Találatok a következő kifejezésre: Nagyon furcsa erzek van (11 db)

A párom testvérének kisbabája született pár napja. Én meg annyira furin érzem magam, olyan féltékenység féle meg irigység vagy nem is tudom. Nagyon furcsán érzem magam. Miért van ez így?

A párom testvérének kisbabája született pár napja.Én meg annyira furin érzem magam,olyan féltékenység féle meg irigység vagy nem is tudom:S nem olyan jó érzés:( Én is szeretnék majd kisbabát(még azért jó pár év múlva:) De most olyan furcsán érzem magam:(

Legjobb válasz: egyszer volt 1 hosszabb 5 éves kapcsolatom.nos a csajom nõvérének is gyereke született.elkezdett gyötörni h legyen gyerek de nem akartam fiatalok voltunk.hamar lekoccolt mással aki akitöl hamar gyereke is lett,de rossz kapcsolat lett belöle s vége lett.nos szerintem ez tudat alatt benne van a nõkben kitör az anyai ösztön.de gondold végig azért azt is mennyi felelõsséggel jár 1 gyerek s nyugodj meg van még idõd.

egyszer volt 1 hosszabb 5 éves kapcsolatom.nos a csajom nõvérének is gyereke született.elkezdett gyötörni h legyen gyerek de nem akartam fiatalok voltunk.hamar lekoccolt mással aki akitöl hamar gyereke is lett, de rossz kapcsolat lett belöle s vége lett.nos szerintem ez tudat alatt benne van a nõkben kitör az anyai ösztön.de gondold végig azért azt is mennyi felelõsséggel jár 1 gyerek s nyugodj meg van még idõd.

Három év után ismét szemüveges lettem, kész is lett, de nagyon furcsán érzem magam ha rajtam van! Miért? Normális ez?

Ha csak egy helyben ülök és nem mozgok, akkor minden oké vele, de ha elindulok, akkor nem érzékelem úgy a dolgokat mint szemüveg nélkül. Botladozom és "visz" a fejem. Hozzá kell szoknom? Nagy valami nem oké?

Legjobb válasz: Amennyiben szakorvossal csináltattad,akkor csak szokatlan,ha nem akkor vigyázz,többet árt mint használ.

Amennyiben szakorvossal csináltattad, akkor csak szokatlan, ha nem akkor vigyázz, többet árt mint használ.
Ha erõs a szemüveged, akkor hozzá kell szoknod a dolgok torzulásához. Ha meg majd hozzászokik a szemed és az agyad, szemüveg nélkül lesz kellemetlen. Egy szemüveges

Azt hiszem itt van a vég! Nagyon furcsán érzem magam, olyan mintha babát várnék, lehet baba?

Ezt meg is mondtam a páromnak!Látni kellett volna !!!!!

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Miért ekkora tragédia ha 9 éve együtt vagytok már? Nem vagy biztos benne hogy baba csak találgatsz? Elõbb bizonyosodj meg róla. Mondott valami rosszat a párod? Lehet csak meglepõdött és nem tudta mit szóljon.

