Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz 13 évesen (34 db)

Ezek a méretek nagyon gázok 13 évesen?

mell: 100cm

Legjobb válasz: Hát fogyhatnál pár kilót mert 162/t8 nem túl jó.

Hát fogyhatnál pár kilót mert 162/t8 nem túl jó.
Azért, mert 13 éves vagy, se melled, se derekad, se popsid, ilyenkor még nincs nõies alakja az embernek normál esetben (persze kivételek mindig vannak). Foglalkozz ezzel inkább majd pár év múlva, amikor már nagyjából kifejlõdtél... Ne akarj 13 évesen úgy kinézni, mint egy 30 éves érett nõ, telt idomokkal.
Hogyhogy szekál? Nem te tehetsz róla, hogy mekkora. Még egy-két év és nem szekálnak érte. :DDD
*gázak Amúgy, ha jól van elosztva rajtad, akkor nagyon sexi is lehet. :)
Ne foglalkozz azokkal, akik szekálnak, mert szerintem, a leírt adatok alapján nagyon nagyon szép lehetsz! :)
Szerintem az a gáz, hogy ezzel foglalkozol.
A kérdező hozzászólása: utolsónak: miért baj, ha érdekel, hogy nézek ki?
Na ide figyelj kicsicsillag, elõször én tettem fel ilyen kérdést....Szóval ez gáz... Egyébként meg ha arányos nem rossz, ha meg nem arányos akkor rossz... a súlyod jó, de ha nem vagy elégedett magaddal, akkor sport ;)

Gáz 13 évesen elveszteni a szüzességemet? A fiú (16) nagyon szeretem és ő is engem.

Legjobb válasz: Hát igen, mondhatni nagyon. Amíg vacilálsz rajta addig nem állsz készen rá.

