Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz ha (1118 db)

Szerintetek nagyon gáz ha 14 éves létemre éjszakai életet élek?

Ezt úgy értem hogy, nyár van és semmi dolgom és általában a kora reggeli órákban térek nyugovóra és akár délután 4-ig alszom úgy hogy 2x is felkeltenek a szüleim de visszaalszom. Ez a késõbbiekben jelenthet majd problémát a kollégista életemben vagy a tanulmányi eredményeimben vagy esetleg már most kezdjek errõl leszokni mert nehezemre fog esni visszaszokni a korán kelésre? Mi lenne a legmegfelelõbb megoldás?

Legjobb válasz:
Nem, egyáltalán nem gáz! Te 14 éves korodban érett felnõttnek tartod magyad, aki azt csinálhat, amit csak akar. Minden bizonnyal, ennyi idõs korodban már megkeresed saját életedhez szükséges anyagiakat, sõt, még szüleidet is tudod dotálni azért, hogy szállást adnak, mosnak-fõznek-takarítanak rád. Amennyiben úgy van, ahogy a fentiekben leírtam, ugyan mi közük szüleidnek, hogyan élsz, ha rájuk szégyent nem hozol! Amennyiben mégsem úgy igaz, ahogy leírtam, bizony "nagy gáz" amit csinálsz. Ha nem kényszerbõl tanulsz tovább (továbbtanulásodra a kolesz említésébõl következtetek), sok problémád lesz mostani életviteled miatt. Gondolok legfõképp arra, hogy továbbtanulásod esetén szükséged lesz az éjszakai pihenésre, a nappali kipihent ébrenlétre, mert ha ez nem valósul meg, nem megy a tanulás. Ha megvalósul, hiányérzeted lesz, ami szintén hátráltatja tanulásod. Nem kivánom, ha így folytatod, 16 éves korodtól egész jó közmunkás válhat belõled, ami nem egy kivánatos "pálya"!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem, egyáltalán nem gáz! Te 14 éves korodban érett felnõttnek tartod magyad, aki azt csinálhat, amit csak akar. Minden bizonnyal, ennyi idõs korodban már megkeresed saját életedhez szükséges anyagiakat, sõt, még szüleidet is tudod dotálni azért, hogy szállást adnak, mosnak-fõznek-takarítanak rád. Amennyiben úgy van, ahogy a fentiekben leírtam, ugyan mi közük szüleidnek, hogyan élsz, ha rájuk szégyent nem hozol! Amennyiben mégsem úgy igaz, ahogy leírtam, bizony "nagy gáz" amit csinálsz. Ha nem kényszerbõl tanulsz tovább (továbbtanulásodra a kolesz említésébõl következtetek), sok problémád lesz mostani életviteled miatt. Gondolok legfõképp arra, hogy továbbtanulásod esetén szükséged lesz az éjszakai pihenésre, a nappali kipihent ébrenlétre, mert ha ez nem valósul meg, nem megy a tanulás. Ha megvalósul, hiányérzeted lesz, ami szintén hátráltatja tanulásod. Nem kivánom, ha így folytatod, 16 éves korodtól egész jó közmunkás válhat belõled, ami nem egy kivánatos "pálya"!
tönkre fogod tenni magad. elhízás, keringési problémák, rövidebb élet + bármi. hogy ez rossz/gáz vagy sem, majd eldöntöd.
A kérdező hozzászólása: #1. Hát sajnos még nem tartom el magamat de nem is érzem magamat felnõttnek. Hálás vagyok a szüleimnek hogy eltartanak és nem szenvedek hiányt semmilyen fontos dologból. A tanulásért azért aggódom mert tudok én ha tanulok de mivel a számba kéne rágni az anyagot és mivel kolis leszek nem lesz senki aki ezt megtenné a jegyzetekre és az órákon tanultakra kell majd hagyatkoznom. Úgy érzem képes leszek rá de ha tényleg ennyire durván fogom tartani ezeket a hajnali 5 és hajnali 4 órás lefekvéseket akkor ott tényleg nagy gondok lesznek ezt én is kezdem érezni a szervezetemen. #2 Neked is köszönöm a véleményedet, igen vannak hasonló problémáim észre vettem magamon csak nekem az öngyilkossági hajlam és a minimális ételbevitel jelentkeztek és inkább csak ilyen mûzliket meg néha-néha 1-1 almát esetleg de akkor már azt úgy tömik belém...

Nagy gáz ha flörtölök egy sráccal és elkérem a tel. Számát ha van barátnője?

