Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fájnak melleim és (231 db)

Erős menzi érzés és nagyon fájó mellek mit jelenthetnek 3 nappal menzi előőtt?

Legjobb válasz: Most már 2 éve pontosan jön meg,minden honapban!Már ha hozzá érek a melleimhez is nagyon fájnak!

A kérdező hozzászólása: Most már 2 éve pontosan jön meg, minden honapban!Már ha hozzá érek a melleimhez is nagyon fájnak!
sokmindent jelenthet! Lehet, hogy mensi miatt van, de lehet baba miatt is. Várd ki a napját, és akkor reggel tesztelj! Drukkolok neked, és majd írd meg mi lett! Egyébként nekem ennyivel elõtte már kimutatta, bár ez függ attól, hogy mennyi hcg-t termel a szervezeted!

A mellem nagyon fáj, megduzzadt és erős kék erek ütöttek át rajta. Soha nem szokott ilyen lenni. A mellbimbóm szintén óriási és ezek is nagyon fájnak. Lehetek terhes?

Ez már egy hete tart szédüléssel együtt.A páromat nagyon nem kívánom.:( Ez egy kicsit aggasztja ?t is,és engem is.Ma nem kéne megjönnie.Szerdán neg.-at teszteltem.

Legjobb válasz: szerintem holnap tesztelj egyet! A jelek, amiket leírtál lehetnek menszi tünetek is, ami fontos, hogy azt is hozzátetted, hogy neked ilyen nem szokott lenni! Ezért szerintem lehet, hogy baba van a dologban! A szerdai teszt korai volt!

szerintem holnap tesztelj egyet! A jelek, amiket leírtál lehetnek menszi tünetek is, ami fontos, hogy azt is hozzátetted, hogy neked ilyen nem szokott lenni! Ezért szerintem lehet, hogy baba van a dologban! A szerdai teszt korai volt!
Szia! Szerintem ráérsz még a tesztel egy hét múlva is. Akkor biztosabban ki tudja mutatni, hogy mi a helyzet. Akkor is keresd fel az orvosod ha negatív lesz a teszted, lehet, hogy tud valamit mondani, hogy mitõl fájhat a melled. Jobbulást!
Szerintem is érdemes lenne még egy tesztet csinálnod, a tünetek alapján van rá esély, hogy terhes vagy. A teszt nekem is csak az utolsó menstruálás után 28 nappal mutatta ki a terhességet (vagyis a következõ esedékes menstruáció napján), elõtte egy héttel még nem. Pedig én már akkor is biztosan tudtam tudtam, hogy terhes vagyok.
Hamar teszteltél sztem, próbáld meg holnap reggel, ha az vagy már bizti ki fogja mutatni.De a tünetek alapján van rá esély!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat, mindenképpen tesztelek majd még egyet.Amúgy meg ma kellet volna nem megjönnie, és még sehol semmi.Pedig napra pontosan meg szokott jönni.Legalábbis ma már kellet volna éreznem ez ügyben valamit.
Ha tejlázad van, ha lázas vagy is szoptathatsz.Sõt, elöbb gyógyulsz , a babának nem lesz baja.
Nem lesz baja, sõt, a szoptatás a legjobb gyógymód! Ha nem szoptatsz, legalább fejni muszáj! Borogasd is a melled, éjszakára vizes törölközõt tegyél rá (nem baj, ha nem cserélgeted hidegre). Nagyon oda kell figyelni, elmehetnél dokihoz is, hogy megnézze. (Nekem is volt, én elmentem).
Nekem ugyanez volt, 3 hetes ma a babám. Szoptatni kell minél többet és alaposan fejni, ez a lényeg! Amilyen meleg zuhanyt bírsz azzal zuhanyozd a melledet és masszírozgasd közben, akkor könnyebben oszlanak a csomók. Ezután fejd ki amennyire tudod és minél többször szoptass, nekem majd egy hétig tartott mire helyre jöttem, ja és kaptam semicilint is nehogy jobban begyulladjon.
Hááát ezekkel a panaszokkal szerintem egyszerubb es megnyugtatobb ha tesztet veszel!
A kérdező hozzászólása: UI: sosem késett még a mensim! vegyek tesztet?
Kár pénzt kidobnod a tesztre. A "tüneteid" velem is elõfordulnak a mensi elején. A 4 napos késést és az erõs görcsölést figyelembe véve esetleg egy (nagyon-nagyon) korai vetélés is elképzelhetõ. De az igazi tehesség nem így kezdõdik.
Lehet hogy nem tudott megtapadni a babó, és ezért van erõsebb görcsölésed, ha tesztet veszel, ne most hanem várj, mi lesz a mensiddel, mert ha vetélés, a teszt még kimutatja a babát, hisz nem ürül ki egybõl a Hcg a szervezetedbõl.
Nem kell pánikolni, nem valószínû, hogy terhes agy.Ilyen már velem is elõfordult...
A kérdező hozzászólása: Másnap megjött.
Szia! Szerintem egy normális terhességet nem jelez barnázás. Nekem csak hasgörcs volt és mellfájdalom, de az elötte is volt mensi elött. 8+6hkm
A kérdező hozzászólása: Igen lehet, de azért akinek mégis van.

