Találatok a következő kifejezésre: Nagyon félek, terhes vagyok, (167 db)

Segítség! Nagyon félek! Terhes vagyok?

A barátommal mikor szeretkeztünk, körülbelül egy hónapja (június 22-e körül) nem védekeztünk, hanem megszakításos módszert alkalmaztunk, ami tudom, hogy nem biztonságos... és utána nagyon megijedtem és vettem egy antibébi tabit, csak sajnos azt is az utolsó órákban vettem be, vagy kicsit már ki is csúsztam a 72 órából... :(

Legjobb válasz: ezt nagyon egyszerûen megtudhatod: VESZEL EGY TESZTET...

ezt nagyon egyszerûen megtudhatod: VESZEL EGY TESZTET...
tudtommal ha megjön, akkor már nincs gond.
Hugomnak 3 szor is megjött mire kiderült hogy terhes, 16 éves volt, azt mondta a fiú hogy vigyáz rá.(Azt most hagjuk, hogy hugom milyen hülye..)Szóval lehetsz terhes is akár.De nem vagy az.Én 6 éven át kizárólag megszakítással védekeztem, azokon a napokon amikor peteérésem volt nem csináltuk, és egyszer sem lettem terhes, pedig amikor elkezdtük élesbe, hogy legyen baba a 2. alkalommal lett is:) Azzal, hogy bevetted a tablettát, szerintem megoldottad a problémát. De, menj és vegyél egy tesztet, kb.800-1000 Ft.Ha kis községben laksz, menj át a szomszéd patikába, de már lehet kapni Rossmannban is. Biztosat csak a teszt mutat általában. Ja, és mivel nem akarok több babát, de gyógyszert se szedek, kezdem felfedezni az óvszerek világát, és képzeld tök buli, pedig korábban utáltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :-)

Védekezés nélkül szexeltem egy sráccal a menzeszem kezdetétől számítva a 8-9. napon. Nem élvezett belém, kihúzta előtte, de nagyon félek, ma vagy holnap kéne megjönnie. Mekkora az esélye hogy terhes lehetek? :S

Már tudom hogy baromi nagy hülye voltam, és már nagyon megbántam :( ilyet soha többé nem csinálok, mert szörny? 1 hónapon át azon görcsölni hogy most mi van :S légyszi segítsetek... nagyon félek :(

Legjobb válasz: szija! hát igen elég felelõtlen döntés volt, de ami történt, megtörtént. Szóval ha azt nézzük hogy a menzeszedtõl számított 8-9. napon, akkor kicsi az esélye hogy terhes vagy, mert a legtermékenyebb napok azok a menstruációtól számított 12-17. napok! de már a 12. és a 17. napon is kicsi az esély. Azért én a helyedben vennék egy terhességi tesztet, hogy megbizonyosodjak róla! Sok sikert':*

szija! hát igen elég felelõtlen döntés volt, de ami történt, megtörtént. Szóval ha azt nézzük hogy a menzeszedtõl számított 8-9. napon, akkor kicsi az esélye hogy terhes vagy, mert a legtermékenyebb napok azok a menstruációtól számított 12-17. napok! de már a 12. és a 17. napon is kicsi az esély. Azért én a helyedben vennék egy terhességi tesztet, hogy megbizonyosodjak róla! Sok sikert':*
Akarom mondani a harmadik hozzászólóhoz csatlakozom, az elõttem szóló leányzó ostoba. Az elõváladék semmi eltakarítására nem szolgál te agyonmûvelt szuka. Attól is teherbe lehet esni, ahogy egy ismerõsöm is megjárta. Gumi a tuti, de az elmondásod alapján nem kell paráznod.
Az elõváladék egy színtelen, átlátszó, viszkózus folyadék, amely a férfi hímvesszõjébõl a magömlést megelõzõen távozik szexuális izgalom hatására. A váladékot a húgycsõ mellett, a prosztata alatt elhelyezkedõ Cowper-mirigyek termelik. Szexuális tevékenység – maszturbálás, elõjáték, vagy egyszerûen csak merevedés – során jelenik meg a húgycsõben, hogy az abban visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása elõtt. A pénisz végén, a húgycsõnyílásban megjelenõ elõváladék a szexuális tevékenység során síkosító anyagként is funkcionál, közösülésénél elõsegíti a makk behatolását a hüvelybe, illetve könnyíti abban a pénisz mozgását. Nézz utána okostojás -.-"
Elõttem szólóhoz csatlakozom. NE aggódj, de azért inkább gumi!
Ajj istenem-.- mindnekicsak ijesztget:D sztem kb 2% az esély h az legyél, mert az elõváladékban is kis mennyiségû ondó van:D Dehát am is az elõváladék csak arravaló h "kitakarítsa" a sperma útját, mivel a pisi megölné azt^^ :D Szóval, sztm ne parázz, mert akk még késni is fog a menzid a stressz miatt. És ha nem jönne meg, tesztet csak kb 1 vagy másfél hét táján csinálj.(: (16/L)
Régebben volt egy olyan módszer, hogy a 10. naptól a 17.-ig nem éltek szexuális életet és így védekeztek, tehát ha még az elõváladékkal jutott is beléd annyi ondó, hogy a nyálkahártyád nem tudta mindet kiirtani még akkor sincs sok esély rá, hogy terhes legyél. Ettõl függetlenül ezzel nem igazán érdemes játszani.
Vegyél egy terhességi tesztet a gyógyszertárban! (nem drága) Megcsinálod, és nem fogsz aggódni. De ha nem élvezett beléd, nem lehetsz terhes, csak ha volt elõváladéka. De azt éreznie kellett.
1:160
Sok boldogságot a babához!
A kérdező hozzászólása: köszönöm aki rendes választ adott.. tudom hogy felelõtlen és gyerekes voltam :( de akkor holnap veszek egy tesztet.. csak azért aggódom mert ma nem jött meg, és ma van a 28. nap... :((
01:14 Aki leírta a fogalmát, és aki azt írta h megöli a "pisi". Az mind a kettõ Én voltam. És nem a hüvelyben van, hanem a férfi húgycsövében fentmaradt savas szart takarítja ki, ami a vizelet után marad... -.-" Csak értelmezni kéne a szöveget:D ennyii. XD
ne nem tok írni... végsõnyílás... L(o_O)L
te szerencsétlen 01:14... a pasinak honnan jön ki? a húgycsõõ végs nyásából. a prosztata környékéén csatlakozik bele.... úgyhogy a lexikocsajszinak tökéletesen igaza van, de az tény, h nem minden esetben jön be, néha megeshet. a teszttel pedig várj, mert valszeg az esemény utánibó is kicsúsztál, tehát mostmég ne parázz ezen... \(O_o) /
Az elõváladék kitisztítja a sperma útját, mert a pisi megöli? 2.: Az elõváladék fogalmát gyönyörûen leírta az egyik hozzászóló? 1.:Hogy kerül szerinted a hüvelyedbe annyi pisi???
Megnyugodtál? Az jó. Már csak az AIDS, HPV, herpesz és társai maradtak.
1 szó : MEGÉRDEMLED!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, egy picit megnyugodtam :) soha többé nem csinálok ilyet az biztos!! nem éri meg.
Azt írod: légyszi segítsetek. Mit tudunk mi neked interneten keresztül segíteni? Küldjünk egy e-mait, ami kiöli belõled a spermákat? Egyébként kicsi az esélye hogy terhes vagy, de ha mégis, akkor így jártál. Várd meg a mensesed, ha nem jön, akkor vegyél tesztet, és tényleg ne csinálj ilyet többet.
A kérdező hozzászólása: tegnap megjött!! :) ennyire még sose örültem.. :)