Hány évesek vagytok? Miért ekkora tragédia ha 9 éve együtt vagytok már? Nem vagy biztos benne hogy baba csak találgatsz? Elõbb bizonyosodj meg róla. Mondott valami rosszat a párod? Lehet csak meglepõdött és nem tudta mit szóljon.
Jaj ne nevettess mar, hogy a ferfit sokkolja le, mintha neki kene 9 honapig rosszulletektol es kulonfele fajdalmaktol szenvednie, o nem ehetne a kedvenceit, o nem csinalhatna mindent, amit annak elotte, neki kene allandoan orvoshoz jarnia, majd neki kene vajudni, szulni, jo esetben huvelyi szulessel, aminel a gyerek ossze-vissza szabdalja a huvelyfalat es itthon szinte mindig csinalnak gatmetszest, ha kell, ha nem kell, na azzal se o szenved utana, ha meg csaszar akkor nem o nem tud majd felulni se hetekig, nem az o mellebe fog belovellni a tej, nem az o melle, mellbimboja gyullad be, amit nem hagyhat pihenni, mert a babanak enni kell, nem o kel fel ejszakankent, nem o adja fel a karrierjet.. Szoval szerintem minden ferfi kussoljon be, hogy mennyire lesokkolta a parja, es verje a segget a foldhoz oromeben, hogy nem neki kell vegigcsinalnia.
Nem igazán értem mi a probléma, te szeretnéd és õ nem, vagy egyikõtök sem? Mi a probléma, fejtsd ki!
Vegyel gyorsan egy terhessegi tesztet...az a biztos!!!de nem tok semmi konkretat rolatok...csak annyit, hogy 9 eve vagytok egyutt...amihez gratulalok!baba meg nem johet szoba nalatok?
Ezt a kérdést én sem értem.Megmondtad a párodnak hogy babát vársz.És akkor hol itt a gond?
szerintem a párja baromira nem örült a hírnek. aki a kérdést írta meg szeretné tartani a babát, de a párja vhogy kételkedik vagy nem tudom.. és nem tudja h miért nem akar a párja babát. ez idegesíti és nem tudja mire vélje, hogy a párja 9év után miért nem akar babát. én így látom a helyzetet. amugy szerintem annyit tehetsz, hogy megbeszéled a pároddal, ha biztos vagy benne, h baba, hogy gondolkozzon el, ez a legnagyobb ajándék amit egy nõ adhat egy férfinak. ha szeret, akkor nem fog sokáig tartani nála ez az ijedt állapot. remélem megoldódik minden. sziasztok!
Egy gyerekkel nem illik lesokkolni minden megbeszélés nélkül egy férfit, ha nem volt megbeszélve, csodálkozol, h egyik pillanatban még férfi, a másikban már apa!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadó:Teljesen igazad van!!!!Miért mindig nekünk kell rájuk figyelni!!!!Igen én szeretném de õ még mindig nem!Mert most ez nem biztos meg most az nem biztos!!!!Én azt mondom ha a nõ nincs akkor a férfi elveszett!!!!
A kérdező hozzászólása: Persze vannak kivételek!!!!:)
lehet hogy azert erzed hogy remegsz mert rosz hatassal van rad egyebkent ki es mi ez a no neked? ismeros? baratno?
Nincs abban semmi különös, ha van barátod, de ugyanakkor egy nõ is képes izgalmat kiváltani Belõled. A szexualitás sokkal bonyolultabb, mintsem leírható lenne a megszokott kategóriák mentén: "heteroszexualitás", "homoszexualitás". De az okokon érdemes lenne elgondolkozni. Lehet, hogy biszex vagy, de mivel a biszexualitás nem feltétlenül jelent "bigámista" igényeket, nimfomániát stb. (én is biszex vagyok de ha van pasim, nem szoktam nõvel sem félreszexelni, max. akkor, ha amúgy is romokban a kapcsolat; illetve amikor bele voltam bolondulva egy nõbe, kevésbé igényeltem a "férfitársaságot"), érdemes elgondolkozni azon, nem-e a meglevõ kapcsolatod valamilyen hiányossága "tette lehetõvé" azt, hogy valaki más, ez esetben egy nõ iránt feltámadjon a vágy. Lehet, ez csak egyszeri, kivételes dolog. Egyes, "amúgy nem biszex" nõknél ez gyengédségvágyból szokott fakadni. De az amúgy nem leszbi/biszex nõknél a másik nõ iránti vágyat az is motiválja, hogy a példaképének tekinti a másikat, felnéz rá, olyan szeretne lenni, mint õ, külsõleg, és/vagy belsõleg. De az is lehet az ok, hogy a barátja mellett alárendeltnek érzi magát, míg egy nõtõl megkapja az egyenrangúságot. Akárhogy is, ha a vágy kölcsönös, kár kihagyni ezt a gyönyörû tapasztalatot. :) Okozhat ugyan érzelmi gubancokat, de nõi kapcsolatoknál könnyebb ezen túllépni, simán megmaradhat a barátság "utána" is. Ha egyszer lefekszel egy nõvel, attól önmagában nem leszel leszbikus, sem biszexuális. Legfeljebb nyitott, és egy tapasztalattal gazdagabb. Érdemes bátornak lenni, és elszakadni a konvencióktól. Bonyolultabb, de érdekesebb.
A kérdező hozzászólása: Kolléganõ!És nem rossz érzés ha rámnéz vagy ha remegek
hat akkor nem tudom mit mondani erre :)
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz??:)
lehet, hogy õ az egyetlen nõ, aki szexuálisan vonz.lehet, hogy teret kellene engedned ennek, fõleg, ha õ is benne van.
Csak olyat tégy, ami után még tükörbe tudsz nézni.

Olyan furcsán érzem magam, csak szédölgök, hányingerem (nagyon sokszor) van! És lehet bután hangzik de érzem a melleimet, mellbimbóim tapintásra érzékenyebbek! Éjjel sokszor felébredek ha hason fekszem mert fájnak! Terhesség vagy beképzelem?

