Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz valaki (99 db)

Mi lenne ezen gáz? Az a gáz ha rak alapozót mikor semmi szüksége rá.
Tényleg nem látszik, ráadásul egy használat után úgy tûnik, hogy jó. Reggel kisminkeltem magam, még délben teljesen jó volt. Még most is vállalható a sminkem, bár egy picit összegyûlt a redõbe, de nem az egész, ahogy korábban és nem 1 óra múlva. Szóval jelentõsen javult a helyzet. Ki tudja, ha nem lesz ekkora meleg, talán még többet fog bírni a szemhéjalapozó. :)
A kérdező hozzászólása: A színétõl rettegtem én is a fehér bõröm miatt, de ha elkened, nem látszik. :)
Pont tegnap vettem meg ezt a szemhéjalapozót. Ki is próbáltam, a színe eléggé furcsa volt, hát majd kiderül hogy szuperál nálam. :)
A kérdező hozzászólása: Persze! Az Essence I Love Stage szemhéjalapját vettem, 749 ftért azt hiszem. Intenzívebbé teszi a színeket, igaz eddig még csak egy halványkéken használtam (ami viszont maga nem volt túl jó minõség, így alig látszott pár óra múlva, de ez nem az alapozó hibája szerintem). Jókat írnak róla a Krémmánián is, nézz utána ha gondolod.
Szerintem sem gáz, sõt én jó dolognak tartom. Ha szép a bõröd, ugyan miért fednéd el? Nincs is jobb a természetesen szép arcbõrnél. :) Nekem ugyan nem tökéletes a bõröm, van néhány pattanásom, mitteszerem és nem is teljesen egyenletes a bõröm, de nem használok alapozót. Volt/van alapozóm, jelenleg kettõ is, és volt még egy régebben, de egyik sem vált be annyira, hogy huzamosabb ideig használjam. Volt, ami szimplán nem fedett (akkor minek kenjem magamra?!), volt, ami csípett, míg a másik kiszárította a bõrömet. És jelenleg nincs kedvem megint tesztelgetni. Korrektorral elfedem az apróbb bõrhibákat, egyébként pedig általában barna szemceruzát, fekete spirált és ajakápolót vagy szájfényt használok. Szerintem nem gáz. Megkérdezhetem, hogy milyen szemhéjalapot vettél és mennyibe került? Elégedett vagy vele?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos válaszokat mindenkinek, egytõl-egyig! csak mert nemrég egy rokonom oltott "be", hogy én minek veszek szemhéjfesték alapot, elõbb tanuljak már meg rendesen sminkelni (alapozó meg minden egyéb, mert én csak szemhéjfestéket használok meg spirált, és ennyi. nem szeretném a bõröm levegpzését elfedni alapozóval, meg 12 kiló vakolatot magamra kenni, mert egyrészt más lennék, másrészt nincsenek se vöröslõ se gennyes pattanások az arcomon, max 1-2 mitesszer, és így is kiszáradásra hajlamos az arcbõröm, plusz nagyon fehér a bõröm is.)
Egyáltalán nem gáz!!! Örülj neki, hogy nem teszi tönkre a bõröd :) Az alapozó nem kötelezõ egy sminkhez, az csak a bõr kiegyenlítésére jó :) (pirosságot elfedi, meg kisebb bõrhibákat) ha neked alapból egyenletes a bõröd akkor csak feleslegesen több vacak lenne az arcodon, ami elkenõdhetne :)
Jó neked, én sem használnék alapozót, ha nem lenne ennyire gáz a bõröm. :S És nem, nem az alapozótól lett ilyen, azért kezdtem el alapozót használni, mert már akkor is cink volt a bõröm, azóta nem lett rosszabb, de jobb sem, pedig bõrgyógyász által felírt krémeket használok, sportolok, normálisan kajálok, sok vizet iszom és már 20 éves vagyok. Irigy vagyok az olyan emberekre, akiknek szép a bõrük. De ez van, senki sem lehet tökéletes. :D Lényeg a lényeg, egyáltalán nem gáz, sõt!
Nekem is szép a bõröm, nincsenek pattanásaim vagy egyéb bõrhibáim. Nem használok alapozót, csak színezett hidratálót meg púdert, hogy ne csillogjon az arcom. 18/L
Ha nincs rá szükség, akkor minek?
Szerintem sosem gáz tenni azért, hogy szebb legyen az ember... Kérdésre válaszolva: ha alapból jó a bõröd, minek raknál rá alapozót?
"Szóval szerintem az gáz, hogy ha valakin 1kg vakolat van." -mondta a nõ, aki nem tudja milyen érzés csúnyának lenni.
Egyáltalán nem festem magam. Soha. A szemöldökömet kozmetikus befesti és ennyi. Nincs rá szükségem. Különben már sok férfitõl hallottam, hogy nincs attól rosszabb, mint amikor idegen nõ mellett ébred reggel. Mert nem ismeri meg a nõt smink nélkül. Szóval szerintem az gáz, hogy ha valakin 1kg vakolat van.
A kérdező hozzászólása: Én azért nem is próbálgattam, mert meghülyülnék 40 fokban ha még szemhéjfesték is lenne rajtam:S Majd õsszel:D

