Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz ha egy (382 db)

Nagyon gáz, ha egy srác egyáltalán nem iszik alkoholt (egy kortyot sem)?

Legjobb válasz: Amúgy nem gáz. Én sem iszom. Az a gáz, aki ezt gáznak tartja.

Amúgy nem gáz. Én sem iszom. Az a gáz, aki ezt gáznak tartja.
Egyáltalán nem gáz
Nem gáz, csak ez ne menjen a társasági élet rovására. Pl. ha haverjaid elmennek bulizni, akkor ne az legyen a kifogás, hogy: én nem megyek, mert nem szoktam inni. Ismerek ilyen gyereket, nem is hívjuk sehova :D 25/F
szerintem nem! nyugi én se iszok alkoholt 2008ban voltam utoljára részeg :) ffi 29 :)
Nem gáz, de tényleg rossz kategóriába tetted!
A kérdező hozzászólása: Én autóval járok mindenhová, és ez az "alibim", hogy miért nem iszok. De ha nem kocsival mennék, akkor sem innék.
Gáznak tartják ha nem iszol, de én meg azt tartom gáznak hogy 20 évesen már nincs mája a gyereknek. Én szoktam, de csak néha... bár akkor jól be is b*szok sajnos :/ (néha = 1-2 havonta 1szer)
NEM! Rám úgy tudnak nézni, mikor mondom, hogy nem iszok alkoholt. De lassan megszokom. :)
Egyáltalán nem gáz. Nem azon múlik a népszerûséged, hogy iszol-e vagy nem, nem kell beállni a sorba birkának. Akinél ez a fokmérõ, azzal meg nem kell foglalkozni, találhatsz hozzád méltó társaságot is :)
egyáltalán nem.szerintem tiszteletre méltó. 16/L

Az nagyon gáz, ha egy fiú szereti a macskákat?

Nagyon odavagyok értük, nekem is van négy, nagyon szeretem ?ket, sokat foglalkozok velük.

Legjobb válasz: Nekem van, néha azt is engedem, hogy a lábamnál aludjon az ágyban, csak akkor gáz, mikor befingik és iszonyat büdös. :S Amúgy nagy spanom, meg minden, szal nem gáz egyáltalán.

A kérdező hozzászólása: Igen, ha egy nõ olyan dolgokat szeret, ami kicsit férfias, az még jó meg elnézik, meg sokszor szeretik, de a környezetemben az a felfogás, hogy nem éppen férfias a macskákat szeretni.
Egyáltalán nem gáz.Részemrõl az a helyzet hogy az a pasi aki nem szereti a macskákat az meg nálam nem nyerõ.Ha rosszat monda cilóra hamar kinnt is találhatja magát házon kívül.Az csak jófej pasi lehet aki szereti a micókákat.
Nekem van, néha azt is engedem, hogy a lábamnál aludjon az ágyban, csak akkor gáz, mikor befingik és iszonyat büdös. :S Amúgy nagy spanom, meg minden, szal nem gáz egyáltalán.
Dehogy gáz. Bátyám 28 éves, rajong a cicákért. Gyerekkorunkban mindig voltak macskáink, most hogy külön költöztünk ez megmaradt. Neki is mindig van és nekem is.
Szerintem baromság, mindenki olyan állatot szeret amilyet akar.Én is csipázom a dögöket:D 18/F
egyáltalán nem gáz.Egy ember olyan állatot szeret a, amilyet szeret.Én például Lány vagyok de megõrülök a hüllõkért van 3 kígyóm:Sziszi, Csúszi, és Rágcsa.Nem érdekel ki mit gondol rólam én szeretem õket, sõt a nyakamba is veszem õket.De a cicákat is nagyon szeretem úgy ahogy minden állatot.Szerintem még vonzóbb lessz 1 srác ha cicája van és nem kutyája.De ez az én véleményem.
A fiam 24 éves. Hazajön a melóból, elsõ dolga, hogy a macskát kézbe vegye. Úgy édelegnek õk kettecskén, mint egy szerelmespár. Egyszerûen imádják egymást. És nagyon szívmelengetõ látvány, ahogy kedveskedik a macskának az én benga, nagy fiam.
szia! Az uncsim is fiú, ráadásul egy rockzenekar gitárosa, és mégis macskafan! Szóval szerintem ne izgulj, ha õ nem idegeskedik rajta, akkor neked sem kellene! :) )
Szerintem se gáz!!! Én azokat a fiúkat szeretm akik a macskákat szeretik nem a pitbull kutyákat! Persze azokat is szeretem akik szeretik a kutyákat de ezeket a harci kutyákat nagyon nem csípen!
Egyáltalán nem furcsa, és nem is gáz. :) Ha te a cicákat szereted, akkor a cicákat szereted, ebben semmi ciki és kerülnivaló dolog nincsen. :) Pl. nekem van egy ismerõsöm, fiú, 18 éves, aki imádja a pudli kutyákat. :D Ez - ha úgy vesszük - még cikibb, mint a macska, úgyhogy semmi okod nincs az aggodalomra. (: UI: Én is szeretem õket!
Nem ... az a gáz , hogy félek tõlük ..
egy macskát nem lehet nem szeretni :D
Ugyan már! Dehogy gáz! Amikor hazajön a férjem, a macska rögtön az ölébe mászik és alig lehet letenni onnan. Imádják egymást!
Én is imádom a cicákat pedig nem vagyok lány.És olyan hamar megnõnek.De picin olyan aranyosak, persze ha már nagyok akkor is.
Nekem is van macskám és nagyon csípem :) Igaz én nagy állatkedvelõ vagyok de a macskákat szeretem a legjobban :)
Egyáltalán NEM gáz!!!! :) Sõt én kifejezetten szeretem, ha egy fiú kedveli a cicákat. 18L
Pff, milyen kérdés ez már? :) Nekem is van cicám, és nálam eleve kizáró tényezõ, ha egy pasi nem szereti a macskákat!
Akkor a környezeteddel van a baj nem veled.Milyen környezetben laksz, most tök komolyan kérdezem.Kíváncsi lennék, hogy kik azok akik szerint gáz ha egy fiú szereti a macskákat.

