Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz 13 (43 db)

Nagyon gaz? 13 evet toltok februarban es meg nem menstrualok . Kicsit rosszul erzem magam ez miatt mert az osztalyombol minden lanynak mar megjott es en vagyok az egyeduli akinek nem . Ezert mindig azzal cikiznek hogy kicsi vagyok

13 evet toltok februarban es meg nem menstrualok ... kicsit rosszul erzem magam ez miatt mert az osztalyombol minden lanynak mar megjott es en vagyok az egyeduli akinek nem ... ezert mindig azzal cikiznek hogy kicsi vagyok normalis az hogy ebben a korban meg nem jott meg? most 7. es vagyok

Legjobb válasz: Dehogy gáz,a francokat!!!Nem unjátok még ezt... Az okos,értelmes lányok tudják,hogy a menstruáció nem olyan dolog h azt mondom holnap megjössz és megjön.Ha eljön az ideje neked is megjön,ne aggódj.Addig pedig türelem,hidd el nem maradsz le semmirõl,sõt lesz még idõ amikor visszasírod ezt az idõt...Mondd meg a lányoknak,hogy fölösleges ezzel cikizni és tudhatnák hogy mindenkinek akkor jön meg amikor készen áll rá! Az hogy a rokonaidnak mikor jött meg egy dolog,de NAGYON SOK KÖZE NINCSEN HOZZÁ.Pl.:anyai mamámnak 16évesen,apai mamámnak majdnem 17évesen,anyumnak 14,5évesen jött meg.Nekem meg 12éves koromban. Ne aggódj,nem gáz majd megjön neked is! 14/L

Mit aggódsz?16éves korodig kell megjönnie!Én 15voltam mikor megjött elõször.Ez nem divat hogy ezért cikizhessenek.De amúgy eleve az a kislányos mikor a másikat ilyen miatt csúfolják.Legközelebb szólj be nekik hogy nem te vagy a kislány mert óvodásoknál szokás mást csúfolni!Ennyi!
Dehogy gáz, a francokat!!!Nem unjátok még ezt... Az okos, értelmes lányok tudják, hogy a menstruáció nem olyan dolog h azt mondom holnap megjössz és megjön.Ha eljön az ideje neked is megjön, ne aggódj.Addig pedig türelem, hidd el nem maradsz le semmirõl, sõt lesz még idõ amikor visszasírod ezt az idõt...Mondd meg a lányoknak, hogy fölösleges ezzel cikizni és tudhatnák hogy mindenkinek akkor jön meg amikor készen áll rá! Az hogy a rokonaidnak mikor jött meg egy dolog, de NAGYON SOK KÖZE NINCSEN HOZZÁ.Pl.:anyai mamámnak 16évesen, apai mamámnak majdnem 17évesen, anyumnak 14, 5évesen jött meg.Nekem meg 12éves koromban. Ne aggódj, nem gáz majd megjön neked is! 14/L
Ne aggódj, bõven ráérsz. Nekem 8-ikos koromban jött meg elõször.Nem vagyunk egyformák(hál isten)nincs veled semmi baj!!
nekem meg 16 éves koromban jött meg, de akkortájt mikor énvoltam 16 még elég kevés lánynak jött meg 12-13 éves korábamn, akkor a 14-15-16 volt a normális
Na igen, az idõ elõrehaladtával az figyelehtõ meg hogy egyre hamarabb menstruálnak a lányok. Nekem még 4 éve jött meg elõször szóval emlékszem még elõtte hogy voltam c(: Folyton figyeltem hogy biztos azért fáj a hasam, persze hogy nem, vártam hogy mikor lesz, meg közben kétségbeestem hogy minden csajnak már megjött az osztályban...A legjobb hogy képtelen voltam elhinni, hogy a menstruáció nem olyan csudajó dolog mint ahogy azt elképzeltem...c(: Tudom az élet természetes velejárója de jó volt az a 13 év nélküle :D Semmi bajod :) én 13 évesen februárban még azt hittem évekig nem jön meg már annyit késett, aztán júliusban lett. Azt javaslom élvezd ki azt az idõt amíg még nincs és nem probléma, hogy elmenj úszni. Ne aggódj meg fog jönni ;)
Érdekes, amit írsz, mert én mindig úgy tudtam, h. a legtöbb lánynak 12-13 éves korában jön meg, de 10-tõl 15 éves korig normálisnak számít. Inkább az a furi, h. az osztálytársaidnak már mindnek megjött, meg az is, h. otthon is aszondod, mindenkinek megjött olyan korán. Egyelõre semmi ok az aggodalomra, szentem ha 15 éves korodig nem jön meg, akkor menj el nõgyógyászhoz!
Semmi bajod! minden szervezet más. Egyetértek az elõttem szólókkal. Nekem pont a 13. szülinapomon jött meg :) éppen kirándulni indultunk 3 napra. Még az sem volt probléma.Anyukámmal elmentünk betétet venni és irány a kirndulás. nem is értem az osztálytársaidat.....butaságot mondanak. Ne aggódj neked is meg fog jönni. :)
én is legalább ennyire vártam h megjöjjön és meg is jött augusztus 3-án, és most van a 2-dik menzesem, tudom hogy ez nem vígasztal mert engem se vígasztalt de ne aggódj
elõzõ vagyok, 14 és fél éves vagyok
Szia! Egyetértek az elõttem szólókkal, ez butaság, hogy ilyenért cikiznek téged. Ha még csak 12 vagy, egyáltalán nincs okod aggódni! 15-16 éves korig még "ráérsz" vele. Bár, azért megértem aggodalmad. Míg nekem nem jött meg - 12 voltam - én is borzasztóan izgultam, és az osztályban én lehetettem az utolsó, akinek megjött. De rájöttem: a menstruáció nem is olyan kellemes dolog! Én is csak azt tudom tanácsolni, mint a többiek: élvezd ki, míg nincs meg, és várj türelemmel - meg fog az jönni, idõvel!:)

