Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz 14 vagyok, (18 db)

14 éves vagyok es még nem volt csajom ez nagyon-nagy gáz?

Vannak csajok akikkel elég jól kijovok de nemtok elindulni. Van egy csaj akibe lassan 5 éve szerelmes waok sztem tud rola de nemtom ot megszólítani!!!! Hogyna csináljam h minden jóóóól menjen?

Legjobb válasz: Nem gáz! miért lenne gáz?:) megszólítás: egyszerüen, mintha egy haveroddal beszélnél, de lehetõleg kerüld a trágár szavakat! a többi megy magától:) sok sikert!

Nem gáz! miért lenne gáz?:) megszólítás: egyszerüen, mintha egy haveroddal beszélnél, de lehetõleg kerüld a trágár szavakat! a többi megy magától:) sok sikert!
Mea culpa! Kimaradt egy "z" a Szûzanyámból. Az elgépeléseidet nem is emlegettem, csak a divatkifejezéseket! Úgy látom közben már a moderátor is javított, biztos neki is zavarta a szemét! Nem kell ehhez nyelvésznek készülni, alapvetõ dolog. Még ha meglepõ is: a mûveltséget, és a beszédkészséget még mindig értékelik a nõk. Aki csak makog, annak sose lesz pinás a pöcse.
Nem gáz, de én úgy vettem észre, hogy neked csak azért kell csaj, hogy "legyen". Nekem úgy szoktak udvarolni a pasik hogy csipkedik a seggemet meg "véletlenül" hozzámérnek! XD de ezt inkább ne csináld!!!!
A kérdező hozzászólása: Kossz de egyltalan se aze csak azer mer ez nekem vhogy nemmegy. :)
hät ilyen välaszt adni mint az elöttem levö..egyrészt legyél vele kedves, beszélgess vele bärmiröl, sokszor nehéz az elsö lépés, de ha megteszed nagy magabiztossàgot ad a késöbbiekben is neked!!!beszélgess vele, ne dadogj, illetve ne lässa hogy ideges vagy.beszélgess vele mint egy barättal..és pär hét mulva ha mär tul vagytok egy pär beszélgetésen kérdezd meg nincsen e kedve elmenni valamerre a hétvégén.csinäljatok valami programot.remélem jol sül el:) .puszi
Szia Ákos! Kiadod magad privátban? Látod errõl beszéltem! Na irány az iskolapad, csajozni ráérsz még! V.H.
Pl merj hozzájuk szólni.
ráérsz még, jön az majd magától...szerintem..próbálj meg ugy közeledni felé mint egy haverhoz..és majd kialakul:) sok sikert!:)
WAOK?? mi az hogy waok??? istenem, fejbe lövöm magam...

Nos, az gáz ha egy kb.185 cm-es lány még felvesz mondjuk egy 14 cm-es cipőt? Az már nagyon durva magasság, vagy a fiúknak tettszik?

Legjobb válasz: Szerintem elég gáz, így is nagyon magas vagy. Én 165 vagyok, és felvettem egy 6 centis magassarkút, és úgy magasabb voltam kb mindenkinél, elég kényelmetlenül éreztem magam. :)

Szerintem elég gáz, így is nagyon magas vagy. Én 165 vagyok, és felvettem egy 6 centis magassarkút, és úgy magasabb voltam kb mindenkinél, elég kényelmetlenül éreztem magam. :)
Azért gáz, mert a pasik sokasága a 180 és 2 méter között van, 182-3 az alapmagasság(én mondjuk jó 10 cm-rel alacsonyabb vagyok), és minden pasi frusztrálva érezni fogja magát, és nem fog odamenni hozzád, mert milyen már az, hogy õ alacsonyabb nálad...(ezt hívják kisebbségi érzésnek pszichológiából, és nem, ennek semmi köze nincs az etnikumokhoz)... szóval ne tedd, hacsak azt nem akarod, hogy senki ne menjen oda hozzád...vagy csak részeg barmok
Teljesen normális. Az volna gáz, ha egy pasi venne fel magassarkút. Bár manapság...
Hol lehet kapni 14 centis sarkú cipõt? én 167 cm vagyok de sose vennék fel ekkora sarkat. Túl magas vagy, így inkább csak átlagos sarkakkal(5-7 cm) járkalj, az sokkal csinosabb is, mint a durung cipõk. Az senkinek sem áll jól!
figyelj 185+14=199 szval magyarul 2 meter magas lennel no letedre...ez azert eleg durva, kiveve persze ha csak nem egy kosarlabdassal akarsz osszejonni :) jo most komolyan a viccet felreteve te igy is eleg magas vagy, a helyedben nem is igazan hordanak magassarkut, vagy max egy 5cm-st

Clostit Szedtem. Most már a 14. -napomon vagyok azt mondta a doki hogy 11-14. ig kell minden nap 1*szeretkezni. Nagyon nagy gáz ha csak 2-3*szeretkezünk a 4 napból?

