Találatok a következő kifejezésre: Nagyon félek beteg (31 db)

9 hetesen ha elkap az influenza és magas lázam lesz az végzetes lehet a babára? És persze az egészet virus okozza. Felenk sokan betegek és nagyon félek én is mi lesz a babával?

Legjobb válasz: A magas láz lehet veszélyes, szóval próbáld megelõzni, hogy elkapd a vírust! Ha tudsz, akkor maradj otthon, pihenj sokat, igyál minél több folyadékot, sok gyümölcsöt egyél, szedd a vitaminokat rendesen, öltözzködj rétegesen, persze a párodra is figyelj oda, nehogy õ vigye haza! De ha beteg is leszel, amíg nincs lázad, nincs baj. Ha lázas lennél, akkor pedig azonnal hívd a dokidat. Vagy már most kérdezd meg tõle, hogy ilyen esetben mit tehetsz majd.

A magas láz lehet veszélyes, szóval próbáld megelõzni, hogy elkapd a vírust! Ha tudsz, akkor maradj otthon, pihenj sokat, igyál minél több folyadékot, sok gyümölcsöt egyél, szedd a vitaminokat rendesen, öltözzködj rétegesen, persze a párodra is figyelj oda, nehogy õ vigye haza! De ha beteg is leszel, amíg nincs lázad, nincs baj. Ha lázas lennél, akkor pedig azonnal hívd a dokidat. Vagy már most kérdezd meg tõle, hogy ilyen esetben mit tehetsz majd.
Megtörténni persze megtörténhet, de 9 hetesen már kevesebb az esélye, inkább 4-5 hetes korban elkapott influenza tesz nagy kárt sok embrióban. Javaslom neked az OSCILLOCOCCINUM homeopátiás készítményt mely kifejezetten influenza megelõzésre és a kifejlõdött betegség kezelésére kiváló. Megelõzésre heti 1 pellet kell bevenni, 1 dobozban 6 db pellet van. Kismamák is szedhetik. Boldog babavárást!!
Szia. Próbáld kerülni az olyan helyeket, ahol beteg emberek vannak, persze ha erre van lehetõséged. Ha mégis elkapnád, akkor a láz ami a leginkább veszélyt jelenthet, ezért nagyon fontos, hogy csillapítsd. Nekem is volt az elején nagyon magas lázam, algopirynt szedtem rá, és nincs semmi baja a babának. Sok folyadék, lázcsillapító, és nem lesz végzetes. Vigyázz magatokra! 35 hetes kismama.
mikor terhes voltam, megkérdeztem ezt a domikimtól, azt mondta, hogy nem veszélyes a babára, csak a magas láz nem tesz jót. azt kell minél hamarabb csillapítani. az interneten is utánanéztem, de ott is azt találtam, hogy a terhesség alatt összeszedett influenza nincs hatással a magzatra.
nem hinném

Nagyon félek, hogy 12 hetes kisfiam beteg lesz. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen. Annyira féltjük õket, hogy még a széltõl is óvjuk. De aztán majd megedzõdik az ember. Én is így voltam vele. Aztán mikor beteg lett mindig azon törtem a fejem, hogy mit csináltam rosszul. Pedig nem én voltam a hibás. De akkor nehéz ez. Ha a pici érzékenyebb immunrendszerû úgy is elkapja a betegséget, ha meg nem akkor úgy is egészséges marad. Egy hibát ne kövess el. Ilyen indokkal ne csináld azt hogy nem viszed sehova. Minél több helyre viszed annál erõsebb lesz az immunrendszere. Persze mértékkel és fokozatosan és ne a legnagyobb járvány idején. Hallottam már ilyet ezt csak azért írtam. Persze ezzel nem azt feltételezem, hogy te így tennél. Csak úgy leírtam.

