Találatok a következő kifejezésre: Nagyon félek, terhes (250 db)

Segítség! Nagyon félek! Terhes vagyok?

A barátommal mikor szeretkeztünk, körülbelül egy hónapja (június 22-e körül) nem védekeztünk, hanem megszakításos módszert alkalmaztunk, ami tudom, hogy nem biztonságos... és utána nagyon megijedtem és vettem egy antibébi tabit, csak sajnos azt is az utolsó órákban vettem be, vagy kicsit már ki is csúsztam a 72 órából... :(

Legjobb válasz: ezt nagyon egyszerûen megtudhatod: VESZEL EGY TESZTET...

ezt nagyon egyszerûen megtudhatod: VESZEL EGY TESZTET...
tudtommal ha megjön, akkor már nincs gond.
Hugomnak 3 szor is megjött mire kiderült hogy terhes, 16 éves volt, azt mondta a fiú hogy vigyáz rá.(Azt most hagjuk, hogy hugom milyen hülye..)Szóval lehetsz terhes is akár.De nem vagy az.Én 6 éven át kizárólag megszakítással védekeztem, azokon a napokon amikor peteérésem volt nem csináltuk, és egyszer sem lettem terhes, pedig amikor elkezdtük élesbe, hogy legyen baba a 2. alkalommal lett is:) Azzal, hogy bevetted a tablettát, szerintem megoldottad a problémát. De, menj és vegyél egy tesztet, kb.800-1000 Ft.Ha kis községben laksz, menj át a szomszéd patikába, de már lehet kapni Rossmannban is. Biztosat csak a teszt mutat általában. Ja, és mivel nem akarok több babát, de gyógyszert se szedek, kezdem felfedezni az óvszerek világát, és képzeld tök buli, pedig korábban utáltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :-)

Nagyon félek. Terhes lehetek?

Rendes id?ben megjött menstruáció szer?ség avagy barna folyás amely tartott 3 napig ami normális nálam de nem jött meg a rendes mensi, er?s antibiotikumon szedése és egy rakat betegség egyszerre következett be, negatív terhességi teszt, semmi tünet, orvos szerint semmi probléma nincs ez csak a gyógyszerek és a betegség hatása. Hozzáteszem petting miatt aggódom lehet, hogy került belém el?váladék bár nem sok esély van rá. Szerintetek? Ugye semmi baj nincs? Nagyon hipochonder vagyok és már vagy 5 ember mondta h esélytelen ne idegeskedjek de nem tudom akkor sem elhinni. : ( szerintetek ?

Legjobb válasz: 6 ember!