Hát igen, mondhatni nagyon. Amíg vacilálsz rajta addig nem állsz készen rá.
Gáz.
Ezt most komolyan kérdezted? Abból, hogy megkérdezted, látszik, hogy nem vagy kész rá. És nem az, hogy gáz, hanem még korai, de nagyon.
Nagyon gáz 13 évesen te még kislány vagy!Hogy képzeled?Jézusom..
Azon kívül bûncselekmény is.
"és szerintem nyilvánvaló hogy nem csaj vagyok" Ez mit számít? (A többit most hagyjuk.)
13 évesen játssz barbi babákkal!
#20: Az tíz éve volt, és szerintem nyilvánvaló hogy nem csaj vagyok, nyár volt, balaton , nem kapcsolat. Kb nulla esély volt rá hogy valamilyen következménye legyen, a kutyát nem érdekelte hány éves vagyok, vagy hogy a csaj mennyi. Viszont ennek így hogy napi kapcsolatban vannak elég szar vége lenne ahogy kiderülne valami, amire elég nagy az esély, a srácot rendesen megrángatnák, meg a kiscsajnak se lenne kellemes. Na ezért "osztom az észt" haver. A morális részébe bele se mentem a dolognak, egyrészt mert megtették a többiek, másrészt meg mert mindenki úgy b*sssza el az életét ahogy akarja. De esetleg valami konstruktívat is mondhattál volna, a beugatás helyett.
Nagyon nagy gáz! És a kérdésbõl adódóan még nagyon gyerek vagy és nem állsz rá készen! Bûncselekmény is igen ahogy elõttem is írták! De annyira annyira megfogod bánni ha lefekszel vele! Úgyis kiszeretsz belõle nemsokára és nagyon fogod bánni késõbb nem most 1-2évrõl beszélek hanem 10-20év mulva! Ezeket a válaszokat te lehet nem értékeled és nem értesz egyet meg nem így gondolod de hidd el én is voltam 13éves és tudom h gondolkoznak a 13évesek. Azért mert más már rég túlvan rajta azért ne legyél te is ribi!
mr.flash te mit osztod az észt, mikor te ugyanannyi voltál?
Férfi részrõl teljesen más, hallottál már olyanról hogy leszólnak valakit mert 14évesen feküdt le egy nõvel?
már bocs egy 14 éves nem férfi még és nem nõ
Rendben. Érdemi vita is lesz, vagy csak a részleteken rágódtok? Szerintem érthetõ mire gondoltam.
S Z Á N A L M A S hova tart ez a világ?:'DDDDD nagyon nagyon gáz édesem, k*rvára gáz! annyi mindent tudnék neked magyarázni, de nem teszem mert olyan éretlen vagy még mint tavasszal a fa rügyei. Menny mesétnézni.
Tudtam, hogy ez jön... Ez a különbségtétel pont annyira szánalmas, mint amikor valaki megkérdezi, "gáz, hogy x évesen szûz vagyok?" és jön rá a válasz, hogy "dehogyis. az a gáz, aki már nem szûz." Nálam egyenjogúság van. Magam részérõl ehhez az egész szüzesség-témához másképp álltam, mint szoktak általában. És ez nem változott...
TE JÓ ÉGGGGG
GÁÁÁÁZ!!! demég mekkora, abszolút nem fogod élvezni! van már egyáltalán menszeszed?
utolsó te ne osztogasd az észt csak mert te 13 éves taknyosként már keféltél gondolom most sem vagy több 15nél, agyilag tuti nem
NEM GÁZ!!! ha ugy érzed készen állsz, akkor mindent bele :D
Nem gáz, bûncselekmény http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r Egyébként ahogy érzitek, nekem nagyon mindegy.
Nem bûncselekmény, csak ha az egyik fél már betöltötte a 18-at. És az illetõ még szûz.
ha anyukádék tudomást szereznek róla, ami elég esélyes, ügy is lehet belõle, mert 14 éves kor alatt bûncselekmény! és nyugodj meg, kicsi vagy még az igazi szerelemhez, nagyon megbánnád
