Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz évesen (325 db)

Tetszik egy 40 év körüli férfi, én 18 éves lány vagyok, első hallásra biztos azt mondjátok hogy nagyon gáz. (részletek lent). A kérdésem ha elolvastad az egészet. Tényleg gáz? És lenne esélyem nála?

Õ egy kocsma tulajdonos, és beszokott állni a pultba..mi meg oda járunk 2 hónapja azóta tetszik , de nem küls?re hanem a kisugárzása, de az nagyon. Eddig csak pár szót beszélgettünk, azt tudom hogy nincs senkije és gyereke sincs. Szerintetek esélytelen az egész és felejtsem el hogy összejön mert lehetetlen a korkülönbség miatt, vagy van egy kis esély?

Legjobb válasz: szerintem nem gáz legalább is nekem nem :D mert én is ugyan így vagyok.18 éves vagyok és szerelmes egy 41 éves pasiba. Viszont én több mint 3 éve ismerem.Nagyon aranyos meg minden.Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki. Szóval ha te komolyan gondolod ne add fel ;)

szerintem nem gáz legalább is nekem nem :D mert én is ugyan így vagyok.18 éves vagyok és szerelmes egy 41 éves pasiba. Viszont én több mint 3 éve ismerem.Nagyon aranyos meg minden.Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki. Szóval ha te komolyan gondolod ne add fel ;)
Szerintem az ilyen korkülönbséges kérdésekre az életkorotokból nem lehet megmondani összeilletek-e meg van-e értelme. Ha ismerném valamennyire az úriembert és téged is már normális véleménnyel szolgálhatnék. Mondjuk ha a lányom lennél így elsõ hallásra nem lennék valami boldog a dologtól :) de ez csak az én véleményem. 21F
A kérdező hozzászólása: Akkor megérte az a 3 év :) Grat hozzá remélem sokáig együtt lesztek :) És titokban találkoztok, vagy hogy csináljátok(ha mások nem tudják)? Anyukád meg mamád biztos jó fejek lehetnek ha elfogadják, az én szüleim ilyen téren szerintem konzervatívak vagy régi módiak (nem tudom melyik lenne rá a megfelelõ szó) :)
Hát igen titokban úgy mondd bár anyum tud róla meg a barátaim is tudnak róla.Szóval az én részemrõl nem igazán titkos.Inkább még az õ részérõl az :D Én is remélem hogy sokáig együtt leszünk és semmi baj nem lesz.Te meg szerintem tényleg ne add fel ;) Sõt...kezdeményezz!Beszélgess vele kicsit.:)
A kérdező hozzászólása: Végül is az a legkevesebb hogy ki tudja meg ki nem :) Biztos nem lesz semmi ha szeretitek egymást :) Nem adom fel, áá olyan jó, hogy ezeket leírtad most már kezdem elhinni hogy összejöhet. A tanácsot is köszi, nem vagyok az a kezdeményezõs típus de majd most szombaton megpróbálom :)
Hát igen mondjuk engem nem érdekel ki tudja meg és hogy ki mit gondol az a lényeg én szeretem. :) Nincsmit!:) Remélem minden jól sikerült. Amúgy én sem voltam egy kezdeményezõ típus de mivel õ nem kezdeményezett gondolom azért mert azt hitte elutasítanám ezért megtettem én :) Szóval kitudja lehet tetszel neki de õ nem mer lépni feléd hisz nem tudja hogy te mit reagálnál az õ közeledésére. Szóval mindent bele és sok szerencsét! ;)
A kérdező hozzászólása: Igazad van az a legfontosabb hogy szeretitek egymást akinek nem tetszik levansz...... :) Lehet õ is úgy van vele mint én, hogy a korkülönbség miatt nem lép, akkor lépek én hátha tetszek neki. Köszi szépen még egyszer, remélem szerencsém lesz :)
csatlakozom az utóbbiakhoz, szerintem sem gáz. nagyon sok ilyen kapcsolatot ismerek, pl. nagybátyám és a felesége közt 20 év van, plusz a családban még van egy pár akik közt 30(!), vannak gyerekeik is, és boldogok. ne törõdj a rosszindulatú hozzászólókkal, õk csak azért ítélik ezt el, mert nem történt ilyesmi velük, és lehetetlenségnek tartják, hogy megfogja õket egy náluk sokkal idõsebb egyén személyisége.pedig velük is simán megeshet, és akkor majd rohannak ide tanácsot kérni... szal próbáld meg! aszondom :) jaaa, és szarj le mindenkit.
A kérdező hozzászólása: 10:25 Köszi a választ :) Igazad van végül is bárkivel megeshet, hogy sokkal idõsebb/fiatalabb személybe szeret bele. Megpróbálom, akinek nem tetszik ne nézze ennyi. Egyébként azt hittem hogy mindenki azt fogja mondani hogy "úristen" ezért tettem fel a kérdést, de örülök hogy azt írjátok próbáljam meg :)
Hát igen én is meglepõdtem magamon meg ugye nekem is ott volt az eszembe az hogy úristen mit fognak szólni a szülõk, barátok... de nagy meglepetésemre elfogadták és soha nem bántottak vagy bántanak emiatt :)
A kérdező hozzászólása: 01:52 ez a része nem érdekel, hogy mit minek hívnak.
Hát most együtt vagyunk igen :) Bár elég sokat kellett küzdenem úgy mondd érte. (3 évet)és most vagyunk együtt egy 5 hónapja. Errõl nagyon még senki nem tud bár anyum meg mamám igen.Õk nem is haragudtak mert úgy voltak vele hogy ez biztos csak egy múló dolog de már rájöttek hogy nem mert komolyan gondolom.Így elfogadják szerencsére :)
A kérdező hozzászólása: Velem se volt még soha ilyen hogy 40 körüli pasi tetszik, meg is lepõdtem most magamon, de ez van :)
A kérdező hozzászólása: "Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki." Dettó :) Pont ugyanígy vagyok vele én is. És õ is szerelmes beléd? Vagy együtt vagytok? Egyébként köszi hogy ezt leírtad máris jobb kedvem lett :)
Örülök neki XD amúgy a 01:48-as vagyok. Nekem nem minden 40 éves pasi tetszik és kell.Csak õ az egyetlen és õ is marad remélem.:D
amúgy ezt gerontofíliának hívják. a pedofília ellentettje.
A kérdező hozzászólása: 01:31 ha komoly nem lehet akkor elfelejtem.. de reménykedek.
A kérdező hozzászólása: 01:20: Az "úriembert" én sem ismerem mert 1-2 beszélgetésbõl nem lehet megismerni valakit, csak annyit tudok mondani, hogy aranyos eddig nem találtam kivetni valót a belsõ tulajdonságaiban. Ha össze jönnénk én csak komoly kapcsolatra gondolok, nem volt soha egy éjszakás kalandom nem vagyok az a fajta.. ezzel azt akarom mondani, hogy nem úgy tetszik, hogy jövõhéten már másik fiú kell és így tovább.. :) a szüleim az már más téma bele se merek gondolni mit szólnának.. de mindent meg lehet beszélni :)
szerintem felejtsd el. komoly dolog szerintem eleve nem nagyon lehet belõle, hiszen tényleg a lánya lehetnél.
Szia!:) Lett valami azóta?:) Uh, örülök hogy nem csak én vagyok hasonló helyzetben. Soha nem az idõsebbek tetszettek, vagy nálam fiatalabbal(!), vagy kb egyidõssel jártam eddig, de most megtetszett apukám egyik barátja.. illetve hát nagyon erõs vonzódást érzek:) És 18, 5 éves vagyok, a pasi meg 40 körüli, bár igazából letagadhatna nyugodtan sok-sok évet, mert nagyon jól néz ki:) Volt felesége, de már elváltak, szóval ez sem gond. És tudod mi a vicces (és egyben kiakasztó)?:) Az hogy én is tetszem a pasinak.:) Persze nem lépett semmit se, ki tudja akarna-e bármit is egy ilyen "kislánytól" mint én..:( De két hét múlva elvileg lesz esélyem kideríteni, vagyis egy helyre megyünk szórakozni:) Persze tudom hogy ha sikerülne is elcsábítani azzal nagyon sok problémát indítanék el, szüleim kiakadnának.. elvégre az apám is lehetne - DE, nem az!:D Kíváncsi vagyok nálad történt-e valami fejlemény?:) (Egyébként én nem komoly kapcsolatot tervezek az illetõvel, csak valami "lazát"..:) furán hangzik de egy ideje már nagyon kiábrándultam a komoly kapcsolatokból. És mikor éljek, ha nem most?:P)

Nagyon gáz, ha 17 évesen még szűz vagyok, és még nem volt komolyabb kapcsolatom?

