Találatok a következő kifejezésre: Nagyon furcsán a hasa (15 db)

Ezer dologtól lehet, vidd állatorvoshoz.

Nagyon furcsa hangokat szokott kiadni a hasam, de nem az éhségtől, hanem valami mástól. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: bélhurut, =kamilla tea, kefir naponta reggel 1x semmi szénsavas kevés cukor csoki zsir

bélhurut, =kamilla tea, kefir naponta reggel 1x semmi szénsavas kevés cukor csoki zsir

Érdekes apró nyomásokat érzek a hasam alján, mintha nyomnák ki a bőrőm nagyon finoman, és lassan. Nagyon furcsa érzés, és nagyon finomak a mozdulatok. Nem hiszek magamnak, lehetbe kébzelem. A babámat érzem?

Most leszek szombaton 14 hetes terhes.Köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Én is ezt éreztem a 17. héttõl, most a 20. héten már biztos vagyok benne, hogy õ volt. Folyamatosan erõsödni fognak neked is a mozgások!

Én is ezt éreztem a 17. héttõl, most a 20. héten már biztos vagyok benne, hogy õ volt. Folyamatosan erõsödni fognak neked is a mozgások!
A kérdező hozzászólása: Én túlságosan kórainak találom nálam ezt.Azért írtam ide:) Olyan jó, hogy lakik valaki a hasunkban:) Boldog baba várást!
Könnyen lehet, hogy Õ az.Én 15 hetesen éreztem elõször.Egy-2 napig nem voltam benne biztos, mert korainak tartottam elsõ terhességnél.Eleinte csak este jelentkezett amikor hanyatt feküdtem, de csak egy két mozdulat volt.Harmadik nap már reggel is jelzett, akkor tudtam, hogy 100% Õ az.Ahogy hallom szinte mindenkinél hanyattfekve jelentkezik elõször.Gratula a picurhoz!:) 30 hetes kismami

21 hetes kismama vagyok, ma reggel óta nagyon furcsán fáj a derekam, főleg bal oldalon, meg néha kicsit elöl a hasam is. Vérzés egyelőre nincs, baba mocorog (remélem így is marad). Érzett már vki hasonlót, mi lehet ez?

Mikor érdemes orvoshoz menni, ügyeletet kell ilyenkor keresni? Olyan bunkók szoktak lenni sajnos, de a dokimhoz csak hetek múlva kell mennem. Ha próbálok pihenni (amennyit egy 1 éves mellett lehet...), és holnapig meglátom mi lesz, az mennyire okos dolog?

1 hónapja kb. be kellett vennem egy 72 órás tablettát de mivel nagyon féltem ezért még aznap plussz 3darabot bevettem. Sokat fáj a hasam és furcsán is érzem. Lehetek e igyis terhes vagy valami következménye annak, hogy ennyit vettem be?

Legjobb válasz: baszod..... nem vagy normális, én nem vagyok orvos, de tanultam biológiát és ezek a hormonrendszerednek olyan hatalmas lórugást adnak, hogy az egy tabletta esetében sem egészséges, nemhogy ha 4-et veszel be. fölösleges volt még 3-at bevenni, egy is hatásos. sztem kb meg is halhattál volna. mindenképp menj el orvohoz, lehet hogy komoly bajt okoztál, valami károsodott vagy mittudomén...