De gondolom, nem erõszak lenne, és akkor semmilyen mértékben nem az.
A linket olvasd át. A beleegyezési korhatár 14év. Tehát ha 14évnél idõsebb személy 14évnél fiatalabbal folytat szexuális kapcsolatot az bûncselekmény. Ha beleegyezik akkor is. Az adott esetben megrontás, ha hivatalos személy (pl a kiscsaj tanárai) megtudják a srác mehet ücsörögni. Mondjuk elég vicces, mert nekem az elsõ egy 17éves csaj volt, és én is 13 voltam. :D
nem akarok beleszólni a dolgaidba, nincs is jogom hozzá meg semmi, de azért remélem megfogadod a tanácsomat:) még nagyon fiatal vagy hozzá, még ha nem is így érzed...igen, tudom hogy a veled egykorú lányok jórésze túl van a dolgon, de ez ne érdekeljen...mert te még most így vagy értékes:) azt a kérdést is tedd fel magadban, hogy valóban annyira szereted-e azt a fiút, biztosan õ az, akinek azt a kincsedet oda akarod adni:) gondolj arra is, hogy azért nagyon kevés olyan pár van, aki ilyen korán kezdtek járni, és utána még együtt voltak nagyon sok évig...na most, ha pl. szakítasz vmikor ezzel a fiúval és megtalálod az igazit, lehet, hogy bánni fogod, hogy neki már nem tudtad odaadni:) amúgy is, ha a fiú szeret, vár még rád:) ha nem, akkor meg értékeld magad annyira, hogy megvárod azt a fiút, aki képes várni rád:) szóval az én véleményem, hogy nagyon korai lenne még, de te tudod:)
Gáz is és bûncselekmény is.
13 éves vagy, könyörgöm!
13 éves éretlen kislány vagy komolyan mi van a mai kislányokkal 13-15 évesen már szét teszik a lábuk büszkék is rá, és azt mondják "szerelmesek", miért nem fogjátok fel, hogy még ez a szerelem csak fellángolás, ilyen rengeteg van az életben, és hogy érzelmileg, lelkileg agyilag abszolút éretlenek vagytok hozzá és senki ne jöjjön azzal hogy én ennyi meg annyi voltam nem bántam meg vannak kivételek de akkor sem kell kislányként kis srácként szexelni, nem kell elsietni, még a személyiségetek sem fejlõdött ki, sõt a testetek sem, a szexualitás nem gyerekek elsõ, második kapcsolatába való 13-15 évesen csak mert menõ, meg sokan csinálják, azt sem tudod még mi az de már csinálnád, sok barom meg a többi kérdésben adja a kislányok alá a lovat, hogy csinálják, meg van joguk stb Te életed kislány, de nem tudom anyád hol van, hogy egy 16 éves fiúval járhatsz és még annyira sem nevelt meg, hogy 16-17 alatt eszedbe se jusson a szex, érdekes sok lány kibírja szex nélkül, nem veszítenek semmi, mert 13 évesen nem fekszenek senki alá......
Végig sem kell olvasnom a kommenteket, hidd el, csak meg akar fektetni!!! Halálosan komolyan mondom!
Nagyon gáz életed lesz, ha ezt megteszed. Szerintem mindenki utálna egy olyan kis csitrit, aki 13 évesen elvesztette a szüzességét. És a körülmények nem számítanak... Nem gondolsz a szüleidre és az ismerõseidre? Mennyire szégyellhetnének már...
A 4.válaszoló vagyok, ismerek olyan lányt aki 13 évesen vesztette el a szüzességét, és mit mondjak.. nem igazán tisztelem õt én sem, és a haverok sem.Hidd el ha megtartod a szüzességed legalább két három évig, sokkal több tiszteletet fogsz kapni mint ha most elveszítenéd! Ezt garantálom! ÉS ne azt nézd, hogy ha a barátnõid már elveszitették akkor neked is el kell ez hülyeség! TE sokkal értékesebb vagy náluk. :)
A kérdező hozzászólása: van