Egy munkahelyen dolgozunk. Tudom, hogy van barátn?je, de azt is tudom, hogy már jó pár éve együtt vannak és a srác nem túl boldog mellette. úgy vettem észre, hogy a srác is érdekl?dik fel?lem, csak nem mer lépni vagy nem tudom. Szerintetek? értelmes válaszokat kérnék. el?re is köszi.

Legjobb válasz: Igen, nagyon gáz. Ha annyira rossz a kapcsolata, amiben van, úgyis szakítani fog a barátnõjével, nem kell hozzá egy harmadik fél. Ráadásul szerintem nincs annál szánalmasabb, mikor egy csaj nyomul valaki más barátjára. Ha a srác kezdeményez az már más téma, akkor, ha tetszik neked, nyugodtan közeledj felé te is(bár az már más kérdés, hogy mennyire gerinces az a férfi, aki a barátnõje mellett rástartol egy másik lányra, és ilyenkor el lehet gondolkodni, hogy vajon veled is hasonlóképpen fog e bánni, ha a barátnõje leszel...). De te semmiképpen ne kezdeményezz. Van egy lány, aki még elõttem össze akart jönni a barátommal, de a barátomnak nem kellett és mióta én vagyok neki, hirtelen összejött a barátom legjobb barátjával (micsoda véletlen), akivel persze azóta szakítottak... Mindig amikor lát, csúnyán néz rám stb. Mi meg a barátommal gyakran azon röhögünk, hogy mennyire gáz a csaj... Szóval ne akarj te lenni a nyomulós p*csa, aki ráhajt más barátjára. De ez csak egy jó tanács. L/23

Igen, nagyon gáz. Ha annyira rossz a kapcsolata, amiben van, úgyis szakítani fog a barátnõjével, nem kell hozzá egy harmadik fél. Ráadásul szerintem nincs annál szánalmasabb, mikor egy csaj nyomul valaki más barátjára. Ha a srác kezdeményez az már más téma, akkor, ha tetszik neked, nyugodtan közeledj felé te is(bár az már más kérdés, hogy mennyire gerinces az a férfi, aki a barátnõje mellett rástartol egy másik lányra, és ilyenkor el lehet gondolkodni, hogy vajon veled is hasonlóképpen fog e bánni, ha a barátnõje leszel...). De te semmiképpen ne kezdeményezz. Van egy lány, aki még elõttem össze akart jönni a barátommal, de a barátomnak nem kellett és mióta én vagyok neki, hirtelen összejött a barátom legjobb barátjával (micsoda véletlen), akivel persze azóta szakítottak... Mindig amikor lát, csúnyán néz rám stb. Mi meg a barátommal gyakran azon röhögünk, hogy mennyire gáz a csaj... Szóval ne akarj te lenni a nyomulós p*csa, aki ráhajt más barátjára. De ez csak egy jó tanács. L/23
Sajna nem kicsit gáz... komolyan képes lennél beletenyerelni mások életébe? Szállj le a földre és hagyd õt ezzel, ha nem akarod lejáratni magad.
állj elé és mondd el mi a helyzet :) a pasik már csak így szeretik... nyiltan... Meg amúgy is mit csinálnál a tel számával? zaklatnád néha egy sms-el amit ha észrevesz a barátnõje akkor szakítanak? Vagy arra gondolsz hogy akkor felbátorodik? hmmm... Hát nekem ebben a szituban, inkább az jönne le hogy bármikor szóbajöhet egy kaland veled :)
Képzeld magad a barátnõje helyébe... mondd meg a srácnak, ha majd szakítanak akkor lehet szó a témáról, lehet, hogy addig meg majd csak játszadozna veled, mondjuk, ha neked ez kell, akkor hajrá...
nézd... mindig ilyen kis önigazolásokkal kezdõdik... "nem túl boldog mellette" stb szerintem csak beleszarnál a fészkükbe, de nyilván te még ezt is meg tudod magyarázni, hogy pozitív maradj magad elõtt. úgyis megteszed, mert miért is lennél más?
jaja totál gáz! az ilyen csajok miatt készülnek ki a pasik mint amilyen te is vagy és ezért lesznek a köv. csajjal is szemetek! na az ilyen csajokra mondják azt h igazi ribi aki csak arra jó! /ez õszinte válasz volt/

Nagyon gáz, ha 17 évesen még szűz vagyok, és még nem volt komolyabb kapcsolatom?

Azért kérdezem, mert olvastam, hogy 13-15 éves lányok már rég lefeküdt a barátjukkal. Nekem meg még egy komoly kapcsolatom sem volt.

