Találatok a következő kifejezésre: Nagyon félek, nem túl jók a (1 db)

Nagyon félek, mert nem túl jók a vérvételeredményeim, és segítségre lenne szükségem! Van miért izgulnom?

A véd?n?m se tudom elérni..!Fehérvérselytszám:13,30G/l aminek 4-11 között kellene lennie,Absz.neutrophil szám10.79,aminek 2-7 között kéne lennie, Neutrophil 81.1%,aminek 40-74 között kellene lennie,Lymphocyta 11.4%,aminek 19-48 között kellene lennie, vvt süllyedés 22mm/h 6-11 lenne a jó!

Legjobb válasz: Igaza van annak ,aki azt írja neked minden várandósnál vannak eltérések. Norm esetben ha nem lennél az ezek az eredmények valamiféle gyulladásra utalnának a szervezetedben. Várandósan egy kicsit így viselkedik a szervezet. Nincs baj, de hogy megnyugodj hétfõn kérdezz rá a dokitól, vagy a védõnõtõl.

Igaza van annak , aki azt írja neked minden várandósnál vannak eltérések. Norm esetben ha nem lennél az ezek az eredmények valamiféle gyulladásra utalnának a szervezetedben. Várandósan egy kicsit így viselkedik a szervezet. Nincs baj, de hogy megnyugodj hétfõn kérdezz rá a dokitól, vagy a védõnõtõl.
A kérdező hozzászólása: Ezt az afp-vel eggyütt csinálták meg 16 hetén, csak ezért nekem kellett érte mennem, és nem tudom senkitõl megkérdezni, tudom, hogy nem hétköznapi kérdés, de ha tud valaki segítsen, mert rettentõen izgulok miatta! Elõre is köszönöm!
Nagyon ritka az a várandós, akinek minden értéke a határok között van.Várandósság alatt felborul a vérkép is.Ne aggódj, a te vérképed teljesen megfelel egy várandós nõének.
Szia! Ezek egyáltalán nem rémes adatok. Kis fokú eltérés mindenkinek van, ez a terhességgel függ össze. Ha lenne valami gáz, akkor a véreredményed végén fel lenne tüntetve, és kérnék a további vizsgálatokat is. Nyugi, ez legyen a legkisebb problémád a terhesség alatt! Boldog babavárást! 28 hetes kismami
A vérsüllyedés várandósoknál magasabb lehet. Az én sógornõmnek 70 volt, és semmi baja nem volt. A többi érték is megemelkedhet, ne aggódj.Azért a dokinak mutasd meg. Üdv
Azért egyáltalán ne nyugodj meg, hogy minden oké, csak azért mert szerintünk még beleférnek az értékek.Mi nem vagyunk orvosok, csak a dokid tud igazán megnyugtató választ adni.Remélem azért nem ilyesztettelek meg nagyon.Hétfõn mindenképpen konzultálj a dokiddal, vagy a védõnõvel!Kívánom, hogy minden rendben legyen!19 hetes kismami
Szia! A megadott referencia-értékek egy átlag emberre vonatkoznak, nem a terhes nõkre. Nyugi, mindenkinek eltér ez az. Nekem is eltért, de a párom anyukája laborban dolgozik, és mielõtt ide adta az eredményem, mindennek utánakérdezett, azt mondta terhesen tök normális az eltérés. A védõnõm is ezt mondta. Nyugodj meg, minden ok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Azóta voltam védõnõnél, azt mondta, hogy szuper az eredmény, még vérszegénységem sincs!Azért írom, ha valaki rákeresne késõbb, aki ilyen helyzetbe kerül mint én!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most tudtam meg, hogy terhesség alatt nem szabad gyógyszert szedni, aggódom, most mekkora az esélye, egészséges lesz?

amit olvastam:
"Ne vegyünk be gyógyszereket , amíg nem kértük ki orvosunk tanácsát (OLVASD EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, OTT MINDIG IRJA H TERHESSÉGNÉL MIKOR VAGY NEM SZABAD). Ez az első tizenkét hét alatt különösen fontos , mert ekkor alakulnak ki a magzat főbb szervei. A paracetamol tartalmú láz- és fájdalomcsillapítók alkalmazhatók a terhesség kései szakaszában , de semmiképp sem túl nagy adagban , vagy rendszeresen."

én viszont pont 10-11 hetes vagyok, pont belesek, és paracetamol tartalmú és most olvastam a tájékoztatót is, hogy terhesség alatt nem javasolt szedni, teában oldódó megfázás elleni por, ez:

valamint szedek vitaminokat, amiket nem tudom meddig szedjek, vagy baj e nagyon ha tovább szedem, mert pontosan nem tudom hány hetes vagyok, mert két hét eltérés van aszerint amit szintén olvastam, idézem:
"A pozitív terhességi teszt után érdemes felkeresni a nőgyógyászt. Meg fogja kérdezni, mikor volt az utolsó menstruáció. Erre az utolsó vérzés első napját kell válaszolni. Ebből fogja kiszámolni a terhesség idejét és a szülés várható időpontját. Azonban jó, ha tudod, hogy a fogantatás nagy valószínűséggel ettől a naptól számított kb. 2 hét után volt. Ezért, amikor azt mondja neked a nőgyógyász, hogy magácska 6 hetes terhes, akkor a magzatod valójában még csak kb. 4 hetes."

14

Kismamák, anyukák nektek hány hetes terhesen szállt le a pocitok és a nyákdugó mikor távozott és hány hétre szültetek?

Én most 38 hetes vagyok de még elég fent van a pocim és a nyákdugót se vettem észre,hogy távozott volna. Szerintetek túl hordás lesz? :/

11

16 hetesen gyomorfájdalom. Mitől?

3

Lehetséges, hogy három hónapig nem veszi észre valaki, hogy terhes, mert pl. a hasa nem olyan nagy?

Volt két tesztem pár hete, amik azonnal erős pozitívak lettek, de utána csak egy nagyon-nagyon halvány csík maradt, majd másnap negatív... Közben amúgy állandóan rosszul vagyok, hányingerem van, ég a gyomrom, puffadok, és állandóan éhes vagyok! Plusz a folyamatos szédülés, ájulásérzés, álmosság...

4

37 hetes terhes vagyok nyilalást érzek ez joslo?

lefelé nyilal ez mit jelent ez a joslo?

1

15 majdnem 16 hetes terhes vagyok, ma menstruáció szerű görcsöm volt ez még mindig normális és a méhem növekszik?

4

Debreceni Klinikán melyik orvost keressem?

Tavaly és idén is elvesztettem egy-egy magzatot korai stádiumban. A következő terhességemet csak nagyon alapos kivizsgálás után szeretném tervezni. Hasonló cipőben jár valaki? Melyik orvost keresem, aki odafigyel Rám és figyelembe veszi a problémámat?

2

Ha én enyhén vérszegény vagyok, akkor a babámnak sincs elegendő vére? (bocsánat ha hülye kérdés)

27 hetes kismama vagyok.

8

Október 15-re voltunk kiírva aznap c1222 a méhszáj, tegnap c2333. Szerintetek?

2

3-4 mm-es embriot hány hetesnek diagnosztizálnak?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!