Azért kérdezem, mert olvastam, hogy 13-15 éves lányok már rég lefeküdt a barátjukkal. Nekem meg még egy komoly kapcsolatom sem volt.

Legjobb válasz: 13-15 éves lányuk már rég lefeküdtek a barátjukkal, neked még egy komoly kapcsolatod sem volt? az gáz, mert nekik sem volt még komolyabb kapcsolatuk, általában, csak összedugták a nemi szervüket, nehogy gáz legyen, mindez viszont neked még nem gáz!:) Még egy 20 éves csajszinak sem gáz, ha épp akart volna pasit de valami miatt nem úgy alakultak a dolgok.

13-15 éves lányuk már rég lefeküdtek a barátjukkal, neked még egy komoly kapcsolatod sem volt? az gáz, mert nekik sem volt még komolyabb kapcsolatuk, általában, csak összedugták a nemi szervüket, nehogy gáz legyen, mindez viszont neked még nem gáz!:) Még egy 20 éves csajszinak sem gáz, ha épp akart volna pasit de valami miatt nem úgy alakultak a dolgok.
Nekem ez az elsõ kapcsolatom, sõt kapaszkodj meg :-) 17 évesen csókolóztam elõször... Addig nem jött össze, nem volt senkim..Sosem éreztem ezt gáznak, mert tudtam, hogy majd eljön az ideje... Semmirõl sem maradtam le, sõt sokkal jobb így.Jobb, mintha már 14 évesen túllennék mindenen. Nem gáz, és nem ciki! 18/L
Nem gaz egyaltalan! Csak ez a meno, ez a divat. Mindenki szexel (aztan mennek az abortuszra!) es a cigi, pia meg a tobbi felnottnek valo dolog. Majd kesobb te is rajossz, hogy ez az igazsag! A 13-15 evesek vaganykodnak, hiszen mar nem gyereknek erzik magukat, de meg nagyon messze vannak a felnott gondolkozastol. Csak ok azt hiszik, hogy aztaltal, hogy lefekszenek valakivel (gondolom milyen lehet ket 14 eves egyutt:) ))}}}mar felnottnek is szamitanak. Ne foglalkozz senkivel, majd eljon a te szerelmed is!
Barátnõm 22 éves és nem rég vesztette el. Nem ciki, hogy még szûz vagy, sõt becsülendõ. Kérdeznék valamit, ha az lenne a menõ, hogy tûzbe kell ugrani, te is megtennéd?
Gondolkozz már egy kicsit :P A szex elvileg 18+ téma; oké, hogy nem mindenki vár addig, de azért egy 13 éves kislánynak még abszolút nem való. Az a gáz, hogy az ilyen gyerekek azt hiszik, attól lesznek menõek, ha lefekszenek valakivel. A szex lényege nem az, hogy felnõttesebbnek tûnj, hanem az, hogy együtt légy azzal, akit szeretsz. Egy 13 éves gyerek még szellemileg éretlen ahhoz, hogy ezt teljes egészében meg tudja élni, csak annyit lát, hogy a nagyok is ezt csinálják, és szépen kikövetkezteti, hogy ha õ is csinálja, attól nagyobb lesz.
Hát ha errõl csak most hallasz majdnem felnõtten akkor nemtudom hol élsz.
Nagyon gáz! Menj gyorsan és old meg magad, mert még szó szerint elsullyedsz a szégyenben! Nem is tudom elképzelni, hogy véthettél ilyen nagy hibát?? 17 évesen már régen 3 gyerekes családanyának kellene lenned! Szégyeld magad!
szerintem nem gáz sõt dicséretre méltó!!- orülök h még van ilyen ember aki nem vsztette el ezt a fajta kincset már 13 éves korában.--- semmit nem kell sietetni mert ehez fel kell nõni és éretnek is kell lenni!-- amit nem hiszem hogy 10-en éves korban ellehte sajátítani.- én abban hiszek hogy a házasság elõtti szex, intimitás nem ér annyit hoggy megfosszuk majd házastársunkat a közös élménytõl. a férfiak nem egy használt rongyot akarnak, hanem egy megbecsûlt érett személyt!
Szerintem az a gáz, ha valaki 13-15 évesen rég lefeküdt a barátjával. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 2. válaszoló: Nem, nem ugranék. xD 3. válaszoló: Nem most hallok errõl elõször, csak most mertem megkérdezni.
Ez egyszerûen szörnyû. :D Gáznak tartod magad? Nem? Azt mondtad, hogy NEM? Jó válasz. Nem kell hogy mások befolyásoljanak. Én sem tartom magam gáznak. (Igaz, van barátom, aki szolidan érdeklõdött az érintettségem felõl és most türelmesen vár.) Nem vagy lekésve semmirõl. Az a gáz, amikor 20 éves korodban kiéltek téged a pasik és nem fogsz kelleni senkinek.
Kisanyám Én 22 férfiember vagyok papíron, de pont amiatt, hogy egy 1.5 hónapos kapcsolatomon kívûl nem volt más, emellett még szûz is vagyok, nem tartom magam annak. De Te még csak 17 vagy majd ha 20 fölött jársz, és akkor is ugyanez lesz a helyzet, akkor elkezdhetsz "aggódni" , de addig, nincs miért.
hopsz helyesbítek: 22 éves Elõzõ voltam.

20 éves vagyok beleszeretem egy 13 éves lányba. Tudom hogy nagyon gáz. De az én korosztályom 16-20 évesek nem jönnek be. Szerintettek nagyon gáz? Szerintem semmi az a 7 év. F/20

Legjobb válasz: Hát ha össze jötél vele az nagyobb gáz.. neked is ennyi eszed van hogy egy kislánnyal kezdesz ki.....