Március 8-án kellene megjönnie, de 29-e óta nagyon fájnak, feszülnek és érzékenyek a melleim! Lehetséges, hogy baba miatt?

Február 18.-án voltunk együtt,24.-e óta 36,8-37,4 a testh?mérsékletem. A hasam most már 3 napja úgy görcsölget mintha most akarna megjönni!

Legjobb válasz: ha nem jön meg elég lesz akkor azon töprengened, hogy ez most a baba vagy sem! Még sokára lesz 8., de azért drukkolok.

ha nem jön meg elég lesz akkor azon töprengened, hogy ez most a baba vagy sem! Még sokára lesz 8., de azért drukkolok.
Korai lenne még bármit is mondani. A hõd olyan, amilyennek lennie kell. Egy nappal a mensi elõtt esik le, ha nem jött össze a baba. Türelem!!!
Nem esik le mindenkinek a hõ mensi elõtt egy nappal. Van akinek pont akkor van akinek egy-két napra rá. Saját tapasztalat!

Nagyon fáj a mellem már nem is tudok szoptatni. Lefejem a tejet és azt kapja üvegből a baba. A mellbimbóm meg van keményedve és duzzadva már az is fájdalmat okoz ha a póló hozzáér mit tegyek hogy javuljon a helyzetem?

Legjobb válasz: Vegyél garmastan kenõcsöt, minden szopi után kend be jó alaposan és hagyd szabadon a melled!teljesen szabadon!nekem most 5 hetes a babám, és az elején annyira fájt, hogy konkrétan sírtam mikor szoptattam, a mellbimbóm meg vérzett, teljesen ki volt sebesedve.Én ezt csináltam, még éjjel is úgy aludtam, hogy szabadon volt a mellem, figyeltem, hogy ne érjen hozzá a paplan.Nem hogy a pólótól fájt, fürdés után megtörölni nem tudtam. KITARTÁST!!!el fog múlni hidd el, és nem fog fájni, én már meg sem érzem, mikor szoptatok!