Együtt vagyunk rendszresen,nem is védekezünk!Oktober 2.án nem kellene megjönnie!

Legjobb válasz: Szia! egy cipõben járunk, csak nekem 4-én nem kellene megjönni. Az a legbiztosabb ha vársz, és majd tesztelsz. még korai lenne szerintem ez terhességi tünetnek. de peteéréshez közel vagy még(ha jól számolom) és azt érezheted. De kívánom, hogy terhes legyél, majd írd meg mi lett.

Szia! egy cipõben járunk, csak nekem 4-én nem kellene megjönni. Az a legbiztosabb ha vársz, és majd tesztelsz. még korai lenne szerintem ez terhességi tünetnek. de peteéréshez közel vagy még(ha jól számolom) és azt érezheted. De kívánom, hogy terhes legyél, majd írd meg mi lett.
én is így voltam, nyilalt a hasam, fájt a mellem, alig tudtam hason aludni. nekem az elmaradt után "mosttutimegjött" érzésem volt 5 napig, mikor is vettem tesztet. és ott van ;) drukkolok Nektek, h legyen bébi :)
en is pont ugyan ebben a cipöben järok mint te!ugy szurkäl a mellem meg a hasam, es en is okt.elejere nem värom.azert nagyon szurkolok nektek-magunknak! :)
Várjatok mindketten, mert ha megjön, amit ne adj isten, akkor csalódnotok kell és azt nem akartok, ugye? De szorítok hogy babásak legyetek.
Elképzelhetõ, hogy terhes lehetsz ha nem védekeztek.Terhesség legfõbb jelei a hányinger.Várd meg az Október 2át és ha nem jön meg csinálhatsz tesztet. Sok sikert kívánok a babához!
Szia! Én is másodikára nem várom, de semmit nem érzek. Nekem ez a harmadik terhességem lenne, de ilyen korán semmi tünet nincs:) Ez a pé miatt volt. Mensi elõtt 2-3 nappal lehet! Kívánom, hogy baba legyen!:)
Én úgy tudom, hányinger ilyen korán nem jelentkezik még. Vagy beképzeled, vagy mástól van hányingered. Nekem múlt hónapban vilt ilyen. 5 napot késett is, de negatív tesztek után meg is jött. :-(
Én csinálnék egy tesztet, lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Nkem egyre jobban fájnak a melleim!Tegnap volt egy minimális barna folyásom!A szédülés elmulott kicsi hányinger néha!De a melleim....! Remélem én is mindenkinek össze jön a baba!!!:)
Hogy vagytok lányok? Nekem még van egy napom, de már nem bírtam és teszteltem, sajna negatív, de a hõmben még reménykedek, mert az még nagyon jó, (37, 3). Drukkolok nektek is!
Sziasztok! Én a 09-22 19:41 -es válaszoló vagyok!Van 2 pozitív tesztem, igaz halvány mindkettõ, de szemmel jól látható!:)
Utolsó válaszolónak gratulálok! elõtted lévõ voltam. nálam még semmi, hasfájáson és 1 napos késésenkívül.
Nekem is van 2 pozitiv tesztem. Na de mi a helyzet a kerdezovel??? Teszteltel? Mi lett a teszted eredmenye?
Elsõ válaszoló vagyok. De jó, hogy ti már érzitek, nekem még semmi, kicsit talán többet pisilek, meg szúrkál a hasam, de ez máskor is szokott. Ami icipici remény, hogy vannak még páfrányaim a mikorszkópon, az jót jelenthet? Ki mit érez? okt. 4-re nem várom. köszi lányok, és minden jót mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: HUUU!Nagyon jo hogy igy összejöttünk!!!Mindenki irjon ám hogy mi lett vele!Köszönöm hogy ennyien megprobáltatok segíteni!!!Puszi!
Én már válaszoltam, de most újra olvastam, hogy ki mit írt, nagyon jó, mindenkinek szúrkál a hasa, nagyon remélem, hogy babadömping lesz az elkövetkezõ hetekben. Esküszöm lányok szívesen összejönnék veletek, mi aztán tudnánk dumálni, lenne téma. Én is most már szédülök is, hányingerem is van, meg hasmenésem, még a hasamat is nagyobbnak látom :) , már szerintem beképzelek mindent, meg az idegtõl van hányingerem, hasmenésem, meg a hasam is attól görcsöl. Én okt. elejére nem várom, de addig diliházba kerülök. Én egész nyáron terhesnek képzelem magam, de most érzek elõször tényleg tüneteket. Ha most se vagyok az, csalódott leszek, de nagyon.
Én egy új válaszoló vagyok és nekem is szurkál a hasam. :) )) Viszont a mellem peteérés után elkezdett fájni, ahogy mindig is szokott, de mára elmúlt. Nekem szept. 27-én kellene (illetve nem kellene)megjönnie.
Ez már egy igazi fórum! elsõ válaszoló vagyok, nekem is szurkál a hasam, de semmi mást nem érzek. (vizsgálgatom a páfrányaimat szorgosan, amik még vannak.) 4. hónapja próbáljuk, mostmár nagyon jó lenne. szorítok mindenkinek!
Én ugyanígy vagyok, de jó, sokan összejöttünk, nekem is szúrkál a hasam, meg mintha meg akarna jönni, görcsölget, pé óta fehér folyásom van, amire azt írták, hogy terhességre is utalhat. Egyébként nekem is a 3. terhességem lenne, ha összejött. Az elsõ kettõvel egyáltalán nem foglalkoztam magammal és mindkettõ elsõre összejött, most meg egyfolytában ezen jár az agyam.
A kérdező hozzászólása: Meg mindenkinek aki szeretne babát!!!
A kérdező hozzászólása: 4.válaszolo!Nagyon drukkolok hogy baboka legyen!!:)
A kérdező hozzászólása: Szia!Nekem sajnos nem jött össze a baba!:(De most lehet hogy tudta hogy még nem kell jönnie mert valószínû szét költözünk a párommal!