Hát ha össze jötél vele az nagyobb gáz.. neked is ennyi eszed van hogy egy kislánnyal kezdesz ki.....
Hát elég gáz hogy egy felnõtt férfi egy gyerekbe szerelmes.. Ha az én lányom lenne, téged biztos megruháználak ha kikezdenél a lányommal..
Ez továbbra sem legális! Nézheted messzirõl. :)
Remélem csak provokálsz....
Ezt csak bebeszéled magadnak... Önbizalomhiányos vagy, és "könnyebb préda" után néztél... Ezzel semmi gond, de ebben az ügyben ne tegyél semmit, inkább kezdj el sportolni...
hát egy 30-37 éves között nem számít... de egy 20 éves már felnõtt, egy 13 éves még kisgyerek... gondolkozz, hülye fogyatékos...-.-" dugd meg jól, remélem, hogy lecsuknak...
Ez hülye neked milyen barátaid vannak te nyomorék a netrõl szedted össze ezeket az elmeroggyant nyomi barátaidat ? 13 évessel mit akarsz kezdeni ? meg a barátod is 11 éves az még kislány te bar.omarcu! az ilyeneknek kéne szétcsapkodni a fejét.
Igen, az lehet hogy furcsa, hogy van egy 11 éves kiskorú és egy 18 éves (pl.) de az már elyáltalán nem hogy egy pl. 30 és egy 30 éves két nagykorú, mert ez teljesen rendben van. Pl a szüleim között is 7 év van... Max 10 év... De ha õ is szeret miért ne? :) )
"Irigyek. A 13 év átmeneti." Igen? Csak hogy ez a kiscsaj kora miatt most még büntetendõ te szerencsétlen. Ráadásul olyan mintha kis pedofil hajlam is benne lenne :S Menstruál már egyáltalán az a gyerek? Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit. De addig hagyd békén, mert még a végén az apukája fogja a kapanyelet beléd dugdosni, ahelyett hogy te dugdosnád a kicsi lányát.
Nekem rögtön a Kölykök címû film jutott az eszembe...de õk csak a bas.ás miatt szedték fel a fiatal szûz lányokat. Ha azt mondod h valóban szereted és a lány a kora ellenére érett akkor idõvel jól is mehet a dolog. Türelem..: )
inkább egy jó pszichológust ajánlanék...
Ez még nagyon sok, de 5 év múlva már nem gáz, akkor már liliom tiprásért nem perel be.
""Irigyek. A 13 év átmeneti." Igen? Csak hogy ez a kiscsaj kora miatt most még büntetendõ te szerencsétlen. " Mi büntetendõ? Írta azt a kérdezõ bárhol is, hogy akár egy ujjal is hozzányúlt? A gondolat - még - nem büntetendõ. Nyugi, a gondolkodás hiánya sem. "Ráadásul olyan mintha kis pedofil hajlam is benne lenne :S" Azért ha ránézel a legtöbb 13 évesre, nem gondolod 13 évesnek. "Menstruál már egyáltalán az a gyerek? " Az mihez számít? Ha 10 évesen menstruál, akkor lövéséretté válik? Ha 16 évesen még nem jön meg neki, akkor még babázzon? "Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit." Tehát ha egy 20 éves csak hozzászól egy 13 éveshez, azt már le kell lõni, mert egy mocsok pedofil állat, de ha elérte azt a bizonyos minimumot, ami 14, akkor már rendben van minden? Ez eléggé begyöpösödött gondolkodásra vall. "De addig hagyd békén, mert még a végén az apukája fogja a kapanyelet beléd dugdosni, ahelyett hogy te dugdosnád a kicsi lányát." Na ez az, hogy szexrõl egy fél szó sem esett. Persze ha neked egy kapcsolat csak szexet jelent, akkor nem lehetsz túl boldog az életben.
A kérdező hozzászólása: Azt mondják az emberek hogy 1-2-3-4-5 év az semmi.
Dehogy betegek, tudják h az éretlen kislányokkal mehet gumi nélkül, úgysem lesznek terhesek! :)
Irigyek. A 13 év átmeneti. Persze most még tényleg durván hangzik, hogy 13 meg 20 éves. Persze azt még meg kell élni, de 20-27? Ilyenre itt eddig senkinek egy rossz szava sem volt. 30-37? 40-47? "Ó, az én szüleim közt is annyi van..." - mennyi ilyen van itt. Persze nehéz kihúzni 13 éves korától mondjuk 25-ig, hogy együtt is maradjatok, de nem lehetetlen. Lecsukni? Ugyanmár... Azért, mert megfogod a kezét (a kezét!!!), még nem fognak lecsukni. Persze akinek az "összejönni" automatikusan a szexet jelenti, az gondolkodhat lecsukáson is.
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem.
A kérdező hozzászólása: A 16 éves haverom is állandóan cukol emiatt hogy egykislányal jöttem össze.
majd 4-év múlva akkor már nem lesz gáz ha tényleg szereted akkor kibírod esetleg barátkozhatsz vele de azt is csak mértékkel különben ne lepögy meg ha pedonak néznek
Majd lecsuknak.
Egy 13 éves lány még gyerek! Max mellette sétálhatnál az utcán kézen fogva, és néha megölelhetnéd, de kb ennyi.
Szerintem ez szánalmas...
A kérdező hozzászólása: Értem hogy gáz de a korosztályom16-20 évesek állandóan csak baromkodnak. A barátom 16 éves és össze jött egy 11 évesel szerintem ez sokkal gázabb mint az enyém.
Betegek vagytok.
Kedves utolsó, nem a kérdezõnek hanem az egyik válaszolónak írtam, mint ahogy az az idézõjelekbõl ki is derül. És igen, igazad van mert egy 20 éves nem gondol a szexre, õk mindig csak kézen fogva beszélgetve andalognak a barátnõjükkel. Az hogy esetleg szexelnek, az teljességgel kizárt... :S ""Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit." Tehát ha egy 20 éves csak hozzászól egy 13 éveshez, azt már le kell lõni, mert egy mocsok pedofil állat, de ha elérte azt a bizonyos minimumot, ami 14, akkor már rendben van minden? Ez eléggé begyöpösödött gondolkodásra vall." Azt írtam hogy LEGALÁBB várja meg a szükséges kort. Nem hiszem hogy egy év változtatna bármin is, de így már nem lenne büntetendõ ha megteszik az utolsó lépést is. "Na ez az, hogy szexrõl egy fél szó sem esett. Persze ha neked egy kapcsolat csak szexet jelent, akkor nem lehetsz túl boldog az életben." A fiatalok szexelnek! Remélem nem törtem össze ezzel a kis lelkivilágod. Isten hozott a valóságban.

Az nagyon nagy gáz, hogyha egy 14 éves fiú beleszeret egy 10 éves lányba?

nem úgy kell elképzelni a dolgot hogy egy ilyen kis semmittudó értelmetlen kis 10 éves lány... A Lány nagyon is értelmes meg minden... Tisztában van a dolgokkal, nem úgy mint az "átlag". Szeretném kérdezni, hogy helyeslitek-e ezt a dolgot...

Legjobb válasz: Igen gáz. Nagyon gáz!

Igen gáz. Nagyon gáz!
Fiatal még ehhez, õ még tényleg kislánynak számít :) Tuti hogy nem húzná sokáig a kapcsolat, ha lenne..meg mit csinálnál egy kislánnyal?:D Nem gáz, a szerelem ilyen, de semmiképp ne kérd meg, hogy járjatok...adj neki vagy 3 évet.
Kit érdekel, hogy szép???? Ez mire magyarázat?
A kérdező hozzászólása: 1. Nem rólam van szó - 2. Úgy tudom, nagyon szép kislány. Ezeket a válaszokat továbbítom az illetõnek.
én elhiszem, h beleszerettél, de te még kamasz gyerek vagy, õ meg gyerek gyerek, szóval, ne tegyél semmit, mert attól, h tudja, mi lehet a szex, még nem érett rá, és kb. 16-17 éves koráig nem is lesz az
Igen, egy 10 éves kisleány nagyon értelmes lehet... Fel tudja venni egyedül a kabátját, vagy mire gondolsz? Esetleg beteszi a mosogatóba a használt poharát? Szépen, folyékonyan tud olvasni? Hagyd szerencsétlent, még az is legalább 2 év, mire egyáltalán elkezd menstruálni és nõni kezd a cicije. Még te is gyerek vagy egy kapcsolathoz, hát még õ. Ha én lennék a kislány anyja, eltörném a kezedet. Remélem, az õ anyja is így van ezzel. Beteg áltat.
Szerintem nem az :) hát ismerkedjetek, barátkozzatok :) õ is így érez? 20/f
Kíváncsi vagyok, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezhet egy 10 éves kislány, amelyek alapján bele lehet szeretni...
Nem. 14 évesen te már kezdesz érdeklõdni a lányok iránt, neki viszont ez még túl korai. Legalább 3 év kell neki, hogy eljusson arra a szintre, ahol te most vagy. Késõbb már nem lenne hatalmas probléma ez a korkülönbség, mondjuk 20-16 esetében, de most még fényévekre vagytok egymástól.
Ha 13 lenne is gáz lenne, mert még kiskorú és megrontod! Gondolkozzál már!

Nagy gáz, hogy 15 évesen már nem voltam szűz és hogy 20 évesen szültem?

Csak azért kérdezem, mert itt ha magamat hozom fel példának, akkor állandóan leszólnak azok a lányok, akik 20 éves kor felet is szüzek. Szerintem a 15 éves kor simán normális. Most 21 vagyok és fél éves gyerekem van, erre is mondták már itt, hogy gáz és hogy ez nem normális dolog. Miért? Van egy szakmám, dolgoztam is, tehát nem a semmire szültem, nem segélyb?l tartatom el magam, és most, hogy itthon vagyok, a gimnáziumot is befejezem (mivel ugye szakmunkásba jártam), és szeretnék továbbtanulni, de attól még nem értem ezt a lesajnálást vagy megbotránkozást, pusztán életkori tények alapján.