6 ember!
Az a legfontosabb, nyugodj meg. Ha került is beléd elõváladék, nagyon kevés az (mert ugye az csak elõ-csepp). Ahhoz, hogy teherbe ess, az a spermium, ami az elõváladékból beléd került, még át kell élje a méh savas környezetét (1 millióból csak néhány éli túl), és ha sikerült túlélnie, még életképes kell legyen ahhoz, hogy meg tudjon termékenyíteni egy petesejtet, ami nem biztos sikerül, mert lehet, pont te nem vagy termékeny idõszakban. Szóval nyugi, remélem sikerült megnyugtatnom téged. Menj el pár nap múlva ismét orvoshoz. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Huhúú ma megjött rendesen úgy ahogyan kellett neki : ))) mostmár tuti, hogy a gyógyszer kavart be : D
Az orvosnak nem hiszel, de ha én azt mondom h tuti nem vagy terhes azt elhiszed?
Kedves elõzõ! Látom, te is hiányoztál a biológia óráról... Petting alatt hogy került sperma a hüvelybe? Az, hogy esetleg spermás valaki ujja, és azt bedugja, a teherbe esés esélye valahol 0 és 0.0000001% között van, elenyészõen kicsi. Ugyanis maga a hüvely a spermiumok számára rendkívül egészségtelen, alig pár óra alatt elpusztulnak (ezért van az, hogy legjobb esetben elélvezéskor, vagyis elég nagy erõvel tör be az anyag a méhbe, hogy a lehetõ leggyorsabban elérjék a, spermiumok számára kellemes környezetet, vagyis a méhet magát. Elõváladéktól is azért lehet teherbe esni, mert azért az is jön, nem csak úgy ott van, és eléggé mélyen feltuszkolódik. Átlagos méretet figyelembe véve. És kétlem, hogy valaki 15 centi mélyen felnyomja a spermás ujját...). Tehát, vagy te nem tudod mi az a petting, vagy nem tudom, hogy hoztátok össze. :) ("A petting formáját tekintve azonos az elõjátékkal. Simogatás, ölelkezés, becézés, csókolózás, gyengéd szerelmes szavak suttogása, kedveskedés, valamint az erogén zónák és a nemi szervek izgatása, ingerlése közösülés nélkül.") Na ha ebben ti spermát juttatok a hüvelybe, hát gratulálok. Vagy pedig a másik eshetõség, hogy bedugta a csávó, de az már nem ez :) Szóval, ha pettingelsz, nem eshetsz teherbe. A sperma nem valami csodasejt, óránként maximum pár centimétert képes haladni, nem pedig métereket :) Tehát ha a hüvelybemenetre sperma kerül akkor sem képesek eljutni a méhbe mielõtt mind elpusztulna.
teljesen ugyan abban a helyzetben vagyunk és én is ugyanennyire beparáztam a dolgon.. nálunk is ugyan ugy petting és lehet h jutott sperma a hüvelybe.. természetesen frászt kaptam.. kivártam a mensit.. meg is jött kb. úgy ahogy neked de nem volt rendes.. viszont 5 napig tartott.. vagyis ez az 5. napom nemtudom meddig lehet még így.. reggel csináltam egy tesztet ami nekem is szintén negatív lett.. énis ugyan úgy kikukáztam a tesztet.. holott már a 15-20 perce használt teszt eredményét sem lehet figyelembe venni.. én vettem egy másik tesztet a biztonság kedvéért. úgytûnik nem csak én parázok emiatt. de ha már neked is és nekem is negatív lett. egyébként ha a spermás új bekerüla hüvelybe vagy perma kerül a hüvelynyílásra már attól is teherbe lehet esni.. a hímivarsejtek automatikusan megindulnak petesejt irányába. nem kell nekik ahoz valami löket hogy elinduljanak.
Ha legalább 2 héttel késõbb lett negatív a teszt, akkor nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: nem áll szándékomban szexelni de nem azért mert nem vagyok kész rá hanem azért mert tudom, hogy be lennék parázva még jó sokáig. de a válaszodat hasznosnak találtam és végre valaki aki rendesen elmondta nekem, hogy mi a helyzet. köszönöm mostmár megnyugodtam :)
Az, hogy valaki hipochonder, hogy jön ide? A terhesség nem betegség, a pettingtõl nem lehet teherbe esni. Most komolyan, felteszel egy, ha jobban átgondolod, hülye kérdést. Került sperma a hüvelyedbe? Nem. (Vagy nem vagy tisztában a petting szó jelentésével...) Ha nem került sperma a hüvelyedbe, akkor fizikai képtelenség, hogy a petesejt megtermékenyült volna, vagyis NEM LEHETSZ TERHES. Most az, hogy egy hülye barátnõd azt hazudta neked, vagy a szüleidnek, hogy csak pettingeltünk, aztán hopp, egyszer csak terhes lett, az mégis hogyan jön ide? Te meg miért hiszed el neki? Most ha én mondom neked, hogyha fizetsz nekem 500.000 Ft-ot, akkor nem vagy terhes, kifizeted? Nem, mert magad is tudod, hogy átverlek. Ha a barátnõdbe nem jutott sperma, akkor nem eshetett teherbe, tehát a pasi mégiscsak bedugta. Tedd fel magadnak a kérdést: berakta neked? Ha nem, nem vagy terhes. Az, hogy az ujja valami ismeretlen októl fogva spermás, attól még nem esel teherbe. Egy normális ejakulációkor sok-sok tízmillió sperma jut a hüvelybe, és abból rengeteg még azelõtt elpusztul, mielõtt eljutna a petesejthez. Az ujjon lévõ pár darabnak esélye sincs erre. De ha magad is tudod, hogy mûködik ez, akkor végképp nem értem a kérdést. De egy biztos: jópár évig felejtsd el a szexet. Nem neked való.
A kérdező hozzászólása: nem oltásokat kértem hanem rendes válaszokat és szerintetek tehetek róla, hogy ennyire hipochonder vagyok? nem tudok mit tenni ellene bármennyire is próbálok tenni ellene. ez egy ilyen betegség valamikor elõjön belõlem valamikor pedig nem. és igenis tudom mibõl lesz a gyerek de van ismerõsöm aki pettingtõl esett teherbe és nem szeretném az õ példáját követni. ennyit errõl de látom már ide se lehet kiírni semmit sem mert egybõl jönnek a nagyokosok és lehurrogják az embert.
Ügye most csak viccelsz? Tehát, nem szexeltetek, (vagyis nem volt pénisz a hüvelyedben) akkor mi a fenéért aggódsz, hogy terhes vagy? Ülj be még egy sort biológia órára... vagyis, inkább több sort. Egyáltalán, tudod te, hogy készül a gyerek?
Szerintem nagyon gyerek vagy még a testiséghez. Mi lesz akkor ha szexeltek is? Szerintem várj még ezzel pár évet, nem normális hogy valaki iliyen hisztérikusan fél mindentõl.
Ha a bácsi kukija nem ment be a nuniba elhanyagolható az esélye a megtermékenyítésnek. Nem vagy várandós de reggel amikor mész az iskolába a baromi nehéz táskával akkor terhes vagy
A kérdező hozzászólása: az orvos látatlanba mondta. és az számít vmit hogy a teszten idõn túl megjelent egy ugymond száradási csík és hamis eredményt mutatott estére mikor kikukáztam? de reggelre eltûnt a második csík és ujra negatív lett. és az szürke volt. anyu szerint az nem lényeg. doki szerint se
Ha az orvos azt mondja, hogy nem vagy terhes ès mèg a teszt se mutatja, akkor mièrt aggòdsz? Nem vagy terhes szerintem.
A kérdező hozzászólása: második válaszolónak üzenem, hogy nem volt szex csak pettingeltünk és elméletileg vigyáztunk is de tudjátok milyen az ember ha picit elveszti a fejét. De a barátom azt mondja semmi baj nem volt.
Nem hinném, hogy terhes vagy, tuti nem vagy az, de ha még mindig félsz, pár nap múlva csinálj megint egy tesztet, hogy megnyugodhass:)
Az elmúlt 1-2 hónapban szexeltél védekezés nélkül? Ha igen, akkor van rá esély, bár az általad felsorolt tünetekkel eléggé alacsony. Ha nem, akkor egyértelmûen, 1000000%, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: mostmár megjött szóval nincs gond. doki megmondta, hogy pár napon belül meg fog jönni és meg is jött :) szóval megnyugodtam teljesen.

