Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz évesen az, ha valakinek (7 db)

Nagyon gáz 15-16 évesen az, ha valakinek abortusza van?

annál mit csinálnak, ha pl egy lány ujjazás által lett terhes (rákerült a fiú ujjára a sperma) és a csajszi még sz?z?

Legjobb válasz: huhh.ez nagyon gàz.

huhh.ez nagyon gàz.
Szia! Hát bizony nagyon nagyon gáz az abortusz 15-16 évesen is, és máskor is.A gyilkosság az gyilkosság, mindegy hogy milyen korban követed el.És igenis elítélendõ, fõleg ha felelõtlenségbõl adódik.Szerintem ne is várj felmentést alóla, mert nincs.És nem szabadna annyira lazán és felelõtlenül kezelni ezt a témát ahogyan sokan teszik. Fõleg olyan tanácsot adni, mintha csak annyit jelentene, mint egy bugyicsere.Ennyi idõsen még babázni kellene játékbabával, és a nem nemi életet élni.De, aki annyira felnõttnek érzi magát ennyi idõsen, hogy a felnõttek életét éli, az legyen ahhoz is elég felnõtt, hogy ennek minden következményével számoljon.
Ja, és semmilyen tabletta nincs nálunk forgalomba ami helyettesítené az abortuszt, és ezt még külföldön is betiltották.Mert sok felelõtlen tini az életével fizetett érte, hogy orvosi felügyelet nélkül felelõtlenül használta, és elvérzett tõle.De aki a felelõtlensége miatt abortuszra megy, nem õt kell sajnálni, kímélni, hanem a meggyilkolt magzatot. Elõzõ válaszoló.
Szia, ha már biztos hogy terhes akkor, inkább abortusz.Amúgy abortusz ellenes vagyok, de hogy 15 éves leány szüljön az nem élet!!!!Szóval gyereknek gyereket!!!
A kérdező hozzászólása: itt nem a nemi életrõl van szó és nem is magam miatt írtam ki a kérdést, mert eszem ágában sincs még lefeküdni a barátommal. sõt még szûz vagyok. ez csak egy szimplán feltett kérdés volt, h mivan ha ......!? nem tudom milyen az abortusz, de nem is nagyon akarok. az, h a legtöbb pasi ebbe a korba már javában keféli a csajokat arról sztem csakis a sok "nagyokos" tehet.. sztetek honnan látják, h ezt kell csinálni? pornó filmek, újságok, stbstb. már a hírekben is lehet olyat hallani, h ezt meg azt megerõszakolták. azt hiszik ez a jó. pedig nem. én is 16 éves vagyok, de benõtt a fejem lágya (sztem) és tudom, h nem most kéne elkezdeni, mert elöttem az élet és még bõven van idõm. de szerintem ebben a korban már elkezdõdik az "érdeklõdés" a másik nem iránt.
alapjában véve nagyon gáz!de ha már volt olyan felelõtlen hogy nem védekezett, akkor legalább a következményeket vállalja!!a szülõk ilyenkor nagy segítségek lehetnek...
Hozzáteszem nagyon ritka s felállás, hogy valaki ujjazûstl lenne terhes, hiszen ha visszagondolok és még a pettingekre visszatekintek akkor nagyon óvatosan kezeltem az ügyet.Kétlem, hogy egy szûz lány csak úgy hagynû, hogy spermás kézzel fogdossák, huszen abban a gyerek korban még azt hiszi az ember, hogy mindentõl terhes lesz.Nem gondolod?Remélem ez nem egy mese amit mondjuk gyakorolsz ahhoz, hogy mit kell majd beadni a szülõknek és hogy válaszoljak a kérdésedre is. 15-16 évesen fejlõdik ki igazán a kis személyisége a lányoknak.Sajnos az abortusz és a vele járó dolgok annyira be tudják sötétíteni a napodat, hogy egy életen át hordodzod magadb.Persze jobb mintha a babádat hordoznád, hiszen gyerek ne neveljen gyereket, de az biztos, hogy lelekileg nagyon megvisel.akit nem annak nincs szive, vagy még annyira gyerek, hogy nyalókának nézte amitõl teherbe esett.Nekem volt egy méáhszájsebem, ami nem bûn, de annyira megalázónak érzetm a helyzetet, ahogy a doki+ 3-4 mûtõs körülöttem ugrált én felig pucéran és csak "fel a lábat, azt azt" nagyon rossz volt.Nagyon szégyeltem magam.Láttam lányokat ahogy tolták ki õket a kis mûtõbõl, szerintem abortuszról, és sírtak.Hááááát csak ennyire gáz.Jaaaaa és kétlem, hogy altatnak.
