Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz a (1244 db)

Nagyon gáz? A többi lent

nagyon gáz a az egyik mellem kisebb mint a másik??

Legjobb válasz: Igen, nagyon gáz. Hallod én egy ilyen nõvel szóba sem állnék. Jézusom, az egyik melled kisebb, hát az nagyon visszataszító.

Igen, nagyon gáz. Hallod én egy ilyen nõvel szóba sem állnék. Jézusom, az egyik melled kisebb, hát az nagyon visszataszító.
Hu-ha én tuti levetném magam vagy elbújnék szégyenembe. Ne hülyéskedj ennyi gondod legyen az életben csak. Akkor boldog ember leszel.
nincs olyan ember akinek ugyanakorra
Ebben nincs semmi gáz...:D minden nõnél ezvan. és emhisze h pont te leszel az akivel emiatt nem állnak majd szóba.
figy ha aligg látszik, akkor sz*rd má le! ha meg nagy a külömbség, sztem ugyan olyan esélyeid vannak, ruhába lehet leplezni, aki meg ruha nélkül lát az fogadjon már el olyannak, amilyen vagy...
Na ize :D En fiu szempontbol - Attol Fugg Hogy mennyivel kisebb, de amugy nem lenyeges, engem nem erdekelne annyira, es sok pasi igy is van vele, szoval ne aggodj ^_^
barátnõmnek mindegyik kicsi, nemtudom kisebb e valamelyik, de egyszerre ugyis csak az egyiket lehet csókolgatni :) maj legk jobban megnézem, remélem leszmég rá alkalmam
az ember NEM szimmetrikus , ha félbevágod, akkor nem egyforma a két oldala. Alakra lehet, de méretbeli különbségek igenis vannak szinte mindenkinél. Nem gáz, aki fogdossa majd, annak meg pláne nem.
A kérdező hozzászólása: hköccy a válaszokat
nekem is olyan, egyáltalán nem gáz, abban a bizonyos pillanatban lényegtelen lesz :D
mindenkinek így van hidd el. Amúgy meg, inkább úgy mondd, hogy az egyik nagyobb, mint a másik! :) Én is rá voltam parázva, de hidd el, nem számít sokat!
ha a kettõ térfogata között ötnél nagyobb a szorzó, el lehet gondolkozni, hogy esetleg kisebb probléma áll fenn

Szerintetek nagyon gáz a barna bőr?

Elég sokan piszkálnak a b?rszínem miatt, és elég rosszul esik, hogy mindenki cigánynak néz, pedig egyáltalán nem vagyok az, a családunkból nem is volt senki az. 14/L

Legjobb válasz: Attól függ. Pl ha a sok szolizástól barna, az nagyon látszik, és nagyon gáz, ahogy kinéz, szerintem.

Attól függ. Pl ha a sok szolizástól barna, az nagyon látszik, és nagyon gáz, ahogy kinéz, szerintem.
A kérdező hozzászólása: Természetsen barna a bõrõm, de annyira igazából nem az inkább ilyen kreor féle
nem gáz, szerintem jól is tud kinézni (persze nem a szolis sárga barnaságra gondolok). Az meg hogy cigánynak néznek az õ szegénységi bizonyítványuk, ne foglalkozz velük, majd kinövik ezt.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! :)
a természetes barna nagyon szép és egyáltalán nem gáz. sajnos mostanában ilyen hangulat van az egész országban, ha lec.gányoznak, az õket minõsíti, nem téged. nekem hófehér bõröm van és kék szemem, meg szõkésbarna hajam. bizonyos színeket ezért egyáltalán nem is hordhatok, mert nagyon hülyén állnak. a te bõröd színéhez viszont minden passzol. nézd a jó oldalát: nem kell ezreket kötened szolira vagy önbarnítóra, mai természetellenesen sárgás barnaságot kölcsönöz, a bõröd pedig jól kiemeli minden ruha színét. a helyedben csak citromsárgát meg fûzöldet, meg hasonlókat hordanék :)
engem is lecigányoztak régen (kék a szemem -.-'), de most már inkább mindenki barna akar lenni azt vettem észre, szóval divat lett. én ha nyáron sokat vagyok napon, lebarnulok és kitart tavaszig is :D meg alapjáraton nem fehér a bõröm, szerintem mint neked, olyan és tök szép az ilyen bõr, én nem akarok más színt :) az ilyen fehéresrózsaszín olyan brr:D 17/f
Én örülnék neki, ha természetes bana bõröm lenne és nem kellene szoliba járnom, hogy ne legyek hulla fehér. Szerintem egyáltalán nem gáz!!! 24/L