Igen. Annyira féltjük õket, hogy még a széltõl is óvjuk. De aztán majd megedzõdik az ember. Én is így voltam vele. Aztán mikor beteg lett mindig azon törtem a fejem, hogy mit csináltam rosszul. Pedig nem én voltam a hibás. De akkor nehéz ez. Ha a pici érzékenyebb immunrendszerû úgy is elkapja a betegséget, ha meg nem akkor úgy is egészséges marad. Egy hibát ne kövess el. Ilyen indokkal ne csináld azt hogy nem viszed sehova. Minél több helyre viszed annál erõsebb lesz az immunrendszere. Persze mértékkel és fokozatosan és ne a legnagyobb járvány idején. Hallottam már ilyet ezt csak azért írtam. Persze ezzel nem azt feltételezem, hogy te így tennél. Csak úgy leírtam.
Igen, normális; és elsõ gyereknél tipikus is, én is így voltam. Az aggódástól az ember alig-alig tudja élvezni az elsõ gyereket. A másodiknál más sokkal jobb a helyzet, nem szaladok rögtön az orvoshoz egy kis köhintéskor, vagy egy pattanásnál. Gondolj arra, hol fel nem nõnek egészséges, vasgyúró gyerekek; a babák meg erõsebbek és ellenállóbak, mint hinnénk!!! Ne aggódj, minden OK.!
Ez teljesen normális! Vagy legalábbis nálam is az a helyzet. Én is mindig ezen aggódom, ha már nem úgy viselkedik akkor jár az agyam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Szoktunk sétálni, de olyan nagy közösségebe nem viszem.
Bizonyos fokig normális, de ne vidd túlzásba!!! A gyereknek se jó, ha egy "hisztis hipohondert" nevelsz belõle, aki meg akar halni, ha elköhhinti magát. Kislányom most 7 hónapos, elsõ baba, de nem rohangálok minden köhhintésnél vagy prüszkölésnél az orvoshoz. Van 3 kutyánk is a gyerek mellett, mondhatni gyakorlott és rutinos anyuka vagyok, mert a kutyik is tudtak produkálni betegségek és rosszullétek terén. Ha állandóan azon aggódsz, hogy mikor lesz beteg a kisfiad, még élvezni sem tudod az együtt töltött idõt.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. Az apukája is ezt mondja, már lassan engem fog vinni orvoshoz, hogy nézzenek bele a fejembe. Próbálok erõs lenni, és élvezni a kisfiammal töltött minden percet.
A kérdező hozzászólása: joslo fajasaim azok mar reggebbtol vanak de ez valahogy mas a joslo az legalabb elmult de ez nem
Egy meleg zuhany! Ha nem enyhül korház. Ha a dokid nincs az ország másik végén biztosan be fog menni. Nézesd meg magad, inkább feleslegesen minthogy gond legyen. Szorítok! Ird meg mi lett veled!
Sajnos sokat nem segítek a válaszommal, tudom, de... én most vagyok 32 hetes. Keményedéseim már nekem is jó ideje vannak. Egy ideje mellette jelentkezik a derékfájás, menses szerû görcsök. Sajnos a cervixem 2100-as volt már múlt héten hétfõn. Azóta sem javult a helyzet, így félek, hogy tovább nyíltam. Orvosi tanácsra 4x1 magnéziumot szedek, próbálok sokat pihenni. Neked mit mondott a dokid az utolsó vizsgálatnál, milyen a méhszájértéked?

18 hetes terhes vagyok. Anyukám nagyon beteg, áttétes agyrákos. Nagyon félek, hogy most elveszítem. Szerintetek mi lehet a babámmal ha egy ilyen trauma ér? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: semmi baja nem lesz a babádnak jó eséllyel. nekem az apja halt meg a terhesség alatt és egészséges lett hála istennek. de kívánom, hogy jobban legyen anyukád.. neked meg sok erõt