Láttam tavaly, amikor anyu pár napig kórházban volt és meglátogattam, hogyan jönnek ki a fiatal lányok az abortuszról.. Õket altatták, illetve inkább mondjuk úgy hogy elbódították arra a pár percre, már kezdtek magukhoz térni, ahogy hozták vissza õket a kórterembe. Felül egy rövidke póló volt rajtuk, alul semmi, úgy hozta õket vissza a mûtõsfiú az egész kórházon keresztül, lábuk közé odagyûrt papírvattával. Megalázó egy helyzet volt! És ha belegondolsz, hogy pár perccel azelõtt még dobogott bennük egy pici szív, hát.... Gyilkosság ez, akárhogy nézzük. Nekem az a véleményem, hogy az éljen nemi életet, aki tudja vállalni a következményeit is. De ha miden kötél szakad, akkor legalább ne ölje meg azt a babát, hanem adja örökbe. Annyi család vár kisbabára, ha már megfogant egy kis élet, legalább adjunk neki esélyt, nem? Nem beszélve arról, hogy aki vévigcsinálja becsülettel a terhességet és a szülést, legközelebb biztos nem lesz annyira felelõtlen.
"mi a fenéért él egy 15-16 éves lány nemi életet?" ...és a többi hasonló. Már ne haragudjatok: nem arról van szó, hogy közösködnie kéne - de hol a fenében tanulja meg? Most tanulja. Egyelõre simogatásal... Valamikor tanulnia kell - és 20 évesen, felsõ képzésben még éppen olyan rossz lenne egy "beesett" gyerek. Tanulnia kell, az iskolában is, nem babáznia - különben a hátralevõ élete nudlit nem fog érni. És a babának sem. Az meg, hogy gyilkosság-e... igen, ha már megszületett, és mondjuk éhenhal, az gyilkosság. Felelõtlenségbõl elkövetve. Akkor már jobb (neki is), ha meg se születik. Nem a múlt században élünk.
Lehet, hogy maradi vagyok, bár a korom nem indokolná(30 éves vagyok) de mi a fenéért él egy 15-16 éves lány nemi életet? Ugyan hová siet? A szex csodálatos dolog, de csak akkor, ha megfelelõen érett rá valaki. És ezt nem testileg értem! Lelkileg! Az meg kizárt egy 15 évesnél. Csinálják, mert újabban ez a divat, aztán ha baj van, akkor abortusz... Nagyon nem jól van ez így. A legfantasztikusabb dolog életem párjának karjában lenni, és maga volt a csoda, hogy az ölelésünkbõl új élet fogant. 15 évesen még aligha történik ez így. Ebben a korban még annak kellene csodásnak lennie, hogy egy fiú megfogja a kezed, megcsókol, hogy perzselõ pillantásokat váltotok a mateklecke fölött, hogy kis levélkét csúsztat a tolltartódba a szünetben... Olyan kár mindezt kihagyni, és felnõttet játszani! Nem vagytok még felnõttek. Gyerekek vagytok, kedves, néha kissé esetlen kamaszok, ábrándokkal, álmokkal, tervekkel. Soha nem jön vissza ez az idõ, ne bánjátok meg, hogy eldobtátok!
En nem nyitnek vitat arrol, hogy mi az abortusz, gyilkossag-e vagy a nonek a sajat eleterol, testerol szolo dontes lehetosege. Azt viszont hiszem, hogy gyilkossagnak hivjak azt, amikor a lany terhes lesz, eltitkolja mindenki elott, titokban megszuli aztan megfojtja\szemetbe dobja a babajat. Azt hiszem akkor mar inkabb az abortusz.
