Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz 14 vagyok, és (13 db)

Nagyon gáz hogy 14 vagyok, és nem volt még pasim?

Legjobb válasz: Szerintem, nem még ráérsz a pasikkal foglalkozni :) üdv!

Szia. DEHOGY GÁZ. hidd el, jobb is igy. nekem 14 éves korom óta van barátom, azóta velevagyok (most vok 18). De vártam volna vele ha lehetne. csak akkor lemaradtam volna róla. de amugy ÉLD AZ ÉLETED!!
Szerintem, nem még ráérsz a pasikkal foglalkozni :) üdv!
14 évesen még nem voltam sehol férfiak terén...s kicsit én is igy éreztem magam, h jo h masok dicsekednek h ennyi meg annyi pasijuk volt. na meg kicsit csufacska is voltam..legalábbis annak éreztem magam.aztán idövel észrevettem h szépitettem magam, rendeztem jobban magam és a végén 17, 18 éves koromra dongtak a srácok körulottem s nem feltétlenül a kinézet miatt, hanem mert kedves természetem volt, azt mondták.ugyh nyugodj meg én 14 éves voltam, mentem 15 fele mikor az elsö puszimat kaptam, s egyböl jött és kész...egy szép emlék maradt. ne érezd hülyén magad, mert reégebb ebben a korban még barbibabáztak:)
Szerintem sem gáz, én 16 éves vok és még nem volt senkim :'(
Ha ez vigasztal: én 22 leszek, és még nekem se volt senkim. Nem dõlök a kardomba, elõbb-utóbb úgyis eljön az Igazi. :)
17 éves koromig nekem se volt páprkapcsolatom. Lehetett volna, de nem éltem a lehetõséggel. Ne erõltesd, várj, amíg szerelmes leszel.
nem, egyáltalán nem gáz. nekem 15 és fél éves koromig nem volt:) van, akinek sokkal tovább. szóval még hozzám képest is van másfél éved;)
Nyugi!Én is 14 vagyok és még nekem sem volt pasim, bár néha yó lenne :) . Nem maradtunk le még semmirõl!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenkinek!!!
Nyugi még nem maradtál le semmirõl! Ráérsz!
Soha sincs késõ! Sõt! még jobb is , ha ennyi idõsen nincs... ezt saját magam kárán tanultam meg... én 13 vok 5 volt nem történt soha semmi komoly...(mindenkivel smárolásig mentem) és az járja, h kurva vok... sajnos ezt már nem mosom le magamról... :(
Szerintünk se gáz (barátnõk a többesszám) mi 16 évesek elmúltunk és még nem volt senkink! Most szerintünk inkább foglalkozz a tanulással utána még nagyon sok idõd lesz pasikkal foglakozni. :)
Lehet h azok azt mondtják h gáz akiknek már volt barátjuk de nem kell velük foglalkozni! Nekem 17 évesen volt elöször barátom, elötte még csak a láthatáron se volt senki, nem azért mert nekem nem tetszett senki hanem mertén nem tetszettem senkinek.
Semmirõl nem késtél le! Isten ments, hogy csak azért akaszkodj rá valakire, mert már akárhány éves vagy! Én ismerek olyan lányt is, aki 33 évesen járt az elsõ fiújával - és aztán 35 évesen találta meg a párját. Ma már gyerekei vannak.
Egyaltalan nem gaz!
Ha gondolod írj privátba, szívesen ismerkednék én is, feltéve ha nem a divatmajmokra buksz :-) 15/F

Nos, az gáz ha egy kb.185 cm-es lány még felvesz mondjuk egy 14 cm-es cipőt? Az már nagyon durva magasság, vagy a fiúknak tettszik?

Legjobb válasz: Szerintem elég gáz, így is nagyon magas vagy. Én 165 vagyok, és felvettem egy 6 centis magassarkút, és úgy magasabb voltam kb mindenkinél, elég kényelmetlenül éreztem magam. :)

