Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj még (1007 db)

Amikor hátrahúzom a fitymát nagyon fáj nem sebes meg semmi de nagyon fáj meg feszítő érzés, látszatra nem feszít mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Konkrétan mi fáj? A fityma, a makk, bármi más a környéken? Mikor kezd el fájni? Vagyis meddig kell hátrahúznod, hogy elkezdjen fájni?

Szia! Konkrétan mi fáj? A fityma, a makk, bármi más a környéken? Mikor kezd el fájni? Vagyis meddig kell hátrahúznod, hogy elkezdjen fájni?
A kérdező hozzászólása: kb a fitymán feszítõ érzés amikor hátrahuzom ak elkezd fájni
Könnyen hátra tudod húzni a fitymád, vagy kicsit nehezen mozog? Teljesen hátra tudod húzni? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok teljesen hátra tudom huzni de a végén már fáj
Ha kicsit nehezen is tudod hátrahúzni a végén, akkor lehet hogy egy enyhe fitymaszûkület.
Alul fáj, a fitymaféknél? (az a kis izé ami összeköti a fitymát a makkal)

5 hónapos a kislányom és nagyon csíp, karmol és húzza a hajam. Próbálok úgy tenni, hogy ez anyának nagyon fáj, meg mondom is neki, de nagyon tetszik neki és nagyokat vigyorog közben. Mit tegyek, vagy csak később érti majd meg?

Legjobb válasz: Szia! Nem lehet, hogy azért tetszik neki, mert "eljátsszod" a fájdalmat és ezt mulatságosnak tartja. Egyébként az én lányom is szokott ilyet csinálni, én egyszerûen elveszem a kis kezét és nem hagyom. Egyébként természetesen nem tudják, hogy ez nekünk fáj, sokszor még maguknak is képesek ilyen módon fájdalmat okozni. Késõbb biztos már érteni fogja, ha mondod neki.

Szia! Nem lehet, hogy azért tetszik neki, mert "eljátsszod" a fájdalmat és ezt mulatságosnak tartja. Egyébként az én lányom is szokott ilyet csinálni, én egyszerûen elveszem a kis kezét és nem hagyom. Egyébként természetesen nem tudják, hogy ez nekünk fáj, sokszor még maguknak is képesek ilyen módon fájdalmat okozni. Késõbb biztos már érteni fogja, ha mondod neki.

Baj ha fogszabályzom a ball felén nagyon fáj még mindig de, a jobb fele nem fáj?

A fogszabalyzom szerden múlot hogy 1 hete rajtam van.

Legjobb válasz: Nem baj. Valószìnûleg a bal fele már lazább és állítja be a fogad/fogaid.

Nem baj. Valószìnûleg a bal fele már lazább és állítja be a fogad/fogaid.

Fájhat mellbimbóm attól, hogy kislányomnak jön a foga és máshogy szopizik? Úgynúgy fáj, mint amikor szoptatni kezdtem, most hét hónapos, nagyon fáj. (még nincs egy foga sem)

Legjobb válasz: köszi,mindent rág és töm a szájába,van rágókája is több.Meddig tarthat ez?Ha kibújik a foga akkor visszaáll vagy már így marad?

A kérdező hozzászólása: köszi, mindent rág és töm a szájába, van rágókája is több.Meddig tarthat ez?Ha kibújik a foga akkor visszaáll vagy már így marad?
Természetesen, fogzáskor másképp szopiznak a babák. Ezért fájhat az Anyukának. Próbálj rágókát adni a kezébe mert rághatja.Nekem öt gyermekem van, és szopiztak sokáig.

10 hetes kismami vagyok. Véletlenül beütöttem a hasam egy éles tárgyal. A hasam alját alul a bal oldalt. Nagyon fájt. Meg vagyok rémülve. Ugye nem lehet nagy baj? Ha baj lenne már véreznék és görcsölnék?

Legjobb válasz: szia! nyugodj meg! fo a nyugalom. ha baj volna mar eszlelted volna!a baba nem ugy van ,,megtervezve,, hogy olyan konnyen bantodasa essen. biztonsagban van, nagyon vedve, a magzatviz vedi. szerintem nyugodj meg