Hát ilyen fiatalon általában abortusz szokott lenni az ilyen "játék" vége. Az abortusz pedig gyakorlatilag azt jelenti, hogy csúnyán fogalmazzak, kikaparják a lány méhébõl a babát, akkor is, ha még szûz. Láttam errõl egy japán filmet, ahol a baba menekült a fogó elõl...nagyon megrázó.Ráadásul ez akár meddõséget is okozhat, szóval nem játék.Természetesen szülõi beleegyezés is kell hozzá.Már biztos ez a terhesség?Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok terhes egy csak egy szimpla kérdés volt, hogy ha szûz még a lány akkor is csinálják-e ... de gondolom az szarabb.. mondjuk hallottam arról, h altatásban csinálják.
Ne irjatok ilyen szornyusegeket. Ha mar megesett a baj, inkabb segiteni kell. Mindenkeppen beszelj a szuleiddel, manapsag egyebkent leteznek masfajta terhessegmegszakitasi modszerek is, van pl. gyogyszeres, attol fugg, hany hetes a terhesseg. A gyogyszer hatasara magatol kilokodik a baba, ha meg nagyon pici, semmit sem fogsz erezni nemi gorcson kivul. Fel a fejjel, es ezek utan vedekezz. Nem minden terhessegmegszakitas jar meddove valassal, biztosan lehet meg gyereked.
Az elozo beiro vagyok, ha nem te vagy terhes, akkor nyilvan arra vonatkozik, aki ilyen cipoben jar.
Az ilyen gyógyszer Magyarországon még nem engedélyezett. Egyébként nem árt néha, ha nem csak azt hallják a kamaszok, h nem nagy dolog és semmi baj nem lehet belõle, mert ez nem így van.Anyum volt kórházban, amikor egy 14 éves lány volt a szobatársa, akinek abortuszt csináltak.Viháncolt össze-vissza, jöttek a haverok, szervezték a következõ bulit és fel se fogta, mit csinált.Igenis tisztában kell lenniük vele, h ez igenis fontos és mindenképpen védekezni kell, ma már sok módszer van.
Szerintem ezt nagyon végig kell gondolni. Ha valaki egyszer terhes akár akarta akár nem, az abortusz gyilkosság! 6-7 hetesen már dobog a szíve!! Én tuti nem vetetném el SOHA!!! Én már átéltem mi van ha nem lesz gyerekem gondolatot, de hála Istennek már a 32ik hétben járok. Pedig sosem volt abortuszom. Nos ha lett volna, meg is zakkantam volna az idõ alatt amíg nem akart összejönni. Szerintem GONDOLJA végig bárki is van ilyen helyzetben. És épp ezért még a feltételezést is!! Az élet nem játék. Addig az míg nem fordul ellened... Én azért kívánok egy aranyos gyönyörû gyermeket, természetesen akkor amikor itt az ideje, ha 16 évesen akkor akkor, ha késõbb akkor pedig akkor!
A kérdező hozzászólása: nem igazán lenne jó szerintem 15 évesen szülni.
Én annyira rettegtem a nemkívánt babától, hogy 18, 5 éves koromig szinte nem is volt nemi életem.Utána is eleinte sokat paráztam, majd oldódott ez a para, de mindig védekeztem, mert tudtam, hogy nem játék az abortusz. Aztán eltelt egy kis idõ, és jött egy nemvárt baba.Komolyan elgondolkoztam az abortuszun, de akkor is zokogtam, amikor arra gondoltam, hogy meg kellene ölnöm, meg akkor is, amikor azon hogy maradjon életben.Nemsokára megszületik, de sosem felejtem el, amikor a védõnõ azt mondta, hogy simán aláírta volna az abortuszos papíromat, hogy megcsináltassuk a férjemmel, akkor egy világ omlott össze bennem...h mondhat ilyet valaki?!Nemh annak örülne, hogy egyel több kismamája van... Szerintem sem a legjobb dolog 15 évesen szülni, de nem kell teherbe esni.Vigyázni kell, és ha csak a legkisebb gyanuja is van annak hogy az ujjra került a sperma, akkor elõbb kezet mosni és csak utána simogatni.Egy élet nem játék!
DE, iszonyatosan gáz! Borzalmas dolog! És 15 évesen szülni sem kell, csak GONDOLKODNI!!!

