Találatok a következő kifejezésre: Nagyon feszült egész (2 db)

Nagyon feszült vagyok, egész nap éhes. Lehet, hogy rövidesen jön a baba?

36hetes vagyok,tegnap voltunk együtt a párommal....

Legjobb válasz: Mindemellett hányingerem is van....:(

A kérdező hozzászólása: Mindemellett hányingerem is van....:(
ezektõl a tünetektõl nem hiszem.
Hát én a szülés napján diétás csokit "zabáltam" diétás üdítõvel, ugyanis a cukrom miatt másmilyen csoki nem jöhetett szóba. du-án 5kor elfolyt a magzatvíz, és este 8-ra meglett. Nálam szerintem ez is egy tünet volt. de nem venném 100%-ra
A kérdező hozzászólása: Köszi, igazából még én sem gomdolom, hogy beindul.Tartok ettõl a fronttól is ami jön, mert már a múlthetit is nehezen viseltem.

A 6. hétben vagyok és nagyon fáj a derekam, egész este nem tudtam aludni. Nem tudok ülni, feküdni és úgy érzem, hogy felrobbanok, olyan feszült vagyok. Ki akarok ugrani a bőrömből. Ez normális?

Legjobb válasz: nem normális. ilyenkor még annyira pici a magzat, h nem okozhatna ilyen problémákat, hiszen szinte semmi súlya nincs, nem nyomhat, nem terhelhet. menj orvoshoz, de valószínûleg a tüneteid jó része pszichés. a derékfájás jelentkezhet, de ennyire kínzó fájás nem indokolt, az hogy nem tudsz aludni, ülni, feküdni, teljesen "indokolatlan" 6 hetesen 31 hkm

nem normális. ilyenkor még annyira pici a magzat, h nem okozhatna ilyen problémákat, hiszen szinte semmi súlya nincs, nem nyomhat, nem terhelhet. menj orvoshoz, de valószínûleg a tüneteid jó része pszichés. a derékfájás jelentkezhet, de ennyire kínzó fájás nem indokolt, az hogy nem tudsz aludni, ülni, feküdni, teljesen "indokolatlan" 6 hetesen 31 hkm
Lesz ez még rosszabb is....:) ))) hormonok, tãgul a csípöd......nyugi pãr nap és elmulik.
sajnálom :-(
A kérdező hozzászólása: Abban a kórházban dolgoztam elõtte és ismerõs csinálta az UH-ot (protekciós voltam) és azért is mert a bétaHcg nem volt jó 10.000 15.0000 között kellett lennie és nekem csak 200 volt, majd csökkenni kezdett.Akkor már mondták, hogy baj van, de még reménykedhetünk, majd kijöttem és itt nem is csinálnak bétaHcg-t.
igen, gyakran hallom ezt én is Angliáról is, pl. erõszakoskodj. ha bemész (hívás/idõpont nélkül) egy kórházi ambulanciára, már nem zavarhatnak el. az elõzõ terhességénél mit láttak, mi miatt hívtak kétnaponta?
A kérdező hozzászólása: Igen ez a normális, Hollandiában élek és az elõzõ terhességemnél pont otthon voltam 2 naponta visszahívtak UH-ra, most kinn vagyok és itt minden más (rosszabb) Itt kb 10 hetes korig nem nagyon foglalkoznak a terhességgel jövõ héten telefonálok és remélem kicsit hamarabb behívnak.
ebben az esetben én még ma elmennék orvoshoz a helyedben, akár kórházi ügyeletre is!
Nem voltál még uh-on? Én elmennék a helyedben, ez azért így nem teljesen normális, ki kellene zárni a méhenkívüli terhességet, mégpedig minél elõbb.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, 2 hónapja volt egy vetélésem, akkor is hasonló panaszaim voltak, de lehet, hogy a stressz okozza Nagyon félek. Orvoshoz 2 hét múlva megyek
A kérdező hozzászólása: :-) azért most reménykedem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!