szia! nyugodj meg! fo a nyugalom. ha baj volna mar eszlelted volna!a baba nem ugy van , , megtervezve, , hogy olyan konnyen bantodasa essen. biztonsagban van, nagyon vedve, a magzatviz vedi. szerintem nyugodj meg
Jól körbe van bélelve a babád odabent. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Én is többször megütöttem a pocimat, pedig vigyáztam. Minden gyerekem egészségesen született. :) ))
nyugi, nincs semmi baj. a magzatvíz nagyon védi a kicsid (aki ráadásul éppen hogy magzat, tehat nem valószinu, hogy nagyon erzekelte volna a balesetet). képzeld el a pocid ugy, mint egy lufit, a lufi körül egy szörmével bélelt valamit, a lufin belul meg vizet, es a vizben a babát. a külsõ rész tompítja az ütést, a víz meg tompítja, ÉS védi (gondolom ismered a játékot, amikor egy lavór vízben levõ almát kell kiharapni.. az almát védi a víz, egyszerûen tovauszik.. na a baba is hasonlóan van) (amúgy ezt az "elvet" használják külsõ fordításra is, hogy ahol kb van a baba, ott megfogják, és a nyomás miatt a magzatvíz "arrébb rakja" a babát) elnézést, ha nem tudom érthetõbben leírni, de azért remélem érted mit szeretnék mondani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Nagyon megrémültem. Már minden ok. Eddig négy babót veszítettem el (21 hét, 6-6-7hét), és teljesen be vagyok parázva. Még dolgozok, meg akarom várni a 12 hetes uh-t hogy minden oké, és után megyek táppénzre. Lent pakoltam a raktárban, és egy magas kemény kartonnak a csücskébe nyomtam magam. (ki akartam venni legalulról egy papírt és úgy behajoltam lendületbõl....:(... Tehát ha gáz lenne akkor már lenne jele..... Uh..... Köszönöm még egyszer!
Hát akkor fájna ha a gyerekednek lenne valami károsodása, de ha nem fáj akkor nyugodj meg nem lesz komoly baja! És vigyáz magadra!
A kérdező hozzászólása: Jelentem így hogy megszületett, már 8 hónapos, a fenekén van egy vízszintes egyenes csík :)

Hogyan szedhetném ki a melltartóból a drótot? Nagyon fáj meg rossz i hogy ott van.

Legjobb válasz: Ha nagyon zavar, akkor valószínûleg rossz méretet hordasz. De legkönnyebben úgy tudod kiszedni, hogy a drót végénél csinálsz egy kis lyukat és kibújtatod belõle; a gyengébb minõségû melltartókból magától is kicsúszik néha.

Ha nagyon zavar, akkor valószínûleg rossz méretet hordasz. De legkönnyebben úgy tudod kiszedni, hogy a drót végénél csinálsz egy kis lyukat és kibújtatod belõle; a gyengébb minõségû melltartókból magától is kicsúszik néha.
Vágsz egy kis lyukat a kosár alsó részén és kihúzod. Majd megvarrod a lyukat.
A kérdező hozzászólása: Èrtem . Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: az osztályból szinte mindenki kiveszi mert õket is zavarja
Nem lehet. Hanem 99%-ban biztos:)
Akkor valószínûleg néhány hónap, és megjön. Nekem is így volt.
A kérdező hozzászólása: Azóta kb. még 2X voltugyan ilyen + az utolso nehany (2-3) napban nagyon sok a folyasom. Bocsi az ekezetek miatt
Na??
Igen
A kérdező hozzászólása: Neked mielott megjott gorcsolt a hasad éjszaka?
Én is izzadok meg minden bajom van éjszaka, de nekem már megjött
A kérdező hozzászólása: Ááá 02:5 van hajnal és megint nagyooon!! Nem birom nagyon fáj! :(
A kérdező hozzászólása: Nem még nem :// tehnap elkezdett görcsölni a hasam valszeg a szoros nadrág miatt de átcseréltem és elmúlt. Azután ittam egy dobozos sprite-ot. Azután úgy 30-50 perc múlva megint görcsölt a hasam. Èpp a barátnõimmel voltam és futottam egy kicsit. Valamivel jobb lett
Megjött?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az izzadás gondolom a 120 fok miatt volt. Azert irtam le hogy lejet hogy kapcsolodik hozzá. Köszi mindenkinek! További válaszokat még írhattok! :)
Az alhasad görcsöl (ha van egy pici pocakod akkor az alsó részén vagy inkább úgymond az alatti rész) vagy a hasadnál valamelyik oldal? Mert görcsölés lehet teljesen más dolgoktól is, nem csak a menstruációtól, ráadásul ha mellé még izzadsz is lehet lázad van! Az meg egyáltalán nem menszesz elõtti tünet.
Biztos, hogy ezért van. Nekem is sokszor már akkor görcsöl, mikor még meg sem jött. Legyen mindig otthon görcsoldó, hogy enyhítsd a fájdalmat.
Na?

Nõ a bölcsesség fogam, és szerintem be gyulladt az ínyem. Nagyon fáj még ha hozzá se nyúlok, kicsit az állkapcsom is és kicsit be duzzadt. Ilyenkor mit lehet tenni?

Enni nem tudok normálisan,inni még úgy ahogy.

Legjobb válasz: juj szegény az borzasztó lehet. mutasd meg fogorvosnak feltétlen biztos ad rá gyulladás csökkentõt

juj szegény az borzasztó lehet. mutasd meg fogorvosnak feltétlen biztos ad rá gyulladás csökkentõt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!