Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz évesen az, (101 db)

20 éves vagyok beleszeretem egy 13 éves lányba. Tudom hogy nagyon gáz. De az én korosztályom 16-20 évesek nem jönnek be. Szerintettek nagyon gáz? Szerintem semmi az a 7 év. F/20

Legjobb válasz: Hát ha össze jötél vele az nagyobb gáz.. neked is ennyi eszed van hogy egy kislánnyal kezdesz ki.....

Hát ha össze jötél vele az nagyobb gáz.. neked is ennyi eszed van hogy egy kislánnyal kezdesz ki.....
Hát elég gáz hogy egy felnõtt férfi egy gyerekbe szerelmes.. Ha az én lányom lenne, téged biztos megruháználak ha kikezdenél a lányommal..
Ez továbbra sem legális! Nézheted messzirõl. :)
Remélem csak provokálsz....
Ezt csak bebeszéled magadnak... Önbizalomhiányos vagy, és "könnyebb préda" után néztél... Ezzel semmi gond, de ebben az ügyben ne tegyél semmit, inkább kezdj el sportolni...
hát egy 30-37 éves között nem számít... de egy 20 éves már felnõtt, egy 13 éves még kisgyerek... gondolkozz, hülye fogyatékos...-.-" dugd meg jól, remélem, hogy lecsuknak...
Ez hülye neked milyen barátaid vannak te nyomorék a netrõl szedted össze ezeket az elmeroggyant nyomi barátaidat ? 13 évessel mit akarsz kezdeni ? meg a barátod is 11 éves az még kislány te bar.omarcu! az ilyeneknek kéne szétcsapkodni a fejét.
Igen, az lehet hogy furcsa, hogy van egy 11 éves kiskorú és egy 18 éves (pl.) de az már elyáltalán nem hogy egy pl. 30 és egy 30 éves két nagykorú, mert ez teljesen rendben van. Pl a szüleim között is 7 év van... Max 10 év... De ha õ is szeret miért ne? :) )
"Irigyek. A 13 év átmeneti." Igen? Csak hogy ez a kiscsaj kora miatt most még büntetendõ te szerencsétlen. Ráadásul olyan mintha kis pedofil hajlam is benne lenne :S Menstruál már egyáltalán az a gyerek? Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit. De addig hagyd békén, mert még a végén az apukája fogja a kapanyelet beléd dugdosni, ahelyett hogy te dugdosnád a kicsi lányát.
Nekem rögtön a Kölykök címû film jutott az eszembe...de õk csak a bas.ás miatt szedték fel a fiatal szûz lányokat. Ha azt mondod h valóban szereted és a lány a kora ellenére érett akkor idõvel jól is mehet a dolog. Türelem..: )
inkább egy jó pszichológust ajánlanék...
Ez még nagyon sok, de 5 év múlva már nem gáz, akkor már liliom tiprásért nem perel be.
""Irigyek. A 13 év átmeneti." Igen? Csak hogy ez a kiscsaj kora miatt most még büntetendõ te szerencsétlen. " Mi büntetendõ? Írta azt a kérdezõ bárhol is, hogy akár egy ujjal is hozzányúlt? A gondolat - még - nem büntetendõ. Nyugi, a gondolkodás hiánya sem. "Ráadásul olyan mintha kis pedofil hajlam is benne lenne :S" Azért ha ránézel a legtöbb 13 évesre, nem gondolod 13 évesnek. "Menstruál már egyáltalán az a gyerek? " Az mihez számít? Ha 10 évesen menstruál, akkor lövéséretté válik? Ha 16 évesen még nem jön meg neki, akkor még babázzon? "Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit." Tehát ha egy 20 éves csak hozzászól egy 13 éveshez, azt már le kell lõni, mert egy mocsok pedofil állat, de ha elérte azt a bizonyos minimumot, ami 14, akkor már rendben van minden? Ez eléggé begyöpösödött gondolkodásra vall. "De addig hagyd békén, mert még a végén az apukája fogja a kapanyelet beléd dugdosni, ahelyett hogy te dugdosnád a kicsi lányát." Na ez az, hogy szexrõl egy fél szó sem esett. Persze ha neked egy kapcsolat csak szexet jelent, akkor nem lehetsz túl boldog az életben.
A kérdező hozzászólása: Azt mondják az emberek hogy 1-2-3-4-5 év az semmi.
Dehogy betegek, tudják h az éretlen kislányokkal mehet gumi nélkül, úgysem lesznek terhesek! :)
Irigyek. A 13 év átmeneti. Persze most még tényleg durván hangzik, hogy 13 meg 20 éves. Persze azt még meg kell élni, de 20-27? Ilyenre itt eddig senkinek egy rossz szava sem volt. 30-37? 40-47? "Ó, az én szüleim közt is annyi van..." - mennyi ilyen van itt. Persze nehéz kihúzni 13 éves korától mondjuk 25-ig, hogy együtt is maradjatok, de nem lehetetlen. Lecsukni? Ugyanmár... Azért, mert megfogod a kezét (a kezét!!!), még nem fognak lecsukni. Persze akinek az "összejönni" automatikusan a szexet jelenti, az gondolkodhat lecsukáson is.
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem.
A kérdező hozzászólása: A 16 éves haverom is állandóan cukol emiatt hogy egykislányal jöttem össze.
majd 4-év múlva akkor már nem lesz gáz ha tényleg szereted akkor kibírod esetleg barátkozhatsz vele de azt is csak mértékkel különben ne lepögy meg ha pedonak néznek
Majd lecsuknak.
Egy 13 éves lány még gyerek! Max mellette sétálhatnál az utcán kézen fogva, és néha megölelhetnéd, de kb ennyi.
Szerintem ez szánalmas...
A kérdező hozzászólása: Értem hogy gáz de a korosztályom16-20 évesek állandóan csak baromkodnak. A barátom 16 éves és össze jött egy 11 évesel szerintem ez sokkal gázabb mint az enyém.
Betegek vagytok.
Kedves utolsó, nem a kérdezõnek hanem az egyik válaszolónak írtam, mint ahogy az az idézõjelekbõl ki is derül. És igen, igazad van mert egy 20 éves nem gondol a szexre, õk mindig csak kézen fogva beszélgetve andalognak a barátnõjükkel. Az hogy esetleg szexelnek, az teljességgel kizárt... :S ""Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit." Tehát ha egy 20 éves csak hozzászól egy 13 éveshez, azt már le kell lõni, mert egy mocsok pedofil állat, de ha elérte azt a bizonyos minimumot, ami 14, akkor már rendben van minden? Ez eléggé begyöpösödött gondolkodásra vall." Azt írtam hogy LEGALÁBB várja meg a szükséges kort. Nem hiszem hogy egy év változtatna bármin is, de így már nem lenne büntetendõ ha megteszik az utolsó lépést is. "Na ez az, hogy szexrõl egy fél szó sem esett. Persze ha neked egy kapcsolat csak szexet jelent, akkor nem lehetsz túl boldog az életben." A fiatalok szexelnek! Remélem nem törtem össze ezzel a kis lelkivilágod. Isten hozott a valóságban.