Nagyon gáz ha egy 13 éves lány még nem csókolózott? (normális válaszokat szeretnék)

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? 13 évesen még ráérsz... És ezt tapasztalatból mondom. Voltam én is 13 éves és ugyanezen gyötrõdtem, hogy gáz-e, baj-e, ciki-e..... és rájöttem, hogy nem az. Ráérsz még hidd el. :)

Miért lenne gáz? 13 évesen még ráérsz... És ezt tapasztalatból mondom. Voltam én is 13 éves és ugyanezen gyötrõdtem, hogy gáz-e, baj-e, ciki-e..... és rájöttem, hogy nem az. Ráérsz még hidd el. :)
sajnos szüzen fogsz meghalni
83% Tanulj már meg értelmesen fogalmazni, mert k.rvára nem érteni, mit zagyválsz itt
nem gáz csak én pl eléggé vágyom rá az utóbbi 1 évben... (jó volt részegen de az nem olyan..) f18
hülye
Nem... Én kb 14 voltam, mikor elõször.. és nagyon béna voltam:)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt :)
Igen
Majd leírom géprõl, a gyengének kedvéért.
Én 18 éves srác vagyok és még én sem csókolóztam, az h te még nem csókolóztál nem gáz, de szerintem én már gáz vagyok :S
16 Éves vagyok, és fiú vagyok és énsem csokolóztam. Szerintem ez nem cink......Ez van.... :S
én is 13 éves vagyok, és én is elgondolkoztam azon, hogy gáz-e vagy nem, de ezek a válaszok nekem is segítettek
én 15/L vagyok, és engem csak annyiban zavar, hogy most alakulóban van egy kapcsolat, és félek hogy elszúrom, és rossz lesz, ezért is bánom, hogy nem tettem meg hamarabb, mikor lehetõségem volt rá.. szerintem ne várd a tökéletes pillanatot, fiút, ha van rá lehetõséged hajrá.!
amugy bocsi kicsit tulreagáltam de annyi idiota tizeneves van itt hogy hihetetlen.mintha masrol se szolna a vilag csak a szexrõl és cikizik a kérdezõt, h gáz.
ja és mégvalami. míg nektek a fiszfogáson jár az eszetek, õ(meg én is) kétezer forintos órabérrel használjuk tudásunk gyumolcsét. úgyhogy mégegyszer, nem gáz. akkor csókolózz, ha te akarod, ne mindenáron.
gáz nagyon.
Általában manapság ezen a kis tinip***ák csókolóznak 10 évesen...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat fõleg a 3. -nak :)
ultra gáz.
Egyáltalán nem gáz, bõven ráérsz még! :) Ebben a korban még én se pasiztam.
Nem gáz, én ennyi idõsen nem agyaltam azon, hogy gáz-e.... ne hagyd másoknak, hogy õk mondják meg, hogy mi gáz, vagy mi nem az... van saját véleményed, nem? Legyen! Mert én felnõttként azt mondom neked, hogy azt tartom gáznak, ha hagyod, hogy befolyásoljanak, és csak azért csókolóznál, mert 13 évesen még nem csináltad...
Az nagyon gáz, igaz hogy én 17 évesen csókoloztam elõszõr azzal akit szerettem...
nagyon gáz, igaz még én se csináltam... 15/L
de akkor miért gázozzátok le, ha ti se csináltátok? vagy csak én nem értem az iróniát?egyáltalán nem gáz. ismerek lányt, aki 21 éves koráig nem csókolózott. Tanult, most szerzi a harmadik nyelvvizsgáját.
12:09 És ennek mi köze a tanulmányi eredményhez, de most õszintén? Én meg ismerek olyat, aki már csókolózott 13 évesen és már egyetemre jár -.-"
Kicsit sem gáz. állatira ráérsz még. nekem 13 évesem volt az elsõ, de az csak egy kicsi zökkenõ. nyugottam lehet várni még 1-2 évet. Csak lazán. ;)

15 éves srác vagyok, nagyon gáz lenne ha 13 éves barátnőm lenne?