baszod..... nem vagy normális, én nem vagyok orvos, de tanultam biológiát és ezek a hormonrendszerednek olyan hatalmas lórugást adnak, hogy az egy tabletta esetében sem egészséges, nemhogy ha 4-et veszel be. fölösleges volt még 3-at bevenni, egy is hatásos. sztem kb meg is halhattál volna. mindenképp menj el orvohoz, lehet hogy komoly bajt okoztál, valami károsodott vagy mittudomén...
ne haragudj h ezt irom de iiirtozatosan nagy hulye vagy!!!! de nygodt lehetsz, jelenleg az egyeduli biztos dolog h nem vagy terhes. gondterhes az viszont nagyonis lehetnel mert minden okod megvan ra. kicsit gonbdolkozz legkozelebb. es irany a doki es a vervizsgalat!
Jéééééézusom... No comment. Még azis lehet, hogy már soha nem is lehet gyereked, hogy most ekkora hormondózist adtál a nemzõkédnek...
Szerintem örülj annak ha megmaradsz és nem borúl fel teljesen a hormonrendszered.Nem szeretnél mindenhol sötét szõrzetet látni magadon ugye?Használj gumit, a fogamzásgátlót nem ajánlom neked mert talán az 1 levelet szednél be 1 nap..
akor inkább ne szexelj ha ennyire félsz, vagy akkor figyeljetek oda jobban.
Eszed hol van? Atyám... Na ezért kéne jogosítványhoz kötni a szexuális életet is :D Isten tudja, mit csináltál magaddal. Meddõvé akarod tenni magad teljesen??? Sürgõsen keress fel egy nõdokit! Nem ártana szexuális felvilágosítást is kérned...
Ezt azért nem kellett volna! :S
De akkor is 4 tabletta? Lehet h csak egy kicsit bogyó amit beszedsz de a hatása annál nagyobb..
egyetértek az elöttem szólóval!!!mért vettél be ennyit??az nem fájdalomcsillapító amibõl többet is bevehetsz!mindenképp orvos!!
szia...én tegnap írtam neked. remélem már elmentél orvoshoz, vagy legalábbis megbeszélted valakivel rajtunk kívül. hmmm?
Így igaz, azt nem osztogatják a sarkon, nem nagyon volt erre "lehetõsége", esélye!
*arról bocsánat
nembeszélve attól, hogy nem hiszem, hogy volt rá fölösleges 20 ezer forintja a leányzónak
ilyen nincs emberek!Az ilyen tablettát orvos írja fel, recept nélkül nem adnak!Szal nem igazán lehet belõle szerezni többet...
A kérdező hozzászólása: azért vettem be többet mert nagyon féltem h esetleg terhes leszek mert olyan történt amit nem akartam.Mindenféleképp elakartam kerülni a terhességet.
Mostanaban eszedbe ne jusson bevenni megint ilyen tablettat!!! Meghalsz, de most komolyan. Gondold el micsoda eros az a gyogyszer! Irassal fogamzasgatlo tablettat!
mozog a baba
Jelentkezett a babád!
Hát ez a babád te! Gratulálok!
en is azt hittem, hogy gorcsos mehosszehuzodas de nem!!!!mozog a babucid!gratula!!
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem, hogy ilyen korán hogy-hogy ? Nekem ez az elsõ babám, állítólag ilyenkor még csak azok érzik akik szültek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ.
Na, hogy legyen egy nem-ironikus is: Nem eszik a kutya, viszont fosik: kiszáradhat, muszáj ennie de legalábbis innia, nagyon sürgõsen. Itasd ahogy tudod. Remeg és bágyadt a kutya: Te is remegsz, és bágyadt vagy, ha lázad van, szóval lehet, hogy a kutya is lázas, ilyenkor pedig duplán veszélyes, ha nem iszik. Szóval hívd fel gyorsan az állatorvost, kérj még ma délutánra egy idõpontot, addig meg próbálj beleimádkozni egy kis vizet. ui.: Mivel a kutyák nem tudnak beszélni, így minden kis jelzésükre, szokatlan viselkedésükre jobban kell figyelni, mint az embereknél. Õk nem tudják máshogy elmondani, sõt van olyan kutya, akinek olyan nagy a fájdalomküszöbe, hogy csak a nagyon durva esetekben látod rajta, hogy valami nincs rendben. Vedd komolyan a kutyád jelzéseit!
Persze MUtasd meg az orvosnak
Jól teszed hogy végignézed a haláltusáját. Amint elpusztult Te is végy be gy ciánkapszulát, de orvost/mentõt ne hivj drága!
igen vidd orvoshoz minel elobb! nem volt benne kullancs veletlen? rengeteg kutya kapja el az un. babeziat a kullancsoktol. a mienk is elkapta. nem evett, bagyadt es lazas volt.
Egy hete nem mozdul a kutyám, elég büdös és a legyek is belepték. Szerintetek vigyem orvoshoz, vagy még várjak pár hetet?
Napok óta nem eszik, megy a hasa, bágyadt és még nem látta orvos?????? Na az ilyen kérdések után meg ne merje valaki kérdezni, hogy miért vagyunk lekezelõek a kérdezõkkel!!! Simán lehet bélgyulladása, lehet parvos, de ezer más baja is lehet! Réges régen orvoshoz kellett volna vinni!
Áh, dehogy kell orvoshoz vinni. Nem is tudom, ez h jutott eszedbe. Még ilyen marhaságot... Várni kell, míg megdöglik. Vagy nem. Vagy mégis. Vagy csak szervi baja lesz. Mert Magyarországon ez a módi. Várni és mindenféle haszontalan házi praktikát kirpóbálni....
Szeretettel várjuk Kedves Szüleidet is a gyakorikérdésekre, ha legközelebb a gyerekük nem eszik, lázas, napok óta fáj a hasa-lába-füle-torka-végbele. Majd neki is elmondjuk, hogy nem azért van az orvos, hogy a betegeket kezelje.
Héééé, száz százalékban hasznos voltam!!! Orvoshoz pedig NEM SZABAD vinni, mert a legtöbb rendelõben nincs hely a tánchoz és sok helyen nem engedik a kukoricaszórást sem!!! OFF: A kérdezõt meg ne bántsátok, az egyik agysejtje azzal van elfoglalva, hogy vigasztalja a másikat, aki sír a magánytól. Nincs idejük ilyen hülyeségekre, mint egy kutya élete. A gyakori még belefért, úgy tûnik.
Elrontotta a gyomrát
Fu te h.lye vagy! Vidd orvoshoz azonnal! Vagy várd meg ameddig meghal és aztán vidd orvoshoz te fér.g!
Él még szerencsétlen kutya?