17 hetes terhes vagyok, az normális dolog, hogy nem tudok ülni hosszú ideig nagyon nyom és ha fel akarok állni fáj a farok csontom. Ügye ez nem jelenti azt, hogy baj lenne?

Legjobb válasz: Szia! 20hetes terhes vagyok. Ez a probléma már szinte az elejétõl kezdve elkísér. Fõleg ha sokat mozgok vagy guggolok. A nõgyógyász azt mondta, kérdezzem meg a háziorvost. A háziorvos azt mondta, kérdezzek meg egy ortopédust. Az ortopédus aztán csinált egy ultrahangot, mert hogy terhesen ez az egyetlen vizsgálat, amit meg tud csinálni. Ebbõl azt látta, hogy nagy baj nincs (nincs folyadék, vagy mi), fájdalomcsillapítót a terhességem miatt nem tud adni, azaz semmit sem, csak annyit tud ajánlani, hogy feküdjek a bal oldalamon (mert nekem ez csak a jobb oldalon fáj) és tegyek párnát a térdeim közé. Ezt csinálom is. Meg megkérdeztem, hogy ezzel járhatok-e terhes jógára. (Mivel nincs folyadék:igen.) Járok terhes jógára és fõként a bal oldalamom alszok kispárnával. Sokat pihenek és így sokkal jobb. Kevesebbszer fáj. RÖVIDEN: menj el egy ortopédushoz (háziorvosi beutaló kell hozzá, vagy priváthoz kell menni) és majd õ segít. Vagy próbáld ki, ami nekem segített. Minden jót!

Szia! 20hetes terhes vagyok. Ez a probléma már szinte az elejétõl kezdve elkísér. Fõleg ha sokat mozgok vagy guggolok. A nõgyógyász azt mondta, kérdezzem meg a háziorvost. A háziorvos azt mondta, kérdezzek meg egy ortopédust. Az ortopédus aztán csinált egy ultrahangot, mert hogy terhesen ez az egyetlen vizsgálat, amit meg tud csinálni. Ebbõl azt látta, hogy nagy baj nincs (nincs folyadék, vagy mi), fájdalomcsillapítót a terhességem miatt nem tud adni, azaz semmit sem, csak annyit tud ajánlani, hogy feküdjek a bal oldalamon (mert nekem ez csak a jobb oldalon fáj) és tegyek párnát a térdeim közé. Ezt csinálom is. Meg megkérdeztem, hogy ezzel járhatok-e terhes jógára. (Mivel nincs folyadék:igen.) Járok terhes jógára és fõként a bal oldalamom alszok kispárnával. Sokat pihenek és így sokkal jobb. Kevesebbszer fáj. RÖVIDEN: menj el egy ortopédushoz (háziorvosi beutaló kell hozzá, vagy priváthoz kell menni) és majd õ segít. Vagy próbáld ki, ami nekem segített. Minden jót!
Szia! Én jelenleg a második babámat várom, és mind a 2 terhességemnél elkísér ez a probléma... Ha leülök, alig tudok felállni, egyszerûen mintha beragadna derekam, a farokcsontom, a csípõm, mindenem! Kínszenvedés kiegyenesedni! A szülés után teljesen elmúlt. Most a 2. terhességgel ugyanígy elõjött!

8 nap múlva jönne meg a mensesem, de lefeküdtem a barátommal, és nagyon félek, hogy terhes vagyok. Ha már megjött, akkor biztos nem vagyok terhes? Ha nem jön meg, pontosan mennyit várjak? Mikor érdemes a tesztet megcsináltatni?

Legjobb válasz: szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

16 éves lány vagyok. Félek, hogy terhes vagyok, mert a barátommal csináltuk óvszer nélkül, de úgy, hogy elötte rajta volt, de levette és utána csináltuk úgy, meg elszakadt az óvszer szex közben. Nagyon félek, hogy terhes vagyok. Okkal félek?

Legjobb válasz: Okkal félsz, mert így simán teherbe lehet esni. Azt javaslom, hogy keress fel egy nõgyógyászt mihamarabb, mert az esemény utáni 72 órában még egy esemény utáni tabletta segít, de ezt csak a doki adhatja.

