Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gáz, nem tudok (60 db)

Csajozás helyett forgasd a helyesírási szótárt. Osztály az ly!!!
Hát kezdd azzal hogy mikor mindketten babáztok, akkor hágd meg az akciófiguráddal a barbiját! -.- Ha ehhez már túl idõs vagy, de a keresés funkció használatához itt baloldalt a kategóriák alatt meg túl fiatal, akkor ajánlom a kamaszpanasz.hu oldalt GYK helyett!
Próbálj neki a suliba segiteni neki, leckeirás, meg ilyenek. Vagy védd meg, ha esetleg a többiek bántják. És dicsérd meg néha, hogy milyen csinos - azt szeretik a lányok! Sok sikert!
14 éves vagyok. Nagyon szerelmes vagyok az osztálytársamba, de nem tudom hogyan kerülhetnék közelebb hozzá. Elég gáz, de még nem volt barátnõm, így nem tudom mit tegyek. Hogyan érjem el, hogy járjon velem? Elõször is tanulj meg fogalmazni, és ügyelj a helyesírásodra. Az emberrõl sok mindent elárul ahogy ír. Nem tudom, hogy ez manapság hogy megy, mert már nem vagyok olyan fiatal, de szerintem 14 évesen normális, ha még nem volt barátnõd. Az ember idõvel megtanulja, hogyan is kell párt találni. Mivel nem is ismerlek se téged, se a kiszemeltedet, így ilyen tanácsokat nehéz adni, mivel minden ember más.

20 éves vagyok beleszeretem egy 13 éves lányba. Tudom hogy nagyon gáz. De az én korosztályom 16-20 évesek nem jönnek be. Szerintettek nagyon gáz? Szerintem semmi az a 7 év. F/20

Legjobb válasz: Hát ha össze jötél vele az nagyobb gáz.. neked is ennyi eszed van hogy egy kislánnyal kezdesz ki.....

