Találatok a következő kifejezésre: Nagyon furcsán a hasa alja, (3 db)

Kicsit furcsa érzés. Fáj a hasam alja és a átsugárzik minden hová mintha mindig nagy wc-nem kéne . Ez most akkor mi?

38-hetes vagyok .Olyan furcsán fáj a hasam eddig semmi bajom nem volt .Amikor ülök nagyon semmi mikor menni kell vagy felállni akkor nagyon fáj a hasam alja meg a derekam és most úgy érzem ,hogy ülve is kisugároz minden hová,olyan érzésem van mint ha mindig nagy wc-ni kéne de csak az inger van meg.Valaki van még így??????

Legjobb válasz: Nem indult be a szülés?

Nem indult be a szülés?
nyugi, én holnap töltöm a 39-et de hetek óta ezek a tüneteim... nagyon türelmetlen vagyok én is, jó lenne már babázni... majd írj ám ha megszületik :)
A kérdező hozzászólása: Igen sajna :-(
Hogy vagy kedves kérdezõ? Egybe vagytok még? :)
Nekem is így indult, erõs jóslók voltak 24 órán keresztül. 2 nap múlva beindult a szülés :)
Én is kíváncsi vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: Nem múlik de nem is erõsödik.Inkább az van, hogy ma vettem észre vagyis észleltem, hogy egész nap fájdogált.Ja meg tegnap este is fájt mikor feküdtem aludni .Kíváncsi vagyok most vettem egy forró fürdõt
Nem múlik? Vagy nem erõsödik?
Szia! Szerintem szülni fogsz.nekem is ígx indult és én is bizonytalan voltam.6 óra múlva megszületett a fiam. :-)
Hát mondjuk, ha nem rendszeresen ütemszerûen fáj, akkor inkább jóslóra szavazok
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem .Úgy tudom, hogy az jobban fáj
A kérdező hozzászólása: Oké fogok írni :-))))))

Valoszinü a terhesseg? Emelygek, hanyingerem van, faj a derekam, szurkal a hasam alul es a köldökömnel is. Nagyon furcsa iz van a szamban femes. A mellem is erzekeny.

Van meg harom napom a mensimig.Has menes es sürü fej fajasom is van.Vagy talan virus? Vagy hormonok? Ja teszteltem lilyvel negativ.Ne nevesetek ki de a nyalam is több,es egesznap faradt vagyok akkoris ha nem csinalok semmit.Almossag gyötör. Remenykedhetek hogy baba?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de szerintem 3 nappal a nemvárt elõtt még nincs ennyi tünet. Vagy ha ezek a tünetek terhességre utalnak, akkor már kellene lennie elegendõ hcg nek a szervezetedben és kimutatná a teszt. Persze az is lehet nálad máshogy van, szerintem 2-3 nap múlva újabb teszt, ha a tünetek maradnak, és hátha pozitív lesz már!

Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de szerintem 3 nappal a nemvárt elõtt még nincs ennyi tünet. Vagy ha ezek a tünetek terhességre utalnak, akkor már kellene lennie elegendõ hcg nek a szervezetedben és kimutatná a teszt. Persze az is lehet nálad máshogy van, szerintem 2-3 nap múlva újabb teszt, ha a tünetek maradnak, és hátha pozitív lesz már!

Nagyon furcsán fáj a hasa alja, de talán nem görcsszerü hanem valahogyan másként. Lehet ez esetleg a terhesség jele?

Mensi elött szoktam görcsölni,de ez most inkább talán szúró fájdalom és tegnap délután óta meg állás nélkül tart,allig aludtam az éjjel.Csütörtökre nem várom .

Legjobb válasz: ez a fájdalom nem túl erõs de elég kellemetlen néha úgy érzem hogy már a hûvelyem is fáj.

A kérdező hozzászólása: ez a fájdalom nem túl erõs de elég kellemetlen néha úgy érzem hogy már a hûvelyem is fáj.
ha biztosra akarsz menni, tesztelj, ha nem jön meg, nekem így nem fájt, de a szúró fájdalom az jelezheti a babót, de inkább nem találgatok, reméljük bébyd lesz, szorítok!
szerintem tuti terhes vagy, de most már ezt tudnod kellene. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!