Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fog az (1154 db)

Ha nagyon bevan gyulladva a fogam, és így fogják gyökérkezelni, az nagyon fog fájni?

Azt mondták nincs mese,azért nem javul,és azért nem segítenek a gyulladáscsökkentők,mert nem tud távozni a genny, vagy valami ilyesmi, és ennek az azonnali gyökérkezelés a megoldása. Viszont nekem rohadtul bevan dagadva,tegnap két fejem volt szinte,már mondjuk jobb. Hát nem tudom,én nem túl bíztató dolgokat olvasok, most akkor ez pusztulat lesz?:/ 16/L

Legjobb válasz: Kapsz elõtte fájdalomcsillapítót. Nem lesz vészes, ne aggódj! Így meg fogja menteni a doki a fogadat.

Kapsz elõtte fájdalomcsillapítót. Nem lesz vészes, ne aggódj! Így meg fogja menteni a doki a fogadat.
Nekem ket fogamat gyokerkezeltek. Felnott no vagyok ket gyereket szultem de a gyokerkezelesen ugy sir tam mint egy kislany ( nem volt begyuladva)! A masik eltort es be is gyuladt (keson mentem az elso rossz elmeny miatt) alig fajt. Es en azt mondom orvosstol fugg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. 2. hát kicsit beijedtem.:/ Eléggé bevan gyulladva szóval..:/

Nagyon fog fájni az elsõ együttlét ha a párom pénisze elég vastag?

21 éves vagyok (tudom, sokáig elhúztam), a párom 30, Õ már tapasztaltabb. Nagyon szeretem, megbízom benne és kívánom is a szexet, csak hát kicsit félek a méretei miatt. Nem is annyira a hossza, inkább a vastagsága miatt, nem tudom elképzelni hogyan fog belém férni. Tudom, gyerekesen hangzik, de én kicsit félek.

Legjobb válasz: Elsõre ijesztõ lehet egy merev pénisz, az én barátnõm is azt mondta, hogy ú ez, hogy fog belé férni, pedig az enyém nem is olyan nagyon vastag ( 4 cm ). A lényeg, hogy lazulj el és engedd, hogy a tapasztalt barátod irányítson, de ha fáj, akkor szólj neki. Ha 30 éves, akkor már van annyi tapasztalata, hogy nem fog neked fájdalmat okozni. Sok sikert!

Elsõre ijesztõ lehet egy merev pénisz, az én barátnõm is azt mondta, hogy ú ez, hogy fog belé férni, pedig az enyém nem is olyan nagyon vastag ( 4 cm ). A lényeg, hogy lazulj el és engedd, hogy a tapasztalt barátod irányítson, de ha fáj, akkor szólj neki. Ha 30 éves, akkor már van annyi tapasztalata, hogy nem fog neked fájdalmat okozni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az én páromé ennél vastagabb, bevallom jobban örülnék egy kisebb méretnek.:) Tudom, hogy soha nem okozna nekem fájdalmat, de lehet hogy nem tehet majd róla, mégis fájni fog. Próbálok nem stresszelni elõre.:)
kérdés mennyire tudsz kitágulni végül is egy baba is kijön arra:DD
A terhesség azért más állapot, ott sok minden más is közrejátszik... alapból nem tágul ki annyira egy nõ, normális esetben legalábbis. De Kérdezõ, ha eléggé ellazulsz és a párod tudja, mi hogyan hat rád, vigyázni fog, akkor nem lesz semmi baj. Én is tartok az esõtõl, de megfelelõ partnerrel és ha minden rendben van köztetek, nem lehet baj. :)
Hát ja elõször szülj 1 gyereket aztán majd utána szexelj
Az elsõ 99 százalékban fáj. Ha ezt elkönyveled, nincs mitõl félni, utána jó lesz. A párod meg úgyis figyelni fog rád. Semmivel nem vagy elkésve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Hát igen, a baba is ott jön ki, de többnyire az után, hogy a pénisz már bent járt legalább egyszer.:D Nem érzem hogy el lennék késve amúgy, egyáltalán nem bánom hogy eddig nem történt meg, megérte várni a mostani páromra.:)
Ne hidd, hogy sokáig elhúztad. A szex nem a tinikor része, hanem a felnõtt életé. A 16-17 évesek csinálják túl korán. Nem a mérettõl fog fájni, hanem ha rosszul csinálja a barátod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Nem hiszem hogy a párom rosszul fogja csinálni. Volt már köztünk petting többször is, és azt nagyon jól csinálta.:)

Mivan ha nagyon félek az első szextől? Félek hogy mennyire fog fájni, vagy hogy hogy fogom majd csinálni, nem akarok elrontani semmit, meg azt sem tudom majd h hogy tettszik majd a pasinak mit csináljak?