Nagyon gáz, ha valakinek csak az egyik fülében van fülbevaló? Furcsánk találnátok?

csak az egyik fülembe rakhatok orvosi okokból..és ha linkelnétek olyan fülbevalót,amik egyedül is jól tudan mutatni,akkor azt megköszönném.

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz. Nekem pl. mindig másféle fülbevaló van a 2 fülemben, nem szeretem, ha szimmetrikus:D majdnem olyan, mintha csak az egyikben lenne. Nagy lógósakat is láttam már, hogy valaki úgy hordta, hogy csak az egyik fülében volt.

Szerintem nem gáz. Nekem pl. mindig másféle fülbevaló van a 2 fülemben, nem szeretem, ha szimmetrikus:D majdnem olyan, mintha csak az egyikben lenne. Nagy lógósakat is láttam már, hogy valaki úgy hordta, hogy csak az egyik fülében volt.
Nem. Nekem meg az egyikben egy van, a másikban három.
Pl. tollas fülbevalóból csak az egyikbe szokás rakni.
Szerintem se gáz :) Vagy a tollas, vagy az apró fülbevalókat ajánlom esetleg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, akkor most megnyugtattatok:) mindenkinek ment a zöld kéz. (nem is tudtam, hogy tollasat csak az egyik fülbe szokás rakni, a környezetemben mindenki kettõt hord)

Szerintetek nagyon gáz ha csak 1 fültágító van valakinek a fülébe?

Legjobb válasz: undorítónak mondanám elsõsorban és nem gáznak.. fõleg az olyat ami pl ezek a képen is bal oldalt : http://www.wildcat.hu/wildcat/images/catalog/KPP.jpg ebbõl még az egész kicsi is baromi undorító sztem.. )az amin úgy "átlátni" tudjátok.. áhh :S kiábrándító.. vannak nagyon szép PC-k mert nekem is tetszenek de ez az egy amitõl agybajt kapok, a fültágító :S sajnálom ez a véleményem

undorítónak mondanám elsõsorban és nem gáznak.. fõleg az olyat ami pl ezek a képen is bal oldalt : http://www.wildcat.hu/wildcat/images/catalog/KPP.jpg ebbõl még az egész kicsi is baromi undorító sztem.. )az amin úgy "átlátni" tudjátok.. áhh :S kiábrándító.. vannak nagyon szép PC-k mert nekem is tetszenek de ez az egy amitõl agybajt kapok, a fültágító :S sajnálom ez a véleményem
Átfogalmazom: Szerintem nagyon gáz, ha csak egy fültágító is van valaki fülében...ez undorító...
Egyértek!! Múltkor láttam olyat, hogy 3 ilyen kicsi volta fülében. Gusztustalanul igénytelen.
szerintem hogyha nem nagy a fültágító akkor jól is nézhet ki.csak nem kell túlzásokba esni. [:
szerintem baromi jó ;)
Miért lenne gáz az, ha csak egy van? =p Nekem már 3 éve van 1 a bal fülemben, és eszembe sem jutott, hogy még egyet kellett volna csinálni.
Nem gáz, nekem is csak egy volt, mikor volt.
egyáltalán nem gáz, nekem is csak az egyik fülemben van, és így is jó. (: ha nagy (20+ mondjuk), akkor meg kifejezetten jobb szerintem, ha az egyikben van csak, ha mindkettõben, akkor úgy nézhetsz ki vele mint dumbó :DD
Dehogy gáz. Sõt. Ha dugó van benne (olyan, hogy lyukas, és nem tömör), áttehetsz rajta egy nagy kerek fülbevalót és baromi jól néz ki. :D
Szerintem nem gáz, nekem is csak egy van.
nemtudom, nekem jobban tetszik h egy közepesméretû van, a másikban meg egy se:D nekem is jobbfülembe két fülbevaló+tágesz, balba meg egyedül egy lyuk:'D