Nagyon gáz, ha az ember 20 évesen kezdi az egyetemet?

Szerintem most nem fognak fölvenni, mert eléggé elrontottam az érettségit, úgyhogy jöv?re újra csinálom az adott tantárgyakból. Nagyon gáz, ha els?re nem vesznek fel?

Legjobb válasz: Jó is egy évet kihagyni, dolgozz, tanulj, de szerintem mindenképp elõnyösebb, mint rögtön elkezdeni. Csomóan csinálják, egy évet én is kihagytam gimi után, és nagyon jót tett, újult lelkesedéssel tudtam nekivágni, és úgy érzem, érettebben. Én abban az évben csináltam egy nyelvvizsgát, dolgoztam, és magyarból emeltszintûztem, iszonyú jó volt, hogy a munkán kívül nincs kötöttség, volt pénzem szórakozni, szóval hajrá!

Jó is egy évet kihagyni, dolgozz, tanulj, de szerintem mindenképp elõnyösebb, mint rögtön elkezdeni. Csomóan csinálják, egy évet én is kihagytam gimi után, és nagyon jót tett, újult lelkesedéssel tudtam nekivágni, és úgy érzem, érettebben. Én abban az évben csináltam egy nyelvvizsgát, dolgoztam, és magyarból emeltszintûztem, iszonyú jó volt, hogy a munkán kívül nincs kötöttség, volt pénzem szórakozni, szóval hajrá!
miért kell naponta feltenni egy ilyen idióta kérdést? felvi is megírta, hogy a nappalis elsõsök ÁTLAGéletkora 21-22 év, szóval 20al még átlag alatt vagy. én 26al kezdem most a harmadik félévemet és nem én vagyok a legidõsebb. csak elõnyöm van belõle, hogy kicsit idõsebb vagyok a többségnél.
én is 20 évesen kezdtem el...
én 31 vagy késõbb kezdem, most vok 29 de anyagiakban és idõben nem jön össze a dolog + nekem is javitani kéne a ponthatáremelés miatt.
osztálytársam is most töli a 20-at, mivel vmi nyelvi elõkészítõn volt, meg szerintem évvesztes, és õ is most fogja kezdeni az egyetemet. EGYÁLTALÁN NEM GÁZ!
nem "gáz" kedves Kérdezõ, de lehet, hoy ha dolgoznod is kell, nehezebb. De legyél nagyon szorgalmas, kitartó a készülésben. Mint egy sportoló az edzésben. Legyen napirend, ahhoz tartsd magad: pl:minden nap 6-9-ig tanulsz. Legyenek egyéni tanuláshoz megfelelõ könyveid -(pl.amiben a példák , feladatok megoldása benne van) Lehet, hogy kell egy konzulens tanár, aki néhány órában segít. Kívánom, hogy sikerüljön! sok erõt, kitartást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Sokat fogok tanulni az biztos és egy nyelvvizsga is be van tervezve. A mostani érettségiben az emelt matekot rontottam el, úgyhogy az jövõre mindenképp újra kell csinálnom.