Legjobb válasz: Ettõl én is féltem nagyon de ha bizol a partneredben, akkor hidd el, hogy nem fogod megbánni, és ha el is rontassz valamit, õ majd megmutatja hogy hogy kell:) Szal ne izgulj, csak bizz a táradban:)

Ettõl én is féltem nagyon de ha bizol a partneredben, akkor hidd el, hogy nem fogod megbánni, és ha el is rontassz valamit, õ majd megmutatja hogy hogy kell:) Szal ne izgulj, csak bizz a táradban:)
Elõször is...semmiképp ne szexelj azért csak, hogy túl legyél rajta. Ne görcsölj rá, ne izgulj, mert akkor az egész "varázsát" veszti. Mindenképp olyan biztos partner legyen a társad, akiben megbízol és nyugodtan beszéljétek át a dolgot, mondd meg neki mitõl félsz. Hidd el, megérti és gyengédebb lesz. Attól függ, hogy a pasi tapasztalt-e vagy még õ is szûz, ha tapasztalt akkor hagyd hadd vezessen.:) 17/L
A kérdező hozzászólása: köszi:) remélem menni fog
A kérdező hozzászólása: köszi a jotanácsokat:)
Én inkább azt tanácsolom, hogy amíg kétségek gyötörnek, addig ne szexelj. Ezt nem bántásból mondom, de szerintem, amikor az ember 100%-ig fel van készülve rá, akkor ilyen gondolatok nem is suhannak át az agyán. Az természetes, hogy izgulsz, de félni nem kell, akkor inkább várjatok még egy kicsit. Ha kellõ ideje pettingeltek már, akkor a fájdalommal nem lehet baj (különben sem kell óriási fájdalmakra gondolni - egy sima fejfájás rosszabb) és az elsõnél normális, ha az ember nem csinál mindent profin, de úgy is minden jön ösztönbõl. Amúgy megkérdezhetem, h hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: én tizenhat a barátom tizenhét és már lassan egy fél éve vagyunk együtt
1. csatolj fel egy mûbrokit és rakd segbe a pasidat 2. menj el a Stifler családhoz, õk biztos megtanítják majd neked, hogy hogy kell egy jót dugni. remélem hasznos volt ez a válasz... u.i.: addig verd a vasat, amíg meleg

Nagyon fájt amikor a barátom először be akart hatolni. Félek hogy ha legközelebb próbálkozunk, szintén nagyon fog fájni. Normális hogy az első ennyire fáj? Még a kedvem is elment tőle.

Legjobb válasz: Soksoksok elõjáték, kényeztessen agyon, bukjon le szépen arccal a cicádba :D és Te is puszilgasd, simogasd a testét, érzed át, mennyire tetszik, mennyire kívánod, mennyire szeretitek egymást - és csak akkor próbálkozzatok, ha már nagyon-nagyon nedves vagy. Segíthet az is, ha elõször csak az ujját teszi be, mondjuk a csiklódon né,i nyelvmunka kíséretében, aztán - nem kell rohanni, mondjuk a következõ alkalommal két ujjat - ha az is jó, jöhet a farka is! De nagggyon-naggyon óvatosan, érzékletesen, félcentinként megállva, nem bedöfni!!! Légy felül, (de szerintem jobb, ha nem ráülsz, hanem ráfekszel, mert úgy kevésbé fog feszíteni), nehogy önkéntelenül is hirtelen mozdulatot tegyen!

Soksoksok elõjáték, kényeztessen agyon, bukjon le szépen arccal a cicádba :D és Te is puszilgasd, simogasd a testét, érzed át, mennyire tetszik, mennyire kívánod, mennyire szeretitek egymást - és csak akkor próbálkozzatok, ha már nagyon-nagyon nedves vagy. Segíthet az is, ha elõször csak az ujját teszi be, mondjuk a csiklódon né, i nyelvmunka kíséretében, aztán - nem kell rohanni, mondjuk a következõ alkalommal két ujjat - ha az is jó, jöhet a farka is! De nagggyon-naggyon óvatosan, érzékletesen, félcentinként megállva, nem bedöfni!!! Légy felül, (de szerintem jobb, ha nem ráülsz, hanem ráfekszel, mert úgy kevésbé fog feszíteni), nehogy önkéntelenül is hirtelen mozdulatot tegyen!
-igen-sajnos sokaknál az elsõ ilyen...de ne add fel pedig, mert így nem fogod megtudni, milyen jó lesz ...késõbb még élvezni is fogod. :) -hidd el, ennyi ember nem hazudik-jó lesz meglásd!
Szia! Figyelj, ha félsz, hogy fájni fog akkor tényleg fájni fog!Tudod pszihologia..:) ..Lazulj el és engedd el magad.Csak arra gondolj, hogy végre megpecsételitek a szerelmeteket egy szép együttléttel.Ne görcsölj csak add át magad az élménynek és akkor nem fog fájni(ha még is nem lesz vészes)Nekem is csak 5mp-ig fájt kb mikor berakta 1× de utána már jó volt!Nem szabad arra gondolni, hogy fájni fog! Sok , , sikert" és nyugi:)