Nagyon gáz az, ha valaki (fiú) még 20 évesen nem csókolózott?

Persze utólag visszagondolva lett volna több sansz is, csak vagy kés?bb esett le, vagy tapasztalatlanság hiányában félénk vtam.

Legjobb válasz: Én fiú létemre 24 évesen csókolóztam elõször. De a barátnõm azt mondta, nagyon tehetséges vagyok :)

Én fiú létemre 24 évesen csókolóztam elõször. De a barátnõm azt mondta, nagyon tehetséges vagyok :)
Szia! Nem gáznak mondanám, inkább furcsának! A mai fiúk többsége már átesett 1-2 dolgon...Ettõl függetlenül én nem néznélek le, még ha ismernélek se! Csak egy kérdés amúgy: ennyire csúnya vagy? Ha küldesz képet, megmondom! Különben is, éld az életedet, próbálj eljárni ide-oda! Haverjaid, barátaid vannak? Na akkor azokkal is eltudsz járni bárhova! Jó nálunk sincs sok lehetõség, de akkor is valami csak kell, hogy legyen! De ha gondolod társkeresõre is beregelhetsz! Rövide ennyit tudtam segíteni...
nem gaz, en lany vagyok es 20 evesen csokoloztam eloszor, nem baj....majd eljon az ideje ennek is.
egyáltalán nem ciki...menj bulizz, szorakozz a barátaiddal és elõbb utóbb vmi szorakozóhelyen biztos elcsattan!!! ehhez nem kellenek nagy érzelmek...meg nem tudod olyan rosszul csinálni h az feltünõ legyen, mert hidd le adja magát!! sok sikert!!
Szia! Nem egyáltalán nem gáz, ne félj!:)
Egyáltalán nem gáz! Én meg 19 éves lány vagyok és ugyanaz a helyzet nálam is, mint nálad. :$
Nem tudom abból a szempontból gáz lehet, hogy így félsz attól, h mikor lesz az elsõ és félsz h nem leszel elég jó, mert nemigen fogsz találni olyan lányt, aki még nem csinálta, így teljesítmény kényszered lehet... Azt javaslom, ess át rajta mielõbb
hát az... 20 évesen éld az életed! bulizz, csajozz stb!!
Nem gáz. Az sem mindegy, hogy külsõ miatt vagy eddig nem tudtál közel kerülni igazán egyikhez sem. Hol szoktál ismerkedni? Amúgy velem is ez a helyzet. 18/L
Nem gáz az igzira tartogasd még ezt a dolgot is!!! Enélkül is leht az életet élni bulizni!!! :)
Dehogy gáz! :D Egyszer sikerûlni fog, pont úgy mint ahogy nekem is fog egyszer! :) Sok sokert! :) 16F
IGEN
NE LÉGY FÉLÉNK HA OTT AZ ALKALOM ÉREZNI FOG ÉSS NAGYOON JÓ LESZ MINDEN
Én 28 vagyok és soha nem volt barátnõm.
Szerintem nagyon gáz én már 12 évesen smároltam!
Gáznak ugyan gáz, mert a társadalom úgymond elvárja sajnos... De az, hogy valaki 12 évesen smárol az még gázabb... írják többen, hogy bulizz, keress, éld az életet. Ezt nagyon könnyû ám leírni, de NEM mindenki akar buliban ismerkedni. Nagyon sok helyen nincs is bulira lehetõség, fõleg falvakban, néha néha egy utcabál esetleg. A lényeg, hogy olyan helyre kell kimozdulni ami érdekel. gyakran járni arra a helyre vagy helyekre és hátha egy lány is pont azt szereti és összehoz a sors vele.
A kérdező hozzászólása: tapasztaltság hiányában persze:P
már bocs a bunkóságért de a mai világban mi gáz?:D semmi 12-13 k*rják egymást orba szájba nemkell eröltetni:) majd jön:D 18/F
szerintem sem gáz. én is lassan 18 vagyok és még nem csókolóztam, nem volt barátom.. 17/L
mindegy mikor jön az igazi , csak találd meg és ne legyen késõ!!!!!!