Na most 1 nap ok! 2 nap a férjem nem volt itthon a harmadik nap ok! Na de igy a 4. napra mostmár egy kicsit kezd Robot temponak tünni és az embernek 12-óra munka mellett nem nagyon van kedve szeretkezni Bár Nagyon akarjuk a picit!

Legjobb válasz: Szia! Én is csak javasolni tudom az LH tesztet. Én az elsõ Clostis hónapban teherbeestem, úgy, hogy az LH teszt szerinti pozitív napokon voltunk együtt. Egy próbát megér.Sok sikert!

Szia! Én is csak javasolni tudom az LH tesztet. Én az elsõ Clostis hónapban teherbeestem, úgy, hogy az LH teszt szerinti pozitív napokon voltunk együtt. Egy próbát megér.Sok sikert!
Szia! Én nagyon javasolnám neked az ovulációs tesztet. A saját példám rá a magyarázat, hogy miért. Hosszú hónapokon keresztül szedtem a Clostit, folyamatos ellenõrzés mellett. A doki mindig mondta, hogy na, akkor ezek a napok meg azok a napok stb... Nem jött össze. Júniusban nem szedtem már be többet, de bíztam benne, hogy ennek ellenére még van hatása a köv. hónapban is. Vettem egy ovu tesztet is életemben elõször! Annak megfelelõen idõzítettünk és csak egyszer voltunk együtt a termékeny napokban. Mára 10 hetes terhes vagyok, amit egyszerûen csodának veszek és köszönet érte többek között az ovu tesztnek. Próbáld ki! A használata rém egyszerû és amúgy pontos képet ad neked a peteérésed fázisairól "azokban a napokban". Minden jót kívánok õszintén!

Szerintetek nagyon gáz, ha már nem vagyok szűz 14 éves létemre?

A barátommal már 1 éve együtt vagyunk. Amikor lefeküdtünk akkor 3 hónapja voltunk együtt. Nem bántam meg egyáltalán a dolgot, és tulajdonképpen nem is nagyon érdekelne, ha gáz lenne, mert testileg, lelkileg fel voltam készülve rá, csak érdekel, hogy ez kívülr?l hogy látszik, vagy mit gondoltok! :)

Legjobb válasz: Igen, gáz.