Szerintem elég gáz, így is nagyon magas vagy. Én 165 vagyok, és felvettem egy 6 centis magassarkút, és úgy magasabb voltam kb mindenkinél, elég kényelmetlenül éreztem magam. :)
Azért gáz, mert a pasik sokasága a 180 és 2 méter között van, 182-3 az alapmagasság(én mondjuk jó 10 cm-rel alacsonyabb vagyok), és minden pasi frusztrálva érezni fogja magát, és nem fog odamenni hozzád, mert milyen már az, hogy õ alacsonyabb nálad...(ezt hívják kisebbségi érzésnek pszichológiából, és nem, ennek semmi köze nincs az etnikumokhoz)... szóval ne tedd, hacsak azt nem akarod, hogy senki ne menjen oda hozzád...vagy csak részeg barmok
Teljesen normális. Az volna gáz, ha egy pasi venne fel magassarkút. Bár manapság...
Hol lehet kapni 14 centis sarkú cipõt? én 167 cm vagyok de sose vennék fel ekkora sarkat. Túl magas vagy, így inkább csak átlagos sarkakkal(5-7 cm) járkalj, az sokkal csinosabb is, mint a durung cipõk. Az senkinek sem áll jól!
figyelj 185+14=199 szval magyarul 2 meter magas lennel no letedre...ez azert eleg durva, kiveve persze ha csak nem egy kosarlabdassal akarsz osszejonni :) jo most komolyan a viccet felreteve te igy is eleg magas vagy, a helyedben nem is igazan hordanak magassarkut, vagy max egy 5cm-st

14 éves vagyok es még nem volt csajom ez nagyon-nagy gáz?

Vannak csajok akikkel elég jól kijovok de nemtok elindulni. Van egy csaj akibe lassan 5 éve szerelmes waok sztem tud rola de nemtom ot megszólítani!!!! Hogyna csináljam h minden jóóóól menjen?

Legjobb válasz: Nem gáz! miért lenne gáz?:) megszólítás: egyszerüen, mintha egy haveroddal beszélnél, de lehetõleg kerüld a trágár szavakat! a többi megy magától:) sok sikert!

Nem gáz! miért lenne gáz?:) megszólítás: egyszerüen, mintha egy haveroddal beszélnél, de lehetõleg kerüld a trágár szavakat! a többi megy magától:) sok sikert!
Mea culpa! Kimaradt egy "z" a Szûzanyámból. Az elgépeléseidet nem is emlegettem, csak a divatkifejezéseket! Úgy látom közben már a moderátor is javított, biztos neki is zavarta a szemét! Nem kell ehhez nyelvésznek készülni, alapvetõ dolog. Még ha meglepõ is: a mûveltséget, és a beszédkészséget még mindig értékelik a nõk. Aki csak makog, annak sose lesz pinás a pöcse.
Nem gáz, de én úgy vettem észre, hogy neked csak azért kell csaj, hogy "legyen". Nekem úgy szoktak udvarolni a pasik hogy csipkedik a seggemet meg "véletlenül" hozzámérnek! XD de ezt inkább ne csináld!!!!
A kérdező hozzászólása: Kossz de egyltalan se aze csak azer mer ez nekem vhogy nemmegy. :)
hät ilyen välaszt adni mint az elöttem levö..egyrészt legyél vele kedves, beszélgess vele bärmiröl, sokszor nehéz az elsö lépés, de ha megteszed nagy magabiztossàgot ad a késöbbiekben is neked!!!beszélgess vele, ne dadogj, illetve ne lässa hogy ideges vagy.beszélgess vele mint egy barättal..és pär hét mulva ha mär tul vagytok egy pär beszélgetésen kérdezd meg nincsen e kedve elmenni valamerre a hétvégén.csinäljatok valami programot.remélem jol sül el:) .puszi
Szia Ákos! Kiadod magad privátban? Látod errõl beszéltem! Na irány az iskolapad, csajozni ráérsz még! V.H.
Pl merj hozzájuk szólni.
ráérsz még, jön az majd magától...szerintem..próbálj meg ugy közeledni felé mint egy haverhoz..és majd kialakul:) sok sikert!:)
WAOK?? mi az hogy waok??? istenem, fejbe lövöm magam...

14 éves vagyok és a legjobb barátnőmmel smároltunk mikor nála aludtam. Nagyon gáz?

ittunk egy kicsit de nem voltunk teljesen részegek, tehát józanul gondolkodtunk és emlékszünk is rá. ez mennyir bizarr. más is csinálta? 14/L

Legjobb válasz: Hát,elõ fordul az ilyen a csajoknál,akikben van leszbisség...Heteroknál igen,gáz lenne,de nem csinálnak ilyet önként.