8 nap múlva jönne meg a mensesem, de lefeküdtem a barátommal, és nagyon félek, hogy terhes vagyok. Ha már megjött, akkor biztos nem vagyok terhes? Ha nem jön meg, pontosan mennyit várjak? Mikor érdemes a tesztet megcsináltatni?

Legjobb válasz: szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!
Jaj dehogy leszel terhes! Nagy valószínûséggel már RÉGEN AZ VAGY! Gratulálok! :-)
mi az, h gyenge a spermája?? van ilyen, de ez a pasi csak hiteget, meg nyugtatja magát, h nem lehetsz terhes. h is védekeztetek?? szóval sehogy.. kikapta, mielõtt elment?? lol, az nem védekezés. kiscica, lehet h már terhes is vagy.. ezért nem kellene 16 évesen szexelni, semmit se tudsz a szexrol.
Hali ez a kérdezõ véletlen nem hapsi? A helyesírása legalábbis olyan... A fiam szerint:" A neten minden jó nõ hapsi" De ha nem vagy hapsi akkor figyelj! Az elsõ comment nem vicc! Már valóban nyakig benne vagy a bajban - igen kérem 16 évesen ez baj! Úgyhogy irány a nõdoki! Ez nem ciki ez szükséges és nem ciki tesztet venni a gyógyszertárban és gond nélkül adnak és még azt is elmagyarázzák hogyan használd! És nem ciki a védõnõhöz - iskolaorvoshoz fordulni, még gyerek vagy, megteheted, normális helyen még tesztet is kapni fogsz, de nem akkor is segít. És végül egy link: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=tini+n%C5%91gyogy%C3..
A kérdező hozzászólása: de en szegyenkezek venni az nem ciki:S...a pasimnak megmondtam hogy meg nem jott meg es o azt mondta hogy nefej megfog jonni merto nem csinalhat nekem gyereket mert gyenge a spermaja vagy mi....lehet olyan hm???? 16 vok nekem eladnak tesztet????
1000 forint egy gyorsteszt, és magadnak is megspórolsz egy csomó idegességet. Ahelyett hogy a szobádban görcsölsz, hogy mivanhamégisúristensegííccs egyszerûbb venni egyet. Irány a dm.
ha védekeztetek, akkor nem biztos, h terhes vagy. ha nem, akkor meg lehet. h védekeztetek?
Na én ezért kezdtm el szedni fog. gátlót, igy nem parálok iylentõl :D
Nyugi, más okai is lehetnek, hogy nem jött meg.Ha védekeztetek minimális az esély a terhességre.De vegyél tesztet és mihamarabb irány a doki.
1. válaszoló! Jó vicc volt, tetszett! :)
Vegyél tesztet... Menj el orvoshoz...
A kérdező hozzászólása: nem vok hapsi:) es mar megkaptam megvoltam fazva ezert keset ennyit:S

Nagyon félek, mert a barátommal megszakításos módszerrel szoktunk együtt lenni, és legutóbb ráélvezett a seggemre. Nem volt eddig gond, de pár napja nem jól érzem magam. Akkor most lehetek terhes?

Nagyon félek, hgy terhes lehetek, amit nem szeretnék. Terhességi tesztet nem vettem, mert még nem telt el annyi idő, hogy kimuathatná. A barátom nyugtat, hogy nem lehetek az, mert vigyáz, meg stb, de akkorsem vagyok nyugodt.az, mert vigyáz, meg stb, de akkorsem vagyok nyugodt.

