Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz évesen az, ha (63 db)

Nagyon gáz 15-16 évesen az, ha valakinek abortusza van?

annál mit csinálnak, ha pl egy lány ujjazás által lett terhes (rákerült a fiú ujjára a sperma) és a csajszi még sz?z?

Legjobb válasz: huhh.ez nagyon gàz.

huhh.ez nagyon gàz.
Szia! Hát bizony nagyon nagyon gáz az abortusz 15-16 évesen is, és máskor is.A gyilkosság az gyilkosság, mindegy hogy milyen korban követed el.És igenis elítélendõ, fõleg ha felelõtlenségbõl adódik.Szerintem ne is várj felmentést alóla, mert nincs.És nem szabadna annyira lazán és felelõtlenül kezelni ezt a témát ahogyan sokan teszik. Fõleg olyan tanácsot adni, mintha csak annyit jelentene, mint egy bugyicsere.Ennyi idõsen még babázni kellene játékbabával, és a nem nemi életet élni.De, aki annyira felnõttnek érzi magát ennyi idõsen, hogy a felnõttek életét éli, az legyen ahhoz is elég felnõtt, hogy ennek minden következményével számoljon.
Ja, és semmilyen tabletta nincs nálunk forgalomba ami helyettesítené az abortuszt, és ezt még külföldön is betiltották.Mert sok felelõtlen tini az életével fizetett érte, hogy orvosi felügyelet nélkül felelõtlenül használta, és elvérzett tõle.De aki a felelõtlensége miatt abortuszra megy, nem õt kell sajnálni, kímélni, hanem a meggyilkolt magzatot. Elõzõ válaszoló.
Szia, ha már biztos hogy terhes akkor, inkább abortusz.Amúgy abortusz ellenes vagyok, de hogy 15 éves leány szüljön az nem élet!!!!Szóval gyereknek gyereket!!!
A kérdező hozzászólása: itt nem a nemi életrõl van szó és nem is magam miatt írtam ki a kérdést, mert eszem ágában sincs még lefeküdni a barátommal. sõt még szûz vagyok. ez csak egy szimplán feltett kérdés volt, h mivan ha ......!? nem tudom milyen az abortusz, de nem is nagyon akarok. az, h a legtöbb pasi ebbe a korba már javában keféli a csajokat arról sztem csakis a sok "nagyokos" tehet.. sztetek honnan látják, h ezt kell csinálni? pornó filmek, újságok, stbstb. már a hírekben is lehet olyat hallani, h ezt meg azt megerõszakolták. azt hiszik ez a jó. pedig nem. én is 16 éves vagyok, de benõtt a fejem lágya (sztem) és tudom, h nem most kéne elkezdeni, mert elöttem az élet és még bõven van idõm. de szerintem ebben a korban már elkezdõdik az "érdeklõdés" a másik nem iránt.
alapjában véve nagyon gáz!de ha már volt olyan felelõtlen hogy nem védekezett, akkor legalább a következményeket vállalja!!a szülõk ilyenkor nagy segítségek lehetnek...
Hozzáteszem nagyon ritka s felállás, hogy valaki ujjazûstl lenne terhes, hiszen ha visszagondolok és még a pettingekre visszatekintek akkor nagyon óvatosan kezeltem az ügyet.Kétlem, hogy egy szûz lány csak úgy hagynû, hogy spermás kézzel fogdossák, huszen abban a gyerek korban még azt hiszi az ember, hogy mindentõl terhes lesz.Nem gondolod?Remélem ez nem egy mese amit mondjuk gyakorolsz ahhoz, hogy mit kell majd beadni a szülõknek és hogy válaszoljak a kérdésedre is. 15-16 évesen fejlõdik ki igazán a kis személyisége a lányoknak.Sajnos az abortusz és a vele járó dolgok annyira be tudják sötétíteni a napodat, hogy egy életen át hordodzod magadb.Persze jobb mintha a babádat hordoznád, hiszen gyerek ne neveljen gyereket, de az biztos, hogy lelekileg nagyon megvisel.akit nem annak nincs szive, vagy még annyira gyerek, hogy nyalókának nézte amitõl teherbe esett.Nekem volt egy méáhszájsebem, ami nem bûn, de annyira megalázónak érzetm a helyzetet, ahogy a doki+ 3-4 mûtõs körülöttem ugrált én felig pucéran és csak "fel a lábat, azt azt" nagyon rossz volt.Nagyon szégyeltem magam.Láttam lányokat ahogy tolták ki õket a kis mûtõbõl, szerintem abortuszról, és sírtak.Hááááát csak ennyire gáz.Jaaaaa és kétlem, hogy altatnak.