Hát, elõ fordul az ilyen a csajoknál, akikben van leszbisség...Heteroknál igen, gáz lenne, de nem csinálnak ilyet önként.
Kár hogy nem voltam ott :/
Szerintem eléggé. 14 évesen, és még ittatok is... Én a helyedben nem terjeszteném.
14évesen aludnod kéne. irány az ágy
és erre még büszke is vagy?! Hát gratulálok! Csak így tovább
14 évesen ittatok, gratulálok
Vér ciki vagy! Mert ha még 10 évesek lettetek volna, akkor még mondhatni azt hogy gyerekek, nem tudják hogy mit csinálnak, de 14 évesen már van esze egy lánynak! Ebben a korban simán elferdülhet a szexualitásotok is. De a lényeg, hogy egy hp vagy!
Szerintem ez aranyos XD. 19/F
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyok rá büszke!! Igen ittunk de csak citromos sör volt xd tehát nem olyan nagy bûn. de hangulatfokozónak épp jó volt.. és pont hogy szégyellem nem akrom hogy bármelyik ísmerõsöm megtudja.. ://
szerintem biszex hajlamatok van nem ciki az elsõ szerelmem is biszex volt csajokal i s szexelt. szerintem menjetek tóváb probáljátok ki mijen a másikal pentingelni , kinyalni egymást szerintem élveznéd. F/23
Nem gáz. Nyugi mindent összehordanak itt neked egyesek. Hát mondjuk nem mondom, hogy épp az ablakba kellene tenni, ami történt. Ez meg esik. Ha akarod le írok egy sztorit üzibe. 15/L

Nagyon gáz hogy 14 éves vagyok és még nem volt barátom?

Mert minden lány akit ismerek kivétel nélkül volt barátja minimum 1 max 3 :(

Legjobb válasz: Nehogymár ilyeneket elhigyj. Szerinted egy 14 éves fiúnak mennyi fogalma van a tapasztalatról ilyen téren?

Nem gáz, sõt, normális. Én 16 voltam amikor összejöttem az elsõ fiúmmal.
Nehogymár ilyeneket elhigyj. Szerinted egy 14 éves fiúnak mennyi fogalma van a tapasztalatról ilyen téren?
Én is 14 vagyok és nem gáz.Az a nem normális hogy valaki már 14 évesen nem szûz és 5 pasin túl van..-.- A mai világban csak néznek ránk, mint borjú az új kapura, de közben ez a mai helyzet a nem normális. NEM GÁZ!!! Akkor lesz barátod amikor akarod és amikor találsz egy olyan srácot akit igazán szeretsz:)
10 év múlva is ezt fogod kérdezgetni..
egyáltalán nem gáz!!! 14 éves lány vok és nekem sem volt!....1.az osztálytárs fiúk nem jönnek be 2.1 hónap lenne max ha nem 2 és kész xd....DE NEKEM TETSZIK EGY 15 ÉVES FIÚ ÉS ÉN JÁRNK VELEM mEG MINDEN..de nem ilyen jöt ment akárkivel xd
16L vagyok nem volt barátom még nagyon ciki?-.-
Ráérsz még 16-17 éves korodban kezdeni a csajozást. 20 év fölött már lehet, hogy gáz, de addig nem.
Legyek a barátod?
nem nem gáz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddig válaszokat :) de nem a legjobb érzés amikor azt hallom hogy olyan jó vele járni stb.. és amikor mindenki rákérdez neked mikor lesz már olyan rossz érzés akkor
Ha hagyod, hogy a környezeted befolyásoljon és az Õ nyomásuk hatására cselekszel akkor 0 egyéniség leszel, és tartásod sem lesz. Így csak mások bábja leszel, ne akarj a környezetednek megfelelni, mindig az erõsebb alkalmazkodik, és az erõsebbeket TISZTELIK. De ami a legfontosabb: TÍZEN NÉGY VAGY KÖNYÖRGÖM, és tapasztalt lánynak KELLENE lenned?! Üzenem annak a srácnak, hogy rendesen el lett cseszve és vendégem egy orbitális nagy pofonra. Akár kettõre is, mindkettõre a vendégem. A többi lány meg a [email protected] kategória, ha van eszed nem akarsz rájuk hasonlítani, különben az életed arról fog szólni, hogy csak olyan kapcsolataid lesznek amiben a fiúnak csak a tested kell, és mindig Õk dobnak majd téged ami a depresszióba hajszol. Pszichológiát tanultam, Nekem higgy kérlek. Nálad az elõny, gondold ezt.
17 vagyok és most vagyok elõször kapcsolatban és a barátom imádja ezt, hogy tapasztalatlan vagyok.. :) )
Nyugodja meg, jobb ha nem sieti el az ember. Ráérsz 15-16 évesen is, még egyáltalán nem vagy elkésve.
És az nagyon gáz, ha 19 éves fiú létemre nem volt még senkim?!XD:S
14 éves koromban velem is ugyanez volt a helyzet. Pontosan ezért, mert utol akartam érni õket, és gáznak éreztem elkezdtem járni az egyik osztálytársammal. Nem voltunk szerelmesek egymásba, csak csókolóztunk párszor. De nem volt varázsa, nem volt romantikus. Aztán késõbb(15 éves voltam) , mikor nem is számítottam rá eljött a nagy szerelem:) Ezzel csak azt akarom mondani, hogy érdemes várni, és "muszájból", "sürgetésbõl" nem kell bele menni egy kapcsolatba. Hidd el késõbb nem erre az erõltetett kapcsolatra fogsz mosolyogva vissza gondolni :) Szóval..nem gáz..és várj az igazira:)
tegnap 20:43 Melyik s€ggarc akart tapasztalatot egy 14 éves csajtól?!....
[email protected] volt nekik barátjuk! Legfeljebb csókolóztak fiúkkal csakhogy legyen olyan akire rá foghatják h nem volt még fiúja. .
4es vagyok.És tényleg ezek max 1 hónapig tartanak..
Felesleges ilyen korban, ugyis max 1 hónapig lenne párkapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy ez miatt már mondta azt fiú hogy nem akar semmit mert neki tapasztalt kell
sehonnan nem vagy még elkésve én 20 vagyok és nekem se volt még pasim, egyszerûen még nem találtam meg az igazit... de nem adom fel és nem sürgetek semmit... csak azért ne legyen barátod, hogy elmondhasd, hogy neked már volt.. annak semmi értelme nem lenne...