Igen, gáz.
Akkor minek kérdezed mások véleményét ha nem érdekel? Majd néhány év múlva rájössz milyen az igazi szex és rögötn más lesz a véleméyned! Én 16 évesen is azt hittem akkor, hogy fel vagyok készülve...
Igen nagyon gáz!!
Szerintem gáz...és sem testileg, sem lelkileg nem voltál felkészülve 13 évesen az biztos...
Akkor jó, ha felvoltál rá készülve. És az is ha még mindig együtt vagytok a barátoddal. Jó tudni, hogy nem csak kihasznált a friss húsért :)
Teljes mértékben lesz*rom.
ez gáz. Én 18 voltam.
Elképesztõen gáz!!!! Ne csodálkozz, ha majd Amszterdamban, a piros lámpás negyedben leszel kirakatkurvä. Abból fogsz megélni, az lesz a szakmád is.
nagyon gáz hogy 13 három éves kis pisisek csinálják már vagy is a pasid hány éves ha meg szabad kérdeznem? És amúgy meg minek kérdezed ha nem is érdekelnek a vélemények?
tegnap 09:16 Valszeg jobban keresne vele, mint te, de hogy valaki 14 évesen szexel, nincs összefüggésben a késõbbi életvitelével. Pláne, ha 1 éve van barátja. Én is 14 voltam az elsõnél... Mai nap van 9 és fél éve, hogy együtt vagyunk... 24N
Egy olcsó kis ribanc leszel 18 éves korodra :D
Azért vicces, hogy mindenki azt mondja, hogy gáz, mégis minden válasz le van pontozva.xD 14# voltam.
nem akarlak megbántani... de azt mondják a ribik kezdik ennyi idõsen :D én megértem "hogy te fel voltál készülve" de mire szépségem mickey egér behatolására? :D hát hallod aranyom egy fiúnak az a szép dolog szerintem ha az oltárhoz egy "nem használt" vagy talán"alig használt" lányt vezethet... vedd számításba h kb addigra mire férjhez mész vagy 200x [email protected] ha ennyi eszed van :) ) ez szerény kis véleményem ^^
Utolsó, miért kell általánosítani? Ha 1 éve együtt vannak, az utal arra, hogy nem váltogatja a partnereit, mint a koszos zoknit... (Én is 14 voltam, mikor elvesztettem. 5 évig csak vele voltam, akkor szétmentünk, utána 4 fiúval feküdtem le összesen rajta kívûl, aztán újrakezdtük a kapcsolatunkat. Azaz 10 év alatt 5, szerintem nem rossz arány. Nem egy olyat ismerek, akik 18 éves korukig tartogatták, megállás nem volt, azt se tudják, hányan dugták meg õket...)
azért elég gáz 10 év alatt 5 különbözõ pasival szexelni, úgy hogy 24 éves korodra 5 pasival szexeltél, és 14 évesen kezdted, én nem lennék a helyedben magamra büszke
19 éves koromig egyetlen pasi volt az életemben. 19 és 20 éves korom között volt 4 rövid, lazább kapcsolatom (nem 4 db egyéjszakás, csak nem tartott sokáig, nem volt komoly. És nem voltam már tini... Nem büszkeségbõl írtam. De semmi kiakasztó nincs benne, teljesen normális számok, ha már erre szálltál rá...)
Szép világban élünk..:D(Y)
Látom egyeseknél még egy 3 szemû, 5 lábú, ordibáló és néma lószarnak is több a humorérzéke.....
Igen az nagyon gáz taknyos 14 évesen már szexelsz és elõadod te milyen érett vagy, szánalmas
kívülrõl ez nem látszik, innentõl fogva magánügy:) ha te úgy érzed, hogy felkészülté rá, és nem bántad meg akkor nincs gond
A kérdező hozzászólása: Nem bántam meg semmit. :) És én mindig is úgy voltam vele, hogy szíve-joga, ha mindkét fél úgy érzi. Engem tényleg nem izgat, ha valakinek ez nem tetszik. Felvoltam készülve, bárki bármit mondd! És hát kinek a pap...
Én a helyedben nem híresztelném mondjuk, de ez magánügy. :)
Kivülrõl gáznak látszik..... Más kérdés, hogy a pasid helyében lehet, hogy én is megd.gtalak volna.....
nem gáz egyátalán.
Hogyha nem érdekel más véleménye akkor miért tetted fel? Azért mert nagyon is érdekel és mélyen legbelül gáznak tartod. Ami igaz is.
A te korosztályodban lehet menõ, az idõsebbek szemében gáz.. Valójában inkább szánni való a dolog.. te lehet úgy érezted fel voltál készülve rá, majd késõbb rájössz, hogy ez nem így van.. Sok mindent kéne még tanulnod az életben, sajnálom, hogy nincs rendes gyerekkorod..
Gáz..:) Ahogy a 6-os kolléga mondta... Majd évek múlva rájössz.:) Fogod te még azt bánni. 14 évesen "lelkileg felkészülve". Jaj, istenkém...:D
sokan elitélik azt ha valaki 14 évesen már lefeküdt valakivel de szerintem mindenkinek saját dolga eldönteni h mikor csinálja...:Dés gratulálok h 14 éves vagy és egy éve együtt vagytok a barátoddal.:DD
Igen, az.
Igen!
en se vagyok szuz es 14 eves vagyok. egy baratom van akivel lefekudtem 1x. szerintem nem gaz de.ha az akkor is kit erdekel?! maganugy :)

14 éves vagyok és a legjobb barátnőmmel smároltunk mikor nála aludtam. Nagyon gáz?

ittunk egy kicsit de nem voltunk teljesen részegek, tehát józanul gondolkodtunk és emlékszünk is rá. ez mennyir bizarr. más is csinálta? 14/L

Legjobb válasz: Hát,elõ fordul az ilyen a csajoknál,akikben van leszbisség...Heteroknál igen,gáz lenne,de nem csinálnak ilyet önként.

