Találatok a következő kifejezésre: Nagyon faj, a mellem, (381 db)

Ez már tuti menszi lesz? Nagyon fájnak a melleim, pont úgy mint menszi előtt! úgy tudom h ha babás vki akkor máshogy kell h fájjon a mell!

11.-ére nem várom!

Legjobb válasz: Szia! Nekünk is lesz picink, és nekem egyáltalán nincsenek tüneteim. Nincs hányingerem, nem fáj a mellem, talán egy nagyon picit érzékenyebb a mellbimbóm, és tegnap este elõször 1 óra hosszára fájt a derekam, de ennyi. EZek a tünetek teljesen változóak... van aki az elsõ idõszakban végig úgy érzi, hogy most azonnal meg fog jönni, annyira hasonló tünetei vannak. Nem kell elkeseredned, csak optimistán! Nagyon sok szerencsét kívánok!

Szia! Nekünk is lesz picink, és nekem egyáltalán nincsenek tüneteim. Nincs hányingerem, nem fáj a mellem, talán egy nagyon picit érzékenyebb a mellbimbóm, és tegnap este elõször 1 óra hosszára fájt a derekam, de ennyi. EZek a tünetek teljesen változóak... van aki az elsõ idõszakban végig úgy érzi, hogy most azonnal meg fog jönni, annyira hasonló tünetei vannak. Nem kell elkeseredned, csak optimistán! Nagyon sok szerencsét kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!próbálok optimistán állni a dolgokhoz, de 16 hónap sikertelen próbálkozás után ez már nem annyira megy!és látod neked is a mellbimbód fáj!ezért írtam h ha babás vki akkor máshogy fáj a cici!nekem nem a mellbimbóm fáj hanem az egáész mellem kivéve a mellbimbómat, mert az nem fáj és ha babás lennék szerintem nekem is a mellbimbóm fájna!de hát majd elválik...!gratulálok a babóhoz!
Szia. 7 hetes kismama vagyok. Kb 4 hete derült ki , hogy babát várok. Nekem nem fáj másképpen a mellem csak tartósabb tehát nem múlik el. Nagyon érzékenyek.A derekam és a hasam fájt de akkor még csak sejtettük hogy baba miatt van. De ez mindenkinél más. Azóta társult a mell fájáshoz a hányinger is.
Szia! Nem hiszem, hogy emiatt el kellene keseredned! Tudom, hogy kevés esélyt látsz, de van akinek egyáltalán nem mások a tünetei, mint mensi elõtt, ezért is hiszik, hogy azonnal megjön és futnak wc-re minden percben... én is ilyen voltam. Hidd el, a remény hal meg utoljára! Nagyon szoritok neked!!! Majd írj!!!

Nekem reggel, amior kelek, nagyon fáj a mellem, de ez a nap folyamán enyhül, csak érzékeny, de nem fáj. Nektek egész nap fáj? Illetve, ettől még lehet baba (mensi előtt mindig fáj a mellem)?

Legjobb válasz: Én is ugyanebben a cipõben járok! Én is kíváncsi lennék miért van így! Holnap kellene, h megjöjjön. A melleim nekem is szoktak mensi elõtt fájni, de mielõtt megjönne elõtte 2-3 nappal abba marad a fájdalom. Most viszont nem, ráadásul a hõm is fent van a 23. nap óta 37 felett. Nagyon remélem hogy baba van a dologban mindkettõnknél! :)) A hõd hogy áll?

Én is ugyanebben a cipõben járok! Én is kíváncsi lennék miért van így! Holnap kellene, h megjöjjön. A melleim nekem is szoktak mensi elõtt fájni, de mielõtt megjönne elõtte 2-3 nappal abba marad a fájdalom. Most viszont nem, ráadásul a hõm is fent van a 23. nap óta 37 felett. Nagyon remélem hogy baba van a dologban mindkettõnknél! :) ) A hõd hogy áll?
A kérdező hozzászólása: Fenn van, nekem csak 36, 8-36, 9, de most az egész ciklusban 1 tizeddel alacsonyabb, mint az elõzõ 2-ben. Persze ennek semmi köze a babához. Nem hiszem, hogy terhes volnék, de reménykedem. Kedden vagy csütörtökön kell megjönnie. Neked?

Mostanában nagyon fáj a mellem de nem tudom miért akármi épp h hozzáér nagyon fáj vajon mi lehet az oka?