semmi baja nem lesz a babádnak jó eséllyel. nekem az apja halt meg a terhesség alatt és egészséges lett hála istennek. de kívánom, hogy jobban legyen anyukád.. neked meg sok erõt
Én olyan 9 hetes terhes lehettem az elsõ babámmal, amikor kiderült, hogy édesanyámnak agytumora van, de sajnos neki már elég késõn vették észre, úgyhogy már nem tudtak segíteni. Édesanyámék egy másik városban éltek, ezért vártunk a hírrel, személyesen szerettük volna elmondani neki, hogy unokája lesz és nem telefonon. De sajnos már nem sikerült. Pár nap alatt elvitte a betegség. Az, hogy ilyen gyors lefolyású volt a dolog, egy orvosi hibának "köszönhetõ". Ezért nem tudtunk már vele beszélni. Kb. 12 hetes lehettem amikor temettük. Természetesen a babának nem lett semmi baja. Most is itt játszik mellettem, most 17 hónapos, és a 20 hetes pocaklakóm is itt ül a pocakomban. Szerintem, ha idõben észrevették volna a dolgot, akkor tudtak volna segíteni rajta. Van két ismerõsünk is, akit kezeltek és jelenleg is tünetmentesek.
Ne érjen ilyen trauma, szívbõl kívánom, hogy jobban legyen!! Ha netán mégis érne ilyen tragédia, akkor meg kell próbálnod nagyon erõsnek lenni a picurkád érdekében és gyorsan túltenni magad ezen. Te ismered az állapotát és az esélyeit, és ha olyan szörnyû a helyzet, akkor meg próbálj meg felkészülni erre. Talán én még keresnék egy pszichológust is, aki segíthet.
Igen, én is szaksegítséget ajánlanék. Nem kell mondani senkinek, de érdemes eljárni egy pszichológushoz, aki segít felkészülni rá, mert a hirtelen sokk neked is problémákat okozhat! Keress segítséget (ne barátot, olyat, aki tudja, mit csinál) szerintem már most!
Nagyon sok erõt kívánok ehhez a tortúrához amin most keresztül mész, de szerintem is az a legésszerûbb dolog ha agyilag és lelkileg is felkészíted magad erre a tragédiára a baba és a saját érdekedben is! De adja a jó Isten hogy ne veszítsd el az Anyukád! Nagyon sajnálom! Kitartás!! :( 22 hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépem köszönöm mindenkinek az õszinte válaszokat. Azt hiszem megfogadom a tanácsokat. Hiszem nekem most már a kisbabám is fontos. Reménykedek, hogy Anyukám összeszedi magát. Mást sajnos amúgy sem tehetek. :(
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak. Nagyon sajnállak, hogy ilyen borzalmat kellett átélned. Mennyi idõs terhes voltál amikor megtörtént a baj?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom a veled történteket. Iszonyú hogy az ember nem tehet semmit ellene. Az viszont egy áldás, hogy a baba egészségesen megszületett. Én is csak bizakodok, mást nem tehetek. Köszönöm, hogy írtál. Jó babázást és jó egészséget kívánok nektek!
Hogy vagy, kedves Kérdezõ?

Furcsa pöttyök jelentek meg a (bocs) péniszemen, és nagyon aggódom hogy nem lehet hogy valami féle gomba vagy ilyesmi, 13 vagyok ezért nem reagálom túl mert a gyerekeknek nem nagyon szokott beteg lenni a pénisze, és megtdnátok mondnai hogy mi ez?

Csak hogyha gomba akkor még most gyerekkoroban elmennék orvoshoz mert még most lenne gyógyszer rá.

Legjobb válasz: beszélj a szüleiddel, és forduljatok mielõbb orvoshoz tuti van rá gyógyszer (krém vagy legrosszabb esetben valamilyen tabletta)

