Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz 14 vagyok, és nem (6 db)

Nagyon gáz hogy 14 vagyok, és nem volt még pasim?

Legjobb válasz: Szerintem, nem még ráérsz a pasikkal foglalkozni :) üdv!

Szia. DEHOGY GÁZ. hidd el, jobb is igy. nekem 14 éves korom óta van barátom, azóta velevagyok (most vok 18). De vártam volna vele ha lehetne. csak akkor lemaradtam volna róla. de amugy ÉLD AZ ÉLETED!!
Szerintem, nem még ráérsz a pasikkal foglalkozni :) üdv!
14 évesen még nem voltam sehol férfiak terén...s kicsit én is igy éreztem magam, h jo h masok dicsekednek h ennyi meg annyi pasijuk volt. na meg kicsit csufacska is voltam..legalábbis annak éreztem magam.aztán idövel észrevettem h szépitettem magam, rendeztem jobban magam és a végén 17, 18 éves koromra dongtak a srácok körulottem s nem feltétlenül a kinézet miatt, hanem mert kedves természetem volt, azt mondták.ugyh nyugodj meg én 14 éves voltam, mentem 15 fele mikor az elsö puszimat kaptam, s egyböl jött és kész...egy szép emlék maradt. ne érezd hülyén magad, mert reégebb ebben a korban még barbibabáztak:)
Szerintem sem gáz, én 16 éves vok és még nem volt senkim :'(
Ha ez vigasztal: én 22 leszek, és még nekem se volt senkim. Nem dõlök a kardomba, elõbb-utóbb úgyis eljön az Igazi. :)
17 éves koromig nekem se volt páprkapcsolatom. Lehetett volna, de nem éltem a lehetõséggel. Ne erõltesd, várj, amíg szerelmes leszel.
nem, egyáltalán nem gáz. nekem 15 és fél éves koromig nem volt:) van, akinek sokkal tovább. szóval még hozzám képest is van másfél éved;)
Nyugi!Én is 14 vagyok és még nekem sem volt pasim, bár néha yó lenne :) . Nem maradtunk le még semmirõl!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenkinek!!!
Nyugi még nem maradtál le semmirõl! Ráérsz!
Soha sincs késõ! Sõt! még jobb is , ha ennyi idõsen nincs... ezt saját magam kárán tanultam meg... én 13 vok 5 volt nem történt soha semmi komoly...(mindenkivel smárolásig mentem) és az járja, h kurva vok... sajnos ezt már nem mosom le magamról... :(
Szerintünk se gáz (barátnõk a többesszám) mi 16 évesek elmúltunk és még nem volt senkink! Most szerintünk inkább foglalkozz a tanulással utána még nagyon sok idõd lesz pasikkal foglakozni. :)
Lehet h azok azt mondtják h gáz akiknek már volt barátjuk de nem kell velük foglalkozni! Nekem 17 évesen volt elöször barátom, elötte még csak a láthatáron se volt senki, nem azért mert nekem nem tetszett senki hanem mertén nem tetszettem senkinek.
Semmirõl nem késtél le! Isten ments, hogy csak azért akaszkodj rá valakire, mert már akárhány éves vagy! Én ismerek olyan lányt is, aki 33 évesen járt az elsõ fiújával - és aztán 35 évesen találta meg a párját. Ma már gyerekei vannak.
Egyaltalan nem gaz!
Ha gondolod írj privátba, szívesen ismerkednék én is, feltéve ha nem a divatmajmokra buksz :-) 15/F

14 éves vagyok es még nem volt csajom ez nagyon-nagy gáz?

Vannak csajok akikkel elég jól kijovok de nemtok elindulni. Van egy csaj akibe lassan 5 éve szerelmes waok sztem tud rola de nemtom ot megszólítani!!!! Hogyna csináljam h minden jóóóól menjen?

Legjobb válasz: Nem gáz! miért lenne gáz?:) megszólítás: egyszerüen, mintha egy haveroddal beszélnél, de lehetõleg kerüld a trágár szavakat! a többi megy magától:) sok sikert!