Nagyon gáz, ha valakinek hosszú a fitymája? Ez utalhat akár fitymaszûkületre is?

alaphelyzetben befedi a farkam, viszont ha feláll, még akkoris szinte az egészet befedi. Le tudom húzni a makk alá, néha egy kis fájdalommal, de nagyon ritkán, és elviselhetõ a fájdalom. 14/F

Legjobb válasz: Nem gáz,nekem is elég hosszú.Most kell gyakran a makk mögé húzkodni,mert tágulékony.De ezt minek is írom,úgy is csinálgatod már .Nagyon enyhe szûkület miatt erzel fájdalmat .

Nem gáz, nekem is elég hosszú.Most kell gyakran a makk mögé húzkodni, mert tágulékony.De ezt minek is írom, úgy is csinálgatod már .Nagyon enyhe szûkület miatt erzel fájdalmat .
Tévedés, én nem vagyok metélés párti.
51%-osnak most valahogy meg kell emesztenie, hogy ujabb embert nem tudott rabeszelni arra, hogy vagassa le a fitymajat. Keserves az elet, hiaba.
A kérdező hozzászólása: már nem azért, de csak hosszú a fitymám, én is azt hittem elõször, hogy ez fitymaszûkületre utalhat, de aztán, mint kiderült, teljesen normális, csak ngayobb az átlagosnál. Ennyi.
Értõ olvasást kívánok.
Nem kötelezõ se koszosnak, se büdösnek, se pedig gyulladtnak lennie. És nem, nem az a normális, hogy valaki rámarkol és dörzsöli a makkot izomból. Hülyeségeket beszélsz, az a baj.
Gratulálok szûkületes szexhez. A csaj biztos szívesen kényezteti a makkodat. Ja nem, ugyanis nem tudja lehúzni róla a bõrt, vagy ha mégis le tudja, akkor is csak undorító szmegmás túrós büdös trutyit fog találni rajta. A szájába nem fogja venni az fix. Ha meg esetleg véletlen tiszta, akkor te fogsz üvölteni a hiperérzékeny, gyulladt makkod miatt. Hozzáérni nem tudsz, el fogod sírni magad, ha egy normális farokhoz szokott csaj rámarkol és elkezd "kényeztetni". De te tudod.
miért lenne tilos? én fitymaszûkületes vagyok és nagyon jó a szex! 16/F
A kérdező hozzászólása: akkor jó, csak kezdtem aggódni, mert hamarosan elveszítem a szüzességem, és hallottam olyanról, hogy fitymaszûkülettel tilos a dugás, de ezek szerint nincs miért aggódni.
Ha rendesen mukodik minden, akkor nincs vele semmi tennivalo. Ha nehezen jonne hatra, akkor lenne szukulet. Szoval nyugi :)
Semmi gond nincs azzal.
Nem gáz ha hosszú a fityma, normális az.
van itt egy csaj, az mindenkit körülmetélne am attól hogy valakinek szûkülete van mereven, lankadtan meg meg tudja mosni szal nem kell hogy büdös szmegmás, gyulladt legyen

Szerintetek nagyon gáz, ha valaki vallásalapítónak és így egy fajta kiskirálynak titulálja magát nyilvánosan, de mégis burkolt megfogalmazással?

Az említett személy, akit persze nem nevezek meg, elég széls?séges nézeteket vall és aszerint is prédikál. Szimbólumok: pl. Újra egyesített történelmi Magyarország, országalma, Magyar Szent korona. (Bocs a helytelen írásért ha van). Az ? szubjektív megítélése szerint idézem: csak a Magyar nyelv alkalmas igazán gyógyításra és imára és aki nem erre használja, az Istenkáromlást követ el(innent?l következik az, amit a legtöbb vallás mond az ?t nem követ?kr?l, amik között pl. a pokolra jutás is szerepel). Gondoljunk arra, hogy a nacionalizmus és a kommunizmus mennyi szenvedést okozott néhány társadalmi ok-okozati összefüggés kapcsán egyes népeknek és nemzeteknek. Ugyanígy a sötét középkorban is a Katolikus vallás térítése és sok más irányzat szintén hasonló módon nyilvánult meg. Egyik fontos rész az, hogy egyrészt minden népcsoport egyenl?nek születik, ennél fogva nincs az a vallás és egyéb népi kultúra sem, amely magát önkényesen minden más fölé magasztalhatná és minden más fölött uralkodónak képzelheti önmagát. A másik, ami ered ebb?l: az emberek szándékos manipulációja és félrevezetése az uralkodók saját bels? igényei szerint(anyagi haszon stb.). Közhasznúság kizárva, csak ezt hirdetik, err?l beszélnek, de sose teszik, vagy egyenesen a fordítottját alkalmazzák. Senki se kedves, aki nem nekik tejel. Röviden ennyi.

