Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fog az első szeretkezés (4 db)

Hat hete szültem, megvolt a nõgyógyászati vizsgálat is, de félek, hogy fájni fog az elsõ szeretkezés, mert a vizsgálat nagyon fájt, másnak is fájt az elsõ szex szülés után?

Kacsával és kézzel is vizsgált az orvos, de nagyon fájt. Elsõ szülésem volt, gátsebem van, de már egyáltalán nem fáj és nem is érzékeny. Befele viszont repedtem egy kicsit, állítólag az is meggyógyult, nem is fájt, egészen a vizsgálatig. Ott majdnem beto.tam, mert annyira fájt a vizsgálat. Az elsõ szex is ilyen lesz? Mert ezért kerülöm a Párom, félek nagyon, hogy fájni fog. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Köszönöm elõre is a normális válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem egy picit fájt, vagy inkább érzékeny voltam. Mondd meg a párodnak, hogy legyen óvatos, mintha a "szüzességed venné el". Az elsõ nem biztos, hogy jó lesz, de majd bele jöttök. Vagy ha gondolod, várjátok meg a 3 hónapot, akkora már tényleg illene rendesen helyrejönnie a dolgoknak. A párod pedig ha szeret, megértõnek kell lennie.

Nekem egy picit fájt, vagy inkább érzékeny voltam. Mondd meg a párodnak, hogy legyen óvatos, mintha a "szüzességed venné el". Az elsõ nem biztos, hogy jó lesz, de majd bele jöttök. Vagy ha gondolod, várjátok meg a 3 hónapot, akkora már tényleg illene rendesen helyrejönnie a dolgoknak. A párod pedig ha szeret, megértõnek kell lennie.
Én még csak nem is természetesen, hanem császárral szültem, mégsem volt kellemes az elsõ együttlét szülés után. De mondjuk azért ne hasonlítsd az orvosi vizsgálatot a pároddal való szexhez.:) Nyilván mikor együtt leszel a pároddal, akkor azt kívánni fogod és a párod mindent megtesz majd annak érdekében, hogy felizgulj és jó legyen neked. Erre törekedjetek és lehet hogy az elsõ alkalom nem lesz olyan kellemes, de utána majd jobb lesz.:)
Mi körülbelül 8 héttel szülés után voltunk együtt elõször. Nagyon fájt, pedig óvatos és figyelmes volt. Gátsebem se volt, mégis. Olyannyira szûk voltam és száraz, hogy egyszerûen nem tudtam volna akkor se élvezni, ha nem fáj. Vártunk még a következõ együttléttel, de így 4, 5 hónap után is elõfordul hogy fájdalmas.
nekem nem csak az elsõ fájt...még a 6 hónapban is. nem tudom miért, pedig csak elsõfokú repedésem volt, nem volt vészes, de mégis vhogy annyira szûk lettem...:-(

Nagyon fog fájni az első szeretkezés?

16 éves vagyok és sz?z..de a barátommal már 5hónapja pettingelünk....magyarul már átszakította a sz?zhártyámat...gondolom akkor az els? szex nem fog annyira fájni...vagy igen?

Legjobb válasz: Már ne is haragudj, de nálad a pettingelés = átszaktotta a szûzhártyádat??? A pettingelés épp arról szól, hogy a barátod nem hatol be! Az újjával max. felsértette, de nem hiszem, hogy átszakította, ahhoz nem elég 2-3 újj! Ha nem leszel eléggé benedvesedve, vagy nagyon izgulsz, be leszel görcsölve, akkor nehezen tud majd belédhatolni és fájni fog! Tehát no para, hosszú legyen az elõjáték, hogy jól benedvesedj és akkor nem hiszem, hogy fájni fog. Max érzel majd egy kis szúró fájdalmat, de ez nem vészes! (nem kioktatásnak szántam, csak legyünk már tisztába bizonyos fogalmakkal)

