Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fájt a hasam, (697 db)

Hol fáj? Az "alhasad"? Ha nagyon fáj szerintem menj el orvoshoz
Annak is lehet, de vakbél gyulladás is lehet. Menj el a háziorvoshoz vagy ha nagyon szörnyû ügyeletre. A vakbélgyulladás nem játék, bele is lehet halni!
Mindenképpen menj orvoshoz!!!
A kérdező hozzászólása: igen a hasam alja fáj!! még mindiiig!!!

Nagyon fáj a hasam mit tegyek?

Mindjárt el kell indulnom a suliba de nem akarok itthon maradni mert sok dolgozatot írunk meg minden nem szeretek annyira hiányzoni ,mit csináljak hogy ne fájjon??

Legjobb válasz: van otthon Normaflore? ha igen akkor igyál egy olyat. vagy hogy fáj a hasad? fájdalomcsillapító? vagy lehet hogy éhes vagy. vagy wc-re kell menned. ha nagyon fáj szerintem maradj otthon, majd bepótolod, nagyon kellemetlen ott ülni az iskolában úgy hogy rosszul vagy.

van otthon Normaflore? ha igen akkor igyál egy olyat. vagy hogy fáj a hasad? fájdalomcsillapító? vagy lehet hogy éhes vagy. vagy wc-re kell menned. ha nagyon fáj szerintem maradj otthon, majd bepótolod, nagyon kellemetlen ott ülni az iskolában úgy hogy rosszul vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm már elõtte reggeliztem utána fájt azután bevettem egy gyógyszert és utána már nem fájt ezért elmentem suliba

Terhes vagyok. Holnap megyek a dokihoz de nagyon félek mert nem vagyok jol. Nagyon fáj a hasam és a hátam, derekam is. Néha a szivem is nagyon fáj. Lehet hogy méhenkivüli vagyok? Megállás nélkül fáj a hasam. Ez gond igaz?

Legjobb válasz: Nyugi ne izgasd fel magad feleslegesen. Holnap úgyis megmondja a doki, hogy minden rendben van. Amíg nem vagy lázas, vagy nem vérzel, nincs min parázni. Ez egy más állapot, azért vannak a tüneteid. A hasfájás normális, a többi meg tuti azért fáj, mert a te szervezeted így reagál a hormonváltozásra. NE IZGULJ!! 6 hetes kismami

Nyugi ne izgasd fel magad feleslegesen. Holnap úgyis megmondja a doki, hogy minden rendben van. Amíg nem vagy lázas, vagy nem vérzel, nincs min parázni. Ez egy más állapot, azért vannak a tüneteid. A hasfájás normális, a többi meg tuti azért fáj, mert a te szervezeted így reagál a hormonváltozásra. NE IZGULJ!! 6 hetes kismami
Szia! Szerintem ez nem utal méhenkivüli terhességre!! Gondolom nemrég estél teherbe, hallottam hogy ilyenkor a szervezet még "emlékszik" a menstruációra, lehet ezért fáj a hasad! De a lényeg hogy ne izgulj, holnap ugyis kiderül hogy minden rendben! =)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat és remélem igazatok lesz:) csak félek mert az elsö babám lesz és még csak 6hetes vagyok:) De holnap minden kiderül:) Köszi mégegyszer:)
Szia! Nekem múlt héten kezdõdtek a mensziszerû érzések, most vagyok a 8.hétben. Minden nap érzem, hogy húzódik a hasam, a derekam. Magne B6-ot kaptam rá, de már akkor ajánlotta az orvosom, mikor még semmi ilyen jellegû tünetem nem volt. Tehát gondolom gyakori panasz lehet.

Van olyan kismama aki 37-38. hétben van és még nem fordúlt meg a babája. Leírhatná mit érez vagy mit mondott neki a dokija? Nem vagyok jól nagyon fáj a hasam alja.

Legjobb válasz: Szia.Nagyon feszûl a hasam a hólyagomat állandóan nyomja.Nehezen veszem a levegõt,és majd széthasad a hasam alja.Tegnap voltak fájásaim 20percenként több órán keresztûl azt hittem menni kell de addig halogattam mig elmúl.Most sem vagyok a toppon ,fáj a fejem is.De a picur nagyon élénk nem zavartatja magát.Nekem is mát most 3kr-ra mondták tehát semmi esély a megfordúlásra,Így marad a császár......A lányom 14 éves azzal is császároztak igaz más okokból,no az szörnyû volt metr altatásban csinálták.Ezt most nem engedem spinálisan csinálják.A doki szerint 100% a császár.Nem is izgat csak minden rendben legyen,én majd helyre jövök csak a kincsem legyen egészséges.Én siófoki vagyok te merre laksz?Ági