Ez igy nagyon gáz? 13/L

Van egy 9.es fiú, tetszik nekem Arra gondoltam, h 4 lánnyal, meg velem gáz-e elhivni fagyizni. Nem biztos, hogy én hivnám meg, es közülünk senkit sem ismer. Lehet h 2 fiu is tudna jõnni,de öket sem ismeri.

Legjobb válasz: Próbálkozni nem lehet gond :) Kitudja mi lesz belõle :)

Próbálkozni nem lehet gond :) Kitudja mi lesz belõle :)
Nem, ha valamennyire érettek vagytok.Volt, hogy rémálom volt egy ilyen talàlka és volt nagyon jó is.
Hát ja nagyon gáz téged kellenne elhivni fagyizni õ neki nem te õt.

Ezek a méretek nagyon gázok 13 évesen?

mell: 100cm

Legjobb válasz: Hát fogyhatnál pár kilót mert 162/t8 nem túl jó.

Hát fogyhatnál pár kilót mert 162/t8 nem túl jó.
Azért, mert 13 éves vagy, se melled, se derekad, se popsid, ilyenkor még nincs nõies alakja az embernek normál esetben (persze kivételek mindig vannak). Foglalkozz ezzel inkább majd pár év múlva, amikor már nagyjából kifejlõdtél... Ne akarj 13 évesen úgy kinézni, mint egy 30 éves érett nõ, telt idomokkal.
Hogyhogy szekál? Nem te tehetsz róla, hogy mekkora. Még egy-két év és nem szekálnak érte. :DDD
*gázak Amúgy, ha jól van elosztva rajtad, akkor nagyon sexi is lehet. :)
Ne foglalkozz azokkal, akik szekálnak, mert szerintem, a leírt adatok alapján nagyon nagyon szép lehetsz! :)
Szerintem az a gáz, hogy ezzel foglalkozol.
A kérdező hozzászólása: utolsónak: miért baj, ha érdekel, hogy nézek ki?
Na ide figyelj kicsicsillag, elõször én tettem fel ilyen kérdést....Szóval ez gáz... Egyébként meg ha arányos nem rossz, ha meg nem arányos akkor rossz... a súlyod jó, de ha nem vagy elégedett magaddal, akkor sport ;)