Legjobb válasz: egyrészt nagy esélyed van rá, hogy nem vagy terhes. másrészt nagy esélyed van rá, hogy terhes vagy.

egyrészt nagy esélyed van rá, hogy nem vagy terhes. másrészt nagy esélyed van rá, hogy terhes vagy.
Te leszel az elsõ, aki megtermékenyül a seggérõl. Legközelebb használjatok gumit.
Amíg nem kimutatható, rosszullétet sem okozhat. De minden nap 500x le van itt írva, h [email protected] kell élvezni a teherbe eséshez
sajnos ez igaz h vannak olyan nõk akiknek.elèg az elõváladèk.... remèljük te nem.ide tartozol
Ajánlom figyelmedbe a gyerekvállalás, nevelés kategórián belül a teherbeesés részt és olvass néhány példát arra, hogy megszakításos módszer mellett hány baba fogant.:) És majd rájössz, hogy lehet hogy 10-bõl 6-nak nem volt ilyen módszer mellett terhessége, de a másik 4-nek igen. A kérdés, hogy te abba a 6-ba vagy a 4-be fogsz majd tartozni, ha továbbra is ilyen felelõtlenek lesztek. A megszakítás olyanoknak való, akik nem akarnak gyereket, de nem lenne gond, ha mégis besikerülne.
A kérdező hozzászólása: belém sem ment, és bízom is benne, de ezek a tünetek megijjesztenek nagyon.
nyugi nagyon kicsi rá az esèly h teherbe estèl!èn ès a baràtom 4 èvig ugy voltunk együtt h nem élvezett belèm.ès nem.lett semmi baj! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Nem tudom, mivel nem ismerem õket.de az , hogy mégjobban megijjesztenek nem pont a legjobb
Nyugi, nem lesz baj. Amúgy meg mit vársz ezektõl a válaszolóktól? 5-bõl 4-en csak észt osztani járnak ide, közben pedig nem is szexeltek még...
Nagy esélyed van rá, hogy elkaptad az influenzát, vagy pedig egy nyári vírust. De ami még gyanúsabb, hogy simán csak aggódsz és ezért érzed rosszul magad
A kérdező hozzászólása: Értem, tehet akkor nagy esély van rá, hogy nem vagyok terhes?máskoris voltunk már igy együtt, de nemvolt baj belõle.szerencsére
Szinte kizárt dolognak tartom, hogy elõváladék ne legyen a kedves barátodnak, amikor még benned van, ami pedig tartalmazhat spermát bármikor, szóval ha jókor, jó idõben vagytok együtt, akkor teljesen esélyes a teherbeesés. Úgyhogy vagy használjatok gumit vagy szedj gyógyszert, vagy kezdjetek el gyûjtögetni babakelengyére! És attól, hogy a seggedre élvezett, attól nem leszel terhes. De amíg nem védekeztek normálisan, addig bármikor terhes lehetsz. Felelõtlenek vagytok, de nagyon!
Mert milyen segítségre vársz? Ez nem jósda. A megszakításos "védekezés" kockázattal jár, bár nagyon kicsivel. A seggedrõl nem leszel terhes, de az elõváladéknál mégis meg van az a minimális esély.
A kérdező hozzászólása: jó, persze megértem, de tanácstalan vagyok, mivel senkivel nem tudom mebeszélni.Azt hittem, hogy itt esetleg valaki meghalgat és segít.
Szia! Én így lettem terhes, megszakításost alkalmaztunk.. Tanulj a hibámból, legyél elõvigyázatos! Sosem tudhatod... 21/L

Nem olyan rég vesztettem el a szüzességem és attól félek h terhes vagyok! A mensimnek máár meg kellett volna jönnie de még nem jött meg! Nagyon félek! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)

Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)
Ja, ha védekeztetek, no problem. Amugy én is hallottam, h az elsõ után késik néha, nekem nem késett, igaz én foggátló tablettát szedtem. Mennyi ideje késik, vegyél egy tesztet a bizti kedvéért.
Ha védekeztetek, akkor nem vagy terhes. Ahogy azt elõttem is írták, az elsõ után kicsit összezavarodhat a hormondháztatás: van akinek elõbb jön meg utána, van akinek késõbb. Ha anyudnak elmondtad, hogy megtörtént a dolog, akkor ezt is elmondhatod, biztos segíteni fog. Egy tesztet tényleg vehetsz, vagy bejelentkezhetsz nõdokihoz is.
Szia. legyél biztos. mivel már nem vagy szûz, igy illik elmenni nõdokihoz. de elég egyenlõrre bõve, hogy vársz egy hetet. ha nem jön meg, akkor vegyél egy tesztet. 1000FT-alatt vannak. garantálom.
A kérdező hozzászólása: A tetsztre már én is gondoltam!!A dolog 4.én történt meg, és már azóta is csináltuk!Nem tudom h elszakadt-e. (Sajnos)Ezt a hónapot még kivárom!De ha terhes vagyok akkor az abortuszhoz kell 18 éven felüli aláírása is? És a nõdokihoz csak be kell jelentkezni?? Köszi az eddig segítségeteket!! Csak még ezekre válaszoljatok, mert nagyon megvagyok ilyedve és mág van egy csomó kérdésem!!!