Okkal félsz, mert így simán teherbe lehet esni. Azt javaslom, hogy keress fel egy nõgyógyászt mihamarabb, mert az esemény utáni 72 órában még egy esemény utáni tabletta segít, de ezt csak a doki adhatja.
A kérdező hozzászólása: de naon félek, van esély, hogy mégsem???az a baj, hogy nem olyan a családi hátterem, anyám megölne.mit tegyek??
Ha még 72 órán belül vagy a szex után, akkor menj el orvoshoz és felír esemény utáni tablettát. Csak menj el minél hamarabb!
Én is azt javaslom, hogy menj el dokihoz és irass fel vele esemény utáni tablettát ha még nem késõ. És ha már nõgyógyásznál jársz és ilyen felelõtlenek vagytok, valami más védekezési módot is kitalálhatnátok. pl. fogamzásgátló gyógyszer vagy hüvelygyûrû, csak hogy legközelebb ne aggódj ilyesmi miatt! Ha letelt a 72 óra már akkor is menj el dokihoz mindenképp!!! És máskor jobban figyeljetek!
Ja még annyit, hogy ne amiatt aggódj hogy nem olyan a családi hátteretek.. inkább arra hogy 16 évesen nem kellene teherbeesned, teljesen mindegy milyen a családi háttér!

Úristen, lehet hogy terhes vagyok? :|| Nagyon félek :' (

16 éves vagyok és egy hete lefeküdtem a barátommal..Az a helyzet hogy nem védekeztünk:'\ A barátom meg belém élvezett, de azt mondta hogy tapasztalt, meg hogy vigyáz mert Õ már tapasztalt ilyen téren.Azt mondta, hogy nem lesz semmi gond és 100% hogy nem leszek terhes, ezért nem is vettem 72 órás tablettát.A holnapi nap lesz az 5. nap, hogy késik.Reggelente meg sokat eszek, mondjuk régebben is így volt, de most mintha még éhesebb lennék vagy nem is tudom:'( Annyira félek, mert ha Apa megtudja, hogy terhes vagyok ki tesz a házból..Szerintetek mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Már ne haragudj, de hogy lehetsz ennyire felelõtlen? Nem védekeztek, belédélvez, és akkor csodálkozol, ha teherbe esel? Lehet, hogy terhes vagy, ilyen módon születtél te is. Nem szabad a védekezést a pasira bízni. Ha õ azt mondja, hogy tapasztalt, akkor nagyon menõ, de akkor is te leszel terhes, ha nem vigyázol