Hát ha össze jötél vele az nagyobb gáz.. neked is ennyi eszed van hogy egy kislánnyal kezdesz ki.....
Hát elég gáz hogy egy felnõtt férfi egy gyerekbe szerelmes.. Ha az én lányom lenne, téged biztos megruháználak ha kikezdenél a lányommal..
Ez továbbra sem legális! Nézheted messzirõl. :)
Remélem csak provokálsz....
Ezt csak bebeszéled magadnak... Önbizalomhiányos vagy, és "könnyebb préda" után néztél... Ezzel semmi gond, de ebben az ügyben ne tegyél semmit, inkább kezdj el sportolni...
hát egy 30-37 éves között nem számít... de egy 20 éves már felnõtt, egy 13 éves még kisgyerek... gondolkozz, hülye fogyatékos...-.-" dugd meg jól, remélem, hogy lecsuknak...
Ez hülye neked milyen barátaid vannak te nyomorék a netrõl szedted össze ezeket az elmeroggyant nyomi barátaidat ? 13 évessel mit akarsz kezdeni ? meg a barátod is 11 éves az még kislány te bar.omarcu! az ilyeneknek kéne szétcsapkodni a fejét.
Igen, az lehet hogy furcsa, hogy van egy 11 éves kiskorú és egy 18 éves (pl.) de az már elyáltalán nem hogy egy pl. 30 és egy 30 éves két nagykorú, mert ez teljesen rendben van. Pl a szüleim között is 7 év van... Max 10 év... De ha õ is szeret miért ne? :) )
"Irigyek. A 13 év átmeneti." Igen? Csak hogy ez a kiscsaj kora miatt most még büntetendõ te szerencsétlen. Ráadásul olyan mintha kis pedofil hajlam is benne lenne :S Menstruál már egyáltalán az a gyerek? Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit. De addig hagyd békén, mert még a végén az apukája fogja a kapanyelet beléd dugdosni, ahelyett hogy te dugdosnád a kicsi lányát.
Nekem rögtön a Kölykök címû film jutott az eszembe...de õk csak a bas.ás miatt szedték fel a fiatal szûz lányokat. Ha azt mondod h valóban szereted és a lány a kora ellenére érett akkor idõvel jól is mehet a dolog. Türelem..: )
inkább egy jó pszichológust ajánlanék...
Ez még nagyon sok, de 5 év múlva már nem gáz, akkor már liliom tiprásért nem perel be.
""Irigyek. A 13 év átmeneti." Igen? Csak hogy ez a kiscsaj kora miatt most még büntetendõ te szerencsétlen. " Mi büntetendõ? Írta azt a kérdezõ bárhol is, hogy akár egy ujjal is hozzányúlt? A gondolat - még - nem büntetendõ. Nyugi, a gondolkodás hiánya sem. "Ráadásul olyan mintha kis pedofil hajlam is benne lenne :S" Azért ha ránézel a legtöbb 13 évesre, nem gondolod 13 évesnek. "Menstruál már egyáltalán az a gyerek? " Az mihez számít? Ha 10 évesen menstruál, akkor lövéséretté válik? Ha 16 évesen még nem jön meg neki, akkor még babázzon? "Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit." Tehát ha egy 20 éves csak hozzászól egy 13 éveshez, azt már le kell lõni, mert egy mocsok pedofil állat, de ha elérte azt a bizonyos minimumot, ami 14, akkor már rendben van minden? Ez eléggé begyöpösödött gondolkodásra vall. "De addig hagyd békén, mert még a végén az apukája fogja a kapanyelet beléd dugdosni, ahelyett hogy te dugdosnád a kicsi lányát." Na ez az, hogy szexrõl egy fél szó sem esett. Persze ha neked egy kapcsolat csak szexet jelent, akkor nem lehetsz túl boldog az életben.
A kérdező hozzászólása: Azt mondják az emberek hogy 1-2-3-4-5 év az semmi.
Dehogy betegek, tudják h az éretlen kislányokkal mehet gumi nélkül, úgysem lesznek terhesek! :)
Irigyek. A 13 év átmeneti. Persze most még tényleg durván hangzik, hogy 13 meg 20 éves. Persze azt még meg kell élni, de 20-27? Ilyenre itt eddig senkinek egy rossz szava sem volt. 30-37? 40-47? "Ó, az én szüleim közt is annyi van..." - mennyi ilyen van itt. Persze nehéz kihúzni 13 éves korától mondjuk 25-ig, hogy együtt is maradjatok, de nem lehetetlen. Lecsukni? Ugyanmár... Azért, mert megfogod a kezét (a kezét!!!), még nem fognak lecsukni. Persze akinek az "összejönni" automatikusan a szexet jelenti, az gondolkodhat lecsukáson is.
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem.
A kérdező hozzászólása: A 16 éves haverom is állandóan cukol emiatt hogy egykislányal jöttem össze.
majd 4-év múlva akkor már nem lesz gáz ha tényleg szereted akkor kibírod esetleg barátkozhatsz vele de azt is csak mértékkel különben ne lepögy meg ha pedonak néznek
Majd lecsuknak.
Egy 13 éves lány még gyerek! Max mellette sétálhatnál az utcán kézen fogva, és néha megölelhetnéd, de kb ennyi.
Szerintem ez szánalmas...
A kérdező hozzászólása: Értem hogy gáz de a korosztályom16-20 évesek állandóan csak baromkodnak. A barátom 16 éves és össze jött egy 11 évesel szerintem ez sokkal gázabb mint az enyém.
Betegek vagytok.
Kedves utolsó, nem a kérdezõnek hanem az egyik válaszolónak írtam, mint ahogy az az idézõjelekbõl ki is derül. És igen, igazad van mert egy 20 éves nem gondol a szexre, õk mindig csak kézen fogva beszélgetve andalognak a barátnõjükkel. Az hogy esetleg szexelnek, az teljességgel kizárt... :S ""Vár míg eléri legalább a minimum kort, és talán elég érett lesz ahhoz, hogy akar-e veled kezdeni valamit." Tehát ha egy 20 éves csak hozzászól egy 13 éveshez, azt már le kell lõni, mert egy mocsok pedofil állat, de ha elérte azt a bizonyos minimumot, ami 14, akkor már rendben van minden? Ez eléggé begyöpösödött gondolkodásra vall." Azt írtam hogy LEGALÁBB várja meg a szükséges kort. Nem hiszem hogy egy év változtatna bármin is, de így már nem lenne büntetendõ ha megteszik az utolsó lépést is. "Na ez az, hogy szexrõl egy fél szó sem esett. Persze ha neked egy kapcsolat csak szexet jelent, akkor nem lehetsz túl boldog az életben." A fiatalok szexelnek! Remélem nem törtem össze ezzel a kis lelkivilágod. Isten hozott a valóságban.