Láttam tavaly, amikor anyu pár napig kórházban volt és meglátogattam, hogyan jönnek ki a fiatal lányok az abortuszról.. Õket altatták, illetve inkább mondjuk úgy hogy elbódították arra a pár percre, már kezdtek magukhoz térni, ahogy hozták vissza õket a kórterembe. Felül egy rövidke póló volt rajtuk, alul semmi, úgy hozta õket vissza a mûtõsfiú az egész kórházon keresztül, lábuk közé odagyûrt papírvattával. Megalázó egy helyzet volt! És ha belegondolsz, hogy pár perccel azelõtt még dobogott bennük egy pici szív, hát.... Gyilkosság ez, akárhogy nézzük. Nekem az a véleményem, hogy az éljen nemi életet, aki tudja vállalni a következményeit is. De ha miden kötél szakad, akkor legalább ne ölje meg azt a babát, hanem adja örökbe. Annyi család vár kisbabára, ha már megfogant egy kis élet, legalább adjunk neki esélyt, nem? Nem beszélve arról, hogy aki vévigcsinálja becsülettel a terhességet és a szülést, legközelebb biztos nem lesz annyira felelõtlen.
"mi a fenéért él egy 15-16 éves lány nemi életet?" ...és a többi hasonló. Már ne haragudjatok: nem arról van szó, hogy közösködnie kéne - de hol a fenében tanulja meg? Most tanulja. Egyelõre simogatásal... Valamikor tanulnia kell - és 20 évesen, felsõ képzésben még éppen olyan rossz lenne egy "beesett" gyerek. Tanulnia kell, az iskolában is, nem babáznia - különben a hátralevõ élete nudlit nem fog érni. És a babának sem. Az meg, hogy gyilkosság-e... igen, ha már megszületett, és mondjuk éhenhal, az gyilkosság. Felelõtlenségbõl elkövetve. Akkor már jobb (neki is), ha meg se születik. Nem a múlt században élünk.
Lehet, hogy maradi vagyok, bár a korom nem indokolná(30 éves vagyok) de mi a fenéért él egy 15-16 éves lány nemi életet? Ugyan hová siet? A szex csodálatos dolog, de csak akkor, ha megfelelõen érett rá valaki. És ezt nem testileg értem! Lelkileg! Az meg kizárt egy 15 évesnél. Csinálják, mert újabban ez a divat, aztán ha baj van, akkor abortusz... Nagyon nem jól van ez így. A legfantasztikusabb dolog életem párjának karjában lenni, és maga volt a csoda, hogy az ölelésünkbõl új élet fogant. 15 évesen még aligha történik ez így. Ebben a korban még annak kellene csodásnak lennie, hogy egy fiú megfogja a kezed, megcsókol, hogy perzselõ pillantásokat váltotok a mateklecke fölött, hogy kis levélkét csúsztat a tolltartódba a szünetben... Olyan kár mindezt kihagyni, és felnõttet játszani! Nem vagytok még felnõttek. Gyerekek vagytok, kedves, néha kissé esetlen kamaszok, ábrándokkal, álmokkal, tervekkel. Soha nem jön vissza ez az idõ, ne bánjátok meg, hogy eldobtátok!
En nem nyitnek vitat arrol, hogy mi az abortusz, gyilkossag-e vagy a nonek a sajat eleterol, testerol szolo dontes lehetosege. Azt viszont hiszem, hogy gyilkossagnak hivjak azt, amikor a lany terhes lesz, eltitkolja mindenki elott, titokban megszuli aztan megfojtja\szemetbe dobja a babajat. Azt hiszem akkor mar inkabb az abortusz.
Hát ilyen fiatalon általában abortusz szokott lenni az ilyen "játék" vége. Az abortusz pedig gyakorlatilag azt jelenti, hogy csúnyán fogalmazzak, kikaparják a lány méhébõl a babát, akkor is, ha még szûz. Láttam errõl egy japán filmet, ahol a baba menekült a fogó elõl...nagyon megrázó.Ráadásul ez akár meddõséget is okozhat, szóval nem játék.Természetesen szülõi beleegyezés is kell hozzá.Már biztos ez a terhesség?Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok terhes egy csak egy szimpla kérdés volt, hogy ha szûz még a lány akkor is csinálják-e ... de gondolom az szarabb.. mondjuk hallottam arról, h altatásban csinálják.
Ne irjatok ilyen szornyusegeket. Ha mar megesett a baj, inkabb segiteni kell. Mindenkeppen beszelj a szuleiddel, manapsag egyebkent leteznek masfajta terhessegmegszakitasi modszerek is, van pl. gyogyszeres, attol fugg, hany hetes a terhesseg. A gyogyszer hatasara magatol kilokodik a baba, ha meg nagyon pici, semmit sem fogsz erezni nemi gorcson kivul. Fel a fejjel, es ezek utan vedekezz. Nem minden terhessegmegszakitas jar meddove valassal, biztosan lehet meg gyereked.