A kérdező hozzászólása: Szia.Nagyon feszûl a hasam a hólyagomat állandóan nyomja.Nehezen veszem a levegõt, és majd széthasad a hasam alja.Tegnap voltak fájásaim 20percenként több órán keresztûl azt hittem menni kell de addig halogattam mig elmúl.Most sem vagyok a toppon , fáj a fejem is.De a picur nagyon élénk nem zavartatja magát.Nekem is mát most 3kr-ra mondták tehát semmi esély a megfordúlásra, Így marad a császár......A lányom 14 éves azzal is császároztak igaz más okokból, no az szörnyû volt metr altatásban csinálták.Ezt most nem engedem spinálisan csinálják.A doki szerint 100% a császár.Nem is izgat csak minden rendben legyen, én majd helyre jövök csak a kincsem legyen egészséges.Én siófoki vagyok te merre laksz?Ági
Szia! Velünk minden rendben volt a vizsgálaton. AZ NST-n produkálta magát a drágám. A doki azt mondta, hogy még egy 7-ig biztosan nem szülök :-( Semmi kontrakcióm nem volt, ezek szerint még nem állunk készen. Remélem veletek is minden rendben. Vannak még fájások? Nekünk valószínû az a h.lye hidegfront tett be. Amúgy debreceni vagyok. üdv: Ivett

27 hetes terhes vagyok és van, hogy nagyon fáj a hasam! Mitől lehet ez?

Az egészben az a fura,hogy 4 éve kivették a vakbelem és azt mondta az orvos, hogy még csak most húzódik össze a vágás! Ez tényleg igy van? Ugye nem nézett valamit félre?

Legjobb válasz: Szia! Én is 27 hetes vagyok, és már 22 hetes korom óta volt, hogy nagyon fájt a hasam, fõleg, ha sokat mentem. A doki azt mondta, keményedik a méhem, és kaptam rá gyógyszert. Azóta nagyon sokat kell pihenni, fõleg feküdni, és az használ. De az is lehet, hogy a pocak növekedése befolyásolja a korábbi mûtéti hegedet, és az fáj, ha a dokinak mondtad, és nem írt fel semmit, akkor biztos csak ez a helyzet. Esetleg ha nem múlik, menj vissza hozzá, és mondd meg neki, hogy vizsgáljon ki alaposan. Minden jót!

Szia! Én is 27 hetes vagyok, és már 22 hetes korom óta volt, hogy nagyon fájt a hasam, fõleg, ha sokat mentem. A doki azt mondta, keményedik a méhem, és kaptam rá gyógyszert. Azóta nagyon sokat kell pihenni, fõleg feküdni, és az használ. De az is lehet, hogy a pocak növekedése befolyásolja a korábbi mûtéti hegedet, és az fáj, ha a dokinak mondtad, és nem írt fel semmit, akkor biztos csak ez a helyzet. Esetleg ha nem múlik, menj vissza hozzá, és mondd meg neki, hogy vizsgáljon ki alaposan. Minden jót!
Hát elképzelhetõ, hogy az akkori sebed a nedves környezet miatt nagyon lassan gyógyult és most a ránehezedõ súly miatt fájhat, mert valamivel gyengébbek a szövetek. A hasfájás meg valamennyire normális, hiszen nõ a hasad, rendezõdnek a belsõ szerveid, tágul a méhed, olyan súly nehezedik a medencédre, ami eddig nem volt. Ne izgulj, ha gond lenne, biztos mondta volna a dokid.
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit félek, mert veszélyeztetett terhes vagyok, a méhlepényem mélyen tapadt! Remélem tényleg nincs gond! Emlékszem volt, hogy annyira fájt, hogy nem birtam lábra állni és az ügyeletre vittek be! A doki meg olyan nemtörõdöm volt!
ilyen az ügyeletes orvos! én is veszélyeztetett vagyok és amikor az sztk-s nemtörõdöm volt inkább kerestem doki, sajnos fizetni kell, de ha ez az ára az odafigyelésnek megéri.
A kérdező hozzászólása: Igy van! A baba mindent megér! CSak az az egészben a pláne, hogy azt mondják, hogy õ nagyon jó orvos! Ráadásul õ a fõorvos!
Hol fáj a hasa ? Nyomásra fáj?
Benyalhattál valami vírust, de vakbél gyulladásod is lehet.
A kérdező hozzászólása: Igen nyomásra de amúgy valahol alul a hasam..:S Remélem nem valami komoly.
Nem toom hogy azóta jól vagy -e, mert nekem perforált a vakbelem!!!ugyanezekkkel a tünetekkel!!!ha nem vagy jobban akk. menny orvoshoz!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, de szerencsére vírus volt azóta nem fájt a hasam és teljesen jól vagyok.:)

Mit tudok tenni a picikémmel, mert nagyon fáj a hasa? Adok neki köménymagos teát, espumisan cseppet, de semmi hatás. Nem sokat alszik szegénykém.