Nem gáz! miért lenne gáz?:) megszólítás: egyszerüen, mintha egy haveroddal beszélnél, de lehetõleg kerüld a trágár szavakat! a többi megy magától:) sok sikert!
Mea culpa! Kimaradt egy "z" a Szûzanyámból. Az elgépeléseidet nem is emlegettem, csak a divatkifejezéseket! Úgy látom közben már a moderátor is javított, biztos neki is zavarta a szemét! Nem kell ehhez nyelvésznek készülni, alapvetõ dolog. Még ha meglepõ is: a mûveltséget, és a beszédkészséget még mindig értékelik a nõk. Aki csak makog, annak sose lesz pinás a pöcse.
Nem gáz, de én úgy vettem észre, hogy neked csak azért kell csaj, hogy "legyen". Nekem úgy szoktak udvarolni a pasik hogy csipkedik a seggemet meg "véletlenül" hozzámérnek! XD de ezt inkább ne csináld!!!!
A kérdező hozzászólása: Kossz de egyltalan se aze csak azer mer ez nekem vhogy nemmegy. :)
hät ilyen välaszt adni mint az elöttem levö..egyrészt legyél vele kedves, beszélgess vele bärmiröl, sokszor nehéz az elsö lépés, de ha megteszed nagy magabiztossàgot ad a késöbbiekben is neked!!!beszélgess vele, ne dadogj, illetve ne lässa hogy ideges vagy.beszélgess vele mint egy barättal..és pär hét mulva ha mär tul vagytok egy pär beszélgetésen kérdezd meg nincsen e kedve elmenni valamerre a hétvégén.csinäljatok valami programot.remélem jol sül el:) .puszi
Szia Ákos! Kiadod magad privátban? Látod errõl beszéltem! Na irány az iskolapad, csajozni ráérsz még! V.H.
Pl merj hozzájuk szólni.
ráérsz még, jön az majd magától...szerintem..próbálj meg ugy közeledni felé mint egy haverhoz..és majd kialakul:) sok sikert!:)
WAOK?? mi az hogy waok??? istenem, fejbe lövöm magam...

Nagyon gáz hogy 14 éves vagyok és még nem volt barátom?

Mert minden lány akit ismerek kivétel nélkül volt barátja minimum 1 max 3 :(

Legjobb válasz: Nehogymár ilyeneket elhigyj. Szerinted egy 14 éves fiúnak mennyi fogalma van a tapasztalatról ilyen téren?