Legjobb válasz: ennek több oka is lehet. lehet hogy a közelgõ mensit jelzi vagy lehet hog yépp peteérésed van. van akinek akkor is szokott fájni. vagy a nagyon erõss sokág tartó mellfájás a terhesség tünete is lehet. remélem segítettem. ja és lehet hogy csak nõ , nem tudom hán éyves vagy. de ha nõ a mell akkor is fáj .

ennek több oka is lehet. lehet hogy a közelgõ mensit jelzi vagy lehet hog yépp peteérésed van. van akinek akkor is szokott fájni. vagy a nagyon erõss sokág tartó mellfájás a terhesség tünete is lehet. remélem segítettem. ja és lehet hogy csak nõ , nem tudom hán éyves vagy. de ha nõ a mell akkor is fáj .
általában akkor fáj a nõk melle mikor megfog nekik jönni.....oylankor egykét napig nagyon fájdalmas tud lenni akármi hozzáér..ne ijedj meg ez normális dolog
nõ a melled
a terhesség korai stádiuma nem fordulhat elõ nálad?:)

Nagyon fájnak a melleim!?

Hajolásnál,érintésre[Egy egész pici érintésre is]. Akár a melltartótól, az alvástól, mindentől:(. 16éves vagyok, egyrészt most kellene megjönnie is,de sosem szokott fájni,másrészt még nőhet,és nincs baj szerintem, de fájhat ennyire,attól mert nő?

Legjobb válasz: Igen,nõnek a melleid.Nekem basszus 17 évesen még mindig nõnek..pedig akkorák... utálom.Pontosan azért,amit te is leírtál,hogy nagyon fáj..alváskor nagyon rossz..pedig imádok hason aludni.

Igen, nõnek a melleid.Nekem basszus 17 évesen még mindig nõnek..pedig akkorák... utálom.Pontosan azért, amit te is leírtál, hogy nagyon fáj..alváskor nagyon rossz..pedig imádok hason aludni.
egy jó mellmasszírozás segítene :)
A kérdező hozzászólása: Én is hason alszom, annyi különbség, hogy nekem alapból picik a melleim, szóval tudnak még hova nõni, de már 3napja fáj:/ Elsõ: de hozzásem tudok érni:/ fáj nagyon.

Már két hete nagyon fáj a mellem? Még egy hét van a nem vártig. Lehet baba? Ilyen hamar nem szokott fájni csak menszi előtt egy héttel. Már régóta próbálkozunk eredménytelenül. Valakinek valami tapasztalat?

Legjobb válasz: Szia! Nekem pé.óta fáj a mellem,két nap múlva kéne megjönnie.Azt hittem babás leszek,de ma - volt a teszt.kicsit elkenõdtem.Viszont,én sem tudom,miért fájt végig a mellem.

Szia! Nekem pé.óta fáj a mellem, két nap múlva kéne megjönnie.Azt hittem babás leszek, de ma - volt a teszt.kicsit elkenõdtem.Viszont, én sem tudom, miért fájt végig a mellem.
Nekem pl. sosem fájt a mellem mensi elõtt, de amikor terhes lettem, akkor nagyon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem akkor most talán sikerült.

Nagyon fáj a mellem már nem is tudok szoptatni. Lefejem a tejet és azt kapja üvegből a baba. A mellbimbóm meg van keményedve és duzzadva már az is fájdalmat okoz ha a póló hozzáér mit tegyek hogy javuljon a helyzetem?

Legjobb válasz: Vegyél garmastan kenõcsöt, minden szopi után kend be jó alaposan és hagyd szabadon a melled!teljesen szabadon!nekem most 5 hetes a babám, és az elején annyira fájt, hogy konkrétan sírtam mikor szoptattam, a mellbimbóm meg vérzett, teljesen ki volt sebesedve.Én ezt csináltam, még éjjel is úgy aludtam, hogy szabadon volt a mellem, figyeltem, hogy ne érjen hozzá a paplan.Nem hogy a pólótól fájt, fürdés után megtörölni nem tudtam. KITARTÁST!!!el fog múlni hidd el, és nem fog fájni, én már meg sem érzem, mikor szoptatok!

