Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fájnak melleim és néha (18 db)

Nagyon fájnak a melleim és néha észreveszek a bimbóimon egy két apró, picike fehér pöttyöt. Ha a körmömmel megnyomom, olyan mintha pattanás lenne, mert kijön. A barátommal 2 hete szeretkeztünk gumi nélkül, de a mellem már 3 hete fáj. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem kell nyomkodni! Mindenkinél más a várandóság jele. Inkább vegyél egy tesztet a szeretkezéstõl számított 14. napon már kimutatja, ha várandós vagy. Van lehetõség erre is és arra is, nem kell idegeskedni.

Nem kell nyomkodni! Mindenkinél más a várandóság jele. Inkább vegyél egy tesztet a szeretkezéstõl számított 14. napon már kimutatja, ha várandós vagy. Van lehetõség erre is és arra is, nem kell idegeskedni.
nekem is vannak olyan kis fehér pöttyeim és télleg ugyanolyan mint egy pattánás:O

A jobb mellem nagyon fáj és néha erösen bele nyilal a fájdalom mintha lázas volna. Terhes lehetek?

A mensi elött szokott mell feszülésem lenni de akkor mind a kettö fáj és nem igy .Ez mensis tünet?Én még ilyent soha nem éreztem.Még egy nap a nem várt mensiig.

Legjobb válasz: Én úgy éreztem mensi elõtt egy nappal, hogy majd leszakadnak a melleim. Akkor babás lettem! Drukkolok, hogy bebabásodj!

Én úgy éreztem mensi elõtt egy nappal, hogy majd leszakadnak a melleim. Akkor babás lettem! Drukkolok, hogy bebabásodj!
sajnos ez lehet menzis tünet is
Nekem is ezek a tüneteim, és volt már egy halvány második csíkom.... Sajnos az elõzõ hónapban is volt, de akkor megjött... Nem tudom, hogy mi lehet ez, de sokszor fáj, szurkál nekem is. Neked mióta? Elmúlt? Nem lehet, hogy be vagy gyulladva?
Szerintem inkább holnap után csinálj tesztet és az tuti erõsebb lesz. Gratulálok:) 18hkm.
Szia! Szerintem ennyire korán felesleges tesztet csinálni, mert ha bármi is van nem biztos, hogy jól megtud tapadni odabent. Akkor meg csak el fogsz keseredni, hogy van eghy pozi teszted és még is megjön. Szerintem várd meg a nem vártad napját. Akkor tesztelj. Már nem sok van addig.
Ha megnyugtat, nyugodtan tesztelj, erõsödnie kell holnapra is!! :) Én is ekkor teszteltem elõször, halvány pozit, és utána minden nap csináltam tesztet, és szemmel láthatóan erõsödtek, pedig különbözõ fajták voltak!! :) El sem hiszed, mennyire megnyugszik ilyenkor az ember :) Gratula!!:) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nembirtam magammal ésteszteltem reggel halvány pozitiv de erösebb a tegnapinál :)
tegyél képet a tesztedrõl...úgy könnyebb megmondani:)
A kérdező hozzászólása: Ime a tesztem és tegnap kellettvolna megjönnie de sehol semmi a höm 37.4 tp://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
A kérdező hozzászólása: http://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
ez bizony pozitív :) (utolsó vagyok) A

Elég nagy melleim vannak.85/B és 16 vagyok. A pasim szex közbe imádja fogdosni és néha túl erősen csinálja. Mostanába nagyon fájnak és bekeményednek. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: a 85 azt jelzi, hogy nem vagy valami karcsú és a B nem a olyan hüdenagy méret. Szóval inkább kövér vagy csak.