Nagyon fog fájni az első szeretkezés?

16 éves vagyok és sz?z..de a barátommal már 5hónapja pettingelünk....magyarul már átszakította a sz?zhártyámat...gondolom akkor az els? szex nem fog annyira fájni...vagy igen?

Legjobb válasz: Már ne is haragudj, de nálad a pettingelés = átszaktotta a szûzhártyádat??? A pettingelés épp arról szól, hogy a barátod nem hatol be! Az újjával max. felsértette, de nem hiszem, hogy átszakította, ahhoz nem elég 2-3 újj! Ha nem leszel eléggé benedvesedve, vagy nagyon izgulsz, be leszel görcsölve, akkor nehezen tud majd belédhatolni és fájni fog! Tehát no para, hosszú legyen az elõjáték, hogy jól benedvesedj és akkor nem hiszem, hogy fájni fog. Max érzel majd egy kis szúró fájdalmat, de ez nem vészes! (nem kioktatásnak szántam, csak legyünk már tisztába bizonyos fogalmakkal)

Már ne is haragudj, de nálad a pettingelés = átszaktotta a szûzhártyádat??? A pettingelés épp arról szól, hogy a barátod nem hatol be! Az újjával max. felsértette, de nem hiszem, hogy átszakította, ahhoz nem elég 2-3 újj! Ha nem leszel eléggé benedvesedve, vagy nagyon izgulsz, be leszel görcsölve, akkor nehezen tud majd belédhatolni és fájni fog! Tehát no para, hosszú legyen az elõjáték, hogy jól benedvesedj és akkor nem hiszem, hogy fájni fog. Max érzel majd egy kis szúró fájdalmat, de ez nem vészes! (nem kioktatásnak szántam, csak legyünk már tisztába bizonyos fogalmakkal)
A kérdező hozzászólása: A többi válaszadónak pedig köszönöm!
A kérdező hozzászólása: persze.....elis mentél közbe párszor???....Pfff....hazugságokat ne ide irkáld KÖSZ
valszeg nme fog fájni. nekem 15 évesen petting nélkül 1átalán nem fájt és még párszor el is mentem közben
Annyira nem nagyon fáj mikor én készültem az elsõre akkor nagyon féltem hogy fájni fog. Mi az elején nagyon sokat próbálkoztunk és többszöri próbálkozás után jött össze a dolog és annyira nem is fájt.Szerintem elõször próbálkozatok és ha nagyon fáj akkor hadjátok késõbbre a dolgot.Sok sikert hozzá!!!!
Úgy látom idáig csak szerencsések írtak.... Természetesen nagyban függ a körülményektõl (izgalmi állapot, stressz, stb.) De függ a genetikától is! Ha szerencsés vagy, akkor kevésbé fájhat. Én úgy gondolom, mindenféleképpen jelezd a barátodnak, hogy aggódsz emiatt, beszéljetek meg egy jelet, pl megszorítod a kezét, vagy ilyesmi, ha azt szeretnéd, lassabban csinálja, vagy hogy hagyja abba. Ha elsõre nem sikerül, ne pánikoljatok be, szépen lassan menni fog. Ha olyan viszonyban vagy édesanyáddal, akkor kérdezd meg, neki mennyire fájt, vagy akár nagymamát. Onnan már tudsz következtetni, hogy a genetika mit adott (mennyire vastag és rugalmas a szûzhártyád)! LEhet egyáltalán ne fog fájni (az is lehet h már szétszakadt - és észre sem vetted-, sportolás vagy pettingelés(?) alatt), lehet nagyon megszenvedsz! De megéri ;) Jah és ha sportolsz valamit régóta, az könnyíthet!
Fontos, hogy kellõ idõtartamû petting partynak köszönhetõen tökéletesen felizuljál. Ha ez sikerül csak lazíts és ne izgulj. Nyilván fájdalmas lesz, de ha nem kapkodtok és a barátod odafigyel akkor biztos lehetsz abban hogy életed egyik legszebb élményében lesz részed. Ja! Azért a védekezésrõl nem szabad megfeletkezni!!!!!!