Legjobb válasz: Nem az, hogy gáz, inkább nem megszokott és nem annyora elfogadott bizonyos körökben! Én 22 leszek lassan, és még egy ideig tuti nem szülnék gyereket, pedig van egy nagyon jó kapcsolatom, a szüleink támogatnának is, elvégeztem a gimit, most fõsulin tanulok, a barátom pedig dolgozik, van keresete! Mi mégis úgy gondoljuk, még sok dolgot meg kell tennünk addig, hogy gyermeket vállaljunk! Ha te úgy érzed, hogy tapasztaltál az életbõl eleget, bulik, fiúk és egyebek, kereseted is volt és a gyermekednek meg tudsz adni mindent, akkor nincs semmi gáz!

Nem az, hogy gáz, inkább nem megszokott és nem annyora elfogadott bizonyos körökben! Én 22 leszek lassan, és még egy ideig tuti nem szülnék gyereket, pedig van egy nagyon jó kapcsolatom, a szüleink támogatnának is, elvégeztem a gimit, most fõsulin tanulok, a barátom pedig dolgozik, van keresete! Mi mégis úgy gondoljuk, még sok dolgot meg kell tennünk addig, hogy gyermeket vállaljunk! Ha te úgy érzed, hogy tapasztaltál az életbõl eleget, bulik, fiúk és egyebek, kereseted is volt és a gyermekednek meg tudsz adni mindent, akkor nincs semmi gáz!
A te életed! Neked kell eldöntened, hogy jól döntöttél -e vagy sem! Én nem akarlak leszólni, nem ítélem el a fiatal lányokat, akik gyerekfejjel szülnek. Csak hát az a baj, hogy a legtöbben a semmibe szülnek, és bele sem gondolnak, hogy azt a gyereket fel is kellene nevelni!De ahogy írod, te nem tartozol közéjük. Jó, hogy vannak céljaid a jövõt illetõen és nem csak otthon ülsz a babérjaidon. Sok sikert az életben!
Szerintem ha felkészültél rá és tényleg nem a semmibe szültél, akkor nem gáz. Régen ez tök elfogadott volt, sõt már meg is szólták aki ennyi idõsen nem volt férjnél és nem szült. Változik a világ, manapság már 30 felett, sõt 40 körül szülnek a nõk, ami szerintem sokkal gázabb. Én is 22 vagyok, nagyon szeretnék babát, de úgy érzem még nem készültem fel, de mindenképpen 30 elõtt szeretnék szülni, úgy 4-5 év múlva. Szóval nem gáz, és sok boldogságot meg sok sikert a továbbtanuláshoz is!
Hát, nézd, szerintem is inkább szokatlan, habár XXI. század... egyre kevesebb minden szokatlan. Viszont ha felelõsséggel van most gyereked, akkor szerintem ez igenis tisztelendõ dolog! Milyen jó lesz a gyerekednek, mikor õ már kamasz lesz, és még mindig csak a 30-as éveidet taposod... ennek is megvan az elõnye. Amúgy ne törõdj azzal, hogy kit szólnak le és hogy, az emberek mindig is utálták a másságot! Ez egy örök igazság, de ami szokatlan, az nem biztos, hogy rossz. Könnyû elítélni a másikat, nem tudhatod, hogy neki milyen élete van. Ha pedig veled megtörténtek ezek a dolgok, és ilyen állapotba vagy, és nem felelõtlenül csináltad, akkor erre szerintem lehetsz büszke.
mindenki mást tart a legfontosabbnak az életben. van, aki azt, hogy karrierje legyen, van, aki családot akar, van, aki esetleg vmi egész mást. én nem szültem volna húszévesen, az biztos, de én még abban sem vagyok biztos, hogy késõbb akarok gyereket. szerintem nincs olyan, hogy valami gáz vagy nem gáz. minden ember másmilyen, és más értékeket tart fontosnak.
Szia! Szerintem egyáltalán nem gáz. Szokatlannak valóban az, mert manapság a nõk 80 %-a talán 30 évesen bevállal egy gyereket, maximum (tisztelet a kivételnek). Engem is elitélnek, de már nem érdekel más, csak a családom. 16 éves vagyok, a fiam 17 hónbapos lesz hamarosan. Gimibe járok, semmivel nem kapunk több segélyt másoknál. Boldogok vagyunk, és ez a lényeg, a többiek meg le vannak sajnálva. Ne törõdj velük;)
Hát figyelj, én pont a válaszolók ellen példája vagyok. 21 éves, van egy komoly kapcsolatom, és már alig várom, hogy összeházasodjunk, de még van egy évem a diplomámig. Én falusi paraszti családból származom, nagymamám 18 évesen ment férjhez 20 évesen szült, anyukám 20 évesen ment férjhez és 21 évesen szült. Én is szeretnék 2 év múlva gyereket. Nálunk ez a normális. Én nem vagyok karierista, sõt bnõm is 21 éves és egy éve férjnél van, másik bnõm nyáron megy férjhez. Tehát én már le vagyok maradva. Sztem normális, ha ilyen korban gyermeked van. Legalább is nálunk. Középsulis osztálytársamnak, már két éves a lánya.
Bár bocs, de újra és újra ki kell hangsúlyoznom: AKI ELEVE KÉRDEZI, HOGY GÁZ-E, AZ NEM VÉLETLENÜL KÉRDEZI, MERT ANNAK TARTJA. Ha egy kis érettség lenne benned, akkor nem tennél fel ilyen hülye kérdéseket. És ha vki azt mondja, hogy gáz? Vissza csinálod a dolgokat? Más döntse el, hogy gáz, hogy van egy gyereked 20 évesen? 22 vagyok és nagyon sokáig még nem akarok gyereket Számomra gáz, mert nem tettem volna. De nekem tök mindegy hogy más mit csinál az életével.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is cukrász vagyok :) Jó kis szakma ez, én szeretem. Nem tudom, miért érne ez kevesebbet egy diplomával, amikor olyan sokan nem tudnak mit kezdeni az egyetemi végzettségükkel. Egyébként a párom szintén a vendéglátásban dolgozik, gondolkodunk rajta, hogy majd nyitunk egy kis cukrászdát ha már nem leszek GYED-en. Szóval szerintem minden a legjobban halad. A picurka meg már egy éves is elmúlt. Én meg pont ma fogok elmenni egyet mulatni a barátnõimmel, szóval azt hiszem, tök jó nekünk, és ebbe azt is beleértem, hogy én is jólérzem magam.
Szerintem nem gaz!!! Ha eleg erettnek es felnottnek erzed magadat hozza akkor miert lenne az??? ha ugy erzed h te kibuliztad magad es megtalaltad eleted parjat akkor miert lenne az??? szerintem orulj neki h igy van. En mas utat jartam be de nem vagyok egyaltalan meggyozodve h ez volt a jo utirany, bizonyos szemszogbol igen bizonyosbol nem. Amikor en te korodban voltam nalam elso a tanulas volt. A PSZF-en nem sok idom volt elni mert tanulni kellett. Mikor elvegeztem dolgozni mentem es a jogon csinaltam posztgrad diplomat. majdnem 26 eves voltam mikor befejeztem a tanulast. Utana elni akartam bulizni mert nem volt arra lehetosegem elotte. Akkor volt egy srac aki udvarolt de mivel idosebb volt o mar komoly kapcsiban gondolkodott es leszogezte h 2 ev mulva mar babat akar. en beijjedtem mert nem ereztem magam eleg erettnek. meg ugy ereztem h meg en nem eltem. nem akartam egyik kotottsegbol a masikba menni. Idokozben kulfodlre koltoztem, magas karriert futottam be, nagyon jo anyagiak kozott elek, csak eppen nekem pont az hianyzik az eletembol ami neked meg van egy szereto ferj es egy baba. Latod en is azon az elven voltam tanulas, karrier, haz, ceges kocsi mi egyebek, es majd utana a ferj es gyerek... Csakhogy am a ferj es a gyerek nem poject munka... es sokan azt hiszik es amikor mar mindened megvan akkor meg pont nem akar a nagy o eljonni es akkor meg ezen gorcsolsz es stresszelsz. Es pont ez az amit irtam jol jartam igy???? egyre inkabb erzem h nem, mert a penz nem boldogit az csak egy eszkoz h az eleted konyebbe tegye de szeretet nem fog adni. Tehat ne band h ugy tettel. erettsegit fosikolai diplomat lehet szerezni kesobb is, karriert is be lehet futni kesobb is, nem feltetlenul kell 30 evesen managerkent dolgozni... Tehat ne banj semmit!!!!
ja elozo hozzaszolo... es pont az olyan magambeli nok maradnak egyedulalloak... en igyekszem nem olyanna valni de mennel idosebb az ember annal nehezebb partnert talalni... tapasztalat... egyebkent en 17 voltam mikor elvesztettem, nem ez hatarozza meg h ki k...va vagy ki nem az... tehat kar leszolni a masikat!
Gáz nem gáz? Nem mindegy? Te igy döntöttél és gondolom át is gondoltad. Szerintem az a gáz amikor egy 14 éves gyerek teherbe esik és itt sokan azt tanácsolják hogy tartsa meg és neveljék fel az anyjával... Ez gáz.Téged meg leszólnak, mert szakmád, kapcsolatod volt és gyereket vállaltál. Neked kell tudni, mennyire vagy felnõtt a gyerekneveléshez. Ismerek olyat aki 23 évesen szûlt, mert nagyon akarta a gyereket, de fél év után rájött hogy ezt nem lehet visszacsinálni. Szegény gyereket azóta is neveli mindenki. Gondolhatod. Õ fiatal volt és még most is az lenne pedig túl van már a 30 on. Neki fontosabb az, hogy élje az éltét, nyaralgasson az éppen aktuális faszijával, persze gyerek nélkül... Az ilyen inkább ne szüljön. DE! Ismerek olyat is akinek 25 éves korára 4 gyereke van és gyönyörûen neveli õket, pedig nincs eleresztve anyagilag. Ki hogy áll a dologhoz. Te csak azzal törõdj, hogy a gyereked ne szenvedjen hiányt semmiben. Itt elsõsorban a szeretetre és a gondoskodásra gondolok. Véleménye mindenkinek lehet, de ez a te életed, és te döntesz! sok sikert a babádhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat (amik emberi hangnemben íródtak)! Én természetesen nem bántam meg semmit, szerintem amúgy minden rendben van nálunk, sõt, amióta megvan a pici, azt érzem, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, már nem vagyok az a hirtelenharagú, kissé polgárpukkasztó hebrencs, szóval nekem nagyon jót tett az anyaság, a kisfiam pedig olyan kis vidám, mosolygós gyerek, na meg persze a párom is olyan nagyon jólérzi magát az apaszerepben, mintha világ életében ezt csinálta volna :) Csak tényleg az érdekelt, hogy miért vannak egyesek negatív véleménnyel. De hát konkrét érveket nem hallottam sajnos. Mindegy, legalább az kiderült, hogy sokan vannak, akik szerint ez így normális :)