Na a szitu a következ?: A csaj a húgom osztálytársa jóba vannak és néha átszokott hozzánk jönni. Én nem nagyon ismerem, de már régóta tetszik. Eddig nem akartam lépni, mert nem tudtam mennyire érdeklik a srácok, de már látom hogy tesóm eléggé pasizik, sokat vannak együtt, gondolom ? is. Na a kérdés igazából úgy szólna, hogy neki mi lenne err?l a véleménye? Szerintem én lennék az els? barátja.Engem senki véleménye nem érdekelne, se haveroké, se feln?tteké, hogy túl fiatal, csak az övé és nem siettetnék semmit.

Legjobb válasz: Nem lenne gáz. Az én barátom 16 éves és nem zavarja, hogy 13 (1,5 hónap és14) vagyok. :)

Nem lenne gáz. Az én barátom 16 éves és nem zavarja, hogy 13 (1, 5 hónap és14) vagyok. :)
ne hidd hogy te lennél az elsõ barátja :D én 11 évesen vágtam bele egy olyan kapcsoaltba ami 2 évig tartott aztán :D szerintem próbálkozz be, aztán a többi már csak a kettõtök döntésén múlik. Ja és egy tanács: ne úgy állj hozzá hogy valamikor majd szeretkezni szeretnél vele mert vagy csalódsz vagy az fog lebegni a szemeid elött. sok sikert! 15L
Szõrös mi? xD
21:59-esnek. volt vmi komolyabb vagy csak puszi puszi ézfogás? (:
*kézfogás
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, már csak a megfelelõ alkalmat kell megtalálnom. A hugom mellet nem akarom leszólítani, csak úgy összefutni nem szoktunk, meg az msn is gázos. Na m1 már megoldom, köszi.
tesódal nem vagy olyan jóba, hogy kérdezze meg a barátnõjét bejössz-e neki?:D Aztán õ segíthet is abba hogy össze jöjjetek.:D
22:48-nak a csók csak 8 hónap után volt :D 1 évvel volt idõsebb nálam ugyhogy szerencsére tovább nem jutottunk :P szép is lett volna XD
11:20 köszi szépen (:
amikor 13-14 voltam 17-18 éves pasim volt.na nemá, h 15 évesen azt mondd, hogy nagy a korkülönbség csávó :) )))))
nem gáz a mostani csajom 13 volt amikor elvesztette :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, amúgy Vas megyei vagyok.
rendes aranyos cuki fiúk, mint te merre vannak?! *.* :)
igen ha ne érdekelne senkié akkor ezt a kérdést nem teszed fel:) sok sikert!képzeld én meg ha lehet séges egy 12 éves csajt akarok felszedni 14 éves létemreXD
Nem gáz, és tökjól állsz a dologhoz.Lépj, és sok sikert! (Csak mondjuk ha tényleg nem érdekelne más véleménye, itt sem kérdezted volna meg, hogy gáz e.:P)
nem
Egyáltalán nem lenne gáz, én örülnék neki, ha lenne barátnõm...
Dehogy gáz. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Jóba vagyok tesómmal, csak nem szívesen vonom bele ilyen dolgokba, én úgy gondolom hogy még túl fiatal ehhez. Kedden megharapta a csaj kezét egy kutya, mondja nekem a húgom(nem tudom mi okból), de szerintem elég hülyén kezeltem, mert mondom sajnálom, de nem tudok mit csinálni. :(

20 éves vagyok beleszeretem egy 13 éves lányba. Tudom hogy nagyon gáz. De az én korosztályom 16-20 évesek nem jönnek be. Szerintettek nagyon gáz? Szerintem semmi az a 7 év. F/20

Legjobb válasz: Hát ha össze jötél vele az nagyobb gáz.. neked is ennyi eszed van hogy egy kislánnyal kezdesz ki.....