Az elozo beiro vagyok, ha nem te vagy terhes, akkor nyilvan arra vonatkozik, aki ilyen cipoben jar.
Az ilyen gyógyszer Magyarországon még nem engedélyezett. Egyébként nem árt néha, ha nem csak azt hallják a kamaszok, h nem nagy dolog és semmi baj nem lehet belõle, mert ez nem így van.Anyum volt kórházban, amikor egy 14 éves lány volt a szobatársa, akinek abortuszt csináltak.Viháncolt össze-vissza, jöttek a haverok, szervezték a következõ bulit és fel se fogta, mit csinált.Igenis tisztában kell lenniük vele, h ez igenis fontos és mindenképpen védekezni kell, ma már sok módszer van.
Szerintem ezt nagyon végig kell gondolni. Ha valaki egyszer terhes akár akarta akár nem, az abortusz gyilkosság! 6-7 hetesen már dobog a szíve!! Én tuti nem vetetném el SOHA!!! Én már átéltem mi van ha nem lesz gyerekem gondolatot, de hála Istennek már a 32ik hétben járok. Pedig sosem volt abortuszom. Nos ha lett volna, meg is zakkantam volna az idõ alatt amíg nem akart összejönni. Szerintem GONDOLJA végig bárki is van ilyen helyzetben. És épp ezért még a feltételezést is!! Az élet nem játék. Addig az míg nem fordul ellened... Én azért kívánok egy aranyos gyönyörû gyermeket, természetesen akkor amikor itt az ideje, ha 16 évesen akkor akkor, ha késõbb akkor pedig akkor!
A kérdező hozzászólása: nem igazán lenne jó szerintem 15 évesen szülni.
Én annyira rettegtem a nemkívánt babától, hogy 18, 5 éves koromig szinte nem is volt nemi életem.Utána is eleinte sokat paráztam, majd oldódott ez a para, de mindig védekeztem, mert tudtam, hogy nem játék az abortusz. Aztán eltelt egy kis idõ, és jött egy nemvárt baba.Komolyan elgondolkoztam az abortuszun, de akkor is zokogtam, amikor arra gondoltam, hogy meg kellene ölnöm, meg akkor is, amikor azon hogy maradjon életben.Nemsokára megszületik, de sosem felejtem el, amikor a védõnõ azt mondta, hogy simán aláírta volna az abortuszos papíromat, hogy megcsináltassuk a férjemmel, akkor egy világ omlott össze bennem...h mondhat ilyet valaki?!Nemh annak örülne, hogy egyel több kismamája van... Szerintem sem a legjobb dolog 15 évesen szülni, de nem kell teherbe esni.Vigyázni kell, és ha csak a legkisebb gyanuja is van annak hogy az ujjra került a sperma, akkor elõbb kezet mosni és csak utána simogatni.Egy élet nem játék!
DE, iszonyatosan gáz! Borzalmas dolog! És 15 évesen szülni sem kell, csak GONDOLKODNI!!!
Nem xd
ne szexeljé' cipõbe'
Lehet eltérés a cipõ felsõ részének kialakításában. Bár 41-es a hosszméret, de a láb boltozata egy felnõtt férfi esetében nagyobb. Elképzelhetõ, hogy a lábat két oldalon szorítani fogja, miközben a hossza elfogadható és elõl nem nyom. Tehát érdemesebb elõször felpróbálni és néhány lépést tenni, mielõtt megveszed.
Én nemértem a kérdést rohädjak meg. A 41-es lábméret mért kicsi? Tény vannak olyanok akiknek 56-os lábuk van, (tapasztaltam) de sztem 39 alatt kicsi az ember lába.
Én lányként vettem csizmát gyerekosztályról, 35-ös lábbal eléggé megszenvedek. Senki meg nem mondta, hogy a gyerekosztályról van, nem rózsaszín csillámos Barbie-s darabot vettem. Gondolom, a te esetedben is vmi vagány, felnõttnek is elmenõ darabról van szó... hajrá! :)
hát én nem értem a kérdést..
Vegyél a 41-es lábadra 46-os cipõt, mert az nem ciki, az a menõ whazze, legalább nem borulsz fel és árvízben is fenntart.
nem ki a fene tudja ezt rajtad kívül??
Kérdezem én, fejemet verve a falba, má' mié' lenne ciki?
Nekem rendszeresen gyerekcipõboltból volt a téli csizmám, mert 8-10 ezerért kaptam olyan minõségût, amit amúgy 20 alatt nem kaptam volna, ha úgy keresem, hogy felnõtt nõi részleg. Szóval szerintem nem gáz. Egyik barátnõm, akinek 36-37es lába van rendszeresen vásárol a gyerekosztályról, mert sokkal kényelmesebb cipõket talál ott "kell valami szaladgálós cipõ" témában, mint a nõi cipõknél. 23 N