Már ne haragudj, de hogy lehetsz ennyire felelõtlen? Nem védekeztek, belédélvez, és akkor csodálkozol, ha teherbe esel? Lehet, hogy terhes vagy, ilyen módon születtél te is. Nem szabad a védekezést a pasira bízni. Ha õ azt mondja, hogy tapasztalt, akkor nagyon menõ, de akkor is te leszel terhes, ha nem vigyázol
Hát pedig sajnos van esélye... Ugyanis olyan nincs, hogy "tapasztalt", és ezért majd õ tudja, hogy nem lehetsz terhes. Milyen butaság ez? :S Csinálj tesztet!! Egyébként késhet attól is, hogy most emiatt izgulsz, szóval nem 100% még semmi, de a tesztre szükség van. A bizonytalanság a legrosszabb, nem?
szokott késni... ha nem jön meg hétfõig akkor vegyél tesztet. :) az a legbiztosabb:D
"Az a helyzet hogy nem védekeztünk:'\" Az a helyzet, hogy elb.asztátok.
Ha beléd élvezett, és nem szedsz fogamzásgátlót, meg semmivel nem védekeztetek, akkor nagy az esélye, hogy terhes vagy. Vegyél egy tesztet.
Nagyon nagy az esélye, hogy terhes vagy....vegyél egy tesztet.
Itt sajnos már nem lehet segíteni, a valószínûség nagy a terhességre. Vegyél egy tesztet.
kb 99%, hogy terhes vagy. Dobd ki a srácot azonnal, ha ilyenekkel beetet téged.
95%
Azért bírom, hogy minden 2. válaszoló azt írja, hogy teszteljen. De könyörgöm, hova teszteljen még ilyenkor? 1 héttel késõbb semmilyen teszt sem mutatja ki a terhességet! Az orvos meg még úgyse! Úgyhogy egyenlõre nem tehet mást, mint vár, majd 1 hét múlva ráér a teszttel, ha addig sem jön meg, akkor már megbízható, ha terhes, kimutatja. Amúgy azt a részét nem értem, hogy nem lehet észrevenni, hogy beléd élvezett? Nem folyt ki utána a cucc???? Komolyan nem vágom.
hogy lehetsz ilyen felelõtlen? vigyáz rád? régi duma.. igen, nagy az esélye, hogy az vagy. vegyél egy tesztet. ha szerencséd van, nem vagy terhes, ha pedig nincs, akkor muszáj leszel elmondanod a szüleidnek. nyilván nem ujjonganak, de ha lecsillapodnak, szerintem melletted állnak majd mindenben. :) nyugi, ez még nem a világ vége.
kedves andi! Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki 16 évesen szexel, úgy gondolom, hogy ez a mai világban már teljesen normális. Sztem nem a korral van gond, sokkal inkább azzal, hogy nincsenek felvilágosítva, mert a szülõnek ez kellemetlen téma, iskolában a tanárnak se, és a fiatalok maguk nem tartják fontosnak, hogy utána olvassanak, mert azt gondolják, hogy mindent tudnak. Ezt a fiatalokat mondom úgy, hogy 22 vagyok, én is 16évesen vesztettem el, de amikor anyukám látta, hogy komoly barátom van, leültünk és mindent átbeszéltünk
Vegyél egy tesztet, és ha pozitív, mindenképp mondd el az anyukádnak! Az egy dolog, hogy milyen elveket hangoztatnak a szülõk a gyerekeik elõtt, a 90%-uk teljesen másképp viselkedik, ha tényleg baj van, kiállnak a gyerekük mellett, segítik, amiben tudják. Nyilván nem azt mondja neked nap mint nap az apukád, hogy csináltasd csak nyugodtan fel magad, hanem próbál szigorral visszatartani tõle, de ezt csak a te érdekedben teszi, ha bajba kerültél, biztos vagyok benne, hogy nem fog kitenni. Ha le is ordítják a fejed a szüleid, utána segíteni fognak, õk azok, akikre az életben a leginkább számíthatsz, majd meglátod.
Ja 1 hete történt? Én ezt nem figyeltem, csak az 5 napos késést. Akkor ha jól értem 2 nappal a menstruáció elõtt történt a dolog. Minden esetre én azért tesztelnék holnap. A stressz is nagyban bejátszik egy sima menstruáció késénél, könnyen lehet, hogy a negatív teszt látványa annyira megnyugtatná, hogy utána meg is jönne.
Igen, a holnapi tesztelés csak arra lenne jó, hogy negatív lenne, és lehet, hogy megnyugtatná. Szerintem ez nem több csak stressznél.
22:11 véleményét osztom. Ennyire hülye NEM LEHET senki. Van egy kamuszaga a kérdésnek. De ha mégsem fake, a többiek már mindent elmondtak. Lehet, hogy csak a stressztõl késik, viszont ha terhes vagy, szerintem hordd ki és szüld meg a gyereket, aztán legfeljebb majd örökbe adod, ha nem érzed magad alkalmasnak a felnevelésére.
Szerintem is van esély rá, hogy csak kitaláció.
egy 87%ot adok neki hogy terhes vagy.
Mindenképpen csinálj majd tesztet, ha lehet 2 félét, de még várj vele 1 hetet. A késés idegesség miatt is lehet, most pedig gondolom tiszta ideg vagy. Majd írd meg, hogy mi lett!
Nyugodj meg és kövesd a lépéseket: 1)Csinálj meg egy tesztet 2)Küldd el a srácot a halálba 3)a Ha pozitív a teszt: Szedd össze magad és szólj abortuszért, mert te sem akarod azt a gyereket 3)b Ha negatív a teszt:Örülsz, megtanultad a leckét, srácot kidbotad Ha valami nem megy írj privit, szívesen beszélek veled ha aggódsz.
majd írj hogy mi van :)
Na...írj már mi történt, kíváncsi vagyok mennyire basztad el... xD lehet már kirugtak otthonról? Teszt, pasit kidobni, nem hülyének lenni....
Most mit írjon? Már többen is írtuk, hogy eset után 1 héttel még semmi biztosat nem tudhat...
Majd írd le, hogy mi van.
Miféle kezdõ az aki úgy megy bele a szexbe hogy azt se tudja hogy pontosan mitõl lehet terhes és mitõl nem? Lehet hogy önzõ [email protected] vagyok de ha esetleg terhes leszel (amire hatalmas az esély) nem foglak sajnálni. A gyereket viszont annál inkább...
Az, hogy hogyan mondd el a szüleidnek, a legkisebb probléma az egész ügyben, ha tényleg terhes lettél. Ki lesznek akadva az biztos, de ez legyen a legkevesebb bajod. Igazuk is lesz. Eszedbe ne jusson elkezdeni titkolózni elõttük, mert csak egyre nagyobb bajba sodrod magadat. Tesztelj, aztán ha pozitív, akkor nagy levegõ és õszinte beismerés. Csak rájuk számíthatsz; a pasid buta mint a raklap, tõle sokmindent nem várhatsz.
Szia! Nem lehetetlen a dolog, de azért nem is 95%. Szüzesség elvesztése után átalában törvényszerû, hogy késik, az egyéb tüneteket pedig egyszerûen beképzeled. Én is minden hülyeségre gondoltam, amikor azt hittem terhes vagyok. Máskor pedig sose higgy el ilyesmit. Méghogy olyan tapasztalt, csak fel akart vágni, a biológia tudása pedig egyenlõ a nullával. Nyugodj meg és holnap délelõtt vegyél egy tesztet. Ha negatív és továbbra sem jön meg kb. 1-1, 5hétig, akkor ismételd meg és eredménytõl függetlenül keress fel egy nõgyógyászt. Amennyiben pedig pozitív lesz, akkor se mondj még otthon semmit, hanem menj el nõgyógyászhoz és majd ha õ azt mondja, hogy terhes vagy akkor kezdj el csak azon gondolkozni, hogy hogyan mondod el a szüleidnek. Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Ha nem vagy terhes, akkor sem kell a késõbbiekben betegesen félned a terhességtõl, megfelelõ védekezéssel ettõl nem kell tartani, de a megfelelõ védekezés az óvszer vagy a fogamzásgátló tabletta, de inkább óvszer, fiatal vagy a hormonális fogamzásgátláshoz.
16 évesen gondolom nem akarsz anya lenni, úgyhogy ha terhes vagy, akkor abortusz. Aztán sírhatsz egy életen át, hogy milyen buta voltál :S
Nem vagy te terhes. Ha teljesen elhiszed, elfogadod, hogy nem vagy az, akkor nem leszel az. ;) A gondolat ereje.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem kamu.Én lennék a legboldogabb ha az lenne..:S:(
50-50%! Már ne haragudj, de ennyi eszed azért magadtól is lehetett volna. Ha már szexeltek, akkor miért nem ragaszkodtál legalább te az óvszerhez. És ha terhes vagy mit mond majd a pasid? Bocs tévedtem...? Az eszem megáll, hogy lehet valaki ilyen ostoba mint te, a pasid meg egy önzõ barom. Remélem apád mielõtt kitesz a házból, legalább jól tökön rúgja majd.
Olyan tapasztalt, és belédélvez. :-))) Hát ha ez nem kamukérdés, akkor vegyél egy tesztet. Reggel, felkelés után végezd el.
Késõi peteéréssel tuti baba, nekünk is így jött össze, csak mi terveztük. Ne haragudj, de ha valaki ilyen hiszékeny, buta, akkor ez szokott lenni a vége, remélem, majd tanulsz belõle, mert nem lesz sétagalopp egyik út sem, ha itt baba van.
Hát ha az vagy, akkor majd ki kell találnod, hogy mit szeretnél... De még ne szaladj ennyire elõre, elõbb vegyél tesztet.
Szerintem nem vagy terhes. Egyrészt, 1 héttel az eset után még nincsenek ilyen tünetek, hogy éhesebb vagyok, és egyebek. Másrészt, a nõ általában a ciklusa közepén tud teherbe esni, akkor van peteérés.te pedig már eléggé a vége felé járhattál, ha 1 hete történt, és napja késik. Úgyhogy így összességében nem sok esélyt adok rá, hogy terhes vagy, de azért kizárni sem lehet. Meg azért az a középidõs teherbeesés sem 100%, csak általában akkor van a legnagyobb esély rá. Úgyhogy ha megúszod, akkor a jövõben mindig védekezzetek, ne a fiúra bízd, látod milyen felelõtlen. Amúgy meg tesztet csinálni kb. 2 héttel az eset után érdemes, elõtte nem megbízható az eredmény. Úgyhogy még van 1 heted, és ha addig sem jön mg, tesztelj. A jövõben meg VÉDEKEZÉS!!!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van.Meg csinálom a tesztet, de annyira ideges vagyok hogy aludni se tudok rendesen:S Senkinek nem merem ezt elmondani, azért itt kérek tanácsot:S:(
Jézus ez a legnagyobb butaság amit csináltál, ha egy fiú beléd teszi védekezés nélkül már az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat amitõl teherbe eshetsz, és az egyéb betegségektõl nem kell félni. A srác az csak mondta hogy ne félj mert biztos kifogott olyan barátnõt már akit védekezés nélkül is meghegesztett és azthitte hogy nem védekeztek vagy lehet a lány alapból nem lehetett terhes valamiért. Ez hiba nagyon nagy hiba. Amint tudsz vegyél tesztet, aztán ha az jó eredményt ad keresd meg a nõgyógyászod és gyûjts erõt arra hogy mindenkinek elmondd a dolgot. Sajnállak téged de te is meg a barátod is ugyanúgy hibás volt.
Nemsokára felnõtt lesz.Ennyire leoltani nem kell.Jobban örülnétek ha egy 11 éves írná ugyanezt? Teszt, nõgyógyász.Írj ha kiderült valami mert kíváncsi vagyok rá. Csak akkor mondd el a szüleidnek ha már teljesen biztos.Elõször próbáld meg az anyukáddal nyugodt körülmények között megbeszélni.
Annak idején én is ugyanígy kezdtem, annyi különbséggel, hogy 19 éves voltam, így ha kissé korai is lett volna, nem lett volna tragédia, ha lebabázok. De végül kiderült, hogy csak az izgalomtól késett több mint egy hetet, pedig elõtte is mindig pontosan jött meg, meg azóta is. Drukkolok, hogy nálad is csak errõl legyen szó. Vegyél egy tesztet, azzal rögtön megtudod, mi a helyzet.
nagy esélye van hogy terhes vagy..... hát sajnos ez van ha valaki hamar kezdi...semmi értelme nem volt ilyen hamar kezdeni...normálisan fel sem világosodtál a dolgokról....íme lásd a helyzeted...viszont a fiú is eléggé tapasztalatlan és gyerek lehet.... s fel sem készültél igazán. Én 20 éves vagyok s még szûz s igazán büszke vagyok, hisz nagy dolog ez....kincs ...és csak majd annak a férfinak szeretném ezt az ajándékot odaadni akivel majd az életem összekötöttem, hisz ez házastársakra tartozik...nekik való, házasságba lett kitalálva, ettõl érdekesebb, különbözik a férjed mint bármelyik exed.
18 éves fiú vagyok, de még discoban sem voltam. Nem értem, hogy manapság miért divat korán barátot/barátnõt szerezni... Bízz benne, valahogy fogadd el, hogy nem vagy terhes.
arra készülj el ha babás vagy mindneképp elkell otthon mondanod, 1 nem vagy még 18 kell szülõi alásírás 2 valakinek az árát is kikell csengetnie..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de ha az vagyok akkor mit csináljak?:'( A szüleimnek nem merem elmondani.:'( Tuti teljesen kiakadnának..