Nagyon gáz ha erre nem tudok mit mondani?

Legjobb válasz: Nem gáz,egyszerûen csak nem tudod szavakba önteni amit akarsz.Jobb volna mégis ha kiírnád magadból,nagyon jót tud tenni..

Nem gáz, egyszerûen csak nem tudod szavakba önteni amit akarsz.Jobb volna mégis ha kiírnád magadból, nagyon jót tud tenni..
Nem gáz, nem is kell kiemelni egy rosszat én sem tudom eldönteni, hogy a papám halála volt rosszabb, vagy hogy a mûtétemnél elfelejtettek elaltatni, így pokoli dolgokat kellett átélnem (akkor úgy éreztem), de talán az utóbbi rosszabb volt. gondolkozz azon, hogy ez mért volt rosszabb, mint az, vagy miért volt jobb, aztán talán sikerül eldönteni, de hanem, akkor sem dõl össze a világ :)

Nagyon gáz h. nem tudok főzni? 23 L

Legjobb válasz: Nem gáz.Én se tudok,pedig nálad pár évvel idõsebb vagyok. És igen van olyan férfi akit ez nem érdekel.

Nem gáz.Én se tudok, pedig nálad pár évvel idõsebb vagyok. És igen van olyan férfi akit ez nem érdekel.
Pontosabban mit nem tudsz rajta? Odaégeted? Nem sikerül jól? Vagy egyszerûen olyan keveset fõztél hogy nem jöttél bele? Szerintem ez nem gáz bár nem tudom hogy lesz e olyan férfi aki ezt elfogja neked nézni :S Én elnézném neked, barátnõm nagyon jól tud fõzni de az esetek 80%-ában én fõzök itthon, mert többet vagyok itthon hétköznap olyan mûszakom van hogy gyakrabban van pihenõm igaz rá mennek a hétvégéim de amikor éjjeles vagyok akkor is én megfõzök reggel meló után ha kész az ebéd ledõlök pihenni. A barátnõm meg 6 napot dolgozik 2 napot pihen és állandó délelõttös én ezért fõzök itthon olyan gyakran. Nem gáz ez csak legyen aki tûrni fogja. Ha egyszerûen nem megy akkor csak gyakorolj és majd belejössz.
Tanulj meg fõzni, mindig hasznos, ha tudsz finomakat készíteni.
Biztos van olyan férfi akit ez nem érdekel, ADDIG, ameddig nem éltek együtt és nincs az, hogy hoppá mit is lehetne enni hidegkaján meg gyorskaján kívül.. 23 éves vagy, sokan ilyen korban már lassan a gyerekvállaláson gondolkodnak, és akkor bizony muszáj lesz megtanulnod fõzni.. Egyáltalán semmit nem tudsz megcsinálni? Én 12-13 évesen tanultam meg komolyabb ételeket csinálni, és bizony jó dolog ha az ember magára van utalva, vagy ha a párjának eltudja készíteni a kedvenc ételét. :)
Addig, amíg van valaki otthon, aki megcsinálja helyetted, addig nincs semmi gond. Az más dolog, hogy esetleg neki ez már fáradság is lehet esetleg kora alapján, és jól esne neki, ha valaki "átvenné a stafétabotot". Addig sincs igazán gond, amíg az életed olyan, hogy meg tudod fizetni, ha más által készített kajákat eszel. A gond akkor lesz, ha az életedben valami olyan fordulópont következik be, hogy se egyik, se másik, és ha addigra valamicskét nem tanulsz meg a fõzés rejtelmeibõl, bizony meglehet, hogy akkor éppen majd nemcsak te, hanem esetleg gyermeked is éhezni fog. Gondolj a jövõre, mert arról sosem tudjuk, hogyan alakul, és amit ma megtanulhatsz, azt soha senki el nem veszi tõled.
Sosem késõ elkezdeni, mindenki tanulta valahogy. Egyetértek bumbival, hogy (legalább alapszinten) része az életünknek, mint pl. az evõeszközök használata.
Hát... ha nem is ezzel a szóval jellemezném ("gáz", de valami hasonlóval.. Szerintem a felnõtté válásban benne van az is, hogy tudjunk magunkra fõzni. Ha otthon ülsz egyedül éhesen, egy zsák krumpli társaságában, ne halj éhen.
Elég gáz. Fõleg, mert nagyon sok pénzt kidobsz az ablakon, ha nem azt eszed, amit fõzöl, hanem kész kajákat.
Ha nem szakácsnak keszulsz, akko nem.
Nem késõ elkezdeni. =) Ha tudsz olvasni és van recepted, fõzni is tudsz. ;-) Sok sikert!