Hát ha össze jötél vele az nagyobb gáz.. neked is ennyi eszed van hogy egy kislánnyal kezdesz ki.....
Hát elég gáz hogy egy felnõtt férfi egy gyerekbe szerelmes.. Ha az én lányom lenne, téged biztos megruháználak ha kikezdenél a lányommal..
Ez továbbra sem legális! Nézheted messzirõl. :)
Remélem csak provokálsz....
Ezt csak bebeszéled magadnak... Önbizalomhiányos vagy, és "könnyebb préda" után néztél... Ezzel semmi gond, de ebben az ügyben ne tegyél semmit, inkább kezdj el sportolni...
hát egy 30-37 éves között nem számít... de egy 20 éves már felnõtt, egy 13 éves még kisgyerek... gondolkozz, hülye fogyatékos...-.-" dugd meg jól, remélem, hogy lecsuknak...
Ez hülye neked milyen barátaid vannak te nyomorék a netrõl szedted össze ezeket az elmeroggyant nyomi barátaidat ? 13 évessel mit akarsz kezdeni ? meg a barátod is 11 éves az még kislány te bar.omarcu! az ilyeneknek kéne szétcsapkodni a fejét.
Igen, az lehet hogy furcsa, hogy van egy 11 éves kiskorú és egy 18 éves (pl.) de az már elyáltalán nem hogy egy pl. 30 és egy 30 éves két nagykorú, mert ez teljesen rendben van. Pl a szüleim között is 7 év van... Max 10 év... De ha õ is szeret miért ne? :) )
"Irigyek. A 13 év átmeneti." Igen? Csak hogy ez a kiscsaj kora miatt most még büntetendõ te szerencsétlen. Ráadásul olyan mintha kis pedofil hajlam is benne lenne :S Menstruál már egyáltalán az a gyerek? Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit. De addig hagyd békén, mert még a végén az apukája fogja a kapanyelet beléd dugdosni, ahelyett hogy te dugdosnád a kicsi lányát.
Nekem rögtön a Kölykök címû film jutott az eszembe...de õk csak a bas.ás miatt szedték fel a fiatal szûz lányokat. Ha azt mondod h valóban szereted és a lány a kora ellenére érett akkor idõvel jól is mehet a dolog. Türelem..: )
inkább egy jó pszichológust ajánlanék...
Ez még nagyon sok, de 5 év múlva már nem gáz, akkor már liliom tiprásért nem perel be.
""Irigyek. A 13 év átmeneti." Igen? Csak hogy ez a kiscsaj kora miatt most még büntetendõ te szerencsétlen. " Mi büntetendõ? Írta azt a kérdezõ bárhol is, hogy akár egy ujjal is hozzányúlt? A gondolat - még - nem büntetendõ. Nyugi, a gondolkodás hiánya sem. "Ráadásul olyan mintha kis pedofil hajlam is benne lenne :S" Azért ha ránézel a legtöbb 13 évesre, nem gondolod 13 évesnek. "Menstruál már egyáltalán az a gyerek? " Az mihez számít? Ha 10 évesen menstruál, akkor lövéséretté válik? Ha 16 évesen még nem jön meg neki, akkor még babázzon? "Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit." Tehát ha egy 20 éves csak hozzászól egy 13 éveshez, azt már le kell lõni, mert egy mocsok pedofil állat, de ha elérte azt a bizonyos minimumot, ami 14, akkor már rendben van minden? Ez eléggé begyöpösödött gondolkodásra vall. "De addig hagyd békén, mert még a végén az apukája fogja a kapanyelet beléd dugdosni, ahelyett hogy te dugdosnád a kicsi lányát." Na ez az, hogy szexrõl egy fél szó sem esett. Persze ha neked egy kapcsolat csak szexet jelent, akkor nem lehetsz túl boldog az életben.
A kérdező hozzászólása: Azt mondják az emberek hogy 1-2-3-4-5 év az semmi.
Dehogy betegek, tudják h az éretlen kislányokkal mehet gumi nélkül, úgysem lesznek terhesek! :)
Irigyek. A 13 év átmeneti. Persze most még tényleg durván hangzik, hogy 13 meg 20 éves. Persze azt még meg kell élni, de 20-27? Ilyenre itt eddig senkinek egy rossz szava sem volt. 30-37? 40-47? "Ó, az én szüleim közt is annyi van..." - mennyi ilyen van itt. Persze nehéz kihúzni 13 éves korától mondjuk 25-ig, hogy együtt is maradjatok, de nem lehetetlen. Lecsukni? Ugyanmár... Azért, mert megfogod a kezét (a kezét!!!), még nem fognak lecsukni. Persze akinek az "összejönni" automatikusan a szexet jelenti, az gondolkodhat lecsukáson is.
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem.
A kérdező hozzászólása: A 16 éves haverom is állandóan cukol emiatt hogy egykislányal jöttem össze.
majd 4-év múlva akkor már nem lesz gáz ha tényleg szereted akkor kibírod esetleg barátkozhatsz vele de azt is csak mértékkel különben ne lepögy meg ha pedonak néznek
Majd lecsuknak.
Egy 13 éves lány még gyerek! Max mellette sétálhatnál az utcán kézen fogva, és néha megölelhetnéd, de kb ennyi.
Szerintem ez szánalmas...
A kérdező hozzászólása: Értem hogy gáz de a korosztályom16-20 évesek állandóan csak baromkodnak. A barátom 16 éves és össze jött egy 11 évesel szerintem ez sokkal gázabb mint az enyém.
Betegek vagytok.
Kedves utolsó, nem a kérdezõnek hanem az egyik válaszolónak írtam, mint ahogy az az idézõjelekbõl ki is derül. És igen, igazad van mert egy 20 éves nem gondol a szexre, õk mindig csak kézen fogva beszélgetve andalognak a barátnõjükkel. Az hogy esetleg szexelnek, az teljességgel kizárt... :S ""Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit." Tehát ha egy 20 éves csak hozzászól egy 13 éveshez, azt már le kell lõni, mert egy mocsok pedofil állat, de ha elérte azt a bizonyos minimumot, ami 14, akkor már rendben van minden? Ez eléggé begyöpösödött gondolkodásra vall." Azt írtam hogy LEGALÁBB várja meg a szükséges kort. Nem hiszem hogy egy év változtatna bármin is, de így már nem lenne büntetendõ ha megteszik az utolsó lépést is. "Na ez az, hogy szexrõl egy fél szó sem esett. Persze ha neked egy kapcsolat csak szexet jelent, akkor nem lehetsz túl boldog az életben." A fiatalok szexelnek! Remélem nem törtem össze ezzel a kis lelkivilágod. Isten hozott a valóságban.