Legjobb válasz: 13-15 éves lányuk már rég lefeküdtek a barátjukkal, neked még egy komoly kapcsolatod sem volt? az gáz, mert nekik sem volt még komolyabb kapcsolatuk, általában, csak összedugták a nemi szervüket, nehogy gáz legyen, mindez viszont neked még nem gáz!:) Még egy 20 éves csajszinak sem gáz, ha épp akart volna pasit de valami miatt nem úgy alakultak a dolgok.

13-15 éves lányuk már rég lefeküdtek a barátjukkal, neked még egy komoly kapcsolatod sem volt? az gáz, mert nekik sem volt még komolyabb kapcsolatuk, általában, csak összedugták a nemi szervüket, nehogy gáz legyen, mindez viszont neked még nem gáz!:) Még egy 20 éves csajszinak sem gáz, ha épp akart volna pasit de valami miatt nem úgy alakultak a dolgok.
Nekem ez az elsõ kapcsolatom, sõt kapaszkodj meg :-) 17 évesen csókolóztam elõször... Addig nem jött össze, nem volt senkim..Sosem éreztem ezt gáznak, mert tudtam, hogy majd eljön az ideje... Semmirõl sem maradtam le, sõt sokkal jobb így.Jobb, mintha már 14 évesen túllennék mindenen. Nem gáz, és nem ciki! 18/L
Nem gaz egyaltalan! Csak ez a meno, ez a divat. Mindenki szexel (aztan mennek az abortuszra!) es a cigi, pia meg a tobbi felnottnek valo dolog. Majd kesobb te is rajossz, hogy ez az igazsag! A 13-15 evesek vaganykodnak, hiszen mar nem gyereknek erzik magukat, de meg nagyon messze vannak a felnott gondolkozastol. Csak ok azt hiszik, hogy aztaltal, hogy lefekszenek valakivel (gondolom milyen lehet ket 14 eves egyutt:) ))}}}mar felnottnek is szamitanak. Ne foglalkozz senkivel, majd eljon a te szerelmed is!
Barátnõm 22 éves és nem rég vesztette el. Nem ciki, hogy még szûz vagy, sõt becsülendõ. Kérdeznék valamit, ha az lenne a menõ, hogy tûzbe kell ugrani, te is megtennéd?
Gondolkozz már egy kicsit :P A szex elvileg 18+ téma; oké, hogy nem mindenki vár addig, de azért egy 13 éves kislánynak még abszolút nem való. Az a gáz, hogy az ilyen gyerekek azt hiszik, attól lesznek menõek, ha lefekszenek valakivel. A szex lényege nem az, hogy felnõttesebbnek tûnj, hanem az, hogy együtt légy azzal, akit szeretsz. Egy 13 éves gyerek még szellemileg éretlen ahhoz, hogy ezt teljes egészében meg tudja élni, csak annyit lát, hogy a nagyok is ezt csinálják, és szépen kikövetkezteti, hogy ha õ is csinálja, attól nagyobb lesz.
Hát ha errõl csak most hallasz majdnem felnõtten akkor nemtudom hol élsz.
Nagyon gáz! Menj gyorsan és old meg magad, mert még szó szerint elsullyedsz a szégyenben! Nem is tudom elképzelni, hogy véthettél ilyen nagy hibát?? 17 évesen már régen 3 gyerekes családanyának kellene lenned! Szégyeld magad!
szerintem nem gáz sõt dicséretre méltó!!- orülök h még van ilyen ember aki nem vsztette el ezt a fajta kincset már 13 éves korában.--- semmit nem kell sietetni mert ehez fel kell nõni és éretnek is kell lenni!-- amit nem hiszem hogy 10-en éves korban ellehte sajátítani.- én abban hiszek hogy a házasság elõtti szex, intimitás nem ér annyit hoggy megfosszuk majd házastársunkat a közös élménytõl. a férfiak nem egy használt rongyot akarnak, hanem egy megbecsûlt érett személyt!
Szerintem az a gáz, ha valaki 13-15 évesen rég lefeküdt a barátjával. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 2. válaszoló: Nem, nem ugranék. xD 3. válaszoló: Nem most hallok errõl elõször, csak most mertem megkérdezni.
Ez egyszerûen szörnyû. :D Gáznak tartod magad? Nem? Azt mondtad, hogy NEM? Jó válasz. Nem kell hogy mások befolyásoljanak. Én sem tartom magam gáznak. (Igaz, van barátom, aki szolidan érdeklõdött az érintettségem felõl és most türelmesen vár.) Nem vagy lekésve semmirõl. Az a gáz, amikor 20 éves korodban kiéltek téged a pasik és nem fogsz kelleni senkinek.
Kisanyám Én 22 férfiember vagyok papíron, de pont amiatt, hogy egy 1.5 hónapos kapcsolatomon kívûl nem volt más, emellett még szûz is vagyok, nem tartom magam annak. De Te még csak 17 vagy majd ha 20 fölött jársz, és akkor is ugyanez lesz a helyzet, akkor elkezdhetsz "aggódni" , de addig, nincs miért.
hopsz helyesbítek: 22 éves Elõzõ voltam.


