Találatok a következő kifejezésre: Nagyon faj, a mellem, ma kellene (8 db)

Ma reggel még mindig nagyon fájnak a melleim. A hőm hajnalban 36.5 volt, most amikor mértem pedig 37. 00. Ma nem kellene megjönnie. Tünetem nincs, csak a mellfájdalom. Folyásom egyáltalán nincs. Lehetek terhes?

Ezen a héten beteg voltam. Több napon keresztül voltam lázas, és lázcsillapítót kellett szednem. Okozhat ez bármilyen jelleg? problémát a babával kapcsolatosan?

Legjobb válasz: Most még nem okoz problémát, hogy lázcsillapítót szedtél. A 36,5 kicsit kevésnek tûnik ugyan, de még simán lehet baba :) Pár nap múlva tesztelj! Jó jel, hogy nincs vizes folyásod!

Most még nem okoz problémát, hogy lázcsillapítót szedtél. A 36, 5 kicsit kevésnek tûnik ugyan, de még simán lehet baba :) Pár nap múlva tesztelj! Jó jel, hogy nincs vizes folyásod!
Mivel lázas voltál nincs mihez hasonlitani a 36, 5-t. Nekem is úgy mondta a dokim, hogy az elsõ hetekben még nem okoz gondot, ha gyógyszert szedtél. Szerintem 50 % az esélye, hogy baba. Várj még pár napot és ha nem jön meg tesztelj.

Nagyon faj, feszul a mellem, ma kellene megjonnie. Reggel csinaltam egy tesztet, de sajnos negativ lett. Lehetek meg babas?

Legjobb válasz: Szerintem igen, csak még nincs elég HCG a szervezetedben, várj 1 hetet, ha kibírod, és akkor tesztelt, a reggeli elsõ vizeletbõl, Gabrielt javaslom! Sok sikert! 5hetes+3napos kismama :))))))

Szerintem igen, csak még nincs elég HCG a szervezetedben, várj 1 hetet, ha kibírod, és akkor tesztelt, a reggeli elsõ vizeletbõl, Gabrielt javaslom! Sok sikert! 5hetes+3napos kismama :) )))))
Bõven lehetsz még.:) Lehet, hogy csak pár nap késés után fogja kimutatniu. Nekem a Gabriel nagyon bejött, én 5 nap késés után teszteltem vele pozítivat.:) Drukkolok és majd írj, hogy mi volt!:) 31 hetes kismami
azért ne reménykedj lehet csak késik.sok ember azt irja lehetsz tehes te meg õrûlsz neki aztán ha meg jõn meg csodálkszol.nem vagyunk orvosok.
A kérdező hozzászólása: Izgulok, es varom a kov. tesztet.Remelem poz.lesz.Koszi a valaszokat.
A kérdező hozzászólása: Megjott.

Szerintetek miért magas a hőmérsékletem? Ma kellene megjönnie. Nagyon fáj a mellem . és napok óta szédülés fejfájás gyötör. Valakivel volt már ilyen?

Legjobb válasz: Szia, nekem csak a menstruációm után esik vissza a hõm:( tehát minden hónapban reménykedem, hogy baba miatt magas..de nem, ez azért van, mert nehezen ürül a progi. De ez rikta eset, úgy ,hogy reménykedhetsz bõven:) fõleg ha négy öt tizeddel magasabb a mai hõd mint a ciklusod elsõ felében mért alaphõd.

Szia, nekem csak a menstruációm után esik vissza a hõm:( tehát minden hónapban reménykedem, hogy baba miatt magas..de nem, ez azért van, mert nehezen ürül a progi. De ez rikta eset, úgy , hogy reménykedhetsz bõven:) fõleg ha négy öt tizeddel magasabb a mai hõd mint a ciklusod elsõ felében mért alaphõd.

24-én kellene megjönnie mensimnek. Már 1 hete fáj a mellem, 2 napja reggelenként enyhe, nagyon világos barnázásom van. A hőm tegnap reggel, meg ma reggel 37.2 volt, az eddigi 36.7-36.8 után. Lehet baba?

Nagyon szeretnénk már.. Mire számitsak? mikor teszteljek? Köszi!

Legjobb válasz: Ha nem jön meg,30.-a körül tesztelj,hogy biztos legyen.Reggeli vizeletbõl érdemesebb.Lehetsz terhes, de ne éld bele magad a teszt eredményéig.Drukk neked!

Ha nem jön meg, 30.-a körül tesztelj, hogy biztos legyen.Reggeli vizeletbõl érdemesebb.Lehetsz terhes, de ne éld bele magad a teszt eredményéig.Drukk neked!

9-én kellene hogy megjöjjön a mensim, pár napja már nagyon feszül a mellem, tegnap meg ma este hányingerem is van, fejem fájt, étvágytalan vagyok. Lehet ez összefüggésben a terhességgel?

