Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fájt a (4404 db)

Hol fáj? Az "alhasad"? Ha nagyon fáj szerintem menj el orvoshoz
Annak is lehet, de vakbél gyulladás is lehet. Menj el a háziorvoshoz vagy ha nagyon szörnyû ügyeletre. A vakbélgyulladás nem játék, bele is lehet halni!
Mindenképpen menj orvoshoz!!!
A kérdező hozzászólása: igen a hasam alja fáj!! még mindiiig!!!

Nagyon fáj a hasam mit tegyek?

Mindjárt el kell indulnom a suliba de nem akarok itthon maradni mert sok dolgozatot írunk meg minden nem szeretek annyira hiányzoni ,mit csináljak hogy ne fájjon??

Legjobb válasz: van otthon Normaflore? ha igen akkor igyál egy olyat. vagy hogy fáj a hasad? fájdalomcsillapító? vagy lehet hogy éhes vagy. vagy wc-re kell menned. ha nagyon fáj szerintem maradj otthon, majd bepótolod, nagyon kellemetlen ott ülni az iskolában úgy hogy rosszul vagy.

van otthon Normaflore? ha igen akkor igyál egy olyat. vagy hogy fáj a hasad? fájdalomcsillapító? vagy lehet hogy éhes vagy. vagy wc-re kell menned. ha nagyon fáj szerintem maradj otthon, majd bepótolod, nagyon kellemetlen ott ülni az iskolában úgy hogy rosszul vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm már elõtte reggeliztem utána fájt azután bevettem egy gyógyszert és utána már nem fájt ezért elmentem suliba

Tegnap hegesztetem és este nagyon fájt a szemem aludni se tudtam de még most is fáj. Valami modszert h ne fajon?

VALAMI JÓ MODSZERT RÁ HOGY NE SZURJON MEG NE KÖNYEZEN ???!?

Legjobb válasz: Menj el az orvoshoz, kapsz szemcseppet. Régen tesóm pluszba még borogatni szokta. Menj el, mert akkor nagyon sokáig fog még fájni.

Menj el az orvoshoz, kapsz szemcseppet. Régen tesóm pluszba még borogatni szokta. Menj el, mert akkor nagyon sokáig fog még fájni.
Reszelt vagy szeletelt krumplit tegyél rá, és pihentesd. Kell 1-2 nap, míg lelohad a gyulladás nagy része. Legközelebb pedig ne hegessz pajzs nélkül, mert így egy életre tönkre vághatod a látásodat! http://www.ezoterikus.hu/hir?id=6703
Felejtsd el a házi praktikákat, és irány a doki - ha csak nem szeretnél életed végéig napszemüvegben fehér "sétapálcával" járkálni. Ez nem játék.
Az utolsóval értek egyet. Közben sûrûn imádkozz, hogy ne legyen késõ. Az 3 éves unokaöcsém is tudja, hogy a hegesztésbe nem szabad belenézni.
Ajánlom figyelmedbe a hegesztõpajzs nevû találmányt. http://www.argep.hu/trend/HEGE/HEGESZToePAJZS.html


Minden biciklizés után nagyon fáj a csiklóm. Mikor elmegyek wc-re nagyon csip és érzékeny. Ez 1napig van csak aztán elmulik. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Akkor nem tudom mi fáj csak azt h.mikor elmegyek utána wc-re fáj meg mikor pisilek alig tudom kitörölni mert az is fáj. Akor mitõl lehet ez?

A kérdező hozzászólása: Akkor nem tudom mi fáj csak azt h.mikor elmegyek utána wc-re fáj meg mikor pisilek alig tudom kitörölni mert az is fáj. Akor mitõl lehet ez?
a csikló nem tud csípni, hiszen köze nincs a pisiléshez...
Biztos vagy benne, hogy a csiklód fáj vagy érzékeny?
Attól, hogy a bicikli nyerge kidörzsöli azt a területet.Nekem is érzékeny hosszabb biciklizés után.Ha gyakran biciklizel, azzal tudsz segíteni a helyzeten, ha rászánsz egy kis pénzt és veszel egy jobb kialakítású nyerget a biciklidre. Üdv:25/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi már gondoltam rá én is h.a nyereggel van valami baj.Mégegyszer köszi.

Valószínű császármetszéssel fogok szülni 4 hét múlva. Nagyon félek a gerincbe történő érzéstelenítéstől és az utána lévőktől. Tényleg nagyon fáj a seb? Mindenkinek kinyomkodták a hasát miután megszült? Méhösszehúzó injekció után nagyon fáj?