Legjobb válasz: Igen, amit leírtál, az nagyon gáz. Az ilyen emberekkel jobb nem is foglalkozni. Kerüld õket, ha jót akarsz magadnak.

Igen, amit leírtál, az nagyon gáz. Az ilyen emberekkel jobb nem is foglalkozni. Kerüld õket, ha jót akarsz magadnak.
Azt csinálasz, amit akarsz.
*csinálsz xD
A kérdező hozzászólása: Pontosan elkerülni igyekszek az efféle szisztémákat, tanultam belõlük. Érdemes volna tanítani az ezzel kapcsolatos szûrési módszereket, elsõsorban fiataloknak.
Szerintem nem gáz.
Én meg nagyon jól kijövök az ilyen "pedofil lányokkal" :D Elsõ csókom is 18 éves csajjal volt, 16 évesen. 17/f
Én is 18 éves lány vagyok, és nekem is sokkal jobban bejönnek a fiatalabb srácok...pedofilizmus . :DD
Nekem a barátom 2évvel fiatalabb:P imáááádooooom!!! 22/L
Én Tõled 1 évvel idõsebb srác vagyok, és mindent megadnék egy minimum velem egyidõs csajért, elegem van a sok 3-4 évvel fiatalabból:)
Szerintem nem gáz, viszont komolyabb esetben gondot jelenthet hogy a férfi nem szereti a tudatlan szerepet... (Mondja ezt egy 16/f...)Mármint jobban szeretünk irányítani szerintem:D
Nekem meg a 18éves lányok jönnek be.34f
szuper :-) ez egy jó visszajelzés ;))
A kérdező hozzászólása: hát ez most jól esett hogy nem csak én vagyok ilyen.:) ) köszi mindenkinek aki válaszolt.;):)
Amugy miben vagy tapasztalt, kedves kérdezõ?
érdekes Agyilag kell nézni a fiatalabbat nem nagyitoval meg sminkel :) ha ez stimmel akkor faja :P
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: szerintem nem az a lényeg hogy miben vagyok tapasztaltabb. elég az ha én meg õ tudjuk.;)

Nagyon gáz ha valaki 19 évesen szűz? (Lány)

Miért?

Legjobb válasz: Az a "gáz", ha ezt valaki így gondolja. Ezek lennének az erkölcsi normák? (költõi kérdés)