Vegyél garmastan kenõcsöt, minden szopi után kend be jó alaposan és hagyd szabadon a melled!teljesen szabadon!nekem most 5 hetes a babám, és az elején annyira fájt, hogy konkrétan sírtam mikor szoptattam, a mellbimbóm meg vérzett, teljesen ki volt sebesedve.Én ezt csináltam, még éjjel is úgy aludtam, hogy szabadon volt a mellem, figyeltem, hogy ne érjen hozzá a paplan.Nem hogy a pólótól fájt, fürdés után megtörölni nem tudtam. KITARTÁST!!!el fog múlni hidd el, és nem fog fájni, én már meg sem érzem, mikor szoptatok!
Hát ugyanaz volt velem is, mint az elsõ válaszadónál - az elsõ 1-2 hónap rémes volt, bevérzés, duzzadás, égetõ érzés, fájdalom... én is egy szál cicben voltam otthon, amikor csak tehettem (mondjuk szerencsére nyár volt, bár ha jó a fûtés, úgy is jó) saját anyatejeddel is próbáld meg kenni, az is jó sebgyógyító. Meg a PureLan nevû krémet ajánlják, teljesen natúr és jó zsíros, hátha... én is azt mondom, kitartás, nehogy feladd, utána milyen jó lesz, ha beáll!
Jó a garmasztán kenõcs is a második válaszoló amit írt nem ismerem nekem a mother love kenõcs nagyon jó csak azt sajnos már késõn vettem meg amire nagyon figyelj oda hogy bármivel is kenegeted nagyon vékonyan kenjed mert én is kenegetem mindenfélével és tályog lett a mellembe be gennyesedet már most talán a vége felé járok el múlik lassan de azt mondta a doki aki kezelt hogy attól lett hogy nagyon sebes volt és túl sok kenõcsöt használhattam nagyon felpuhult és be jutottak a baktériumok a mellembe inkább az anyatej a legjobb szerintem
Nekem a patikában kevert lidokainos krém remekül bevált. Azonnal enyhítette a fájdalmat (már csak azért is, mert hûtõben kell tartani...), 2-3 nap alatt pedig teljesen rendbe hozott. Szoptatás elõtt a lido miatt ugyan le kell mosni, de azt egyébként se árt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nekem nem sebes a mellbimbóm hanem csak fáj. Olyan állapotban van hogy le tudnék szúrni vele valakit nagyon kellemetlen. Nagy a fájdalom küszöböm de ez már közeliti a türéshatárt nagyon el vagyok keseredve. A bal cicimbõl már alig jön tej és mégis nagyon fáj.

25en kell megkapnom a menstruaciot es nagyon fajnak a melleim az azert van mert most kell megkapnom vagy valami mas? Vagy esetleg most van peteeresem es azert faj?

Legjobb válasz: Hogy érted azt hogy 25én kell megkapnom a menstruációt? Ez kicsit furi. Egyébként valószínûleg azért fáj mert peteérésed van, ez kb középidõben van. Sok nõnél ilyen tüneteket eredményez a peteérés, de ha még fiatal vagy akkor attól is lehet hogy nõ a melled. De ha nem akar elmúlni egy hét múlva sem és eléggé fáj, mutasd meg dokinak, de addig semmi aggodalom.