Nagyon gaz ha egy 16eves lanynak tetszik egy 30koruli pasi akinek gyereke es felesege van?

Legjobb válasz: Nem gáz. De az gáz lenne ha a pasi lépne valamit az irányodban ez ügyben.

teljesen normalis, pasiknak is sokszor tetszenek az erett nök, föleg 16 eves korban.
Nem gáz. De az gáz lenne ha a pasi lépne valamit az irányodban ez ügyben.
Majd kinövöd ...
Ha csak tetszik, az nem baj.Csak meg kell hagyni tetszésnek...
Próbáld meg valahogy kiverni a fejedbõl, mert, ha bele is esel, akkor nagyobb gondok is lehetnek...
Ennyi idõs koromban az osztálytársaimmal tetszett nekünk egy-két tanár, akinek már volt családja. Ebben még nincs semmi gáz. Ott van a gáz, ha már nemcsak tetszés szintjén gondolkodsz, hanem többet akarsz.
Igen az.
A kérdező hozzászólása: hat az nagy gaz h nekem is tanarom kulon orat ad .. dehis akarok tobbet meg szegyelem is kimondani :|
Nem gáz... Én is mindig az érettebb pasikat szerettem, nem véletlenül van 37 éves párom :)
nem gáz csak nevetséges :)


Nagyon gáz, ha egy lány nagyon magas?

16 éves vagyok...és 179-180 centi...hordok magasabb cip?ket is..6-7 centis sarok...Ez gáz?Hátrányban vannak a magas lányok?Mert egyre kevesebb igazán magas fiút,férfit látok az utcán...Tetszenek a férfiaknak a magas lányok?

Legjobb válasz: nekem volt egy barátnõm aki ilyen magas és tapadtak rá a pasik, mondjuk jól is nézett ki, szóval nemgáz. de ha gáz is nem tudsz vele mit csinálni. mondjuk én a helyedbe nem hordanék magassarkút.