a 85 azt jelzi, hogy nem vagy valami karcsú és a B nem a olyan hüdenagy méret. Szóval inkább kövér vagy csak.
16 évesen ne szexelj.. csak ennyi a baj..
Kövér és beképzelt vagy, és ezzel a kérdéssel csak felvágni szeretnél, semmi mögöttes tartalom nincs. Menny, vegyél be egy ciántablettát gyorsan.
harapdald meg te is a farkat, hatha rajon :DDD
Azért fáj mert erõsen fogdossa! Szólj rá! Ennyi!!!
nem kövér, csak széles a háta....ennyi, a melled meg azért fáj, mert kissé korán kezded a szexet.. és az sem tesz jót neki, hogy szét karmolásszák.. kérd meg a párod hogy ne tépjen szét ha lehetséges...
Nem vagy kövér!!!!!! Hány cm vagy?
A kérdező hozzászólása: 168 cm kb. itt az a kérdés h miért fáj? és miért keményedik be utána? aztán pár nap múlva megint rendes.
Nem vagy kövér! Hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy az 50 kg soknak számít.
Le kellene fotózni a melleid, hogy kõkemény analízison essen keresztül. Egy leendõ nõgyógyász.
Ezzel vigyázz, mert ha egy nõnek sokat fájnak a mellei, az sosem jelent jót. Ne hagyd hogy fájdalmat okozzon neked, ráadásul annyira érzékeny a mell, hogy könnyen lehet benne roncsolni a szöveteket, és rostokat. Könnyen alakul ki ciszta/rák a nõk mellében, szóval tényleg vigyázz rá. Lehet érzékien és érzéssel markolászni a melleket. Nem kell feltétlenül mindent úgy csinálni, ahogy a pornóban van.
Igen.
lehetsz... gyakori a beágyazódási fájdalom, sok nõ tapasztal hasonlót. de mindenképp tesztelj!
Ezt így lehetetlen megmondani, tesztelj.
Lehetsz. De nem lenne egyszerûbb a találgatás helyett tesztet csinálni? Nem látunk a méhedbe.
Én is azt mondom, hogy csinálj tesztet. Amúgy igen, elképzelhetõ. Sok kismama panaszkodik arról, hogy olyan, mintha meg akarna jönni. Pedig igazából csak annyi, hogy a szervezet még arra emlékszik, hogy igazából ilyenkor mi szokott történni. Van, akinél még pecsételõ vérzés is jelentkezik akkor, amikor a mensinek kellene megjönnie. De az is, lehet, hogy valami más miatt késik. Egy szó, mint száz, csinálj tesztet, az a biztos.
de most nem értem, h emiatt minek irni? ha babát akartok, akkor szexeljetek, ne védekezzetek, és elõbb - utóbb öszejön.. ja, és néha teszt..
Nekem inkább olyan ez a kérdés, mintha egy félõs tini írná, aki inkább így fogalmaz, sem hogy az elmarasztaló válaszokat olvassa, amiért nem vigyázott. Amúgy teszt!
A kérdező hozzászólása: Nem tini vagyok , 34éves vagyok . már bocsii ... amúgy meg szeretnénk gyereket.. azért kérdeztem mivan.

14 éves vagyok, a mellem legalább másfél éve nő, fehér folyásom van 1 éve és pár napja nagyon fájt a fejem és néha a hátam is szokott. Nemrég kezdtem szőrösödni. Szerintetek ez a menstruáció jele?

félek hogy nem fog megjönni, mert az osztályomból már mindenkinek megvan.. köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem kell izgulnod, úgy néz ki késõbb érõ vagy. Ha 16 éves korodig nem jön meg, vagy nem áll be a menstruációs cuklisod akkor viszont meg kell látogatnod egy nõgyógyászt aki kivizsgálás után rendberak. De ahhoz még van 2 éved... az sok idõ, nyugi, nem kell emiatt izgulnod, legalább addig se kell kínlódnod vele...

Nem kell izgulnod, úgy néz ki késõbb érõ vagy. Ha 16 éves korodig nem jön meg, vagy nem áll be a menstruációs cuklisod akkor viszont meg kell látogatnod egy nõgyógyászt aki kivizsgálás után rendberak. De ahhoz még van 2 éved... az sok idõ, nyugi, nem kell emiatt izgulnod, legalább addig se kell kínlódnod vele...

Terhesnek hittem magam, de tegnap sajna megjött. A melleim még mindig nagyon fájnak, érzékenyek, nehezek, ingerlékenyek, és néha semmilyen külső hatás, ingerlés ellenére is olyan belenyilaló érzésem van. Mitől lehet ez?

Néha mintha vmi pici t?vel kicsit megszúrnák, de csak az egyik mellemen érzem. Nemrég voltam dokinál, ahol volt eml? vizsgálat is, semi gond. Alapjáraton is elég nagyok a melleim.

Legjobb válasz: Szia! Lehet hogy annyira szeretnél babát hogy álterhes tüneteid vannak. Ha voltál dokinál és minden rendben van másra nem tudok gondolni.

Szia! Lehet hogy annyira szeretnél babát hogy álterhes tüneteid vannak. Ha voltál dokinál és minden rendben van másra nem tudok gondolni.

Melleim nagyon fajnak, és lila csikok jelentek meg, illetve néha szédülök. Terhes vagyok?

aratnom szerint csak a stressz miatt van

Legjobb válasz: Ha a mensid sem jött meg, persze, de tesztelj, ha ezután várod a mensit, akkor adj idõt magadnak, és utána tesztelj!De nem feltétlenúl jelent terhességet ez a pár tünet.