Nagyon gáz ha egy 13 éves lány még nem csókolózott? (normális válaszokat szeretnék)

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? 13 évesen még ráérsz... És ezt tapasztalatból mondom. Voltam én is 13 éves és ugyanezen gyötrõdtem, hogy gáz-e, baj-e, ciki-e..... és rájöttem, hogy nem az. Ráérsz még hidd el. :)

Miért lenne gáz? 13 évesen még ráérsz... És ezt tapasztalatból mondom. Voltam én is 13 éves és ugyanezen gyötrõdtem, hogy gáz-e, baj-e, ciki-e..... és rájöttem, hogy nem az. Ráérsz még hidd el. :)
sajnos szüzen fogsz meghalni
83% Tanulj már meg értelmesen fogalmazni, mert k.rvára nem érteni, mit zagyválsz itt
nem gáz csak én pl eléggé vágyom rá az utóbbi 1 évben... (jó volt részegen de az nem olyan..) f18
hülye
Nem... Én kb 14 voltam, mikor elõször.. és nagyon béna voltam:)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt :)
Igen
Majd leírom géprõl, a gyengének kedvéért.
Én 18 éves srác vagyok és még én sem csókolóztam, az h te még nem csókolóztál nem gáz, de szerintem én már gáz vagyok :S
16 Éves vagyok, és fiú vagyok és énsem csokolóztam. Szerintem ez nem cink......Ez van.... :S
én is 13 éves vagyok, és én is elgondolkoztam azon, hogy gáz-e vagy nem, de ezek a válaszok nekem is segítettek
én 15/L vagyok, és engem csak annyiban zavar, hogy most alakulóban van egy kapcsolat, és félek hogy elszúrom, és rossz lesz, ezért is bánom, hogy nem tettem meg hamarabb, mikor lehetõségem volt rá.. szerintem ne várd a tökéletes pillanatot, fiút, ha van rá lehetõséged hajrá.!
amugy bocsi kicsit tulreagáltam de annyi idiota tizeneves van itt hogy hihetetlen.mintha masrol se szolna a vilag csak a szexrõl és cikizik a kérdezõt, h gáz.
ja és mégvalami. míg nektek a fiszfogáson jár az eszetek, õ(meg én is) kétezer forintos órabérrel használjuk tudásunk gyumolcsét. úgyhogy mégegyszer, nem gáz. akkor csókolózz, ha te akarod, ne mindenáron.
gáz nagyon.
Általában manapság ezen a kis tinip***ák csókolóznak 10 évesen...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat fõleg a 3. -nak :)
ultra gáz.
Egyáltalán nem gáz, bõven ráérsz még! :) Ebben a korban még én se pasiztam.
Nem gáz, én ennyi idõsen nem agyaltam azon, hogy gáz-e.... ne hagyd másoknak, hogy õk mondják meg, hogy mi gáz, vagy mi nem az... van saját véleményed, nem? Legyen! Mert én felnõttként azt mondom neked, hogy azt tartom gáznak, ha hagyod, hogy befolyásoljanak, és csak azért csókolóznál, mert 13 évesen még nem csináltad...
Az nagyon gáz, igaz hogy én 17 évesen csókoloztam elõszõr azzal akit szerettem...
nagyon gáz, igaz még én se csináltam... 15/L
de akkor miért gázozzátok le, ha ti se csináltátok? vagy csak én nem értem az iróniát?egyáltalán nem gáz. ismerek lányt, aki 21 éves koráig nem csókolózott. Tanult, most szerzi a harmadik nyelvvizsgáját.
12:09 És ennek mi köze a tanulmányi eredményhez, de most õszintén? Én meg ismerek olyat, aki már csókolózott 13 évesen és már egyetemre jár -.-"
Kicsit sem gáz. állatira ráérsz még. nekem 13 évesem volt az elsõ, de az csak egy kicsi zökkenõ. nyugottam lehet várni még 1-2 évet. Csak lazán. ;)

15 éves srác vagyok, nagyon gáz lenne ha 13 éves barátnőm lenne?

