Találatok a következő kifejezésre: Nagyon faj, a mellem, ma (47 db)

Ma reggel még mindig nagyon fájnak a melleim. A hőm hajnalban 36.5 volt, most amikor mértem pedig 37. 00. Ma nem kellene megjönnie. Tünetem nincs, csak a mellfájdalom. Folyásom egyáltalán nincs. Lehetek terhes?

Ezen a héten beteg voltam. Több napon keresztül voltam lázas, és lázcsillapítót kellett szednem. Okozhat ez bármilyen jelleg? problémát a babával kapcsolatosan?

Legjobb válasz: Most még nem okoz problémát, hogy lázcsillapítót szedtél. A 36,5 kicsit kevésnek tûnik ugyan, de még simán lehet baba :) Pár nap múlva tesztelj! Jó jel, hogy nincs vizes folyásod!

Most még nem okoz problémát, hogy lázcsillapítót szedtél. A 36, 5 kicsit kevésnek tûnik ugyan, de még simán lehet baba :) Pár nap múlva tesztelj! Jó jel, hogy nincs vizes folyásod!
Mivel lázas voltál nincs mihez hasonlitani a 36, 5-t. Nekem is úgy mondta a dokim, hogy az elsõ hetekben még nem okoz gondot, ha gyógyszert szedtél. Szerintem 50 % az esélye, hogy baba. Várj még pár napot és ha nem jön meg tesztelj.
Szerintem inkább holnap után csinálj tesztet és az tuti erõsebb lesz. Gratulálok:) 18hkm.
Szia! Szerintem ennyire korán felesleges tesztet csinálni, mert ha bármi is van nem biztos, hogy jól megtud tapadni odabent. Akkor meg csak el fogsz keseredni, hogy van eghy pozi teszted és még is megjön. Szerintem várd meg a nem vártad napját. Akkor tesztelj. Már nem sok van addig.
Ha megnyugtat, nyugodtan tesztelj, erõsödnie kell holnapra is!! :) Én is ekkor teszteltem elõször, halvány pozit, és utána minden nap csináltam tesztet, és szemmel láthatóan erõsödtek, pedig különbözõ fajták voltak!! :) El sem hiszed, mennyire megnyugszik ilyenkor az ember :) Gratula!!:) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nembirtam magammal ésteszteltem reggel halvány pozitiv de erösebb a tegnapinál :)
tegyél képet a tesztedrõl...úgy könnyebb megmondani:)
A kérdező hozzászólása: Ime a tesztem és tegnap kellettvolna megjönnie de sehol semmi a höm 37.4 tp://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
A kérdező hozzászólása: http://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
ez bizony pozitív :) (utolsó vagyok) A
Várj egy-két napot aztán csinálj egy tesztet!
Szia! Pont így vagyok én is csütörtökre nem várom , de már barnázok.Tuti mensi lesz!:(
A kérdező hozzászólása: Folyásom is van (ma kezdõdõtt el), szinte érzem hogy folyik valami meg görcsölget a hasam!
A kérdező hozzászólása: Szinte mindennap fájdogál a fejem!
A kérdező hozzászólása: Én még soha nem barnáztam!!Azért vagyok megijedve!
Nem akarlak elkeseritenii, de nekem is volt, hogy a nemvárt elott pár nappal elkezdtem barnázni, aztán mindig megjott a menzim. Azért szorítok neked, hogy ne nekem legyen igazam.

Ha nagyon fájt a mellem, de ma már alig érzem, akkor már biztosan nem sikerült a baba?

Péntekre, azaz 2 nap múlva nem várom a mensimet.

Legjobb válasz: Ez egyéni. nekem pl. akkor kezdett el fájni a cicim miután dokinál láttam a babát uh-n .7.-8. héten. inkább pocakhúzódás megjön érzést figyeld de az sem garancia. ++++++