Legjobb válasz: Ez jelentheti azt is , hogy meg fog jonni..A legtutibb ha megvárod, hogy meg-e jon , ha nem várj még pár napot majd csinálj egy tesztet...

Ez jelentheti azt is , hogy meg fog jonni..A legtutibb ha megvárod, hogy meg-e jon , ha nem várj még pár napot majd csinálj egy tesztet...
Minden tünetbe bele lehet magyarázni a terhességet ha nagyon akarjuk, így ebbe is. Bár, a fejfájás inkább a menstruáció elõjele.
A fejfájás is lehet terhességi tünet! Simán terhes lehetsz a tüneteid alapján! Ha szeretnéd remélem sikerül!
Lehetsz terhes , a tünetek stimmelnek. Csinálhatsz egy tesztet, van akinek már ilyen hamar kimutatja. ha nem, akkor majd 14-e körül megint..
A tünetek alapján terhes is lehetsz, de a mostani járványos idõszak miatt nem lehet biztosra mondani, hogy az. A mellfeszülés a közelgõ mensit is jelezheti, de pl. nekem is 3 hete szokatlanul fájtak és "vigyázzállásban" voltak, másfél hetet késett a menzesz, erre sajna mégsem vagyok terhes... Várj még pár napot és csak aztán tesztelj, hogy biztosabb legyen, ha már a késett mensi után csinálod!!

Holnap kellene megjönnie, ma vizes elég bő folyásom volt, a mellem nagyon fáj! Babát szeretnénk, szerintetek?

Legjobb válasz: Hát ez sajnos nagyon kevés, hogy mit itt megállapíthassuk. Ha holnap nem jön meg, akkor holnapután reggel tesztelj egyet. Szorítok! 14+2 hkm

Hát ez sajnos nagyon kevés, hogy mit itt megállapíthassuk. Ha holnap nem jön meg, akkor holnapután reggel tesztelj egyet. Szorítok! 14+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Hát már van egy kisfiúnk, most 8 hónapja próbálkozunk, minden hónapban....talán most...aztán mégse.
A vizes folyás nálam mindig a menszeszt jelzi, remélem nálad nem
Mi újság? Megjött?

Ma reggel nagyon hányingerem van! Pénteken kellene megjönni, de még a mellem sem fáj pedig máskor már ilyenkor érzem őket! Kicsit szúr a hasam! Lehet baba?

Legjobb válasz: Hát ezt még elég korai megmondani, de nem mindenkinek vannak ugyanolyan tünetei. Várd meg a nem várt menszi napját és utána tesztelj! Szorítok!

Hát ezt még elég korai megmondani, de nem mindenkinek vannak ugyanolyan tünetei. Várd meg a nem várt menszi napját és utána tesztelj! Szorítok!

Lindynette 20fogamzásgátlot szedek már 9honapja. Hétfön fogyott el a levélel és elvileg ma kellene megjönnie. De tgnap hányingerem volt. Fáj a derekem nagyon a melleim bevannak duzzadva:S terhes lennék?

2hete kb vettem be algoflexet mer fájt a fejem nagyon. Nagyon félek remélem nincs baj? Elözö 7ten hasmenésem volt miután bevettem a gyogyszert.:S

Legjobb válasz: Az algoflex nem baj. A hasmenés már neccesebb, de ha közvetlen utána volt, akkor sztem az sem gáz. (Inkább a hányás, mert akkor nem tud felszívódni). De ha közvetlen utána volt hasmenésed, akkor még el sem ért odáig a gyógyszer. Ezek a tünetek simán lehetnek attól is, hogy mindjárt megjön. Szerintem csinálj egy tesztet, akkor legalább megnyugszol!:)

Az algoflex nem baj. A hasmenés már neccesebb, de ha közvetlen utána volt, akkor sztem az sem gáz. (Inkább a hányás, mert akkor nem tud felszívódni). De ha közvetlen utána volt hasmenésed, akkor még el sem ért odáig a gyógyszer. Ezek a tünetek simán lehetnek attól is, hogy mindjárt megjön. Szerintem csinálj egy tesztet, akkor legalább megnyugszol!:)
Ha hasmenés után veszed be, akkor felszívódik! Vegyél tesztet, de 9hónapnyi szedés után csak van benned annyi antibébi hormon, h ne es teherbe...1hét múlva vegyél tesztet, utána pedig havi 1x érdemes tesztelni!
Én is ezt szedem, és soha nem volt még gáz, pedig volt h egyet elfelejtettem bevenni:S Amúgy a melled azért van megduzzadva és azért fáj a derekad, mert meg fog jönni. Nekem is ilyen mielõtt megjön:) Meg ha a hasmenés miatt terhes lennél (ami valószínütlen) akkor sem lennének még ilyen tüneteid.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!