beszélj a szüleiddel, és forduljatok mielõbb orvoshoz tuti van rá gyógyszer (krém vagy legrosszabb esetben valamilyen tabletta)
A kérdező hozzászólása: Biztos vagy ebbe?Ez nem normális?Igazából nem akkorák.Csak ilyen picik szétszórva.
A kérdező hozzászólása: Ja, és hogyha muszáj akkor modjuk mennyi idõn belül?Az jó hogyha 2-3 hét?
A kérdező hozzászólása: És ennek van valami hivatalos neve?(Mármint ezeknek a kis pöttyöknek)Pl: fitymaszükület, fitymafék.(Ezek csak példák)
A kérdező hozzászólása: Ja és azt is elfelejtettem modnani hogy ez a fitymámon van.Nem a péniszemen.
Látatlanban senki sem tudja biztosan megmondani, hogy mi az. Lehetnek Fordyce pöttyök, amik egy teljesen ártalmatlan elváltozás, szinte mindenkinek van. De ha eddig nem volt, és hirtelen jelent meg, akkor jobb, ha orvos látja.

11 hónapos a babám, és úgy érzem, hogy nagyon fel van puffadva a hasa és néha fáj is neki. Már pár napja beteg volt, azóta így van. A doktornő szerint adjak neki Infacolt. Más is járt így nagyobb babával? Mi segített?

Legjobb válasz: szia mi husvétkor voltunk pont igy 3 napig lázas volt és nem is kakilt,hát rossz volt mert inni em akart,de fecskendövel adtam neki a teát aztán kakilt mert almát reszeltem neki meg nagyon cukros (olyan szirup )jellegü pár kortyos teátol már egy böl volt széklete és a puffadás is lement,de adtam neki egy nap infakolt is emlékszem.1 éves baba anyuja

szia mi husvétkor voltunk pont igy 3 napig lázas volt és nem is kakilt, hát rossz volt mert inni em akart, de fecskendövel adtam neki a teát aztán kakilt mert almát reszeltem neki meg nagyon cukros (olyan szirup )jellegü pár kortyos teátol már egy böl volt széklete és a puffadás is lement, de adtam neki egy nap infakolt is emlékszem.1 éves baba anyuja

Volt már úgy valaki, hogy az elején nagyon beteg volt és nem lett semmi baja a babának? Én 6 hetes vagyok és influenzás. Fáj a torkom náthás és lázas vagyok és rengeteget köhögök. Nagyon félek hogy valami baja lesz a babámnak.

Legjobb válasz: Igen a középsõ lányommal így kezdtem a terhességem,fogytam is 11 kg-ot.Semmi bajunk nem lett szerencsére.Viszont az elején véreztem egyszer,szerintem az erõs köhögéstõl.Menj orvoshoz,és mindenképpen mondd meg,hogy terhes vagy.Valamit talán azért tud írni.De ne szedj be semmit amit nem orvos ajánl.A nõgyógyásznak is említsd meg.Ritkán,de okozhat rendellenességet vírus a babánál.Nekem legalábbis ezt mondták akkor. Minden jót,jó egészséget nektek.

Igen a középsõ lányommal így kezdtem a terhességem, fogytam is 11 kg-ot.Semmi bajunk nem lett szerencsére.Viszont az elején véreztem egyszer, szerintem az erõs köhögéstõl.Menj orvoshoz, és mindenképpen mondd meg, hogy terhes vagy.Valamit talán azért tud írni.De ne szedj be semmit amit nem orvos ajánl.A nõgyógyásznak is említsd meg.Ritkán, de okozhat rendellenességet vírus a babánál.Nekem legalábbis ezt mondták akkor. Minden jót, jó egészséget nektek.
Szia! LÁZAT MINDENKÉPP CSILLAPÍTS!!! Ugyanis az vetélést okozhat! 38 fok fölé ne menjen a lázad!! Algopyrint vehetsz be! A vírusok és bacik nem okoznak bajt! Legalábbis kis százalékban. De akkor ebben a korai terhességben a mindent, vagy semmit elv mûködik. Ha baj van, akkor elmegy a baba. A láz a legveszélyesebb!!! Gyógyulj meg hamar!!!
Szia! Én 8hetesen voltam tiszta láz és influenza, nagyon köhögtem.Az orvos penicillin készitményt irhatott csak fel(persze érzékeny vagyok rá)de nem lett semmi bajunk, Algopyrint szedtem láz ellen, mrt igazából a láz árthat a babának nagyon! Jobbulást!
lazits, en baranyhimlos voltam és semmi baja a babamnak, izeg-mozog. influenza abszolut nem tesz semmi kart a bababan.
Én is egy hónapig beteg voltam a 2. hónapot végig betegeskedtem végul antibiotikumot írt a doki és gyonyoru okos egészséges kisfiam szuletett. Mielobbi jobbulást és boldog babavárást kívánok :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Már voltam dokinál és szedem a gyógyszert (algopyrin és ospen antibiotikum amit lehet szedni terhesen is) csak nagyon aggódom. De megnyugtató válaszokat kaptam és most már jobban érzem magam. Még egyszer köszönöm!
Lázat valóban csillapíts, de nehogy Algopirynt vagy bármilyen pirinszármazékot beszedj.Az Algopiryn és társai vetélést okoznak, nem ajánlott terhesen a szedésük.Paracetamol tartalmú szereket szabad bevenni ha muszáj, de inkább orvos írja fel, mint írtam már.