Nagyon gáz, ha nem kaptam a férjemtől semmit karácsonyra?

Õ tudta,hogy én vettem neki valami apróságot.Én mondtam,hogy örülnék egy üveg kólának is,mert imádom és azt csak én ihatnám meg.De mondtam,hogy egy fényképes kulcstartónak is,amiben a kisfiam fényképe van.Mondta,hogy van is olyan fényképtartó.Mondtam,csinálja meg akkor azt.vagy egy könyvet,mert tudja,hogy szeretek olvasni.Vagy egy doboz teát,meg egy bögrét,mert imádom a teát.Csak hogy mi is adjunk,mert a kisfiam csak most tanulja,hogyan ünnepelünk.Erre semmit nem kaptam,az ajándékomra meg annyit mondott,hogy ez gáz.Neki nagyon nehéz ajándékot adni,mert kevés dolognak örül,de azt hittem legalább a szándékot értékeli.Megint egy világ omlott össze bennem.És régen nem volt ilyen,mielőtt ezt mondanátok.

Legjobb válasz: igy,ebben a formátumban igen nagyon gáz és parasztság a férjed részérõl. ha pl megbeszéltétek volna,hogy idén nem lesz ajándék (mi igy tettünk,helyette sütöttem sütit,cisnáltunk egy csomó kaját,és szerevztünk egy közös programot) akkor egyáltalán nem gáz