Tudom, hogy nagyon gáz. Mit gondoltok? Nem tudok mit tenni.

Nagyon szeretem a Naruto nev? anime-t és mangát. Egy ideje nem tetszik senki, viszont egyre többet nézem az el?bb említett sorozatot. Úgy érzem, mintha lenne valami vonzódásom a f?szerepl?höz, Narutohoz. Létezik ilyen, vagy csak bemesélem magamnak? Kinövöm? Mi lesz? ://

Legjobb válasz: Szia! Megnyugtatlak, hogy anno én Inuyashába voltam õrülten szerelmes (kb. 13 évesen) nyugi elhiheted kinövöd majd ! Vagy nézz olyan pasi után aki hasonlít rá ! De úgyis kinövöd hát én emlékszek _bármilyen gáz is- mennyire oda voltam érte! Na elmesélem csak hogy megnyugodj! (: -6 évesen megláttam a bemutatóját, megtetszett, megjegyeztem hány órától lesz, aztán állandóan néztem. -Késõbb, (csakmert anyaék nem tudtak aludni a tv-tõl) külön szobába kérettem magam, csak Inuyasha miatt! (holott gyûlöltem egyedül aludni) ér még az ismétlést is megvártam. -Aztán megijedtem, hogy nem múlik ez a rajongás.. És voala már nem 'szeretem' és am Te sem szereted! Ez csak rajongás, majd elmúlik! =)