Terhes lehetek ha a barátom rám élvezett? De az anyag lefolyt és véletlenül beletöröltem. Nagyon kicsi ment bele ettől még lehetek terhes? 1 hete történt a dolog és nagyon félek nem akarok még terhes lenni.

Legjobb válasz: Nem valószínû, de elméletileg lehetséges. (A természetben a szaporodással kapcsolatos "rendszerek" hogy úgy mondjam kissé túl vannak biztosítva.)

Nem valószínû, de elméletileg lehetséges. (A természetben a szaporodással kapcsolatos "rendszerek" hogy úgy mondjam kissé túl vannak biztosítva.)
Beletörölted?
Beletörölted? :s Uhh..hát akkor lehetséges hogy lehetsz. Menj váltass ki esemény utáni tablettát, a segít hogy nem legyél az. :)
A kérdező hozzászólása: de mi a neve ??? mármint na igen beletöröltem és nagyon félek .:/ még nem telt le a két hét.. és ha letelik utána 3 nappal szeretném megnézni de ha azlehetek vhogyan kilehet ölni a szervezetembõl ???
A kérdező hozzászólása: ja plusz ez nemtudom hogy még lehetne e olyan tablettát venni mert ez már többmint egyhete történt
A kérdező hozzászólása: De nemúgyvan hogy ahhoz hogy teherbe essek bele kell spriccelnie ? Ha csak egy pici belefojt az nemlehet baj vagy igen?

Úristen, lehet hogy terhes vagyok? :|| Nagyon félek :' (

16 éves vagyok és egy hete lefeküdtem a barátommal..Az a helyzet hogy nem védekeztünk:'\ A barátom meg belém élvezett, de azt mondta hogy tapasztalt, meg hogy vigyáz mert Õ már tapasztalt ilyen téren.Azt mondta, hogy nem lesz semmi gond és 100% hogy nem leszek terhes, ezért nem is vettem 72 órás tablettát.A holnapi nap lesz az 5. nap, hogy késik.Reggelente meg sokat eszek, mondjuk régebben is így volt, de most mintha még éhesebb lennék vagy nem is tudom:'( Annyira félek, mert ha Apa megtudja, hogy terhes vagyok ki tesz a házból..Szerintetek mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Már ne haragudj, de hogy lehetsz ennyire felelõtlen? Nem védekeztek, belédélvez, és akkor csodálkozol, ha teherbe esel? Lehet, hogy terhes vagy, ilyen módon születtél te is. Nem szabad a védekezést a pasira bízni. Ha õ azt mondja, hogy tapasztalt, akkor nagyon menõ, de akkor is te leszel terhes, ha nem vigyázol