Ez egyéni. nekem pl. akkor kezdett el fájni a cicim miután dokinál láttam a babát uh-n .7.-8. héten. inkább pocakhúzódás megjön érzést figyeld de az sem garancia. ++++++
A kérdező hozzászólása: Köszi, én csak abból gondolom, hogy mégis lehet összefüggés, mert én magamon mindig ezt tapasztalom. Ha már elmúlik a mellfájás, másnap megjön a mensi. Így is történt sajnos. :( Már most menstruálok. :((
Szerintem nincs összefüggés (utolsó válaszoló)
A kérdező hozzászólása: De nekem volt mellfájdalmam, csak elmúlt. Ez, hogy elmúlt, ez már azt jelenti, hogy nincs baba? Mert az oké, ha egyáltalán nincs mellfájdalmam és van baba. Az is oké, hogy van mellfájdalmam és van baba. Viszont az egy másik jelenség, hogy VOLT mellfájdalmam, de már NINCS. Ez akkor azt jelentheti hogy nincs baba?
Nekem egész terhesség alatt nem fájt a mellem, és nem is volt érzékeny, szerintem ez teljesen egyéntõl függ!
Hát... barnás színû a menzesz kezdetben... Szerintem nem sikerült, de ne legyen igazam!
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, hogy nekem egyszerûen nem jön ki, olyan mintha nem is lenne. De ha felnyúlok, akkor látszik. Ez elég érdekes...és néha enyhén fájogat is az alhasam és derekam közben, de nem nagyon csak nagyon enyhén és nagyon ritkán, pl. ha elfáradok azután. Elég érdekes, nem tudom mi van most velem ebben a ciklusban...de majd csak kiderül hamarosan.
elsõ v. a pecsételõ vérzés pecsétel. pár pötty a mennyisége. de ez is egyéni mert sokaknál nincs is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Jöhetnek még a tapasztalatok! És van akinek így volt az elején, hogy elõször fájt a melle, aztán elmúlt és mégis tesztelt pozitívat és babás volt? Pecsételõ vérzés terhesség alatt jelentheti azt, hogy nem folyik a vér, csak szivárog, tehát nem mensi, nem piszkol, nem folyik ki, csan benn van a hüvelyben és olyan barnáspiros?
Hát én 14. hetes vagyok, de még mindig feszülnek a melleim.:(
Sajnálom, ne add fel!
Persze! Lehet baba! Holnap vagy holnapután reggel csinálj egy tesztet!

Ma kéne megjönnie, viszont semmi erre utaló jelet nem érzek magamon. Minden apróságon sírni tudnék, nem vagyok jól. Krémes folyásom van és nagyon fájnak a melleim. A reggeli hőm még mindig 37C. Mit jelezhet a testem? Talán állapotos vagyok?

Ma kéne megjönnie, viszont semmi erre utaló jelet nem érzek magamon...minden apróságon sírni tudnék, nem vagyok jól...krémes folyásom van és nagyon fájnak a melleim...a reggeli h?m még mindig 37C...

Legjobb válasz: Szerintem kisbabát vársz! Dettó ugyanez volt velem! 6 hetes kismama

Szerintem kisbabát vársz! Dettó ugyanez volt velem! 6 hetes kismama
Hát tobb mint valószínu, ez a terhesség vele járója de biztosat tesztelés után fogsz tudni..én minden esetre gratulálok, remélem igazam lesssszzz...

Ma vagyok a 6. dpo-n. Nagyon fájnak a melleim, mintha le akarnának szakadni. Vajon a közelgő, vagyis nem annyira közelgő mensi miatt van, vagy még a pé utáni időszak?

Legjobb válasz: Nem tudom ezt mire vélni,nem fordult elõ még ilyen velem.Általában menzesz elõtt 4-5 nappal kezd el mindig fájni,elõbb nemigen.

A kérdező hozzászólása: Nem tudom ezt mire vélni, nem fordult elõ még ilyen velem.Általában menzesz elõtt 4-5 nappal kezd el mindig fájni, elõbb nemigen.
6. dpo-n még beágyazódás sem valószínû, úgyhogy ez még bármi lehet
A kérdező hozzászólása: köszi szépen hogy válaszoltál.további szép napot!
Szia! Sikerült a baba abban a hónapban?

Szerintetek miért magas a hőmérsékletem? Ma kellene megjönnie. Nagyon fáj a mellem . és napok óta szédülés fejfájás gyötör. Valakivel volt már ilyen?

Legjobb válasz: Szia, nekem csak a menstruációm után esik vissza a hõm:( tehát minden hónapban reménykedem, hogy baba miatt magas..de nem, ez azért van, mert nehezen ürül a progi. De ez rikta eset, úgy ,hogy reménykedhetsz bõven:) fõleg ha négy öt tizeddel magasabb a mai hõd mint a ciklusod elsõ felében mért alaphõd.

Szia, nekem csak a menstruációm után esik vissza a hõm:( tehát minden hónapban reménykedem, hogy baba miatt magas..de nem, ez azért van, mert nehezen ürül a progi. De ez rikta eset, úgy , hogy reménykedhetsz bõven:) fõleg ha négy öt tizeddel magasabb a mai hõd mint a ciklusod elsõ felében mért alaphõd.

