Találatok a következő kifejezésre: Nagyon feszül hasam, főleg a (3 db)

Nagyon feszül a hasam, főleg a köldököm felett, olyan mintha felfújták volna! Okozhatja ezt a baba növése? Normális, hogy feszülök, mint egy lufi, amikor nő a pocakom? Vagy esetleg megfordulhatott és ott van a feje?

Voltam WC-én is, semmi változás, azt hittem attól van, aztán meg a csuklását eddig mindig lenn éreztem, tegnap óta pedig a köldököm felett. Lehet, hogy megfordult és farfekvés? lett vagy nem törvényszer? lenn érezni mindig a csuklását???

Legjobb válasz: Mg van helye fordolódni,ne aggódj,ezerszer visszafordul,ha megfordult. a köldök feszülése pedig nekem is megvolt,amikor éppen rájött babára hogy nagyot kell nõnie,majd idomul hozzá a bõröd is,és 1-2 nap múlva nem fog fájni.

Mg van helye fordolódni, ne aggódj, ezerszer visszafordul, ha megfordult. a köldök feszülése pedig nekem is megvolt, amikor éppen rájött babára hogy nagyot kell nõnie, majd idomul hozzá a bõröd is, és 1-2 nap múlva nem fog fájni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! Múltkorában is, amikor nõtt, akkor nagyon kellemetlen volt, mindenre keményedett a pocakom, aztán abbamaradt. Most meg ez a feszítés is jelen van, és ha mozgok, akkor megint keményedik a hasam, de most általában a köldök magasságában, ritkábban alul. Magnéziumot eszek, holnap meg rákérdezek a dokinál, azért egy méhszáj vizsgálat nem árt, bár egy hete voltam nála, akkor minden ok volt, mondjuk panaszom sem volt! Boldog babavárást!
szia, Teljesen normális amit érzel. Nem a baba fekvése miatt van, hanem mert nõ a pocid, tágul a bõröd. Kenegesd a hasad. Van még helye forgolódni, ez még nem a végleges pozíciója.:) Garatula a babához.
Szia !Nekem is így van a köldök felett a mellem alatti résznél néha nagyon húzódik a bõröm, fõleg esténként.Valószínû a baba növése miatt.És most fog csak igazán elkezdeni nõni.Amúgy én szezám olajjal kenegetem, eddig nagyon bevállt.Tök természetes és tele van vitaminnal-nem is repedtem még meg sehol, remélem nem is fogok.Bio boltban tudsz venni.Csak arra ügyelj, hogy a polód olajos lesz-de kijön a mosásnál, csak ezt akkor használd mikor otthon vagy.30hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszotokat! De nekem nem csak a bõröm feszül, hanem a hasfalam is, mint ha tele lenne levegõvel ill. szinte kitölti a méhem azt a részt is, mivel persze, hogy megnõtt. De nektek is feszült a hasfalatok is belülrõl a bõrötökön kívül és olyan feltûnõen feszes a méhem is!

13 hetes vagyok, és hasam a köldököm környékén néha nagyon feszít, főleg akkor ha megyek. Normális ez?

Az egyik kollégan?m azt mondja, hogy sokat ülök (a munkám miatt), és ezért befeszít a hasam, mások meg azt mondják, hogy ez normális.

Legjobb válasz: Sztem normális, bár nekem lentebb feszített.

Sztem normális, bár nekem lentebb feszített.
nekem is úgy feszít mint neked.én is sokat ülök, de sokat állok is egyszerre.én sem tudtam hogy ez normális -e:)

25 hetes terhes vagyok. Már napok óta, főleg éjjel nagyon feszül a hasam alja és menses szerű pici görcseim vannak. Nem lesz baj ezekből a fájdalmakból?

Sziasztok! 25 hetes terhes vagyok. Már napok óta, f?leg éjjel nagyon feszül a hasam alja és menses szer? pici görcseim vannak. Szedek keményedésre magnéziumot is és hétf?n el is mentem orvoshoz. Megvizsgált és mindent rendben talált: a méh laza, C: 3000 Én azért aggódom, hiszen a méhszáj egyik napról a másikra kinyilhat, dehát nem rohanhatok minden nap orvoshoz. Volt már valaki így? Kérlek nyugtassatok meg! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia. en a 18-ik hettol kezdetm kemenyedni, igaz gorcseim nem voltak. Mivel masdik gyereke, a kulso mehnyak mar nem zar rendesen, ugyhogy az valoszinuleg mar akkor meg volt nyilva. En is mind attol felte, hogy megnyilok anelkul, hogy nem veszem eszre es mi lessz meg stb. De nem lett eddig meg semmi, ugyhogy nyugi. Ha tovabb is csak gorcsolsz, vagy erosodik, azert csak menj szerintem vissza.

Szia. en a 18-ik hettol kezdetm kemenyedni, igaz gorcseim nem voltak. Mivel masdik gyereke, a kulso mehnyak mar nem zar rendesen, ugyhogy az valoszinuleg mar akkor meg volt nyilva. En is mind attol felte, hogy megnyilok anelkul, hogy nem veszem eszre es mi lessz meg stb. De nem lett eddig meg semmi, ugyhogy nyugi. Ha tovabb is csak gorcsolsz, vagy erosodik, azert csak menj szerintem vissza.
Szia! Nekem is voltak kb 3 hétig ilyen görcs? keményedés?fájdalom?, nem is igazán tudom mi volt. És szinte minden éjjel, amikor elõször keltem fel wc-re. 26-27-28 héten volt kb. Aztán egyszer csak jött egyik éjjel egy nagyobb fájdalom, ahogy meg akartam fodrulni. Úgy fájt, hogy hírtelen arra gondoltam: Istenem, még nem szabad szülnöm! Aztán visszafordultam a kiindulási oldalra és elmúlt. Azóta meg egyszer sem fordult elõ, hogy fájt volna a hasam úgy. Nem tudom mitõl lehetett, de remélem neked is elmúlik. Ne aggódj! (fõleg ha 3000-es az értéked. Nekem is még azt írta a doki, de azt mondta már az utolsó két alkalommal, hogy a külsõ könnyebben átjárható, mint az igazi 3000.) Minden jót nektek! 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!