Nagyon félek a méhen kívüli terhességtől! Ez normális? Sajnos volt már egy megszakítzásom, mert beteg volt a magzat, és azt olvastam, hogy egy abortusz után nagyobb az esélye! Semmi görcsöm nincs, csak az a pici szurkálódás néha!

azt ugye megérezném ha baj lenne? 3 hét múlva megyek dokihoz,mert még csak olyan 4-5 hetes lehetek!

Legjobb válasz: Írnak az orvosi könyvekben tüneteket, de állítólag ezeket nem lehet észrevenni, mert simán összekeverhetõk a terhességi tünetekkel. Ha nagyon félsz, inkább menj el 6 hetesen az elsõ vizsgálatra, akkor már biztosan kell látszódjon, jó helyen van-e a baba, legfeljebb mégegyszer vissza kell menned a szívhang miatt. Azt kell eldöntened, számodra mi a megnyugtatóbb, várakozni vagy kétszer elmenni.

Írnak az orvosi könyvekben tüneteket, de állítólag ezeket nem lehet észrevenni, mert simán összekeverhetõk a terhességi tünetekkel. Ha nagyon félsz, inkább menj el 6 hetesen az elsõ vizsgálatra, akkor már biztosan kell látszódjon, jó helyen van-e a baba, legfeljebb mégegyszer vissza kell menned a szívhang miatt. Azt kell eldöntened, számodra mi a megnyugtatóbb, várakozni vagy kétszer elmenni.
Szia! Szerintem, ha ennyire félsz, menj el UH-ra. Én most vagyok öt hetes, és tökéletesen látni lehetett a petezsákot a méhen belül. Ha öt hetes vagy, téged is megnyugtathat a doki. (Egyébként nekem is volt már egy missed ab-om és mûtétem, de ennek ellenére jó helyen van a baba!) Ne izgulj! Jó babavárást!

Nagyon félek, hogy beteg vagyok. Valakinek valami tanácsai? (Bõvebben lent)

Pár hete vettem észre magamon bizonyos tüneteket (hajhullás, szapora, erõs szívdobogás, kézremegés, néha nehézkes nyelés-légzés, stb) és az orvos elküldött vérvizsgálatra, mert õ pajzsmirigy gondra gyanakszik. Holnap megyek a vérképemért, de egyszerûen megõrülök addig! Van egy hülyeségem, hogy mindenre rákeresek az interneten, és persze csinálom magamnak a bajt, stroke, daganat, ilyeneket olvasok, aztán napokig nem alszok.. Most olvastam, hogy ha megnagyobbodott a pajzsmirigy, golyva alakulhat ki a torokban, és nem tudom, hogy képzelem, vagy tényleg van-e dudor a torkomban, de nagyon félek. Félek, hogy meghalok.. Most biztos lesz, aki leszól, de nem tehetek róla.. Kissé pánikbeteg is vagyok, a legapróbb testi tünetekre is rástresszelek (pl hányinger), szóval nem vagyok valami nyugodt ember, sajnos..