nekem volt egy barátnõm aki ilyen magas és tapadtak rá a pasik, mondjuk jól is nézett ki, szóval nemgáz. de ha gáz is nem tudsz vele mit csinálni. mondjuk én a helyedbe nem hordanék magassarkút.
Figyel!ez most olyan, hogy van akinek tetszik van akinek nem.Ha szép arcod van és arányos alaktod akkor biztos tetszel valakinek...
Akkor gáz ha te is annak érzed. Én 175 vagyok és simán veszek 8-10 centis cipellõket.:)
Nem nem nem! Én 180 centi fölött vagyok, és nagyon jól érzem magam. És soha de soha de soha semmi hátrányom sem volt pasizás terén. Most is sokan körülrajonganak, sokan közülük pedig nálam alacsonyabbak. Mindig megkaptam, akit kiszemeltem magamnak. Sokszor irigykedtek, hogy milyen jó pasim van. De persze az is hozzá tartozik, hogy nem vagyok egy csúnya lány...
gáznak nem gáz, viszont nekem panaszkodnak a magas barátnõim, hogy kevés az elég magas fiú... de mondjuk bulikban meg mindig hozzájuk mennek oda.. én mondjuk alacsony vagyok(164), és sztem ez jobb, mert nkm bármilyen magas lehet a barátom, már volt 190 centis is meg 170 centis is... 21/L

Szerintetek nagyon gáz ha egy fiú többet foglalkozik arcápolással mint a barátnõje?

Ilyenekre gondolok, hogy minden nap arclemosó, hidratáló krém, heti 1-2-szer bõrradírozás, heti 1szer arc maszk (Zamian csokoládés arcmaszk az egyetlen ami bevált az arcbõrömre). Ha pedig egy pattanás nagyon látszik akkor nagy ritkán korrektor... Plusz még a borotválkozás és aftershave, persze. 20/F

Legjobb válasz: Nem gáz, természetes kéne hogy legyen az arcápolás a pasiknál is, nem értem sokan miért lusták hozzá. A barátom még borotvahabot, aftershavet sem használt amíg nem vettem neki.... ez a gáz. Meg teljesen ki van száradva a bõre, de hidratálót nem használ... szóval én örülnék ha a barátom olyan sokat foglalkozna arcápolással mint mondjuk te.

Nem gáz, természetes kéne hogy legyen az arcápolás a pasiknál is, nem értem sokan miért lusták hozzá. A barátom még borotvahabot, aftershavet sem használt amíg nem vettem neki.... ez a gáz. Meg teljesen ki van száradva a bõre, de hidratálót nem használ... szóval én örülnék ha a barátom olyan sokat foglalkozna arcápolással mint mondjuk te.
Egy átlag fiatal lány legalább ennyit foglalkozik a kinézetével, mint amit te felsoroltál. Nem hinném, hogy ilyen mértékû arcápolás hallatán bárki kiakadna. Személy szerint: amíg a pasim nem jár rá a spéci termékeimre, illetve nem veszünk össze a fürdõszobán (nem tölt bent nálam több idõt), addig nincs gond.
Szerintem õ nem foglalkozik vele eleget.:) Bárcsak olyan fiúm lehetne, aki ennyit foglalkozik vele:'D mert akár furin hangzik akár nem néha sikerül rábeszélnem a barátom hogy tartsunk szépségnapot._.xD Szerintem ez egy jó dolog:)
Minden pasinak ilyennek kellene, hogy legyen. Én barátom is ilyen:)

Az nagyon gáz, ha egy társkereső oldalon a lány ír rá a fiúra? Illetve mit tudnék neki írni?

Legjobb válasz: Nem gáz, csak vigyázz nagyon, hogy kire írsz rá:) Leírod, hogy szimpatikus az adatlapja és szívesen megimsernéd jobban egy kicsit.

Nem gáz, csak vigyázz nagyon, hogy kire írsz rá:) Leírod, hogy szimpatikus az adatlapja és szívesen megimsernéd jobban egy kicsit.
Szia, Fent vagyok randivonalon nem nagyon jellemzõ, hogy lányok, írnak. Nagyon sok fiú van fent... Hány éves vagy? Marci
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:59 Mennyi idõs vagy?
Mint nõnek neked csak annyi a dolgod, hogy felhívd magadra a figyelmet. Ne írj olyan levelet, mint amit a férfiak írnak a nõknek. Két sor elég. Egy köszönés, meg esetleg valami megjegyzés, észrevétel. Utána a többi már az õ dolga.
Nem gáz! :) Pl nemrég egy lány írt rám társkeresõn, pénteken pedig személyesen is találkozunk! :) ))
Nem gáz szerintem :) . Én ezt írnám:Szia megnéztem az adat lapodat és szimpatikus vagy nekem.Ha érdekelnek írj szívesen megismerkednék veled.
Én is fent vagyok egy társkeresõn sajnos még csaj nem írt rám, remélem engem néztél ki magadnak :P Nekem bejönne, ha csaj rám írna.
Szerintem nem.Egyszerûen csak írj annyit, hogy szimpatikus volt a képed és amit írtál.Ha úgy gondolod én is kiváltok belõled ilyen érzéseket akkor szivesen megismernélek jobban... Vagy vmi hasonló
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok

