röpülsz...). 21L
Nem velünk fúkkal van baj, de nem is a lányokkal. Pusztán arról van szó, hogyha egy lánynak nem tetszik egy fiú, akkor jönnek ezek a kifogások. Ez ellen nem nagyon lehet mit tenni, ilyen az élet.
Figyeljetek má!!! Itt nem a haveroknak akarnak megfelelni a srácok, hanem a lányoknak... Nézzétek ezeket az idióta csürhe lányokat: szûz fiúval ne mfekszenek le. Hiába rendes és noremális. Mert tapasztalatlan... De a lányok elfelejtik azt, hogy el kell valahol kezdeni.. Akkor meg mit akartok ti lányok? Semmi sem jó nektek, az se ha szûz az se ha így szerzet tapasztalatot, azért, hogy nektek megfeleljen...
Hát figyelj! Én 20 vagyok, és szûz. De engem egy csöppet sem zavar. Hülyeség aki ezt gáznak tartja. Nekem azért nem jött össze, mer nincs szerencsém a szerelemben. Valahogy mindig olyanba szerettem bele akibe nem kellett volna. Volt pár kapcsolatom, de egyikbe sem jutottunk el odáig. Hát talán egyszer nekem is szerencsém lesz. Azt h szûz vagyok, egy csöppet se tartom gáznak, egyébként meg senki sem tudja h szûz vagyok e vagy sem, mert egyszerûen nem beszélek róla, így nem is basztatnak ezzel. Ami téged illet sztem rohadt gáz amit csináltál, és egy életre meg fogod bánni, de most már mind1. Régen én is olyan voltam, h mindig a könnyebb utat választottam. A nõk nem szörnyetegek, és nincsenek olyan nagy igényeik, mint itt sokan gondolják. A szerelemben igazából csak szerencsére van szükség, nagyon sokra. Nekem sajna eddig nem volt.
Én is gondolkozom mar rajta mert lelkileg megvisel. Mondjuk én eleve pszichologushoz járok azért sem tudok ismerkedni. De attól mar gaznak érzem meg egy folytogato érzés szoval lehet én is elmegyek. 21 leszek 1, 5 hónap múlva valamikor meg ebben az évben el kell mennem. Jahh és jól tetted h elmentek nem gaz.
Egészségedre !
ma 14:02 Haaaaaahhhaaaaa, csak nevetek rajtad! :DD Te is az a fajta láyn vagy, aki esélyt sem ad a srácok nagy részének, valld már be õszintén hány rendes fiút utasítottál el! Inkább egy bunkó állat kell nektek! Igen, éljen a bunkó, tapló nemzet! ^^
Most miért ezen gondolkodsz????xd
elõször is ne hibáztasd az ismerõsödet.. ha megtetted az csakis a te döntésed volt és ha hibázott valaki az csak te lehetsz.. és nem az a gáz hogy 20 évesen szûz voltál hanem hogy egy prostival vesztetted ela szüzességed. és ha már megtetted vállald fel. ha lesz barátnõd mondd el neki hogy tudjon róla milyen ember is vagy és ne legyenek tévhitei rólad mert ha utólag tudja meg akkor nagyot csalódhat benned miatta.. legalábbis én ha utólag tudnám meg hogy ezt csinálta a pasim és eltitkolta ott hagynám a p*csába. :D

Nagyon gáz ha valakinek 21 éversen csak 13 cm?

Legjobb válasz: Szerintem nem.A volt barátomé 14cm.És nem sokal fiatalabb mint Te. :)

Szerintem nem.A volt barátomé 14cm.És nem sokal fiatalabb mint Te. :)
Nem azért, de halottam hogy ha nem érte el az átlagos méretet, akkor a õéniszpumpe napi hazsnálata pénisz növekedéshez vezet! Persze ha péniszpumpázunk akkor több mint 30 percen keresztûl merev lesz a hímvesszõ! Amugy én 14 éves vagyok, és 14 cm-es most! Kb két hoapja probáltam ki ezt a megoldást, és nõtt jelentõsen a péniszem!! Sok sikert!
ha jûtékos és tudsz vele bánni miért lenne baj
az enyém is pont ennyi 24 létemre, mondjuk 4, 5-es átmérõvel. Sokaknak kifejezetten tetszett, mert szép szabályos is! Ennek már elégnek kell lennie egy normális nõhöz! Legalább bele tudod dugni tövig! Tán valaki kevesellette?
Nagyon. Különösen ha babonás a barátnõd, mert akkor komoly problémáitok lehetnek.
én 16 vagyok nekem 12 cm de még nõhet remélem lessz 15 azzal békében meglennék az átmérõje meg 4.5 cm :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!