igy, ebben a formátumban igen nagyon gáz és parasztság a férjed részérõl. ha pl megbeszéltétek volna, hogy idén nem lesz ajándék (mi igy tettünk, helyette sütöttem sütit, cisnáltunk egy csomó kaját, és szerevztünk egy közös programot) akkor egyáltalán nem gáz
Hát a férjed elég bunkó.
Hát amíg lesznek nõk, akik fõznek-mosnak rájuk, addig lesznek ilyen pasik is.
a férjed egy tahó..bocsi. sok kitartást neked hozzá!
:/ de rossz!! Ez inkább szomorú, mint gáz.. Legalábbis én nagyon szomorú lennék, ha a férjem abszolút tojna arra, hogy meglepetést szerezzen nekem karácsonykor.
Igen ez gáz. Nagyon nagy bunkóság volt tõle egyrészt, hogy tojt a fejedre másrészt még a te ajándékodat is minõsítette egy negatív jelzõvel.
Sajnos egyetértek az elõttem szólókkal, tényleg elég tuskó a férjed. Ha másnak nem is legalább a feleségemnek veszek, vagy készítek valamit karácsonyra. A beszólása miatt meg ott helyben kellet volna pofán verni.
Komolyan elkeserítõ, hogy milyen tapló pasik vannak. Nyeregben érzi magát, elõjött a valódi énje. Ráadásul a kisfiadnak õ lesz a minta.
Elég gáz. Én ezek után ugyanígy nem foglalkoznék vele, amíg nem változtat. Nem mosnék rá, nem szexelnék vele.
Most lehet, hogy le leszek pontozva, de szerintem a Karácsony nem az ajándékozásról szól.Nálunk már évek óta úgy megy, hogy a gyerekek kapnak valami apróságot(amit a Jézuska hoz nekik), de mi semmit.(karácsonyi vacsora, sütemény, meghít családi programok, templomba megyünk...stb) De a férjed annyiból volt bunkó, hogy ezt szépen meg kellett volna beszélnetek: Õ:-nézd drágám ez nem errõl szól, hanem... Te:-én úgy gondolom, hogy... stb...stb...
Sajnos én is maradtam már ajándék nélkül karácsonykor, meg születésnapomon. Annyit mondtam neki, hogy én is örültem volna valami ajándéknak. Most karikor kaptam egy doboz drága konyakmeggyes bonbont. Utálom a konyakmeggyes bonbont, de a csomagolásának örültem, szép fémdobozos volt! :) Sajnos a férjem sosem örül a kapott ajándékának, így azért mindig marad bennem tüske. Megértelek szívbõl kedves kérdezõ!
Tahó.
és szó nélkül hagytad? hogy a fenébe tudtad ezt az érzelemszegény tahót kikapni? Mi volt a közös pont bennetek? csak a szex? Neki milyen volt a családja? példája? ünnepei? Az apukám féltékeny volt anyukám családjára, mert õk kitudták mutatni, hogy -normális módon- szeretik anyut, õ pedig árva volt.
mit kapott tõled amire azt montda hogy gáz? sajnálom, bazi nagy tapló:(
Az a baj ezzel a férfival, hogy nem tud szeretni. Ezért nem örül semmiféle ünnepnek sem.
A kérdező hozzászólása: én sem nagy ajándékra gondoltam, azt meg sem engedhetjük most magunknak.de a kis kulcstartó semmibe nem került volna.
Szerintem karácsonykor illik ajándékozni. Nem több százezres ajándékokra gondolok, én pl vettem a bátyámnak egy nagy lollipop nyalókát, mert ennyi pénzem volt, de legalább érzi, hogy törõdöm vele és egyébként nagyon örült neki. Ez ugyanolyan, mint a születésnap. Nem kötelezõ bárkit is felköszönteni, hiszen nem arról szól, de gondolom elég sokan megsértõdnének, ha egy hívást sem kapnának.
Na, az ilyen pasinak nem is lehet boldog családja. Most jön majd a lepontozás, de abban is biztos lehetsz, hogy néhány év múlva külsõ izgalmakat fog keresni, mert bár õ provokál téged folyamatosan, mégis õ lesz az, akinek nem fog tetszeni, hogy te "állandóan veszekszel, meg mindenbe belekötsz". Jól belenyúltál, jó irányba biztos nem változik, ahogy múlnak az évek, úgy lesz egyre tahóbb.
A kérdező hozzászólása: õ utálja az egész karácsonyt.ki akartam díszíteni a lakást, készítettem díszt, amit majdnem kinevetett.fancsali képpel elemezgette a karácsonyt, így nekem is elment a kedvem az egésztõl.minek megyünk anyádékhoz karácsonyra, minek alszunk ott, ...
Ez egy szociopata! Ilyenkor áldom az Istent (még akkor is ha nem hiszek benne), hogy leszbikus vagyok. Szerintem illene kérdõre vonnod... Ráadásul még a gyerekével sem törõdött annyira, hogy legalább ne elõtte savazza az ajándékodat. Menekülj amilyen gyorsan tudsz, mielõtt túl késõ.

Nagyon gaz ha a volt pasim legjobb baratjaval osszejovok? Ugy nemsokara a szakitasunk utan?

Legjobb válasz: Nem gáz, de tényleg nem biztos, hogy ugyanúgy megmarad a barátságuk. Amúgy az is fontos, hogy mennyire volt komoly, és mennyi ideig tartott a pasiddal a kapcsolatotok. Meg az is, hogy ki szakított kivel. Én is voltam már így, de végül nem jöttem össze a sráccal - bár nagyon szerettem volna... Ismerek olyat, akivel ez megtörtént, és az expasija meg a haverja közötti barátság ugyanúgy megmaradt, sõt... az expasija mondta a haverjának, hogy jöjjön össze vele.:D:D Úgyhogy minden ember másképp fogadja a hírt... lehethogy minden ok lesz, de lehethogy minden szaar. Az biztos, hogy nem gáz, mert ha két ember szereti egymást, akkor az ne legyen akadály, hogy az elõzõ pasija a haverja volt.