Össze vagyok zavarodva. A bandában van egy új fiú, és furcsa érzéseim vannak. Van barátnőm, és szeretjük is egymást, viszont sokszor gondolok erre a fiúra elalvás előtt és nagyon rosszul érzem magam. Miért van ez?

nem is testi, inkább afféle jó, és kellemes érzés tölt el ha vele vagyok. nem izgulok rá szexuálisan, erről szó sincs, de olyan furcsa. nagyon gyerekesen viselkedik, totál hiperaktív, és nagyon közvetlen, amiért a banda egyes tagjai már leoltották h pl ne ölelgessen tagokat, meg ne ugorjon a nyakukba, de én nekem ez valahogy bejön. ráadásul vékony és szőrtelen fiú (17 éves). és amikor a haja belelóg az arcába akkor olyan mintha egy cuki kis-öcsi lenne vagy ilyesmi. szal ilyen testvéri dolgok(sosem volt kistesóm de mindig akartam), de akkor miért gondolok rá elalvás előtt hogy pl: Nah ezt megfogom neki mutatni holnap ha találkozunk. Nah ezt elviszem neki mert örülni fog, de jó lenne ha itt lenne és dumálnánk elalvás előtt. Nah viszek neki M&M's-t (Amit a barátnőm vett NEKEM)mert szereti. és ott van a barátnőm, akit szeretek, akivel sokat alszom együtt, és olyan borzalmas érzésem van emiatt. mintha csalnám. 19f

Legjobb válasz: A legtöbb ember eleinte nem mutat semmilyen szexuális vonzalmat azok iránt akibe igazán beleszeret. Nem gondol rájuk maszturbálás közben, nem képzeli el hogy milyen lenne ha lefeküdnének stb. Egyszerû lelki társként gondolnak rájuk. Ha egy ilyen esethez még hozzácsapódig egy látens biszexuális hajlam az a tökéletes recept hogy összezavarodj. Én azt javaslom hogy ne csinálj semmit amíg nem érzel biztosan. Ne bántsd meg a barátnõdet azzal hogy beszélsz vele a dologról mert úgysem értené meg. A fiúval meg tartsd fenn a jó kapcsolatodat. Ja és nézd meg az Otthon a világ végén címû filmet. Nem egészen az a sztori amit te felvázoltál, de talán segít megérteni hogy nem csak heteró meg meleg van, és hogy lehet egyszerre több embert is szeretni és mindezt szex nélkül.