Nagyon félünk! Mi van ha terhes vagyok?

Nagyon félek, mert 3-4 napja görcsöl a méhem, látszódnak az erek a cicimen, fel vagyok fújódva és ma a mellfájással jött valami folyás is, ami fehéres, enyhén sárgás(néha átlátszó) és olyan illata van mint a páromnak és ebben a pillanatban is éhes vagyok. Egy hónapja kezdtem fogamzásgátlót szedni, most tartok a második levélnél. Volinát szedek. Elvileg már az els? bogyótól védett vagyok, mi nem vártuk meg a második levél kezdetét, hanem az els? végén már csináltuk kondom nélkül, de neten írták páran, hogy ?k már az elejét?l kezdve csinálták. Jaaa és a két levél közti menstruációm is sokkal kevesebb volt, de azt hittük, hogy a Volina miatt. Válaszotokat el?re is nagyon köszönöm.

Legjobb válasz: Azt hiszem meg tudlak nyugtatni.Én is Volinát szedek és ugyanezek a tüneteim. Fõleg a levél vége felé érzem ezt.A mellfeszülés már szinte fáj is,néha vannak görcseim,mint mensi elött és az éhségem,hajaj :) Ezek ellenére nem vagyok terhes,így talán azt mondhatom te sem.Mivel biztosat láttatlanban én sem tudok,ezért mindenképp doki,de nyugodj meg! Most a második levél hányadik szeménél tartasz? A közti vérzés teljesen normális,hogy kevesebb volt,ez a fogamzásgátló miatt van,mert nem menstuálsz a 7 napos szünetben,hanem megvonásos vérzésed van.Nem vastagodott meg annyira a méhnyálkahártya,mint normál esetben,így kevesebb is távozik vérzés formájában. Jah és folyásom is szokott lenni,fehéres,ez is fõleg a levél vége felé.Az illatáról nem tudok nyilatkozni,mert nem tudom milyen a párod illata :)