Kicsit furcsa érzés. Fáj a hasam alja és a átsugárzik minden hová mintha mindig nagy wc-nem kéne . Ez most akkor mi?

38-hetes vagyok .Olyan furcsán fáj a hasam eddig semmi bajom nem volt .Amikor ülök nagyon semmi mikor menni kell vagy felállni akkor nagyon fáj a hasam alja meg a derekam és most úgy érzem ,hogy ülve is kisugároz minden hová,olyan érzésem van mint ha mindig nagy wc-ni kéne de csak az inger van meg.Valaki van még így??????

Legjobb válasz: Nem indult be a szülés?

Nem indult be a szülés?
nyugi, én holnap töltöm a 39-et de hetek óta ezek a tüneteim... nagyon türelmetlen vagyok én is, jó lenne már babázni... majd írj ám ha megszületik :)
A kérdező hozzászólása: Igen sajna :-(
Hogy vagy kedves kérdezõ? Egybe vagytok még? :)
Nekem is így indult, erõs jóslók voltak 24 órán keresztül. 2 nap múlva beindult a szülés :)
Én is kíváncsi vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: Nem múlik de nem is erõsödik.Inkább az van, hogy ma vettem észre vagyis észleltem, hogy egész nap fájdogált.Ja meg tegnap este is fájt mikor feküdtem aludni .Kíváncsi vagyok most vettem egy forró fürdõt
Nem múlik? Vagy nem erõsödik?
Szia! Szerintem szülni fogsz.nekem is ígx indult és én is bizonytalan voltam.6 óra múlva megszületett a fiam. :-)
Hát mondjuk, ha nem rendszeresen ütemszerûen fáj, akkor inkább jóslóra szavazok
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem .Úgy tudom, hogy az jobban fáj
A kérdező hozzászólása: Oké fogok írni :-))))))
A kérdező hozzászólása: és még azt kihagytam, hogy tegnap elõtt erõs szurkálást éreztem!
Kedves kérdezõ! Mi lett a végén megjött a havid?
Szerintem még húzzatok bele, így nem lesz guriga sajt a hasadba, max a túró fog kicsöpögni.
Ez az egyetlen emberi testrés ahonnan mindenféle színû dolgot hallottam már kijönni.. barnás, sárgás, fehéres, zöldes, rózsaszínes, pirosas. festékboltot nyithatnátok!
A kérdező hozzászólása: pont peteéréskor voltunk együtt szóval nagyon remélem :) rendben nem figyelem magam próbálom elterelni a gondolataim, nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
Kb. 2-3 nap múlva. De ne figyeld magad, és a tüneteket, felesleges, mert mindig lesz valami "fura", amit majd a terhesség reményét élteti, aztán ha mégsem, akkor meg nagyobb a csalódás.
Nekem mind a két babánál az együttlét utáni 9-10.napon volt szúrkálós érzésem, akkor ágyazódhatott be. Szerintem még kb. 2 nap és ágyazódni kezd, ha ügyesek voltatok :)
A kérdező hozzászólása: és mit gondoltok kb hány nap múlva lehetne arról szó még 4-5 nap?
Szerintem sem lehet még az. Még csak az 5. dpo-n tartasz. A tegnap elõtti erõs hasszurka meg pláne korai. A sárgás folyás inkább valami fertõzés jele lehet, de ilyen korán még amúgy sem mérvadó a folyás.
A kérdező hozzászólása: vagy miért gondolod, hogy még nem lehet az?
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy akkor volt...rózsaszínes folyás kísérte, de sok helyen olvastam hogy 6-7 nap után megkezdõdhet a beágyazódás :)
Én pont ezt érzem (hasszúrka és puffadás) amikor tüszõrepedésem van. Nem lehet, hogy nem 19-én volt az ovulációd????
Sajnos még nem lehet ez a beágyazódás jele :(
A kérdező hozzászólása: igen, de azóta sikerült 6 hetes vagyok :)

Ha tudom azt, hogy semmi baja nincs a gyermekemnek, megvolt az esti fürcsi, szopi, nem fázik, nincs melege, a pelus rendben van, és mégis sír. De mindig este csinálja, nappal nagyon szépen elvan. Ekkor miért sír? A hasa sem fáj neki.

