Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz a barátom (70 db)

Nagyon gáz? A barátom megujjazott és szőrös voltam.

Nem úgy készültem, hogy történni fog ilyesmi és csak utána gondoltam bele...

Legjobb válasz: Nem gáz elvégre mindenki tudja, hogy a punci szõrös.

Nem gáz elvégre mindenki tudja, hogy a punci szõrös.
Mért lenne gáz? Ha annak tartotta volna a barátod, akkor nem ujjazott volna meg. Más véleménye meg mit számít?
mégis megujjazott, szal nem zavarta lehet bejött neki mit izgulsz?
Termeszetes dolog, hat Istenem, tenleg ne ujjazott volna meg ha undorodott volna.De megtette es az azt jelenti h elvezte..Aggodalomra semmi ok!
Kérdezd meg tõle, hogy tetszett-e neki a szõrös puncid, ha igen, akkor egy probléma kipipálva, nem kell veszõdnöd a punci borotválással, mert szõrösen is tetszik neki, sõt lehet, hogy jobban tetszik szõrösen. Ha pedig nem akkor legközelebbre leborotválod. De mi az esélye, annak, hogy azt mondja, hogy nem tetszik neki a puncid?
Ujjazásnál miért lenne gond? Hacsak nem akkora a szõröd, hogy el kellett szaladnia bozótvágó késért. Láttam már olyan lányt, akinek a sok szõr között igen nehéz volt egyáltalán megtalálni :-( Legközelebbre kérdezd meg, hogyan szeretné látni a mûveleti területet.
Jézusom... mi közünk ehhez???
Tedd össze a két kezed h ilyen hülye kérdést ki tudtál írni:) :) :) :) :!!!!!! Basszus mik vannak.
Pfuuu, már a kérdésed is gáz. Tényleg ez az elsõ a magyar lányoknak? Sokkal több és értékesebb dolog van az emberben. Csak a vágyak kielégítése a lényeg? Miben különböztök az állatoktól?
ma 18:14 - Olvasd föl hangosan, és megérted. Annyi hogy nem írásban fogalmazáshoz vagyok szokva.
A kérdező hozzászólása: Én 17, õ 19
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 21:41 Vele teljesen egyet értek! Sok férfit a természetes bozont jobban beindít mint egy kislányos kopasz punci! Úgyis manapság fõleg kopasszal találkozik az ember fia, izgi tud lenni a szõrmókos is hidd el! Kérdezd meg neki hogy tetszik, és ha neked is ok, légy olyan! Hány évesek vagytok?
És? Mért lenne ez gáz? Ez a természetes, normális megje- lenése a puncidnak! Ne csinálj ebbõl problémát magadnak! Így szép, így jó!
Szõrös a puncid? Jujj, és a fejeden meg 2 füled? Jézusom!
attól függ, mennyire volt szõrös sztem....ha ilyen félujjnyi hosszúságú bozót, hát az gáz sztem(!) van, akinek bejön. ha viszont csak borostás, olyan 2-3 napos szõr az nemgáz :) mondjuk én kajak csináltam errõl közv.kutatást, és +?eztem 10 srác haveromat... és 8 azt mondta, h a borostás nem zavarta. szal sztem annyira csaknem volt para :) kérdezd meg, h õ a teljesen csupaszt szereti-e, v. a kicsit szõröst, beszéljetek errõl többet.
Utolsó, k.urvára semmit nem lehet érteni abból, amit mondasz.
A nyolcvanas években azon nyomorogtam mind csubakka, ma meg minden punci kisbaba. Tehát lehet hülyeségeken nyomorogni öregen is, sok szex mellet is. Addig örülj amíg ilyen hülyeségeket kell csak megkérdezned. ÉS nem azt ha három hónapja nem jött meg az baj? Amúgy párod kérdezd mert ha nem ragaszkodsz ahhoz hogy a barátnõidek "megfeleljen" egy kis szõrrel akár örökre magadhoz is kötheted ha az jön be neki. ;-D Uff én beszélte! Egy öreg harcos. Ja és mit vagyok itt hát pont nem kívánt fertõzéseket és terheségeket megelõzni párperc alatt. Vagy szakmai tanácsot adni.
szerintem csak vágd le, ne borotváld. szerintem szexibb ha egy kicsi szõr van, nem pedig olyan mintha a kishúgommal dugnék. 19/F
Érdekes, régen senki nem balhézott a szõrös punci miatt.
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet hogy hülye kérdés, de nagyon gáznak éreztem/érzem.
Megértettem elsõre is, bár tény, hogy tényleg hangosan kellett felolvasnom, semmi gond nincs ezzel, csak elsõre eléggé felidegesített, nekem is kulturáltabban kellett volna megfogalmaznom, elnézést. Okos dolgokat mondasz, csak ne írd le õket. :D

