Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fog az első (126 db)

Mivan ha nagyon félek az első szextől? Félek hogy mennyire fog fájni, vagy hogy hogy fogom majd csinálni, nem akarok elrontani semmit, meg azt sem tudom majd h hogy tettszik majd a pasinak mit csináljak?

Legjobb válasz: Ettõl én is féltem nagyon de ha bizol a partneredben, akkor hidd el, hogy nem fogod megbánni, és ha el is rontassz valamit, õ majd megmutatja hogy hogy kell:) Szal ne izgulj, csak bizz a táradban:)

Ettõl én is féltem nagyon de ha bizol a partneredben, akkor hidd el, hogy nem fogod megbánni, és ha el is rontassz valamit, õ majd megmutatja hogy hogy kell:) Szal ne izgulj, csak bizz a táradban:)
Elõször is...semmiképp ne szexelj azért csak, hogy túl legyél rajta. Ne görcsölj rá, ne izgulj, mert akkor az egész "varázsát" veszti. Mindenképp olyan biztos partner legyen a társad, akiben megbízol és nyugodtan beszéljétek át a dolgot, mondd meg neki mitõl félsz. Hidd el, megérti és gyengédebb lesz. Attól függ, hogy a pasi tapasztalt-e vagy még õ is szûz, ha tapasztalt akkor hagyd hadd vezessen.:) 17/L
A kérdező hozzászólása: köszi:) remélem menni fog
A kérdező hozzászólása: köszi a jotanácsokat:)
Én inkább azt tanácsolom, hogy amíg kétségek gyötörnek, addig ne szexelj. Ezt nem bántásból mondom, de szerintem, amikor az ember 100%-ig fel van készülve rá, akkor ilyen gondolatok nem is suhannak át az agyán. Az természetes, hogy izgulsz, de félni nem kell, akkor inkább várjatok még egy kicsit. Ha kellõ ideje pettingeltek már, akkor a fájdalommal nem lehet baj (különben sem kell óriási fájdalmakra gondolni - egy sima fejfájás rosszabb) és az elsõnél normális, ha az ember nem csinál mindent profin, de úgy is minden jön ösztönbõl. Amúgy megkérdezhetem, h hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: én tizenhat a barátom tizenhét és már lassan egy fél éve vagyunk együtt
1. csatolj fel egy mûbrokit és rakd segbe a pasidat 2. menj el a Stifler családhoz, õk biztos megtanítják majd neked, hogy hogy kell egy jót dugni. remélem hasznos volt ez a válasz... u.i.: addig verd a vasat, amíg meleg

3napja nagyon fáj az első 4 fogam alul-felül ha iszom, miért?

szobah?mérsékleten tárolom a taát amit megf?zök és ha abbol iszom érzékeny-fájnak a fogaim,de csak az els? 4.Eddig is igy ittam és semmi baj nem volt.Mit okozhatja,mit csináljak?

Legjobb válasz: Szülés alatt nagy az esélye, hogy elromlanak a fogak. A tiéd most érzékeny lett nagyon, el kéne menni megmutatni egy orvosnak, nehogy rohamosan szuvasodásnak induljon, és fogvesztés legyen a vége!

Szülés alatt nagy az esélye, hogy elromlanak a fogak. A tiéd most érzékeny lett nagyon, el kéne menni megmutatni egy orvosnak, nehogy rohamosan szuvasodásnak induljon, és fogvesztés legyen a vége!

Hat hete szültem, megvolt a nõgyógyászati vizsgálat is, de félek, hogy fájni fog az elsõ szeretkezés, mert a vizsgálat nagyon fájt, másnak is fájt az elsõ szex szülés után?

Kacsával és kézzel is vizsgált az orvos, de nagyon fájt. Elsõ szülésem volt, gátsebem van, de már egyáltalán nem fáj és nem is érzékeny. Befele viszont repedtem egy kicsit, állítólag az is meggyógyult, nem is fájt, egészen a vizsgálatig. Ott majdnem beto.tam, mert annyira fájt a vizsgálat. Az elsõ szex is ilyen lesz? Mert ezért kerülöm a Párom, félek nagyon, hogy fájni fog. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Köszönöm elõre is a normális válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem egy picit fájt, vagy inkább érzékeny voltam. Mondd meg a párodnak, hogy legyen óvatos, mintha a "szüzességed venné el". Az elsõ nem biztos, hogy jó lesz, de majd bele jöttök. Vagy ha gondolod, várjátok meg a 3 hónapot, akkora már tényleg illene rendesen helyrejönnie a dolgoknak. A párod pedig ha szeret, megértõnek kell lennie.