Legjobb válasz: Ez jó kérdés! Nekem is hisztizik este. Néha csak egy pár korty tápszer kell neki hogy elaludjon. Nekem se volt még olyan hogy szépen elaludjon. Mintha félnének a hosszú alvástól. Szerintem már annyira fáradt hogy nem tud normálisan elaludni. Próbáltam én is a síratós módszert de az is ideig óráig volt jó. Remélem kinövik. 4 hós anyuka

Ez jó kérdés! Nekem is hisztizik este. Néha csak egy pár korty tápszer kell neki hogy elaludjon. Nekem se volt még olyan hogy szépen elaludjon. Mintha félnének a hosszú alvástól. Szerintem már annyira fáradt hogy nem tud normálisan elaludni. Próbáltam én is a síratós módszert de az is ideig óráig volt jó. Remélem kinövik. 4 hós anyuka
Fáradt, szomorú, nem akar egyedül lenni, és hideg a kiságy a fürdõ után.És ezen felidegesíti magát. Dúdolj neki, míg elalszik!Lehetõleg mielõtt sírni kezdene. Vagy masszírozd meg!
Mennyi idõs, ha már négy hónap körüli, lehet, hogy szívesen fogad valamit amivel elalhat, amit ölelhet, nálunk kicsim egy textilpelust használ erre a célra. Egyszer a kiságyban maradt egy-elõször csak megfogta a csücskét-aztán egyre jobban összebarátkoztak, most el sem tud aludni nélküle.
mennyi idos? nallunk is volt kb 3 het igy , en felvettem es setaltam vele egy pici majd letettem es oda tettem a kezem az arcahoz es halakan magyaraztam neki , aztan odahuztan szep lassan a pledet az arcahoz a kezem helyett, de meg fogtama pledet az arcanal oldalt . es tok jol megnyugodott, ma mar egyedul alszik el estenekt 6 honapos lesz 2 nap mulva. Nekunk a mehlepeny rajta volt az arcan bent a pociba ezert nyugszik meg tole mindig. probald ki hatha nektek is bejonn.
A kérdező hozzászólása: Õ most lesz 2 hónapos pénteken.De már amikor az öltöztetés végénél járok, akkor elkezdi a sírást, és addig amíg fel nem veszem a vállamra, ott szeret nagyon nézelõdni :) Akkor csendben van.De ha leteszem abba nem hagyja.Ez tart este 10-ig, utána szépen elalszik reggel 4-5-ig most már.Szoktam Neki énekelni, arra is megnyugszik, masszírozni azt fürdetés elõtt.Nagyon remélem, hogy kinövi mihamarabb, és átalussza az éjszakát, mert eleinte nagyon sokat megébredt, én meg majdnem leestem az ágyról az álmosságtól.Volt olyan, hogy este 11-tõl nem aludt, sírt, kisebb nagyobb megszakítással elaludt, ez tartott reggel negyed 5-ig.De volt olyan is, hogy 3-szor megébredt, megetettem(anyatejet kap, szerencsére van), utána nem akart aludni, éjjel 3-ig dajkálni kellett.Most már úgy néz ki, hogy kezd beállni a napirendje.Mindenesetre nagyon szépen fejlõdik hála Isten :) Szép napot anyukák!2 hós kisfiú anyukája.
Melegítsd elõ valamivel a kiságyat (vizespalack) mielõtt beleteszed, de ne engedd el, fogd még az ágyban is, beszélgess hozzá, hajolj fölé. Lehet, a fürdõ nagyon felfrissíti, ne akard rögtön utána elaltatni, játszatok még, hadd fáradjon el egy kicsit. Emelgesd magad fölé, nevess neki, hancúrozzon apával, aztán jöjjön valami megnyugtatós, simogatós a félhomályban, s melegben!
A kérdező hozzászólása: Aki utoljára válaszolt nagyon jó ötlet, kifogom próbálni!De természetesen mindenkinek köszönöm aki írt választ a kérdésemre!Valószínû a fürdés után élénkebb lesz.Nagyon szeret fürödni, élvezi már most :) Az öltözésnél kezdi el a hisztijét, és alig akarja abbahagyni.Most lesz 2 hónapos pénteken.Remélem , hogy már jobbak lesznek a napok, és szépen beáll neki, hogy éjszaka aludni kell, nappal többet ébren lenni, stb... Mindenkinek szép napot!Sziasztok.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!