Na a szitu a következ?: A csaj a húgom osztálytársa jóba vannak és néha átszokott hozzánk jönni. Én nem nagyon ismerem, de már régóta tetszik. Eddig nem akartam lépni, mert nem tudtam mennyire érdeklik a srácok, de már látom hogy tesóm eléggé pasizik, sokat vannak együtt, gondolom ? is. Na a kérdés igazából úgy szólna, hogy neki mi lenne err?l a véleménye? Szerintem én lennék az els? barátja.Engem senki véleménye nem érdekelne, se haveroké, se feln?tteké, hogy túl fiatal, csak az övé és nem siettetnék semmit.

Legjobb válasz: Nem lenne gáz. Az én barátom 16 éves és nem zavarja, hogy 13 (1,5 hónap és14) vagyok. :)

Nem lenne gáz. Az én barátom 16 éves és nem zavarja, hogy 13 (1, 5 hónap és14) vagyok. :)
ne hidd hogy te lennél az elsõ barátja :D én 11 évesen vágtam bele egy olyan kapcsoaltba ami 2 évig tartott aztán :D szerintem próbálkozz be, aztán a többi már csak a kettõtök döntésén múlik. Ja és egy tanács: ne úgy állj hozzá hogy valamikor majd szeretkezni szeretnél vele mert vagy csalódsz vagy az fog lebegni a szemeid elött. sok sikert! 15L
Szõrös mi? xD
21:59-esnek. volt vmi komolyabb vagy csak puszi puszi ézfogás? (:
*kézfogás
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, már csak a megfelelõ alkalmat kell megtalálnom. A hugom mellet nem akarom leszólítani, csak úgy összefutni nem szoktunk, meg az msn is gázos. Na m1 már megoldom, köszi.
tesódal nem vagy olyan jóba, hogy kérdezze meg a barátnõjét bejössz-e neki?:D Aztán õ segíthet is abba hogy össze jöjjetek.:D
22:48-nak a csók csak 8 hónap után volt :D 1 évvel volt idõsebb nálam ugyhogy szerencsére tovább nem jutottunk :P szép is lett volna XD
11:20 köszi szépen (:
amikor 13-14 voltam 17-18 éves pasim volt.na nemá, h 15 évesen azt mondd, hogy nagy a korkülönbség csávó :) )))))
nem gáz a mostani csajom 13 volt amikor elvesztette :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, amúgy Vas megyei vagyok.
rendes aranyos cuki fiúk, mint te merre vannak?! *.* :)
igen ha ne érdekelne senkié akkor ezt a kérdést nem teszed fel:) sok sikert!képzeld én meg ha lehet séges egy 12 éves csajt akarok felszedni 14 éves létemreXD
Nem gáz, és tökjól állsz a dologhoz.Lépj, és sok sikert! (Csak mondjuk ha tényleg nem érdekelne más véleménye, itt sem kérdezted volna meg, hogy gáz e.:P)
nem
Egyáltalán nem lenne gáz, én örülnék neki, ha lenne barátnõm...
Dehogy gáz. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Jóba vagyok tesómmal, csak nem szívesen vonom bele ilyen dolgokba, én úgy gondolom hogy még túl fiatal ehhez. Kedden megharapta a csaj kezét egy kutya, mondja nekem a húgom(nem tudom mi okból), de szerintem elég hülyén kezeltem, mert mondom sajnálom, de nem tudok mit csinálni. :(

20 éves vagyok beleszeretem egy 13 éves lányba. Tudom hogy nagyon gáz. De az én korosztályom 16-20 évesek nem jönnek be. Szerintettek nagyon gáz? Szerintem semmi az a 7 év. F/20

Legjobb válasz: Hát ha össze jötél vele az nagyobb gáz.. neked is ennyi eszed van hogy egy kislánnyal kezdesz ki.....