a papok apácák is lesznek valakibõl
Ez egyáltalán nem gáz. Sõt, szerintem cuki ;)
Csak azt nem tudom, miért kell lepontozni azt, aki a véleményét mondja el, ezzel senkit meg nem sértve. Ennyit rólatok, köszönöm! Akinek inge, magára veszi úgyis, a többiektõl elnézést.
Nem. Ne is "emészd" magad ezen. Majd ha eljön az ideje megtörténik.
Szia! Barátnõm hasonló cipõben járt... 23 évesen mikor még nem csókolózott, azt már mi a bnõi tartottuk furának. Szóval volt egyszer egy buli... Elég viccesen sikeredett... :o))) Elkaptam 1-2 fiút leteszteltem õket, majd amelyik jól csókolózott.... szóval neki elmagyaráztam, hogy a barátnõm még nem és odatoltam hozzá és hohóóóóó :o) Még le is videóztuk :o)))) Tudom, szemetek vagyunk, de élmén volt na :o) Na ezzel csak azt akarom írni: NEM GÁZ!!! Viccelsz??? Tök jó! Reméljük neked is vannak barátaid, akik segítenek neked ilyen apróságokban :o)))) Ne aggódj! Egyszercsak elkap valaki éééééés PÁPÁÁÁÁÁÁM :o) Tényleg nem gáz!!!!
off: Utcsó válaszoló: nem gondolod, hogy brutálisok vagytok/voltatok??? Ha jön a Nagy Õ, biztosan meg fog neki történni, nem kell erõltetni! hát igen, a tipikus "Jó barátnõk".... Kedves Kérdezõ: egyáltalán nem gáz! :) Megnyugodhatsz!
Ugyan már! Dehogy gáz! Ne butáskodj már. Egyébként nem értem én, soha sem értettem a mai világot. Mindenki érzelmi válságban szenved és semmi önbizalma? Manapság a fiúk egy része úgy fennhordja az orrát, hogy még a köszönést se hallja meg, a másik része pedig olyan félénk, hogy rá se mer nézni az emberre. Szerintem az lehet a "baj" veled, hogy neked sincs önbizalmad... Annyi fiú ismerõsõm van, aki ugyanígy félénkebb, és visszahúzódóbb. A legtöbbjük pedig annyira nem látja meg magában azokat az értékeket, amiket igazából keresünk bennük, hogy azt érzik bennük van a hiba. Pedig nincs így. Bízz magadban, és ne engedd, hogy mások eltántorítsanak a céljaidtól. A legtöbb hozzászólót pedig nem vagyok képes megérteni.. Ütik itt neked a tamtamot, hogy na "ess" már túl rajta te is, mert már itt van az ideje... Pedig annyira nem errõl szól a dolog, emberek! Hol vannak az érzelmek, a vágy, amit meglátsz a másik szemében, hogy õ is akar téged!? Hol van ez, kérdem én, ha odalöknek egy idegenhez, hogy na tedd már meg, hogy õ is túl legyen végre rajta...!!?? Ne foglalkozz az ilyen hozzászólásokkal. A kor pedig végképp nem számít. Úgyhogy sokkal sokkal több önbizalmat és menni fog az! 21/l
Szia nem gáz egyáltalán. én 25 éves lány vagyok és életemben KETTÕ férfivel csókolóztam azt is 21 évesen kezdtem. viszont lefeküdni már 19 évesen lefeküdtem fiúval. szerintem a csók nagyon bizalmas dolog, csak a "mai fiatalok" köszönés helyett is a csókot alkalmazzák. elveszíti a varázsát. ne parázz semmitõl, meg fogod tenni azzal a lánnyal akit arra méltónak találsz.
Én ismerek olyan 29 éves fiút, akinek még soha nem volt barátnõje, nem is csókolózott és még szûz. Döntsd el!
nem gáz.. csak érdekes :) ilyen korban kell csajozni ezerrel ! sztem állj neki :D csókolózni meg nem nehéz ne izgulj :D

Nagyon "gáz" az ha valakinek 19 évesen nem volt még nővel párkapcsolata?

