Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz kezdeni a cigizést (1 db)

Nagyon gáz korán kezdeni a cigizést?

eggyik barátnom 13 éves és már cigizik...ebbol nem lesz valami nagyobb baja:? de nem sokat..1 nap 1-2-3 szálat...kérem avéleményeteket..koszi

Legjobb válasz: Az én öcsém is 13 éves, de én tuti megfojtanám, ha cigizne. Szerintem elég nagy "gáz", ha egy kisfiú cigizel. Mi értelme van? Ezzel akar nagyobbnak tûnni? Büdös lesz a szája, a fogai és a körmei sárgák... nem hiszem, hogy ilyen fiú kell a lányoknak.

Az én öcsém is 13 éves, de én tuti megfojtanám, ha cigizne. Szerintem elég nagy "gáz", ha egy kisfiú cigizel. Mi értelme van? Ezzel akar nagyobbnak tûnni? Büdös lesz a szája, a fogai és a körmei sárgák... nem hiszem, hogy ilyen fiú kell a lányoknak.
Minél korábban kezded, annál nagyobb az esélyed a rákra.
Mindegy mikor kezded, akkor is gáz...
én 12 évesen kezdtem cigizni, nem menõzésbõl, mert egyedül próbálgattam, mikor nem volt otthon senki. 15 éves koromig csak néha egy egy szállal szívtam én is, de imádtam. Aztán 15 év kemény dohányzás lett a vége, és kb., 1.3 milliót költöttem el rá. Aztán kb. harmincadszorra sikerült is leszoknim. (az elsõ próbálkozásom kb 16 évesen volt, 30 évesen sikerült). Nagyon gáz, tényleg. Egy rabszolgaság ez, higyje el mindenki.
a leghatásosabb, amivel érvelhetsz ilyen fiatalon (mert az, h egészségtelen, sajnos semmit nem ér), h esetleg kicsi marad. vagy nem nõ meg a melle. (bár a mostani fiataloknak valahogy elõbb lesz cickójuk.) nekünk is mondták, de 'csak' az egyik szülõ, és nem hittük el. sajnos megtapasztaltam, h ez tényleg így van. és nagyon irigykedve nézek a szép dekoltázsú nõkre. és csak magamnak köszönhetem, h nekem nincs olyan...
A kérdező hozzászólása: hát ez sajnos ugy van....
sajnos az a menõ ha cigizel, kezd minél korábban , ha cigizel akkor fél város a haverod ha nem cigizel akkor meg kb senkit sem érdekelsz
Szerintem mindegy milyen korában kezdi el az ember, nagyon gáz, mert egy sor betegséget okoz, és ha függõvé válik nagyon nehéz abbahagyni. Én is cigiztem, és csak az segített leszokni, hogy kiderült, hogy a kisfiammal terhes lettem. Ahogy a terhességi teszt pozitív lett, letettem a cigit. Egy hét múlva meg rosszul is voltam tõle, akkor már tényleg nem volt nehéz a cigimentesség. Nagyon nehéz megállni hogy ne cigizzen az ember, ha rászokik. Én is elõször pár szál cigivel kezdtem naponta, aztán egy vizsgaidõszakban 10 szál lett, és végül egy doboz. Buliban még több. Többször sikerült abbhagynom, a terhességem elõtt is, de mindig visszaszoktam.
A kérdező hozzászólása: koszonom ahozzászolásokat...
Igenis gáz! És marhára nem tudjátok, hogy mik lehetnek ebbõl.. egyszerûen nem is értem, h mért kell. Ha ettõl leszel menõ...... Akkor a barátaid is olyanok.
Amikor én voltam ennyi, általánosban még senki sem cigizett. Ha egy felnõtt cigizik, ám tegye. Az õ dolga. (én pl. teszem, tudom, hogy nem egészséges, de ez az én dolgom) De egy kiskamasz, akinek még fejlõdik a szervezete, az ne cigizzen. Aki korán kezdi a cigizést, az pl. alacsonyabb marad, mint a vele egykorúak, még a kukija is kisebb marad. És mindegy, hogy 1-3 szál, ebbõl lesz majd több is. Én is ennyivel kezdtem, oké, nem szívok napi egy dobozzal, de két nap alatt elmegy egy doboz. Na arról nem is beszélve, hogy a zsebpénzt éretelmesebb dolgokra is lehet költeni.
Nem csak akkor gáz a cigizés, ha korán kezded...
Most még csak 3 szál, majd egy doboz és kettõ. Nagyon sok baja lehet. Elõbb utóbb hozzászokik a szervezete és egyre többet kíván, függõvé válik és onnan már nagyon nehéz letenni. Ilyen fiatalkorban azt tudom csak elképzelni hogy inponálni akar vagy divatból csinálja. Én 17 voltam amikor elkezdtem, most 21 vagyok, és itthon nem dohányzok, suliban elszívok kb fél dobozzal naponta, de ha 3 napig nem gyújtok rá, annyira fáj a hátam a lapockám, a tüdõm, hogy majd megbolondulok. A nikotin és kátrány mérgezést senki nem tudja megúszni következmények nélkül. Lehet már 10 év múlva megmutatja magát a rák, lehet csa 50 év múlva. Nagyon sok következménye lehet.
Inkább az a gáz ha cigizel. fel se tudjátok mérni mekkora károkat okoz a dohányzás a szervezetben. Úgyhogy ha nem akartok 20évesen tüdõrákosak és egyéb betegségben szenvedõk lenni. Akkor nagyon nem ajánlom. F/16


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Feketén átlag mennyibe kerül egy doboz mentolos cigaretta?