Már késik 3 napja, nagyon fáj a mellem még lépés közben is.37, 2 a hőm 3 napja. (esténként) Idáig görcsölt a hasam, ma már nem. Remélem hogy terhes vagyok. Szerintetek? Mikor lehet biztosra tesztelni? Hány napot várjak hogy tutit mutasson?

Tuti nyák, és +ovutesztnél voltunk együtt a férjemmel, nagyon reménykedem. Reggelente olyan, mintha gombóc lenne a torkomban. Nagyokat nyelek, és a hónom alja is fáj, ha megnyomom. Minél többen írjatok, hogy ki mit tapasztalt amikor terhes lett. Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Szia. A tünetek akár babára is utalhatnak,de a hõd csalóka is lehet,mivel nem este,hanem közvetlen reggel kell mérni,tehát az nem irányadó.De én pl.most ugyanezeket produkálom,mivel beteg vagyok.Este hõemelkedésem van,meg vannak duzzadva a nyirokcsomóim,stb...a teszt elméletileg már 50% igazat mutat,én mind3 babámmal mensi kimaradás után 8.nap lettem +(mármint a teszt),elõtte nem,de ezt hölgye válogatja.Sok sikert!

Szia. A tünetek akár babára is utalhatnak, de a hõd csalóka is lehet, mivel nem este, hanem közvetlen reggel kell mérni, tehát az nem irányadó.De én pl.most ugyanezeket produkálom, mivel beteg vagyok.Este hõemelkedésem van, meg vannak duzzadva a nyirokcsomóim, stb...a teszt elméletileg már 50% igazat mutat, én mind3 babámmal mensi kimaradás után 8.nap lettem +(mármint a teszt), elõtte nem, de ezt hölgye válogatja.Sok sikert!
szia! Pont ma beszélgettem anyukámmal h õ mit érzett mikor terhes volt vele, és õ is említette h a hóna aljától húzódott neki a melle, meg h gombóc volt a torkában :) Persze biztosat nálad a teszt mutathat :)
*velem
Az esti hõ nem jelent semmit. Reggel, ébredéskor kellene mérned. Leghamarabb holnap tesztelhetsz 10-es teszttel, de még jobb lenne, ha kivárnád a 14 dpo-t. A mellem nekem is oldalt húzódott, amikor teherbe estem, és mindjárt megjön-érzés volt a hasamban. Azt hittem, meg is fog jönni, pont olyan volt. De az érzés még hetekig nem múlt el, hiába nem jött meg: a hasam alja húzódott. .
ezt nem értem.azt írtad h 3 napja késik, de viszont ovud 11 napja volt.ez h lehet?a luteális fázis 14 nap.
Én a nemvárt napján csináltam délután tesztet és pozitív lett.A cicim is fájt és én is görcsöltem elõtte pár napot. Mondjuk nekem 40 napra jött meg.K
a gómbóc a torkomban engem is érint, igaz nekem csak 2 hete kezdõdött.és nekem esténként van.többi is lehet terhes tünet amit érzel.és ha tutira tudod h mikor volt ovud, és aszerint késik már 3 napja akkor majdnem valószinû a baba.én 3 nap késé után teszteltem, délutáni pisibõl és azonnal erõs pozitív lett.sok sikert.írd meg légyszi ha tesztelsz.
A kérdező hozzászólása: Az ovum 11 nappal ezelõtt volt. Kb rá 3 napra elkezdett szurkálni, görcsölni a hasam alja, és pont mára fejezte be. Annyira örülnénk ha +lenne a teszt. Ezek tudatában mi a reakció? Mikor legyen a teszt? Köszönöm az eddig írtakat.
A kérdező hozzászólása: Akkor még van 2 napom odáig? Na ezt jó hogy megtudtam. Kezdõ vagyok nagyon, kb 2 hete kezdtem el figyelgetni ezt az oldalt, és sokkal többet tudok mint elõtte, de ezt még nem olvastam sehol. Köszi az utolsónak.
Lehet, hogy alacsony még a hcg szinted. Várj 2-3 napot és ha addig sem jön meg tesztelj.
Jó esély van rá, hogy babás legyél, de várnod kell türelmesen. Egy hét múlva tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Egy hét múlva már megyek a dokihoz. Elvileg már akár láthat is valamit, ha valóban babóca van a dologban, nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!