Hát ha össze jötél vele az nagyobb gáz.. neked is ennyi eszed van hogy egy kislánnyal kezdesz ki.....
Hát elég gáz hogy egy felnõtt férfi egy gyerekbe szerelmes.. Ha az én lányom lenne, téged biztos megruháználak ha kikezdenél a lányommal..
Ez továbbra sem legális! Nézheted messzirõl. :)
Remélem csak provokálsz....
Ezt csak bebeszéled magadnak... Önbizalomhiányos vagy, és "könnyebb préda" után néztél... Ezzel semmi gond, de ebben az ügyben ne tegyél semmit, inkább kezdj el sportolni...
hát egy 30-37 éves között nem számít... de egy 20 éves már felnõtt, egy 13 éves még kisgyerek... gondolkozz, hülye fogyatékos...-.-" dugd meg jól, remélem, hogy lecsuknak...
Ez hülye neked milyen barátaid vannak te nyomorék a netrõl szedted össze ezeket az elmeroggyant nyomi barátaidat ? 13 évessel mit akarsz kezdeni ? meg a barátod is 11 éves az még kislány te bar.omarcu! az ilyeneknek kéne szétcsapkodni a fejét.
Igen, az lehet hogy furcsa, hogy van egy 11 éves kiskorú és egy 18 éves (pl.) de az már elyáltalán nem hogy egy pl. 30 és egy 30 éves két nagykorú, mert ez teljesen rendben van. Pl a szüleim között is 7 év van... Max 10 év... De ha õ is szeret miért ne? :) )
"Irigyek. A 13 év átmeneti." Igen? Csak hogy ez a kiscsaj kora miatt most még büntetendõ te szerencsétlen. Ráadásul olyan mintha kis pedofil hajlam is benne lenne :S Menstruál már egyáltalán az a gyerek? Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit. De addig hagyd békén, mert még a végén az apukája fogja a kapanyelet beléd dugdosni, ahelyett hogy te dugdosnád a kicsi lányát.
Nekem rögtön a Kölykök címû film jutott az eszembe...de õk csak a bas.ás miatt szedték fel a fiatal szûz lányokat. Ha azt mondod h valóban szereted és a lány a kora ellenére érett akkor idõvel jól is mehet a dolog. Türelem..: )
inkább egy jó pszichológust ajánlanék...
Ez még nagyon sok, de 5 év múlva már nem gáz, akkor már liliom tiprásért nem perel be.
""Irigyek. A 13 év átmeneti." Igen? Csak hogy ez a kiscsaj kora miatt most még büntetendõ te szerencsétlen. " Mi büntetendõ? Írta azt a kérdezõ bárhol is, hogy akár egy ujjal is hozzányúlt? A gondolat - még - nem büntetendõ. Nyugi, a gondolkodás hiánya sem. "Ráadásul olyan mintha kis pedofil hajlam is benne lenne :S" Azért ha ránézel a legtöbb 13 évesre, nem gondolod 13 évesnek. "Menstruál már egyáltalán az a gyerek? " Az mihez számít? Ha 10 évesen menstruál, akkor lövéséretté válik? Ha 16 évesen még nem jön meg neki, akkor még babázzon? "Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit." Tehát ha egy 20 éves csak hozzászól egy 13 éveshez, azt már le kell lõni, mert egy mocsok pedofil állat, de ha elérte azt a bizonyos minimumot, ami 14, akkor már rendben van minden? Ez eléggé begyöpösödött gondolkodásra vall. "De addig hagyd békén, mert még a végén az apukája fogja a kapanyelet beléd dugdosni, ahelyett hogy te dugdosnád a kicsi lányát." Na ez az, hogy szexrõl egy fél szó sem esett. Persze ha neked egy kapcsolat csak szexet jelent, akkor nem lehetsz túl boldog az életben.