Azt hiszem meg tudlak nyugtatni.Én is Volinát szedek és ugyanezek a tüneteim. Fõleg a levél vége felé érzem ezt.A mellfeszülés már szinte fáj is, néha vannak görcseim, mint mensi elött és az éhségem, hajaj :) Ezek ellenére nem vagyok terhes, így talán azt mondhatom te sem.Mivel biztosat láttatlanban én sem tudok, ezért mindenképp doki, de nyugodj meg! Most a második levél hányadik szeménél tartasz? A közti vérzés teljesen normális, hogy kevesebb volt, ez a fogamzásgátló miatt van, mert nem menstuálsz a 7 napos szünetben, hanem megvonásos vérzésed van.Nem vastagodott meg annyira a méhnyálkahártya, mint normál esetben, így kevesebb is távozik vérzés formájában. Jah és folyásom is szokott lenni, fehéres, ez is fõleg a levél vége felé.Az illatáról nem tudok nyilatkozni, mert nem tudom milyen a párod illata :)
Basszus, menj el orvoshoz! Mi nem tudunk segíteni ilyenben...
Nem vagy terhes, ez majdnem biztos. a gyógyszered mellékhatásai ezek mind. ha volt megvonásos vérzés nincsen gond. én Lindynettet szedek egy ideje, nálam is volt pár mellékhatás tünet, ami alapján nagyon megijedtem, hogy teherbe estem, de nem voltam az!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a gyors válaszokat. Kicsit azért megnyugodtunk, de biztos, ami biztos, veszünk egy tesztet, de közben egy dokit is utol tudtunk érni és õ is azt mondta, hogy valószínûleg csak a tabletta mellékhatásait "élvezem"
Mindenki terhes! Én nyertem!
Szerintem meg, Te kommentelõ, is terhes vagy.
Elég kevés az esélye, hogy zerhes vagy. De egy teszt mindent megmutat.
A kérdező hozzászólása: azért fordultam elõször ide, mert hétvégén a doki nincs nyitva és már nagyon félek, nem azért mert nem számít a véleménye, csak gondoltam hátha van valakinek tapasztalata és tud segíteni. Azért köszönöm a kommenteket.
Dehogynem, csak mi segíthetünk. Hisz az számít, amit a neten írnak. Így sajnos tényleg terhes vagy, mert az elsõ megírta, sõt most én is.
Vagy legalább csinálj tesztet -.- elõzõ voltam
Biztos, hogy nem vagy terhes!!!! Az viszont nem igaz, hogy már az elsõ bogyó rögtön védettséget biztosít, de ha már 1 hónapja szeded, akkor biztosan nem lehetsz terhes!!! Arról a fehéres folyásról pedig annyit, hogy ha olyan illatú mint a párod, azaz nem a megszokott normális hüvelyi folyás, akkor valószínû, hogy az ami eddig a gumiban maradt! Ha óvszer nélkül csináltátok akkor gondolhatod, hogy a sperma nem elpárolgott...ki is kell neki jönni:)

Más is fél a szüléstöl? A második babám lenne de az elsö szülésem igen fájdalmas volt igy nagyon félek, ti hogy vagytok evvel? Még nem vagyok terhes, mit tehetnék hogy ne tarcsak ennyire töle, igy nem merek teherbe esni.

Legjobb válasz: Én az elsõt várom és rettenetesen félek. Egyébként a többség úgy van vele, hogy az elsõtõl félnek, a másodiktól meg mégjobban, mert már tudják milyen is az. :) Én most azt tudom mondani, hogy biztosan megbirkózol ezzel az érzéssel. Én meg pl. jelenleg úgy gondolom, hogy mégegy terhességet nem tudok végigcsinálni. Nagyon kikészít, veszélyeztetett vagyok és sajnos mindig van valami. De gondolom ez majd megváltozik. Már nagyon várom a végét, mert félek, hogy hamarabb érkezik a picim. 32 hetes vagyok.

Én az elsõt várom és rettenetesen félek. Egyébként a többség úgy van vele, hogy az elsõtõl félnek, a másodiktól meg mégjobban, mert már tudják milyen is az. :) Én most azt tudom mondani, hogy biztosan megbirkózol ezzel az érzéssel. Én meg pl. jelenleg úgy gondolom, hogy mégegy terhességet nem tudok végigcsinálni. Nagyon kikészít, veszélyeztetett vagyok és sajnos mindig van valami. De gondolom ez majd megváltozik. Már nagyon várom a végét, mert félek, hogy hamarabb érkezik a picim. 32 hetes vagyok.
A doki es a szuleszno rendesek voltak hozzad? Mert hozzam nem, es en biztos hogy mas orvosnal szulnek ha megegyszer babat vallalnek. Nem mindegy hogy milyenek hozzad a korhazban szerintem!
en 18 ora vajudassal szultem meg a lanyomat, rettenetes fajasokkal, de gondolkodas nelkul bele mennek megegyszer! es szulni is fogok meg!!!! most ezen vagyunk a ferjemmel:)
ne félj a másodiktól!mikor megszültem az elsõ csemetém 2 és fél évvel ezelõtt akkor azt mondtam hogy soha többet.pedig nagyon segítõkészek, aranyosak voltak azok az emberek akik körbevettek a szülés alatt.most meg már decemberben szülni fogom a másodikat.hamar túl leszek a dolgon és boldog leszek hogy két gyermekem lesz.mindent kilehet bírni!nagyon félek, nem tagadom de a végeredmény az örökre szól és az a legcsodálatosabb az egészben!
Ne félj, sok olyat hallottam, akinekaz elsõ rettenetes volt, a másokdi meg már majdnem a liftben meglett. Minden szülés más, ahogy nincs két egyforma terhesség sem. De ha nagyon félsz, akkor beszéld meg te is a dokiddal, hogy kapjál fájdalomcsillapítót.
Szia!Én is rettentõen félek a szüléstõl.32hetes vagyok, de máson nem jár az agyam csak azon, hogy mennyire lesz nehéz.3.babám várom.1977-ben szültem a 2-at, rettenetesen nagy fájásaim voltak.Jól beis pánikoltam vajúdás közben.Az ápolónõk nem a kedvességükrõl voltak híresek!!!!Én most eldöntöttem, hogy epiduláris érzéstelenítõt kérek.Már mondtam is a dokimnak, mondta, hogy természetesen ad.Így egy kicsit könnyebben fogom most fel!!Szerintem nyugodtan merj teherbe esni.Sok sikert!!!!