Szia! Megnyugtatlak, hogy anno én Inuyashába voltam õrülten szerelmes (kb. 13 évesen) nyugi elhiheted kinövöd majd ! Vagy nézz olyan pasi után aki hasonlít rá ! De úgyis kinövöd hát én emlékszek _bármilyen gáz is- mennyire oda voltam érte! Na elmesélem csak hogy megnyugodj! (: -6 évesen megláttam a bemutatóját, megtetszett, megjegyeztem hány órától lesz, aztán állandóan néztem. -Késõbb, (csakmert anyaék nem tudtak aludni a tv-tõl) külön szobába kérettem magam, csak Inuyasha miatt! (holott gyûlöltem egyedül aludni) ér még az ismétlést is megvártam. -Aztán megijedtem, hogy nem múlik ez a rajongás.. És voala már nem 'szeretem' és am Te sem szereted! Ez csak rajongás, majd elmúlik! =)
Létezik , nekem a mai napig bejön Saber /Fate/Stay Night/-ból.Pedig már jórég elmúltam 15 . Feleségem mindig conokra sabernek öltözik , azt utánna este mehet a cosplay ****(+18). Ennyi !
Hat kb. ez olyan , mint h Johhny Depp jo pasi meg minden, osszefutni sem lenne rossz.De tudjuk, h ez lehetetlen, mint ahogy az is, h egy animevel osszefuss.
Kinövöd :) 15 évesen én Edward Cullen-be voltam beleesve, de azóta kigyógyultam. Ne aggódj, van ilyen még akkor is ha van pasid vagy idõsebb vagy. A fiúk is megbámulják a lányok seggét, attól függetlenül hogy van-e barátnõjük vagy nincs. Ez természetes, csak mi lányok nem a seggre utazunk - öhm... vagyis nem mindig ;) A lényeg, hogy Naruto csak a tévében létezik, helyes pasit viszont sokkal közelebb is találni.
Gáz egy kicsit, de majd elmúlik.. :D Mondjuk énis néztem azt a [email protected] rajzfilmet, de annyit, hogy már sorozatfüggõ lettem tõle, így muszáj volt megállnom, hogy ne nézzem..bár nagyon nehéz volt leszokni.. :D
Még csak 15 éves vagy, szinte gyerek. (attól eltekintve, hogy a többi "szinte még gyerek" 15 éves néha dug mint a kisnyuszi---> nem kötelezõ ezekre hasonlítani) De so-so majd elmúlik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
Sok lány vonzódik filmszínészekhez, énekesekhez vagy például a tanárához is stb. De ezeket a dolgokat elõbb-utóbb mi lányok kinõjük :) Igaz az már ritkább, hogy valakinek manga figura tetszik meg, de biztos nem az elsõ vagy ezzel a dologgal. Tehát ne aggódj, szerintem ez még normális! Csak másoknak nem Narutó tetszik, hanem valaki más.
Ui. Én is 15 vagyok, és am jaja elsõnek igaza van!
otaku vagy :D
Nekem karakterre tetszik. De ha szembe jönne velem az utcán egy Naruto kinézetû pasi, biztos utána fordulnék... (:

93-74-89, ezek a méreteim, túl vastagnak érzem a derekam, de sajnos ez alkati adottság. Amúgy 160 cm és 57 kg vagyok. Ez nagyon gáz méretarány? Egyszerűen nem tudom, hogyan öltözzek, milyen ruhákat hordjak. Ötletek?

Legjobb válasz: Dehogyis gáz! Így látatlanban nehéz megmondani, de szerintem ez éppen megfelelõ testtömegindexre utal. A 160 cm egy nõi átlagmagasság. Ahhoz az 50 és 60 kg közötti tömegérték teljesen jó. Legalább nem vagy az a nádszálkisasszony! Hidd el a soványság nagyon nem szép! Úgyhogy ne aggódj! :-) 20/f

Dehogyis gáz! Így látatlanban nehéz megmondani, de szerintem ez éppen megfelelõ testtömegindexre utal. A 160 cm egy nõi átlagmagasság. Ahhoz az 50 és 60 kg közötti tömegérték teljesen jó. Legalább nem vagy az a nádszálkisasszony! Hidd el a soványság nagyon nem szép! Úgyhogy ne aggódj! :-) 20/f
szia az én derekam is 74cm, hát az én alkatomhoz nem túl vékony mert a csípõm csak 88, a mellem meg 101 szóval csodálatos... én normálnak mondanám, a tied meg szerintem teljesen arányos méretek. Nekem a csípõ nadrágok, szoknyák "csinálnak" derekat mivel szélesíti a csípõm és így a derekam jobban kompenzálódik.

Nagyon gáz ha nem tudok táncolni de attól megyek bulikba és táncolok?

Szóval nem,hogy nem tudok táncolni de véleményem szerint nem táncolok jól...inkább hanyagoljam?