A kérdező hozzászólása: Azt mondják az emberek hogy 1-2-3-4-5 év az semmi.
Dehogy betegek, tudják h az éretlen kislányokkal mehet gumi nélkül, úgysem lesznek terhesek! :)
Irigyek. A 13 év átmeneti. Persze most még tényleg durván hangzik, hogy 13 meg 20 éves. Persze azt még meg kell élni, de 20-27? Ilyenre itt eddig senkinek egy rossz szava sem volt. 30-37? 40-47? "Ó, az én szüleim közt is annyi van..." - mennyi ilyen van itt. Persze nehéz kihúzni 13 éves korától mondjuk 25-ig, hogy együtt is maradjatok, de nem lehetetlen. Lecsukni? Ugyanmár... Azért, mert megfogod a kezét (a kezét!!!), még nem fognak lecsukni. Persze akinek az "összejönni" automatikusan a szexet jelenti, az gondolkodhat lecsukáson is.
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem.
A kérdező hozzászólása: A 16 éves haverom is állandóan cukol emiatt hogy egykislányal jöttem össze.
majd 4-év múlva akkor már nem lesz gáz ha tényleg szereted akkor kibírod esetleg barátkozhatsz vele de azt is csak mértékkel különben ne lepögy meg ha pedonak néznek
Majd lecsuknak.
Egy 13 éves lány még gyerek! Max mellette sétálhatnál az utcán kézen fogva, és néha megölelhetnéd, de kb ennyi.
Szerintem ez szánalmas...
A kérdező hozzászólása: Értem hogy gáz de a korosztályom16-20 évesek állandóan csak baromkodnak. A barátom 16 éves és össze jött egy 11 évesel szerintem ez sokkal gázabb mint az enyém.
Betegek vagytok.
Kedves utolsó, nem a kérdezõnek hanem az egyik válaszolónak írtam, mint ahogy az az idézõjelekbõl ki is derül. És igen, igazad van mert egy 20 éves nem gondol a szexre, õk mindig csak kézen fogva beszélgetve andalognak a barátnõjükkel. Az hogy esetleg szexelnek, az teljességgel kizárt... :S ""Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit." Tehát ha egy 20 éves csak hozzászól egy 13 éveshez, azt már le kell lõni, mert egy mocsok pedofil állat, de ha elérte azt a bizonyos minimumot, ami 14, akkor már rendben van minden? Ez eléggé begyöpösödött gondolkodásra vall." Azt írtam hogy LEGALÁBB várja meg a szükséges kort. Nem hiszem hogy egy év változtatna bármin is, de így már nem lenne büntetendõ ha megteszik az utolsó lépést is. "Na ez az, hogy szexrõl egy fél szó sem esett. Persze ha neked egy kapcsolat csak szexet jelent, akkor nem lehetsz túl boldog az életben." A fiatalok szexelnek! Remélem nem törtem össze ezzel a kis lelkivilágod. Isten hozott a valóságban.