Nem gáz, de tényleg nem biztos, hogy ugyanúgy megmarad a barátságuk. Amúgy az is fontos, hogy mennyire volt komoly, és mennyi ideig tartott a pasiddal a kapcsolatotok. Meg az is, hogy ki szakított kivel. Én is voltam már így, de végül nem jöttem össze a sráccal - bár nagyon szerettem volna... Ismerek olyat, akivel ez megtörtént, és az expasija meg a haverja közötti barátság ugyanúgy megmaradt, sõt... az expasija mondta a haverjának, hogy jöjjön össze vele.:D:D Úgyhogy minden ember másképp fogadja a hírt... lehethogy minden ok lesz, de lehethogy minden szaar. Az biztos, hogy nem gáz, mert ha két ember szereti egymást, akkor az ne legyen akadály, hogy az elõzõ pasija a haverja volt.
Igen. Gáz.
nem gáz, sok ilyen van, de õk búcsút inthetnek a barátságuknak ha az ex megtudja plusz gondolj belemilyen fasza lesz vele egy társaságba járni...
Nem az. Nem tilthatja el elõled egy életre a szerelmed.
Én is összejöttem pár hónappal a szakítás után az exem legjobb barátjával. Rájöttem, hogy mindig is bele voltam esve. Az exem miután megtudta, kiborult, azt mondta a barátjának, hogy õ vett el tõle és azóta egymáshoz sem szólnak. Nehéz helyzet..én még egyszer már nem vágnék bele ilyesmibe..visszagondolva, én is rendkívül kiborultam volna, ha a volt pasim, akit még szeretek, hirtelen összejött volna a legjobb barátnõmmel.
Szia igazán szereted te azt a barátod?? És mégis mennyi idõ telt el a szakítás óta? válaszolj. Figyi nem gáz énis ígyvagyok most. Az exxemmel 4 hónapig voltunk együtt.(nem müködtek jól a dolgok). Rá 6.hónapra én már a legjobb barátjával együtt voltam. (Már 10 éve a legjobb barátok). aug.24.-én lesz a 9. hónap h együtt vagyunk.. És szerintem az exednek ezt elkéne fogadnia. Az enyém is elfogadta jóba vagyunk. Járunk buliznii együtt .. meg a pasimmal is minden úgyanugy van velük mint volt
Tuti nem lesz már olyan a barátságuk, mint volt. Te mit szólnál hozzá, ha szétmentek a barátoddal, aztán szakítás után a LEGJOBB barátnõd összejönne a sráccal??? a kérdésre válaszolva: Gáz.Miért is? Mert ez olyan dolog, hogy az exed legjobb barátját mintha arra kérnéd, hogy válasszon közted, és a legjobb barátja közt. 17/F Menyus
13:48 vagyok a 3.iknak igaza van :)
Hehe, Erre annyit tudok mondani hogy: 1. Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, a haver a barátjának érzett tiszteletböl nem válalja. 2.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, összejön.Pasid kiborul.Szarrá veri haverját. 3.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, összejön.Pasid megtudja de elfogadja. 4.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, le se bagóz. 5.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, az ex-ed nek elmondja és meg szivat kifiléz és egyéb :) Lenne még pár de ennyit mondok én szurkolok hogy a 3. jöjjön be :) 16/F Ez van Szprályt!
nagy gáz.én nem vállalnám be a többi ismerõs elõtt, szülõk elõtt.... stb. Menne a duma, tök kínos, de csak 3 napig, egy idõ után senki nem foglalkozna veletek.

Az nagyon gáz, ha egy fiú szereti a macskákat?

Nagyon odavagyok értük, nekem is van négy, nagyon szeretem ?ket, sokat foglalkozok velük.

Legjobb válasz: Nekem van, néha azt is engedem, hogy a lábamnál aludjon az ágyban, csak akkor gáz, mikor befingik és iszonyat büdös. :S Amúgy nagy spanom, meg minden, szal nem gáz egyáltalán.