Legjobb válasz: Figyusz! Én se tudok táncolni, mégis az elsõ feleségem egy táncosnõ volt és ráadásul akkor még szeretett is engem. Nyugodtan menjél el a buliba és mozogj a zenére! Lötyögjél! Érezd jól magad! Ennyi. Sokan azt hiszik, hogy tudnak táncolni, közben elég gáz, amit csinálnak. Légy laza, mint a biciklilánc :)

Figyusz! Én se tudok táncolni, mégis az elsõ feleségem egy táncosnõ volt és ráadásul akkor még szeretett is engem. Nyugodtan menjél el a buliba és mozogj a zenére! Lötyögjél! Érezd jól magad! Ennyi. Sokan azt hiszik, hogy tudnak táncolni, közben elég gáz, amit csinálnak. Légy laza, mint a biciklilánc :)
Én egyáltalán nem tudok. De aztán egyszer elmentem bátyámmal meg haverjával bulizni. Valahol belvárosban voltunk. Hát tömeg volt, én össze vissza lötyögtem, meg ráztam a karom. A végén megkaptam a kommentet hogy "b.zis" volt XD. De nem kell komolyan venni, mutatták is nekem. Volt ott egy srác, be volt szívva egy helyben állt a piájával, neki ennyi volt XD, másik 2 srác meg csak rázta a kezét. Szóval túl béna nem lehetsz.

Ez nagyon gáz? Sajnos, nem tudok mit tenni!

Tegnap voltam a 12 hetes uh-on, ott mindent rendben talált az orvos , aki csinálta. Holna kellene mennem a saját dokimhoz, de elkaptam egy felsőlégúti fertőzést, ami miatt nagyon fáj a torkom, a fejem és kicsit köhögök. Mivel nem szeretnék senkit megfertőzni, így kértem új időpontot a dokimhoz. (az asziszens még örült is, hogy nem megyek el betegen) De csak két hét múlvára tudott adni, akkor már 15 hetes leszek. Legutóbb akkor látott, amikor megállapította, hogy babát várok, ez volt 7 hetesen. Nem gáz, hogy majd csak 15 hetesen fog legközelebb??? Lehet így valami hátrányom? (a 7. hét óta voltam már védőnőnél, tegnap a genetiaki uh-on és a héten még megyek a terhesdiagnosztikára is, ahol kapok beutalókat)

Legjobb válasz: Szerintem abszolút nem gáz, lényegében a 12. és a 15. heti ultrahang között mindössze 3 hét a különbség, és a 12. hetesen azt mondták minden rendben :) 18. hkm

Szerintem abszolút nem gáz, lényegében a 12. és a 15. heti ultrahang között mindössze 3 hét a különbség, és a 12. hetesen azt mondták minden rendben :) 18. hkm
Szerintem sem gáz, a dokid úgyis csak az UH eredményt értékelné ki. Én havi 1x jártam a dokimhoz, és nem is mindig vizsgált meg, volt hogy csak a leleteimet értékelte. Viszont a 15. héten ki kell adnia az AFP-hez a labor beutalót, úgyhogy akkor mindenképpen menj el hozzá, mert azt betöltött 16. de még nem betöltött 17. héten csinálják.
Elsõ vagyok :akkor semmirõl vagy lemaradva.Csütörtökig pihenj, és citromos-mézes tes, C vitamin, a torkodra Tantum Verde(ez nem gyógyszer), a köhögésre pl.Stodal.
Szerintem nem gáz, ne viccelj már. Tegnap minden ok volt, akkor tuti ma is az és holnap sem lesz baj. Gyógyulj meg és ha minden ok menj a dokihoz. Nem kell minden nap orvosokhoz rohangálni. Nem lesz semmi hátrányod, nem is értem milyenre gondolsz. Más lenne a helyzet, ha pont a 12. heti UH elõtt állnál, na azt nem célszerû lemondani, akkor ahogy az elõzõ válaszoló tanácsolta, szájmaszk.
Erre való a szájmaszk...ez nem gáz, csak jobb, ha minél elõbb eljutsz a dokihoz.Most én is náthával, köhögéssel kínlódok-szintén 12 hetes vagyok-már az antibiotikum kúrán is túl vagyok.Ennek ellenére tegnap el kellett mennem, mert idõpontom volt kromoszóma vizsgálatra.A kocsiban is szájmaszkban ültem, mivel a férjemet sem szeretném megfertõzni(itthon is hordom).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nálunk a beutalókat (AFP, belgyógyászat, vérvizsgálat...stb) a terhesdiagnosztikán adják, oda mennem kell csütörtökön (azt nem tudom átrakatni, mert 3-4 hét mire kapnék új idõpontot)és bízom benne, hogy addigra jobban is leszek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugodtam. Gyógyítgatom magam itthon csütörtököig. Köszönöm a segítséget! Minden jót nektek és boldog babavárást!
Nektek is minden jót!
Nekem hörgõgyulladásom lett a 11. héten, és én nagyon sokat köhögtem, amitõl sokszor beindult a hányás is. Én azt hittem sima megfázás.Elmentem a házi orvoshoz és mondta, kicsit komolyabb és azt is, hogy jó lenne minél elõbb, ha ki tudnék gyógyulni, ezért egy nagyon enyhe antibiotikumot és lándzsás útifüvet írt, azt 5 napig szedtem és rendezõdött nagyjából. Édesanyámnál is volt annó 26 éve gyulladásos megbetegedés, s nem mert dokihoz menni, s sokáig kínlódott és ez kihatott a tesómra is, mert a szüléskor teljesen be volt gyulladva az egyik szeme, ki se látott. Szóval nem biztos, hogy érdemes házilag kísérletezni, persze én is vártam 2 napot mire rászántam magam, hogy elmenjek, s jól tettem.