Tetszik egy 40 év körüli férfi, én 18 éves lány vagyok, első hallásra biztos azt mondjátok hogy nagyon gáz. (részletek lent). A kérdésem ha elolvastad az egészet. Tényleg gáz? És lenne esélyem nála?

Õ egy kocsma tulajdonos, és beszokott állni a pultba..mi meg oda járunk 2 hónapja azóta tetszik , de nem küls?re hanem a kisugárzása, de az nagyon. Eddig csak pár szót beszélgettünk, azt tudom hogy nincs senkije és gyereke sincs. Szerintetek esélytelen az egész és felejtsem el hogy összejön mert lehetetlen a korkülönbség miatt, vagy van egy kis esély?

Legjobb válasz: szerintem nem gáz legalább is nekem nem :D mert én is ugyan így vagyok.18 éves vagyok és szerelmes egy 41 éves pasiba. Viszont én több mint 3 éve ismerem.Nagyon aranyos meg minden.Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki. Szóval ha te komolyan gondolod ne add fel ;)

szerintem nem gáz legalább is nekem nem :D mert én is ugyan így vagyok.18 éves vagyok és szerelmes egy 41 éves pasiba. Viszont én több mint 3 éve ismerem.Nagyon aranyos meg minden.Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki. Szóval ha te komolyan gondolod ne add fel ;)
Szerintem az ilyen korkülönbséges kérdésekre az életkorotokból nem lehet megmondani összeilletek-e meg van-e értelme. Ha ismerném valamennyire az úriembert és téged is már normális véleménnyel szolgálhatnék. Mondjuk ha a lányom lennél így elsõ hallásra nem lennék valami boldog a dologtól :) de ez csak az én véleményem. 21F
A kérdező hozzászólása: Akkor megérte az a 3 év :) Grat hozzá remélem sokáig együtt lesztek :) És titokban találkoztok, vagy hogy csináljátok(ha mások nem tudják)? Anyukád meg mamád biztos jó fejek lehetnek ha elfogadják, az én szüleim ilyen téren szerintem konzervatívak vagy régi módiak (nem tudom melyik lenne rá a megfelelõ szó) :)
Hát igen titokban úgy mondd bár anyum tud róla meg a barátaim is tudnak róla.Szóval az én részemrõl nem igazán titkos.Inkább még az õ részérõl az :D Én is remélem hogy sokáig együtt leszünk és semmi baj nem lesz.Te meg szerintem tényleg ne add fel ;) Sõt...kezdeményezz!Beszélgess vele kicsit.:)
A kérdező hozzászólása: Végül is az a legkevesebb hogy ki tudja meg ki nem :) Biztos nem lesz semmi ha szeretitek egymást :) Nem adom fel, áá olyan jó, hogy ezeket leírtad most már kezdem elhinni hogy összejöhet. A tanácsot is köszi, nem vagyok az a kezdeményezõs típus de majd most szombaton megpróbálom :)
Hát igen mondjuk engem nem érdekel ki tudja meg és hogy ki mit gondol az a lényeg én szeretem. :) Nincsmit!:) Remélem minden jól sikerült. Amúgy én sem voltam egy kezdeményezõ típus de mivel õ nem kezdeményezett gondolom azért mert azt hitte elutasítanám ezért megtettem én :) Szóval kitudja lehet tetszel neki de õ nem mer lépni feléd hisz nem tudja hogy te mit reagálnál az õ közeledésére. Szóval mindent bele és sok szerencsét! ;)
A kérdező hozzászólása: Igazad van az a legfontosabb hogy szeretitek egymást akinek nem tetszik levansz...... :) Lehet õ is úgy van vele mint én, hogy a korkülönbség miatt nem lép, akkor lépek én hátha tetszek neki. Köszi szépen még egyszer, remélem szerencsém lesz :)
csatlakozom az utóbbiakhoz, szerintem sem gáz. nagyon sok ilyen kapcsolatot ismerek, pl. nagybátyám és a felesége közt 20 év van, plusz a családban még van egy pár akik közt 30(!), vannak gyerekeik is, és boldogok. ne törõdj a rosszindulatú hozzászólókkal, õk csak azért ítélik ezt el, mert nem történt ilyesmi velük, és lehetetlenségnek tartják, hogy megfogja õket egy náluk sokkal idõsebb egyén személyisége.pedig velük is simán megeshet, és akkor majd rohannak ide tanácsot kérni... szal próbáld meg! aszondom :) jaaa, és szarj le mindenkit.
A kérdező hozzászólása: 10:25 Köszi a választ :) Igazad van végül is bárkivel megeshet, hogy sokkal idõsebb/fiatalabb személybe szeret bele. Megpróbálom, akinek nem tetszik ne nézze ennyi. Egyébként azt hittem hogy mindenki azt fogja mondani hogy "úristen" ezért tettem fel a kérdést, de örülök hogy azt írjátok próbáljam meg :)
Hát igen én is meglepõdtem magamon meg ugye nekem is ott volt az eszembe az hogy úristen mit fognak szólni a szülõk, barátok... de nagy meglepetésemre elfogadták és soha nem bántottak vagy bántanak emiatt :)
A kérdező hozzászólása: 01:52 ez a része nem érdekel, hogy mit minek hívnak.
Hát most együtt vagyunk igen :) Bár elég sokat kellett küzdenem úgy mondd érte. (3 évet)és most vagyunk együtt egy 5 hónapja. Errõl nagyon még senki nem tud bár anyum meg mamám igen.Õk nem is haragudtak mert úgy voltak vele hogy ez biztos csak egy múló dolog de már rájöttek hogy nem mert komolyan gondolom.Így elfogadják szerencsére :)
A kérdező hozzászólása: Velem se volt még soha ilyen hogy 40 körüli pasi tetszik, meg is lepõdtem most magamon, de ez van :)
A kérdező hozzászólása: "Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki." Dettó :) Pont ugyanígy vagyok vele én is. És õ is szerelmes beléd? Vagy együtt vagytok? Egyébként köszi hogy ezt leírtad máris jobb kedvem lett :)
Örülök neki XD amúgy a 01:48-as vagyok. Nekem nem minden 40 éves pasi tetszik és kell.Csak õ az egyetlen és õ is marad remélem.:D
amúgy ezt gerontofíliának hívják. a pedofília ellentettje.
A kérdező hozzászólása: 01:31 ha komoly nem lehet akkor elfelejtem.. de reménykedek.
A kérdező hozzászólása: 01:20: Az "úriembert" én sem ismerem mert 1-2 beszélgetésbõl nem lehet megismerni valakit, csak annyit tudok mondani, hogy aranyos eddig nem találtam kivetni valót a belsõ tulajdonságaiban. Ha össze jönnénk én csak komoly kapcsolatra gondolok, nem volt soha egy éjszakás kalandom nem vagyok az a fajta.. ezzel azt akarom mondani, hogy nem úgy tetszik, hogy jövõhéten már másik fiú kell és így tovább.. :) a szüleim az már más téma bele se merek gondolni mit szólnának.. de mindent meg lehet beszélni :)
szerintem felejtsd el. komoly dolog szerintem eleve nem nagyon lehet belõle, hiszen tényleg a lánya lehetnél.
Szia!:) Lett valami azóta?:) Uh, örülök hogy nem csak én vagyok hasonló helyzetben. Soha nem az idõsebbek tetszettek, vagy nálam fiatalabbal(!), vagy kb egyidõssel jártam eddig, de most megtetszett apukám egyik barátja.. illetve hát nagyon erõs vonzódást érzek:) És 18, 5 éves vagyok, a pasi meg 40 körüli, bár igazából letagadhatna nyugodtan sok-sok évet, mert nagyon jól néz ki:) Volt felesége, de már elváltak, szóval ez sem gond. És tudod mi a vicces (és egyben kiakasztó)?:) Az hogy én is tetszem a pasinak.:) Persze nem lépett semmit se, ki tudja akarna-e bármit is egy ilyen "kislánytól" mint én..:( De két hét múlva elvileg lesz esélyem kideríteni, vagyis egy helyre megyünk szórakozni:) Persze tudom hogy ha sikerülne is elcsábítani azzal nagyon sok problémát indítanék el, szüleim kiakadnának.. elvégre az apám is lehetne - DE, nem az!:D Kíváncsi vagyok nálad történt-e valami fejlemény?:) (Egyébként én nem komoly kapcsolatot tervezek az illetõvel, csak valami "lazát"..:) furán hangzik de egy ideje már nagyon kiábrándultam a komoly kapcsolatokból. És mikor éljek, ha nem most?:P)

