Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz kezdeni (4 db)

Nagyon gáz korán kezdeni a cigizést?

eggyik barátnom 13 éves és már cigizik...ebbol nem lesz valami nagyobb baja:? de nem sokat..1 nap 1-2-3 szálat...kérem avéleményeteket..koszi

Legjobb válasz: Az én öcsém is 13 éves, de én tuti megfojtanám, ha cigizne. Szerintem elég nagy "gáz", ha egy kisfiú cigizel. Mi értelme van? Ezzel akar nagyobbnak tûnni? Büdös lesz a szája, a fogai és a körmei sárgák... nem hiszem, hogy ilyen fiú kell a lányoknak.

Az én öcsém is 13 éves, de én tuti megfojtanám, ha cigizne. Szerintem elég nagy "gáz", ha egy kisfiú cigizel. Mi értelme van? Ezzel akar nagyobbnak tûnni? Büdös lesz a szája, a fogai és a körmei sárgák... nem hiszem, hogy ilyen fiú kell a lányoknak.
Minél korábban kezded, annál nagyobb az esélyed a rákra.
Mindegy mikor kezded, akkor is gáz...
én 12 évesen kezdtem cigizni, nem menõzésbõl, mert egyedül próbálgattam, mikor nem volt otthon senki. 15 éves koromig csak néha egy egy szállal szívtam én is, de imádtam. Aztán 15 év kemény dohányzás lett a vége, és kb., 1.3 milliót költöttem el rá. Aztán kb. harmincadszorra sikerült is leszoknim. (az elsõ próbálkozásom kb 16 évesen volt, 30 évesen sikerült). Nagyon gáz, tényleg. Egy rabszolgaság ez, higyje el mindenki.
a leghatásosabb, amivel érvelhetsz ilyen fiatalon (mert az, h egészségtelen, sajnos semmit nem ér), h esetleg kicsi marad. vagy nem nõ meg a melle. (bár a mostani fiataloknak valahogy elõbb lesz cickójuk.) nekünk is mondták, de 'csak' az egyik szülõ, és nem hittük el. sajnos megtapasztaltam, h ez tényleg így van. és nagyon irigykedve nézek a szép dekoltázsú nõkre. és csak magamnak köszönhetem, h nekem nincs olyan...
A kérdező hozzászólása: hát ez sajnos ugy van....
sajnos az a menõ ha cigizel, kezd minél korábban , ha cigizel akkor fél város a haverod ha nem cigizel akkor meg kb senkit sem érdekelsz
Szerintem mindegy milyen korában kezdi el az ember, nagyon gáz, mert egy sor betegséget okoz, és ha függõvé válik nagyon nehéz abbahagyni. Én is cigiztem, és csak az segített leszokni, hogy kiderült, hogy a kisfiammal terhes lettem. Ahogy a terhességi teszt pozitív lett, letettem a cigit. Egy hét múlva meg rosszul is voltam tõle, akkor már tényleg nem volt nehéz a cigimentesség. Nagyon nehéz megállni hogy ne cigizzen az ember, ha rászokik. Én is elõször pár szál cigivel kezdtem naponta, aztán egy vizsgaidõszakban 10 szál lett, és végül egy doboz. Buliban még több. Többször sikerült abbhagynom, a terhességem elõtt is, de mindig visszaszoktam.
A kérdező hozzászólása: koszonom ahozzászolásokat...
Igenis gáz! És marhára nem tudjátok, hogy mik lehetnek ebbõl.. egyszerûen nem is értem, h mért kell. Ha ettõl leszel menõ...... Akkor a barátaid is olyanok.
Amikor én voltam ennyi, általánosban még senki sem cigizett. Ha egy felnõtt cigizik, ám tegye. Az õ dolga. (én pl. teszem, tudom, hogy nem egészséges, de ez az én dolgom) De egy kiskamasz, akinek még fejlõdik a szervezete, az ne cigizzen. Aki korán kezdi a cigizést, az pl. alacsonyabb marad, mint a vele egykorúak, még a kukija is kisebb marad. És mindegy, hogy 1-3 szál, ebbõl lesz majd több is. Én is ennyivel kezdtem, oké, nem szívok napi egy dobozzal, de két nap alatt elmegy egy doboz. Na arról nem is beszélve, hogy a zsebpénzt éretelmesebb dolgokra is lehet költeni.
Nem csak akkor gáz a cigizés, ha korán kezded...
Most még csak 3 szál, majd egy doboz és kettõ. Nagyon sok baja lehet. Elõbb utóbb hozzászokik a szervezete és egyre többet kíván, függõvé válik és onnan már nagyon nehéz letenni. Ilyen fiatalkorban azt tudom csak elképzelni hogy inponálni akar vagy divatból csinálja. Én 17 voltam amikor elkezdtem, most 21 vagyok, és itthon nem dohányzok, suliban elszívok kb fél dobozzal naponta, de ha 3 napig nem gyújtok rá, annyira fáj a hátam a lapockám, a tüdõm, hogy majd megbolondulok. A nikotin és kátrány mérgezést senki nem tudja megúszni következmények nélkül. Lehet már 10 év múlva megmutatja magát a rák, lehet csa 50 év múlva. Nagyon sok következménye lehet.
Inkább az a gáz ha cigizel. fel se tudjátok mérni mekkora károkat okoz a dohányzás a szervezetben. Úgyhogy ha nem akartok 20évesen tüdõrákosak és egyéb betegségben szenvedõk lenni. Akkor nagyon nem ajánlom. F/16