Nekem egy picit fájt, vagy inkább érzékeny voltam. Mondd meg a párodnak, hogy legyen óvatos, mintha a "szüzességed venné el". Az elsõ nem biztos, hogy jó lesz, de majd bele jöttök. Vagy ha gondolod, várjátok meg a 3 hónapot, akkora már tényleg illene rendesen helyrejönnie a dolgoknak. A párod pedig ha szeret, megértõnek kell lennie.
Én még csak nem is természetesen, hanem császárral szültem, mégsem volt kellemes az elsõ együttlét szülés után. De mondjuk azért ne hasonlítsd az orvosi vizsgálatot a pároddal való szexhez.:) Nyilván mikor együtt leszel a pároddal, akkor azt kívánni fogod és a párod mindent megtesz majd annak érdekében, hogy felizgulj és jó legyen neked. Erre törekedjetek és lehet hogy az elsõ alkalom nem lesz olyan kellemes, de utána majd jobb lesz.:)
Mi körülbelül 8 héttel szülés után voltunk együtt elõször. Nagyon fájt, pedig óvatos és figyelmes volt. Gátsebem se volt, mégis. Olyannyira szûk voltam és száraz, hogy egyszerûen nem tudtam volna akkor se élvezni, ha nem fáj. Vártunk még a következõ együttléttel, de így 4, 5 hónap után is elõfordul hogy fájdalmas.
nekem nem csak az elsõ fájt...még a 6 hónapban is. nem tudom miért, pedig csak elsõfokú repedésem volt, nem volt vészes, de mégis vhogy annyira szûk lettem...:-(

Nagyon fájni fog az elsõ?

14 éves lány vagyok.egyszer dugtam fel magamnak az egyik ujjam mert hajtott a kíváncsiság.de nem élveztem.sõt fájt is.késõbb megpróbáltam feldugni kettõt.de nem ment.mert nagyon fájt volna.ez késõbb majd akadályozni fog ha elvesztem a szüzességem?mármint nagyon fájni fog?:)

Legjobb válasz: Szét fog szakadni a méhed. Züm-züm.

Szét fog szakadni a méhed. Züm-züm.
Na húzzál aludni 14 évesen még ott a tojáshéj a seggeden
A kérdező hozzászólása: 14 évesen egészséges a kíváncsiság.a fiúk is rárántanak már ennyi idõs korukban szóval nincs mirõl beszélni:) persze nem akarom most elveszíteni mert nagyon korai lenne és bõven ráérek még.
Nem lesz kellemes, de nem ua., mint amit most csinálsz. Egyrészt kívánni fogod a srácot - másrészt ez olyan, mint egy foghúzás: ha sokáig, lassan húzzák, betojsz, de ha egy pillanat alatt kirántják, az elviselhetõ. Nem lesz gáz, ne aggódj. :)
Lazulj el, és ne gondolj semmire. Ne akard görcsösen az orgazmust!
Nem kötelezõen fáj. Ha ügyes a fiú (és lassan hatol be, hogy tudj tágulni), valamint eléggé nedves vagy (sikositó pluszba jól tud jönni), valamint a szûzhártya sem túl nagy/erõs szerkezetû (mert az is egyéni, alkati kérdés, hogy milyen alakja van, és mennyire kötõszövetes), és a fiú sem egy hatalmas méret, akkor egy pici nyilallás. Jobban fogod érezni az elsõ behatoláskor a feszitõ érzést, ahogy kitölt, ezért nagyon lassú behatolásra kell figyelni, hogy tudj tágulni szépen lassan. :) Egy ügyes fiúval nagyon pici kellemetlenség csak, és az is csak rövid ideig. Ha már bent van, akkor lassan kezdjétek a mozgást, (mint amikor egy öreg motor épp csak beindul, aztán gyorsul). Utána lehet kis diszkomfort érzeted, érezheted úgy, hogy "hagyni kell pihnenni" Ez normális. Egy, max. két nap múlva már minden visszatér az eredeti kerékvágásba, de utána már sokkal jobb/egyszerûbb lesz :)
normalis h erdekel ez a kerdes, de meg böven ra ersz ezzel, higy nekem.....nem mintha nekem kene ezt neked megmondanom mert nem vagyok sokkal idösebb nalad. de tudom mit beszelek !!! (15/l)

Lányok! Nagyon fáj az elsõ szex? Fogok vérezni?