Szexuális kapcsolatom már volt(igaz prostival).De ha lánynál akartam vmit mindig elutasítottak.Most már próbálkozni sem merek.De azért mégis jó lenne valaki....

Legjobb válasz: Egyaltalan nem gaz,nem te vagy sem az elso,sem az utolso akinek ilyen korban meg nem volt kapcsolata.:)Bar a prostit nem tartom jo otletnek.En a helyedben maradtam volna a masztinal meg nem talalok egy megfelelo lanyt es nem egy prostihoz fordulok:-s

Egyaltalan nem gaz, nem te vagy sem az elso, sem az utolso akinek ilyen korban meg nem volt kapcsolata.:) Bar a prostit nem tartom jo otletnek.En a helyedben maradtam volna a masztinal meg nem talalok egy megfelelo lanyt es nem egy prostihoz fordulok:-s
sztem a prosti a gázabb:)
hát sajnos sztem is.:S
Én 21 évesen vesztettem el. Nem dõl össze a világ.
Próbálkozni, próbálkozni, próbálkozni. Nem kell kigyúrtnak lenni meg semmi ilyesmi, csak próbálkozni kell sokszor és egyszer összejön a dolog. A kulcs az, hogy nem kifogást kell keresni, hanem menni, menni próbálkozni.
De miért utasított el? mármint csunya vagy? vagy netalán túlsúlyos? de az is lehet rossz lánynál próbálkoztál
Sztem is prosti 19 évesen??csak nem azért hogy te is beállj a sorba?A csakojnak kell egy kis romantika, humor, kedvesség, figyelem.nem az ajtóstól házba rohanás.Én azt mondom lehet vki csunyácska is meg kövérke is, ha van benne vmi PLUSZ!!!(nekem volt szerencsém nem csunyácskához, de imádtam.És nem a kinézete miatt lett vége)30/L
nem veled van a baj . én is 17 /f vok cask mivel nem adatott meg az az esély , hogy nagynak szülessek és inkább a tudomány érdekel engem mint a testépités mindeki elutasít. mert a mostani fiatalok csak Nagy darab izom agyu ge.ciket szeretnének , hogy viritsanak mellete viszont én így jól megvagyok hogy tudom , hogy sokat fogok keresni viszont a kretán állatoknak elkopik az izma viszont az agy az nem annyira:) majd akkor én fogom nekik azt mondnai hogy huzz a pibe olcso ribi:) érted ne tegyél lányért semmit tök követelözõ az összes olvasgatom itta gyiken is h miket akarnak a nõk pl mért nem metéli körül magét érte..nyugi eljön a te idõd.
hát én testépítõ vagyok de okos is ;P
A prosti nem gáz! Csak illúzióromboló. 3 visszautasítás és lelankadsz? Most akarsz dugni, vagy sem? Nyomás vissza a küzdõtérre! Ha a 20. sikerül csak akkor is gyerünk és próbálkozz. A prostira vonatkozó kijelentésemet visszavonom, ha a prosti férfi volt. Mivel azt mondtad, h lánnyal még nem voltál így ezt csak így tudnám értelmezni. :)
Nem. Az a lényeg te mit érzel és mennyire vagy érett egy párkapcsolatra. Ha pedig mások emiatt zaklatnak, ne törõdj velük.
Nem, de a qúrwa az nagyon gáz... ne nagyon mongyad senkinekxD
Mutass képet és majd én eldöntöm helyes vagy-e, vagy mi akkor a gond.:D
Az nem gáz ha még nem volt, az gáz ha lánnyal még nem volt (nem elítélni akarom a homikat, de akkor sem normális)
Én is csak azt tudom mondani h próbálkozni kell.. Mit vársz 3 lány után?:D
jah bocs, nem válaszoltam:NEM gáz, mert én is 19 voltam.még mindig a 30/L
A kérdező hozzászólása: Állítólag nemvagyok csúnya.Normális testalkatú vagyok.Az utóbbi lehet a valószínûbb, eddig 3-nál próbálkoztam.Egyiknek nem jöttem be.A másik túl kicsinek talált(pedig 170 cm vagyok).A harmadikkal elmentem randizni is, de sztem vmit elronthattam vagy vmi, mert több randira már nem akart jönni.
Aki szerint "gáz" az mûveletlen és primitív. Merjél próbálkozni, mert semmit sem veszíthetsz vele, és csak így jöhetsz rá miért utasítanak el, és mi az amin javítanod kell.