Már ne haragudj, de hogy lehetsz ennyire felelõtlen? Nem védekeztek, belédélvez, és akkor csodálkozol, ha teherbe esel? Lehet, hogy terhes vagy, ilyen módon születtél te is. Nem szabad a védekezést a pasira bízni. Ha õ azt mondja, hogy tapasztalt, akkor nagyon menõ, de akkor is te leszel terhes, ha nem vigyázol
Hát pedig sajnos van esélye... Ugyanis olyan nincs, hogy "tapasztalt", és ezért majd õ tudja, hogy nem lehetsz terhes. Milyen butaság ez? :S Csinálj tesztet!! Egyébként késhet attól is, hogy most emiatt izgulsz, szóval nem 100% még semmi, de a tesztre szükség van. A bizonytalanság a legrosszabb, nem?
szokott késni... ha nem jön meg hétfõig akkor vegyél tesztet. :) az a legbiztosabb:D
"Az a helyzet hogy nem védekeztünk:'\" Az a helyzet, hogy elb.asztátok.
Ha beléd élvezett, és nem szedsz fogamzásgátlót, meg semmivel nem védekeztetek, akkor nagy az esélye, hogy terhes vagy. Vegyél egy tesztet.
Nagyon nagy az esélye, hogy terhes vagy....vegyél egy tesztet.
Itt sajnos már nem lehet segíteni, a valószínûség nagy a terhességre. Vegyél egy tesztet.
kb 99%, hogy terhes vagy. Dobd ki a srácot azonnal, ha ilyenekkel beetet téged.
95%
Azért bírom, hogy minden 2. válaszoló azt írja, hogy teszteljen. De könyörgöm, hova teszteljen még ilyenkor? 1 héttel késõbb semmilyen teszt sem mutatja ki a terhességet! Az orvos meg még úgyse! Úgyhogy egyenlõre nem tehet mást, mint vár, majd 1 hét múlva ráér a teszttel, ha addig sem jön meg, akkor már megbízható, ha terhes, kimutatja. Amúgy azt a részét nem értem, hogy nem lehet észrevenni, hogy beléd élvezett? Nem folyt ki utána a cucc???? Komolyan nem vágom.
hogy lehetsz ilyen felelõtlen? vigyáz rád? régi duma.. igen, nagy az esélye, hogy az vagy. vegyél egy tesztet. ha szerencséd van, nem vagy terhes, ha pedig nincs, akkor muszáj leszel elmondanod a szüleidnek. nyilván nem ujjonganak, de ha lecsillapodnak, szerintem melletted állnak majd mindenben. :) nyugi, ez még nem a világ vége.
kedves andi! Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki 16 évesen szexel, úgy gondolom, hogy ez a mai világban már teljesen normális. Sztem nem a korral van gond, sokkal inkább azzal, hogy nincsenek felvilágosítva, mert a szülõnek ez kellemetlen téma, iskolában a tanárnak se, és a fiatalok maguk nem tartják fontosnak, hogy utána olvassanak, mert azt gondolják, hogy mindent tudnak. Ezt a fiatalokat mondom úgy, hogy 22 vagyok, én is 16évesen vesztettem el, de amikor anyukám látta, hogy komoly barátom van, leültünk és mindent átbeszéltünk
Vegyél egy tesztet, és ha pozitív, mindenképp mondd el az anyukádnak! Az egy dolog, hogy milyen elveket hangoztatnak a szülõk a gyerekeik elõtt, a 90%-uk teljesen másképp viselkedik, ha tényleg baj van, kiállnak a gyerekük mellett, segítik, amiben tudják. Nyilván nem azt mondja neked nap mint nap az apukád, hogy csináltasd csak nyugodtan fel magad, hanem próbál szigorral visszatartani tõle, de ezt csak a te érdekedben teszi, ha bajba kerültél, biztos vagyok benne, hogy nem fog kitenni. Ha le is ordítják a fejed a szüleid, utána segíteni fognak, õk azok, akikre az életben a leginkább számíthatsz, majd meglátod.
Ja 1 hete történt? Én ezt nem figyeltem, csak az 5 napos késést. Akkor ha jól értem 2 nappal a menstruáció elõtt történt a dolog. Minden esetre én azért tesztelnék holnap. A stressz is nagyban bejátszik egy sima menstruáció késénél, könnyen lehet, hogy a negatív teszt látványa annyira megnyugtatná, hogy utána meg is jönne.
Igen, a holnapi tesztelés csak arra lenne jó, hogy negatív lenne, és lehet, hogy megnyugtatná. Szerintem ez nem több csak stressznél.
22:11 véleményét osztom. Ennyire hülye NEM LEHET senki. Van egy kamuszaga a kérdésnek. De ha mégsem fake, a többiek már mindent elmondtak. Lehet, hogy csak a stressztõl késik, viszont ha terhes vagy, szerintem hordd ki és szüld meg a gyereket, aztán legfeljebb majd örökbe adod, ha nem érzed magad alkalmasnak a felnevelésére.
Szerintem is van esély rá, hogy csak kitaláció.
egy 87%ot adok neki hogy terhes vagy.
Mindenképpen csinálj majd tesztet, ha lehet 2 félét, de még várj vele 1 hetet. A késés idegesség miatt is lehet, most pedig gondolom tiszta ideg vagy. Majd írd meg, hogy mi lett!
Nyugodj meg és kövesd a lépéseket: 1)Csinálj meg egy tesztet 2)Küldd el a srácot a halálba 3)a Ha pozitív a teszt: Szedd össze magad és szólj abortuszért, mert te sem akarod azt a gyereket 3)b Ha negatív a teszt:Örülsz, megtanultad a leckét, srácot kidbotad Ha valami nem megy írj privit, szívesen beszélek veled ha aggódsz.
majd írj hogy mi van :)
Na...írj már mi történt, kíváncsi vagyok mennyire basztad el... xD lehet már kirugtak otthonról? Teszt, pasit kidobni, nem hülyének lenni....
Most mit írjon? Már többen is írtuk, hogy eset után 1 héttel még semmi biztosat nem tudhat...
Majd írd le, hogy mi van.
Miféle kezdõ az aki úgy megy bele a szexbe hogy azt se tudja hogy pontosan mitõl lehet terhes és mitõl nem? Lehet hogy önzõ [email protected] vagyok de ha esetleg terhes leszel (amire hatalmas az esély) nem foglak sajnálni. A gyereket viszont annál inkább...
Az, hogy hogyan mondd el a szüleidnek, a legkisebb probléma az egész ügyben, ha tényleg terhes lettél. Ki lesznek akadva az biztos, de ez legyen a legkevesebb bajod. Igazuk is lesz. Eszedbe ne jusson elkezdeni titkolózni elõttük, mert csak egyre nagyobb bajba sodrod magadat. Tesztelj, aztán ha pozitív, akkor nagy levegõ és õszinte beismerés. Csak rájuk számíthatsz; a pasid buta mint a raklap, tõle sokmindent nem várhatsz.