Kollégista vagyok 18 éves srác és tetszik nagyon egy csaj aki 15 14 év körül van ez nagy gáz vagy ez már pedofilság? Szerintetek meg próbáljam?

Legjobb válasz: Az elsõ benyomás nekem is negatív volt a barátomról, azt hittem, hogy egy érzéketlen paraszt,aki csak dugni akar, mégsem az. Ismerkedj csak nyugodtan, a vélemény úgyis egy olyan dolog, ami változik.

Az elsõ benyomás nekem is negatív volt a barátomról, azt hittem, hogy egy érzéketlen paraszt, aki csak dugni akar, mégsem az. Ismerkedj csak nyugodtan, a vélemény úgyis egy olyan dolog, ami változik.
Embertõl függ, nyugi. A barátom 18 éves, én meg 14 és 10 hónapja járunk. Ráadásul én sem vagyok hû de érett, max 16 éves szinten vagyok de igazából nem érdekel, a barátom meg nem gyerekes bár nem is túl komoly ember. Mégis teljesen rendben vagyunk, és késõbb meg semmi sem lesz ennyi korkülömbség. Max a továbbtanulásnál lesz cink, pl nekem most a barátom megcsinál egy OKJ-s képzést, én elmegyek Kecskemétre tanulni, õ is lehet, hogy ott lesz de nagyon nehéz lesz megoldani a találkozást. De a kérdésre válaszolva nyugodtan ismerkedjetek :)
Pedofilság- pedofília xD ismerd meg, de készülj fel, hogy õ még majdnem csak egy kislány szintjén áll.
A kérdező hozzászólása: Akkor gyorsan verjem ki ezt a leányzót a fejembõl ? Hát én nem vagyok normális az tuti
A kérdező hozzászólása: De a lányok hamarabb érnek agyilag mint a fiúk nem
A kérdező hozzászólása: Ez eddig rendben de én más vagyok kicsit mert és mi van akkor ha jóba leszünk és rátérek szerintem azt gondolja majd hogy én egy pedó állat 18 évesen és csak azért szúrtam ki mert hogy mozgássérült vok és nincs senkim
Én 20 évesen ismertem meg az akkor 15 éves barátnõmet. 3 évig jártunk és rohadtúl leszarta mindenki, hogy melyikünk hány éves. Korban összeillõ párnak látszottunk azt pont.
Semmi gond, pár év múlva már ez természetes lesz, de ha addig is járhattok, de ágyba azért ne bújjatok! A törvények szerint 14 felett szabad a vásár, ha meg 18 alatt vagy, akkor 12 év felett nem büntetnek! .