Vegyél garmastan kenõcsöt, minden szopi után kend be jó alaposan és hagyd szabadon a melled!teljesen szabadon!nekem most 5 hetes a babám, és az elején annyira fájt, hogy konkrétan sírtam mikor szoptattam, a mellbimbóm meg vérzett, teljesen ki volt sebesedve.Én ezt csináltam, még éjjel is úgy aludtam, hogy szabadon volt a mellem, figyeltem, hogy ne érjen hozzá a paplan.Nem hogy a pólótól fájt, fürdés után megtörölni nem tudtam. KITARTÁST!!!el fog múlni hidd el, és nem fog fájni, én már meg sem érzem, mikor szoptatok!
Hát ugyanaz volt velem is, mint az elsõ válaszadónál - az elsõ 1-2 hónap rémes volt, bevérzés, duzzadás, égetõ érzés, fájdalom... én is egy szál cicben voltam otthon, amikor csak tehettem (mondjuk szerencsére nyár volt, bár ha jó a fûtés, úgy is jó) saját anyatejeddel is próbáld meg kenni, az is jó sebgyógyító. Meg a PureLan nevû krémet ajánlják, teljesen natúr és jó zsíros, hátha... én is azt mondom, kitartás, nehogy feladd, utána milyen jó lesz, ha beáll!
Jó a garmasztán kenõcs is a második válaszoló amit írt nem ismerem nekem a mother love kenõcs nagyon jó csak azt sajnos már késõn vettem meg amire nagyon figyelj oda hogy bármivel is kenegeted nagyon vékonyan kenjed mert én is kenegetem mindenfélével és tályog lett a mellembe be gennyesedet már most talán a vége felé járok el múlik lassan de azt mondta a doki aki kezelt hogy attól lett hogy nagyon sebes volt és túl sok kenõcsöt használhattam nagyon felpuhult és be jutottak a baktériumok a mellembe inkább az anyatej a legjobb szerintem
Nekem a patikában kevert lidokainos krém remekül bevált. Azonnal enyhítette a fájdalmat (már csak azért is, mert hûtõben kell tartani...), 2-3 nap alatt pedig teljesen rendbe hozott. Szoptatás elõtt a lido miatt ugyan le kell mosni, de azt egyébként se árt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nekem nem sebes a mellbimbóm hanem csak fáj. Olyan állapotban van hogy le tudnék szúrni vele valakit nagyon kellemetlen. Nagy a fájdalom küszöböm de ez már közeliti a türéshatárt nagyon el vagyok keseredve. A bal cicimbõl már alig jön tej és mégis nagyon fáj.

25en kell megkapnom a menstruaciot es nagyon fajnak a melleim az azert van mert most kell megkapnom vagy valami mas? Vagy esetleg most van peteeresem es azert faj?

Legjobb válasz: Hogy érted azt hogy 25én kell megkapnom a menstruációt? Ez kicsit furi. Egyébként valószínûleg azért fáj mert peteérésed van, ez kb középidõben van. Sok nõnél ilyen tüneteket eredményez a peteérés, de ha még fiatal vagy akkor attól is lehet hogy nõ a melled. De ha nem akar elmúlni egy hét múlva sem és eléggé fáj, mutasd meg dokinak, de addig semmi aggodalom.

Hogy érted azt hogy 25én kell megkapnom a menstruációt? Ez kicsit furi. Egyébként valószínûleg azért fáj mert peteérésed van, ez kb középidõben van. Sok nõnél ilyen tüneteket eredményez a peteérés, de ha még fiatal vagy akkor attól is lehet hogy nõ a melled. De ha nem akar elmúlni egy hét múlva sem és eléggé fáj, mutasd meg dokinak, de addig semmi aggodalom.
A kérdező hozzászólása: Toled nagyobb paraszt mar nem is kell, inkabb tanulj meg helyesen irni te bunko!Ki vagy te, hogy ugy erzed barmit is irhatsz nekem hm? Nem tudom melyik szazadbol lehetsz de biztos valami regi modi:) Es ha barkinek is gondja akadt avval hogy en ugy irtam azt hogy, megkapnom es nem megjonnnie akkor uzenem nektek, hogy tobb ember szajabol hallottam mar azt, hogy most kell megkapnom a mensimet!!!Gondoljon mindenki amit akar...Good Bye
tényleg egy paraszt vagy. mit pattogsz itt? örülj neki hogy szóltak hoyg nem MEGKAPNI hanem megjönni szokott. senki nem használja úgy hoyg kell megkapni. na midnegy. lehet lepontozni.
Egyébként hány éves vagy? Nekem is nagyon fájt (szintén peteéréskor), én elmentem dokihoz, mert nem úgy fájt mint egy kis mellfeszülés, hanem tényleg nagyon. Csinált ultrahangot meg megnyomkodta, és kérdezgetett. Nekem cisztám van mind a kettõben. Te érzed hogy mennyire fáj, mennyire normális. Amúgy hol fáj? Ha megnyomod a mellbimbód, nem jön belõle váladék? Én azt olvastam, hogy mellel kapcsolatban bármi addig nem tapasztalt dologgal rögtön fel kell keresni az orvost!
A kérdező hozzászólása: Ezt most magadra gondoltad???:) )))
Hogy te mekkora tapló vagy!
A kérdező hozzászólása: Akkor 25en kell megjonnie:o)!!!Igy megfelel nektek okoskak!!!
Ez nem egy tárgy, amit megkap az ember.... Ez megjön!! Egyébként valószínûleg peteérés.
"25-én kell megjönnie..." :P egyébként igaza van az elsõ válaszolónak, az miatt lehet
A kérdező hozzászólása: Ugy ertem a 25-et hogy most junius 25en kell megkapnom!Mi furcsa van ebben?Koszi a kommentett:)
A kérdező hozzászólása: Inkabb avval torodnel hogy megkoszond a jo istennek azt hogy elsz, es hogy megsegitett teged abban hogy neted legyen es masokat parasztozzal te mocskos!!!