Milyen az, ha valakinek nincs nyári szünete? Nagyon gáz? Mit csinál nyáron.20-on éves korosztálytól kérdezem, nem felnőttektől.

Egyetemista vagyok, 19 éves, és ugye most megint lesz nyári szünet vizsgaid?szak vége után. Gyakorlatilag minden úgy marad, mint gimis koromban, nem kell dolgoznom, lógok, bulizok, tunyulok egész nyáron =2 és fél hónapot). Nektek meddig volt ez így? Ki lehet húzni a kamaszkort egyetem végéig?

Legjobb válasz: ez úgy lesz hogy egyszer csak majd ráeszmélsz hogy a tavalyi volt az utolsó nyarad és már olyan soha többet nem lesz. ez lehet akármikor, fõleg az anyagi okok miatt. Azt mondom élvezd ki mindet úgy mintha az utolsó lenne mert nem tudhatod hogy jön össze.

ez úgy lesz hogy egyszer csak majd ráeszmélsz hogy a tavalyi volt az utolsó nyarad és már olyan soha többet nem lesz. ez lehet akármikor, fõleg az anyagi okok miatt. Azt mondom élvezd ki mindet úgy mintha az utolsó lenne mert nem tudhatod hogy jön össze.
Én önkéntes táborba megyek minden évben, már három éve. Most igyekszem bébiszitternek elszegõdni akár belföldre, akár külföldre, ha nem sikerül, akkor idén is marad az önkéntes tábor adta lehetõség. Ez 2-3 hetet elvisz a nyaramból, az ellõtte és utána lévõ idõt igyekszem kisebb munkákkal kitölteni. Eddig a párommal is elmentünk egy-egy hétre nyaralni, mivel vége lett a kapcsolatunknak ez idén már nem így lesz. Viszont a családdal is biztosan elmegyünk egy hosszú hétvégére túrázni, én is tervezek az ösztöndíjamból egy pár napos kiruccanást valahova (bár azt még nem tudom kivel), de nagyjából ennyi. Jól eltelnek a nyaraim, nem igazán szoktam unatkozni. :) 21/L

Szerintetek gáz, ha egy fiúnak "baba" arca van és emiatt nem néz ki 16-nak, csak pl 14-nek? És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?

Kérlek mindkett?re válaszoljatok!!! Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.

Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.
Egyáltalán nem gáz...:) örülj neki...én pl.15 éves csajszi vagyok és van mikor 20nak néznek...na ez az ami gáz...:S pedig semmi érdekes nincs rajtam nem festem magam néha vasalom a hajam vagy göndörítem...átlagos ruhát hordok csõszárú farmer top pulcsi deszkás cipõ vagy épp torna cipõ...:S és ha a korodnál kevesebbnek nézel az nem jelenti azt hogy 2 év múlva érett leszel...:) szerintem örülj annak hogy baba arcod van sok csajszi szereti :)
A kérdező hozzászólása: Köszikee! :)
Általában ha valakinek baba arca van az olyan is marad. De ez nem baj, különbözõek vagyunk. Van, akinek pont az tetszik. Egyébiránt még bõven változhat az arcod, felesleges ezzel törõdnöd. Esetleg a továbbiakban majd variálhatsz az arcszõrzettel, hátha sikerül karakteresebbé varázsolni. Amúgy szerintem sincs sok különbség egy 14 és egy 16 éves fiú arca között. Egy 16 és egy 30 éves férfi arca között annál inkább. :) "És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?" Jaj ez a sok hülyeség, amit terjesztenek... Arra gondolsz, hogy késõbb hirtelen, sokszorosan érettebb lesz az arcod? :DD Nem.