szerintem nem gáz. egyik haverom 18 éves és azt mondta h szive szerint már rég lenne gyereke, mert milyen édes lehet megfogni meg játszani vele, és õ most arra van rááálva hogy mnél hamarabb találjon egy lányt aki ez bevállalja. hogy tõle gyerek. persze ez azért nem igy müködik ahogy õ elképzeli h valaki 1 honap után megfogja mondani neki h oké akkor akarod töled most azonnal egy gyereket. mindegy itt nem is ez a lényeg. hanem h most éretségizett le meloja van szeirntem 20 éves korára õ is összehoz eggyett. és nemazért mert felelötlen és gáz amit csinál h uristen 20 évesen gyerek, hanem azért mert imádja a gyerekeket és minden vágya h neki is legyen egy minél hamarabb. ebben nincs semmi elitélendõ. mindenki más minenki mást szeretne az életével kezdeni, nekembiztos még egy jo darabig nem kéne gyerek, de ettöl nem fogom leitélni s lenézni azt akinek van gyereke és szintén 21 éves. meg nem is hiszem h képes lennék felnevelni egy gyereket ahoz kell egy megfelelõ komolyság és felelösség tudat, ami nekem nincs igy igazándiból le a kalappal az elött akinek 20 éves gyereke van és kell komolysággal tud rá figyelni.
Szerintem mindennek megvan a maga ideje. Neked még az egyetemen kéne koptatni a padot, és megtanulni az élet dolgait. Tervezni, célt kitûzni magad elé. Én nem vagyok ellened, csak tudd! Nem ismerem a családi körülményeidet, de valószínûnek tartom, hogy a picinek nem Te teremtetted meg a biztonságot, és egyéb dolgokat amire egy babának szüksége van. De így, hogy már anyuka vagy, õszintén kívánom, hogy boldogok legyetek! Egyébként szerintem is a 15-17 a "normális" életkor a szüzesség elvesztéséhez. Én pl. 17 voltam, de mindegy, most nem rólam van szó. Puszka
A kérdező hozzászólása: De miért kell mindenkinek egyetemre járni? Miért nincs becsülete annak, ha valaki szakmát szerez és abban dolgozik? Én nem kerestem rosszul a szakmámban, természetesen nem mindent én teremtettem elõ, de éppen az is elég lett volna, amit én félretettem arra, hogy majd a babának legyen mindene.
felnõtt ember vagy, akkor válallsz ygereket amikor szeretnél.Anyukám is ennyi idõsen szült engem, sõt tervezett gyerek voltam, és akkor már rég együtt is éltek édesapámmal, semmi baj nincs ezzel:) az a gond mikor valaki aki még maga is 14-15-16 éves és gyereket szül..amit egyxébklént is az õ szülei fognak felnevelni, hiszen 15 éevsen erre senki nem képes.tudtomalm ha fiatalkorú szül, azt nevezik leány anyának
A szakma-diploma kérdésre pedig..ismerek én nem egy oylan embert, akinek van esetleg 3-4 diplomája is mégis egy tajparaszt. Vagy nem tud vele elhelyezkedni.Én végzezk hamarosan, cukrász leszek, de nem szégyellem, sõt.
jajj, dehogy! én is magamat hozom fel példánek. 15 évesen vesztettem el. 1 hete jártam az akkorival. (2 évig tartott) utána is 1 hét után feküdtem le a köv. pasival, már több hónapja járunk. Attól, h vki korán kezdi még nem kurva, csak nélvezi az életet. Te még a gyerekeket is szereted! örülj neki!! (most 17 múltam, 1 pasi van "mögöttem", én se vok qrva, csak aztem a dolgokat "in medias res" kezdeni)
elõzõ hozzászóló vagyok még..nem az a gáz szerintem, ha valaki 15 évesen veszíti el a szûzességét, hanem h holt fogalma nincs a szexrõl és következményeirõl, de ebben meg inkább a szülõk a hibásak....nekik kellene felvilágosítnai õket, és akkor nem lenne ezen az oldalon a sok idétlen kérdés....amire annak idején mi is kerestük a választ..
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: boldog babázást, sok boldogságot és egészséget kívánok és köszönöm a választ :)
A kérdező hozzászólása: Szögezzük le, hogy nem tartom gáznak, és a kérdést nem is így tettem fel, hanem úgy, hogy "Tényleg annyira gáz...", mivel én nem hiszem el, hogy ez az lenne, de már kaptam ilyen irányú utalásokat. Csak szerettem volna tudni, hogy konkrétan miért is az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, örülök, hogy nem mindenki olyan, hogy a maga mércéjét próbálja ráhúzni másokra.
na akkor...azok akikleszolnak jobb ha elbujnak a francba mert nem hiszem hogy senki nem csinält olyat az életében amit ne bänt voltna meg vagy amiba bizonytalan hogy vajon..jol döntöttem e....én märciusban töltöttem a 21 et, és pont most 30.-àn lesz a kisfiam 6 honapos....az hogy mikor szplsz egyàltalän nem kor kérdéSe, ha aränylag , vagy ha megvan mindened.nézd meg egy 26 éves ember is lehet nagyon buta az élethez, vagy éppen egy 19 vagy 23 éves läny lehett érettebb a tärsainàl.én boldog vagyok mert van a kisbabäm.terveztem .imädom!s hozzäteszem én is 15 multam mikor elvesztettem a szüzességemet, bevallom azt inkäbb tartogattam volna még a késöbbiekre, de igy alkault ennyi.Tehàt ne legyen rossz éRzésed mert fiatalon szpltél.akkor gondolj bele.én sväjcban szültem, sväjci a picim apukäja..itt a megszokott ha kb 30 körül szülnek a nök...a korhäzban iszonyat jo ellätäst és odafigyelést kaptam.leesett az àllam hogy mennyire különbözik a magyar korhäz ettöl..de a lényeg, hogy ott is kicsit fede szemmel néztek hogy jééééé még nem 21 és szül...erröl ennyit .én boldog vagyok, és te is legyél az!nem hiäba döntötték ugy hogy akarsz babät, vagy hogy megtartod!gondolj csak bele...nem sok embernek ad az élet olyan eselyt hogy egy kis életet adhatsz...belöled...lyél boldog, neveld a picit, éS szarj rà mäsokra.bocs de jah.ha gondolod felvehetjük a kapcsit:D:D:irj majd:D:Dpusz
Ha nem tartod gáznak minek kérdezed itt meg? Akkor meg kit érdekel a többiek véleménye? Vagy csak itt akartad megtalálni a leányanya társaid? Sikerült...
Szia! Én most töltöttem be a 18-at és most vagyok 31. hétben! Tehát szerintem egyátalán nem gáz az irigykedõkkel nem kell foglalkozni! Hidd el sokkal jobban elítéltek volna ha elveteted a picit!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat mindenkinek!!! Az utolsó elõtti válaszolótól kérdezném: Miféle leányanya-társaimat??? Amúgy már az elõbb is megírtam kommentbe, hogy én nem így tettem fel ezt a kérdést, hanem úgy, hogy "Tényleg annyira gáz...", csak átírták a kérdésemet. De esetleg nem ártott volna elolvasni. Egyébként semmiféle "leányanya társaimat" nem akarom itt megtalálni, csak érdekelt, hogy hogy viszonyulnak az emberek manapság ahhoz, ha valaki fiatalon szül, illetve az itteni kommentekbõl azt is leszûrtem, hogy sokan huszonévesen is szüzek és nagyon csúnyán leszólják azokat, akik tinikorukban már nem azok, de nem igazán értem, hogy miért. Erre kerestem a választ.
Nagyon gáz, tényleg gáz... A sorrend mindegy, a lényeg ugyanaz.
Egyébként szállj már le a magas lóról, ribanc!!!!!! Neked meg õket nem kéne leszólnod!
huha, te aztán kaptál mindent itt.... egy a lényeg, h Te és gyermeked, családod boldog legyen a többi nem számít:-)))vigyázz magatokra, és légy büszke!!! jaa, és sose más ember véleménye a döntõ, hanem h te mit akarsz... én most vagyok 29 éves és elsõ gyermekemet várom, 26.hétben vagyok, már sokszor gondolkodtam rajta, mennyivel jobb lett volna ha elõbb szülök...édesanyám a tesómat 19 évesen szülte, engem 21 évesen...
A kérdező hozzászólása: Szerintem senkit nem szóltam le, ezt az alpári stílust pedig tartgasd másnak mert én normális hangnemben írtam. Egy kis kultúrát nem ártana tanulni.
Egyáltalán nem gáz, örülj neki, hogy kicsi lesz a korkülönbség a gyermeked és közted! Ha nem ba*od el, könnyen nagyon jó lehet a kapcsolatotok.