16 eves vagyok, lefekudtem a baratommal es nagyonn vereztem, mondhatni nagyon! Es a baratom vettem eszre, es ez gaz?

(amugy elhagyott de mindegy) elso volt az eletemben!!!!!!

Legjobb válasz: nem kell fûvel fával lefeküdni 16évesen, fõleg ha még olyan naív vagy, h nem veszed észre ha a pasi csak azt akarja. A szexhez nem csak testileg, de agyilag is fel kell nõni.

nem kell fûvel fával lefeküdni 16évesen, fõleg ha még olyan naív vagy, h nem veszed észre ha a pasi csak azt akarja. A szexhez nem csak testileg, de agyilag is fel kell nõni.
Dehogy gáz!!!Ha az vadbarom nem értette meg, h te szûz vagy, akk menjen a jó anyjába..elvégre általában, ha szeretünk valakit, akk azon az emberkén semmi sem gáz, még ha pukizik az se.És mit képzelnek magukról azok a tahók, akik ilyen baromságokat írnak, h szopi, meg fûzzél gyöngyöt, meg ilyenek...totál barmok, ne is törõdj velük.Sok lány vérzik az 1.nél és ez NEM GÁZ!Am meg ne ijedj meg ha megint le akarsz feküdni valakivel, h "Jóisten mi lesz ha megint vérzek?", ez nem megoldás.Inkább fûzd be a paskat, mint a gyöngyöt....akinek meg nem tetszik, bekaphatja... (14, lány) TESSÉK CSAK LEPONTOZNI!!!!!!
lehet hogy azt hitte hogy megvan neked és úgy csináltátok, vagy mondtad neki hogy az elsõ volt? Ha tudta hogy elsõ volt akkor nem gáz. Azért hagyott akkor el mert amúgyis elhagyott volna mert egy gyökér.
"szopi"...nagyon ugy nez ki, h megszivattak....gamatnaktalalta, h folyik beloled a gevax...tiszta eges vagy...tobbetarra se' szamits h koszon neked....csk ha nagyon b__szhatneka van...bocs
Valószínûleg vastag volt a szûzhártyád, és ahogy átszakította, az vérezhetett. Ezért hagyott el???? Egyébként nem gáz, természetes, hogy vérzik
Már visszaforgatni nem lehet, hülye pasit választottál és kész, amúgy lehet, hogy másodszpr is vérezni fog kicsit, nekem 2 olyan szûz lánnyal is volt dolgom. Tényleg ne sopánkozz rajta, ha egy kicsit is normálisabb pasit szedsz össze, az majd értékelni fog.
Azzal nincs semmi baj, hogy véreztél. Ez teljesen normális. A mennyisége is. Viszont az tényleg gáz, hogy otthagyott utánna. Eléggé tapló emberke lehetett (már bocs). Mennyi ideje voltatok együtt?
Szerintem nem gáz mivel ez természetes dolog.... Ha õ ezt hülyén reagálta le, na az a gáááz
Gondolom a barátod is tisztába volt vele h szûz vagy még. Ha egy normális emberke akkor nem gondolt olyasmit hogy de gáz h itt vérzik a csaj. Ez természetes. Én úgy vesztettem el a szüzességem, úgy szakadt át a szûzhártyám hogy petting volt(ujjazás), és amikor közvetlenül után hazamentem csak otthon vettem észre egy kis vérzést, nekem nagyon minimális volt, de azért bennem volt hogy mivan ha a pasim kezén maradt vmi és h hú de gáz, aztán rájöttem h mért lenne gáz, hiszen õ is tisztába van vele hogy mi történik ilyenkor.
Bocs, pasikat, nem paskatXD

Szerintetek nagyon gáz ha egy fiú többet foglalkozik arcápolással mint a barátnõje?