Elvetetni vagy sem? Egy hónapja terhes vagy. Besikerült a baba, nem terveztétek hisz Te nagyon egészégtelenül élsz napi fél doboz cigi, heti alkoholfogyasztás, sok gyógyszer. Lehet még ezek után még egészséges a baba vagy jobb megoldás az abortusz?

Nem saját példa, remélhetőleg.. csak a véleményekre lennék kíváncsi. Ki mit tenne ebben a helyzetben??

Legjobb válasz: Hát én nem vagyok ilyen helyzetben, mert nincs káros szenvedélyem, sem gyógyszert nem fogyasztok tartósan, de ha "besikerülne" egy baba, azt megtartanám. Másik kérdéshez: nem hinném hogy baja lenne a babának, sokan vannak, akik csak akkor hagynak fel a káros szenvedéllyel, amikor megtudják hogy terhesek, és egészséges a baba. Az viszont fontos, hogy azonnal le kell állni a szerekkel.

Megtartanám, mert nem lenne semmi baja. És ha ilyen eszetlenül éltem eddig, akkor most végre okom lenne megrázni magam és változtatni a dolgaimon, hogy egy normális életem legyen.
6 hétig semmi nem megy át a babaába. Épp azért találta ezt ki a szervezet hogy addig azért a legtöbb nõ réjön hogy babaát vár és igy nem ártott addig neki bármit is csinált amig meg nem tudta hogy babát vár.
Hát én nem vagyok ilyen helyzetben, mert nincs káros szenvedélyem, sem gyógyszert nem fogyasztok tartósan, de ha "besikerülne" egy baba, azt megtartanám. Másik kérdéshez: nem hinném hogy baja lenne a babának, sokan vannak, akik csak akkor hagynak fel a káros szenvedéllyel, amikor megtudják hogy terhesek, és egészséges a baba. Az viszont fontos, hogy azonnal le kell állni a szerekkel.
Lehet egészséges.De semmi sem garantált.Mert aki készül és mindent betart, ott is lehetnek rendellenességek.
Eltévesztetted a helyet, a terhességbe kellett volna, nem a babásba. Egyébként pedig a barátnõdnek a szüleivel kellene ezt megbeszélni, gondolom kiskorú. De szerintem meg fogja tartani, ha már volt olyan okos, hogy megcsinálta, akkor gondom úgy hiszi fel is tudja nevelni.
Rólad van szó, vagy egy ismerõsrõl? Én is cigiztem az elsõnél, igaz akkor már csak alkalomszerûen, de a pozi tesz után AZONNAL letettem, az aki terhesen is tudatosan folytatja a károsító szenvedélyét az szerintem nem való anyának. Másrészrõl meg a becsúszott terhességek is érdekesek... Nálam is szakad el gumi, be is vettem az eseményutánit, mivel tudom, hogy a babát nem a gólya hozza.
Nem gondolom, hogy a baba ne lehetne egészséges, fõleg ha még csak a 4. héten jár az anyuka. Mostantól teljesen egészséges életmód, és szerintem nem lesz gond. A szervezet védi a babát.
A kérdező hozzászólása: Itt nem az anyagiakról és a felelõsségrõl van szó, hanem a baba egészségérõl!
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok és rég elmúltam 18!
Leteszed a cigit, nem fogyasztasz alkoholt és az orvossal olyan gyógyszert iratsz, amit lehet terheseknek szedni. Ez ennyire egyszerû. Mindenre van megoldás, csak akarni kell.
megtartottuk:-D mikor pozitivat teszteltem abbahagytam a cigit, es nem is ittam többet. szóltam azért rola a dokinak, de nevetve legyintett, h jol van ez a rendszer kitalalva., ne aggodjak.Mar elmult ket éves es szerencsére teljesen egészséges:-)
Ha akarják a babát, semmi baja nem lesz. EGy orvos-genetikus mondta, hogy az elsõ hónapban az összes károsodott sejt cserélõdik, pont azért mert általában ilyenkor még nem tudatosan figyel a kismama magára. Tehát, innentõl no alkohol és cigi és egészséges lesz.
Honnan számít az 1 hónap? A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, tehát amikor nem jön meg, már 4 hetes vagy. Ekkor még bõven nem ártottál a gyereknek. A legrázósabb idõszak a 6-12. hét, akkor nõ ki mindene. Az alkohol MÉG nem ártott, a cigi rendellenességet nem okoz, csak kis súlyt és koraszülést. A gyógyszer rázósabb, nem mindegy, mit szedtél - ezt orvossal kell megbeszélni. Ettõl még a baba nagy valószínûséggel egészséges lesz. Amúgy meg hatmillió vizsgálat van terhesség alatt, sok rendellenesség a 12. hét után derül ki, akkor veszik el a babát. (És olyan nõkkel is megesik, akit totál egészségesen élnek.) Tehát ha akarnád a gyereket, akkor érdemesebb lenne akkor dönteni az elvételérõl, amikor kiderül, hogy beteg, addig meg mindent megtenni, hogy ne árts neki.

3 hónapja szültem. Félek, hogy terhes vagyok újra. A teszten 1 sötét és egy nagyon halvány csík van, ez terhesség vagy csak az előző terhességem miatt lehetett bennem a hcg hormon és azért van a halvány csík?

Tegnap délután csináltam a tesztet és akkor nem láttam a csíkot. Ma ki akartam dobni és ma láttam meg a halvány második csíkot.

Legjobb válasz: Ha idõn túl jött ki, akkor nem értékelhetõ. Inkább csinálj most reggel egy másikat, ha azon idõn belül kijön a csík, akkor az baba, ha nem, akkor nyugi, nem vagy terhes. 3 hónappal a szülés után akkor van a szervezetedben hcg, ha újra terhes vagy.