Már ne is haragudj, de nálad a pettingelés = átszaktotta a szûzhártyádat??? A pettingelés épp arról szól, hogy a barátod nem hatol be! Az újjával max. felsértette, de nem hiszem, hogy átszakította, ahhoz nem elég 2-3 újj! Ha nem leszel eléggé benedvesedve, vagy nagyon izgulsz, be leszel görcsölve, akkor nehezen tud majd belédhatolni és fájni fog! Tehát no para, hosszú legyen az elõjáték, hogy jól benedvesedj és akkor nem hiszem, hogy fájni fog. Max érzel majd egy kis szúró fájdalmat, de ez nem vészes! (nem kioktatásnak szántam, csak legyünk már tisztába bizonyos fogalmakkal)
A kérdező hozzászólása: A többi válaszadónak pedig köszönöm!
A kérdező hozzászólása: persze.....elis mentél közbe párszor???....Pfff....hazugságokat ne ide irkáld KÖSZ
valszeg nme fog fájni. nekem 15 évesen petting nélkül 1átalán nem fájt és még párszor el is mentem közben
Annyira nem nagyon fáj mikor én készültem az elsõre akkor nagyon féltem hogy fájni fog. Mi az elején nagyon sokat próbálkoztunk és többszöri próbálkozás után jött össze a dolog és annyira nem is fájt.Szerintem elõször próbálkozatok és ha nagyon fáj akkor hadjátok késõbbre a dolgot.Sok sikert hozzá!!!!
Úgy látom idáig csak szerencsések írtak.... Természetesen nagyban függ a körülményektõl (izgalmi állapot, stressz, stb.) De függ a genetikától is! Ha szerencsés vagy, akkor kevésbé fájhat. Én úgy gondolom, mindenféleképpen jelezd a barátodnak, hogy aggódsz emiatt, beszéljetek meg egy jelet, pl megszorítod a kezét, vagy ilyesmi, ha azt szeretnéd, lassabban csinálja, vagy hogy hagyja abba. Ha elsõre nem sikerül, ne pánikoljatok be, szépen lassan menni fog. Ha olyan viszonyban vagy édesanyáddal, akkor kérdezd meg, neki mennyire fájt, vagy akár nagymamát. Onnan már tudsz következtetni, hogy a genetika mit adott (mennyire vastag és rugalmas a szûzhártyád)! LEhet egyáltalán ne fog fájni (az is lehet h már szétszakadt - és észre sem vetted-, sportolás vagy pettingelés(?) alatt), lehet nagyon megszenvedsz! De megéri ;) Jah és ha sportolsz valamit régóta, az könnyíthet!
Fontos, hogy kellõ idõtartamû petting partynak köszönhetõen tökéletesen felizuljál. Ha ez sikerül csak lazíts és ne izgulj. Nyilván fájdalmas lesz, de ha nem kapkodtok és a barátod odafigyel akkor biztos lehetsz abban hogy életed egyik legszebb élményében lesz részed. Ja! Azért a védekezésrõl nem szabad megfeletkezni!!!!!!
Attól hogy megsértette a szûzhártyádat még fájhat az elsõ szeretkezés, mert nem az fáj hogy átszakítja a szûzhártyát, ne úgy képzeld el mint mikor egy papírlapot átszakítanak, hanem akkor fáj, ha nem vagy elég nedves és ugye a hüvelyednek ez új dolog lesz, tágulnia kell, de ha begörcsölsz akkor is fájhat, mert akkor az izmok megfeszülése miatt nem tud behatolni, és az fáj hogy te szûk leszel és surlódás meg ilyenek. Szóval a lényeg a lazítás, hosszú elõjáték és síkosítót is használhattok. Meg persze védekezzetek!!! Van akinek nem fáj az elsõ.
Dikk...petting közben nem tudják átszakítani a szûzhártyád te!Max ha nagyon felnyúlt!De inkább csak megsérthette...ez a benedvesedéstõl fog függeni.Én nem voltam az elsõnél és fájt, pedig mi 6 havi petting után feküdtünk le a barátommal! Kérd meg a barátodat, hogy amjd csak akkor hatoljon beléd, amikor már nedves vagy.
Ne izgulj, egyébként sem erõs fájdalomra kell gondolni! Fontos, hogy kellõképpen nedvesedj be elõtte (érdemes jobban elnyújtani az elõjátékot), akkor nem lesz gond! Ne stresszelj, engedd el magad, nem is biztos, hogy fogsz fájdalmat érezni!
Segítsetek én még szûz vagyok és nagyon félek az elsõtõl leginkább attól h mennyire fogok vérezni..mi a barátommal 4 hónapja vagyunk együtt és pénteken terveztünk egy romantikus estét és én le szeretnék vele feküdni már de nagyon félek!!!!!Kérlek vki mondja el h miután belém rakta...utána mennyi idõ után fogok vérezni és sokáig lesz???? egy 17 éves csajszi vok :)

Ha eddig ötször ujjaztak meg, az első szeretkezés nagyon fog fájni?