Ilyenekre gondolok, hogy minden nap arclemosó, hidratáló krém, heti 1-2-szer bõrradírozás, heti 1szer arc maszk (Zamian csokoládés arcmaszk az egyetlen ami bevált az arcbõrömre). Ha pedig egy pattanás nagyon látszik akkor nagy ritkán korrektor... Plusz még a borotválkozás és aftershave, persze. 20/F

Legjobb válasz: Nem gáz, természetes kéne hogy legyen az arcápolás a pasiknál is, nem értem sokan miért lusták hozzá. A barátom még borotvahabot, aftershavet sem használt amíg nem vettem neki.... ez a gáz. Meg teljesen ki van száradva a bõre, de hidratálót nem használ... szóval én örülnék ha a barátom olyan sokat foglalkozna arcápolással mint mondjuk te.

Nem gáz, természetes kéne hogy legyen az arcápolás a pasiknál is, nem értem sokan miért lusták hozzá. A barátom még borotvahabot, aftershavet sem használt amíg nem vettem neki.... ez a gáz. Meg teljesen ki van száradva a bõre, de hidratálót nem használ... szóval én örülnék ha a barátom olyan sokat foglalkozna arcápolással mint mondjuk te.
Egy átlag fiatal lány legalább ennyit foglalkozik a kinézetével, mint amit te felsoroltál. Nem hinném, hogy ilyen mértékû arcápolás hallatán bárki kiakadna. Személy szerint: amíg a pasim nem jár rá a spéci termékeimre, illetve nem veszünk össze a fürdõszobán (nem tölt bent nálam több idõt), addig nincs gond.
Szerintem õ nem foglalkozik vele eleget.:) Bárcsak olyan fiúm lehetne, aki ennyit foglalkozik vele:'D mert akár furin hangzik akár nem néha sikerül rábeszélnem a barátom hogy tartsunk szépségnapot._.xD Szerintem ez egy jó dolog:)
Minden pasinak ilyennek kellene, hogy legyen. Én barátom is ilyen:)

Orálisan kielégítettem a barátom és utána nem akart megcsókolni, ez nagyon gáz?

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? Az lenne gáz hogyha minden orális kielégítés után szeretne veled csókolózni. XD

Miért lenne gáz? Az lenne gáz hogyha minden orális kielégítés után szeretne veled csókolózni. XD
Bennehagyod a cuccost a szádban és smárolásnál átadod neki. Ez a habcsók.
Gáz. Aki undorodik a saját farkától, az ne rakja be más szájába se.
nem azonnal, de egy pár " öblítés " után én is megcsókolom, persze nem bõnyálas nyelvest, de meg ha nem szeretném akkor csak homlokon csókolnám vagy megsimogatnám a buksiját..
Szar ügy. Remélem azóta már rájöttél hogy nem a megfelelõ srácot szoptad le.
Gáz.. Engem nem zavar, én szeretek a barátnõmmel smárolni utána. nincs ebben semmi.
Én se csókolom meg a páromat, miután beleélveztem a szájába. Undorodom a spermámtól.
Ez egy kérdést is megérne, hogy ha ti pasik elvárjátok hogy az a szánkban legyen, úgy hogy ti undorodtok még a csóktól is utána, akkor az nem jogos. Másrészrõl meg én se szeretem ha magamat érzem a pasim száján. Ennek ellenére mindig járt a csók utána mindkettönknek :) Nem is lehet érezni egy idõ utána (nem kell hozzá sok). Szóval gáznak nem gáz, de ki hogy... Emiatt pont nem kell aggódnod, hogy nem szeretne :)
Sztem nem, én se szoktam vágyni a csókra, miután a barátom odalent járt, szóval sztem érthetõ
Én se csókolnálak meg.
Az!
hát eléggé na és miért nem? ennyire finnyás vagy mi? elég fura emberek vannak
igen, az jo ha õ kezdi a csókot!:)

Nagyon gaz ha a volt pasim legjobb baratjaval osszejovok? Ugy nemsokara a szakitasunk utan?