Én egy 167cm magas vagyok, 50 kg, és 22 éves. Kicsit sovány vagyok, és nagyon kicsik a melleim. Nagyon gáz? Vagy az ilyen nők is jók? Én ugy érzem nem is tetszem senkinek ilyen soványan

Legjobb válasz: en mindig ugy voltam vele h a kinezet masodlagos, eppenseggel nekem tetszenek az olyan nok mint te es szerintem nem vagyok ezzel egyedul, teny h kellene felszedned par kilot, de izlesek es pofonok:) a kinezet meg azert masodlagos mert 10 ev mulva ugy is mashogy fox kinezni:)

en mindig ugy voltam vele h a kinezet masodlagos, eppenseggel nekem tetszenek az olyan nok mint te es szerintem nem vagyok ezzel egyedul, teny h kellene felszedned par kilot, de izlesek es pofonok:) a kinezet meg azert masodlagos mert 10 ev mulva ugy is mashogy fox kinezni:)
sportolj, izmosodj (hízz egy kicsit, lehetõleg izmot) ;)
Jó ez csak nem földmûvesnek .)
Ugyanolyan ember vagy, mint a többi, miért ne lennél jó nõ? - amúgy sem egy használati cikk vagy, ami csak egyféle "prototipusban jó". Valóban vékony lehet, de a cicijeid akkor sem fognak megnõni , ha hízol ( legalábbis nem egyenes arányban a hízással) Hugim 18 éves, kb. olyan magas lehet mint te, s ált. 52 Kg - pici cicikkel, és odavannak érte a pasik, mert egy imádnivaló teremtés, nem lehet nem szeretni! Építgesd az önbizalmad !
Én is ilyen alkat vagyok (38kg, 158cm, 14éves), és engem extrán zavar!!!
én 176 cm vagyok és 54 kg. régebben zavart, hogy ilyen magas vagyok, de az már egy cseppet sem. hízni nem tudok, pedig néha többet eszem mint a bátyám. és a cicijeim is nagyon kicsit. ez eléggé zavar. de nem tudok mit csinálni vele, szóval te is csak azt teheted, és elfogadod magad, és imádkozol, hogy esetleg még megnõnek. :)
Tényleg egy kicsit sovány vagy, de azt nem írtad, hogy mekkora az a kicsi mell. Pl. nekem a kis mellû lányok tetszenek. Nyugodj meg és fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Te ugyanolyan értékes ember vagy, mint bárki más. Semmivel sem kevésbé jó!
Én egy 25 éves lány vagyok, 174/54, 84-es mellbõséggel. Nekem sem nagyok a melleim sõt. Szeretnék nagyobbat, és irigylem azokat akiknek nagyobb, de emiatt bizti nem fogok kés alá feküdni, mert a párom úgy imádja õket ahogy vannak, és õ mindig azt mondja, hogy nem kicsi. Hidd el, hogy vannak olyanok akiknek ez tetszik, és különben sem tetszhetsz mindenkinek, mert minden embernek más és más tetszik. Nekem is mondják, hogy de sovány vagy, van aki szerint meg pont jó, örüljek ennek mert az idõ múlásával csak jönnek majd a kilók. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
Nem xd
ne szexeljé' cipõbe'
Lehet eltérés a cipõ felsõ részének kialakításában. Bár 41-es a hosszméret, de a láb boltozata egy felnõtt férfi esetében nagyobb. Elképzelhetõ, hogy a lábat két oldalon szorítani fogja, miközben a hossza elfogadható és elõl nem nyom. Tehát érdemesebb elõször felpróbálni és néhány lépést tenni, mielõtt megveszed.
Én nemértem a kérdést rohädjak meg. A 41-es lábméret mért kicsi? Tény vannak olyanok akiknek 56-os lábuk van, (tapasztaltam) de sztem 39 alatt kicsi az ember lába.
Én lányként vettem csizmát gyerekosztályról, 35-ös lábbal eléggé megszenvedek. Senki meg nem mondta, hogy a gyerekosztályról van, nem rózsaszín csillámos Barbie-s darabot vettem. Gondolom, a te esetedben is vmi vagány, felnõttnek is elmenõ darabról van szó... hajrá! :)
hát én nem értem a kérdést..
Vegyél a 41-es lábadra 46-os cipõt, mert az nem ciki, az a menõ whazze, legalább nem borulsz fel és árvízben is fenntart.
nem ki a fene tudja ezt rajtad kívül??
Kérdezem én, fejemet verve a falba, má' mié' lenne ciki?
Nekem rendszeresen gyerekcipõboltból volt a téli csizmám, mert 8-10 ezerért kaptam olyan minõségût, amit amúgy 20 alatt nem kaptam volna, ha úgy keresem, hogy felnõtt nõi részleg. Szóval szerintem nem gáz. Egyik barátnõm, akinek 36-37es lába van rendszeresen vásárol a gyerekosztályról, mert sokkal kényelmesebb cipõket talál ott "kell valami szaladgálós cipõ" témában, mint a nõi cipõknél. 23 N
szerintem inkább poén :D
Mi ebben a gáz?
en nem zudom miert lenne ez gaz.
Szerintem nem! Vicces inkább!
xD milyen vicces! Akkor nekem is küldi, mert nyáron leszek 20 éves.
A kérdező hozzászólása: Ha lány vagy és megismerkedsz vele, tuti küldeni fogja. :D
Poén !Díjazom.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy ezt nem poénnak szánja. :D
Nem létezik másnak szánni egy ilyen dili számot ! Hacsak nem írkál hozzá valami gonoszat.