22 éves vagyok. Tetszik egy 13 éves lány és nagyon bejön. Mit csináljak? Az szerintetek gáz, hogy egy 13 éves lány tetszik korombeli srácnak?

Legjobb válasz: Hát, amilyenek a mai tizenhárom éves lányok...végül is nem ciki csak büntetik.

Hát, amilyenek a mai tizenhárom éves lányok...végül is nem ciki csak büntetik.
Nem gáz, csak ne dugd meg, mert az büntetendõ! Egyébként a szerelem nincs korhoz kötve. Bár azért ne verd nagydobra!
várd meg, míg 14 lesz, aztán mehet a buli. komolyan... bár, már most is lehet nyomulni, csak szex ne legyen, mert azért levágják a f*rkadat és lehúzzák a klotyón. de amint betölti a 14et, tolhatod is, mint szegénygyerek a trabantot. sok sikert.
Bocsi, de szerintem gáz. És ne csinálj semmit. 22/L
Miért lenne gáz, ha bejön? Azért sok 13 évesrõl már nem az jut az eszünkbe, hogy milyen kislányos...
Lúzer vagy, hogy nem tudsz korodbeli lánnyel kezdeni. Ha nem lúzer, akkor pedig beteg.
Annyira idióta módon áll itt hozzá egy-egy válaszoló...Nem arról szólt a kérdés, hogy az gáz-e, hogy akar tõle valamit, hanem csak az, hogy gáz-e, ha tetszik neki! Ne akarjatok már mindenben rosszat látni! Kérdezõnek, ha csak tetszik, az nem gond, tetszeni tetszhet bárki, csak egyébre nem szabad gondolni ;)
Te atya jó úr Isten!!! Mindenki abberált aki azt írja hogy nem gáz?? 02-52-esnek van igaza és csatlakoznék is!! Ne vicceljetek már!!! 13 éves!! az még gyerek! Kérdezõ te meg egy láma gekkó vagy. Maszatolnál inkább a saját korosztályodban, csak ahhoz meg lúzer vagy. Jól pofán kéne verni, hogy megtanuld...de remélem kikezdesz vele és akkor a faterja kitapossa a beled...
Szerintem , ha a csaj jófej meg tök norma akkor nincs gáz. De ha lehet adj meg róla több infót. Sok sikert nála!
Nem gáz. A mai 13 évesek 80-90 százaléka úgy néz ki és úgy öltözködik, hogy már simán elmegy sokkal idõsebbnek is. http://pedomaci.hu/ Az itt lévõ 16 év alatti lányok sem épp annyi évesnek néznek ki, amennyik valójában.
te már suliba jártál amikor õ a faszban lengedezett, amikor 5éves baba volt te már verted a fäszod. Nem vagy tiszta.... Nekem a 3 évvel fiatalabb is durva volt 20 évesen. Mit akarnál? meg nem dughatod, 15-18 korára annyit változik a gondolkodása és még a teste is hogy rá sem ismersz. Komoly kapcsolat kilõve, dugás kilõve. Tedd azt mint amikor még 5 éves volt... Verd a fäszod
nem kínos mert lehet már felnõtt a teste, és felnõtt a gondolkodása. Csak azt ugye tudod hogy 14 alatt tiprod a liliomot?!
Igen, gáz. Te már felnõtt vagy, õ még nem. Felnõtt meg ne kezdjen gyerekkel. Várj rá kb 4 évet, de te addigra már 26 leszel, õ meg még mindig tini.
Akkor inkább válogass közülük. :D
én vmennyire megtudom érteni, mert énis ismerek olyan lányokat, akik pár éve voltak 13 évesek, de 18nak néztek ki....én el se hittem, amikor megtudtam hány évesek, szóval mai fiatalok nemtudom milyen anyatejen nõnek fel.....
várd meg amíg 17 lesz
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam, hogy szerelmes vagyok belé, hanem hogy bejön és tetszik. Amúgy nincsen bajom a korombeli csajokkal.
ha nem aza ritka-13 éves, aki még 13 évesnek néz ki, haenm aza tipikus mai-13 éves, akor nem gáz. nekem is van egy-két osztálytársam, akik néznek ki kb 15 évesnek és csak 13 évesek. meg van egy aki télleg egy kis [email protected], és 12 éves, de úgy néz ki mint vmi 20 éves, és kb két naopnta lehet rólla ilyen sztorikat hallani hogy most épp ki dugta meg a sineken, ki ujjazzta meg a mokorban, meg ilyenek ;) 13L

4 év korkülönbség? A pasi 17 éves, én 13 vagyok. Nagyon gáz? : o

Legjobb válasz: Ebben a korban ez nagyon sok. 18 felett már egyáltalán nem. De egy 13 és egy 17 éves teljesen más világ, ráadásul ha szex is van, akkor (ha a srác betölti a 18-at, a lány pedig még nem tölti be a 14-et) akkor bûncselekménynek számít.

Ebben a korban ez nagyon sok. 18 felett már egyáltalán nem. De egy 13 és egy 17 éves teljesen más világ, ráadásul ha szex is van, akkor (ha a srác betölti a 18-at, a lány pedig még nem tölti be a 14-et) akkor bûncselekménynek számít.
Ha csak moziba jártok, vagy kézenfogva sétáltok, esetleg egy-egy puszi is elcsattan akkor nem gáz. De ha tovább mentek, a srác gyermekkorú elleni erõszak és megrontás vádjával börtönbe kerül. Még akkor is, ha te beleegyezel a dologba.
Mit lenne törvénytelen? Barátnõm 13 évesen jött össze egy húszon felüli sráccal, de nem feküdtek le. Ez legális. Nem gáz, de azért legyél óvatos. Ne hogy olyanra kényszerítsen amire még nem állsz készen
tõled nem gáz, de a srác részérõl eléggé, hogy kislányoknál próbálkozik
Na az ilyen kérdést lenne érdemes bejelenteni a rendõrségen, nézzenek kicsit utána a pedónak.
Egy kérdés: Miértnem lehet a saját korosztályotokban találni valakit?
Azért mert van egy pár csaj, (kislány aki úgy gondolja hogy a saját korosztályában lévõ fiúk túl gyerekesek. Csak arra nem gondolnak hogy ettõl pont ezek a kislányok lesznek még gyerekesebbek.
#15 Mintha magamat hallanám :)
17 éves "pasi"?xD És jól látom, hogy smájlit raktál a kérdésed végére? Szerintem te még nagyon-nagyon éretlen vagy egy kapcsolathoz, egy ilyenhez pedig fõleg.
Nem lenne sok ha 20 lennel o meg 24. Neki mar lehetnek jelentos szexualis igenyei, amik neked meg nincsenek -legalabbis remelem meg nincsenek.
Ha apád megtudja...
Engem nem zavar...És ha nem szexeltek, amíg 14 nem leszel, akkor a törvényt se zavarja.A ti dolgotok...
4 év nem számít gáznak csak ebben a korban. ennyi idõsen egy 4 évvel idõsebb srác egyáltalán nem neked való még. sokkal kevesebb a közös téma, közös barát, érdeklõdési kör, ezáltal csak a fizikai kontaktus tartana titeket össze.
Nem gáz amíg az intimitás egy bizonyos határát nem lépitek át.
A év korkülönbséggel nem lenne gond. Azzal igen, hogy 13 éves vagy. Egy 18-22 éves párnál már semmit nem számít a 4 év.
Ha használod ezt a ":o"-t akkor igen. Annyira látszik h éretlen vagy.