Legjobb válasz: Nem gáz, de tényleg nem biztos, hogy ugyanúgy megmarad a barátságuk. Amúgy az is fontos, hogy mennyire volt komoly, és mennyi ideig tartott a pasiddal a kapcsolatotok. Meg az is, hogy ki szakított kivel. Én is voltam már így, de végül nem jöttem össze a sráccal - bár nagyon szerettem volna... Ismerek olyat, akivel ez megtörtént, és az expasija meg a haverja közötti barátság ugyanúgy megmaradt, sõt... az expasija mondta a haverjának, hogy jöjjön össze vele.:D:D Úgyhogy minden ember másképp fogadja a hírt... lehethogy minden ok lesz, de lehethogy minden szaar. Az biztos, hogy nem gáz, mert ha két ember szereti egymást, akkor az ne legyen akadály, hogy az elõzõ pasija a haverja volt.

Nem gáz, de tényleg nem biztos, hogy ugyanúgy megmarad a barátságuk. Amúgy az is fontos, hogy mennyire volt komoly, és mennyi ideig tartott a pasiddal a kapcsolatotok. Meg az is, hogy ki szakított kivel. Én is voltam már így, de végül nem jöttem össze a sráccal - bár nagyon szerettem volna... Ismerek olyat, akivel ez megtörtént, és az expasija meg a haverja közötti barátság ugyanúgy megmaradt, sõt... az expasija mondta a haverjának, hogy jöjjön össze vele.:D:D Úgyhogy minden ember másképp fogadja a hírt... lehethogy minden ok lesz, de lehethogy minden szaar. Az biztos, hogy nem gáz, mert ha két ember szereti egymást, akkor az ne legyen akadály, hogy az elõzõ pasija a haverja volt.
Igen. Gáz.
nem gáz, sok ilyen van, de õk búcsút inthetnek a barátságuknak ha az ex megtudja plusz gondolj belemilyen fasza lesz vele egy társaságba járni...
Nem az. Nem tilthatja el elõled egy életre a szerelmed.
Én is összejöttem pár hónappal a szakítás után az exem legjobb barátjával. Rájöttem, hogy mindig is bele voltam esve. Az exem miután megtudta, kiborult, azt mondta a barátjának, hogy õ vett el tõle és azóta egymáshoz sem szólnak. Nehéz helyzet..én még egyszer már nem vágnék bele ilyesmibe..visszagondolva, én is rendkívül kiborultam volna, ha a volt pasim, akit még szeretek, hirtelen összejött volna a legjobb barátnõmmel.
Szia igazán szereted te azt a barátod?? És mégis mennyi idõ telt el a szakítás óta? válaszolj. Figyi nem gáz énis ígyvagyok most. Az exxemmel 4 hónapig voltunk együtt.(nem müködtek jól a dolgok). Rá 6.hónapra én már a legjobb barátjával együtt voltam. (Már 10 éve a legjobb barátok). aug.24.-én lesz a 9. hónap h együtt vagyunk.. És szerintem az exednek ezt elkéne fogadnia. Az enyém is elfogadta jóba vagyunk. Járunk buliznii együtt .. meg a pasimmal is minden úgyanugy van velük mint volt
Tuti nem lesz már olyan a barátságuk, mint volt. Te mit szólnál hozzá, ha szétmentek a barátoddal, aztán szakítás után a LEGJOBB barátnõd összejönne a sráccal??? a kérdésre válaszolva: Gáz.Miért is? Mert ez olyan dolog, hogy az exed legjobb barátját mintha arra kérnéd, hogy válasszon közted, és a legjobb barátja közt. 17/F Menyus
13:48 vagyok a 3.iknak igaza van :)
Hehe, Erre annyit tudok mondani hogy: 1. Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, a haver a barátjának érzett tiszteletböl nem válalja. 2.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, összejön.Pasid kiborul.Szarrá veri haverját. 3.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, összejön.Pasid megtudja de elfogadja. 4.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, le se bagóz. 5.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, az ex-ed nek elmondja és meg szivat kifiléz és egyéb :) Lenne még pár de ennyit mondok én szurkolok hogy a 3. jöjjön be :) 16/F Ez van Szprályt!
nagy gáz.én nem vállalnám be a többi ismerõs elõtt, szülõk elõtt.... stb. Menne a duma, tök kínos, de csak 3 napig, egy idõ után senki nem foglalkozna veletek.