Legjobb válasz: ugyan annyira,mint ha nem turkált volna valaki benned az ujjaival

Nem tudhatja senki, hogy neked milyen érzés lesz az elsõ. A korábbi ujjazás pedig nem változtat nagyjából semmit.
ugyan annyira, mint ha nem turkált volna valaki benned az ujjaival
az fog megdugni aki 5x megujjazott? vagy 5x ujjaztak meg de többen?
és mennyi ujja volt benn egyszerre? amúgy ha elkezd ujjazni és már benn van 3 ujja utána nem fog nagyon fájni a szex de akkor elõtte legyen benn 3 ujja vagy több :P
Nekem ugyanúgy fájt, nem számított az, hogy elõtte sokszor megujjazott.
Éppenséggel lehet hozzá köze, mert ha ujjazáskor átszakad a szûzhártya, akkor már nem szexkor fog.
engem nem szoktak ujjazni - én szoktam ujjazni és 3 szoktam volt már h benn volt 4 is :P
18:53 "3 vagy több ujj." Úristen, téged hány ujjal szoktak ujjazni? Engem max 2-vel.
Nem ha én duglak akkor nem fog..akkor élvezni fogod te kis lotyó
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: miért kérsz bocsánatot? Egyáltalán miért [email protected]áztál le? :P
Ugyan olyan lesz mintha nem is nyúkált volna benned..semmi különbség nincs, a barátnõmmel ugyan ez volt amikor szûz volt, milliószor megújjaztam már de ugyan úgy fájt neki amikor elsözzör dugtam be, talán annyira nem, de így is fájt neki..szóval sok különbségre ne számíts
1. vagyok. akkor bocsánatot kérek :)
most komolyan azt hiszed hogy ez az ujjazás "mennyiségétõl " függ?:OOO
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: aki eddig ötször :D
utolsó csajoknak:A pasiknak(nekünk) vastagabb ujjaink vannak, mint nektek.A volt csajom ha ujjazta magát , hogy engem izgasson, 3 ujját rakta be, én csak 2t, és az én 2 ujjam olyan vastag, mint neki 3.
Valamennyit csökken vele a hüvelyed túlérzékenysége, de nem mindegy, hány ujal történt a dolog. És igenis számít. Nálunk 2 ujjal ment elõtte a dolog és így egyáltalán nem fájt az elsõ. Az ujjazás elég kellemetlen volt elsõre, így nyilván ha enélkül történik meg az elsõ, háááát minden lett volna csak jó nem.
Igen, sajnos semmit nem változtat rajta...

Nagyon fog fájni az első szeretkezés? Lent!

18/L most lesz majd az els? és nagyon SZ?K vagyok odalent :/ és eléggé félek fájni fog ?

Legjobb válasz: Nem kell félni, lazítani kell, esetleg egy pohár bor/pezsgõ is segít, csak akkor csináld, ha te is szeretnéd, szereted a fiút akivel vagy meg minden ilyesmi. Esetleg kevés síkosító is segít, és fontos az is, hogy a partnered se bumm a közepébe módszerrel álljon a dolgokhoz. Én így röviden ennyit mondanék, de majd még biztos jön aki kiegészít. 21/f

Nem kell félni, lazítani kell, esetleg egy pohár bor/pezsgõ is segít, csak akkor csináld, ha te is szeretnéd, szereted a fiút akivel vagy meg minden ilyesmi. Esetleg kevés síkosító is segít, és fontos az is, hogy a partnered se bumm a közepébe módszerrel álljon a dolgokhoz. Én így röviden ennyit mondanék, de majd még biztos jön aki kiegészít. 21/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)
Elõtte nagyon izgasson fel a párod, ha akkor sem tudsz még eléggé ellazulni akkor jöhetne egy kis síkosító, hogy könnyebben becsússzon, és úgy biztosan nem fog fájni, szóval ne izgulj, biztos nem lesz semmi baj, ha a barátod gyengéden bánik majd akkor veled. :)
istenem miért hiszi mindenki azt hogy fáj? ez hülyeség akinek fáj annak szar a pasija vagy a csaj nem tud ellazulni nekem semmi fájdalom nem volt
Síkosító? Te jó ég! Senki nem használ elõször síkosítót. Az óvszer alapból síkosított. És az semmit nem jelent hogy nagyon szûk vagy! Én is voltam már extrém szûk csajjal. Elõször azt hittem hogy be sem fog férni a farkam, mert egy ujjamat is nagyon szorította, de elkezdtem tágítani és hamar 4 ujjam is befért!
A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad. tegnap 12:42 Még egy hozzáértõ. Nekem rettenetesen fájt, bár nem véreztem. :) Nem elborzasztás képpen írom, de ha fáj, az nem annak tudható be, hogy a pasi [email protected], nem szeret, stb. Ha minden így lenne, rózsaszín ködben élnénk. :)
Én nemrég vesztettem el, kellemetlen érzés volt amikor belémhatolt, szûk voltam énis és igen fájt, de kb 5 percig tart a fájdalom és a feszítõ érzés:) szoval ki lehet birni. megjegyzem hogy a 2. alkalomkor mikor lefekudtunk mar nem fajt es elveztem:) ))nem véreztem egyik alkalomnál sem
Akard és legyél elég nedves! A barátod majd játszik kicsit, és kitágulsz valamennyire. Nem akarlak megijeszteni, de nekem nagyon fájt pedig minden jó volt. De kinek, hogy. Lehet neked egyáltalán nem fog, ja és ne félj! : )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!