Találatok a következő kifejezésre: Nagyon ficánkol babám (2 db)

Nagyon ficánkol a babám ebben a viharos időben. Már fáj ahogy nyomkodja magát. Mit tegyek? Vagy tudok egyáltalán valamit tenni? 33hetes vagyok

Legjobb válasz: A baba is erzi a frontot, de semmi gond :) A ficankolas, bar kicsit kellemetlen, de jot jelent, jo mindig erezni a jeleit :) Enyem is akrobatizal a pociban reggel ota!

A baba is erzi a frontot, de semmi gond :) A ficankolas, bar kicsit kellemetlen, de jot jelent, jo mindig erezni a jeleit :) Enyem is akrobatizal a pociban reggel ota!
A kérdező hozzászólása: köszi, tudom és örülök hogy érzem, hisz így ad életjelet, csak nem tehetné finomabban?:D boldog babavárást neked is
Szia! Ha rossz idõ van, nekem is nagyon aktív a baba, sokszor úgy érzem, hogy az egész méhem rángatózik oda-vissza. Ráadásul ilyen idõben jobban is keményedik a pocim, olyankor meg minden rúgást duplán lehert érzezni. De a dokimat megkérdeztem, azt mondta, hogy a pocak és a bébi simán lehet frontérzékeny. Amikor melegek voltak, akkor lelassult kicsit, akoor meg azon paráztam miért nem mozog annyit. De ez már csak ilyen! Örüljünk, amikor érezzük! Megpróbálom megkeresni olyankor a legjobb pózt, általában háton fekve felhúzott térdekkel, és várok. Szoktam beszélgetni is vele, de nem mindig hallgat rám. Boldog babavárást mindenkinek. Üdv:27 hetes kismama

Eddig naponta 3-4-szer csuklott a babóm, most már jó ha naponta egyszer, ez nagy baj? Nem is ficánkol annyit, 36. hétben vagyunk.

Legjobb válasz: Igen én a 34.hetes elmúltam,de már nekem is jóval kevesebbet rúg,inkább feszereg,helyezkedik.A védõnõm mondta,hogy ez természetes,hiszen egyre szûkösebb a hely és nem tud úgy fickándozni.Valamint az is számít,hogy helyezkedik,ha fejvégû,akkor is kevesebbet mozog.Meg szerintem lassan kialakul a "napirendjük",tehát lehet figyelni.Az enyém olyan kis aranyos,hogy pl.egész éjszaka meg sem mozdul hagy aludni,remélem kint is így lesz:)))

Igen én a 34.hetes elmúltam, de már nekem is jóval kevesebbet rúg, inkább feszereg, helyezkedik.A védõnõm mondta, hogy ez természetes, hiszen egyre szûkösebb a hely és nem tud úgy fickándozni.Valamint az is számít, hogy helyezkedik, ha fejvégû, akkor is kevesebbet mozog.Meg szerintem lassan kialakul a "napirendjük", tehát lehet figyelni.Az enyém olyan kis aranyos, hogy pl.egész éjszaka meg sem mozdul hagy aludni, remélem kint is így lesz:) ))
A csuklás a légzés fejlõdés része. A babád valószínüleg már érett tüdõvel rendelkezik, ezért csuklik kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!