Szerintetek gáz, ha egy fiúnak "baba" arca van és emiatt nem néz ki 16-nak, csak pl 14-nek? És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?

Kérlek mindkett?re válaszoljatok!!! Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.

Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.
Egyáltalán nem gáz...:) örülj neki...én pl.15 éves csajszi vagyok és van mikor 20nak néznek...na ez az ami gáz...:S pedig semmi érdekes nincs rajtam nem festem magam néha vasalom a hajam vagy göndörítem...átlagos ruhát hordok csõszárú farmer top pulcsi deszkás cipõ vagy épp torna cipõ...:S és ha a korodnál kevesebbnek nézel az nem jelenti azt hogy 2 év múlva érett leszel...:) szerintem örülj annak hogy baba arcod van sok csajszi szereti :)
A kérdező hozzászólása: Köszikee! :)
Általában ha valakinek baba arca van az olyan is marad. De ez nem baj, különbözõek vagyunk. Van, akinek pont az tetszik. Egyébiránt még bõven változhat az arcod, felesleges ezzel törõdnöd. Esetleg a továbbiakban majd variálhatsz az arcszõrzettel, hátha sikerül karakteresebbé varázsolni. Amúgy szerintem sincs sok különbség egy 14 és egy 16 éves fiú arca között. Egy 16 és egy 30 éves férfi arca között annál inkább. :) "És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?" Jaj ez a sok hülyeség, amit terjesztenek... Arra gondolsz, hogy késõbb hirtelen, sokszorosan érettebb lesz az arcod? :DD Nem.
Az a gáz, ha egy 21 éves fiú még annyira önállótlan, hogy a szülei dróton tudják rángatni.
A kérdező hozzászólása: Ezt eltaláltad tényleg nagyon papucs a srác nincsen neki egy barátja sem Én meg régóta ismerem azt megsajnáltam hogy otthon ücsörög mindig egymagába! Általában hajnali 3-4-ig nyomja a facebook-ot meg a számítógépes játékokat ez normális életvitel? Én próbálok rajta változtatni de látom nemfog összejönni Most épp nem buliba mentünk volna hanem haverokkal sörözgetünk és még elég gáz hogy így sem engedik :xdd
Ha egyszer azt szereti csinálni, akkor had üljön egyhelybe szerintem. De, hogy a kérdésre is válaszoljak: Ha ez mondjuk egy egyszeri eset volt, akkor nem biztos, de ha egyáltalán nem engedik az gáz. Mind a srác részérõl, hogy nem áll a sarkára és megy el, mind a szülei részérõl, mert nem bíznak annyira a 21 éves gyerekükbe, hogy elengedjék, és hogy biztosak legyenek benne, hogy nem döglik meg az elsõ sarkon. Mondjuk ha annyira el akart volna menni, mindenkép elment volna, ha engedik, ha nem. :P
A kérdező hozzászólása: Hát ez már nem egyszeri eset volt! Többször is elhívtam már amióta ismerem ez kb 4-5 évet jelent ennyi idõ alatt talán 3-4-szer jött el velünk! Na de mind1 lehet ahogy írtad is nemfogom akkor tovább erõltetni ha õ szeret inkább otthon kockulni!

21 éves srácnak ha lankadtan 7cm állva pedig 14cm a pénisze az gáz nagyon?

Legjobb válasz: Na figyelj b***meg. Nem,nem gaz. Az a gaz, hog minden nap legalabb 3 ilyen kerdes van. Sot minden nap megkerdezik ,hogy mekkora az atlag.Ugyhogy ezen az oldalon mar tobb szaz ilyen kerdes van es rohadt unalmas... egyszerubb lenne ha nehany kerdest vegigolvasnal es megkapnad a valaszt. Egyebkent a 14-15 cm az atlag,ugyhogy tokeletes a meret. Ugyhogy menjel es hasznald a dragasagodat, addig sem itt rontod a levegot a h*lye kerdeseiddel :) 22/L

Na figyelj b***meg. Nem, nem gaz. Az a gaz, hog minden nap legalabb 3 ilyen kerdes van. Sot minden nap megkerdezik , hogy mekkora az atlag.Ugyhogy ezen az oldalon mar tobb szaz ilyen kerdes van es rohadt unalmas... egyszerubb lenne ha nehany kerdest vegigolvasnal es megkapnad a valaszt. Egyebkent a 14-15 cm az atlag, ugyhogy tokeletes a meret. Ugyhogy menjel es hasznald a dragasagodat, addig sem itt rontod a levegot a h*lye kerdeseiddel :) 22/L
20cm alatt semmi esélye sincs? Már megbocsás... mi jó abban ha valakinek 25cm pénisze van? Oké lehet vele feszíteni, de jópár csajnak nem jön be:D
Ha ügyesen bánsz vele, akkor nem olyan nagy gond... :)
Az, hogy ezt megkérdezed mutatja, hogy még nem igazán volt dolgod komoly (szex)partnerrel. Húzz bele és a f*tyimérettel ne foglalkozz (a partnered se fog)!
egyértelmû. 20 cm alatt esélyed sincs. szánalmas kérdés....
Akár tetszik neked akár nem, ez má nõni nem fog.
jó akkor legyél boldog egy 6 éves méreteivel grat. sok sikert.
bocsi de az érdekeljen hogy mekkora, meg milyen gáz.
Háát szerintem nagyon gáz. Ne haraguggy hogy ezt mondom

Ha egy lánynak 16 évesen nem volt pasija az nagyon gáz?