Nagyon gáz ha egy 13 éves lány még nem csókolózott? (normális válaszokat szeretnék)

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? 13 évesen még ráérsz... És ezt tapasztalatból mondom. Voltam én is 13 éves és ugyanezen gyötrõdtem, hogy gáz-e, baj-e, ciki-e..... és rájöttem, hogy nem az. Ráérsz még hidd el. :)

Miért lenne gáz? 13 évesen még ráérsz... És ezt tapasztalatból mondom. Voltam én is 13 éves és ugyanezen gyötrõdtem, hogy gáz-e, baj-e, ciki-e..... és rájöttem, hogy nem az. Ráérsz még hidd el. :)
sajnos szüzen fogsz meghalni
83% Tanulj már meg értelmesen fogalmazni, mert k.rvára nem érteni, mit zagyválsz itt
nem gáz csak én pl eléggé vágyom rá az utóbbi 1 évben... (jó volt részegen de az nem olyan..) f18
hülye
Nem... Én kb 14 voltam, mikor elõször.. és nagyon béna voltam:)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt :)
Igen
Majd leírom géprõl, a gyengének kedvéért.
Én 18 éves srác vagyok és még én sem csókolóztam, az h te még nem csókolóztál nem gáz, de szerintem én már gáz vagyok :S
16 Éves vagyok, és fiú vagyok és énsem csokolóztam. Szerintem ez nem cink......Ez van.... :S
én is 13 éves vagyok, és én is elgondolkoztam azon, hogy gáz-e vagy nem, de ezek a válaszok nekem is segítettek
én 15/L vagyok, és engem csak annyiban zavar, hogy most alakulóban van egy kapcsolat, és félek hogy elszúrom, és rossz lesz, ezért is bánom, hogy nem tettem meg hamarabb, mikor lehetõségem volt rá.. szerintem ne várd a tökéletes pillanatot, fiút, ha van rá lehetõséged hajrá.!
amugy bocsi kicsit tulreagáltam de annyi idiota tizeneves van itt hogy hihetetlen.mintha masrol se szolna a vilag csak a szexrõl és cikizik a kérdezõt, h gáz.
ja és mégvalami. míg nektek a fiszfogáson jár az eszetek, õ(meg én is) kétezer forintos órabérrel használjuk tudásunk gyumolcsét. úgyhogy mégegyszer, nem gáz. akkor csókolózz, ha te akarod, ne mindenáron.
gáz nagyon.
Általában manapság ezen a kis tinip***ák csókolóznak 10 évesen...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat fõleg a 3. -nak :)
ultra gáz.
Egyáltalán nem gáz, bõven ráérsz még! :) Ebben a korban még én se pasiztam.
Nem gáz, én ennyi idõsen nem agyaltam azon, hogy gáz-e.... ne hagyd másoknak, hogy õk mondják meg, hogy mi gáz, vagy mi nem az... van saját véleményed, nem? Legyen! Mert én felnõttként azt mondom neked, hogy azt tartom gáznak, ha hagyod, hogy befolyásoljanak, és csak azért csókolóznál, mert 13 évesen még nem csináltad...
Az nagyon gáz, igaz hogy én 17 évesen csókoloztam elõszõr azzal akit szerettem...
nagyon gáz, igaz még én se csináltam... 15/L
de akkor miért gázozzátok le, ha ti se csináltátok? vagy csak én nem értem az iróniát?egyáltalán nem gáz. ismerek lányt, aki 21 éves koráig nem csókolózott. Tanult, most szerzi a harmadik nyelvvizsgáját.
12:09 És ennek mi köze a tanulmányi eredményhez, de most õszintén? Én meg ismerek olyat, aki már csókolózott 13 évesen és már egyetemre jár -.-"
Kicsit sem gáz. állatira ráérsz még. nekem 13 évesem volt az elsõ, de az csak egy kicsi zökkenõ. nyugottam lehet várni még 1-2 évet. Csak lazán. ;)

Mit gondoltok, nagyon gáz hogy 18-évesen bele estem egy 15-éves csajba?

Mindig is az id?ssebbek társaságát kerestem.