Nagyon gáz, ha megkérem a barátom, hogy tanítson meg csókolózni?

Nagyon nem megy nekem, és nem akarom többször beégetni magam.

Legjobb válasz: Én mondtam a barátnõmnek, hogy tanítson meg. Õ lesmárolt és mondta, hogy tudsz te.:) szerintem ez alapbol menni fog. Ne félj tõle.nem lehet elrontani..csak ne törd ki a fogát és ne köpd át a nyálad :D és ne dugd le a nyelved a torkán. De nem gáz ha megkéred hogy tanitson:) 15/L :D

Én mondtam a barátnõmnek, hogy tanítson meg. Õ lesmárolt és mondta, hogy tudsz te.:) szerintem ez alapbol menni fog. Ne félj tõle.nem lehet elrontani..csak ne törd ki a fogát és ne köpd át a nyálad :D és ne dugd le a nyelved a torkán. De nem gáz ha megkéred hogy tanitson:) 15/L :D
Nem gáz. Én is így voltam vele sokáig, aztán egy lány megkért, hogy tanítsam meg, mondtam, hogy nekem is elég hülyén megy, ezért egymáson gyakoroltunk :D persze érzelem nélkül..
Szem nem baj ha átköpi a nyálát :P a fiúkat nem zavarja.
Dehogyis, egyáltalán nem gáz:) Jaj én a nálam 5 évvel idõsebb barátnõmet kértem meg, hogy gyakoroljunk..õ persze kedves volt és gyakorolt velem lány létemre..:D 15/L
nem gáz. én a nálam fiatalabb barátnõmet kértem meg. :D 16/F
nem gáz:) azért hidd el nekem, hogy menne az neked élesben is, nem kell gyakorolni hozzá. puszik az ajkakra, aztán fokozatosan a nyelvecskédet is beindíthatod. Nem propeller-módra, csak amúgy finoman, mintha egy lédús barackot ennél
Nemgáz egyáltalán. Anno mikor összejöttem a barátommal még én sem csókolóztam. Elcsattant 1-2 smár, aztán éreztem h nem nagyon megy a dolog, õ is megemlítette, h kezdõ vok és mgkérdeztem nem-e akar megtanítani. Simán igent mondott és még örült is neki :)
A kérdező hozzászólása: köztünk volt már egy, vagyis akart lenni, de leblokkoltam és be se engedtem a számba és mind ezt tudat alatt:S
hát nekem elég meredek h. barátnõk gyakorolnak egymáson. nekemis van barátnõm nagyon régóta ismerem és szeretem dee nem tudnám megcsókolni csak úgy..:P:S naa mindegy én nem kértem meg senkit, én pasimmal csináltam hiszeen gyakorlat teszi a mestert.de nem ciki megkérni szerintem szivesen megtanít rá:D
Miért lenne gáz?
Nemis kiskorú csak fiatalkorú. Korlátozottan cselekvõképes, de semmilyen törvénybe nem ütközik.
És neked magadtól nincs annyi agyad hogy felfogd, hogy te már rég nagykorú vagy, közben pedig egy kiskorúval jársz? Tudod az ismerõsök, barátok nem szoktak apróságokért szólni, mint például csúnya a párod, de amikor már ciki és nem tudják magukban tartani, azt illene komolyan venni! A kiscsóka meg tutira nem szereret, csak azért van veled mert idõsebb vagy! Nem is értem, hogy jöhettetek össze? Ennyire naiv vagy?!
Ha mindenki azt mondaná, hogy gáz, otthagynád? Ne mások véleménye formálja a tetteid:) amúgy egyáltalán nem gáz, a kor az a tényezõ, ami nem számít, ha szeretitek egymást
A kérdező hozzászólása: Még az a szerencsém hogy íratlan:-)
Mintha lenne egy íratlan törvény, hogy a férfinak mindig idõsebbnek kell lennie...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:-)
hú, biztos villog veled az osztálytársai elõtt, hogy látjátok, egy egyetemista csajom van:) egyébként nem az. ez a normális. idõvel majd fordul, és a pasid lesz idõsebb Nálad...
Ha tiszta szívbõl szereted a barátodat, akkor ne törõdj mások véleményével. Egyáltalán se gáz se ciki. Az osztálytársamnak az anyukája 10évvel idõsebb a férjénél, és még is boldogan élnek. 3 év még bõven belefér. Nem az a lényeg egy szerelemnél, hogy ki milyen idõs, hanem hogy szereted-e.
nem, egyaltalan nem gaz
A kérdező hozzászólása: Mert, hogy én vagyok a lány, és nagyon sokan mondják hogy ez milyen már, hogy a barátom még csak 17...
Ha te is fiú vagy, akkor az.
Ha szeretitek egymást cseppet sem gáz.