Legjobb válasz: Nekem nagyon fájt majd meg szakadtam marha szar volt sajnos! 18L

Nekem nagyon fájt majd meg szakadtam marha szar volt sajnos! 18L
Nekem nagyon fájt, bár vérzés nem volt. Fizikailag egyáltalán nem élveztem, viszont lelkileg teljesen okés volt (végig rám figyelt, utána simogatott, kérdezgetett, idõnként adott egy-egy puszit :) ), így összességében jó élménynek éltem meg. Viszont el kellett telnie úgy 2-3 hónapnak, mire élvezni kezdtem, addig sokszor volt furcsa, hányingerem volt (az érzéstõl, hogy bennem van), stb. Most viszont imádom :)
Kedves Kérdezõ. Szerintem ez típus függõ. Nekem egyáltalán nem fáj és nem is véreztem. Igaz nem volt semmi kellemes érzés, és másnap fájt csak picit a hasam alja.
5-ös vagyok, én két szûz lánnyal voltam eddig, mindkétszer minimális volt a vérzés, szinte semmi, de biztos "embere is válogatja"
nekem jó volt, volt egy kis vér, nem vészes.
Vérezni fogsz valószinûleg, de fájni nem feltétlenül fog, sõt lehet hogy még élvezni is fogod az elsõt:)
Nem vészes, nekem nagyon jó volt :)
Nekem körültekintõ volt, és vigyázott, és kicsit fájt, viszont nagyon-nagyon véreztem, és még a következõ két-három együttlétnél is. Picit ciki volt elõször, de csak nekem, õ nagyon aranyos volt, természetesen viselkedett, én sem szégyelltem.
Nekem baromira fájt, és véreztem is. Kb csak az 5-6. alkalmat élveztem. Viszont van akinek meg egyáltalán nem rossz élmény.
Ha megfelelõ a partner nem fáj, vagy sokkal kevésbé, mintha nem hozzádillõvel kezdesz. Olyan kell aki megbízható, finom de mégis határozotr, türelmes, és aki nagyon nagyon fel tud izgatni :) 26/F
En nem #1
Nyugi! Nem fog fájni, ha olyannal veszited el aki kellõképpen körültekintõ és vigyáz!:) Sok sikert az elsõhöz!!:P
A kérdező hozzászólása: és azt egyáltalán nem is élvezted?
Én 3 hete vesztettem el, a párommal. Elõször szúró érzés volt, utána nagyon fájni kezdett, és mikor becsúszott azt hittem szétrobbanok. A barátom ekkor abbahagyta és várt 2 percet, utána szerencsére minden jó volt. Egyébként nem vérzik olyan nagyon, alig lehet észrevenni. 17/L

15 éves vagyok és szűz. Le akarok feküdni a barátommal de félek hogy nagyon fogok vérezni. Meg nagyon fáj az első? :/

Legjobb válasz: Ha ennyire félsz tõle...akkor valószínûleg még várnod kéne...! Nem vagy te még erre felkészülve, hidd el... Ha fel lennél...nem kérdeznél itt... várj még 1-2 évet;)