Az a "gáz", ha ezt valaki így gondolja. Ezek lennének az erkölcsi normák? (költõi kérdés)
Szerintem nem, akkor veszíted el, amikor felkészült vagy:) nem kellsiettetni
Hol laksz? Ha gondolod hétfõig ráérek...
A kérdező hozzászólása: debrecen
Semmi sem muszáj. Ha ebben örömöd lelnéd segítek:)
Ha eljössz ide, akkor veszek gumit és semmi akadálya.
esetleg küldd el privibe az msn ed és ott megtudjuk beszélni
kedves kérdezõ, mi az, hogy "muszáj"?...
A kérdező hozzászólása: Azért muszáj mert már nagyon ciki hogy az vagyok...
milyen pózba szeretnéd?
Egyébként ha itt olvastál kommenteket rájöhettél, hogy vannak olyanok akik 20 év vagy afelett vesztették el boldogan, párkapcsolatban. Neked nem ez kellene? Küldj már egy adatlapot privire, ezek után komolyan kiváncsi vagyok.(iwiw)
miért lenne ciki, könyörgöm?!! én mindjárt 20 vagyok, és szintén szûz, de még soha nem jutott eszembe, hogy ez "ciki" lenne... nekem deformált az értékrendem?
Mi az hogy muszáj?Mi az hog ciki?Az a ciki hogy csak úgy odaadnád vkinek, hogy utána szétkürtölhesd, hogy nem vagy már szûz!Ezt mondom úgy hogy én nagyon hamar elveszítettem a szüzességem, de nem vagyok rá büszke, pedig nem volt rossz, de mégis várni kellett volna még.Te meg árulod magad.. 17/L
én 20vagyok és lány és szûz és nem érzem gáznak az a gáz ha te annak érzed megfogod bánni hogy olyannal teszed akibe nem vagy szerelmes ilyen csak egyszer van az életben az elsõ!de ha neked nem fontos akkor csináld csak
Ez baromság. Már miért lenne muszály? Ki gyakorol rád nyomást, vagy milyen hatás ért, hogy ilyen hülyeségeket gondolsz? Egészen addig semmi nem ciki, amíg te nem gondolod annak. Ráérsz még keresni valakit, akivel majd elvesztheted. Vagy mi a gond? Magányos vagy? Csúnyának tartod magad? Hidd el, valakinek mindenki szép(és remélem ezt jól érted). olvastam, debreceni vagy. Itt Debrcenben, van egy csomó hely, ahol lehetne találnod magadnak valakit!(Igaz, én speciel nem járok ilyen helyekre, nem vagyok bulis) Egy 17, lassan 18 éves szintén szûz srác vagyok, sõt, még barátnõm sem volt soha(amit azért sajnálok, és hiányolok). Én is debreceni vagyok, mint te, és az is lehet, hogy más szempontból is hasonlóak vagyunk. Ezért higyj nekem: semmi nem muszály, semmi nem kötelezõ, ilyen témában pedig fõleg.
Én 20 múltam és egyáltalán nem érzem cikinek, sõt!
A kérdező hozzászólása: muszáj...
Most komolyan el akarod veszíteni csak úgy?
te:?
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem kifutok az idõbõl!
Miért? 20 évesen meghalsz vagy mi?
Nem gáz, nekem van még idõsebb lányismerõsöm is, aki szûz és nem ítélem el.
A kérdező hozzászólása: mert nincs kivel!
Egyáltalán nem ciki. Érettebb fejjel egy komoly kapcsoaltban szinte biztos h szép élmény lesz, ráadásul nagyon boldoggá fogod vele tenni a párod ha majd odaadod magad neki 22/f
Segítsünk?
A kérdező hozzászólása: Hogy segítenél?
vajon hogy xD
szia. ha gondolod szexelhetünk. írj privit!
A kérdező hozzászólása: 18.15 szûz vagy?
igen
mért?
A kérdező hozzászólása: és hány éves?
17éves vagyok, 190 cm magas, barna haj , zöld szem, 80kg
Szija! Én elmúltam 19 és szûz vagyok...:) Szerintem nem gáz...sõt...! :) Barátom is van már lassan 2 éve! És tiszteletben tart, hogy még szûz vagyok! Ugyhogy ne érezd magad rosszul ezért...:)

Szerintetek nagyon gáz, ha valaki megbukik év végén?

Matekból megbuktam és tudom, hogy nem kéne, de nagyon szégyellem magam. És azt sem tudom még, hogy hogy mondjam el a szüleimnek, mert eddig jó tanuló voltam és soha nem buktam semmibõl. Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gáz; vannak jobb és rosszabb képességû emberek. Ha megbuktál, akkor készülj a pótvizsgára, és akkor mindegy, hogy megbuktál-e vagy sem!