Hát, elõ fordul az ilyen a csajoknál, akikben van leszbisség...Heteroknál igen, gáz lenne, de nem csinálnak ilyet önként.
Kár hogy nem voltam ott :/
Szerintem eléggé. 14 évesen, és még ittatok is... Én a helyedben nem terjeszteném.
14évesen aludnod kéne. irány az ágy
és erre még büszke is vagy?! Hát gratulálok! Csak így tovább
14 évesen ittatok, gratulálok
Vér ciki vagy! Mert ha még 10 évesek lettetek volna, akkor még mondhatni azt hogy gyerekek, nem tudják hogy mit csinálnak, de 14 évesen már van esze egy lánynak! Ebben a korban simán elferdülhet a szexualitásotok is. De a lényeg, hogy egy hp vagy!
Szerintem ez aranyos XD. 19/F
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyok rá büszke!! Igen ittunk de csak citromos sör volt xd tehát nem olyan nagy bûn. de hangulatfokozónak épp jó volt.. és pont hogy szégyellem nem akrom hogy bármelyik ísmerõsöm megtudja.. ://
szerintem biszex hajlamatok van nem ciki az elsõ szerelmem is biszex volt csajokal i s szexelt. szerintem menjetek tóváb probáljátok ki mijen a másikal pentingelni , kinyalni egymást szerintem élveznéd. F/23
Nem gáz. Nyugi mindent összehordanak itt neked egyesek. Hát mondjuk nem mondom, hogy épp az ablakba kellene tenni, ami történt. Ez meg esik. Ha akarod le írok egy sztorit üzibe. 15/L

Nagyon gáz hogy 14 éves vagyok és még nem volt barátom?

Mert minden lány akit ismerek kivétel nélkül volt barátja minimum 1 max 3 :(

Legjobb válasz: Nehogymár ilyeneket elhigyj. Szerinted egy 14 éves fiúnak mennyi fogalma van a tapasztalatról ilyen téren?

Nem gáz, sõt, normális. Én 16 voltam amikor összejöttem az elsõ fiúmmal.
Nehogymár ilyeneket elhigyj. Szerinted egy 14 éves fiúnak mennyi fogalma van a tapasztalatról ilyen téren?
Én is 14 vagyok és nem gáz.Az a nem normális hogy valaki már 14 évesen nem szûz és 5 pasin túl van..-.- A mai világban csak néznek ránk, mint borjú az új kapura, de közben ez a mai helyzet a nem normális. NEM GÁZ!!! Akkor lesz barátod amikor akarod és amikor találsz egy olyan srácot akit igazán szeretsz:)
10 év múlva is ezt fogod kérdezgetni..
egyáltalán nem gáz!!! 14 éves lány vok és nekem sem volt!....1.az osztálytárs fiúk nem jönnek be 2.1 hónap lenne max ha nem 2 és kész xd....DE NEKEM TETSZIK EGY 15 ÉVES FIÚ ÉS ÉN JÁRNK VELEM mEG MINDEN..de nem ilyen jöt ment akárkivel xd
16L vagyok nem volt barátom még nagyon ciki?-.-
Ráérsz még 16-17 éves korodban kezdeni a csajozást. 20 év fölött már lehet, hogy gáz, de addig nem.
Legyek a barátod?
nem nem gáz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddig válaszokat :) de nem a legjobb érzés amikor azt hallom hogy olyan jó vele járni stb.. és amikor mindenki rákérdez neked mikor lesz már olyan rossz érzés akkor
Ha hagyod, hogy a környezeted befolyásoljon és az Õ nyomásuk hatására cselekszel akkor 0 egyéniség leszel, és tartásod sem lesz. Így csak mások bábja leszel, ne akarj a környezetednek megfelelni, mindig az erõsebb alkalmazkodik, és az erõsebbeket TISZTELIK. De ami a legfontosabb: TÍZEN NÉGY VAGY KÖNYÖRGÖM, és tapasztalt lánynak KELLENE lenned?! Üzenem annak a srácnak, hogy rendesen el lett cseszve és vendégem egy orbitális nagy pofonra. Akár kettõre is, mindkettõre a vendégem. A többi lány meg a [email protected] kategória, ha van eszed nem akarsz rájuk hasonlítani, különben az életed arról fog szólni, hogy csak olyan kapcsolataid lesznek amiben a fiúnak csak a tested kell, és mindig Õk dobnak majd téged ami a depresszióba hajszol. Pszichológiát tanultam, Nekem higgy kérlek. Nálad az elõny, gondold ezt.
17 vagyok és most vagyok elõször kapcsolatban és a barátom imádja ezt, hogy tapasztalatlan vagyok.. :) )
Nyugodja meg, jobb ha nem sieti el az ember. Ráérsz 15-16 évesen is, még egyáltalán nem vagy elkésve.
És az nagyon gáz, ha 19 éves fiú létemre nem volt még senkim?!XD:S
14 éves koromban velem is ugyanez volt a helyzet. Pontosan ezért, mert utol akartam érni õket, és gáznak éreztem elkezdtem járni az egyik osztálytársammal. Nem voltunk szerelmesek egymásba, csak csókolóztunk párszor. De nem volt varázsa, nem volt romantikus. Aztán késõbb(15 éves voltam) , mikor nem is számítottam rá eljött a nagy szerelem:) Ezzel csak azt akarom mondani, hogy érdemes várni, és "muszájból", "sürgetésbõl" nem kell bele menni egy kapcsolatba. Hidd el késõbb nem erre az erõltetett kapcsolatra fogsz mosolyogva vissza gondolni :) Szóval..nem gáz..és várj az igazira:)
tegnap 20:43 Melyik s€ggarc akart tapasztalatot egy 14 éves csajtól?!....
[email protected] volt nekik barátjuk! Legfeljebb csókolóztak fiúkkal csakhogy legyen olyan akire rá foghatják h nem volt még fiúja. .
4es vagyok.És tényleg ezek max 1 hónapig tartanak..
Felesleges ilyen korban, ugyis max 1 hónapig lenne párkapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy ez miatt már mondta azt fiú hogy nem akar semmit mert neki tapasztalt kell
sehonnan nem vagy még elkésve én 20 vagyok és nekem se volt még pasim, egyszerûen még nem találtam meg az igazit... de nem adom fel és nem sürgetek semmit... csak azért ne legyen barátod, hogy elmondhasd, hogy neked már volt.. annak semmi értelme nem lenne...