Szia! Nem lehetetlen a dolog, de azért nem is 95%. Szüzesség elvesztése után átalában törvényszerû, hogy késik, az egyéb tüneteket pedig egyszerûen beképzeled. Én is minden hülyeségre gondoltam, amikor azt hittem terhes vagyok. Máskor pedig sose higgy el ilyesmit. Méghogy olyan tapasztalt, csak fel akart vágni, a biológia tudása pedig egyenlõ a nullával. Nyugodj meg és holnap délelõtt vegyél egy tesztet. Ha negatív és továbbra sem jön meg kb. 1-1, 5hétig, akkor ismételd meg és eredménytõl függetlenül keress fel egy nõgyógyászt. Amennyiben pedig pozitív lesz, akkor se mondj még otthon semmit, hanem menj el nõgyógyászhoz és majd ha õ azt mondja, hogy terhes vagy akkor kezdj el csak azon gondolkozni, hogy hogyan mondod el a szüleidnek. Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Ha nem vagy terhes, akkor sem kell a késõbbiekben betegesen félned a terhességtõl, megfelelõ védekezéssel ettõl nem kell tartani, de a megfelelõ védekezés az óvszer vagy a fogamzásgátló tabletta, de inkább óvszer, fiatal vagy a hormonális fogamzásgátláshoz.
16 évesen gondolom nem akarsz anya lenni, úgyhogy ha terhes vagy, akkor abortusz. Aztán sírhatsz egy életen át, hogy milyen buta voltál :S
Nem vagy te terhes. Ha teljesen elhiszed, elfogadod, hogy nem vagy az, akkor nem leszel az. ;) A gondolat ereje.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem kamu.Én lennék a legboldogabb ha az lenne..:S:(
50-50%! Már ne haragudj, de ennyi eszed azért magadtól is lehetett volna. Ha már szexeltek, akkor miért nem ragaszkodtál legalább te az óvszerhez. És ha terhes vagy mit mond majd a pasid? Bocs tévedtem...? Az eszem megáll, hogy lehet valaki ilyen ostoba mint te, a pasid meg egy önzõ barom. Remélem apád mielõtt kitesz a házból, legalább jól tökön rúgja majd.
Olyan tapasztalt, és belédélvez. :-))) Hát ha ez nem kamukérdés, akkor vegyél egy tesztet. Reggel, felkelés után végezd el.
Késõi peteéréssel tuti baba, nekünk is így jött össze, csak mi terveztük. Ne haragudj, de ha valaki ilyen hiszékeny, buta, akkor ez szokott lenni a vége, remélem, majd tanulsz belõle, mert nem lesz sétagalopp egyik út sem, ha itt baba van.
Hát ha az vagy, akkor majd ki kell találnod, hogy mit szeretnél... De még ne szaladj ennyire elõre, elõbb vegyél tesztet.
Szerintem nem vagy terhes. Egyrészt, 1 héttel az eset után még nincsenek ilyen tünetek, hogy éhesebb vagyok, és egyebek. Másrészt, a nõ általában a ciklusa közepén tud teherbe esni, akkor van peteérés.te pedig már eléggé a vége felé járhattál, ha 1 hete történt, és napja késik. Úgyhogy így összességében nem sok esélyt adok rá, hogy terhes vagy, de azért kizárni sem lehet. Meg azért az a középidõs teherbeesés sem 100%, csak általában akkor van a legnagyobb esély rá. Úgyhogy ha megúszod, akkor a jövõben mindig védekezzetek, ne a fiúra bízd, látod milyen felelõtlen. Amúgy meg tesztet csinálni kb. 2 héttel az eset után érdemes, elõtte nem megbízható az eredmény. Úgyhogy még van 1 heted, és ha addig sem jön mg, tesztelj. A jövõben meg VÉDEKEZÉS!!!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van.Meg csinálom a tesztet, de annyira ideges vagyok hogy aludni se tudok rendesen:S Senkinek nem merem ezt elmondani, azért itt kérek tanácsot:S:(
Jézus ez a legnagyobb butaság amit csináltál, ha egy fiú beléd teszi védekezés nélkül már az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat amitõl teherbe eshetsz, és az egyéb betegségektõl nem kell félni. A srác az csak mondta hogy ne félj mert biztos kifogott olyan barátnõt már akit védekezés nélkül is meghegesztett és azthitte hogy nem védekeztek vagy lehet a lány alapból nem lehetett terhes valamiért. Ez hiba nagyon nagy hiba. Amint tudsz vegyél tesztet, aztán ha az jó eredményt ad keresd meg a nõgyógyászod és gyûjts erõt arra hogy mindenkinek elmondd a dolgot. Sajnállak téged de te is meg a barátod is ugyanúgy hibás volt.
Nemsokára felnõtt lesz.Ennyire leoltani nem kell.Jobban örülnétek ha egy 11 éves írná ugyanezt? Teszt, nõgyógyász.Írj ha kiderült valami mert kíváncsi vagyok rá. Csak akkor mondd el a szüleidnek ha már teljesen biztos.Elõször próbáld meg az anyukáddal nyugodt körülmények között megbeszélni.
Annak idején én is ugyanígy kezdtem, annyi különbséggel, hogy 19 éves voltam, így ha kissé korai is lett volna, nem lett volna tragédia, ha lebabázok. De végül kiderült, hogy csak az izgalomtól késett több mint egy hetet, pedig elõtte is mindig pontosan jött meg, meg azóta is. Drukkolok, hogy nálad is csak errõl legyen szó. Vegyél egy tesztet, azzal rögtön megtudod, mi a helyzet.
nagy esélye van hogy terhes vagy..... hát sajnos ez van ha valaki hamar kezdi...semmi értelme nem volt ilyen hamar kezdeni...normálisan fel sem világosodtál a dolgokról....íme lásd a helyzeted...viszont a fiú is eléggé tapasztalatlan és gyerek lehet.... s fel sem készültél igazán. Én 20 éves vagyok s még szûz s igazán büszke vagyok, hisz nagy dolog ez....kincs ...és csak majd annak a férfinak szeretném ezt az ajándékot odaadni akivel majd az életem összekötöttem, hisz ez házastársakra tartozik...nekik való, házasságba lett kitalálva, ettõl érdekesebb, különbözik a férjed mint bármelyik exed.
18 éves fiú vagyok, de még discoban sem voltam. Nem értem, hogy manapság miért divat korán barátot/barátnõt szerezni... Bízz benne, valahogy fogadd el, hogy nem vagy terhes.
arra készülj el ha babás vagy mindneképp elkell otthon mondanod, 1 nem vagy még 18 kell szülõi alásírás 2 valakinek az árát is kikell csengetnie..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de ha az vagyok akkor mit csináljak?:'( A szüleimnek nem merem elmondani.:'( Tuti teljesen kiakadnának..