Az gáz ha valaki 15 évesen elmegy szoláriumba? Nagyon fehér bőröm van és szinte mindig azt hiszik hogy beteg vagyok és sokszor bántanak ezzel az iskolában

Legjobb válasz: Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el,tehát elõször 4 percekre csak.

Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el, tehát elõször 4 percekre csak.
Most már jó az idõ, inkább feküdj ki egy kicsit délután a napra.:)
Ja, akkor bocsi..:) Szerintem nem gáz.Én nem járok, de nem egy ismerõsöm járt már 13-14 évesen szoliba.
Gáznak nem gáz, viszont fehér bõrnél nagyon nem ajánlom, vagy minimum konzultálj elõtte egy bõrgyógyásszal. Ugyanis könnyen járhatsz úgy, hogy utána pöttyös leszel, mint a pulykatojás, nem barnulsz, csak égsz, stb, és többet ártasz a dolggal, mint amennyit nyersz esetleg. Amúgy nem tudom végül bevezették-e nálunk is, de az EU nagy részén hivatalosan 16 év alatt el kéne küldeniük.
szerintem a fehérség nem gáz, a szoli viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Nem is mostanra gondoltam, hanem a következõ télre, mikor megint szörnyen fogok festeni. Ma egész nap kint voltam a kertben, jól le is égtem. :)
szerintem nem gáz csak ne sokat szerintem a legjobb a 3-4 perc

Szerintetek, ha egy 14 éves lány skatboardozni/longboardozni szeretne az nagyon gáz? Ez való egy lánynak?

Ti mit gondoltok a skateboardról?Nehéz megtanulni, úgyhogy még egyszer se csináltam hasonlót? Milyen hosszút vegyek, ha veszek(14éves lány, 158cm és nem leszek sokkal magasabb)?

Legjobb válasz: Köszii

A kérdező hozzászólása: Köszii
Én is most kezdtem... Majd talán belejövök. Sok sikert neked is! 14/L
Egyáltalán nem gáz ha ezt szeretnéd csinálni akkor csináld! Amúgy attol függ mit akarsz ha trükközgetni akarsz akkor nem jo a longboard!! (meg amúgy az ku..va drága) :) de ha neked az jön be akkor olyat vegyél! Mellesleg igen nagyon nehéz gördeszkázni én is deszkázok és saját tapasztalatból mondom! De ha komolyan elszánod magad és csinálod és sokat gyakorolsz akkor menni fog! Amúgy csak az eleje nehéz! Remélem tudtam segíteni!
én 17-éves vagyok, és lány. Most kezdtem kacérkodni a longboard gondolatával. Régebben (a te korodban ) én is elgondolkoztam ilyesmin, de szerintem, ha valaki felvállalja, és büszke rá, hogy ezt csinálja, hogy különleges, az nem gáz. egyáltalán.
Nem! Sõt, nekem nagyon is bejönnek a deszkas csajok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már megy nagyjából. De egy jobb minõségût veszek. :)
Figyi ..Nem ciki :) ! Én már 8 éve deszkázok de lánnyal alig találkozok .. aki deszkás.. Pedig ez nagyon nagy baj .. Amúgy nagyon sok sikert hozzá és kitartást :) !!!! Amúgy merre laksz ?
Én is nem rég kezdtem deszkázni, de már egész jól megy bár van még mit gyakorolnom!:D 14/L
A kérdező hozzászólása: Köszii :)
Jah és nem gáz :D
Hallod én is most kezdtem el gördeszkázni (skateboard) és 1 hét után már egész könnyen megy nekem (am. én is 14 vok, de fiú :D)... én személy szerint támogatlak mert zsír lenne ha csajok is deszkáznának... sok sikert!!!
Sziasztok! Valaki közületek tudna jó longboardot ajánlani? :) a roxy az jó márka?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!