A kérdező hozzászólása: Igen, ha egy nõ olyan dolgokat szeret, ami kicsit férfias, az még jó meg elnézik, meg sokszor szeretik, de a környezetemben az a felfogás, hogy nem éppen férfias a macskákat szeretni.
Egyáltalán nem gáz.Részemrõl az a helyzet hogy az a pasi aki nem szereti a macskákat az meg nálam nem nyerõ.Ha rosszat monda cilóra hamar kinnt is találhatja magát házon kívül.Az csak jófej pasi lehet aki szereti a micókákat.
Nekem van, néha azt is engedem, hogy a lábamnál aludjon az ágyban, csak akkor gáz, mikor befingik és iszonyat büdös. :S Amúgy nagy spanom, meg minden, szal nem gáz egyáltalán.
Dehogy gáz. Bátyám 28 éves, rajong a cicákért. Gyerekkorunkban mindig voltak macskáink, most hogy külön költöztünk ez megmaradt. Neki is mindig van és nekem is.
Szerintem baromság, mindenki olyan állatot szeret amilyet akar.Én is csipázom a dögöket:D 18/F
egyáltalán nem gáz.Egy ember olyan állatot szeret a, amilyet szeret.Én például Lány vagyok de megõrülök a hüllõkért van 3 kígyóm:Sziszi, Csúszi, és Rágcsa.Nem érdekel ki mit gondol rólam én szeretem õket, sõt a nyakamba is veszem õket.De a cicákat is nagyon szeretem úgy ahogy minden állatot.Szerintem még vonzóbb lessz 1 srác ha cicája van és nem kutyája.De ez az én véleményem.
A fiam 24 éves. Hazajön a melóból, elsõ dolga, hogy a macskát kézbe vegye. Úgy édelegnek õk kettecskén, mint egy szerelmespár. Egyszerûen imádják egymást. És nagyon szívmelengetõ látvány, ahogy kedveskedik a macskának az én benga, nagy fiam.
szia! Az uncsim is fiú, ráadásul egy rockzenekar gitárosa, és mégis macskafan! Szóval szerintem ne izgulj, ha õ nem idegeskedik rajta, akkor neked sem kellene! :) )
Szerintem se gáz!!! Én azokat a fiúkat szeretm akik a macskákat szeretik nem a pitbull kutyákat! Persze azokat is szeretem akik szeretik a kutyákat de ezeket a harci kutyákat nagyon nem csípen!
Egyáltalán nem furcsa, és nem is gáz. :) Ha te a cicákat szereted, akkor a cicákat szereted, ebben semmi ciki és kerülnivaló dolog nincsen. :) Pl. nekem van egy ismerõsöm, fiú, 18 éves, aki imádja a pudli kutyákat. :D Ez - ha úgy vesszük - még cikibb, mint a macska, úgyhogy semmi okod nincs az aggodalomra. (: UI: Én is szeretem õket!
Nem ... az a gáz , hogy félek tõlük ..
egy macskát nem lehet nem szeretni :D
Ugyan már! Dehogy gáz! Amikor hazajön a férjem, a macska rögtön az ölébe mászik és alig lehet letenni onnan. Imádják egymást!
Én is imádom a cicákat pedig nem vagyok lány.És olyan hamar megnõnek.De picin olyan aranyosak, persze ha már nagyok akkor is.
Nekem is van macskám és nagyon csípem :) Igaz én nagy állatkedvelõ vagyok de a macskákat szeretem a legjobban :)
Egyáltalán NEM gáz!!!! :) Sõt én kifejezetten szeretem, ha egy fiú kedveli a cicákat. 18L
Pff, milyen kérdés ez már? :) Nekem is van cicám, és nálam eleve kizáró tényezõ, ha egy pasi nem szereti a macskákat!
Akkor a környezeteddel van a baj nem veled.Milyen környezetben laksz, most tök komolyan kérdezem.Kíváncsi lennék, hogy kik azok akik szerint gáz ha egy fiú szereti a macskákat.

Nagyon gáz, ha egy srác egyáltalán nem iszik alkoholt (egy kortyot sem)?

Legjobb válasz: Amúgy nem gáz. Én sem iszom. Az a gáz, aki ezt gáznak tartja.

Amúgy nem gáz. Én sem iszom. Az a gáz, aki ezt gáznak tartja.
Egyáltalán nem gáz
Nem gáz, csak ez ne menjen a társasági élet rovására. Pl. ha haverjaid elmennek bulizni, akkor ne az legyen a kifogás, hogy: én nem megyek, mert nem szoktam inni. Ismerek ilyen gyereket, nem is hívjuk sehova :D 25/F
szerintem nem! nyugi én se iszok alkoholt 2008ban voltam utoljára részeg :) ffi 29 :)
Nem gáz, de tényleg rossz kategóriába tetted!
A kérdező hozzászólása: Én autóval járok mindenhová, és ez az "alibim", hogy miért nem iszok. De ha nem kocsival mennék, akkor sem innék.
Gáznak tartják ha nem iszol, de én meg azt tartom gáznak hogy 20 évesen már nincs mája a gyereknek. Én szoktam, de csak néha... bár akkor jól be is b*szok sajnos :/ (néha = 1-2 havonta 1szer)
NEM! Rám úgy tudnak nézni, mikor mondom, hogy nem iszok alkoholt. De lassan megszokom. :)
Egyáltalán nem gáz. Nem azon múlik a népszerûséged, hogy iszol-e vagy nem, nem kell beállni a sorba birkának. Akinél ez a fokmérõ, azzal meg nem kell foglalkozni, találhatsz hozzád méltó társaságot is :)
egyáltalán nem.szerintem tiszteletre méltó. 16/L

Ha fiú vagyok és hosszú a hajam, akkor nagyon "gáz", ha vasalom ritkán? (nem emo. )

40cm feletti a hajam

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? Ha te annak tartod, és szorongsz a vasalt frizuráddal, akkor erõltetett lesz, "gáz" lesz. Nem attól lesz valaki férfi, hogy milyen a haja, hanem hogyan viselkedik. Ha méltón viseled a hajadat, a testedet, és a személyiségedet, akkor igényesnek fog tûnni, nem gyerekesnek.