Nagyon "gáz", ha egy 23 éves lány egy 20 éves fiúval van együtt? Nem mintha különösebben érdekelne, emiatt nem fogunk szétmenni, de több ismerősöm is ellenzi, pedig nincs olyan nagy korkülönbség (szerintem). Ti mit gondoltok erről?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem gáz. Egy fiatalabb fiú is lehet érettebb a koránál. A baráti körünkben több olyan pár van, ahol hasonló a korkülönbség a lány javára és mégis évek óta együtt vannak.

Szia! Én négy évvel vagyok idõsebb a férjemnél, ami eleinte nagyon zavart, fõleg hogy nekem már volt gyerekem. De õt nem zavarta ez, összecsiszolódtunk, a kor miatt egyáltalán nincs problémánk. Már 9 éve boldogítjuk egymást...
Szerintem egyáltalán nem gáz. Egy fiatalabb fiú is lehet érettebb a koránál. A baráti körünkben több olyan pár van, ahol hasonló a korkülönbség a lány javára és mégis évek óta együtt vannak.
Ha egy fiú idõsebb ennyivel, nem gond.Akkor a lány miért lenne?
Ennyi nem is számít korkülönbségnek. Én 38 éves nõ vagyok, a párom meg 26 éves, és még nálunk sincs ebbõl semmi gond.
Nálunk ugyanez a helyzet, 3 éve vagyunk együtt. Voltak ebbõl kisebb problémák, de szerintem ha nem lenne a korkülönség akkor más miatt lettek volna apróbb gondok. nekem pl. hamarabb lett munkám, õ még akkor tanult, ebbõl voltak gondok, de megoldottuk, most már õ is dolgozik, anyagilag mindenhogy felnõtt emberek vagyunk. Össze lehet csiszolódni :) Csak akarni kell. én pl. késõbb szeretnék szülni, kb 28-29 évesen, õ meg kb 26 éves kora körül szeretne gyereket. bár gondolkodás terén szerencsém is van, mert sok dologban azonos a nézetünk.
Szia! Ha ti jól megértitek egymást, akkor az a lényeg, és semmi baj nincsen a 3 évvel a lány javára. Ismerõsi körömben van egy pár, ahol a lány volt 2 évvel idõsebb, õ volt 18, a fiú 16, mikor összejöttek. Õk jól megértik egymást: 4 év tellt el, még mindig együtt vannak. Anyukám legjobb barátnõjének a lánya 17 évesen ismerkedett meg az akkor 15 éves barátjával. Azóta 10 év tellt el. Végig együtt maradtak, ma már házasok. A lényeg: lehet, hogy a fiúk még ebben a korban tényleg értelenebbek, de ez nem igaz mindenkire. Ha ti jól megértitek egymást, akkor csak az számít, nem az évek. Sok boldogságot! L/22
egyáltalán nem gáz.max neked lehet rossz érzés, vagymi, mert éretlen a te korod számodra.persza ha nem az olyan témákban, akkor semmi gond.én mondjuk félig meddig egyidõs vagyok veled, és bukom a 30asnál idõsebb pasikra:) izlések és pofonok.
Egyáltalán nem gáz. Nézd, mi lassan 3 éve együtt vagyunk, én 26 õ 22 lesz (egyáltalán nem látszik külsõre, sõt engem néznek fiatalabbnak.nagyon szeretjük egymást, rengeteg mindenben hasonlítunk. Szóval ne zavarjon!
A kérdező hozzászólása: Hát ennyire még nem komoly kapcsolat. Nekem egyelõre eszem ágában sincs gyereket szülni. Majd 10 év múlva. Házasságon sem gondolkozom még.
Nem gáz egyáltalán, ha ti boldogok vagytok. Bár kétségtelen, hogy ebbe minden új ismerõs bele fog kötni, illetve hogy még fiatalok vagytok ahhoz, hogy ne jöjjön ki a korkülönbség. 40 éves kor fölött már kifejezetten elõnyös is lesz, elõtte meg attól függ, milyenek vagytok (gyermekvállalás elérkezett ideje, gyermekszületés utáni kirekesztettség-érzés a férj részérõl, életközépi válság a férj részérõl).
nem
Nálunk (egy éve együtt) ennél is több a különbség, a Tietek szinte semmi, még akár a normális kategóriába is úgy-ahogy belefér - a környezet eleinte furcsállotta, de nagyon gyorsan megszokták, semmi bajunk nem volt ebbõl 1-2 hetet leszámítva. Ha látszik, hogy biztosan vagytok a dolgotokban, ragaszkodtok egymáshoz, leszállnak rólatok. Azonban azt tudd, hogy lehetnek jellegzetes korral összefüggõ problémák, ha az elsõ mámoros hónapok lecsengenek. De egykorúak kapcsolatában, vagy ahol a férfi idõsebb, meg lesz más probléma, és durvaság tekintetében nem lehet összehasonlítani - szóval emiatt nem beszélnélek le. Kérdés, hogy lesüllyed-e a szemedben, ha kijönnek az életkori sajátosságok, mert ki fognak jönni - vagy a szerelem lesz erõsebb mindkét részrõl.
Nem gáz ha a fiú úgy gondolkodik, viselkedik mint egy "normális" 20 éves fiú

