Találatok a következő kifejezésre: Nagyon félek, terhes vagyok, mert lefeküdtem (2 db)

Nagyon félek, hogy terhes vagyok, mert lefeküdtem a barátommal! Mit tegyek?

(16 éves vagyok)

Legjobb válasz: Nem írtad kb mikor volt az együttlét, mióta késik a menstruációd és hogyan védekeztetek. Mert ha naptár vagy megszakított módszerrel védekeztetek akkor elvileg lehetsz terhes. De ha használtatok gumit vagy tablettát esetleg kupot, és jól használtátok, akkor nem hiszem hogy terhes vagy. De, hogy semmi adatot nem írtál így nehéz megmondani.

Nem írtad kb mikor volt az együttlét, mióta késik a menstruációd és hogyan védekeztetek. Mert ha naptár vagy megszakított módszerrel védekeztetek akkor elvileg lehetsz terhes. De ha használtatok gumit vagy tablettát esetleg kupot, és jól használtátok, akkor nem hiszem hogy terhes vagy. De, hogy semmi adatot nem írtál így nehéz megmondani.
Az elsõ alkalom miatt késhet a menstruációd akkor is, ha nem vagy terhes.Hányingered lehet az idegességtõl is. A hasad alsó részén valószínûleg azért fájt, mert nem voltál eléggé ellazult, és felizgult állapotban. (Legközelebb simogassátok egymást, bújjatok össze és így kedveskedjetek egymásnak SOKÁIG és csak akkor hatoljon be a párod, ha már Te is nagyon vágysz rá, akkor is óvatosan, lassan, ha nem megy, várjon, és kezdjétek újra.) Tényleg jó lenne tudni, hogyan védekeztetek, hogy teljesen megnyugtató választ írhassak.
Egyetértek az elõttem szólókkal, kiegészítve hogy ha kétségeid vannak, vegyél egy tesztet és csináld meg. Nagyon megnyugtathat, ha negatív lesz! Ha megfelelõen védekeztetek, nem hiszem én sem hogy terhes vagy. A fájdalom ellen pedig használhattok sikosítót is, hátha az is segít, de a nyugalom és teljes odaadás a legjobb megoldás. EGy szemernyi félelem és fenntartás se legyen, tehát a védekezés valóban megfelelõ legyen, akkor nem lesz gond.
Kur.va nagy esélyed van!!!!!!
drága kislányom, felelõtlen vagy.
Felezzétek el a tabi árát, hiszen együtt hibáztatok. Ha végképp nincs pénzed, akkor kérd meg hogy õ fizesse ki. Olcsóbb, mintha kibújna belõled a puja.
50-50% vagy igen, vagy nem...
18 évesen ennyi ész. :( A részegség nem kifogás. Kunyerálj barátnõktõl.
Az abortusz drágább, mint az esemény utáni tabletta, úgyhogy kapard össze a pénzt gyorsan.
Ha megjön is lehetsz terhes, szóval... amúgy egy abortusz háromszor annyi, mint az esemény utáni. Egyébként, ha ehhez volt eszed, akkor ahhoz is legyen, hogy odaállsz apuék elé.
Piára van pénz? Na necsinald már... Válasszon kend! Tabletta vagy gyerek. Ma is mész szórakozni? "Ne csinaljon gyereket, akinek nincs pénze gumira"
Bezzeg lefeküdni mertél! Mars a szülõkhöz, õk majd adnak pénzt esemény utánira és remélhetõleg a helyedre raknak!
Attól még ne nyugodj meg, ha esetleg megjön.
A kérdező hozzászólása: jövöhéten kellesz megjönnie...
És mi lesz a neve a kicsinek?
és tudod mikor van a peteérés? a ciklus melyik szakaszában vagy? ez lett volna a lényeg, a szöveg amit leírtál, az mint halottnak a csók lófaszt se segít, a lényeget írjad!! N
Jó esély.
kérd meg a fiút, h vegyen tabit! intézzétek el együtt, oldjátok meg a dolgot!
:\ nagyon-nagy rá az esély. Kölcsön se tudsz kérni senkitõl?
ha eseményutánira nincs pénzetek, akkor abortuszra se lesz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!