Szerintetek ez nagyon gáz ünneplő egy 13 évesnek? (kép lent)

ilyen csak nem ilyen buggyos az újja és nincs nyaklánc hozzá:

Legjobb válasz: Kicsit komoly egy 13 éves lánynak. (bár nem látom a rendes ruhát) Azt mondom neked, hogy ne magassarkút, hanem balerina cipõt vegyél fel hozzá meg valami kis aranyos nyakláncot és teljesen rendben lesz. :)

Kicsit komoly egy 13 éves lánynak. (bár nem látom a rendes ruhát) Azt mondom neked, hogy ne magassarkút, hanem balerina cipõt vegyél fel hozzá meg valami kis aranyos nyakláncot és teljesen rendben lesz. :)
Melyik ruhát kell nézni?
Ja igaz! :D Én pl. a 3. sorba a 3.-at néztem, de te lehet, hogy nem arra gondolsz.
A kérdező hozzászólása: bocs ez lemaradt: 3.sor 3.kép
akkor érvényes amit elõször írtam. (elsõ voltam)
csini, nem vagy már kisgyerek

Nagyon gáz h 13 éves csajsziba vagyok szerelmes? érett meg minden de akkor is ez normális? 17F

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gáz!Hiszen az érzelmeknek nem lehet parancsolni.Már az oviban is szerelmesek a gyerekek.Járjatok nyugodtan DE!!!! LEGYEN ESZED ÉS EGY UJJAL SE ÉRJ HOZZÁ!!!!!! Több okból is: 1.Az apja kiherél ha megtudja. 2.A rendõrök lecsuknak ha megtudják! 3.Õ még belül annyira fejlõdés alatt van,hogy nagyon sokat rontanál szegény csajszi jövõbeli nemi életén.

Egyáltalán nem gáz!Hiszen az érzelmeknek nem lehet parancsolni.Már az oviban is szerelmesek a gyerekek.Járjatok nyugodtan DE!!!! LEGYEN ESZED ÉS EGY UJJAL SE ÉRJ HOZZÁ!!!!!! Több okból is: 1.Az apja kiherél ha megtudja. 2.A rendõrök lecsuknak ha megtudják! 3.Õ még belül annyira fejlõdés alatt van, hogy nagyon sokat rontanál szegény csajszi jövõbeli nemi életén.
ismerek ilyen part akik hasonlo korkulonbseggel nagyon jol megertik egymast es mar tobb mint fel eve vannak egyutt, viszont a barati tarsasguk nehez fogadta el... ezt ugy ertem sokat piszkaltak a fiatalabb csaj miatt. viszont neki is azt tanacsoltam h ha tetszik es ha szereted akkor hajra :D 4 ev nem a vilag... de ilyenkor jobban szembe tunobb mint par evvel kesobb. gondolok ilyenkor arra h te lennel 22 o 18 akkor mar nem annyira.

13 éves leszek októberben az nagyon gaz hogy heti 3-szor megyek kondiba edzeni és heti 2 futsal edzésem van? Lehet ettõl valami bajom?

Köszönöm a válaszokat! :DD

Legjobb válasz: Ultra gáz. Én elbujdosnék szégyenemben ha heti 3szor járnék kondiba heti 2 futsal.

Ultra gáz. Én elbujdosnék szégyenemben ha heti 3szor járnék kondiba heti 2 futsal.
Nem gáz, és nem lesz bajod, csak egyél vitamindús kajákat (zöldség, gyümölcs), hogy legyen erõd az edzésekhez.
Sajnos ez gáz... :-\
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem írni hogy lány vagyok :DD
Ne használj nagy súlyokat, a gyakorlatokat szabályosan, koncentráltan végezd, figyelj a kajára, és semmi bajod nem lesz. ;-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!