Ti mit szóltok ahhoz, ha egy 14 éves lány összejön egy 12 éves fiúval? Nagyon gáz? Vagy ha szeretik egymást akkor semmi nem számít? Mert szerintem a kor nem számít, csak érdekelne mások véleménye is.

Legjobb válasz: 12-14 évesen nem ezen kéne gondolkodni. Majd ha nagyobbak lesztek rájöttök hogy ez a "játék" semmi a szerelemhez képest. Persze most nem hiszel nekem de remélem megjegyzed és akkor késõbb igazat fogsz adni nekem

12-14 évesen nem ezen kéne gondolkodni. Majd ha nagyobbak lesztek rájöttök hogy ez a "játék" semmi a szerelemhez képest. Persze most nem hiszel nekem de remélem megjegyzed és akkor késõbb igazat fogsz adni nekem
Ha ti jol erzitek magatokat egyutt, ne figyelj arra, hogy masok mit mondanak! A szerelemben nincsenek hatarok, es ez a korkulonbsegre is ervenyes...szerintem.
Csókolóztatok már?Gyanítom, hogy a kiskrapeknak kettéállna a füle.xDD
gáz
te meg hülye vagy, hogy elhiszed. miért, mit csinált "régebben"? szexeltek? nem. szerelmes volt? nem. csókolóztak? max. akkor az nem kapcsolat, hanem csak ilyen koraérett gyerekes hülyéskedés. neked kéne, hogy eszed legyen, és ezt észrevedd. de nem akarod észrevenni.
Olyan cuki a gyerek szerelem. Aztán majd a facebookon sírás
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy aki nem látta, az nem is hiszi el :)
2 éves """"kapcsolat"""". jah. kézenfogva járkáltak, meg néha adtak egymásnak egy puszit. ilyen nekem is volt az oviban. ez nem kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Hát neki régebben volt egy 2 éves kapcsolata, amit valószínüleg senki nem fog elhinni, de így volt, sokan látták...
bírom, hogy fordított esetben már mindenki a megrontásról papolna, meg a fajtalanságról, beleegyezési korhatárról stb... na mindegy...mázlista a srác, h ennyi idõsen már barátnõje van
A kérdező hozzászólása: hát majd eldõl.azért köszi.:)
óóó:) mi 4évvel vagyunk idõsebbek nálatok, ugyanez a felállás, én lassan betöltöm a 18at, képzelheted... :D de rohadt vicces dolog ez, mert olyanok viccelõdnek rajta általában, akiknek sosem volt még párjuk, és sanszos, h soha nem is lesz xD tehát ne azt nézd, hogy mit mond, hanem h ki mondja. :D meg aztán ha jól elvagytok, akkor nem érdekel mások véleménye. ha látják h nem zavar akk hamar leszállnak rólad. pár év múlva már nem lesz egyáltalán gáz, fõleg h a fiú is hamar fel fog nõni hozzád. sok boldogságot! (:
Szerintem ez ennyi idosen meg nem szerelem egyik fel reszerol sem, de higy a kissracerol nem az, az tuti. Csak elvezi a figyelmet meg hogy felvaghat a haverok elott hogy neki baratnoje van. Igy persze, hogy nem zavarja, hiszen mindenki irigykedve nez ra. Azert mondjuk nemtom hogy tudod magad komolyan jol erezni vele, de hat ez mar a te agyad dolga. Sztem hulyeseg ez a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Hát mi jól érezzük magunkat, és õt sem zavarja, csak az esik rosszul mikor mások azzal szórakoznak hogy pedofil vagyok...de köszönöm hogy elmondtad a véleményedet.:)
aranyosak lehettek :) mi lenne ebben a gáz, inkább örüljetek ennek, nincs is szebb a serdülõkori szerelemnél... -hogy én mit meg nem adnék, hogy visszamenjek azokba az idõkbe... 20f