Legjobb válasz: Elõször is hány éves vagy? A golyva nem valami gyakori fiatalabbak esetében. Nem kell mindjárt a falra festeni az ördögöt. Amíg nem tudsz biztosat, ne temesd el magad.

Elõször is hány éves vagy? A golyva nem valami gyakori fiatalabbak esetében. Nem kell mindjárt a falra festeni az ördögöt. Amíg nem tudsz biztosat, ne temesd el magad.
A kérdező hozzászólása: 21 éves lány vagyok És tudom, de nem tehetek róla, nagy hülyeségem, hogy minden után Kutakodjak a neten... :(
*Az elsõ vagyok.* Elõször is nyugodj meg, tényleg nem kell idegeskedned. 21 éves lány vagy, szerintem ez lehet akár a stressztõl is. Történt mostanság valami rossz veled? A tüneteid még jobban ki fognak jönni rajtad, ha idegeskedsz és csak ezen tud járni a fejed. És miért halnál meg? Jódozott sót kellene enned, ha aggódsz a pajzsmirigyed miatt.. de ez még nem azt jelenti, hogy halálos beteg vagy. Szóval csinálj valami mást, beszélgess a családdal, olvass valamit.
Nehogy így járj! [link]

Rosszul van, beteg a kutyám! Nagyon félek. Tudnátok segíteni?

Már múlthéten is voltunk háromszor állatorvosnál vele, kiderült hogy a májával és a hasnyálmirigyével van valami. Kapott gyógyszereket is, amik látszólag használtak: visszajött az étvágya is. (Nagyon lefgyott szegény.) De mára rosszabbodott :( Ma reggel kimentem, és ökendezett, hányt is. Nagyon gyenge szegény, még inni se akar. A doki csak délután rendel. Mit tegyek?? Hogyan segítsek neki? Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Hívd azonnal a dokit...itt csak õ segíthet... szerintem elmegy most is....