Nem gáz, sõt, normális. Én 16 voltam amikor összejöttem az elsõ fiúmmal.
Nehogymár ilyeneket elhigyj. Szerinted egy 14 éves fiúnak mennyi fogalma van a tapasztalatról ilyen téren?
Én is 14 vagyok és nem gáz.Az a nem normális hogy valaki már 14 évesen nem szûz és 5 pasin túl van..-.- A mai világban csak néznek ránk, mint borjú az új kapura, de közben ez a mai helyzet a nem normális. NEM GÁZ!!! Akkor lesz barátod amikor akarod és amikor találsz egy olyan srácot akit igazán szeretsz:)
10 év múlva is ezt fogod kérdezgetni..
egyáltalán nem gáz!!! 14 éves lány vok és nekem sem volt!....1.az osztálytárs fiúk nem jönnek be 2.1 hónap lenne max ha nem 2 és kész xd....DE NEKEM TETSZIK EGY 15 ÉVES FIÚ ÉS ÉN JÁRNK VELEM mEG MINDEN..de nem ilyen jöt ment akárkivel xd
16L vagyok nem volt barátom még nagyon ciki?-.-
Ráérsz még 16-17 éves korodban kezdeni a csajozást. 20 év fölött már lehet, hogy gáz, de addig nem.
Legyek a barátod?
nem nem gáz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddig válaszokat :) de nem a legjobb érzés amikor azt hallom hogy olyan jó vele járni stb.. és amikor mindenki rákérdez neked mikor lesz már olyan rossz érzés akkor
Ha hagyod, hogy a környezeted befolyásoljon és az Õ nyomásuk hatására cselekszel akkor 0 egyéniség leszel, és tartásod sem lesz. Így csak mások bábja leszel, ne akarj a környezetednek megfelelni, mindig az erõsebb alkalmazkodik, és az erõsebbeket TISZTELIK. De ami a legfontosabb: TÍZEN NÉGY VAGY KÖNYÖRGÖM, és tapasztalt lánynak KELLENE lenned?! Üzenem annak a srácnak, hogy rendesen el lett cseszve és vendégem egy orbitális nagy pofonra. Akár kettõre is, mindkettõre a vendégem. A többi lány meg a [email protected] kategória, ha van eszed nem akarsz rájuk hasonlítani, különben az életed arról fog szólni, hogy csak olyan kapcsolataid lesznek amiben a fiúnak csak a tested kell, és mindig Õk dobnak majd téged ami a depresszióba hajszol. Pszichológiát tanultam, Nekem higgy kérlek. Nálad az elõny, gondold ezt.
17 vagyok és most vagyok elõször kapcsolatban és a barátom imádja ezt, hogy tapasztalatlan vagyok.. :) )
Nyugodja meg, jobb ha nem sieti el az ember. Ráérsz 15-16 évesen is, még egyáltalán nem vagy elkésve.
És az nagyon gáz, ha 19 éves fiú létemre nem volt még senkim?!XD:S
14 éves koromban velem is ugyanez volt a helyzet. Pontosan ezért, mert utol akartam érni õket, és gáznak éreztem elkezdtem járni az egyik osztálytársammal. Nem voltunk szerelmesek egymásba, csak csókolóztunk párszor. De nem volt varázsa, nem volt romantikus. Aztán késõbb(15 éves voltam) , mikor nem is számítottam rá eljött a nagy szerelem:) Ezzel csak azt akarom mondani, hogy érdemes várni, és "muszájból", "sürgetésbõl" nem kell bele menni egy kapcsolatba. Hidd el késõbb nem erre az erõltetett kapcsolatra fogsz mosolyogva vissza gondolni :) Szóval..nem gáz..és várj az igazira:)
tegnap 20:43 Melyik s€ggarc akart tapasztalatot egy 14 éves csajtól?!....
[email protected] volt nekik barátjuk! Legfeljebb csókolóztak fiúkkal csakhogy legyen olyan akire rá foghatják h nem volt még fiúja. .
4es vagyok.És tényleg ezek max 1 hónapig tartanak..
Felesleges ilyen korban, ugyis max 1 hónapig lenne párkapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy ez miatt már mondta azt fiú hogy nem akar semmit mert neki tapasztalt kell
sehonnan nem vagy még elkésve én 20 vagyok és nekem se volt még pasim, egyszerûen még nem találtam meg az igazit... de nem adom fel és nem sürgetek semmit... csak azért ne legyen barátod, hogy elmondhasd, hogy neked már volt.. annak semmi értelme nem lenne...

Fiú vagyok 14 éves és O lábam van. Nagyon gáz, sokan basztatnak érte, vagy inkább szivatnak, cikiznek. Gyógytornával, vagy csont kovács helyre tudná hozni akár egy fokkal is? Képet nem küldök, öltözködésemet nem fogom ez miatt megváltoztatni.

Legjobb válasz: Ha van lehetõséged menj el lovagolni. Nem, az nem oldja meg, sõt. Aki sokat lovagol mindnek O lába van. De legalább akkor lesz mire fogni és még büszke is lehetsz rá.

Ha van lehetõséged menj el lovagolni. Nem, az nem oldja meg, sõt. Aki sokat lovagol mindnek O lába van. De legalább akkor lesz mire fogni és még büszke is lehetsz rá.
Kiskorodtól fogva ilyen? Vagy tehettél volna ez ügyben és lusta voltál elmenni -ide-oda?
Szerintem kérdezd meg a háziorvosod, és eligazít. Bár azt mondom ne érdekeljen, Jensen Ackles-nek is olyan és lényegében az egyik szexepilje. (Õszintén õ az a színész aki egy csomó férfiak által "szépséghibának" tartott tulajdonsággal rendelkezik, az összhatás mégis szinte hibátlan és milliónyi nõ és pasi adná el a lelkét cserébe, hogy egy éjszakát vele tölthessen)
A kérdező hozzászólása: értem. köszi a válaszokat
Menj elfocizni! Tanulj meg sok cselt, és a csámpás lábad úgy megtéveszt majd mindenkit, hogy 2-3 év múlva már úgy döntögeted a védõket, mintha csak bábuk lennének! HAJRÁÁ! :) Most nem jut eszembe, hogy ki volt az a dél-amerikai focista... bár lehet neki X lába volt, nem emlékszem, de ettõl lett nagy játékos, hogy azt mondták neki, hogy profi nem lehet belõle, de õ küzdött, és az egyik legjobb játékos lett a kontinensen (lehet mexikói volt??? nam tom :/ )!! :)
De X lábbal olyan hülyén hangzik... tuti O lába volt :)
Amúgy a focistáké gyakran ilyen, de gondolom neked sokkal durvábban :) http://vasarnap.ujszo.com/vasarnap/200627/sport/miert-gorbe-..
jajjjjjjxD És most beleolvastam a cikkbe!! :DDD És ott vanõõõõõ!!! :DDD Garrincha Garrincha Garrincha RÁ GONDOLTAM!! :D