Azért kérdezem mert a legtöbb bn?mnek már volt legalább 1...

Legjobb válasz: 21 évesen volt elõször barátnõm... akkor én mekkora gáz lehetek xD

21 évesen volt elõször barátnõm... akkor én mekkora gáz lehetek xD
Te gáznak érzed? Nem? Akkor nem az! Nekem sem volt még barátnõm, és nem érzem gáznak, pedig idõsebb is vagyok picivel mint te. Hogy más mit gondol errõl az meg nem érdekel. :)
szia szerintem sem gáz...én is 16 éves lány vagyok és még nekem sem volt soha barátom igaz néha jó lenne ha lenne egy pasim, de majd egyszer lesz :D szóval ne aggódj
Nemgáz, emiatt ne aggódj ráérsz még fiúzni, nem hajt a tatár. 17/F
miért lenne gáz? mondj egy okot. :)
az a gáz hogy ilyen hülye kérdést fel mersz tenni!most eg ostoba kis liba vagy, de errõl nem tehetsz, én egyszerûen azt mondom, ne próbáld magad másokhoz hasonlítani, mikor te önmagad vagy, lehet szárnypróbálgatásokat ereszteni ilyen korban, nyilván a ribi barátnõid orrba szájba kúrogatnak már, na belõlük lesznek a kiélt 20-on évesek, hacsak tényleg bele nem szeretnek valakibe és meg nem állapodnak mellette, de a saját tempódat ne erõltesd túl, várd ki az igazit. Csókolózni meg cicit simogatni meg igazándiból érzéssel kell, ebben nem maradsz le semmirõl, jön majd magától.
Az a gáz, hogy azt gondolod, hogy ez gáz!
ajj naponta kérdeezitek gáz-e hogy 14 évesen nem csókolóztam gáz e 17 évesen szûzneklenni...bla bla...ugyan már 16 év az nem olyan sok
Nem gáz. :) 15/f
Nem gáz!
Egyáltalán nem gáz. 21/L
Nem gáz. 1 napra lehetek a pasid.(holnap 3ig ) Aztán majd dicsekedhetsz te is. :D
nekem se volt még, szintén 16 vagyok:) valahogy nem jön össze rendes kapcsolat, csak ilyen flörtölgetések stb:) de ez sem rossz:P

Lányok! Az nagyon gáz ha 48 évesen még mindig nagyon szeretem, élvezem, kivánom a szexet?

Nem vagyok önz?. Mindig figyelek a partneremre is, hogy neki is jó legyen. Inkább Õ megy el hamarabb mint én. A méretem nagyob az átlagnál és nyalni is szeretek. Sajna most partner nélkül vagyok de azért érdekelne a véleményetek!

Legjobb válasz: Ez most itt a reklám helye?! :) Amúgy nem, nem gáz. :)

Ez most itt a reklám helye?! :) Amúgy nem, nem gáz. :)
Engem már meggyõztél, csak elõtte vigyél el vacsizni.
Vagy ponthogy azért érdekelne a véleményünk... :)
ezzel semmi gond nincs ne az életkor határozza meg az életet, hanem az ember és az ember sose legyen öreg 18 évesen ez a véleményem és szerintem még 50 évesen is ez lesz a véleményem :)
Ejj, de tudnám gondozni ezt a tulajdonságodat. :)
Nem ertem ez miert is lenne baj. Szerintem attol, hogy oregszik az ember, meg nem kell minden elvezetrol lemondania. 17L
A kérdező hozzászólása: Ha lánynak, nõnek születtél akkor nem gond, szívesen elviszlek vacsizni. És közben kiderülne, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak és lesz e folytatás. Írjál!
Dehogyis. Miért lenne gond? Örülj neki. Nyilván a partnereid sem panaszkodnak, vagy mégis és ez a baj?

Nagyon gáz ha még nem volt barátom? Pedig 16 éves vagyok, az összes barátnőmnek van barátja. és kezd elég frusztrálni a helyzett.