Legjobb válasz: Jaj,téged nagyon elijesztettek!!!!! Én császárral szültem,kaptam gerincbe érzéstelenítõt(EDA)...nem fáj annyira,mint amilyen fájdalmat elnyom.Hidd el,nagyon megéri. Nekem nem nyomkodtak ki semmit a hasamból...Méhösszehúzó injekciót nem biztos,hogy kapsz,én nem kaptam.Túléltem...Ne félj,mert annál rosszabb.Pörögnek az események,ha már ott vagy,nem lesz idõd gondolkodni!Kitartás!!!! Honnan tudod,hogy császáros leszel?Megmondták?

Jaj, téged nagyon elijesztettek!!!!! Én császárral szültem, kaptam gerincbe érzéstelenítõt(EDA)...nem fáj annyira, mint amilyen fájdalmat elnyom.Hidd el, nagyon megéri. Nekem nem nyomkodtak ki semmit a hasamból...Méhösszehúzó injekciót nem biztos, hogy kapsz, én nem kaptam.Túléltem...Ne félj, mert annál rosszabb.Pörögnek az események, ha már ott vagy, nem lesz idõd gondolkodni!Kitartás!!!! Honnan tudod, hogy császáros leszel?Megmondták?
Ne féljél tõle! Egyáltalán nem vészes!!! Nem kellemes, hazudnék, ha azt mondanám nem fáj. Bár szerintem valamit valamiért! :) NEM? A lényeg, hogy nagyon sokat kell inni utána és akkor nem lesz fejfájásod és gyorsabban is gyógyulsz. Ami még fontos, hogy minél elõbb kelj majd fel a mûtét után. Neked is jobb hát még a babának! Nem értem ezt a kinyomkodták a hasát dolgot. Miért nyomkodtak volna ki? Amúgy a mûhösszehúzó sem fáj! Nyugalom! Ne pánikolj! :)
Az elsõ császármetszésem altatásban történt, a második gerincbe érzéstelenítéssel és ezerszer jobb volt (már csak azért is mert azonnal láthattam a babát)! Az érzéstelenítés maga egyáltalán nem fájt, szinte nem is éreztem; a mûtét után pedig alig vártam, hogy felkelhessek - a sebet éreztem, húzódott, de nem volt vészes. Én kaptam méhösszehúzót, akkor görcsöltem egy kicsit - talán ez volt e legrosszabb az egészben, de elviselhetõ. Persze kaptam fájdalomcsillapítót is. Én is nagyon-nagyon féltem (fõleg mert az elsõ rossz élmény volt az altatás miatt), de így utólag úgy gondolom nagyon megérte és örülök, hogy átélhettem minden egyes pillanatát. Ne félj - bár tudom könnyû mondani! Kitartást, sok bátorságot és erõt kívánok neked és jó egészséget neked és a babának is!
Szia! Én spinális érzéstelenítést kaptam, nem fájt. Éreztem hogy matatnak a gerincemnél, de nem volt vészes. A vágás nekem varratszedésig piszkosul fájt, utána még 3-4 hétig volt kellemetlen, húzódó, feszítõ érzés. Hasnyomkodás? Hát az volt. Ahányszor orvos vagy nõvér járt az ágyam körül, annyiszor nyomogatták a hasamat. Ez pokolian fájt. Na meg a homokzsák. 12 órát volt rajtam. Nem tudom, hogy ezért-e, de csak 3 napig véreztem, és még 3 napig barnáztam, és utána semmi. Méhösszehúzó injekció. Én kaptam napi 3-t 5 napig. Elég kellemetlen, rendesen csíp, de nem görcsöltem tõle. Egy jó tanács amit nekem is úgy ajánlottak és bevált: kérd meg a nõvért, hogy az ágyat állítsa majdnem ülõ pozícióba. Egyszer elfektettek, akkor azt hittem szétszakad a vágás annyira fájt. És félig ülõ helyzetbõl felkelni is könnyebb volt. Boldog babázást kívánok!!!
hûû most én is megijedtem!!:S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azért lesz valószínû császár mert nem fordult be a baba a "jó" irányba.A hasnyomkodást azért írtam mert a barátnõm mondta hogy neki csinálták.Most picit reménykedek hátha nekem nem kell majd. Az az egy baj van, hogy én alapból "tûfóbiás" vagyok :-) Azért remélem nem lesz olyan szörnyû. Köszönöm a biztatásokat.
Nyugodtan beveheted ha nagyon fáj a fejed.
Szomszédtól nem tudsz kérni paracetamolt vagy panadolt?
Én az advilt nem tudom, hogy be lehet-e, de a tájékoztatón biztosan rajta van. A panadolt hallottam. Viszont nem tudom, ma kimozdultál-e otthonról, lehet az is jót tenne, ha kimennél egy kicsit a levegõre, vagy ablakon keresztül vennél egy jó pár mély lélegzetet. Meg egy kicsit átmozgatnád magad. Ezt csak azért írom, mert nekem muszáj itthon lennem (veszélyeztetett vagyok) és volt egy párszor hogy fájt a fejem. A férjem utánaolvasott, és ezeket tanácsolta. Megcsináltam, és azóta még sosem fájt, mert minden reggel ezt teszem.
Nekem a védõnõ kizárólag csak az algopyrint mondta, hogy bevehetem, de biztos vannak más gyógyszerek is. Egyébként a kamilla tea is nyugtat és jó fájdalomra. Talán még borogathatod a homlokad is vele. De a friss levegõ a legjobb. Remélem tudtam segíteni.
Szia! Most olvastam el a tajekoztatojat, es azt irjak, hogy nem javasolt terhesseg alatt az alkalmazasa. Egyebkent ibuprofen a hatoanyaga. Nekem is azt mondtak, hogy paracetamol hatoanyagut lehet terhesseg alatt bevenni. Ilyen a Panadol is. Nem tudsz elugrani ugyeletes gyogyszertarba?
Lehet hogy az idõjárás miatt van..vegyél be egy fájdalomcsillapítot..! vagy fordulj orvoshoz.