Legjobb válasz: Miert volna gaz? Szerintem a szerelemben nem szamit a korkulonbseg. Legalabbis nekem nem. Most amugy azert lenne gaz, mert a haverjaid idosebbek? Es attol felsz, hogy kinevetnek? A csaj mennyinek nez ki? Ugy ertem, hogy hany evesnek?

Miert volna gaz? Szerintem a szerelemben nem szamit a korkulonbseg. Legalabbis nekem nem. Most amugy azert lenne gaz, mert a haverjaid idosebbek? Es attol felsz, hogy kinevetnek? A csaj mennyinek nez ki? Ugy ertem, hogy hany evesnek?
Amugy ha en szeretek valakit, akkor nem erdekel a korkulonbseg, es az sem, hogy masok mit mondanak. A lenyeg az, hogy ha szeretitek egymast. Mondjuk a ti esetetekben meg talan nincs ilyen konkret szerelem, de szerintem nem gaz es ne is szegyeld!
de hát ez csak 3év, nem nagy korkülömbség! sõt ideálisnak mondott, hogy a fiú 2-3 évvel idõsebb legyen, mivel a csajok állitólag korábban érnek. Tehát ebben nincs egyáltalán semmi ciki! Ha meg bele is zúgtatok egymásba, akkor tényleg minden oké!
Nekem 20 évesen volt 15 éves barátnõm. Ez kicsit neccesebb, de mégis 13 hónapot voltunk együtt, ebbõl 9-et távkapcsolatban.
Dehogy van ezzel gond... ez teljesen normális (: remélem, nem azért gondolkodsz most ezen, mert a haverjaid esetleg lenéznének, hogy fiatalabb lánnyal kezdesz. Mert az sem számít. Csak a boldogságod (:
szerintem nem gaz......ha szeretitek egymast nem all semmi az utatokba......a korkulombseg nem szamit!pl en egy 10 evvel idosebb pasiba vagyok szerelmes......kicsit idegesit a korkulombseg de sztem nem szamit......foleg csk 3evvel kisebb a csaj!ugyh nyugi:)
Mit szólsz ehhez?A barátom nyáron lessz 18éves, én pedig 13éves vagyok.10hónapja van egy gyönyörû kapcsolatom, és hogy ne hidj valami roszzat, nem azéert vagyok vele, hogy avval dicsekedejek, meg õ se nem azért van velem hogy azt csinálya amit a mostan 13-4 évesekkel, és utánna abol szépen jön a kis k.rva (Márpedig tisztelet a kivételnek) Na, én ebböl nem kérek.Imádjuk egymást=) Udw
Sztem nem gáz, nálam is három évvel idõsebb a barátom 16L
Nekem meg mindig 7-8 évvel idõsebb pasival volt dolgom, és rettentõ fura volt eleinte, hogy a mostani barátom annyi idõs mint én :D Egyáltalán nem gát, hogy 15éves, ez pont, hogy teljesen normális, úgyhogy ha jól kijöttök, akkor a kora nehogy visszatartson :)
nekem 17 evesen 22 eves baratom van es tok jol megvagyunk lassan fel eve ugy , hogy szerintem nem gaz:)
Dugd.
A kérdező hozzászólása: hát az tényleg elég sz.r dolog, már bocs.
szia! remélem még szoktad nézni a kérdéseidet. mi lett a dologból?:) összejöttél vele, vagy semmi nem történt? még szereted?:) mesélj mi történt 15/L (velem is éppen ez a helyzet:s)

Nagyon dúrva, hogy 15 éves lány létemre pornóra szoktam maszturbálni? Nagyon gáz? Más is csinálja?

Legjobb válasz: mért lenne gáz? az a gáz ha valakinek a szexualitás a "gáz"... te ilyen téren egy normális lány vagy szerintem, de ne ess át a ló egyik oldalára se...ne legyél buta aszexuális és ne is legyél ribanc sem. így ahogy most vagy ez tökéletes. nagyjából ennyi. 22/f

mért lenne gáz? az a gáz ha valakinek a szexualitás a "gáz"... te ilyen téren egy normális lány vagy szerintem, de ne ess át a ló egyik oldalára se...ne legyél buta aszexuális és ne is legyél ribanc sem. így ahogy most vagy ez tökéletes. nagyjából ennyi. 22/f
én is szoktam. más le van fosva. jó nem? akkor meg?:D 18L
mért lenne gáz ?XD ha vmi gáz akkor inkább az hogy ezt megkérdezted XD 19F
Ebbe most mi van, én 11 éves koromtól arra szoktam...
Kamú.
Az lenne a gáz, ha az Animal Planet-re maszturbálnál.
Teljesen természetes!
Az a gáz, hogy még nem írtál nekem privátot, és nem taliztunk ... utána nem kellene többet masztiznod. :P
Szerintem nem, a lányoknak is ugyanúgy szabad nézni. ;) Esetleg ha a pornón belül valami nagyon extrém mûfaj izgat fel...
Pedig lány vagyok.

Ha babysittelsz 18 éves fiúként 10 éves kissrácot, nagyon gáz ha baromi jókat szórakoztok játtszotok a ps3-mon? Csak mert eléggé gáznak érzem :S

és mindig attól félek kiderül otthon hogy a fiú elmondja amikor ot vagyok hogy játszottam vele a ps3 mon, meg ilyenek, pedig nem tudom miért vn ilyen lelkiismeret furdalásom:S gáz nak érzem a ps3 mat meg azt a leginkább hogy jól is szórakozom a kissráccal. am kilehet mondani hogy a haverom lett.... és ez még gázabb:S 18f

Legjobb válasz: Dehogy gáz. Felnõttek is játszanak vele, jó szórakozás. Nyugodtan teintheted barátnak, nincs ebben semmi. Õ még fel is nézhet rád.

Dehogy gáz. Felnõttek is játszanak vele, jó szórakozás. Nyugodtan teintheted barátnak, nincs ebben semmi. Õ még fel is nézhet rád.
A kérdező hozzászólása: hát jah felnéz rám egy kicsit, hogy férfias vagyok meg felnõttes xD amúgy elég sok mindent tud pl én nem vagyok jó a telefonos appokban a kisrác meg keni vágja ezeket :D szal sokat segített nekem. csak kicsit gáznak éreztem mert én meg 18 éves férfiállat volnék .D
Az a gáz, hogy gáznak érzed. A srác szemében biztos tök jófej vagy és amolyan bátyus pótlékként tekint rád. Ez nagy dolog és te gáznak érzed... Ahelyett, hogy büszke lennél rá. csak képzeld el 10 év múlva milyeneket ökörködtök majd. akkor szégyellni fogod, hogy ilyesmit gondoltál.
A kérdező hozzászólása: igazad lehet. bocsi :( hülyevoltam.
dehogy gáz. egy apukának sem gáz, mikor focizik a fiával, és hagyja magát megverni. vagy egy nagyobb tesónak, mikor lemegy a kisebb tesó szintjére, és jól érzi magát a butus játékban is, mert szereti a picit. ez szeretet. neki is jó. neked is jó. :)

Nagyon gáz hogy 17 éves vagyok és még nem volt barátnőm?