Ha idõn túl jött ki, akkor nem értékelhetõ. Inkább csinálj most reggel egy másikat, ha azon idõn belül kijön a csík, akkor az baba, ha nem, akkor nyugi, nem vagy terhes. 3 hónappal a szülés után akkor van a szervezetedben hcg, ha újra terhes vagy.
Szerintem is pozitív, de ha tizes érzékenységût csinálsz, akár napközben is, az ki fogja mutatni, csak elõtte ne igyál legalább két órát, és ne is menj ki ha lehet 3 órán keresztül.
Mindenképp csinálj még egyet, de valószínû, nem a semmitõl lett pozitív. Nem marad a szervezetben hcg, ha van, akkor azért van, mert babát vársz. Több olyan nõt is ismerek, akik 3 hónappal szülés után estek teherbe. Az elején nehéz volt a kicsikkel, de aztán nagyon szuper, hogy kicsi lett a korkülönbség. Ne keseredj el nagyon.
nekem annak idején lett egy idõn túli pozitívam, majd másnap reggel egy negatív.másfél hét múlva csináltam más miatt még 1t, az pedig pozitív lett.írd meg, mi az eredmény.
Én most igy jártam csak én azért dobtam ki mert megint negativnak láttam és elkeseredtem. Csak kb 2 óra mulva vettem észre a halvány második vonalat. Azota lett még kétt pozitiv tesztem amit rendesen az elõirtak szerint csináltam. Ha a beteg tájékoztatott elolvasod a teszt 2-3 hónapig tartja a teszt eredményét.
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de akkor is pozitív, ha idõn túl jön ki.Ugyanis a semmitõl nem színezõdik el!Fõleg, mert délutáni vizeletbõl csináltad.Ha már abból is kimutatja, akkor esélyes a baba!Az igaz, hogy rajta van a tájékoztatón, hogy nem megbízható az eredmény, ha nem idõben olvasod le.De ha a csík színes, akármilyen halvány is, az pozitív.Mert mástól nem jelenik meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok . Már itt a teszt reggel megcsinálom és mindenképp megírom. Hát nagyon kíváncsi vagyok mert beszéltem az orvossal és õ azt mondta, hogy ez még nem 100% terhesség. Volt már páciens halvány csíkkal nem terhességgel (valami hormonális változás) Meglátjuk. Én nem örülnék most egy újabb terhességnek. Korai ez, különben sem terveztünk csak 1 gyereket.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megcsináltam a tesztet és egyértelmû negatív, nincs még halvány csík sem!
Ne keseredj el.Baratnom lanyai kozt eppen 1 ev van.Most, hogy mar nagyobbak olyan jo oket latni, nincsenek meg egymas nelkul komolyan mint az ikrek.Azota mar van egy hugicajuk. Azt meg, hogy a csaszar mit befolyasol, beszeld meg a dokiddal hatha tud valami jo megoldast. Kulonben megertelek az en fiam 11 honapos de en sem szeretnek meg kistesot.Persze ha jonne akkor szeretettel varnank. Minden jot es majd ird meg mi lett.
Szia! Tuti negatív volt az elõzõ is, én rengetegszer jártam már így. Másnap, illetve pár óra múlva minidg lesz a teszten, legalábbis azon a 15 félén, mait én kipróbáltam... :) , egy halvány, 2. csík, de az színtelen szinte, az a neve, hogy száradási csík, és az valójában a teszcsíknak a helye. Úgyhogy én tudtam, hogy az negatív, de akkor mareggel megerõsödött a tény. :) 39 hetes km
8.11-es vagyok. Az egyik, akit ismerek, császár után 11, 5 hónappal szülte meg a 2.babáját (szintén császárral) és nem volt gond. A belsõ heg akár két év múlva is lehet olyan vékony, hogy csak az angyalkák segítenek összetartani... Azért kívánom, hogy olyan eredmény legyen a köv. teszten, amilyet szeretnél.
szia! amikor én terhes lettem, nekem is alig látható volt a csík. azt mondta a dokim, hogy ha a hormonérzékeny papírcsík elszínezõdik, ott hormon van! de hogy maradhatott-e hcg az elõzõ terhességbõl...hát nem tudom, ez érdekes, mert ugye vetélés után is kell bizonyos idõ, míg kiürül...
A kérdező hozzászólása: Vagyis 4 hetes de az utolsó menstruációtól számolják (az ápr.15) és úgy 6 hetes
A kérdező hozzászólása: Mennyire halvány? Mert ezt elsõ ránézésre nem is lehet látni csak ha jobban megnézed. Amikor terhes lehettem egyértelmû volt a csík. Ráadásul pontosan tudom mikor történhetett május 1. Akkor már 6 hetes lennék és annak egyértelmûbben kénem látszani nem? Az elsõt is 6 hetesen teszteltem és szinte sötétebb volt mint a control csík. De lehet, hogy csak magamat nyugtatom. Holnap tesztelek újra és megírom nektek!
szia!Én ugyanígy jártam 4 hónappal a szülés után.Egy nagyon halovány második csík jelent csak meg, ráadásul percekkel késõbb..Most már 5hónapos terhes vagyok.13 hónap lesz a fiaim között.Mi sem így terveztük, de már nagyon örülök neki!Mondjuk én nem császáros voltam, így nem volt kérdés, hogy megtartom-e.Majd írj, hogy hogyan alakultak a dolgok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon halvány ám. Szinte alig látszik de tény , hogy ott van valami. Egy csík. Sajnos én császáros vagyok úgyhogy szerintem nekem nem lehetne megtartani a belsõ varratok miatt, még korai. Köszi a válaszokat! Mindenképp megírom mi az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, én is azért félek mert semmitõl nem színezõdik el.Holnap csinálok egy reggeli elsõ vizeletest.
A kérdező hozzászólása: Hááát ez most nagyon nem jönne nekem jól!
A kérdező hozzászólása: Ok! Köszi! Csak azt nem értem idõn túl miért lesz csík?
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is ezt mondták a patikában mikor vettem a második tesztet, de itt mindenki annyira mondta, hogy baba lesz, hogy én már biztosra vettem. Köszi a választ! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!