Ha ennyire félsz tõle...akkor valószínûleg még várnod kéne...! Nem vagy te még erre felkészülve, hidd el... Ha fel lennél...nem kérdeznél itt... várj még 1-2 évet;)
szerintem is várj 1 vagy két évet, addigra már nem fogsz ilyenektõl félni..
Nemkell félned, csak lazulj el, és úgy kevésbé fáj.És ha a pasid vigyáz rád , azsem biztos hogy vérezni fogsz.Amúgy megkérdezhetem, hogy hány éves a barátod, és h mióta jártok?.
És Te nem tudsz mosni? Egyébként igaza van a másodiknak; félsz Te ettõl, és most a kifogásokat keresed. Ezért okosabb volna várni. Amúgy nem fog liternyi vér jönni belõled.
Miért, ha azt moidnjuk, fájni fog, akkor soha az életben nem fogsz szexelni?
Vigyetek kötszereket meg elsõsegélynyújtó felszerelést, nem lesz gond. Egy jól irányzott Flector injekció pedig jelentõsen csökkenti majd a fájdalmakat.
Hát akkor ne ágyban csináljátok, hanem talicskában vagy a szomszédban -.-"
én is 15 éves lány vagyok nemsokára 16 leszek.. van 1 barátom akivel már másfél éve járok és még nem feküdtünk le. várjatok 1 kicsit.. amúgymeg ha annyira akarjátok..és nincs más lehetõség(MINDIG VAN) akkor tegyetek alá 1 törölközõt... és másnap reggelmeg mosd ki.. ha nem jön ki belõle akkormeg dobd ki 1000 forintért veszel 1 újat... nagy kunc.. meg 1 törölközõ ide vagy oda... vagyis nálunk aznem számít.:D
Baaazmeg, hány ilyen kérdést tesztek még fel????? Nem biztos h nagyon fogsz vérezni, ez egyén függõ. A biztonság kedvéért esetleg használjatok törölközõt. Ennyi. Ha a szûzhártyád nagyon erõs és nagyon szûk vagy, akkor fájni fog, ha meg nem, akkor nem.
nekem mondjuk eléggé vérzett, még másnap is, kb. mint amikor megjön, pedig egyáltalán nem volt durva a barátom, és fájt is, de az kibírható. viszont én nem véreztem ennek ellenére össze semmit, akkor jött ki a vér, amikor elmentem wcre, de akkor elég sok. viszont még félsz, szerintem jobb várni, mert a félelemtõl görcsös leszel, és úgy még jobban fog fájni.
Szija!! ^^ Én is 15 éwesen weszítettem el. Én pl. nem wéreztem és nem is fájt, de ez wáltozó. Mindenkinél máshogy wan. Am nem gáz ha wérzel. Sok sikert. :)
Csak egy kis vér fog jönni, ha egyáltalán:) Ugyanis nem mindenki vérzik:) Pl. én sem véreztem, mert már korábban a sporttól elszakadt a szûzhártyám. Ja, és a fájdalomtól ne félj, mert az is teljesen egyénfüggõ, nekem nem fájt. Jól felizgat a barátod aztán nem lesz rossz:) Max egy kis feszítést fogsz érezni, de hamar elmúlik. Ha meg félsz, hogy összevérezed az ágyat, akkor terítsetek magatok alá valami kis törülközõt vagy akármit :) És akkor nem a lepedõ lesz olyan. Ja, és persze védekezzetek!:) Hajrá
ha véres lesz a lepedõ akk azt mondod max h megjött és ennyi átáztál... anyud biztosan beveszi xD amúgymeg mit akarsz 15 évesen? a barátod mennyi?
A kérdező hozzászólása: Nem magától a sextõl félek...Hanem attól h ha vérzek akkor az gáz?Mármint ha nem jön ki a lepedõböl vagy valami...És a szülõk nem tudnak róla...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen...Ha csak bunkózni tudtok akk ink ne ide írkáljatok...^^ Amm gondoltam h nem liternyi vér fog jönni...-.-"
Nekem csak kicsit vérzett, és akkor, mikor kimentem mosdóba, de ha vérzel, akkor se gáz. Valakinek alig fáj, valakinek nagyon. Nekem is fájt kicsit, de ez is pasifüggõ. Ha a barátod tapasztalt, akkor tuti figyelmes lesz. Lehet, h ez hülyeség, de sok olyan lány van, aki elkezdi, de fáj neki egy kicsit, és mondják, hogy hagyjuk abba, de akkor csak még jobban rá fogtok görcsölni, és még jobban fog fájni. Nyugi, a fájdalom pár lökés után enyhül majd... Ki kell bírni XD. Érdemes misszionáriusba csinálni sztem, úgy kevésbé fáj. És használjatok sok síkosítót. Remélem tudtam segíteni.

Nagyon fájt az első, akkor még a második is fog? Tanácsokat várok ezekkel kapcs.

Tegnap előtt volt az első alkalom, és hát nem sikerült, először alig ment be, aztán meg kb 5-6 cm, de nem engedtem tovább, mert nagyon-de nagyon fájt. Második alkalomkor mire figyeljek jobban? Sikosítót nem tudunk beszerezni holnapig vagy holnaputánig, van e valami helyettesítője? Vagy ha rendesen benedvesedek az elég lesz? Hogyan lehet a legjobb? Tanácsokat várok, hogy a második sokkal jobb lehessen, mert úgy érzem erre mind a ketten rágörcsöltünk,és elsiettük.