Szerintetek nagyon gáz ha egy 16 éves és egy 24 éves járnak?

Mármint szerelem van , és nagyon jól elvagyunk egymással.

Legjobb válasz: Nem gáz, ha nem kell itt megkérdezned. De ha magadtól nem tudja eldönteni ezt az egyik fél, akkor nyilván még is van ott gond.

Nem gáz, ha nem kell itt megkérdezned. De ha magadtól nem tudja eldönteni ezt az egyik fél, akkor nyilván még is van ott gond.
Gondolom mindketten olyan érettek mint egy 20 éves:) Így hát nem értem a problémát.
egyáltalán nem..most még megnézik mert fiatal vagy de késõbb amikor már te leszel 24 õ meg 32, mindenki le fogja szarni:)
Hát, abban az esetben, ha a srác van egy 16-18 éves szintjén, eléggé... ha a csaj érettebb, úgy talán még oké. De ha kérdezned kell, mégsem oké.
Anno osztálytársamat 16 évesen egy 35 éves férfi kúrta már 2 éve.

Nagyon gáz ha egy 13 éves lány még nem csókolózott? (normális válaszokat szeretnék)

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? 13 évesen még ráérsz... És ezt tapasztalatból mondom. Voltam én is 13 éves és ugyanezen gyötrõdtem, hogy gáz-e, baj-e, ciki-e..... és rájöttem, hogy nem az. Ráérsz még hidd el. :)