Ha a mensid sem jött meg, persze, de tesztelj, ha ezután várod a mensit, akkor adj idõt magadnak, és utána tesztelj!De nem feltétlenúl jelent terhességet ez a pár tünet.

2hónapos vagyok. És a mellem nagyon fáj néha. Tegnap észre vettem, hogy lett egy tűnyi lyuk a mellbimbóm közepén. Ez miért van? Úgy mond ez az első babám, az előzőnél aki meg hallt, nem volt ilyen. Negatív válaszokkal kíméljetek.

Legjobb válasz: Tök mindegy, hány hetes/napos/hónapos, legalábbis ebbõl a szempontból. Nem azt kérdezte, hány mm a gyerek. Ott valóban számítana. Nem lehet csak egyszerûen megírni neki, hogy ne aggódjon, ez a terhesség miatt van?

Tök mindegy, hány hetes/napos/hónapos, legalábbis ebbõl a szempontból. Nem azt kérdezte, hány mm a gyerek. Ott valóban számítana. Nem lehet csak egyszerûen megírni neki, hogy ne aggódjon, ez a terhesség miatt van?
Bocs! 2 hónapos vagy?? A terhességet amúgy hetekben adják meg!
Több lyuk is lesz a mellbimbódon, amiket majd észre fogsz venni, ezek a tejcsatornák kivezetõ nyílásai, innen jön majd az anyatej. Nekem is van (ami most pont látszik, megszámoltam) legalább 7-8.
Nekem is van ilyen, és korábbi terhességnél én sem tapasztaltam ilyet. (sajnos elhalt a terhesség) Lehet oltári baromsàg, de én a majdani tejjel hoztam összefüggésbe. 12hkm
A kérdező hozzászólása: 8hetes vagyok. igen 2hónapos.
Nyolc hét nem két hónap! A terhességnél fontosak a napok is.
A kérdező hozzászólása: ennyire unod magad????? nem tudsz számolni??? 8hát az 2hónap 1hónap 4hét.
Nem, egy hónap nem négy hét, négy hét csak 28 nap, egy hónap, 30 vagy 31 napos(kivéve a februárt), tehát egy hónap négy és fél hét. Különben nem(csak) a hónapon kötözködtem, hanem azon, hogy nem két hónapos vagy, hanem két hónapos terhes! De a doki neked nem hetekben adta meg a terhességedet?
A kérdező hozzászólása: köszönöm! utolsó válaszoló:) igy van:)
A kérdező hozzászólása: Hétfõre tervezem a tesztet...
Szia! A tüneteid utalhatnak terhességre, de a teszt lesz a biztos! Amíg nem jön meg addig bizakodhatsz, ugyanakkor más miatt is késhet! Ha negatív lesz és még mindig nem lesz menstruációd, 2 naponta tesztelj, mert folyamatosan nõ a szervezetben a hcg mennyisége. De egy 1, 5 hét késés után nega teszttel érdemes orvoshoz fordulni!
Még mindig nincs mensi, ma lesz a teszt vásárlás és reggel megcsinálom!Jelentkezem holnap!:)
Simán lehetsz terhes, de ezt csak akkor tudod meg, ha tesztelsz egyet holnap! Drukkolok, írj majd!
Gratulálok!Tüneteim detto ezek, 3 napja késik, de szombaton negatív volt a tesztem, még bizakodom!
tesztelj
A kérdező hozzászólása: Írd meg mi lett!!!
Még mindig nincs mensi, holnap veszek tesztet és holnap után reggel megcsinálom!
A kérdező hozzászólása: Szorítok Neked:-) Sztem holnap tesztelj:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindegyikõtöknek! Annyit ehhez, hogy január óta számolgattam, ovu teszt meg mindenféle és semmi eredmény nem volt, ez az elsõ hónap mikor rá sem néztem se naptárra se ovu tesztre csak "csináltuk" és itt egybõl a baba! Olvasom itt a sok számolgatót meg hõgörbézõt....szerintem semmi értelme, akkor kell mikor kedvetek van és máris itt lesz a pici emberke:-) (37 éves vagyok)
De jó neked! Gratulálok! Sok boldogságot! :)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Kétcsíkos a tesztem:-)))) Hurrrráááááá
A terhes tünetek gyakran megegyeznek a mens.elõtti tünetekkel.pl voltam én is úgy hogy késett napokat/hetet folyamatosan görcsöltem mégis megjött.terhesség elõtt is ugyanez volt.tesztelni kell!
A kérdező hozzászólása: Ok! Szorítok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!