14 éves vagyok, elég kicsi a mellem 75A-s méret és az én korosztályomból már mindenkinek van melle, és gáznak érzem, hogy nekem nem olyan nagy mint a többieké. Még nõhet? Vagy tapasztalat?

Azt mondják szép kerek fenekem van, hosszú szõkésbarna hajam és 161 cm vagyok és 49 50 kg.

Legjobb válasz: A matek tanulástól nõ, szóval csak szorgalmasan!

A matek tanulástól nõ, szóval csak szorgalmasan!
A feleségemnek vannak hasonló paraméterei.. Nem amiatt szerettem meg és vettem feleségül.. :) Amikor szoptatott, egészen megnõtt neki :-) Szóval nem kell foglalkozni vele, biztosan szép lesz, vagy lehet, már most is az.
Nekem 14-15 évesen kezdett csak el nõni, az utolsók között voltam az osztályomban... manapság meg már 75D-s és a fene akarna nagyobbat, ez is útban van. Nõni fog az még, hidd el.
A kérdező hozzászólása: röhögve olvasom az ilyen válaszokat:)
Utso : es meg a matek se megy :D
En, a 15 eves 145 cm-es csontkollekcio es tomeny szarkazmus, rohogve olvasom az ilyen kerdeseket.
A kérdező hozzászólása: Jó, igen:) sportolok.. kenuzok. Tudom nem valami lányos.
Ne legyen kisebbrendûségi érzésed emiatt. Ez genetika. És még változni fogsz. Ja, és nem verseny. Természetesen nõhet, ahogy a magasságod és a súlyod is, ne aggódj. Ha elfogadsz egy tanácsot, sportolj valamit (de ne legyél izmos, kigyúrt), ha van idõd. Nincs semmi veszve.
A kérdező hozzászólása: ötös vagyok belõle
No para:) Hallgass mucsira: "neked semmi okod a búslakodásra na jó egy kicsi azért van, de nem sok" mellesleg mindenki más. nem verseny, hogy kinek van nagyobb melle. ugyanúgy imádjuk a kis mellû lányokat, mint a tõgyeseket. arc a lényeg, szép, megigézõ szemek és a mosoly:) ha kicsi is a melled, közelebb lehet kerülni a szívedhez:D :3

12 éves lány vagyok és van egy barátom (14 éves). Múltkor csókolóztunk, ő pedig benyúlt a bugyimba és simogatott. Nagyon jó volt, de nem hagytam. Azóta minden este erre gondolok. Gáz amit csináltam?

Legjobb válasz: Most divat tizen pár évesen már ilyenket csinálni, de sztem ne engedd. nem akarok lelkiismeretfurdalást kelteni, de lehet jobb lenne ha nem engednél meg ilyeneket neki. ne rágódj rajta, csak máskor légy okosabb:)