Attól hogy megsértette a szûzhártyádat még fájhat az elsõ szeretkezés, mert nem az fáj hogy átszakítja a szûzhártyát, ne úgy képzeld el mint mikor egy papírlapot átszakítanak, hanem akkor fáj, ha nem vagy elég nedves és ugye a hüvelyednek ez új dolog lesz, tágulnia kell, de ha begörcsölsz akkor is fájhat, mert akkor az izmok megfeszülése miatt nem tud behatolni, és az fáj hogy te szûk leszel és surlódás meg ilyenek. Szóval a lényeg a lazítás, hosszú elõjáték és síkosítót is használhattok. Meg persze védekezzetek!!! Van akinek nem fáj az elsõ.
Dikk...petting közben nem tudják átszakítani a szûzhártyád te!Max ha nagyon felnyúlt!De inkább csak megsérthette...ez a benedvesedéstõl fog függeni.Én nem voltam az elsõnél és fájt, pedig mi 6 havi petting után feküdtünk le a barátommal! Kérd meg a barátodat, hogy amjd csak akkor hatoljon beléd, amikor már nedves vagy.
Ne izgulj, egyébként sem erõs fájdalomra kell gondolni! Fontos, hogy kellõképpen nedvesedj be elõtte (érdemes jobban elnyújtani az elõjátékot), akkor nem lesz gond! Ne stresszelj, engedd el magad, nem is biztos, hogy fogsz fájdalmat érezni!
Segítsetek én még szûz vagyok és nagyon félek az elsõtõl leginkább attól h mennyire fogok vérezni..mi a barátommal 4 hónapja vagyunk együtt és pénteken terveztünk egy romantikus estét és én le szeretnék vele feküdni már de nagyon félek!!!!!Kérlek vki mondja el h miután belém rakta...utána mennyi idõ után fogok vérezni és sokáig lesz???? egy 17 éves csajszi vok :)
nem, még nem lesz vészes, jól fog még kinézni.
Te ragasztottad fel, vagy zselével csináltad? Mert ha sima bolti pár száz forintos köröm akkor le fog esni. Ha elsõ mûkörmöd és zselés akkor is nagy rá az esély hogy ledobja a körmöd. Ha már volt mostanában akkor 3-4hétig fent kéne maradjon.
A kérdező hozzászólása: Zseles mukorom. Harmadik alkalommal van mar mukormom, es eddig meg nem dobta le.
Akkor nem lesz semmi baja jöv péntekig :)

Van egy fogam ami a tejfogam felett nőtt ki. A tejfogat már kihúzták, viszont ez a fogam nagyon eláll. Szerintetek elég lenne erre az egy fogra az éjszakai fogszabályzó, vagy állandó kéne?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy elég lesz az éjszakai is, ha máshol nem állnak rendetlenül a fogaid, de ezt majd a fogszabályozó orvos dönti el azután, hogy látta a fogaid helyzetét.

Elképzelhetõ, hogy elég lesz az éjszakai is, ha máshol nem állnak rendetlenül a fogaid, de ezt majd a fogszabályozó orvos dönti el azután, hogy látta a fogaid helyzetét.
A kérdező hozzászólása: Bocs, de az ffkf nem kell oda!
Mégis mennyire? Kép?
A kérdező hozzászólása: Nem tudok képet felrakni, de képzelj el egy tökéletes fogsort oldalról amibõl kiáll egy fog.Ez naggyából érthetõ?

17 éves lány vagyok és még szüz a barátnöim mindig azt mondják hogy nagyon jó a szex de én félek az elsötöl. Akit meg kérdeztem fojton azt mondják hogy fájdalmas amikor ki jukad. Télleg nagyon fog fájni?

Legjobb válasz: Minden lánynál máshogy van, van akinek jobban, van akinek alig fáj. Ha ráparázol, rosszabb lesz. Hosszabb elõjátékkal viszont el tudsz lazulni, és ha jól benedvesedsz, akkor nagyobb eséllyel nem fog nagyon fájni. Tapasztalataim szerint az is segít, ha a srác elõtte orálisan kényeztet, attól jól ellazulsz.