16 éves lány vagyok. Félek, hogy terhes vagyok, mert a barátommal csináltuk óvszer nélkül, de úgy, hogy elötte rajta volt, de levette és utána csináltuk úgy, meg elszakadt az óvszer szex közben. Nagyon félek, hogy terhes vagyok. Okkal félek?

Legjobb válasz: Okkal félsz, mert így simán teherbe lehet esni. Azt javaslom, hogy keress fel egy nõgyógyászt mihamarabb, mert az esemény utáni 72 órában még egy esemény utáni tabletta segít, de ezt csak a doki adhatja.

Okkal félsz, mert így simán teherbe lehet esni. Azt javaslom, hogy keress fel egy nõgyógyászt mihamarabb, mert az esemény utáni 72 órában még egy esemény utáni tabletta segít, de ezt csak a doki adhatja.
A kérdező hozzászólása: de naon félek, van esély, hogy mégsem???az a baj, hogy nem olyan a családi hátterem, anyám megölne.mit tegyek??
Ha még 72 órán belül vagy a szex után, akkor menj el orvoshoz és felír esemény utáni tablettát. Csak menj el minél hamarabb!
Én is azt javaslom, hogy menj el dokihoz és irass fel vele esemény utáni tablettát ha még nem késõ. És ha már nõgyógyásznál jársz és ilyen felelõtlenek vagytok, valami más védekezési módot is kitalálhatnátok. pl. fogamzásgátló gyógyszer vagy hüvelygyûrû, csak hogy legközelebb ne aggódj ilyesmi miatt! Ha letelt a 72 óra már akkor is menj el dokihoz mindenképp!!! És máskor jobban figyeljetek!
Ja még annyit, hogy ne amiatt aggódj hogy nem olyan a családi hátteretek.. inkább arra hogy 16 évesen nem kellene teherbeesned, teljesen mindegy milyen a családi háttér!

Szombaton fél 7-kor vettem be a fogamzásgátlómat. és fél 11-kor sajnos hánytam. Most nagyon félek, hogy esetleg nem szívódott fel rendesen. Előtte együtt voltam a barátommal, de nem ment el bennem. Szerintetek lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nyugi, szerintem nem lehetsz terhes. Ráadásul a gyógyszer is felszívódik ennyi idõ alatt. Ne idegeskedj, mert árt a szépségednek:):)

Nyugi, szerintem nem lehetsz terhes. Ráadásul a gyógyszer is felszívódik ennyi idõ alatt. Ne idegeskedj, mert árt a szépségednek:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!