Nagyon gáz a trapéz szárú nadrág? (farmer)

Legjobb válasz: Viccelsz? 1.) Már egy jó ideje ismét qrva nagy divat külföldön, csak nézd meg az amerikai sztárokat, vagy egy online angol üzletet (sokat rendelek angol boltokból), sõt már itthon is sokat látni a boltokban... 2.) Ha neked ez a fazon áll jól akkor még egy divatmajom sztájliszt is rád tukmálná, hisz minek vennéd fel, ha a pl. a csõszár nem áll jól? Na akkor lennél nagyon gáz! DE te tudod...

Viccelsz? 1.) Már egy jó ideje ismét qrva nagy divat külföldön, csak nézd meg az amerikai sztárokat, vagy egy online angol üzletet (sokat rendelek angol boltokból), sõt már itthon is sokat látni a boltokban... 2.) Ha neked ez a fazon áll jól akkor még egy divatmajom sztájliszt is rád tukmálná, hisz minek vennéd fel, ha a pl. a csõszár nem áll jól? Na akkor lennél nagyon gáz! DE te tudod...
Na látod, hordd nyugodtan! Nekem is van trapéz nadrágom, elõnyös, mert magas vagyok és az alsó rész bõsége - ahogy te is írtad - kompenzálja a felsõbb gömbölyûbb részeket. De ha épp nem divat valami, akkor is megvannak ezek a szabályok az alak-típusoknál.
Hát itt szörnyen gáz, az összes kis majom tzenéves ájlávcsõnacis csaj hangosan fog kinevetni. xD Amúgy már tényleg évek óta divat, kivéve ezen az elmaradott helyen, ami a divattól fényévekkel lemaradt és ahol csak akkor lehetsz valaki, ha olyan vagy mint az összes. :D Részemrõl van egész passzos és egész trapéz gatyám is, nem igazán foglalkoztat ki mit szól hozzá. :D Vedd fel bátran szerintem.
A kérdező hozzászólása: Uhh ennek rettentõen örülök, mert nekem ezek a répa nadrágok iszonyatosan állnak. :) Túlzottan kiemeli a fenekem (átlagnál picit nagyobb) viszont vékony vagyok, és még inkább vékonyít, de óriási fenekem van benne. A trapéz meg szerintem nagyon jól áll. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, csak télen felvettem egyet és mindenki megbámult, mintha valami hatalmas bakit csináltam volna.:) Nem foglalkozok a divattal, nem vagyok divatmajom, csak szeretem ami jól áll nekem, de szó szerint lenézték rólam.:S Ami már nagyon kellemetlen volt.
Ha tizenéves vagy, akkor tényleg feltûnõbb viselni, mint egy 20-30 évesnek, de hordd úgy mint én azokat a ruhákat, amik mások számára szokatlanok: érezd jól magad menne hisz tudod hogy neked ez a legelõnyösebb és vonulj végig benne úgy, hogy azért bámuljanak meg, milyen határozottan tudod vállalni a stílusodat és egyébként is, de wow jól áll neked, csakis irigy lehet mindenki!
Figyelj... Én is úgy voltam, hogy júj, mit szólnak, mikor mindenki csõnacit hord... De nekem akkor is jobban áll, és jobban érzem magam benne (nem is igazán trapézt, hanem bõvebb egyenes szárút, ami csípõnél feszül, alatta meg lazább, vagy törökös fazont. Viszont mélyülepû kizárva.) Nekem pont, hogy keskeny a csípõm, és így a csõnaciban nincs alakom, egyenes az egész, nem tetszik. Nem érdekeljenek mások, hordd azt, ami neked jól esik;-)
Millió féle öltözködést látni, nem mindenki divatos cuccokban jár, mégsem gáz, nem nevet rajtuk senki. Rajtam sem nevettek sose, pedig mindig trapéz farmert hordtam, másfajtát nem veszek mert nem áll jól.

Nagyon gáz a fehér bőr?

sajnos a nap sem fog,szoliba is jártam de az sem volt hatásos.a barnítókrémekt?l meg foltos lettem.