Vannak napok, amikor nagyon fáj a mellem, máskor nyugodtabb időszak következik. Ez a hormonszint normális ingadozása lehet?

7-8 hetes terhes vagyok. Nagyon fura, hogy vannak napok, amikor nagyon fáj a mellem, úgy érzem, hozzá sem lehet nyúlni, aztán minden ilyen 5-6 napot egy kb.2 napos nyugodtabb id?szak követ: van feszülés, de f?leg akkor, amikor lefekszem, néha még lüktet is, de pl, felállva olyan, mintha nem is lenne semmi baj. Nekem kicsi mellem van. Ez a hormonszint normális ingadozása lehet????

Legjobb válasz: Nyugi,nem állandóan fáj az ember melle.Az,h mekkora a melled az nem sokat számít.Minden nõ másként reagál a hormonokra.Teljesen normális,h így fáj,a hányinger is reggel erõsebb és aztán gyengül.Amúgy a mellfájások nekem is inkább este jelentkeztek. (Nekem terheség elõtt olyan kisebb C kosár volt a jó,most meg lassan a D kosár is kicsi,és még csak a 16. héten járunk.)

Nyugi, nem állandóan fáj az ember melle.Az, h mekkora a melled az nem sokat számít.Minden nõ másként reagál a hormonokra.Teljesen normális, h így fáj, a hányinger is reggel erõsebb és aztán gyengül.Amúgy a mellfájások nekem is inkább este jelentkeztek. (Nekem terheség elõtt olyan kisebb C kosár volt a jó, most meg lassan a D kosár is kicsi, és még csak a 16. héten járunk.)
Teljesen normális, a terhesség során is végig hol lesznek panaszaid, hol elmúlnak... Nem a hormonszint ingadozik, hanem a tejmirigyek így készülnek fel a tejtermelésre és a szoptatásra. Jó babavárást!

Meg fog jönni és nagyon fáj a mellem, mit csináljak? 19/L

Annyira feszül és fáj, hogy nem tudok tõle aludni sem :(

Legjobb válasz: én 11 vagyok de a mellem nekem is fáj és kicsit meg van duzzadva és feszulve anyukám megnézte de szerinte csak nöl vagy meg fog jönni egyébként nekem csak a jobb oldali cicim fáj :)

én 11 vagyok de a mellem nekem is fáj és kicsit meg van duzzadva és feszulve anyukám megnézte de szerinte csak nöl vagy meg fog jönni egyébként nekem csak a jobb oldali cicim fáj :)

Az bajt jelent, ha pár napja nagyon fáj a mellem?

Nemrég balesetem volt,zúzódott,bevérzett a mellem. Voltam azóta uh-n,nem találtak kóros elváltozást. Most azonban pár hónap után nagyon elkezdett fájni a mellem,mint ha be lenne gyulladva,szúr,éget...és mint ha lenne benne egy kitapintható csomó... Ja,nem menstruálok,ovulációm se lesz.

Legjobb válasz: menj orvoshoz minél hamarabb a mellgyulladás elég durva dolog lázad van? bekeményedett a melled? csak az egyik fáj? ezek is fontos tünetei a melli gyulladásnak, de ezek nélkül is lehet, szóval mindenképpen orvos

menj orvoshoz minél hamarabb a mellgyulladás elég durva dolog lázad van? bekeményedett a melled? csak az egyik fáj? ezek is fontos tünetei a melli gyulladásnak, de ezek nélkül is lehet, szóval mindenképpen orvos
bocs, még annyit hozzáteszek, hogy azért is menj orvoshoz, mert égetõ érzéssel fáj, és az nagyon nem normális nekem is fájt már a mellem, pl hormonális probléma miatt, vagy növés miatt, de égetõ érzés sose volt benne

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!