Kollégista vagyok 18 éves srác és tetszik nagyon egy csaj aki 15 14 év körül van ez nagy gáz vagy ez már pedofilság? Szerintetek meg próbáljam?

Legjobb válasz: Az elsõ benyomás nekem is negatív volt a barátomról, azt hittem, hogy egy érzéketlen paraszt,aki csak dugni akar, mégsem az. Ismerkedj csak nyugodtan, a vélemény úgyis egy olyan dolog, ami változik.

Az elsõ benyomás nekem is negatív volt a barátomról, azt hittem, hogy egy érzéketlen paraszt, aki csak dugni akar, mégsem az. Ismerkedj csak nyugodtan, a vélemény úgyis egy olyan dolog, ami változik.
Embertõl függ, nyugi. A barátom 18 éves, én meg 14 és 10 hónapja járunk. Ráadásul én sem vagyok hû de érett, max 16 éves szinten vagyok de igazából nem érdekel, a barátom meg nem gyerekes bár nem is túl komoly ember. Mégis teljesen rendben vagyunk, és késõbb meg semmi sem lesz ennyi korkülömbség. Max a továbbtanulásnál lesz cink, pl nekem most a barátom megcsinál egy OKJ-s képzést, én elmegyek Kecskemétre tanulni, õ is lehet, hogy ott lesz de nagyon nehéz lesz megoldani a találkozást. De a kérdésre válaszolva nyugodtan ismerkedjetek :)
Pedofilság- pedofília xD ismerd meg, de készülj fel, hogy õ még majdnem csak egy kislány szintjén áll.
A kérdező hozzászólása: Akkor gyorsan verjem ki ezt a leányzót a fejembõl ? Hát én nem vagyok normális az tuti
A kérdező hozzászólása: De a lányok hamarabb érnek agyilag mint a fiúk nem
A kérdező hozzászólása: Ez eddig rendben de én más vagyok kicsit mert és mi van akkor ha jóba leszünk és rátérek szerintem azt gondolja majd hogy én egy pedó állat 18 évesen és csak azért szúrtam ki mert hogy mozgássérült vok és nincs senkim
Én 20 évesen ismertem meg az akkor 15 éves barátnõmet. 3 évig jártunk és rohadtúl leszarta mindenki, hogy melyikünk hány éves. Korban összeillõ párnak látszottunk azt pont.
Semmi gond, pár év múlva már ez természetes lesz, de ha addig is járhattok, de ágyba azért ne bújjatok! A törvények szerint 14 felett szabad a vásár, ha meg 18 alatt vagy, akkor 12 év felett nem büntetnek! .

A pasim 22 éves és pedig 14. Szerintetek nagyon gáz? Vagy nagyon idõs hozzám?