Legjobb válasz: szerintem nem gáz! a párom is fehér bõrû és nagyon zavarja,nem is vesz rövid gatyót.hiába mondom neki hogy ne zavarja .pedig szerintem egyáltalán nem csúnya egy fehér bõrû ember. 24/N

szerintem nem gáz! a párom is fehér bõrû és nagyon zavarja, nem is vesz rövid gatyót.hiába mondom neki hogy ne zavarja .pedig szerintem egyáltalán nem csúnya egy fehér bõrû ember. 24/N
nekem is nagyon fehér bõröm van... az ismerõseim mindig cukkolnak vele, de én szeretem. szerintem se ciki :)
fehet bor szebb, en mindenel lekenem az arcom csak hogy feherebb legyen:) (citrom...)
Én is eléggé fehér bõrû vagyok, de nekem semmi bajom vele.
Úgy 200 évvel ezelõtt Amerikában örültél volna neki:) )
szerintem szép a fehér bõr. olyan misztikus.*.* nekem télen van csak nagyon fehér bõröm, mert elég kint lennem nyáron egy félórát, máris megkap a nap.
Én is nagyon fehér bõrû vagyok és hidd el nem gáz. én különlegesebbnek érzem magam miatta.
Fúúú sztem meg a nagyon fehér bõrû embereknek olyan "beteg" kinézetük van, és sztem egyáltalán nem szép..
Nekem is nagyon fehér a bõröm és nem szeretem, suliba nem is szeretek trikóba menni :s
nekem is elég fehér bõröm van és én nagyon szeretem és legalább nem vagyok olyan mint minden 2. csaj.
Nekem is nagyon fehér a bõröm, és szeretem.
szerintem tud szép is lenni, és hát kevésbé szép is. akkor elõnytelen, ha az illetõ nem épp sovány, vagy ha nagyon sötét a hajszíne, szóval ha valamiféle diszharmónia érzõdik. de általában azért nem ilyen rossz a helyzet, szerintem tud kifejezetten szép is lenni.
Nem gáz, de a barna bõr szebb.
Hmm bármit megadnék, egy porcelánfehér bõrért!!! *.* Nekem sosem lesz olyan, nekem kreolos bõröm van :(:( Fujj, olyan undoritó. Olyan jó neketek, fehérbõrüeknek!!
A kérdező hozzászólása: utolsó :) én meg a szép kreolos bõrért mit nem adnék:D cseréljünk :) )))

Szerintetek nagyon gáz a hasam?

Tudom nem szokásos kérdés,mert vékony vagyok és nem nagy csak volt szebb is és most nem akarok strandra menni ameddig izmosabb nem lesz a barátom is folyton ezzel viccelõdik,hogy milyen kis hasam van és ezért még jobban szeretnék változtatni csak nem tudom mennyi idõ még látszani fog.Oldalról látszik,hogy nem tökéletes :(

Legjobb válasz: pfff miért lenne gáz???

pfff miért lenne gáz???
Nem gáz, elfogadható, de nem olyan amire azt mondom, hogy ahh egész nap látni akarom. Sportolj, egyél egészségesen. Ügyes legyél! Üdvözlöm a barátodat :)
Most neked komolyan az a problémád, hogy nem deszkalapos a hasad? Tanultál biológiát? Az emberi anatómiát? Képzeld, az a normális(!), ha nem deszkalapos!
Erre a 2 képre majd este kicsapom...
Kérdezõ, a te agysejted magányosan fog meghalni. :/
Nyafogógép szép hasad van !
Igen, nagyon gáz, a strandon minden nõnek lapos, kockás hasa lesz csak neked nem, szóval oda se menj ezen a nyáron... Az én hasammal is viccelõdik egyébként a párom, pont azért mert tetszik neki. A lapos, izmos meg pont nem, szerinte az férfias.
Nem gáz a hasad de ne hordj egy számmal kisebb bugyit mert nagyon belevág a husodba. :D
teljesen jó, átlagos
Fogadok a csaj 14-16 eves.Maradj ilyen 40 eves korodig:)
olyan kis puszilgatni való :) szerintem nincs vele probléma :)
Nem gáz. Az a gáz, h ezt kérdezed.
Nekem nagyon tetszik! Nem kell ennél jobb!
A kérdező hozzászólása: Azért mert amúgy vékony vagyok csak a hasam nem olyan lapos.
fölöslegesen izgatod magad ez miatt...
Ha ez a te hasad.. akkor nagyon szexi ;)
agyad gáz.kover egyaltalan nem vagy, bordaid sincsenek kint.leges legjobb.eltudnam kepzelni a ket kezem kozt a derekadat..
Ha ilyen hasam lenne, eszembe nem jutna takargatni! Szerintem szép hasad van... Amúgy meg nézz körbe, strandon alig van olyan, akinek tökéletes teste lenne, sõt. A tiéd meg bõven kiemelkedni az átlagtól.
Jajj, nem kell itt a mûbalhé, kérdezõ.:D Még ha esetleg nem olyan képeket raknál fel, amin nem látszik valamennyi a melledbõl, bugyidból, elhinném, hogy komolyan zavar a hasad, de ez csak bókvadászat. Nincs csúnya hasad, ezt te is tudod. Nem izmos, nem is különösebben szép, de semmi baj nincs vele.
szép ez :) végigcsókolgatnám a ciciktõl a puncidig, meg vissza :$