Hogy érted azt hogy 25én kell megkapnom a menstruációt? Ez kicsit furi. Egyébként valószínûleg azért fáj mert peteérésed van, ez kb középidõben van. Sok nõnél ilyen tüneteket eredményez a peteérés, de ha még fiatal vagy akkor attól is lehet hogy nõ a melled. De ha nem akar elmúlni egy hét múlva sem és eléggé fáj, mutasd meg dokinak, de addig semmi aggodalom.
A kérdező hozzászólása: Toled nagyobb paraszt mar nem is kell, inkabb tanulj meg helyesen irni te bunko!Ki vagy te, hogy ugy erzed barmit is irhatsz nekem hm? Nem tudom melyik szazadbol lehetsz de biztos valami regi modi:) Es ha barkinek is gondja akadt avval hogy en ugy irtam azt hogy, megkapnom es nem megjonnnie akkor uzenem nektek, hogy tobb ember szajabol hallottam mar azt, hogy most kell megkapnom a mensimet!!!Gondoljon mindenki amit akar...Good Bye
tényleg egy paraszt vagy. mit pattogsz itt? örülj neki hogy szóltak hoyg nem MEGKAPNI hanem megjönni szokott. senki nem használja úgy hoyg kell megkapni. na midnegy. lehet lepontozni.
Egyébként hány éves vagy? Nekem is nagyon fájt (szintén peteéréskor), én elmentem dokihoz, mert nem úgy fájt mint egy kis mellfeszülés, hanem tényleg nagyon. Csinált ultrahangot meg megnyomkodta, és kérdezgetett. Nekem cisztám van mind a kettõben. Te érzed hogy mennyire fáj, mennyire normális. Amúgy hol fáj? Ha megnyomod a mellbimbód, nem jön belõle váladék? Én azt olvastam, hogy mellel kapcsolatban bármi addig nem tapasztalt dologgal rögtön fel kell keresni az orvost!
A kérdező hozzászólása: Ezt most magadra gondoltad???:) )))
Hogy te mekkora tapló vagy!
A kérdező hozzászólása: Akkor 25en kell megjonnie:o)!!!Igy megfelel nektek okoskak!!!
Ez nem egy tárgy, amit megkap az ember.... Ez megjön!! Egyébként valószínûleg peteérés.
"25-én kell megjönnie..." :P egyébként igaza van az elsõ válaszolónak, az miatt lehet
A kérdező hozzászólása: Ugy ertem a 25-et hogy most junius 25en kell megkapnom!Mi furcsa van ebben?Koszi a kommentett:)
A kérdező hozzászólása: Inkabb avval torodnel hogy megkoszond a jo istennek azt hogy elsz, es hogy megsegitett teged abban hogy neted legyen es masokat parasztozzal te mocskos!!!

Babát várok, és a melleim iszonyuan fájnak föleg este. Napközben annyira nem érzem mert ugye a melltartó is rajtam is van de este ha lezuhanyozok és lefekszek bekeményednek és nagyon fájnak! Mitöl van ez? Éjjel is hordjak melltartót?

Legjobb válasz: Szia! Én azt tudom tanácsolni,hogy próbálj meg merevítõ és szivacs nélküli hagyományos melltartót hordani.Persze pamutot.Nekem is ez volt a bajom,hogy el kezdtek nõni a melleim,és iszonyú kellemetlen volt a melltartó.Átváltottam a sima,hagyományosra,és azóta semmi.Pedig megnõttek rendesen,amit persze a párom nagyon díjaz.:-) egy 38 hetes 3 napos kismama

Szia! Én azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg merevítõ és szivacs nélküli hagyományos melltartót hordani.Persze pamutot.Nekem is ez volt a bajom, hogy el kezdtek nõni a melleim, és iszonyú kellemetlen volt a melltartó.Átváltottam a sima, hagyományosra, és azóta semmi.Pedig megnõttek rendesen, amit persze a párom nagyon díjaz.:-) egy 38 hetes 3 napos kismama
Az nem sokat segítene:) ) nekem nagyon bevált a meleg víz.Addig állok a tus alatt, amíg el nem lazulok.A has és derékfájásra is nagyon jó.Nálam legalábbis bevált.
Én azt olvastam egy kismamáknak szóló könyvben, hogy ilyen esetekre a sportmelltartó viselése javasolt (éjszakára). Természetesen Neked kell eldöntened, hogy a válaszok közül melyik tartalmazza a számodra a legidálisabb megoldást. :)
Nem tudom hányadik hétben vagy, ha az elején, akkor pár hét alatt nekem legalábbis elmúlt. Addig nem nagyon lehet mit csinálni.

Meg fog jönni és nagyon fáj a mellem, mit csináljak? 19/L

Annyira feszül és fáj, hogy nem tudok tõle aludni sem :(

Legjobb válasz: én 11 vagyok de a mellem nekem is fáj és kicsit meg van duzzadva és feszulve anyukám megnézte de szerinte csak nöl vagy meg fog jönni egyébként nekem csak a jobb oldali cicim fáj :)

én 11 vagyok de a mellem nekem is fáj és kicsit meg van duzzadva és feszulve anyukám megnézte de szerinte csak nöl vagy meg fog jönni egyébként nekem csak a jobb oldali cicim fáj :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!