A pasim 22 éves és pedig 14. Szerintetek nagyon gáz? Vagy nagyon idõs hozzám?

Legjobb válasz: Ki ne akarna egy tejszagú szûk tinit? 88/f

Ki ne akarna egy tejszagú szûk tinit? 88/f
Szerintem ez nagyon gáz. Még most térj észhez amíg nem késõ. Túl fiatal még hozzád.
3-as te meg vagy bolondulva? Hol normális ez szerinted? 22 évesen vagy a szexre megy mert tapasztalatlan naív a kiscsaj vagy õ van olyan szellemi színvonalon, akkor meg a srác fejében vannak nagy bajok.
Szerintem túl nagy a korkülönbség, de ti tudjátok.
Most még gáz, pár év múlva meg pont jó lesz ;)
szerintem ideális , va nnak olyan fiúk akiknek semmi esélyük a velük egykorúakkal
Szerintem is a srác a hunyó, neki kellene észnél lenni. Részedrõl ez a rajongás teljesen normális, hisz' gyerek vagy még.
Az igen, ez ebben a korban nagyon sok. A te korosztályodnál ez természetes h idõsebb pasikba bolondulnak bele, de a pasitól NEM normális dolog.
eszter?
Légyszíves még most tért észhez :/ Szerinted mit akar tõled a szüzességeden kívül? 16/F higyj nekem
attól függ. ha meg akar ugrani, akkor igen. ha babázni akar veled, ahhoz nem.
Vajon mire kell egy 22 éves "komoly" fiatalembernek egy 14 éves kislány?
Ha nem csak a szexre hajt és szeretitek egymást akkor semmi baj nincs ezzel :) Szerelem nincs korhoz kötve :)
baszott idõs hozzád. Tippelhetsz, hogy mire megy ki a játék
Szia! :) Szerintem nagyon idõs. Én is voltam olyan "ügyes", hogy egy 7 évvel idõsebb fiúval jöttem össze. Elég hamar kiderült, hogy khm... nem igazán normális a srác (finoman szólva. A lényeg: hogy valószínûleg vagy csúnya dolgokat akar, vagy nagyon éretlen és bizonytalan, és higyj nekem, ez nem hiányzik neked.

Fiú vagyok 14 éves és O lábam van. Nagyon gáz, sokan basztatnak érte, vagy inkább szivatnak, cikiznek. Gyógytornával, vagy csont kovács helyre tudná hozni akár egy fokkal is? Képet nem küldök, öltözködésemet nem fogom ez miatt megváltoztatni.

Legjobb válasz: Ha van lehetõséged menj el lovagolni. Nem, az nem oldja meg, sõt. Aki sokat lovagol mindnek O lába van. De legalább akkor lesz mire fogni és még büszke is lehetsz rá.

Ha van lehetõséged menj el lovagolni. Nem, az nem oldja meg, sõt. Aki sokat lovagol mindnek O lába van. De legalább akkor lesz mire fogni és még büszke is lehetsz rá.
Kiskorodtól fogva ilyen? Vagy tehettél volna ez ügyben és lusta voltál elmenni -ide-oda?
Szerintem kérdezd meg a háziorvosod, és eligazít. Bár azt mondom ne érdekeljen, Jensen Ackles-nek is olyan és lényegében az egyik szexepilje. (Õszintén õ az a színész aki egy csomó férfiak által "szépséghibának" tartott tulajdonsággal rendelkezik, az összhatás mégis szinte hibátlan és milliónyi nõ és pasi adná el a lelkét cserébe, hogy egy éjszakát vele tölthessen)
A kérdező hozzászólása: értem. köszi a válaszokat
Menj elfocizni! Tanulj meg sok cselt, és a csámpás lábad úgy megtéveszt majd mindenkit, hogy 2-3 év múlva már úgy döntögeted a védõket, mintha csak bábuk lennének! HAJRÁÁ! :) Most nem jut eszembe, hogy ki volt az a dél-amerikai focista... bár lehet neki X lába volt, nem emlékszem, de ettõl lett nagy játékos, hogy azt mondták neki, hogy profi nem lehet belõle, de õ küzdött, és az egyik legjobb játékos lett a kontinensen (lehet mexikói volt??? nam tom :/ )!! :)
De X lábbal olyan hülyén hangzik... tuti O lába volt :)
Amúgy a focistáké gyakran ilyen, de gondolom neked sokkal durvábban :) http://vasarnap.ujszo.com/vasarnap/200627/sport/miert-gorbe-..
jajjjjjjxD És most beleolvastam a cikkbe!! :DDD És ott vanõõõõõ!!! :DDD Garrincha Garrincha Garrincha RÁ GONDOLTAM!! :D