Homokora alak lapos fenekkel nagyon gaz? Mit lehet vele kezdeni?

Karcsu derekam van,nagy csipovel (94cm) es nagy mellekkel,de a fenekem lapos.Otletek?Szeretik a pasik?

Legjobb válasz: Eddz rá. Nekem is lapos volt de mostanra kikerekedett:) A kereket jobban szeretik. De fogd fel úgy, hogy ezen legalább lehet alakítani, ha valakinek kicsi melle van, azon sajnos nem, de a fenéken mindig lehet.

Eddz rá. Nekem is lapos volt de mostanra kikerekedett:) A kereket jobban szeretik. De fogd fel úgy, hogy ezen legalább lehet alakítani, ha valakinek kicsi melle van, azon sajnos nem, de a fenéken mindig lehet.
ez így van, én sportolok és jó a seggem, jók a lábaim lapos a hasam(ezt sporttal mind elérheted), de kicsi a mellem... és sportolhatok nyolcszor ennyit akkor se fog megnõni :(

Tetszik egy fiú nagyon. Gáz lenne ha egy buliban lesmárolnám, vagy el kezdeném ölelgetni?

Legjobb válasz: Elõtte próbálj vele egy kicsit flörtölgetni! Ha látod rajta hogy tetszel neki akkor hagyni fogja magát!

Elõtte próbálj vele egy kicsit flörtölgetni! Ha látod rajta hogy tetszel neki akkor hagyni fogja magát!
Hát már ne is haragudj de egy lány ne mennyen már oda egy fiúhoz és smárolja le ha még négyszemközt nem is beszélt vele. Most szerinted akar majd utána tõled bármit is ha igy közeledsz? Hiába õ az elsõ ugy is alapból majd azt hiszi te ilyen lány vagy. Maradj már meg nõnek és várd meg még valaki kimutatja azt h tetszel neki esetleg elhivni randizni meg ilyenek. Lehet h 15 évesen ez most nagy dolog h csak ugy csókolózol összevissza csak 30 évesen se azt kelljen majd hallgatnod mit csináltál. Amitn látod itt is leribancoztak mit gondolsz aki ezt látja a diszkóban nem fog? Legyen már eszed.
Én örülnék neki, hogyha egy csinos lány lesmárolna. És ha ismeritek egymást, akkor nem vagy ribanc(kivétel, hogyha sokakkal csinálod ezt). De ha bele vagy zúgva, nyugodtan csináld.
A kérdező hozzászólása: nem fog már szerintem semminek nézni ha iszunk. amúgy meg miért kell mindekit leribancozni csak azért mert tetszik neki egy fiú és szeretné magát egy kicsit vele jólérezni és szórakozni. nem feltétlenül járni mert mi van ha csak a testi vonzalom van meg de nem értjük meg egymást (ez most csak egy pl volt) de mindekinek olyan könnyen megy itt a ribancozás. persze a fiúknak lehet minden útjába keülõ lányt lesmárolnia és mégsem ribanc hanme "jóarc".
Persze smárold le egybõl! Hidd el egybõl ribancnak fog nézni!
A kérdező hozzászólása: már nagyjából ismerjük egymást. évfolyamtárs csak még ketten nem dumáltunk mert mindig valaki a nyakamon van vagy az övén. elhívni meg nem nagyon akarom a suliba külön. ezért gondoltam ezt a buli dolgot.
Mi lenne, ha elõbb kommunikálni próbálnál vele, nem pedig smárolni?
Ha látod rajta, hogy te is bejössz neki akkor elkezdheted ölelgetni, elmenni 2 en valahova ebszélni, utánna már a smaci jön úgyis. Vagy táncnál simulj hozzá, nézz a szemébe stb..
pippantsd le a buliban
A kérdező hozzászólása: most nem azért mondom de amikor a fiúk smárolnak le egy lányt akkor az teljesen oké de ha egy lány akkor ribanc. hol itt az igazság??