Hívd azonnal a dokit...itt csak õ segíthet... szerintem elmegy most is....
Szia! Én is nagyon sajnálom. Velem is hasonló történt majd egy hónapja. Elmentem nászútra, itt hagytam egy egészséges(nek tûnõ) kutyát, és mikor hazaértem, akkor tudtam meg a szüleimtõl, hogy amint elmentem, nagyon rosszul lett és az orvos megállapította, nyirokrákja van. A szteroidok sem nagyon segítettek már semmit. Megvártak az altatással, de szegény már árnyéka volt önmagának. másfél hét alatt fogyott csontsoványra, és szerintem kb. a haláltusájakor vittük el csak elaltatni. Miattam. Nehéz feldolgozni, de mi egybõl hoztunk egy másik kutyust és rengeteget segít. Ajánlom nektek is. Egybõl másik kutyát!!! Attól még a kis vizslád megmarad a szívedben, csak könnyebb elviselni a gyászt, hiszen annyi örömöt (és bosszúságot, ezáltal jó sok elfoglaltságot) hoz egy új kiskutyus.
Igazán nem tettünk semmit. :) Sok-sok kitartást és erõt kívánok neked/nektek!
A kérdező hozzászólása: Ne is mondd :( Pár napja még hozzámbújt, simogattam, sétálni vittük. Fel se fogtam még hogy már nem lesz itt soha többé... Annyira rossz! :'( De köszönöm! Szükségem is van a bíztatásra.. Köszi mégegyszer!
Jaj te. :( Ez elég gyorsan lezajlott, de hidd el, jobb, hogy nem szenvedett. Persze idõ lesz, mire feldolgozod, de te megtettél mindent! Kitartás az elkövetkezõ idõszakhoz!!
A kérdező hozzászólása: Annyira fáj :( Erre nem voltunk felkészülve. De nagyon boldog kutyus volt :) Remélem most is boldog, és ugyanolyan jó kutya, mint volt, bárhol is legyen! <3 Ajj... Negyon szerettük õt :( És mostmár nem fog várni minket a kapuban. Nem hozza a labdáját, hogy játsszunk. Nem kuncsorog kaját tõlünk.. :) Annyira szerettem õt :( Drága kutyuskám.. De azért köszönöm! Majd mi is túl leszünk rajta..
Nagyon sajnálom. Részvétem, tudom milyen elveszíteni egy ilyen barátot. Sajnos az is hozzátartozik az élethez, hogy ha a kutyád ennyire szenved, megmented a szenvedéstõl, és meghozod a döntést. Õ már nem szenved, és boldog élete volt melletted...gondolj erre, és õrizd az emlékét...tényleg sajnálom...légy nagyon erõs... nekem segített, miután elvesztettem a kutyámat, hogy beáltam önkéntesnek egy menhelyre...segít enyhíteni a fájdalmat...
A kérdező hozzászólása: Istenem.. Kiderült hogy rákos. A doktornõ azt mondta, megmûtheti, de akkoris, jó esetben két hétig húzná még. El kellett altatni. El kellett altatni a kutyát akivel felnõttem. A kutyát, akit mindennél jobban szerettünk. Nem hiszem el... Annyira fáj. :'((((((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azt is, hogy egésznap próbáltál segíteni, még így neten keresztül is! Hálás vagyok :) Csak nehéz erõsnek maradni.. Nagony fontos nekem, és az egész családnak. Az öcsém és én vele nõttünk fel. :( Csak az a baj, hogy már 10 éves a kis vizslám :( De akkoris bízom benne hogy minden rendben lesz. Ha holnap kiderül mi baja, mindenképp írok. Köszi mégegyszer!
Ha kórházban van, orvosi ellátáshoz jútott, akkor megtetted a lehetõ legtöbbet. Fontos, hogy te úgy gondolj most rá, hogy rendbejön, és ismét együtt rohangáltok majd...ha te stresszelsz, azt õ is érzi. Biztosan mindent megtesznek érte. Jobbulást neki! majd írj még ha van fejlemény.
Majd szólj, hogy hogy van a kutya...
Van valami fejlemény azóta? Szerintem is próbálj meg másik dokit is felhívni. Ha leírod, hogy hol laksz, akkor segítek gyorsan dokit meg elérhetõséget keresni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Felhívom anyát, megkérdezem mi van a doktornõvel, hátha õ ki tud jönni. Ha nem, mondom neki ezt a port, hátha... :\
Humán patikában lehet kapni valamilyen port, nem tudom mi a neve pontosan, de úgy kérdezd, hogy rehidratáló por, ha lehet ízesítés nélkülit vegyél...azt old fel vízben és itasd meg vele, ha kell akkor fecskendõvel....gyenge megoldás, de hátha segít valamit jobb mint a víz.... és próbálj meg másik állatorvost hívni....
A kérdező hozzászólása: Egész reggel hívtuk mobilon. Aztán végül a vezetékes telenjoát hívtuk, azon a gép azt mondta most nem elérhetõ, mert házon kívül van, este a rendelési idõben keressük. Utána felhívtuk a társát, a doktornõ azt mondta itassuk, nehogy kiszáradjon. De inni se akar :( A jutalom falat és a keksz sem kell neki. Ki se tudom csalni a házából :(( Konkrétan a sírógörcs határán állok, hogy nem tudok mit tenni vele.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Átérzem. És tudod/tudjátok mi a legrosszabb? Hogy attól félek, mi is késõn vittük el a kórházba. A végén meg se ismerte anyát. Alig bírt menni. Attól félek, tényleg szenvedett.. Annyia rettegek ettõl. Nem érdemelt volna ilyen halált a drága kiskutyánk. :( Annyira jó kutya volt... Már a szemeimet is kisírtam. Sõt, az egész család. És nem tudnék most másik kutyát szeretni. Vele nõttünk fel. Most elképzelhetetlennek tartjuk mindannyian, hogy legyen új kutyusunk. Ajj.. Mikor lesz ez könnyebb????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!