Tetszik egy 40 év körüli férfi, én 18 éves lány vagyok, első hallásra biztos azt mondjátok hogy nagyon gáz. (részletek lent). A kérdésem ha elolvastad az egészet. Tényleg gáz? És lenne esélyem nála?

Õ egy kocsma tulajdonos, és beszokott állni a pultba..mi meg oda járunk 2 hónapja azóta tetszik , de nem küls?re hanem a kisugárzása, de az nagyon. Eddig csak pár szót beszélgettünk, azt tudom hogy nincs senkije és gyereke sincs. Szerintetek esélytelen az egész és felejtsem el hogy összejön mert lehetetlen a korkülönbség miatt, vagy van egy kis esély?

Legjobb válasz: szerintem nem gáz legalább is nekem nem :D mert én is ugyan így vagyok.18 éves vagyok és szerelmes egy 41 éves pasiba. Viszont én több mint 3 éve ismerem.Nagyon aranyos meg minden.Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki. Szóval ha te komolyan gondolod ne add fel ;)

szerintem nem gáz legalább is nekem nem :D mert én is ugyan így vagyok.18 éves vagyok és szerelmes egy 41 éves pasiba. Viszont én több mint 3 éve ismerem.Nagyon aranyos meg minden.Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki. Szóval ha te komolyan gondolod ne add fel ;)
Szerintem az ilyen korkülönbséges kérdésekre az életkorotokból nem lehet megmondani összeilletek-e meg van-e értelme. Ha ismerném valamennyire az úriembert és téged is már normális véleménnyel szolgálhatnék. Mondjuk ha a lányom lennél így elsõ hallásra nem lennék valami boldog a dologtól :) de ez csak az én véleményem. 21F
A kérdező hozzászólása: Akkor megérte az a 3 év :) Grat hozzá remélem sokáig együtt lesztek :) És titokban találkoztok, vagy hogy csináljátok(ha mások nem tudják)? Anyukád meg mamád biztos jó fejek lehetnek ha elfogadják, az én szüleim ilyen téren szerintem konzervatívak vagy régi módiak (nem tudom melyik lenne rá a megfelelõ szó) :)
Hát igen titokban úgy mondd bár anyum tud róla meg a barátaim is tudnak róla.Szóval az én részemrõl nem igazán titkos.Inkább még az õ részérõl az :D Én is remélem hogy sokáig együtt leszünk és semmi baj nem lesz.Te meg szerintem tényleg ne add fel ;) Sõt...kezdeményezz!Beszélgess vele kicsit.:)
A kérdező hozzászólása: Végül is az a legkevesebb hogy ki tudja meg ki nem :) Biztos nem lesz semmi ha szeretitek egymást :) Nem adom fel, áá olyan jó, hogy ezeket leírtad most már kezdem elhinni hogy összejöhet. A tanácsot is köszi, nem vagyok az a kezdeményezõs típus de majd most szombaton megpróbálom :)
Hát igen mondjuk engem nem érdekel ki tudja meg és hogy ki mit gondol az a lényeg én szeretem. :) Nincsmit!:) Remélem minden jól sikerült. Amúgy én sem voltam egy kezdeményezõ típus de mivel õ nem kezdeményezett gondolom azért mert azt hitte elutasítanám ezért megtettem én :) Szóval kitudja lehet tetszel neki de õ nem mer lépni feléd hisz nem tudja hogy te mit reagálnál az õ közeledésére. Szóval mindent bele és sok szerencsét! ;)
A kérdező hozzászólása: Igazad van az a legfontosabb hogy szeretitek egymást akinek nem tetszik levansz...... :) Lehet õ is úgy van vele mint én, hogy a korkülönbség miatt nem lép, akkor lépek én hátha tetszek neki. Köszi szépen még egyszer, remélem szerencsém lesz :)
csatlakozom az utóbbiakhoz, szerintem sem gáz. nagyon sok ilyen kapcsolatot ismerek, pl. nagybátyám és a felesége közt 20 év van, plusz a családban még van egy pár akik közt 30(!), vannak gyerekeik is, és boldogok. ne törõdj a rosszindulatú hozzászólókkal, õk csak azért ítélik ezt el, mert nem történt ilyesmi velük, és lehetetlenségnek tartják, hogy megfogja õket egy náluk sokkal idõsebb egyén személyisége.pedig velük is simán megeshet, és akkor majd rohannak ide tanácsot kérni... szal próbáld meg! aszondom :) jaaa, és szarj le mindenkit.