Ha rátok mászna egy buliban a haverod csaja, mit tennél. én pattintottam, mert nagyon jó barátságban vagyunk a sráccal. Elmondanátok neki, hogy ki akart kezdeni velem a csaja? Gáz lenne, ha rám is haragudna.

Legjobb válasz: hát lepattantom, elmondom neki h elég nagy ku*rva vagy de köztünk marad, a barátját pedig máskor részegen ráveszem nõzésre, és mikor azt mondja h nem akar mást mert szereti stb akkor elmesélem ezt a történetet.ÉS õ remélhetõleg megcsalja :D így igazságos...meg szeretem ha a barátaim is jól érzik magukat még ha kapcsolatban vannak is :D

hát lepattantom, elmondom neki h elég nagy ku*rva vagy de köztünk marad, a barátját pedig máskor részegen ráveszem nõzésre, és mikor azt mondja h nem akar mást mert szereti stb akkor elmesélem ezt a történetet.ÉS õ remélhetõleg megcsalja :D így igazságos...meg szeretem ha a barátaim is jól érzik magukat még ha kapcsolatban vannak is :D
Nagyon jól tetted, hogy lekoptattad!
# 16/17 Jó jó, most megnyugodott a lelkem(részben)!:) Kérdezõ, szerintem mondd el neki, ha jó barátod és eddig egy csajára sem startoltál rá, akkor nem gondolnám, hogy ne hinne neked. És az sem hozható fel a lány mentségére, hogy ivott, érdekes, belõlem a pia sem hozza elõ a ribancot.
A kérdező hozzászólása: ezt csak feltételezem, nem szar haver. Nekem õ az egyik legjobb haver, sõt barát. Csak mi van ha a csaj azt mondja megtörtént a dolog, és én kezdtem. Én mondok valamit meg a csaj is... Döntse el mi az igaz. Haver nagyon szereti a csajt. Ezek csak feltételezések, "mi lenne ha..." mert nagyon fontos nekem ez a barátság.
fáj hogy jóember vagyok ?:D akkor hozzáteszem csak neked :) ) ha a barátnõje egy kedves és normális lány (ami 10bõl 1nek van)akkor lebeszélném inkább a dologról..és azt mondoM: õ nem érdemli ezt...stb( :É :É ) na ebbe köss bele. nektek meg kevesebb alkohol vagy amit toltok a csajoknak... némelyik tisztességes lányból is kihozza a fszcibáló énjét :D
Akkor elég szar haver lehet, ha nem hiszi el, hogy nem csináltál vele semmit...
A kérdező hozzászólása: Csak azon parázok, hogy megharagszik a haver rám vagy nem hiszi el, hogy nem csináltam vele semmit...
A kérdező hozzászólása: Nem volt félreérthetõ. Nem emlékszik rá a csaj. De ha velem megtenné, lenne más is, és az nem koppintaná le. Nem hagyhatom, hogy a haveromból hülyét csináljon, ez a dilemma.
Lehet tényleg csak mutatni akart valamit...És a leírásod alapján tényleg részeg volt. Én beszélnék vele a helyedben mielõbb beköpöd a barátodnak. A végén még kiderül, hogy tényleg te értetted félre.
"meg szeretem ha a barátaim is jól érzik magukat még ha kapcsolatban vannak is :D" Ehhez a részhez fûztem kommentárt, szerintem ez nem szorul magyarázatra.
A kérdező hozzászólása: Mivel azt mondta kísérjem fel a szobába mutat valamit, meg rám csimpaszkodott feltételezem helyes a feltételezésem.
ha a csaj egy ku*rva akkor ezt így kell csinálni ennyi ez van. felelõsségel tartozom a haverokért :D de látom neked pontosan a "lényeg" jött át (taps taps)....
Meg akart csókolni? Vagy mibõl áll ez a "rám mászott" dolog? Nem lehet, hogy félreértetted? Hogy csak táncolni akart veled? Ha részeg vagyok néha én is érdekesen tudok táncolni, de az nem azt jelenti, hogy bármit is akarok az illetõtõl akivel táncolok.
5-ös, ezek szerint a csaj egy k.rva, de ha ezt egy kedves férfitársad teszi, az teljesen ok és támogatandó?
Biztos elküldeném az anyjába a csajt és szólnék a barátomnak
Nehéz ügy. Ha vagytok annyira jóban, hogy hinne neked, akkor talán elmondhatnád, mert mégiscsak meg akarta csalni. Egyébként hogy lehet egy csajnak ennyi esze, hogy pont egy baráttal...ha már gerince nincs.
Én elmondanám. Elvégre a csaj nem jelent neked semmit, a barátodat meg illik "támogatni"...
Nem értem miért mondaná a csaj, hoyg megtörtént....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!