Oszinten! Nagyon gáz a Csikos öltöny? ! Barátom olyat vett, eleve duci is! Elegge! Hogyan mondjam meg neki, h ez sztem gaz?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem. Ráadásul egy új öltöny nem olcsó mulatság.

Szerintem egyáltalán nem. Ráadásul egy új öltöny nem olcsó mulatság.
A kérdező hozzászólása: Koszonom! Akkor talán még sem az :)
Hát így kép nélkül honnan tudjuk? :D Egyébként meg a Te barátod, ha szerinted gáz, akkor mondd meg neki. :D
Miért lenne gáz? A csíkos pont, hogy slankít is. (persze, ha függõlegesen csíkos, de keresztben csíkos öltönyt én még nem láttam)
al capone most már ne mondd meg sehogy, ha már megvette

Nagyon "gáz" a popsim? 42 évesen még lehet formálni rajta?

Huszonévesen évesen szép popsim volt, de most már nagyon csúnya..... Szerintetek? Igen, unatkozom. :)

Legjobb válasz: Sztem nem gáz, úgy jó ahogy van, de rendszeres karban tartásására elengedhetetlen egy rendes pasi, aki jól megdolgozza :P Na ilyet találsz itt ha akarsz :D

Sztem nem gáz, úgy jó ahogy van, de rendszeres karban tartásására elengedhetetlen egy rendes pasi, aki jól megdolgozza :P Na ilyet találsz itt ha akarsz :D
Szerintem 43 éves vagy!
Ha 48 kiló vagy hova akarsz fogyni??? Ne a girhes pláza cicákra akarj hasonlítani, egy csinos nõ nem zörög , mint a nyárfa levél :) Talán egy pasi kellene aki elhalmoz bókokkal ;) szerintem az a legjobb ösztönzés. Most nincs aki dicsérjen?
A kérdező hozzászólása: Cristos, mit tudom én. Valami ami elindítja bennem az életmódváltást.
A kérdező hozzászólása: Ja, kaptam pár privit, ezúton köszönöm nekik a dícsérõ szavakat! :)
A kérdező hozzászólása: ma 14:39 és 15:05 Látom megjelentek azok akiknek soha nem volt gyerekszobájuk. 14:39 a válaszod téged minõsít, ugye tudod! Utolsó! Köszi, ez már jó motiváció! Aerobic-al nem fogynék? Mert azt nem kéne, 48 kg. vagyok. Itthon egy elipszis trénerem van, de jelenleg ruhafogasként díszeleg. Az elipszis tréner vajom formálja a testem, vagy az csak kardió/cardio edzésnek jó?
Megfelelõ tornával feszesebbé tehetõ, ha problémád lenne vele. Ahová járok konditerembe, ott vannak nálad is idõsebb hölgyek, akik nagyon szép feszesre, és formásra tudják alakítani a testüket intenzív aerobikkal. Kitartás, és szorgalom! :) Amúgy, hány privit kaptál eddig? :D
R_bancnak tetszik lenni?
Ha te tényleg 42 éves vagy, akkor gratulálok, egy igazi szánalmas öreg ribizli, aki a szûz tinik véleményére élvezkedik. Kösd fel magad te lotyó. Remélem ha/van lesz lányod, hasonló sorsra jut mint te.
Mégis...milyen motívációra gondoltál??????
"fogynék" Ugye akkor beszélünk fogyásról, ha az elhasznált energia mennyiség több, mint a napi bevitt energia. Nyilván ha többet mozogsz, de a bevitt energia mennyiség kevesebb, akkor fogyni fogsz. Ha fehérjét eszel valamennyit, akkor nem fogsz a meglévõ izommennyiségbõl veszíteni, bár azt hozzáteszem, hogy ha csoportosan végzed az aerobicot, akkor az oktatód- vagy trénered, vagy nevezzük bárhogyan, az add majd jó tanácsokat. Én úgy "nem" fogytam izom mennyiségbõl, hogy vettem egy olcsó fehérjét, és azt ettem, így az izom mennyiség maradt, sõt edzéssel koncentráltan "növesztettem" a megfelelõ helyre.
Szép feneked van cicamica!
A kérdező hozzászólása: Cristos, nem akarok fogyni, így pont jó vagyok a magasságomhoz (160 cm), mondjuk, úgy még 2-3 kg szedhetnék magamra, de bármennyit eszek nem hízok, talán gyorsabb az anyagcserém, de szerintem genetikailag vagyok ilyen. A legtöbb 53 kg voltam, de egy betegség miatt lefogytam és azóta nem sikerül visszaszedni. Van párom, õ bókol rendesen, ahogy illik már 13 éve. :)
Baromi jó:D