Legjobb válasz: Hát alapvetõen ne görcsölj rá. A nyál megteszi síkosító helyett, de sztem a pasid igen amatõr, ha már síkosító kell neki egy szimpla vaginális közösüléshez. Õ is szûz? Ezt ésszel, lassan kell csinálni. Na, hajrá;)

Hát alapvetõen ne görcsölj rá. A nyál megteszi síkosító helyett, de sztem a pasid igen amatõr, ha már síkosító kell neki egy szimpla vaginális közösüléshez. Õ is szûz? Ezt ésszel, lassan kell csinálni. Na, hajrá;)
személyes tapasztalat alapján várjatok, amíg tudtok síkosítót szerezni, nem kell minden nap csinálni, fõleg szüzességvesztés után, az csak egy seb. nem ígérem, hogy nem fog fájni, mert ezt én nem tudom megmondani, ez személyfüggõ. ha rágörcsöltök, nem jó. tényleg várjatok a síkosítóig, hosszú elõjáték, finom, óvatos, lassú behatolás, ha nem jó, próbáljátok más pózban (kutyapózt ajánlom, nekem abban nem fájt elõször, próba szerencse, lehet, hogy nektek is beválik), ha sehogy sem jó, akkor fejezzétek be máshogy, és majd kicsit késõbb próbálkozzatok újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Igen, õ is szûz(volt), ezért féltünk mindketten....remélem akkor a következõ jobb lesz, hátha másképp állunk hozzá.

Nagyon fájt az első szex. A második is fog?

Legjobb válasz: Ha nem tudod elengedni magad,akkor lehet.

Ha nem tudod elengedni magad, akkor lehet.
Nekem fontos volt a pozíció, önmagában nem fájt volna, csak rosszul feküdtem, mikor kicsit elhelyezkedtem, egyáltalán nem fájt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
MINDEN a síkosságtól függ! A 100. szex is fájni fog, ha nem elég síkos a hüvely és a pénisz! Vagy nyállal vagy síkosítóval csináljátok, és nagyon nagyon bõségesen! Elõtte ujjazzon is meg, hogy a hüvelybemenet váladéktermelõ mirigyei váladékát belül is eloszlassátok. Több mint egy éve szexelek, és nekem is fáj, ha nem elég síkos a pénisze. Addig szálazza újra és újra amíg nem jó. Plusz mozogjon lassan, menjen egyre beljebb és beljebb, hogy belül eloszoljon a nedvesség.
Nekem is fájt az elsõ nagyon sõt még a 4dik is.Több elõjátékkal kell, hogy mind ketten legyetek jól bevadulva és tovább már megy magátol és ugy nem fáj..és a pocicióra is nagyon figyelni kell, mindent meg kell beszélj a pároddal, hogy hogyan jó mind kettötöknek :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Nagyon tartok az első szextől hogy fájni fog meg béna leszek? Valami tippek tanácsok?

Csak normális válaszokat kérek nem kellennek bunkó megjegyzések 19/L

Legjobb válasz: Fiú vagy lány vagy?

Fiú vagy lány vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi:)
elõször is, ne aggódj! másodszor: ne félj attól, hogy béna leszel, senkinek se az elsõ szex a legjobb életében, de lányként sokat nem tudsz itt elrontani, arról fog inkább szólni - persze megfelelõ partnerrel - hogy neked ne legyen rossz. hogy mennyire fáj, az egyrészt egyén kérdése, másrészt attól függ, mennyire tudod elengedni magad. valószínûleg kellemetlen lesz egy kicsit, de nem olyan szörnyû érzés ha elég hosszú az elõjáték, kívánod, nem görcsölsz és figyel rád a fiú
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
elsõ alkalommal mindenki béna!aki nem az az már nyilván nem szûz!nem fog fájni ne félj, észre sem fogod venni az egészet!csak aztán bele ne aludj! :)
Hidd el ha szûz ha nem õ is görcsöl több dolgon hidd el.
A kérdező hozzászólása: a barátom már nem szûz ezért is õ már akarná a dolgot meg mondjuk én is csak félek picit :)
Sztem ne görcsölj rajta általában minden lánynak fáj elsõnek de azért nem halnak bele, emelett ha a párod normális akkor vigyázni fog rád és értékként fog kezelni nem pedig egy egy menetre valónak.Amúgy ha meg a barátod is szûsz akkor fõként ne görcsölj mert kb õ is ilyen ideges hogy jól fog e teljesíteni.
A kérdező hozzászólása: köszi hát majd megpróbálok nem görcsölni :)
Oh tényleg, bocsi:) Szerintem ha nagyon aggódsz, akkor biztos hogy görcsölni fogsz, és akkor tényleg nem fog sikerülni. Szóval nyugi, és próbáld élvezni a dolgot.
A kérdező hozzászólása: 19/L olvass :DD
lazulj el teljesen, ne stresszelj, próbáld élvezni a dolgot.nem kell tõle félni!a barátod gondolom tapasztaltabb és majd õ segít mit hogyan csinálj.gondolom tudja rólad, hogy még érintetlen vagy, szóval biztos nagyon gyengéd lesz veled! 19/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!