Nagyon gáz, ha kavartunk a legjobb barátommal?

Szóval...szombaton egyedül voltam,áthívtam.El?ször csak tvztünk aztán valahogy a szexre terel?dött a szó...utána meg a homokosságról beszéltünk.És egyszer csak megcsókolt...aztán csak jöttek a dolgok.Nem volt rossz,de mégis csak a legjobb barátom...és szombaton megint itt alszik.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Nem gáz amúgy... de csak szólok úgy széjjel aláznak majd!Hülye válaszok ezreit kapod! "Hülye b,uzi" Meg hasonlók!Sok sikert nehéz dolgod lesz!amm legyél természetes!

Hány éves vagy? Nem gáz amúgy... de csak szólok úgy széjjel aláznak majd!Hülye válaszok ezreit kapod! "Hülye b, uzi" Meg hasonlók!Sok sikert nehéz dolgod lesz!amm legyél természetes!
ez valami ördögi kör... már félórája kattingatok, de még most sem értem a linkek végére :D
Gyanítom, valaki feltette a kérdést, hogy demonstrálja, mennyivel másképp reagálnak az emberek a férfi homoszexualitásra, mint a nõire. Pedig nincs ebben semmi új, ilyen álszent világban élünk. Van, aki még meg is ideologizálja, hogy miért okés a leszbizés, és miért fúj a homárkodás... az ilyenektõl a falra tudok mászni.
szóval te is fiú vagy?
Mibõl gondoljátok h fiú a kérdezõ?
tényleg az
[email protected] a kérdés!!Amm abból hogy homosexualitás!
Szerintem ez az én kérdésem ;)

Holnap strandra megyünk a barátommal. Igy nagyon gáz?

http://kepfeltoltes.hu/view/100702/F_nyk_p0064_www.kepfeltol..

Legjobb válasz: Miért lenne gáz?