16.08 Jah, én elmúltam 35, de nem itt próbálom magam kiélni. Savanyú a szõlõ mi?????? Talán emeld fel a segged és mozdulj ki otthonról és lesz csajod, nem kell a fiatalokat szidni.
Mégis a tinikkel tárgyalod ki a valgad...szánalom.
A kérdező hozzászólása: ma 16:08 Itt a másik idióta! Soha nem kéne 35 év alatti pasi, te ....
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, és én is látom magamon, legfõképpen a fenekemen látszik, mert korábban sokkal formásabb, kerekebb volt. Párom azt mondja így is tökéletes és 10 évet simán letagadhatnék, de a gravitációnak az én testrészeim sem ellenállóak. Mindenesetre köszönöm nektek, szinte kivétel nélkül mindenkinek, hogy idõt szántatok és véleményt írtatok. Hétfõn azt hiszem elkezdek valamit mozogni.
Szánalmas lotyó. Ha közöm lenne hozzád, elásnám magam a föld alá, továbbra is tinik ajánlataira, és hízelgõ, nyalizó szavaira nedvesedik a lukad... 15-17 éves kanos szarosok izgatnak téged? Hova jutott ez a világ. 28/F
Ha bókol a pasid, biztos dícséri a feneked is, mert bizony nem rossz :P ha ez nem ad elég motívációt...... Neked kell fejben eldönteni, hogy mit akarsz. A helyzet nem rossz, de nem szabad elfelejteni, hogy öregszünk :(
A kérdező hozzászólása: ma 15:46 Az a baj, hogy nincs kivel eljárjak edzeni, egyedül meg unom. Itthon kéne elkezdeni ....
A kérdező hozzászólása: ma 14:13 Köszi, jó ezt hallani.
A kérdező hozzászólása: "Nézem és azon gondolkodom: kegyed tetszik-e már nekem, vagy igyak még?" A válaszon NEM! Ha ennyire nem jön be, akkor fölösleges, gondolj a májadra, kár érte! :D
A kérdező hozzászólása: "Sztem nem gáz, úgy jó ahogy van, de rendszeres karban tartásására elengedhetetlen egy rendes pasi, aki jól megdolgozza :P Na ilyet találsz itt ha akarsz :D" Ja, ez az oldal pont a rendes, jó pasiktól hemzseg. Na ne röhögtess! :D
A kérdező hozzászólása: Én mindig sportosabb, kislányos alkat voltam, ilyenek a génjeim hálistennek, de most nagyon kezd deformálódni. Kéne valamit tornázni, de az a fránya lustaság ha nem lenne ....
A kérdező hozzászólása: ...és ebben a korban formálható, feszesíthetõ még?
Huúúúúúú nagyon jó!Az asszony 73-as de nem így néz ki neki!:(
Na és szembõl is ilyen formás vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszi, az eddigi válaszokat! Pasik, kérlek benneteket, hogy ne keressetek priviben, mert nem válaszolok. Bocsi. :) Dehogy vagyok kamu! 1971-es vagyok! Igazad van, hogy 12 évesen szoktak ilyen kérdéseket feltenni, de csak nem harapja le senki a fejem, hogy ilyen korban is kíváncsi vagyok a közvéleményre. :)
Szerintem kamu, mert ez agy igazi jó popsi. 27/F
miért lenne csúnya vagy gázxD
Én tudnék ajánlani olyan torna gyakorlatokat, amik legyõzik a lustaságot ;) Nem kell kétségbe esned, nagyon csinos még.
Na de Te se vagy teljesen normális , mert egyébként nem olyan oldalra raknád fel a fenekedrõl a fotót ahol fõleg tinédzserek vannak.
Szerintem elképesztõen szép és formás a popsid, egy 20 éves lány is büszke lehetne rá! Nem kell rajta formálni semmit :) 26F
nem tudom más szemszögbõl mennyire lenne lapos... de így se rossz!:) combod is jó:P
Nézem és azon gondolkodom: kegyed tetszik-e már nekem, vagy igyak még?
Formálható, de szerintem fölösleges lenne, mert nekem így tetszik ahogy van!! ;)IMÁDNÁM... 27/F
Tetszik! :)
A kérdező hozzászólása: ma 13:48 Képzeld, hogy én a normális fajtából vagyok. Igaz lehet, hogy most kissé megsütött a nap, de hamarosan úgy is törlöm a képet. Mutass másik oldalt, ahol ilyen nagy a pörgés!
A kérdező hozzászólása: Cristos, köszi a kedves szavaid! Pasi van egy, de néha még az is sok/sokk! :D Jó lenne valami motiváló .....
Ha nem láttad volna....csak vicceltem a pasikról :D
nem, nem csúnya, de ilyen jellegû kérdéseket nem 42, hanem 12 évesek szoktak kiírni.