Most divat tizen pár évesen már ilyenket csinálni, de sztem ne engedd. nem akarok lelkiismeretfurdalást kelteni, de lehet jobb lenne ha nem engednél meg ilyeneket neki. ne rágódj rajta, csak máskor légy okosabb:)
Nem gáz, csak talán még túl korai. Ha jól esett, hát próbáld ki otthon egyedül, hogy milyen, simogasd magad, de szerintem még ne nagyon engedd a fiúnak, mert nagyon elbízza magát és hamarosan mást is akar. Inkább csak ruhán keresztül simagassátok egymást, nem késtek le semmirõl, nem kell elsietni a dolgokat, ismerkedjetek még egy kicsit.
Hahóóó emberek 12 éves a kisasszony!Ez még igen korai neki is meg a barátjának is
Szerintem az, hogy nem engedted, arra utal, hogy még nem állsz készen olyan dolgokra, amikre még bõven ráérsz. Abszolút nem gáz az, hogyha nem válasz olyanná, mint nagyon sok tizenéves mostanában. Még mind a ketten nagyon fiatalok vagytok a folytatáshoz. Ne szívd ezt most mellre, de a barbibabás hasonlat akármennyire durvának tûnik, jogos ebbõl a szempontból. Nagyon eltúlozva, de jogos. Mivel pedig valószínû, hogy nem állsz komolyabb dolgokra készen a barátoddal, ezért várj még, nem maradsz le semmirõl sem :)
Bûntudatod semmiféleképpen ne legyen, felesleges. De szerintem se engedd, azért 12 év tényleg túl kevés... Ha ennyire jól esett, próbáld ki otthon, a maszturbálás már ilyen korban sem bûn szerintem:)
Na igen még azt kéne csinálnia!Mi van ezekkel a mai fiatalokkal?12 évesen még mit tudhat ilyenekrõl?Én 12 évesen még nem is csókolóztam nemhogy még nyúlkáljanak a bugyimba!Úristen mi van veletek?
12évesen barbizzál!
sztem ne rágodj semmin jó volt élvezted akkor csináljátok
nem gáz amit csináltál, és figyelj rám, tudom, hogy még fiatal vagy, de ha nem mentek tovább a simogatásoknál, akkor szerintem ebbõl nem lehet baj, ha szerelmesek vagytok egy picike élvezet járhat nektek is!
De hát a barátja nem megerõszakolni akarta egybõl. Csak simogatni... :) Ha tényleg szeretitek egymást, és megbízhatsz benne ennyi szerintem belefér, fõleg, hogy élvezted is. Csak tudd hol a határ, mert tényleg fiatal vagy!
12évesen még egy csóktól is paráztam sõt arra se voltam felkészülve:D 16\L
Hello, én is 12 éves vagyok! Szerintem ezt még nem kéne hogy a bugyidba nyúlkájjanak! De a barbizáshoz te már öregvagy!
TE 12 éves ringyó mit akarsz magadtol? 12évesen még a sexre sem mertem gondolni!ti meg már 10 évesen döngetitek egymást pffffff
Szerintem jól húzd meg és majd meglátom én 12 évesen egyfolytában pornó oldalakon voltam és minden nap recskáztam
Te is ilyen sexmániákus vagy!
Jó van latsszi ismerlek és jól tudom hogy te még nagyobb sexõrült vagy mint én
naná h gáz! ha élvezted akkor mért vagy hülye és mért nem haghyod neki! Ti meg milyen majmok vagytok h a **** lenne már korai meg ilyen hülyeségeket mondtok neki, eszem megáll rajtatok. akkor ájjatok le ti is a szexel ha arcotok van
Én is 12 vagyok és ez az a helyzet ahol te döntöd el, hogy mi legyen. Ha élvezted akkor csináld, de ez a te döntésed ha én lány lennék és élvezem akkor nem hiszem hogy le állok de ezt nem tudhatom, mert nem vok lány én pl. már durvábbat is csináltam .
Szia! Én is egy 12 éves lány vagyok, és az én véleményem az, hogy egy kicsit még talán a csókolózás is korai (de nem akarlak lef*kázni, mert bevallom, hogy arra én is vágyom...), hát még az ilyen bugyiba nyúlkálás? Szerintem jól tetted, hogy nem hagytad magad... Beszélj a sráccal, és mondd meg neki, hogy te egyenlõre nem akarsz tovább menni a csókolózásnál...
12 éves vagy? õ simogatta, jé gyere hozzám megmutatom mi jön majd ezután.
én is belenyultam volna a bugyidba :) :D de én a szüzeségedet is elvettem volna :) kislány :D
Ráérsz még ezzel, ha már 12 évesen itt tartasz, 15 évesen majd már a 2. randi után szobára mentek?bocs ha kicsit letolásnak tûnik, de sztem ne rágódj már rajta, ami megtörtént az megtörtént nem tudsz mit tenni, de legközelebb ha akezét már lejebb viszi állítsd meg.