A legtöbb ember eleinte nem mutat semmilyen szexuális vonzalmat azok iránt akibe igazán beleszeret. Nem gondol rájuk maszturbálás közben, nem képzeli el hogy milyen lenne ha lefeküdnének stb. Egyszerû lelki társként gondolnak rájuk. Ha egy ilyen esethez még hozzácsapódig egy látens biszexuális hajlam az a tökéletes recept hogy összezavarodj. Én azt javaslom hogy ne csinálj semmit amíg nem érzel biztosan. Ne bántsd meg a barátnõdet azzal hogy beszélsz vele a dologról mert úgysem értené meg. A fiúval meg tartsd fenn a jó kapcsolatodat. Ja és nézd meg az Otthon a világ végén címû filmet. Nem egészen az a sztori amit te felvázoltál, de talán segít megérteni hogy nem csak heteró meg meleg van, és hogy lehet egyszerre több embert is szeretni és mindezt szex nélkül.
A kérdező hozzászólása: szerelem? azért azt nemhiszem... akkor állna.... azért... legalább egy kicsit...
Nem tudom innen nézve megállapítani a pontos érzelmeidet a srác iránt, de hogy szereted, és sokat jelent neked, az biztos. De emiatt kár rosszul érezned magad. :) Persze el lehet, hogy nem meggyõzõ, de tényleg: nincs okod amiatt rosszul érezni magadat, mert szeretsz valakit. Más kérdés, hogy ha beleszeretsz, és a barátnõd kevésbé érdekel, akkor azzal valamit kezdeni kell majd, de a jelenlegi helyzet alapján nem hiszem, hogy ez mindenképp bekövetkezne. Viszont lehet elég komoly barátság is a dologból, az meg jó dolog. :)

Nagyon furcsa dolgokat erzek van hogy egyszerebol elkezdek zokogni de semmi bajom sincs. Aztan van hogy nem birok magammal buliznak meg ilyenek. Mitol van ez, es mit tegyek?

Sziasztok!12 eves vagyok es nem tudom mostanaban olyan furcsa dolgok tortennek velem.Nagyon furcsa dolgokat erzek van hogy egyszerebol elkezdek zokogni de semmi bajom sincs.Aztan van hogy nem birok magammal buliznak meg ilyenek.Voltam mar nehanyszor a barba es azota meg vagyok bolondulva ha nem engednek.Ok nelkul vagyis hat nem ok nelkul csak minden csecsebecsen karomkodok.Utana megbanom de nem tudom olyan kontrollalni magam.Sokszor voltam a testverem es baratai tarsasagaban 18-21 evesek ,es csunyan beszelnek azota en is ugy beszelek nem tudom magam kontrollalni.Az a legrosszab amikor csak ugy sirok es no kedv egyszerebol.Mitol lehet ez?Tehetek ellen valamit?Koszi szepen a valaszokat!

Legjobb válasz: Szia. nem írtad,hogy fiú,vagy lány vagy. Valószínü a hormonok változnak,éz csinál kedv,kede´ly ingadoza´st.Ez ellen sokat nem tudsz tenni.Mozogjál sokat,sportolj,olvass,legyél sokat friss levegön.Az mindíg segít. a csúnyabeszédröl,pedig saját magadnak kell arra figyelni,hogy leszokj.próba´lj figyelni magadra mikor beszélsz,és ha kicsúszik,kérj elnéze´st.Beszélj lassabban,akkor tudsz rá figyelni.Tudom,hogy nehe´z,de én i´gy már leszoktam a súnya beszédröl.

Szia. nem írtad, hogy fiú, vagy lány vagy. Valószínü a hormonok változnak, éz csinál kedv, kede´ly ingadoza´st.Ez ellen sokat nem tudsz tenni.Mozogjál sokat, sportolj, olvass, legyél sokat friss levegön.Az mindíg segít. a csúnyabeszédröl, pedig saját magadnak kell arra figyelni, hogy leszokj.próba´lj figyelni magadra mikor beszélsz, és ha kicsúszik, kérj elnéze´st.Beszélj lassabban, akkor tudsz rá figyelni.Tudom, hogy nehe´z, de én i´gy már leszoktam a súnya beszédröl.
A kérdező hozzászólása: Lany vagyok es nagyon gyorsan beszelek valosaggal hadarok sokan nem ertik mit mondok akkor meg hogy beszeljek lassan?De amugy koszi:*
Szerintem figyelj jobban a nyelvtanórákon, mert akkor talán ragad rád némi nyelvi igényesség. És nem csak a káromkodásra értem.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen hogy valaszoltatok!

Két napja késik a mensim, mellbimbóim fájnak ha megfogom őket, nagyon enyhe alhasi furcsa érzésem van, mindig ugy érzem, hogy meg fog jönni. Szerintetek lehetek terhes?