Nem is csókoloztam még semmi..rokonok is kérdezgetik na már van pasi a láthatáron? és ez kezd idegesíteni:S Meg mondják hogy ilyen szép lánynak hh nincs barátja?.. végén vén lány maradok:-))

Legjobb válasz: Ne idegeskedjetek! Én 16 évesen a teletexten cseteltem, meg smsezgettem a havi 3 ezres keretembõl. Mégse azzal jöttem össze 17 évesen, akivel cseteltem, hanem olyannal a környezetembõl, akirõl nem is gondoltam volna. Elsõ csókom is 17 évesen volt, az elsõ pettingem pedig 21 évesen. Még van idõtök bõven! 24/L

Semmirõl nem maradtál le, nyugi! :) Én 18 évesen jöttem össze az elsõ szerelmemmel(sajna szakítás lett a vége, de hagyjuk:()Ne mások véleménye után menjél, mindenkinek eljön a maga idejében a megfelelõ férfi/nõ!!! :) Tõlem is kérdezték annak idején, amikor annyi idõs lehettem, mint Te, engemet is frusztrált a kérdés, de akkor se tudtak mit tenni!! :) Fel a fejjel!! :) 20/L
Ne idegeskedjetek! Én 16 évesen a teletexten cseteltem, meg smsezgettem a havi 3 ezres keretembõl. Mégse azzal jöttem össze 17 évesen, akivel cseteltem, hanem olyannal a környezetembõl, akirõl nem is gondoltam volna. Elsõ csókom is 17 évesen volt, az elsõ pettingem pedig 21 évesen. Még van idõtök bõven! 24/L
szia:) ne aggódj ezen:) ez egyáltalán nem gáz:) ne mások véleménye szerint élj, akkor járj valakivel, ha készen érzed magad rá:) hidd el, hogy sokkal jobb, hogy még nem volt barátod, mintha már 80 pasin lennél túl:) semmirõl sem maradsz le:)
talán ismerkedjetek össze! :D (kérdezõ+elsõ válaszoló)
16 évesen azon aggódsz, hogy vénlány maradsz? Nem gáz, ha még nem volt barátod, nagyon fiatal vagy még, elõtted az élet. Minek elsietni a dolgokat?
Nekem 19 éves koromig nem volt. És?
ugyanez volt velem is.de amikor már azt mondtam h nem érdekel arra lett egy pasim.16 éves koromban. aztán most lassan 1 éve nincs, 19 vagyok...
nekem sem volt még barátnõm, engem is ugyanígy kérdezgetnek, és engem is ugyanúgy idegesít... :) 16/f
Én 17 éves vagyok, nekem sem volt még barátom és még nem is csókolóztam. Lettek volna jelentekzõk, de nem fogok valakivel azért összejönni, hogy elmondhassam, hogy 'Na, nekem is van ám pasim, nézzen ide mindenki, itt smárolunk a suli közepén!' én valahogy nem vágyom erre, ha találkoznék egy olyan sráccal, aki tényleg nagyon szimpi és jól kijövünk és nem csak a testi dolgokra hajt, akkor természetesen semmi akadálya sem lenne egy kapcsolatnak. Úgy érzem, hogy még semmirõl sem késtem le, szerintem ez ezerszer jobb, mint 13 évesen elvesztetni a szüzességemet.
DEhogy gáz.Nekem 20 évesen volt elõször barátom, vele csókolóztam életemben elõször. Azóta eltelt 9 év, 5 éve házasok vagyunk s van egy 16 hós kisfiunk.Szerelem volt elsõ látásra. :) ) Ne izgulj, neked is eljön majd.
A kérdező hozzászólása: Hu köszi az eddigi válaszokat, most már lenyugottam:DD örülök hogy nem vagyok ezzel egyedül!..
nem gáz. én 17 évesen csókolóztam elõször, mert ki akartam próbálni és szörnyen szar volt az elsõ csók:S de nem bánom, mert legalább tudtam kb. hogy milyen:D azóta nem is volt barátom, most lassan 19 leszek, 2 és fél hónapja van barátom és érdemes volt várni rá..úgyhogy ne kapkodd el, és azért mert a barátnõidnek van, nem kell belemenni.
huh. hát irigyellek a problémáidért, na :) de ne foss, ami késik nem múlik. ismerkedj, ahol csak tudsz, de azért ne vegyél komolyan minden jöttmentet. csak lazán. csók
Nekem sem volt még barátom, és néha rossz, mert szükségem lenne rá, de inkább vagyok egyedül, mint bárkivel. Ne aggódj, leszel még nagyon boldog! ;) 17/L
Tudom mit érzel. Én is voltam így. Sõt, most tavasszal 19 leszek, de kapcsolatom még mindig nem volt, csak ilyen kilengések. 17 évesen volt az 1.csók nálam. (Mondok valamit: mai napig nem tudja az illetõ, h az volt az 1.):D És én is ismerek több lányt is, 18 éveset is, akinek nem volt még komolyabb barátja. Azért tudom én, hogy nehéz tud lenni, ha minden barátnõdnek van barátja, neked nem, na meg akkor még azok a hülye kérdések ppf... Na szóval a lényeg hogy ez nem gáz. Ez van. Kész. 18/L
:D felesleges frusztráltnak lenned...:) én 16 és fél évesen csókolóztam elõször, és nagyon rossz volt, mert egy buliban volt egy olyan fiúval akit 3 órája ismertem...:D vicces volt..:D, és nem is jöttem össze vele késõbb. most 17 éves vagyok és 1 hónapja van komoly barátom...csak most tapasztalgatom a pettinget, és a szexet sem siettetjük:) a bnõidrõl meg anniyt, h 3 legjobb bnõm van, akik már rég elveszítették, és én vagyok a kakukktojás..;) és ezzel nincs is semmi bajom. mert az igaz barátnõk nem piszkálnak ezzel. és annak meg örülj, hogy az ismerõsök azt mondják h szép vagy, mert bizonyára így is van, és azért "nem kelsz el", mert nem vagy egy könnyelmû ribanc, de sajnos a legtöbb pasi lukra játszik. és ez "vénlány dolog" meg sztem vicces...:D ha te is viccnek fogod fel nem fog idegesíteni:) puxx
Ne izgulj, nekem sem volt 18 éves koromig barátom, valahogy sosem jött össze, aztán akkor megismeredtem a jelenlegi férjemmel és én mentem leghamarabb férjhez az osztálytársnõim közül, akik már pedig mióta pasiztak. Ne türelmetlenkedj, a szerelem akkor jön, mikor nem is számitasz rá ;)
16 évesen még tanulnod kell, és ne azon idegesitsd magad, hogy ki mit gondol rolad!Akivel osszetalàlkozol és szeretni fog téged, biztosan tisztelni es becsulni fog, amiért nem egy kiélt kislànnyal fog talàlkozni!Nyugi!
Legyen?:D adj egy MSNt... egyébként ne foglalkozz vele. Nekem 17 évesen volt az elsõ barátnõm. Jó ez így, ne siettesd. 18F
Velem is ez a helyzet, pedig nem vagyok buuta, szerintem csúnya sem, vannak barátaim és többségében szeretnek az emberek... Nem vagyok átlagos, de nem is akarok az lenni. Igen idegesítõ a helyzet, amikor már a saját nagyanyám is azzal "zaklat", hogy biztos sok udvarlóm van meg megfordulnak utánam a pasik, stb. És én is nagyon vágyom már a szerelemre, de nincs senki... És nyomulni meg én nem fogok, van bennem annyi büszkeség; ez a fiúk dolga.:) Tanácsot ugyan nem adtam, de gondoltam írok.:D Nem vagy egyedül:) L16
Utolsó 2 válaszoló! Ugyanebben a cipõben járok, mint Ti, és teljesen egyetértek Veletek. 17 éves vagyok, és még soha nem volt barátom, de nem is haverkodom fiúkkal. Nem tudom, miért, így hozta a sors. :) Mindenesetre bízom benne, hogy egyszer engem is megtalál 1 olyan fiú, akivel kijövünk, és szeretjük egymást. :) 17/L