Egyáltalán nem gáz; vannak jobb és rosszabb képességû emberek. Ha megbuktál, akkor készülj a pótvizsgára, és akkor mindegy, hogy megbuktál-e vagy sem!
Nem gáz. Kellemetlennek kellemetlen, de nem gáz. Valószínûleg nem lesz belõled mérnök, bár az is lehet. Mondd el nekik õszintén, ne kertelj. Elmesélheted, hogy mi a bajod a matekkal, hogy mennyire rossz ez neked, és hogy idén kicsit kicsúszott a kezedbõl ez a dolog. Meg fogják érteni, valószínûleg nem fogja õket újdonságként érni, hogy nem vagy a matematika szerelmese. Kérd, hogy keressetek magántanárt a nyárra. Nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Tudnia kellett volna a szüleidnek, hogy rosszul állsz. Szóval úgyis kiderül. Egyébként persze nem szabad ebbe belenyugodni.
"eddig jó tanuló voltam és soha nem buktam semmibõl" attól hogy valaki nem bukik meg, még nem lesz jó tanuló
Ha nekem is megmutatod, nem gáz:)
Lehet kapni szivacsos topot, amibe vékony a szivacs, nem változtat a mell formáján, épp csak nem látszik át. Vagy bármelyik topba/melltartóba lehet varrni vastagabb anyagot, ez is megoldja a dolgot, így nem látszik át. Én így szoktam.
A kérdező hozzászólása: De jó! :) Esküszöm, már azon agyaltam, hogy odavarrok valamit én. :D Köszi a tippet!
Ez tetszett :D "... a bimboival szemezek..." :D Egyébként kérdezõ, lehet a sportmelltartoba is kapni olyan kis szivacsszeruseget, azt odateszed a bimbohoz, ill. a melludvarhoz es n is látszik:)
A kérdező hozzászólása: Persze , ez érthetõ...
Nekem is kicsi van, de inkább felveszem a szivacsos melltartót, mert nagyon gáznak érezném, hogy átlátszik és mindenki látja a mellbimbómat. Engem is zavar, ha pl elém áll valaki a metrón és a bimbóival szemezek.
A kérdező hozzászólása: Vagyis utolsó elõtti választ, bocsi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a perverz válaszokat... Viszont az utolsó normális álaszt , tényleg köszi. Az a baj, hogy kis mellem van, vagyis az nem baj , mert mára már megszerettem , csak szivacsosat utálok felvenni, mert abba olyan természetellenesek a melleim.A sportmelltartóba meg átlátszanak a mellbimbóim...Szóval megvagyok lõve, mert alapvetõen szeretem a mellem formáját és az igazán csak melltartó nélkül érvényesül. Csak ne látszana át, mert az tényleg kellemetlen... :/ Amúgy biztos lehet találni olyan melltartót , ami mindkét problémámat megoldaná , csak azt nem tudom, ma este mit vegyek fel...
A perverz, büdös, öreg, csöves stb emberek biztos örülnek majd neked a buszon/villamoson
Hát ha téged nem zavar akkor nem gáz. Engem például zavarna és kellemetlenül érezném magam tõle. :S
Mindenképp hordj melltartót! Én edzésre nem vettem fel és felcsapódott a pólóm és az összes fiú meglatta a csupasz mellem....mégis jobb lett volna ha melltartoba látnak meg

Nagyon gáz ha valaki Internet Explorert használ?

Az egyik rokonom Internet Explorert használ.Én mármondtam neki hogy törölje mert szar, de ő ahhoz tartja magát hogy neki az jó és jól is működik. (Segítség!)

Legjobb válasz: Hát a fiatalok tartják gáznak :D (en is az vok ) . De amugy ha nki az jo akk hasznalja .az a legrosszabb bongeszo :D

Hát a fiatalok tartják gáznak :D (en is az vok ) . De amugy ha nki az jo akk hasznalja .az a legrosszabb bongeszo :D
Ahogy látom, 2001-es vagy, gondolom nem emlékszel arra, amikor az volt A BÖNGÉSZÕ és mindenki azt használta. Szerintem sokan a megszokás miatt használják még mindig azt. Ha õ azt akarja használni, hagyd rá. A saját ideje megy rá, mert persze lassabb, mint a Firefox vagy a Chrome, meg jóval kevésbé védett a vírusokkal és hasonlókkal szemben, aminek szintén a saját gépét teszi ki. Röhögk rajta egy jót, és feljtsd el.
Már az IE8 is alkalmas napi használatra, de a Firefox, Opera, Chrome azért jobb :) És az IE gépigénye is kisebb, öreg merülõforralón ez is szempont lehet. Úgyhogy ha neki jó, neked miért fáj?
A legújabb IE-vel semmi gond, ha régit használ akkor szimplán hülye, de hagyjad is, kipróbálna egy normális böngészõt még õ nézne téged hülyének, hogy miért azt a "szar" Chrome-ot, Firefox-ot, Opera-t vagy akármit ajánlod neki.
A 9-es internet explorer nagyon jól sikerült, (9-10-el nincs semmi probléma). Most megfogtok lepõdni, de tesztek alapján az explorer a legbiztonságosabb böngészõ. Gyorsaságával semmi probléma, egyszerûen az emberek levannak ragadva a régi változatnál.. azóta rengeteget fejlõdött. Youtube videók lejátszását pl. jobban tudja mint társai (adobeflash hozzéférésre gondolok most, a profik ezt értik ;) Üdv: informatikus


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!