Miért lenne gáz? 13 évesen még ráérsz... És ezt tapasztalatból mondom. Voltam én is 13 éves és ugyanezen gyötrõdtem, hogy gáz-e, baj-e, ciki-e..... és rájöttem, hogy nem az. Ráérsz még hidd el. :)
sajnos szüzen fogsz meghalni
83% Tanulj már meg értelmesen fogalmazni, mert k.rvára nem érteni, mit zagyválsz itt
nem gáz csak én pl eléggé vágyom rá az utóbbi 1 évben... (jó volt részegen de az nem olyan..) f18
hülye
Nem... Én kb 14 voltam, mikor elõször.. és nagyon béna voltam:)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt :)
Igen
Majd leírom géprõl, a gyengének kedvéért.
Én 18 éves srác vagyok és még én sem csókolóztam, az h te még nem csókolóztál nem gáz, de szerintem én már gáz vagyok :S
16 Éves vagyok, és fiú vagyok és énsem csokolóztam. Szerintem ez nem cink......Ez van.... :S
én is 13 éves vagyok, és én is elgondolkoztam azon, hogy gáz-e vagy nem, de ezek a válaszok nekem is segítettek
én 15/L vagyok, és engem csak annyiban zavar, hogy most alakulóban van egy kapcsolat, és félek hogy elszúrom, és rossz lesz, ezért is bánom, hogy nem tettem meg hamarabb, mikor lehetõségem volt rá.. szerintem ne várd a tökéletes pillanatot, fiút, ha van rá lehetõséged hajrá.!
amugy bocsi kicsit tulreagáltam de annyi idiota tizeneves van itt hogy hihetetlen.mintha masrol se szolna a vilag csak a szexrõl és cikizik a kérdezõt, h gáz.
ja és mégvalami. míg nektek a fiszfogáson jár az eszetek, õ(meg én is) kétezer forintos órabérrel használjuk tudásunk gyumolcsét. úgyhogy mégegyszer, nem gáz. akkor csókolózz, ha te akarod, ne mindenáron.
gáz nagyon.
Általában manapság ezen a kis tinip***ák csókolóznak 10 évesen...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat fõleg a 3. -nak :)
ultra gáz.
Egyáltalán nem gáz, bõven ráérsz még! :) Ebben a korban még én se pasiztam.
Nem gáz, én ennyi idõsen nem agyaltam azon, hogy gáz-e.... ne hagyd másoknak, hogy õk mondják meg, hogy mi gáz, vagy mi nem az... van saját véleményed, nem? Legyen! Mert én felnõttként azt mondom neked, hogy azt tartom gáznak, ha hagyod, hogy befolyásoljanak, és csak azért csókolóznál, mert 13 évesen még nem csináltad...
Az nagyon gáz, igaz hogy én 17 évesen csókoloztam elõszõr azzal akit szerettem...
nagyon gáz, igaz még én se csináltam... 15/L
de akkor miért gázozzátok le, ha ti se csináltátok? vagy csak én nem értem az iróniát?egyáltalán nem gáz. ismerek lányt, aki 21 éves koráig nem csókolózott. Tanult, most szerzi a harmadik nyelvvizsgáját.
12:09 És ennek mi köze a tanulmányi eredményhez, de most õszintén? Én meg ismerek olyat, aki már csókolózott 13 évesen és már egyetemre jár -.-"
Kicsit sem gáz. állatira ráérsz még. nekem 13 évesem volt az elsõ, de az csak egy kicsi zökkenõ. nyugottam lehet várni még 1-2 évet. Csak lazán. ;)

Teccik egy srác. De nem tudom, hogy én bejövök-e neki. Milyen apró jelekből lehet ezt észrevenni? És én milyen apró jelekkel tudnám az értésére adni h teccik nekem? És még egy kérdés: szerintetek nagyon gáz ha egy fiú kisebb a csajnál?

Legjobb válasz: Abból lehet észre venni,ha sokszor néz téged,amikor ránézel.Esetleg mosolyog rád.Ha te is ezt teszed akkor,valószínûleg érteni tudni fogja ,hogy tetszel neki. Az attól függ mekkora a különbség kettõtök között,de szerintem nem gáz.

Abból lehet észre venni, ha sokszor néz téged, amikor ránézel.Esetleg mosolyog rád.Ha te is ezt teszed akkor, valószínûleg érteni tudni fogja , hogy tetszel neki. Az attól függ mekkora a különbség kettõtök között, de szerintem nem gáz.
Szerintem nem gond a magasság... A jelek meg amit az elõzõ mondott, ha próbál közel lenni hozzád sokat, próbál veled beszélgetni...
A kérdező hozzászólása: Küszönöm õket=) Próbálom megfogadni=)
Mosolyog rád, néz, barátságosabb veled mint más lányokkal, segítõkész!
A kérdező hozzászólása: és ha ez a srác egy bunkó ?:P
Figyelj, nem számít hogy kisebb vagy valamilyen fizikai paraméter, ha tetszik akkor ne foglalkozz azzal hogy ki mit szól és gondol rólatok.A jelek: próbálja veled a szemkontaktust felvenni, téged néz.
az én egyik volt barátnõm is magasabb volt nálam, de egyáltalán nem zavart minket. A lényeg, hogy szeressék egymást. Amúgy sztem a legegyértelmûbb ha ránézel és mosolyogsz. Vagy hosszan a szemébe nézel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!