A kérdező hozzászólása: 10:25 Köszi a választ :) Igazad van végül is bárkivel megeshet, hogy sokkal idõsebb/fiatalabb személybe szeret bele. Megpróbálom, akinek nem tetszik ne nézze ennyi. Egyébként azt hittem hogy mindenki azt fogja mondani hogy "úristen" ezért tettem fel a kérdést, de örülök hogy azt írjátok próbáljam meg :)
Hát igen én is meglepõdtem magamon meg ugye nekem is ott volt az eszembe az hogy úristen mit fognak szólni a szülõk, barátok... de nagy meglepetésemre elfogadták és soha nem bántottak vagy bántanak emiatt :)
A kérdező hozzászólása: 01:52 ez a része nem érdekel, hogy mit minek hívnak.
Hát most együtt vagyunk igen :) Bár elég sokat kellett küzdenem úgy mondd érte. (3 évet)és most vagyunk együtt egy 5 hónapja. Errõl nagyon még senki nem tud bár anyum meg mamám igen.Õk nem is haragudtak mert úgy voltak vele hogy ez biztos csak egy múló dolog de már rájöttek hogy nem mert komolyan gondolom.Így elfogadják szerencsére :)
A kérdező hozzászólása: Velem se volt még soha ilyen hogy 40 körüli pasi tetszik, meg is lepõdtem most magamon, de ez van :)
A kérdező hozzászólása: "Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki." Dettó :) Pont ugyanígy vagyok vele én is. És õ is szerelmes beléd? Vagy együtt vagytok? Egyébként köszi hogy ezt leírtad máris jobb kedvem lett :)
Örülök neki XD amúgy a 01:48-as vagyok. Nekem nem minden 40 éves pasi tetszik és kell.Csak õ az egyetlen és õ is marad remélem.:D
amúgy ezt gerontofíliának hívják. a pedofília ellentettje.
A kérdező hozzászólása: 01:31 ha komoly nem lehet akkor elfelejtem.. de reménykedek.
A kérdező hozzászólása: 01:20: Az "úriembert" én sem ismerem mert 1-2 beszélgetésbõl nem lehet megismerni valakit, csak annyit tudok mondani, hogy aranyos eddig nem találtam kivetni valót a belsõ tulajdonságaiban. Ha össze jönnénk én csak komoly kapcsolatra gondolok, nem volt soha egy éjszakás kalandom nem vagyok az a fajta.. ezzel azt akarom mondani, hogy nem úgy tetszik, hogy jövõhéten már másik fiú kell és így tovább.. :) a szüleim az már más téma bele se merek gondolni mit szólnának.. de mindent meg lehet beszélni :)
szerintem felejtsd el. komoly dolog szerintem eleve nem nagyon lehet belõle, hiszen tényleg a lánya lehetnél.
Szia!:) Lett valami azóta?:) Uh, örülök hogy nem csak én vagyok hasonló helyzetben. Soha nem az idõsebbek tetszettek, vagy nálam fiatalabbal(!), vagy kb egyidõssel jártam eddig, de most megtetszett apukám egyik barátja.. illetve hát nagyon erõs vonzódást érzek:) És 18, 5 éves vagyok, a pasi meg 40 körüli, bár igazából letagadhatna nyugodtan sok-sok évet, mert nagyon jól néz ki:) Volt felesége, de már elváltak, szóval ez sem gond. És tudod mi a vicces (és egyben kiakasztó)?:) Az hogy én is tetszem a pasinak.:) Persze nem lépett semmit se, ki tudja akarna-e bármit is egy ilyen "kislánytól" mint én..:( De két hét múlva elvileg lesz esélyem kideríteni, vagyis egy helyre megyünk szórakozni:) Persze tudom hogy ha sikerülne is elcsábítani azzal nagyon sok problémát indítanék el, szüleim kiakadnának.. elvégre az apám is lehetne - DE, nem az!:D Kíváncsi vagyok nálad történt-e valami fejlemény?:) (Egyébként én nem komoly kapcsolatot tervezek az illetõvel, csak valami "lazát"..:) furán hangzik de egy ideje már nagyon kiábrándultam a komoly kapcsolatokból. És mikor éljek, ha nem most?:P)