Miért lenne gáz?
Csinos vagy.Egyáltalán nem gáz.
Semmi baj Veled, csinos vagy. Bekennélek naptejjel.
Jól nézel ki. Az ilyen lányokra mondják, hogy "gusztusos".
Kicsit telt, de nagyon csinos vagy :)
erre mondják, hogy "sunáznám". ha egy kis önbizalomra van szükséged, megnyugtathatlak (és a többiek is). csinos vagy, minden rendben van veled. menj a strandra így és bûvöld el a pasikat :)
Nekemis ilyen alakom van .. egy kicsit vagyok vékonyabb.. imádnak a pasik a strandon, a barátom meg nagyon büszke rám:) Szerinted a deszkaa kis csajokat szeretik?? Hát nem. a pasid igy szeret és szerintem semmi gond az alakoddal. nõiesen telt. sexy. 17/L:)
jó ez, de nem az ízlésem
Nem. Dögi vagy.
hm (L) xD imádom az ien testalkatot :D
Semmi okod az elkeseredésre! Nagyon szép vagy!
Menjetek a rákos patakra ott nem szoktak olyan sokan lenni.
Nekem is ilyen alakom van, barátom imádja, de én totál kivagyok tõle, idén még strandolni se voltam :(
A kérdező hozzászólása: Nekem is azt mondja a barátom hogy nincs vele semmi baj de szerintem õ is jobban örülne ha picit csinosabb lennék :P
A kanapé a háttérben nekem nem jön be, de semmi nincs a képen amit gáznak neveznék. Nagyon csinos vagy, nem kell aggódni:)
ennél csinosabb?:O elég csinos vagy...melleid is szépek...szal mi a baj?:O
A kérdező hozzászólása: hasam, combom :S
A kérdező hozzászólása: 13:00-> Hát köszi fogyni akkor se tudok ha akarok, de igazából csak formálódni szeretnék nem annyira fogyni csak néha rosszul érzem magam ha annyi csinos nõ között én igy nézek ki.
Nincs mit szégyellned, inkább büszke legyél, és bakker, LE NE FOGYJ!!Én nem tudom, mi a fenéért hiszi majdnem minden csaj azt, hogy akor van jó alakjuk ha a szívószálat hálózsáknak használhatnák....-.-" Nagyon jó alakod van, olyan nõiesen telt! 17/F
A kérdező hozzászólása: nem vagyok megelégedve a testemmel. Nem fogok hülyén kinézni?
Jól nézel ki, semmi gond.
Fini tested van.nyami.
Szerintem te is nagyon jól tudod, hogy jól nézel ki. Menj csak nyugodtan a strandra.
de befednélek a csõdörtejfelemmel:) hmm jól nézel ki!
Küldj egy képet privátba ruci nélkül, ott jobban látszik a tested!Biztos , ami biztos! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek mostmár azért kicsit jobb. Meg remélem lesznek tõlem csúnyábbak is.
A kérdező hozzászólása: 12:53-> ne reménykedj :P Én nem olyan csaj vagyok
Hú, hát a karodat látva nem szeretnék kapni tõled pl. egy nyaklevest.
http://www.youtube.com/watch?v=D8l1kuXvyKU Majd lesz barátod. Vagy ha nem, hát kisnyúl.
Sokan vannak otthon ilyenkor. Nincs ebben semmi különös. Szerintem az sokkal nagyobb probléma, ha valaki eszméletlenre issza magát és reggel a detoxban kel fel a saját összehányt ruhájában.
jelentem énis itthon vagyok és annyira talán nem gáz... 21/f van barátnõm de szülei nem engedik el, pedig elmult 18, de ez van. más szórakozás meg nem kellett, nélküle nem is hinném hogy felhõtlenül tudnék szórakozni ugy hogy tudom hogy õ meg otthon unatkozik
Fura de sok év után én is itthon ülök. Eddig mindig eljártam valahova de már valahogy nem vágyok részeg emberek közé, tömegbe, szórakozóhelyekbe. 22/l
Neked is B.U.É.K., meg mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: 21:27 köszi és neked is BUÉK!
miert nem latogatod meg a nagyszülõket, vagy rokonokat?? jobb mint az otthon ülés:) )
Nem gáz. Ez a nap is pont olyan, mint a többi. Tedd azt, amihez kedved van és érezd jól magad. :)
én fiu vagy én is itthon vagyok hát ez van nem tudunk mit csinálni vele majd csak lessz valami legközelebb
Én is lehetek a barátod, ha akarod!:)
Majd én leszek a barátod ;) :D :O :P (H)
nem gáz, egyáltalán
miért lenne gáz ? mi az hogy nem vagy túl kelendõ ?:D valaki biztos van akivel elmehettél volna ha akartál volna , de ha nem bánod akk ezzel sincs semmi gond
én nem tartom gáznak, mi itt bulizunk :) és nekem eddig ez a legjobb szilveszterem
Nem gáz, én is itthon ülök, de lesz ez majd máshogy is:)
már mindegy, hogy gáz-e hisz otthon vagy mint ahogy én is :) a fõ hogy próbáld magad valamennyire jól érezni. valójában nem sokkal másabb ez az egy este a többitõl, úgyhogy ne úgy gondolj rá és csináld azt amire máskor nem sok idõd van. a barátnõid biztos meg fognak érteni a többiek meg nem számítanak ;) BUÉK!
Egyáltalán nem gáz szerintem, ha otthon vagy. :) Én is itthon töltöttem a szilvesztert. Amúgy aki gondolja és szívesen beszélgetne az nyugodtan írjon egy mailt nekem ide: [email protected] (azért lányok elõnyben) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!