A nemzeti dohányboltok árait kábé ismerem. Mennyiért vesztek máshol cigit/doboz?

6

Belefér kamaszkori kíváncsiságba, hogy kipróbáltam a cigit?

Először k rva sz r íze volt, gondoltam, hogy később jobb lesz, ezért 6db-ot szívtam el.
De ugyanolyan sz r íze maradt, sz rrá égette a orromat, fáj a hasam, és még az ujjamat is megégettem (rossz volt a gyújtó).
Nem értem ebben mi a jó... Mármint később gondolom szokássá válik, de, hogy kezdik el? De lényegtelen, én inkább nem folytatom...
Hogy tehetném jóvá anélkül, hogy elmondanám bárkinek is?

9

Hol tudok minőségi pipadohányt venni Pesten? Pl. : Peterson

1

Lebuktam, de visszavágyom. Szerintetek?

Sziasztok! Kb 12. éves lehettem amikor rászoktam a cigire. Nagyon jó volt , jól esett hogy iskola után, reggel el szívtam egy szálat,egyszerűen felébresztett, persze a haverok társaságában is jó volt, füstölni pár szálat . Egy évig szívtam is( sikeres titkolózással ) majd egyszer írt ah averom, hogy menjünk be kecskemétre. Mondom persze oké, el mentem anyuhoz a munkahelyére meg kérdezni hogy mehetek-e. Anyu nagyon idegesen mondta hogy nem.. Mondom mi baja lehet? Oké , hazamentem. Mikor ő is hazaért közölte, hogy mi az hogy én cigizek? (Persze neki volt igaza , fiatal vagyok nagyon ). Ez volt kb 1-2 éve ! Most vagyok 14 . éves. A barátaim füstölnek mindig iskola után és nagyon meg jött a vágyam iránta, de nem az a sok dohányzás, hanem a suli után max napi 1-2 szál! Nagyon jól esne! Beszéltem erről anyuval, konkrétan nem szóltam neki a dologról, csak meg kérdeztem hogy mit szolna ha cigiznék? Õ azt mondta hogy nem ad rá pénzt, azt csinálok amit akarok! Ez után nem sokat beszéltünk... Szerintetek???Bajom lenne napi 1-2 száltól?

4

A biorezonanciás dohányzás-leszoktató után tényleg nem lehet egy cigit sem elszívni soha?

Holnap megyek ilyen kezelésre, sok ismerősöm ezzel szokott le, szóval most nem a hatékonyságára vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy utána tényleg soha nem szabad már rágyújtani, mert akkor visszaszokik az ember?
Õszintén szólva nem a cigi érdekel, azt valóban örökre le akarom tenni, hanem inkább az, hogy alkalomadtán szeretek egy 'jó' cigivel lazítani (ha értitek, mire gondolok), és mivel nem Amerikában vagyunk, így abban van némi dohány is, ergo nikotin is jutna a szervezetembe fogyasztás közben. Vagy ezt is felejtsem el és marad a pipás/vaporizátoros megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm! (A kezelésen inkább nem akarnék erre rákérdezni, ezért is itt tettem fel a kérdést.)

8

Szlovákiában mennyibe kerül kb. egy átlagos árú cigaretta?

Mint mondjuk itt átlagos a 870 forintos cigaretta.

7

Hol lehet prilukit kapni Budapesten?

dohányzás, priluki, budapest

2

Hogyan szokjak le a dohányzásról?

3 éve dohányzom, közben volt pár hónap kihagyásom. Napi fél doboz körül szívok.
Olvastam Allen Carr könyvét, próbálkoztam nikotinos rágóval is. Mindegyiknek az lett a vége, hogy rágyujtottam.
Az életem minden területén van akaraterőm, ráadásul ismerem a dohányzás csapdáját Allen Carr óta. Ennek ellenére, egyszerüen nem tudom elviselni az elvonási időszakot. Nem kívánom a cigit, egyszerüen csak azt veszem észre, hogy elmegy az önbizalmam, antiszociális leszek, kezdem lerombolni kapcsolataimat, ezért végül rágyujtok. Sokszor este elhatározom, hogy abbahagyom, teli vagyok akarattal és pozitiv gondolatokkal, de ha kiürül a nikotin belőlem, másnap reggelre már minden megváltozik. Valami ilyesmi jut mindig az eszembe: "egyszer élünk, majd keveset szívok" stb. Pedig tudom, hogy ez nem így működik. Szoval a józan gondolkozásom megszűnik, mihelyt nikotinért kiált a szervezetem. Rágyujtok, és ujra eldöntöm nem dohányzok tovább, minden rendben. Kb. 1-2 óráig. utána megint az előző folyamat.
Mit tegyek?
Negatív hozzászólásokat nem kérném: "minek szoktál rá?" , "gyenge vagy" stb.
Bevallom, a dohányzás ügyében gyengének bizonyultam. Viszont nagyon szeretném, és nem hitetem el magammal, hogy nem káros, és nekem így jó. Nem, le szeretnék szokni, de annyi kudarcom volt már, hogy úgy döntöttem, írok ide.
Köszönöm előre is!
20F

2

Egy közepesen erős vagy gyengébb cigit keresek csak nem értek hozzá igazán. Milyet ajánlotok ami minőségibb?

Nem szakmunkáscigit keresek :D
Az ár mindegy csak beszerezhető legyen ne ilyen Djarum cherry féle. Köszönöm a válaszokat.

20/F
kezdő

4

Cigitől fájhat a fejem ha most szoktam rá? Nem régibe. (? )

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!