Az nagyon nagy gáz, hogyha egy 14 éves fiú beleszeret egy 10 éves lányba?

nem úgy kell elképzelni a dolgot hogy egy ilyen kis semmittudó értelmetlen kis 10 éves lány... A Lány nagyon is értelmes meg minden... Tisztában van a dolgokkal, nem úgy mint az "átlag". Szeretném kérdezni, hogy helyeslitek-e ezt a dolgot...

Legjobb válasz: Igen gáz. Nagyon gáz!

Igen gáz. Nagyon gáz!
Fiatal még ehhez, õ még tényleg kislánynak számít :) Tuti hogy nem húzná sokáig a kapcsolat, ha lenne..meg mit csinálnál egy kislánnyal?:D Nem gáz, a szerelem ilyen, de semmiképp ne kérd meg, hogy járjatok...adj neki vagy 3 évet.
Kit érdekel, hogy szép???? Ez mire magyarázat?
A kérdező hozzászólása: 1. Nem rólam van szó - 2. Úgy tudom, nagyon szép kislány. Ezeket a válaszokat továbbítom az illetõnek.
én elhiszem, h beleszerettél, de te még kamasz gyerek vagy, õ meg gyerek gyerek, szóval, ne tegyél semmit, mert attól, h tudja, mi lehet a szex, még nem érett rá, és kb. 16-17 éves koráig nem is lesz az
Igen, egy 10 éves kisleány nagyon értelmes lehet... Fel tudja venni egyedül a kabátját, vagy mire gondolsz? Esetleg beteszi a mosogatóba a használt poharát? Szépen, folyékonyan tud olvasni? Hagyd szerencsétlent, még az is legalább 2 év, mire egyáltalán elkezd menstruálni és nõni kezd a cicije. Még te is gyerek vagy egy kapcsolathoz, hát még õ. Ha én lennék a kislány anyja, eltörném a kezedet. Remélem, az õ anyja is így van ezzel. Beteg áltat.
Szerintem nem az :) hát ismerkedjetek, barátkozzatok :) õ is így érez? 20/f
Kíváncsi vagyok, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezhet egy 10 éves kislány, amelyek alapján bele lehet szeretni...
Nem. 14 évesen te már kezdesz érdeklõdni a lányok iránt, neki viszont ez még túl korai. Legalább 3 év kell neki, hogy eljusson arra a szintre, ahol te most vagy. Késõbb már nem lenne hatalmas probléma ez a korkülönbség, mondjuk 20-16 esetében, de most még fényévekre vagytok egymástól.
Ha 13 lenne is gáz lenne, mert még kiskorú és megrontod! Gondolkozzál már!

Szerintetek gáz, ha egy fiúnak "baba" arca van és emiatt nem néz ki 16-nak, csak pl 14-nek? És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?

Kérlek mindkett?re válaszoljatok!!! Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.

Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.
Egyáltalán nem gáz...:) örülj neki...én pl.15 éves csajszi vagyok és van mikor 20nak néznek...na ez az ami gáz...:S pedig semmi érdekes nincs rajtam nem festem magam néha vasalom a hajam vagy göndörítem...átlagos ruhát hordok csõszárú farmer top pulcsi deszkás cipõ vagy épp torna cipõ...:S és ha a korodnál kevesebbnek nézel az nem jelenti azt hogy 2 év múlva érett leszel...:) szerintem örülj annak hogy baba arcod van sok csajszi szereti :)
A kérdező hozzászólása: Köszikee! :)
Általában ha valakinek baba arca van az olyan is marad. De ez nem baj, különbözõek vagyunk. Van, akinek pont az tetszik. Egyébiránt még bõven változhat az arcod, felesleges ezzel törõdnöd. Esetleg a továbbiakban majd variálhatsz az arcszõrzettel, hátha sikerül karakteresebbé varázsolni. Amúgy szerintem sincs sok különbség egy 14 és egy 16 éves fiú arca között. Egy 16 és egy 30 éves férfi arca között annál inkább. :) "És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?" Jaj ez a sok hülyeség, amit terjesztenek... Arra gondolsz, hogy késõbb hirtelen, sokszorosan érettebb lesz az arcod? :DD Nem.