H e l l o . 160 cm vagyok és 70 kiló 14 éves Szerintem ez nagyon gáz! Segíteni tudnátok hogy fogyjak le hamar és látszódjon is? !

Legjobb válasz: Ne írj ilyen hülye stílusban, ne egyél, csak napi fél almát és fussál 40 km-t naponta.

Ne írj ilyen hülye stílusban, ne egyél, csak napi fél almát és fussál 40 km-t naponta.

Ha 14 éves vagyok és már kb 6 éve fitymaszükületem van az nagyon gáz?

ja és ha nem nem operálom meg magam akkor nem is fog megnölni ??

Legjobb válasz: Nem kell feltétlen mûtét.Nekem is volt szûkület de fitymatornával teljesen helyrejött.

Nem kell feltétlen mûtét.Nekem is volt szûkület de fitymatornával teljesen helyrejött.
nekem is volt amikor kicsi voltam. egyszer csak meguntam es felszakitottam magamnak. Az ugy magaban nem fajt, hanem amikor felhuztam. Kamillat teaval kellett apolni.
Gyorsan menj dokihoz, a háziorvossal is tudsz róla beszélni, ha idõben elmész akkor lehet elég lesz a kenõcs, ha vársz vele rosszabb lehet, akár körülmetélés is, az se fáj, de sok csajnak nem jön be, meg nagyon el lehet esztétikailag is rontani.Szóval irány a doki, ez nem ciki!Írj ha elmentél dokihoz és meg volt a kezelés, mert sok hasonló cipõben lévõ fiúnak segítenél vele és megnyugtatnád õket.
Nem gáz, sõt nagyon sok fiatal fiúnak, már kicsi korában is van fitymaszûkülete, csak a szülõk megmüttették. De ha ilyen problémád van menjél el urológushoz, mint hogy késõbb problémád legyen vele, amikor már kialakítottál egy párkapcsolatot. De azért remélem nem te fogod megoperálni magadat, mint ahogy lent leírtad. Ne félj, inkább most mint késõbb. Sok sikert!
Csak arra vigyazz, hogy MILYEN mutetrol is lesz szo. Nekem a szuleimet, amikor kicsi voltam, rabirtak az orvosok - mivel nekik ez igy egyszerubb - hogy teljes korulmetelest kell csinalni. De ha mindent levagnak, az nem jo, a makk nem jo, ha fedetlen lesz, nekem pl egeszen durvan kiszaradt a makk, foltos is, kerges a tapintasa, nagyon gaz... Ha van egy kis szukulet, akkor furdes utan lehet tagitgatni, finoman, hogy ne repedjen, erre van kenocs is, ami segiti ezt, azt kapsz szulok nelkul is az orvostol, ha kersz. Ha vagni kell, akkor egy bemetszes altalaban megoldja a problemat, ha nem, akkor kellhet plasztikazni (z-plaszika pl) vagy, ha minden kotel szakad, akkor egy reszleges meteles, ennel tobb egeszen biztos, hogy nem kellhet. Ha levagjak az egeszet (teljes circumcisio) akkor utana mar nincs mese, nem no vissza, nem lehet segiteni rajta, csak hosszu evekig, legalabb 2-3 evig nyujtani es az se lesz olyan (en magam most ezzel szenvedek) Ha mentek a dokihoz, mert vagni kell, akkor mindenkeppen mondd meg, hogy minel tobbet szeretnel megtartani a fitymabol!
az elsõnek igaza van! ezzel elkéne menned dokihoz mert késöbb igencsak lehetnek problémáid...:S
A kérdező hozzászólása: uuu de jo én már roszul voltam hogy jaj ezt má le kell vágni, de most megnyugottam akkor már csak arra kell rávegyem magam hogy elmondjam a szüleimnek, és ki kell birjam a mütétet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!