Legjobb válasz: Ki ne akarna egy tejszagú szûk tinit? 88/f

Ki ne akarna egy tejszagú szûk tinit? 88/f
Szerintem ez nagyon gáz. Még most térj észhez amíg nem késõ. Túl fiatal még hozzád.
3-as te meg vagy bolondulva? Hol normális ez szerinted? 22 évesen vagy a szexre megy mert tapasztalatlan naív a kiscsaj vagy õ van olyan szellemi színvonalon, akkor meg a srác fejében vannak nagy bajok.
Szerintem túl nagy a korkülönbség, de ti tudjátok.
Most még gáz, pár év múlva meg pont jó lesz ;)
szerintem ideális , va nnak olyan fiúk akiknek semmi esélyük a velük egykorúakkal
Szerintem is a srác a hunyó, neki kellene észnél lenni. Részedrõl ez a rajongás teljesen normális, hisz' gyerek vagy még.
Az igen, ez ebben a korban nagyon sok. A te korosztályodnál ez természetes h idõsebb pasikba bolondulnak bele, de a pasitól NEM normális dolog.
eszter?
Légyszíves még most tért észhez :/ Szerinted mit akar tõled a szüzességeden kívül? 16/F higyj nekem
attól függ. ha meg akar ugrani, akkor igen. ha babázni akar veled, ahhoz nem.
Vajon mire kell egy 22 éves "komoly" fiatalembernek egy 14 éves kislány?
Ha nem csak a szexre hajt és szeretitek egymást akkor semmi baj nincs ezzel :) Szerelem nincs korhoz kötve :)
baszott idõs hozzád. Tippelhetsz, hogy mire megy ki a játék
Szia! :) Szerintem nagyon idõs. Én is voltam olyan "ügyes", hogy egy 7 évvel idõsebb fiúval jöttem össze. Elég hamar kiderült, hogy khm... nem igazán normális a srác (finoman szólva. A lényeg: hogy valószínûleg vagy csúnya dolgokat akar, vagy nagyon éretlen és bizonytalan, és higyj nekem, ez nem hiányzik neked.

Fiú vagyok 14 éves és O lábam van. Nagyon gáz, sokan basztatnak érte, vagy inkább szivatnak, cikiznek. Gyógytornával, vagy csont kovács helyre tudná hozni akár egy fokkal is? Képet nem küldök, öltözködésemet nem fogom ez miatt megváltoztatni.

Legjobb válasz: Ha van lehetõséged menj el lovagolni. Nem, az nem oldja meg, sõt. Aki sokat lovagol mindnek O lába van. De legalább akkor lesz mire fogni és még büszke is lehetsz rá.

Ha van lehetõséged menj el lovagolni. Nem, az nem oldja meg, sõt. Aki sokat lovagol mindnek O lába van. De legalább akkor lesz mire fogni és még büszke is lehetsz rá.
Kiskorodtól fogva ilyen? Vagy tehettél volna ez ügyben és lusta voltál elmenni -ide-oda?
Szerintem kérdezd meg a háziorvosod, és eligazít. Bár azt mondom ne érdekeljen, Jensen Ackles-nek is olyan és lényegében az egyik szexepilje. (Õszintén õ az a színész aki egy csomó férfiak által "szépséghibának" tartott tulajdonsággal rendelkezik, az összhatás mégis szinte hibátlan és milliónyi nõ és pasi adná el a lelkét cserébe, hogy egy éjszakát vele tölthessen)
A kérdező hozzászólása: értem. köszi a válaszokat
Menj elfocizni! Tanulj meg sok cselt, és a csámpás lábad úgy megtéveszt majd mindenkit, hogy 2-3 év múlva már úgy döntögeted a védõket, mintha csak bábuk lennének! HAJRÁÁ! :) Most nem jut eszembe, hogy ki volt az a dél-amerikai focista... bár lehet neki X lába volt, nem emlékszem, de ettõl lett nagy játékos, hogy azt mondták neki, hogy profi nem lehet belõle, de õ küzdött, és az egyik legjobb játékos lett a kontinensen (lehet mexikói volt??? nam tom :/ )!! :)
De X lábbal olyan hülyén hangzik... tuti O lába volt :)
Amúgy a focistáké gyakran ilyen, de gondolom neked sokkal durvábban :) http://vasarnap.ujszo.com/vasarnap/200627/sport/miert-gorbe-..
jajjjjjjxD És most beleolvastam a cikkbe!! :DDD És ott vanõõõõõ!!! :DDD Garrincha Garrincha Garrincha RÁ GONDOLTAM!! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!