Az nagyon gáz hogy 25 évesen gyereket akarok?

Lehet,hogy még fiatal vagyok,de sokan már 18 20 éves korban is szûlnek.

Legjobb válasz: de hogy gáz! az én nõvérem is 25 évesen szült. ne hagyd h anyukád irányítsa az életed ennyi idõsen. persze a körülményeket nem ismerem! állj a sarkadra. (ezzel nem akarok senkit megsérteni)

de hogy gáz! az én nõvérem is 25 évesen szült. ne hagyd h anyukád irányítsa az életed ennyi idõsen. persze a körülményeket nem ismerem! állj a sarkadra. (ezzel nem akarok senkit megsérteni)
Ha van saját kereseted, külön élsz a szüleidtõl és van egy stabil, boldog kapcsolatod, akkor nem korai. Szerintem a legjobb kor, én 25 évesen már szeretnék terhes lenni az elsõ babámmal.
A kérdező hozzászólása: Igen van lakásunk, nem alberletben lakuk dolgozzunk mindketten.Ketten 280.000 keressunk, de igy sem eleg mindenre.Sajnos mostanaba eleg sokat veszekszunk a penz miatt, szóval tenyleg meg kel valogatni az embernek, HOGY KINEK IS SZÛL.
Az a gáz, hogy ennyire anyukád irányít. Felnõtt vagy. Ha gyereket akarsz teremtsd meg a megfelelõ anyagi és érzelmi hátteret és szülj távol a szülõktõl. Én 20 és 23 évesen szültem, külön laktam.
20-25 között idális szülni-
25 évesen szültem, nem éreztem korainak. Most 30 vagyok, nyáron 5 éves lesz a fiam, minden rendben. Ha szeretnéd, a párod is, és háttér is van, akkor ne foglalkozz a kívülállókkal.
23 voltam, mikor terhes lettem. 24éves voltam mikor megszületett:-) most 5 hónapos és 25 vagyok:-)! De fura így leírni:-)!! Én úgy gondolom, akkor vállalj gyermeket amikor úgy érzed, hogy jöhet. Anyagiak, érettség, kapcsolat:-)
25 évesen lettem terhes :) mi terveztük a babát, de a férjemmel, nem pedig anyukámmal :D nekem 2 munkahelyem volt, 9. hónapig dolgoztam napi 16 órát, férjem napi 14-15 órát, lakásunk volt, és már 3 éve külön laktunk a szülõktõl... nem gondolom korainak, most 30 vagyok, most tervezzük, hogy lassan jöhetne a kistesó (2 éves korában visszamentem dolgozni, persze csak az egyik helyre)
Szia! 25 évesen teljesen rendben van ha babát vállaltok ha minden adott hozzá( anyagiak, stabil kapcsolat ). Te felnõtt nõ vagy, állj a sarkadra, nem anyukádnak szülnél hanem magadnak és már egyáltalán nem tilthatja meg neked, hogy mit teszel és mit nem. Már külön életed van Te irányítsd ne pedig más! :-)
És az sem mellékes, hogy fiatalabb anyaként még sokkal több energiánk van, egy idõsebb nõ is lehet szuper anya, csak az évek elõrehaladtával fogynak az energiák, sajnos.. Elõzõ voltam.
Egyáltalán nem korai! Én 26 evesen szültem! És csak azert nem elobb, mert nem volt hozza megfelelõ apa. Ha a férjemet elobb ismerem meg, biztos korabban is bevallaltam volna. Szerintem az az irtó fontos, hogy meglegyen hozza a megfelelõ társ, akibõl jó apa lesz. Egyébként egyáltalán nem bánom, hogy koran lettem anya, imadom a kisfiam, és az élet azóta lett teljes számomra, megtapasztaltam mi a szeretet legmélyebb minõsége, ez csodálatos! Most 28 vagyok, és idén születik meg 2. Kisfiam! Hallgass a szivedre
nem
Dehogy gáz. benne vagy a korba nem tizen éves vagy. ha van egy stabil párkapcsolatod akkor semmi gond. innentõl már a Te dolgod.
Nem bár gondolkodásod elég gyerekes még.
nincs ezzel semmi baj. Anyukáddal van a baj. Mi 23 és 25 voltunk, mikor a kisfiunk megszületett. 28/F
Miért lenne gáz, nagyon is ideális, tudod szerintem az a probléma ha valaki 40 évesen szüli elsõ gyerekét, aztán nagymamakorúként még csak egy tizenéves gyereke lesz.
Abban az esetben nem gáz, ha van stabil párkapcsolatod, van biztos munkahelyed, és meglévõ egzisztenciába szülsz. Nem csak durr bele bumm módra.
én is így vagyok vele, csak még fiatalabb vagyok. Szerintem se gáz! Mi csak az egyetem végét várjuk, aztán hajrá :) 25 évesen, ha nem anyukáddal élsz, hanem a leendõ baba apjával, nem gondolom, hogy anyukádra kellene hallgatni. Nehogy már õ mondja meg, hogy mikor lehet gyereked, aszerint, hogy õ mikor akar unokázni...
Én 26 évesen szültem. Ha szeretnél babát, és van egy férfi akivel szeretitek egymást, akkor semmi akadálya! Sok sikert, és boldogságot!
Szia! Szerintem errõl nem anyukádnak kell döntenie. A Te életed és nem az övé. Ha van hozzá apuka és komolyan szeretitek egymást, akkor nem érdemes sokat várni, mert tényleg szar lenne 50 évesen elsõbe küldeni a gyereket... Nem vagy fiatal, hidd el! Vagy ha úgy gondolod, akkor lehet, tényleg várnod kellene vele. Én 22 évesen szültem. Most lesz egy éves a kislányom. Persze nem ismerem a hátteret, hogy milyen az apuka, megvan-e a biztos munkahelyetek hozzá, lakás, stb.... úgyhogy nem is akarlak beleugrasztani semmibe. Én csak az életkorról nyilatkozom :) Az én anyám el akarta vetetni velem a picit. Ezt utólag tudtam meg nemrég. Olyan mérges még soha nem voltam életemben mint akkor. Mit képzel az ilyen? Persze neki nem mondtam, mert nem akarom bántani. Mindenesetre imádja a kiscsajt, viszi ide-oda, ha nem veszem észre megpróbálja kisajátítani. Persze sose sikerül neki. Egy kisbabának senki nem tud ellenállni. Újra felébred az anyai ösztön. Én már tervezem a következõt.