Nagyon gáz az, hogy utolsó gimnáziumi évemben járok, és még nem tudom, hova fogok jelentkezni?

Állandóan szorongok mostanában emiatt. Nem tudom még pontosan, merre akarok menni, se a pontkövetelményeket, a pontrendszert valamennyire már ismerem... még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy mib?l milyen érettségit teszek (van pl. olyan, amib?l most a közép- és emelt szint között hezitálok). Még mindenre van lehet?ségem, elkezdhetek olyan faktot, amit szükségesnek látok, de nagyon kell majd dolgoznom és aggódok az érettségik miatt. Egyébként nagyon jó tanuló vagyok, tavaly két négyesem volt, a nyelvek nagyon jól mennek, a biosz szintén, az el?rehozott érettségijeim nagyon jól sikerültek, csak épp nem tudom eldönteni még, hogy mit akarok. És úgy érzem, ez kicsit azért van talán így, mert átlátom, hogy minek mi a buktatója. Például van ismer?söm, aki orvosira ment, és most rosszul érzi magát, mert meg kell tanulnia minden csontnak minden bütykét, tele van latin kifejezésekkel és latinul kell tanulnia, ráadásul a magyar egészségügyben nem egy áldás elhelyezkedni. Ezeket én mind tudtam már tavaly is, és ezért nincsenek dédelgetett álmaim pl. az orvosiról. Az ügyvédir?l is tudom, hogy hátszél kell, meg rengetegen vannak, meg bojtárkodni kell, meg seggelés, ezért nem érdekel az sem. A pszichológia meg a nyelvek érdeklnének, és van olyan, amivel az életben nem akarok többet találkozni, pl. a fizika. Mit tanácsoltok? Ti is voltatok már így? Nagyon gáz ez így?

Legjobb válasz: Nem, a gáz egy halmazállapot, amit jó tudni. Viszont nem is különös ez. Ha így vagy vele, és sehogy sem tudsz nyugodt szívvel dönteni valamilyen szak mellett, akkor még véleltenül se jelentkezz sehova csak azért, mert mindenképp egyetemre kell neked menni. Inkább kezdj bele valami másba, dolgozz, OKJ-z stb.

Nem, a gáz egy halmazállapot, amit jó tudni. Viszont nem is különös ez. Ha így vagy vele, és sehogy sem tudsz nyugodt szívvel dönteni valamilyen szak mellett, akkor még véleltenül se jelentkezz sehova csak azért, mert mindenképp egyetemre kell neked menni. Inkább kezdj bele valami másba, dolgozz, OKJ-z stb.
Menj környezetudományira, úgyis hiány van belõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!