Legjobb válasz: Tea helyett vizet adj neki. Én is így voltam a lányommal, ivott édeskömény teát, ánizsmagos teát, sõt még a Mecsek baby teát ismegvettem neki de egyik sem volt jó. Forralt tiszta víz, vagy babavíz jó volt azóta se fáj a hasa (3 hónapos). Amúgy azt hallottam hogy a hasfájós babáknak még jobban fáj a hasuk ezektõl a teáktól.

Tea helyett vizet adj neki. Én is így voltam a lányommal, ivott édeskömény teát, ánizsmagos teát, sõt még a Mecsek baby teát ismegvettem neki de egyik sem volt jó. Forralt tiszta víz, vagy babavíz jó volt azóta se fáj a hasa (3 hónapos). Amúgy azt hallottam hogy a hasfájós babáknak még jobban fáj a hasuk ezektõl a teáktól.
Ilyen picinek nekünk is az infacolt ajánlották, nem segített, de a szopi közbeni böfiztetés igen. Azt javallotta még a védõnõ, hogy más tartásban szoptassam, hogy jobban "rátapadjon" a mellemre (ez semmin nem változtatott nekünk).
Ha ilyen pici, akkor még gripe watert nem kaphat, lehet, hogy a papaverinest sem. :( Torna, büfiztetés szopi alatt, karon lógatás /feje a könyökhajlatban/, infacol esetleg, meggymag párna....
Gripe water-ra szavazok én is! Nálunk bevált, max. annyi gond volt csak, hogy az esti szopizásnál nagyon figyeltünk a büfiztetésre, mert igazából az zavarta nagyon, ha nem jött ki. A gripe watert is csak egyszer adtuk, az esti szopizásnál (2 mellbõl szopizott ilyenkor, mielõtt a másodikat elkezdte volna, akkor adtuk neki a szert)
Anyatejes vagy tápszeres?
A kérdező hozzászólása: Hát az én kisfiam most kedden lesz 2 hetes és nagyon hasfájós.Tornáztatom szegénykémet , de az sem segít neki.
Az én kisfiamnak az édesköménytõl még jobban fájta a hasa, a Mecsek baby hasfájás elleni teától is, valamint az én Laktoherb teámtól is... Ami nálunk bevált az gyógyszertári papaverines görcsoldó, pár száz forint, doki néni írja fel. Sokan azt mondják óvatosan, mert hozzászokhat a baba, talán valami nyugtatót is tartalmaz.... én úgy kértem, hogy az ne legyen benne. Nekünk bevált. Sok sikert és kitartás!
Van baba, akinek csak ront a helyzeten a tea. Nem írtad milyen idõs, de 1 hónapos korától kaphat Gripe Water-t. Nekünk az aranyat ért. Esetleg még próbálkozhatsz az Infacollal, de nekünk az sem volt valami hatásos. Kicsit tornáztathatod, biciklizõ mozdulatokkal és van, ainek a meggymagpárna is hatásos, mi nem próbáltuk.
Az én fiam is hasfájós volt. 1 hónapos kor után lehet adni grippewatert, nekünk az bevált, kombinálva azzal, hogy a szoptatást 4-5 percenként megszakítottam, böfiztettem, napjában többször átgyúrtam a hasát. Azt nem tudom, hogy a grippewater mennyit segített, de a megszakított szopi biztos hogy jó volt. Mi is csak sima vizet iszunk, nem is próbáltunk teát, mert én is azt hallottam, hogy a kis gyenge gyomrukat még inkább megterheli, még jobban fognak kínlódni.
A kérdező hozzászólása: Szoptatom, de semmi nem jó neki! :(

"Mindjárt megjön" érzésem van, de már egy hete késik, nagyon fáj a hasam, mi lehet a baj? Bővebben lent

Legjobb válasz: 2x teszteltem,negativ lett,ami nagyon megnyugtat,de miért nem bir megjönni?Megfáztam?Van folyásom,és ma kicsit viszkettem is.De miért fáj annyira lenn a hasam? :S

A kérdező hozzászólása: 2x teszteltem, negativ lett, ami nagyon megnyugtat, de miért nem bir megjönni?Megfáztam?Van folyásom, és ma kicsit viszkettem is.De miért fáj annyira lenn a hasam? :S
fontos lenne megadni a kort is meg ilyen kisebb infókat egyébként én nem tudom, de feltételezem akár cikluszavar is elõfordulhat, bár én mondom nem tudom, nem vagyok nõ :D
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok
A hasad a stresztõl is fájhat, de lehet az is hogy felfáztál, bár annak más tünete is van. Egyébként rendszeres szokott lenni a mentstruációd? 23/L

Igaz az, hogy akinek menstruációja alatt is nagyon fájt a hasa könnyebben szül?