Legjobb válasz: nem gáz :) ez a kérdés még mindig jobb mint a 14 éves lányoktól az h "gáz hogy még szûz vagyok", szóval ne ítéljétek el, és normálisan válaszoljatok. :D szerintem.

nem gáz :) ez a kérdés még mindig jobb mint a 14 éves lányoktól az h "gáz hogy még szûz vagyok", szóval ne ítéljétek el, és normálisan válaszoljatok. :D szerintem.
Nem gaz! :)
Nem gáz! Ha nem akartál barátnõt felcsípni akor nyilván nem volt. Ahogy nekiállsz próbálkozni komolyabban, abban a "pillanatban" lesz valakid.
Szia! Szerintem sem gáz, az a gáz, ha minden nap új b. nõd van és még a nevüket sem tudod.
De édes lehetsz, ha még nem volt bnõd... én 16 éves lány vagyok, és még nem volt barátom... remélem hamar megtalálod az 'Igazit' :)
Nem gáz -.- De ezekbõl a kérdésekbõl kettõ egy tucat -.- Na mindegy. Nem gáz. Az lenne a gáz, ha 14 évesen már csajokat vinnél az ágyba. Na az GÁZ lenne. Bár a mai világban nem, sõt, te lennél a "menõ", meg a nagyfiú. Sajnos. Szomorú, de ez van =( Én 22 éves vagyok, és még szûz, mert nekem érzelem is kell egy kapcsolathoz. MIndig is leszartam azt, hogy csak menõségbõl csajozzak. És nem bántam meg! Volt barátnõm, nem azt mondom, csak éppen én nem az az ember vagyok/voltam aki csak felszedi a csajokat aztán dobja. Sajnos ritka az a lány manapság, aki normálisan gondolkodik errõl. Vagy csak én voltam rossz helyen rossz idõben? :D 22/F
17:46-os vagyok, nem te írtál a 'miért nincs pasim? lesz majd valamikor?' kérdésemre? xD
gáznak , nem gáz , de ha találkozol egy lánnyal aki tetszik neked, és ha nem tudsz jól csókolózni , elég béna vagy ezekben a dolgokban , akkor lehet hogy otthagy lehet lepontozni , de ez az igazság , lehet kapsz egy olyan lányt aki tud várni amíg betanulsz , és is azt hittem magamról , de nem tudtam ... 18L
17:53 ha találsz majd egy lányt és nem tudod neki megadni azt ami kell , mert tapasztalatlan vagy lehet hogy dob majd. Én nem vagyok egy ribanc sem nimfomániás , eddig 1pasival voltam , igaz tapaszalt volt , de hogyha vagyok valakivel akkor szeretném élvezni amit csinál , ne 22 évesen szerencsétlenkedjen.Volt olyan pasim akit azért dobtam mert nem csókolt jól , igen ez van ....
8 éves vagyok, nagyon gáz, hogy még szûz vagyok?
hmm annyira nem...... de a biztonság kedvéért vegyél egy kutyát
2 fogok venni
nem gáz:) én akárhányszor meghallottam egy sráctól, hogy nem volt még barátnõje, mindig úgy feldobódtam, így legalább nincs elõzõ barátnõ, akire féltékeny lehetek:D 17/L
Nekem se volt még barátom.17/L
nyár végén töltöttem a 18-at és nyáron volt elõször barátnõm (elsõ igazi kimondott "járás") 4 napig XD és most nyár közepén megtaláltam azt a lányt akit életemben elõször igazán szívbõl szeretek és viszont szeret tehát már több mint 2 hónapja együtt vagyunk bár voltak d*gásaim de azokat csak az alkoholnak köszönhettem...
Pedig sajnos számít a csók ill. az, hogy milyen valaki az ágyban. Ezt a 22 éves szûz fiúnak mondom. Én 18 éves voltam, mikor elvesztettem a szüzességem. Úgy érzem, nem maradtam le semmirõl, de jobb volt így, mint húzni, halasztani, aztán ott állni 30 évesen és rájönni, hogy csak egy csodára vártam eddig. Azt mondom, hogy nem gáz, hogy te 17 évesen még nem találtál magadnak bnõt, viszont lassan kezdd el nézegetni a fiatalabb iskolatársaidat és ha valaki tetszik, hívd el moziba vagy csak beszélgetni. A csóknál pedig figyelj arra, hogy lassan, érzékien játszadozzon a nyelvetek. Én 26 éves fiúkról tudok véleményt mondani: egyik pocsékabbul csókol, mint a másik. De most megtaláltam azt a pasit, akinek soha nem fogom elfelejteni a csókját. Hm.... Biztos vagyok benne, hogy bele fogsz tanulni! Sok sikert! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:D
Egyáltalán nem gáz. Unokatesómnak 20 évesen volt elõször barátnõje. Az egyetemen ismerkedett meg vele, és azóta is együtt vannak. :)
Hol laksz?XD Én is 17 éves vagyok és nem volt még barátom.
A kérdező hozzászólása: Gyömrõn lakom!:D
A kérdező hozzászólása: De rendszeresen bejárok pestre a suli miadt.
Az messze van.XD
A kérdező hozzászólása: Nem vészes
Soprontól eléggé.
A kérdező hozzászólása: Hát igen az más
személyesen , nem hiszem hogy lefogsz , de kitudja :P
19:32-nek, egye fene meggyõztél, elhiszem, hogy jó vagy. Bár személyesen kellene, hogy leteszteljelek, hogy ez kiderüljön! :D
18.00-ásnak: 17.53-as vagyok: nem tudom, szerintem nem nézek ki vmi jól, de van aki szerint igen, nem tudom. Nem is érdekel, sose nem is érdekelt, hogy olyan "gizda csávó" legyek. Te gondolom a külsõre mész elsõsorban. Szíved joga. Én lányoknál is, sokkal elõbbre tartom a belsõ értékeket. Hiába szép kívül, hiába jó az ágyban, sose jövök össze vele, ha belül meg egy buta, vagy rosszindulatú valaki. Ezzel nem rád céloztam természetesen, mielõtt magadra vennéd! Természetesen félek attól amit mondtál, hogy bénáskodok majd, de nem hiszem, hogy tényleg, szerelemnél ez döntõ tényezõ. A szerelem az nem egyenlõ a járással! 22/F
A kérdező hozzászólása: vagy ha nem engem kérdeztél akkor bocsi!XD
17:56-os vagyok, téged kérdeztelek :D
A kérdező hozzászólása: Oks akkor nem én írtam:D
amúgy hogy nézel ki? :D csak kiváncsi vagyok... 17:56-os vagyok még mindig.. 8-)
A kérdező hozzászólása: Hát átlagos testalkatú, barna haj, barnászöld szem, annyi a probléma hogy nem vok túl magas, 160 cm környéke
A kérdező hozzászólása: Esetleg 170. Nemtom pontosan
18.00-ás: 17.53-as vagyok. Na látod? Errõl beszéltem. Ha érzelem van, és két ember tényleg szereti egymást, akkor ilyesmi szerintem nem kerülhet szóba, hogy: te figyu, szarul csókolsz, keress mást! Vagy, hogy: figyelj, béna vagy, most doblak. Ez nem errõl szól. És pont errõl beszéltem, hogy emiatt utálom a felszínes kapcsolatokat. Ha valakit szeretek, akkor nem dobom csak azért, mert ügyetlenkedik kicsit, vagy bánán csókol. Hm. Na mindegy. 22/F
Utolsó vagyok: bánán=bénán*
18:00 vagyok, de egy kapcsolat , nem nagy szerelemmel indul , csupán csak vonzódással.És hogyha nincs meg tovább is az a vonzalom akkor nem lesz belõle szerelem szerintem Aztán az idõ folyamán lehet hogy szerelmes leszel de nem biztos sajnos... Lehet egy kérdésem ? hogy nézel ki?
19:13-nak! Te jó vagy az ágyban, mert írtad, hogy csak 1 pasival voltál még!? Csak azért mert én, meg rajtam kívül még sok férfi sem szereti, ha egy lány nem tudja neki megadni amit szeretne! Ez 2 irányú dolog ám!Ne csak a férfi dolgozzon, a csajnak is oda kell magát tennie. Nagyon remélem, hogy egy vadmacska vagy aki profi a férfiak kielégítésében ha ilyeneket írsz! 25/F
utolsónak , igen szerintem jó vagyok , most olyan férfival vagyok aki tapasztalt , és eddig nem panaszkodott .Ha nem lenne jó biztosan ezt is elmondta volna , mert mindent megbeszélünk .És nem olyan vagyok , hogy fekszem az ágyon és annyi :)
Elõzõnek! Attól még, hogy nem darab fa effektus megy, nem biztos, hogy jó is vagy! Egyébként megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
18 vagyok , sajnos néha nekem vadabb ötleteim vannak mint a páromnak :) de õ csak örül ennek
A kérdező hozzászólása: :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem nem én írtam 17:56-os:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!