4 év korkülönbség? A pasi 17 éves, én 13 vagyok. Nagyon gáz? : o

Legjobb válasz: Ebben a korban ez nagyon sok. 18 felett már egyáltalán nem. De egy 13 és egy 17 éves teljesen más világ, ráadásul ha szex is van, akkor (ha a srác betölti a 18-at, a lány pedig még nem tölti be a 14-et) akkor bûncselekménynek számít.

Ebben a korban ez nagyon sok. 18 felett már egyáltalán nem. De egy 13 és egy 17 éves teljesen más világ, ráadásul ha szex is van, akkor (ha a srác betölti a 18-at, a lány pedig még nem tölti be a 14-et) akkor bûncselekménynek számít.
Ha csak moziba jártok, vagy kézenfogva sétáltok, esetleg egy-egy puszi is elcsattan akkor nem gáz. De ha tovább mentek, a srác gyermekkorú elleni erõszak és megrontás vádjával börtönbe kerül. Még akkor is, ha te beleegyezel a dologba.
Mit lenne törvénytelen? Barátnõm 13 évesen jött össze egy húszon felüli sráccal, de nem feküdtek le. Ez legális. Nem gáz, de azért legyél óvatos. Ne hogy olyanra kényszerítsen amire még nem állsz készen
tõled nem gáz, de a srác részérõl eléggé, hogy kislányoknál próbálkozik
Na az ilyen kérdést lenne érdemes bejelenteni a rendõrségen, nézzenek kicsit utána a pedónak.
Egy kérdés: Miértnem lehet a saját korosztályotokban találni valakit?
Azért mert van egy pár csaj, (kislány aki úgy gondolja hogy a saját korosztályában lévõ fiúk túl gyerekesek. Csak arra nem gondolnak hogy ettõl pont ezek a kislányok lesznek még gyerekesebbek.
#15 Mintha magamat hallanám :)
17 éves "pasi"?xD És jól látom, hogy smájlit raktál a kérdésed végére? Szerintem te még nagyon-nagyon éretlen vagy egy kapcsolathoz, egy ilyenhez pedig fõleg.
Nem lenne sok ha 20 lennel o meg 24. Neki mar lehetnek jelentos szexualis igenyei, amik neked meg nincsenek -legalabbis remelem meg nincsenek.
Ha apád megtudja...
Engem nem zavar...És ha nem szexeltek, amíg 14 nem leszel, akkor a törvényt se zavarja.A ti dolgotok...
4 év nem számít gáznak csak ebben a korban. ennyi idõsen egy 4 évvel idõsebb srác egyáltalán nem neked való még. sokkal kevesebb a közös téma, közös barát, érdeklõdési kör, ezáltal csak a fizikai kontaktus tartana titeket össze.
Nem gáz amíg az intimitás egy bizonyos határát nem lépitek át.
A év korkülönbséggel nem lenne gond. Azzal igen, hogy 13 éves vagy. Egy 18-22 éves párnál már semmit nem számít a 4 év.
Ha használod ezt a ":o"-t akkor igen. Annyira látszik h éretlen vagy.

Nagyon gáz h 13 éves csajsziba vagyok szerelmes? érett meg minden de akkor is ez normális? 17F

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gáz!Hiszen az érzelmeknek nem lehet parancsolni.Már az oviban is szerelmesek a gyerekek.Járjatok nyugodtan DE!!!! LEGYEN ESZED ÉS EGY UJJAL SE ÉRJ HOZZÁ!!!!!! Több okból is: 1.Az apja kiherél ha megtudja. 2.A rendõrök lecsuknak ha megtudják! 3.Õ még belül annyira fejlõdés alatt van,hogy nagyon sokat rontanál szegény csajszi jövõbeli nemi életén.

Egyáltalán nem gáz!Hiszen az érzelmeknek nem lehet parancsolni.Már az oviban is szerelmesek a gyerekek.Járjatok nyugodtan DE!!!! LEGYEN ESZED ÉS EGY UJJAL SE ÉRJ HOZZÁ!!!!!! Több okból is: 1.Az apja kiherél ha megtudja. 2.A rendõrök lecsuknak ha megtudják! 3.Õ még belül annyira fejlõdés alatt van, hogy nagyon sokat rontanál szegény csajszi jövõbeli nemi életén.
ismerek ilyen part akik hasonlo korkulonbseggel nagyon jol megertik egymast es mar tobb mint fel eve vannak egyutt, viszont a barati tarsasguk nehez fogadta el... ezt ugy ertem sokat piszkaltak a fiatalabb csaj miatt. viszont neki is azt tanacsoltam h ha tetszik es ha szereted akkor hajra :D 4 ev nem a vilag... de ilyenkor jobban szembe tunobb mint par evvel kesobb. gondolok ilyenkor arra h te lennel 22 o 18 akkor mar nem annyira.