Ha egy lánynak 16 évesen nem volt pasija az nagyon gáz?

Azért kérdezem mert a legtöbb bn?mnek már volt legalább 1...

Legjobb válasz: 21 évesen volt elõször barátnõm... akkor én mekkora gáz lehetek xD

21 évesen volt elõször barátnõm... akkor én mekkora gáz lehetek xD
Te gáznak érzed? Nem? Akkor nem az! Nekem sem volt még barátnõm, és nem érzem gáznak, pedig idõsebb is vagyok picivel mint te. Hogy más mit gondol errõl az meg nem érdekel. :)
szia szerintem sem gáz...én is 16 éves lány vagyok és még nekem sem volt soha barátom igaz néha jó lenne ha lenne egy pasim, de majd egyszer lesz :D szóval ne aggódj
Nemgáz, emiatt ne aggódj ráérsz még fiúzni, nem hajt a tatár. 17/F
miért lenne gáz? mondj egy okot. :)
az a gáz hogy ilyen hülye kérdést fel mersz tenni!most eg ostoba kis liba vagy, de errõl nem tehetsz, én egyszerûen azt mondom, ne próbáld magad másokhoz hasonlítani, mikor te önmagad vagy, lehet szárnypróbálgatásokat ereszteni ilyen korban, nyilván a ribi barátnõid orrba szájba kúrogatnak már, na belõlük lesznek a kiélt 20-on évesek, hacsak tényleg bele nem szeretnek valakibe és meg nem állapodnak mellette, de a saját tempódat ne erõltesd túl, várd ki az igazit. Csókolózni meg cicit simogatni meg igazándiból érzéssel kell, ebben nem maradsz le semmirõl, jön majd magától.
Az a gáz, hogy azt gondolod, hogy ez gáz!
ajj naponta kérdeezitek gáz-e hogy 14 évesen nem csókolóztam gáz e 17 évesen szûzneklenni...bla bla...ugyan már 16 év az nem olyan sok
Nem gáz. :) 15/f
Nem gáz!
Egyáltalán nem gáz. 21/L
Nem gáz. 1 napra lehetek a pasid.(holnap 3ig ) Aztán majd dicsekedhetsz te is. :D
nekem se volt még, szintén 16 vagyok:) valahogy nem jön össze rendes kapcsolat, csak ilyen flörtölgetések stb:) de ez sem rossz:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!