24, 6 hetes vagyok, par napja nagyon faj a hasizmom (? )

Amikor hazajovok a setabol (csak a haztomb, 20 perces lassu seta), utana nagyon faj ott lenn.. (a hasam alja), de annyira, hogy max ugy megyek, mint egy 90 eves jarokeretes nenike..amikor ulok nem, meg allni is tudok, csak ha megyek.. tegnap jol ereztem magam, setaltunk vagy 2-3 kilometert (nem akartam metrozni), teljesen ugyanez volt, raadasul a két labam kozotti csont, majdnem a huvelyem.. a parom mondta, hogy amikor o nagyon sokat megy, meg fut, akkor o is erzett ilyet.. de en a labam se tudtam keresztbe tenni..

Legjobb válasz: "nagyon faj ott lenn......két labam kozotti csont, majdnem a huvelyem" Nekem ha sokat megyek,vagy állok,pont ugyanez van, mintha ki akarna szakadni az egész ott lent.. Amikor a fiammal voltam terhes (28), akkor ilyen nem volt, most 37 vagyok és sokkal több nyavaly gyötör. Itt fáj, ott fáj, pedig csak 24 hetes vagyok.

"nagyon faj ott lenn......két labam kozotti csont, majdnem a huvelyem" Nekem ha sokat megyek, vagy állok, pont ugyanez van, mintha ki akarna szakadni az egész ott lent.. Amikor a fiammal voltam terhes (28), akkor ilyen nem volt, most 37 vagyok és sokkal több nyavaly gyötör. Itt fáj, ott fáj, pedig csak 24 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: én hastancoltam, gyalogoltam sokat, stb... nem szabadna ilyennek lennie :( es te mit csinalsz ellene?
Attól függ milyet szedsz.
Keress bárhol egy fogorvosi ügyeletet, és hívd fel õket. Vagy egy éjjel-nappali patikát, õk biztosan tudnak segíteni.
A kérdező hozzászólása: ma este kezdett el fájni, de nagyon és holnap tudok idõpontot kérni.be is van gyulladva az ínyem.panadolt vettem be, mert azt lehet.
Ha nagyon fáj, akkor szerintem vehetsz be mégegyet, végül is a fájdalommal nagyobb kárt okozol a babának mint a gyógyszerrel!!De csináltasd meg minél hamarabb, mert végtelenségig sem szabad magad tömni magad gyógyszerrel!! 18+6 hkm
A kérdező hozzászólása: köszi.vettem be.meg fõztem kamillát is talán lemegy a gyulladás.
Menj el a fogászatra, mert csak magad kínzod, és ababát mérgezed! Ne idõpontot kérj, men el az sztk. Rendelésre, álld ki a soros, és mondd el hogy fáj a fogad! Ne idõpontot kérj, mert lehet csak 2-3-4 nap múlva kapsz csak, addigi lesz veled?! Ma mindenképp csináltasd meg!!!!
A kérdező hozzászólása: Én fogorvoshoz csak magánba megyek nem megyek sztk-ba.ott a gyulladt fogat is kihúzzák amire még az érzéstelenítõ sem használ volt már benne részem nem kérek belõle.amúgy holnapra kaptam idõpontot a dokimnál.köszönöm a válaszokat

Nagyon fáj a chorionbiopszia?