Ha egy lány 15 évesen el veszti a szüzességét az nagyon gáz? és le kéne tagadnia a barátjai előtt?

Legjobb válasz: Ha már jó ideje együtt vagy a fiúddal, és szeretitek egymást akkor nem gáz ;) 15/f

Ha megfelelõ személlyel megfelelõ helyen akkor nem:) de csk azoknak mond el akikben 100ig megbízol:)
Ha már jó ideje együtt vagy a fiúddal, és szeretitek egymást akkor nem gáz ;) 15/f
Akkor szerintem mehet:)
Hát ha rendes körülmények között.. Nem kocsi hátsó ülésén stb. akkor ezen nincs szégyellni való
Én nem reklámoznám, de, ahogy leírtad, azok alapján persze. :) Csak védekezzetek!
Az hogy 15 évesen elveszti a szüzességét valaki az oké , de hogy egy lány hát , az már pofátlanság.
A kérdező hozzászólása: gzoli98: nem érdekel a kommented!! ;) csá :D sztem nem vagy különbb attól mert te fiú vagy!!
Attól függ , milyen körülmények között
Igen gáz, 15 éves gyerek ne akarjon még szexelni, akkor sem ha ovi óta van barátja, várj még pár évet mikor elég érett leszel, nem kérdezel meg senkit, elég szerelmes, és nem a szüzességed akarod elveszíteni.
Nem gàz! énis 15éves voltam\vagyok. és nem szégyellem mert nagyon szeretem a baràtomat. ne foglalkozz màsokkal, te döntésed:)
Én azért nem reklámoznám mindenkinek, max. akiben tényleg megbízok.
Nem kéne letagadni, meg sem kellene tenni!
A mai világban már nem gáz, szerintem még mindig a 16-17 de inkább a 17 év az elfogadható minimum. Itt inkább az a kérdés, hogy a gyerekeidnek majd miként fogsz mesélni errõl, ha eljön a felvilágosítás ideje. Örülnél e neki, hogy a te példádat követve õk is 15 évesen vesztenék el, sõt, korábban, ha neked ilyenkor lehetett e. Lehet hogy koromhoz képest (22) maradi vagyok, de azért is tartom fontosnak ezt a kérdést, mert éppen a minap kaptam rajta két 12-13 éves forma kölyköt, ahogy rendesen, úgy ahogy kell csinálják az uszoda mögötti cserjésben, amíg egy harmadik õrt állt. Gondolom utána cseréltek vagy nem tudom. Itt a nyári szünet, nem tudnak mit kezdeni magukkal, próbálkoznak. De ez nem is ide tartozik. A lényeg az, hogy hogyan fogod elmesélni a saját történetedet a gyerekeidnek ha eljön az ideje. (Mert tegük hozzá, az nem felvilágosítás, hogy bekötöm a netet aztán hadd fedezze fel a világot magának a gyerek, mint ahogy azt rengetegen tették a 2000-es évek elején.) 22/f
nem gáz de miért tetted fel a kérdést? lehet hogy most bánod? vagy mi? mert ha biztos avgy a dolgodban akkor nem kérdezed..érted!
A kérdező hozzászólása: én vagyok az a 15 éves lány igen és másfél éve vagyunk együtt!! és igen rendes körülmények közt!! szerintetek?
te vagy az a 15 éves lány?
Ez a szüzesség túl korai vagy túl késõi elvesztése?
Szerintem nem az, de persze nem kell nagy dobra verned. Elég ha elmondod a legjobb nõidnek, de Nekik is csak ha akarod természetesen. Én 16 éves vagyok, nemrég volt az elsõ, és egy másik fiúval, szóval nekem "gázabbnak" kéne, hogy legyen, de szeretjük egymást, szóval tökre nem érdekel más véleménye. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!