Hagyjuk már ezt a "kislány vagy még", meg "bezzeg a mi idõnkben" dumákat. Amikor én ennyi idõs voltam, akkor is volt már az általános iskolában több olyan osztálytársam, aki 13 évesen már nem volt szûz. Kicsit szabadabban gondolkoztak, de ettõl még nem lettek "rossz lányok". Egyébként szerintem nem kell egybõl szeretkezni, elõbb ismerjétek meg jobban egymást, ez a legfontosabb.
Miért lettem 0%ra lepontozva, ha szabad tudnom?
nagyon korai még neked...ha minden este erre gondolsz végezz önkielégítést vagy ilyesmi de még ne engedd neki..várj még egy két évet..utána jöhet a petting ;)
Elég furcsa, hogy tizenkét évesen a szexrõl gondolkodsz. Most még az iskolára kellene koncentrálnod, szerintem pasizni ráérsz 2-3 év múlva is.....de ha ennyire izgat a téma, és ilyen fiatalaon élvezted azt, hogy a barátod simogatta a pinádat, akkor szerintem ujjazd jól meg magad!!!!:D
Elég gáz, TE MÉG KISLÁNY vagy! Birom a válaszadókat. Sokan teljes komolysággal tanácsokat adnak egy olyan gyereknek, akinek még tényleg a barbikkal kellene foglalkozni. Gusztustalan a világ!!!!!
12 évesen..hmm...még a fiu is túl fiatal 14évesen, nem hogy te!Ez elég furi, én elképzelni nemtudtam vna 12évesen ilyesmit, még nem is smároltam annyi idõsen..de sztem nem idegenektõl kéne tanácsot kérned, minden esetre lassíts, rá érsz még, nagyon is!szerintem!
Szerintem is nagyon fital vagy még ehez.. Ne akarj hamar felnõni.. hidd el sokkal jobb lesz ha ezeket a dolgokat majd a megfeleõ fiuval és korban teszed...amikor te is készen álsz erre..mert valljuk be egy 12 éves lány még kisem fejlõdött rendesen..
Haliha emberek, én vagyok 14 éves, és most csókolóztam elõször, õ meg már...khm...egy kicsit korai, nem gondolod?
Ha nem hagytad akkor mi is volt jó??Szóval csak hagytad!A 16-18évesek nem mernek lefeküdni a párjukkal(persze még akkor sem feltétlenül fontos, egyénfüggõ)de ti 2hét múlva hol fogtok járni? El sem hiszem h ilyen is van.én csak 19vagyok de talán most mondhatom h:Bezzeg a mi idõnkben4
Fiatal vagy még...
Raersz meg kislany!!
Szia szerintem nem gáz, de tényleg kicsit korai. Persze azt írod nem hagytad, s ez jó. Azzal, hogy erre gondolsz esténként semmi baj nincs, ez természetes. Nagyon izgalmas volt, miért ne gondolnál rá.:-) Szerintem azokra nagyon ne hallgass, akik azt javasolják, hogy inkább magadat simogasd. Azok olvassák el Füst Milán vonatkozó feljegyzéseit a szexualitásról, ami leírja, hogy hogy vállik egy egész társadalom boldogtalanná azért mert az önkielégítés által az öröm az önkielégítõ emberhez, önmagához kötõdik, s nem egy másik emberhez. Tessenek ebbe belegondolni. Én a helyedben azt tenném, hogy ha a fiú tetszik, hát néha csókolózhattok, de ezen túl inkább csak azt hagyd, hogy ruhán kívül simogasson. Vagy csak egyszerûen öleljen át. A fiúk egyrészt türelmetlenek, másrészt kíváncsiak, harmadrészt többnyire addig mennek el, ameddig Te elengeded õket. Másrészt a fiúk hamar elvesztik az érdeklõdésüket az olyan lányok iránt, akik egybõl mindent megadnak nekik. Tehát érdemes kicsit tartózkodóbbnak lenni velük. Attól nem kell félni, hogy ha nem engedsz neki meg mindent, amit szeretne, akkor lelép, ha rendes srác, akkor e miatt nem fog cserben hagyni. S ugye te csak rendes srácokkal akarsz kezdeni!? ;-) Meg hát 14 évesen õ is most tanulja ezt az egészet - vélhetõen. Ezért kicsit te is tanítod õt, a te felelõsséged is, hogy miként is mûködik ez az egész: Hogyan kell a lányokkal, s benne veled bánnia.
Mi a [email protected]!? Én ha 12évesen ilyet csináltam volna a faterom úgy állba vert volna! Mi lessz it 10 év múlva?! 5 évesek dugni fognak, vagy mI???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!