Miért lenne gáz? Ha te annak tartod, és szorongsz a vasalt frizuráddal, akkor erõltetett lesz, "gáz" lesz. Nem attól lesz valaki férfi, hogy milyen a haja, hanem hogyan viselkedik. Ha méltón viseled a hajadat, a testedet, és a személyiségedet, akkor igényesnek fog tûnni, nem gyerekesnek.
Nem gáz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazából én sem tartom "gáz"-nak.
Nekem fenékig ér, ritkán, csinálom én is, és most gondolkodom a keratinos egyenesítésen.
Nem gáz.

Nagy gáz ha belezúgtam az egyik haveromba?

Már ezt egyszer megbeszéltük hogy nem akarunk semmit egymástól, de...mégis nekem tetszik nagyon! Most mit csináljak?? Ha együtt bulizunk mindig odajön, megölel, magához ránt, simogat...aztán hétvégéig szinte nem is beszélünk..

Legjobb válasz: Mér lenne gáz? az a gáz, ha nem tetszenének az ellenkezõ nemûek (nem tom lány vagy fiú vagy). Ha egyszer már megbeszéltétek, attól még lehet valami, közeledj hozzá.

Mér lenne gáz? az a gáz, ha nem tetszenének az ellenkezõ nemûek (nem tom lány vagy fiú vagy). Ha egyszer már megbeszéltétek, attól még lehet valami, közeledj hozzá.
Nem gáz! Azonos nemûek felé is lehet vonzódni. Két fiú is szeretheti egymást. Nagyon szép kapcsolatok alakulhatnak ki. Nem szabad emiatt harcban állnod magaddal. Majd az idõ el- dönti, hogyan alakul köztetek ez a dolog. Nyugodt légy, ne érezd valamiféle bûnnek ezt. És ha ez jó nektek, akkor bocsátkozzatok bele egy kapcsolatba! Az emberek véleményé- vel meg ne törõdjetek!
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, és egy fiúról van szó:d De azért köszi:)
(Bocs a késõi válaszért, most olvastam :D) Ha még ellenkezõ nemû is, akkor még több ok, hogy vágj bele!Mi bajod lehet belõle?

Szerintetek nagyon gáz ha egy fiú többet foglalkozik arcápolással mint a barátnõje?

Ilyenekre gondolok, hogy minden nap arclemosó, hidratáló krém, heti 1-2-szer bõrradírozás, heti 1szer arc maszk (Zamian csokoládés arcmaszk az egyetlen ami bevált az arcbõrömre). Ha pedig egy pattanás nagyon látszik akkor nagy ritkán korrektor... Plusz még a borotválkozás és aftershave, persze. 20/F

Legjobb válasz: Nem gáz, természetes kéne hogy legyen az arcápolás a pasiknál is, nem értem sokan miért lusták hozzá. A barátom még borotvahabot, aftershavet sem használt amíg nem vettem neki.... ez a gáz. Meg teljesen ki van száradva a bõre, de hidratálót nem használ... szóval én örülnék ha a barátom olyan sokat foglalkozna arcápolással mint mondjuk te.

Nem gáz, természetes kéne hogy legyen az arcápolás a pasiknál is, nem értem sokan miért lusták hozzá. A barátom még borotvahabot, aftershavet sem használt amíg nem vettem neki.... ez a gáz. Meg teljesen ki van száradva a bõre, de hidratálót nem használ... szóval én örülnék ha a barátom olyan sokat foglalkozna arcápolással mint mondjuk te.
Egy átlag fiatal lány legalább ennyit foglalkozik a kinézetével, mint amit te felsoroltál. Nem hinném, hogy ilyen mértékû arcápolás hallatán bárki kiakadna. Személy szerint: amíg a pasim nem jár rá a spéci termékeimre, illetve nem veszünk össze a fürdõszobán (nem tölt bent nálam több idõt), addig nincs gond.
Szerintem õ nem foglalkozik vele eleget.:) Bárcsak olyan fiúm lehetne, aki ennyit foglalkozik vele:'D mert akár furin hangzik akár nem néha sikerül rábeszélnem a barátom hogy tartsunk szépségnapot._.xD Szerintem ez egy jó dolog:)
Minden pasinak ilyennek kellene, hogy legyen. Én barátom is ilyen:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!