Nem akarok még csinálni tesztet.Félek a csalódástól. ÁLltalában 28 napra szokott megjönni.Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Csinálj tesztet!! Nekem még 3 napom van a nemvártig,de én már legszivesebben most tesztelnék..!!:) Sok sikert!

Csinálj tesztet!! Nekem még 3 napom van a nemvártig, de én már legszivesebben most tesztelnék..!!:) Sok sikert!
Elõfordilhat, de mindenesetre várj még a teszttel, ahogy Te is említetted a csalódás miatt. NEkem nem volt épp a legszbályosabb a mensim, de 36 nap körül NAGYON erõsen görcsöltem, biztos voltam benne, hogy na majd ma megjön...De semmi.38. nap körül 1. tesz +, 2 nap múlva 2. tesz +! Aztán az eredmény :27 kismama hetes vagyok :) SOk sikert!
Ha két napja késik, nyugodtan csinálhatsz tesztet. Jobb biztosan tudni, hogy terhes vagy-e vagy sem, mint még több napig reménykedni.
1/2 vagyok: 27 hetes kismama :) bocsi
Innen a túloldalról mi honnan is tudhatnánk? Csak a teszt mondja meg neked az igazat, nem mi. Két nap késést már simán kimutat bármilyen teszt! Drukk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azóta nem csináltam még tesztet, de minden nap egy nagyon pici vérzésem van, illeteve csak ilyen barna folyás féle, nem tudom mit csináljak, de szerintem várok a következõig aztán ha akkor se lesz semmi akkor csinálok tesztet, mert olyat is hallottam, hogy elsõ hónapba még volt egy pici aztán következõ hónapba már semmi akkor derült ki hogy terhes.Drukkolok magamnak én is!!!!!

Segitség! Erős szorongásaim vannak néha. Olyan gondolatok, hogy pl vki lássa v tudja, hogy én olyan ügyes vagyok ebben v abban. De nagyon furcsa, mert mikor elmulnak ugy érzem, hogy valóban nem is érdekel. Mi lehet ez?

Olyan mintha direkt azért jönnének, hogy elrontsák a napomat. Az igazság az, hogy régebb valóban érdekeltek ezek. Most meg olyan mintha csak gondolat szintjén megmaradtak volna. Igy tűnök - úgy tűnök, ebben vagyok jobb - abban tűnök ki jobban stb. Már elegem van. Közben engem csak az érdekelne, hogy végre érezzem jól magam a bőrömben. Sztem a múltam miatt vannak. Mintha két lelkem lenne vagy nem tudom hogy értelmezzem. Tudom, hogy ez irtó hülyén hangzik, de légyszives segitsetek, és ne irjatok kreténségeket. Aki tud, légyszives segitsen. Remélem meg tudtam érttetni magam eléggé

Legjobb válasz: Hát ne haragudj ez a két lélek duma, eléggé poénos sikeredet semmi baj legalább még õszintébben hangzik. Elõfordul hogy valami nem megy flottul az-az jól mint ahogy elképzelte az ember, így elmegy tõle a kedve de ha eléggé hiszel benne és kitartasz elõbb utóbb valamilyen szintre fel tudsz fejlõdni. Hajrá ilyen gondolj valami lelkesítõre egy jó zenére egy pozitív gondolatra zárj ki minden negatívumot.

Hát ne haragudj ez a két lélek duma, eléggé poénos sikeredet semmi baj legalább még õszintébben hangzik. Elõfordul hogy valami nem megy flottul az-az jól mint ahogy elképzelte az ember, így elmegy tõle a kedve de ha eléggé hiszel benne és kitartasz elõbb utóbb valamilyen szintre fel tudsz fejlõdni. Hajrá ilyen gondolj valami lelkesítõre egy jó zenére egy pozitív gondolatra zárj ki minden negatívumot.
kisebbségi komplexus + bizonyítási vágy + gyenge kitartás és akarat ez vagy kb te :D pszichológus?
A kérdező hozzászólása: 1.:) . Koszi a tanacsodat. 2. a helyzet nem a legfenyesebb, de azert annal jobban allok, mintsem pszichologusnal cs*sszem az idomet es penzemet; nem kifejezetten az van amit mondasz.
Szerintem össze van zavarodva.Kérdezd meg miért csinálja ezt veled...
Nem vagy te még szerelmes abba a fiúba hidd el nekem. Majd olyan 3 év múlva rájössz milyen érzés az. Osztálytárssal meg ne kezdj, régi hiba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!