Két hét múlva lesz, és nagyon félek t?le. Pedig túl vagyok már egy császáron, azt is túléltem. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt májusban biopsziám.én is úgy féltem ,mint Te:-)). Én az istenhegyin csináltattam.Bátorfy doktor szúrt,mellette volt a Hajdú doktornõ.Én az égvilágon semmit semmit sem éreztem belõle,ezt nagyon õszintén mondom.utána görcsöltem kicsit kb.fél óráig,de vettem be algopirynt + nospát és hamar elmúlt. Ne aggódj,komolyan semmiség az egész!ha hasonlítani lehetne,akkor egy vérvétel ezerszer jobban "fáj",mint ez.persze az sem fáj,na ez még annyira sem.Drukkolok

Szia! Nekem volt májusban biopsziám.én is úgy féltem , mint Te:-)). Én az istenhegyin csináltattam.Bátorfy doktor szúrt, mellette volt a Hajdú doktornõ.Én az égvilágon semmit semmit sem éreztem belõle, ezt nagyon õszintén mondom.utána görcsöltem kicsit kb.fél óráig, de vettem be algopirynt + nospát és hamar elmúlt. Ne aggódj, komolyan semmiség az egész!ha hasonlítani lehetne, akkor egy vérvétel ezerszer jobban "fáj", mint ez.persze az sem fáj, na ez még annyira sem.Drukkolok
kedves kérdezõ! mi lett az eredmény? :)
A kérdező hozzászólása: Túléltem! nem fájt, de a "pumpálás" kimondottan kellemetlen volt. Összességében rosszabbra számítottam. Még kicsit érzékeny a hasam, remélem, gyorsan elmúlik. És remélem, jó eredményeket kapok két hét múlva...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek! Szerdán lesz, majd megírom, túléltem-e. Hogy utána a pihenés milyen lesz egy két éves örökmozgóval... Na, majd meglátjuk. Köszi mindenkinek!!!
szia nekem július 19 én csinálták és nem fáj inkább kellemetlen nekem a bajzsyba csinálták 4 hét múlva lett meg az eredmény arra figyelj hogy az elsõ két három napba pihenj sokat minden jót neked
A 13.44-es vagyok.Remélem nem fog fájni, majd írj, hogyan alakultak a dolgok!DRUKKOKOK!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!! Igen, próbálok nem parázni nagyon, mert nyilván túl fogom élni, de akkor is hasba szúrnak... nekem ráadásul eléggé fent kell szúrni, köldök körül. Mindegy, a gyerekemért mindent. Nem tudnék hónapokig gyötrõdni, hogy beteg lesz-e. Még egyszer köszönöm mindenkinek!!!
Ha ráparázol, megfeszülsz , biztos, hogy fájni fog.A hozzáállás, lelkiekben felkészülés sokat számit hidd el:) A nagy többségnek nem fáj ahogy látod, de akinek fájt az is túlélte, ne félj:)
Hát..én nem fogok hazudni :) Nekem az elsõ babával amniocentézis volt.Az nekem nem tényleg nem fájt.Most a második babával chorionbiopsziát csináltak.Rákészültem h ez is olyan szintû lesz mint az amnio de nekem ez rendesen fájt!Az amnionál megszúrtak tûvel, kiszívták a magzatvizet és kész.A chorionbiopsziánál beszúrták a tût és pumpálták..vákumot képeztek és így nyerték ki a sejteket.Aztán tû ki, a mûanyag vékony csõ bent maradt majd megnézték mikroszkóp alatt h van-e elég sejt (nem volt) és újra elõlrõl. :( Az amnionál csak bementem és uh-gal nézték a babát h véletlenül se szúrják meg.A c.b-nál le kellett vetkõzni, rendes nõdokis szék, méhszáj vizsgálat és így kiterítve csinálták a beavatkozást. Remélem csak nekem volt ilyen rossz élmény.Kibírtam könnyek nélkül, tehát annyira nem fájt de azért a kellemetlennél nekem rosszabb volt!
Kruóisztinával=Krisztinával
Nekem ugyan amniocentézisem volt, de ugyan az.Valóban nem fáj, inkább kellemetlen.Most tervezzük a 3. babát, mivel már elmúltam 38 éves be fogom vállalni a chorionbiopszát(nekem az integrált, és a kombinált nem elég), és én is a Hajdú Kruóisztinával akarom csináltatni az Istenhegyin.
Nekem holnap dõl el az Istenhegyin szintén, hogy szükség van-e rá. Én is izgulok, de engem is megnyugtattál, köszönöm. Mennyit fizettél ha nem indiszkrét a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Köszi, kicsit megnyugtattál...
miért kellett menned erre a vizsgálatra? magas volt a tarkóredõ érték a genetikai ultrahangon?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!