Pár ismer?sömmel beszélgettünk, és akinek hónapról hónapra kín volt a menzesz, az viszonylag könnyen szült, azt mondta hasonló volt a fájdalom, és emiatt jobban tudta kezelni. Akinek pedig sose fájt, annak sokkal rosszabbul jött le ez a fájdalom, és nagyobb kínnak élte meg a vajúdást. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Hát szerintem nincs köze hozzá, legalábbis nálam nem volt. Nekem nagyon fájt hasam menzesznél sokszor hánytam a fájdalomtól, és mégis majd meghaltam annyira fájtak a szülési fájások is, kõkemény 12 órát vajúdtam.:(

Szia! Hát szerintem nincs köze hozzá, legalábbis nálam nem volt. Nekem nagyon fájt hasam menzesznél sokszor hánytam a fájdalomtól, és mégis majd meghaltam annyira fájtak a szülési fájások is, kõkemény 12 órát vajúdtam.:(
Nagyon görcsölõs voltam mindíg, sokszor itthon kellett maradjak miatta. A szülés más, sokkal fájdalmasabb volt nekem. Szerintem nem lehet egy lapon említeni a kettõt.
Sterintem ettõl nem függ, lehet, hogy a másiknak is fáj annyira a menstruácioja, csak nagyobb a fájdalom küszöbe.Nekem mindig nagyon fájt, hánytam is a fájdalomtol, de mentem csináltam tettem a dolgomat, összetudtam magam szedni.Viszont az egyik kolléganõm egy kis hasfájástol már nem tudott dolgozni, mert nehezebben viseli.Nem hibás érte, de szerintem itt ez dominál legfõképpen.Ki hogy kezeli a fájdalmat.Ki jobban ki kevésbé.Kiváncsi leszek a szüléseinre.
En is cafolok. Nekem soha nem volt gond a mensimmel, nem gorcsoltem, nem puffadtam, nem faradtam. Annyi jele volt, hogy vereztem. Rendszeresen 3 napos volt a mensim es mini tampontol nagyobbat nem hasznaltam. A szulesem is hasonlo volt: harom orat vajudtam 2 es 1 percesekkel, elotte semmi fajdalom, meglepoen jol tagultam es meg eda-t sem kaptam, illetve semmilyen egyeb fajdalomcsillapitot, mert nem volt ra ido, alig ertem be a korhazba. Gatmetszes es repedes nelkul szultem meg a majd negy kilos fiamat, pedig elso baba. Nem azt mondom, hogy nem fajt, mert fajt nagyon, de halalkozeli elmenyt okozo fajdalmam nem volt. Viszont a szules utani elso mensim kegyetlen volt, tokeletes ellentetje a regebbieknek...
nekem sem fájt a menszim, észre sem vettem és a szülésem is gyönyörû volt, 4 óra és persze fájt, de nem szenvedtem azért annyira. Gyors volt és szép
Sajnos én is nagyon görcsölök, menni is alig tudok olyankor. semmi köze a szüléshez! 1. babámmal 3 napig folyamatos fájásaim voltak, mire nagy nehezen beindították a szülést, és majdnem 1 nap kellett, hogy megszülessen a drága, a vége felé már 180-as fájásokat mért a gép.... 2. babám sem született sokkal könnyebben. Viszont szülés után kicsit enyhébbek lettek a mensigörcsök.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Úgy látszik ez is csak egy "városi legenda"! Jó egészséget kívánok az anyukáknak, és babócáiknak!

NAgyon Fáj a hasam. Mit csináljak?

érzés mintha éhes lennék de ettem sokat és nem múlt el.... LAktózérzékeny vagyok nem ettem nem ittam semmi tejeset és nem úgy fáj mint amikor valami olyasmit iszom,eszem 13/L

Legjobb válasz: Pár napja nekem is így fáj a hasam...Én 12 éves vagyok még nem jött meg.Hány éves vagy? Lehet h meg fog jönni anyukáddal minden féleképpen beszélj vele segíteni fog!

Pár napja nekem is így fáj a hasam...Én 12 éves vagyok még nem jött meg.Hány éves vagy? Lehet h meg fog jönni anyukáddal minden féleképpen beszélj vele segíteni fog!
Menstruálsz már? Van már valami jele rajtad a nemi érésnek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!