13 éves leszek októberben az nagyon gaz hogy heti 3-szor megyek kondiba edzeni és heti 2 futsal edzésem van? Lehet ettõl valami bajom?

Köszönöm a válaszokat! :DD

Legjobb válasz: Ultra gáz. Én elbujdosnék szégyenemben ha heti 3szor járnék kondiba heti 2 futsal.

Ultra gáz. Én elbujdosnék szégyenemben ha heti 3szor járnék kondiba heti 2 futsal.
Nem gáz, és nem lesz bajod, csak egyél vitamindús kajákat (zöldség, gyümölcs), hogy legyen erõd az edzésekhez.
Sajnos ez gáz... :-\
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem írni hogy lány vagyok :DD
Ne használj nagy súlyokat, a gyakorlatokat szabályosan, koncentráltan végezd, figyelj a kajára, és semmi bajod nem lesz. ;-)
Nem gáz, csak egy kicsit vicces :D
Nem is "gáz", nem is vicces, hanem DICSÉRETES! Libával nagyon jó kis zsebpénzt lehet szerezni, ráadásul az egyik legintelligensebb faj a baromfik közül. (nem tudom ki találta ki a "buta liba" mondást) Ha megfelelõ hellyel, hozzáértéssel, kitartással rendelkezel, jól "jövedelmezhet"l, ha még szívesen is csinálod, külön szerencse. Sok sikert, ha gondod van keress, segítek.A nyolcvanas években több százezer liba ment át a kezemen, van némi tapasztalatom. -állattenyésztõ-
Nem, nem az. Bárcsak nekem is ennyi eszem lett volna 13 évesen mint neked.
Nem gáz. Én is 13 éves vagyok, és 20 nyulat tartok egyszerr, e egyedül gondozom, senki sem szól bele. Minden nap megyek ki hozzájuk, mindenki tud róla. Nem gáz egyáltalán, sõt! Legalább felelõsséget is tanulsz, és állatszeretõ vagy, ami még elõny is... Vannak akiknek nem jár ez meg --> Csak azt tudom erre mondani, SZÍVÁS. Akiket nem érdekelnek az ilyenek, nem tudom milyen a gondolkodásmódjuk, megvan róluk a véleményem, nem akarok csúnyát írni :) Hátha valaki felkapja a vizet.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :)
Szerintem marhára menõ :) 13 éves lányként már dolgozol azért, amit akarsz. Helyesen teszed! Hajrá!
Elsõ vagyok, az elõbb nem sok idõm volt írni, de úgy gondolom, irigylésre méltó, amit csinálsz, sok fiatal, de még felnõttek is példát vehetnének rólad, hogy így kitaláltad mivel szerezhetsz pénzt és meg is valósítod. De egyszerûen nem lehet a kérdéseden nem nevetni, bocsi. :DDD
Kis redneck biznisszmen.
Inkább a kérdéskiírás a gáz, hogy megkérdezed, hogy gáz-e :D Bár az sem gáz igazából, inkább csak aranyos.
Egyáltalán nem gáz, ha kész üzleti terved van, tehát mennyibe kerültek a libák, mennyiért tudod pénzzé tenni õket, akkor minden tiszteletem a tiéd.
Én 14 vagyok és tyúkokkal, kutyákkal, lovakkal, kecskékkel, macskákkal, és malacokkal is foglalkozok. Ez annyit jelent hogy az itthoni állatokon kívül besegítek a nagyszülõknek is! Én élvezem azt hogy egész nap állatok körül lehetek. És NEM GÁZ! Szerintem jó hogy még pénzt is kapsz érte.
szerintem nem vicces, nekem is van:) vagyis a tesomnak:) 13/l
Én a helyedben disznókat nevelnék.
Osztom az elsõ véleményét, bár én itt a házban csak ahalakt tartok, valami nagyobb háziállatra én is vágynék, de nem közös kert hiányában ez nehéz lenne, szóval irigységgel vegyes nevetés a válasz. ☺
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!