Nagyon gáz a korkülönbség? Hogyan kezdjem az ismerkedést?

15 éves lány vagyok, vagyis 15 leszek 2 hét múlva. A fiú aki nagyon helyes nagyon tetszik, csak most múlt el 14. Jó tudom hogy egy év nem a világ max ilyen idősen csak. és hogy én idősebb vagyok nála. Igazából nem ismerősöm meg semmi, de rég kinéztem magamnak. Mit tegyek jelöljem be én? köszi

Legjobb válasz: Nem gáz,szerintem örülni fog neki :)

Nem gáz, szerintem örülni fog neki :)
1 év nem gáz. Igen bejelölheted.
Pár hónap korkülönbség az semmi.
nálam 1, 5 évvel fiatalabb a srác, de egyáltalán nem gáz :) 18L

18 éves fiúnak nagyon gáz a fogszabályzó? Esetleg ismertek valami szinte láthatatlan megoldást?

Elég rosszul állnak a fogaim, nem is esztétikai a probléma, hanem a két fogsorom nem egymás fölött van. Nyilván fogszabályzás a megoldás, de így egyetem el?tt egy halom drótot betenni a számba, nagyon gáznak hangzik. Tudom, hogy gáz, valószín? nem ezzel fogok csajozni :D de mégis, nektek mi lenne a véleményetek egy fogszabályzós egyetemistáról? Egyáltalán létezik rajtam kívül ilyen elvetemült?

Legjobb válasz: dehogy gáz. full menõ. :D

dehogy gáz. full menõ. :D
Én egy 30 éves elvetemült fogszabis vagyok és vannak idõsebb páciensek is ott, ahova járok.
Nem egyáltalán nem gáz szerintem.:) lehet fujozni, de felhozok egy példát. Nem tudom, hogy hogy vagy a One Direction-nel, de az egyik bandatagnak, Niall Horannek is van fogszabályzója, porcelán, ami kevésbé látható. Pár hónap alatt rendbejöttek a fogai és szerintem nagyon jól néz ki, egyébként 18.:) de ez egyéntõl függ
23 vagyok, fogyszabival :) Kutyát nem érdekli xD

Nagyon gáz a kiszemelttel egy buliban smárolni?

Legjobb válasz: 0_o nem gaz buliban smarolni... hacsak nem egy kereszteny katolikus buli :))

0_o nem gaz buliban smarolni... hacsak nem egy kereszteny katolikus buli :) )
miért lenne gáz? a legjobb eséllyel buliban lehet összejönni a kiszemelttel :D mindenki csinált ilyent tizenévesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!