Minden lánynál máshogy van, van akinek jobban, van akinek alig fáj. Ha ráparázol, rosszabb lesz. Hosszabb elõjátékkal viszont el tudsz lazulni, és ha jól benedvesedsz, akkor nagyobb eséllyel nem fog nagyon fájni. Tapasztalataim szerint az is segít, ha a srác elõtte orálisan kényeztet, attól jól ellazulsz.
jajjjj anyám, hagyjuk már ezt a hülyeséget! Kellemetlen? Fáj? Na figyelj, nekem még friss az élmény, a múlt héten vesztettem én is el, ugyebár :D Na, szóval... ez szerintem csak pasitól függ... ha fel vagy izgulva, és a pasi meg figyel rád, akkor minden oké lesz. Én nem véreztem, nem nyafogtam, nem is fájt... Az elsõ lökésnél egy picit feszített, de ugyan akkor nagyon jó érzés is volt... És pár lökés után már nem is feszített, sõt :P... Szóval nincs mit izgulni meg féli ettõl, nem fogsz belehalni... egy méhcsípés sokkal jobban fáj, mint ez... Legalább is nekem nem fájt, de én már elõtte is éreztem, hogy nem lesz itt gond ilyen téren. Szóval ne parázzál már, engedd el magad oszt kész. Nem fogsz belehalni... :P Sõt, nem is nevezném fájdalomnak, inkább picit szokatlan... és annyi! Nyugi, jó lesz az :D
Nekem egyáltalán nem fájt. Nem is volt olyan hú de jó az elsõ de nem fájt nem vérzett. Egyénfüggõ
Fájhat, de nem olyan egetrengetõ nagy fájdalom az. Fõleg ha a srác rendesen odafigyel rád
Hallgass a második válaszolóra... Mellesleg amíg nincs barátod(akivel komoly kapcsolatban vagy) addig felesleges ezen gondolkodnod.
Szerintem inkább elõbb tanulj meg helyesen írni, mert nekem is nagyon fáj amikor olyat olvasok, hogy "fojton" meg hogy "ki jukad". Az ékezetek meg már egyenesen megölnek.
Istenem, fojton... Könyörgöm, az elõbb írták, hogy ez így rohadtul nem helyes. Odafigyelhetnél egy kicsit, mert ez még 14évesen is gáz, nemhogy 17évesen... Tanuld meg, hogy foLYton és nem fojton.
Ez elsõ alkalom tényleg kellemetlen és fáj, de utána már jó.
De most nem értelek. Ezek szerint a félelmed miatt soha nem fekszel majd le senkivel?
Te inkább ne szaporodj!
Elsosorban a fiutol fug h menyire figyel oda rad menyire tud felizgittani benedvesitteni ha igy teccik....neked csak anyi a dolgod h elvezzed az egeszet es akor nem lesz gond!!!
Honnan tudjuk, hogy neked fog-e fájni.Lehet , hogy igen de az is lehet, hogy nem.De tényleg tanulj meg elõtte helyesen írni.
mire vársz még te bolond, tedd meg legalább hamar túleszel rajta. még ma!
A kérdező hozzászólása: Van barátom és fojton azt mondja hogy tud várni
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat csak azért vagyok igy be parázva mert a barátnöim azt mondták hogy nekik nagyon fájt és nagyon nem biroma a fájdalmat (érzékeny vagyok)
Elég nagy bunkók a "barátnõid" ha azt magyarázzák neked h mennyire fáj. Természetes h izgulsz, tartassz a dologtól, de miért kell ezt nekik tetézni. És még tudatlanok is, mert nem tudják h nem mindenkinek fáj. Fõleg 1 jó partner melett

19 éves lány vagyok és van egy nagy problémám az egyik fogammal a bal lapátfogam mellettivel mivel kiáll ezért a tanácsotokat szeretném kérni hogy mit csinaljak vele? Olvastam a mugyokeres fogpotlasrol de gondoolkoztam a fogszabalyzorol is.

Legjobb válasz: Szerintem ha nem nagyon áll ki akkor nem éri meg vele szenvedni, és inkább legyen eredeti fogad mint mûanyag, szóval ha annyira zavar akkor fogszabi, ha nagyon nem zavaró akkor szerintem maradhat úgy.

Szerintem ha nem nagyon áll ki akkor nem éri meg vele szenvedni, és inkább legyen eredeti fogad mint mûanyag, szóval ha annyira zavar akkor fogszabi, ha nagyon nem zavaró akkor szerintem maradhat úgy.
jaja, ép fogat hagynám a helyedben békén :) esetleg fogszabi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!