Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj jobb mellbimbóm (8 db)

1 hetes a kisbabám. Először nagyon fájt a mellbimbóm és a mellem. Most már konszolidálódott a helyzet. A jobb mellbimbóm azonban fáj és most enyhe kékes-lilás elszíneződése is van de nem sebes. Esetleg valaki találkozott már ilyennel? Mi a teendő?

Legjobb válasz: Szia! Érdemes beszerezni bimbóápoló krémet. A gyógyszertárban segíteni fognak. Van olyan, amit szoptatás elõtt le kell mosni, de van olyan is, amit rajtahagyhatsz, nem lesz baja tõle a babának (én ezt javaslom) Nekem 2 hét után teljesen rendbehozta. Gratula a babához :))

Szia! Érdemes beszerezni bimbóápoló krémet. A gyógyszertárban segíteni fognak. Van olyan, amit szoptatás elõtt le kell mosni, de van olyan is, amit rajtahagyhatsz, nem lesz baja tõle a babának (én ezt javaslom) Nekem 2 hét után teljesen rendbehozta. Gratula a babához :) )
Ja és az elszínezõdés el fog múlni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) . A krémeken meg az tej rászárításon már túl vagyok.
Az elsõ 2-3 hétben nekem is fájt a szoptatás a bal mellembõl. Nálam az volt a baj, hogy rosszul szívta a baba. Mikor rájöttem, figyeltem hogy rendesen kezdje szívni és szép lassan fájdalommentes lett a szopizás.
A kérdező hozzászólása: szerintem nálunk is ez lesz, mert elõször nem jól szívta de most már rendesen bekapja. Csak idõ kérdése.:)

2 hete fáj a jobb mellbimbóm és nagyon érzékeny. De a mellem is valamilyen szinten. Mit tanácsoltok?

Volt már valakinek ilyen? Félek mert még 10 éves koromba ugyan ez a mellbimbóm melletti területen volt egy nagy gennyes csomó amit a dokinak fel kellett vágni. Anyukám nem emlékszik akkor mit mondott az orvos és a papír sincs meg róla? Lehet ennek köze a mostanihoz?

Legjobb válasz: lehet hogy köze van hozzá, jobb lenne orvoshoz menned de viszont nekem volt egyszer ilyen kb 2 hétig volt érzékeny még az is fájt ha a mellbimbómhoz ért valami, majd megjött és elmúlt ez. igaz akkor kezdtem el a fogamzásgátlót és akkor arra fogtam, azóta nem volt ilyen.

lehet hogy köze van hozzá, jobb lenne orvoshoz menned de viszont nekem volt egyszer ilyen kb 2 hétig volt érzékeny még az is fájt ha a mellbimbómhoz ért valami, majd megjött és elmúlt ez. igaz akkor kezdtem el a fogamzásgátlót és akkor arra fogtam, azóta nem volt ilyen.

13éves fiú vagyok. Ha megnyomom nagyon fáj a jobb mellbimbóm, de semmi elváltozást nem érzek a balhoz képest. Mitõl lehet?

Legjobb válasz: a hormonok okozzák. a fiúkban is vannak nöi nemi hormonok, most korodból adódóan jól össze vannak kuszálódva a hormonok valószinüleg emaitt van. Ha nem mulik 1-2 hét alatt esetleg mustas meg orvosnak, de valószinüleg ártalmatlan dolog.

a hormonok okozzák. a fiúkban is vannak nöi nemi hormonok, most korodból adódóan jól össze vannak kuszálódva a hormonok valószinüleg emaitt van. Ha nem mulik 1-2 hét alatt esetleg mustas meg orvosnak, de valószinüleg ártalmatlan dolog.
Minek nyomogatod?
Részben jót mond az elsõ. Kicsit korábban léptél a kamaszkorba, ezt a hormonok váltják ki. A hormonok nincsenek összekuszálódva , ez butaság.Az is az hogy ez 1-2 hét alatt elmúlik .Lehet még a bal melledben is , babszem nagyságúra szoktak fejlõdni .Nálam közel 1 évig is eltartott.Ne nyomkodd, igyekezz megvédeni az ütésektõl . Most kezd a férfias jelleg kifejlõdni nálad.Eléggé korán érõ vagy .Az 1 es választ olyan írhatta , aki nem élte meg ezt a helyzetet /nõ/ vagy férfi, akin ez a dolog nehezen jött ki .Normális ez a fiúknál .

Megduzzadt a jobb mellbimbóm és nagyon fáj, mitől lehet?

Be van dagadva, mintha valami görcs lenne benne, és még az is nagyon fáj ha a pólóm hozzáér. :S

Legjobb válasz: Amikor 17 éves voltam, nekem az egész mellem beduzzadt, súlya is lett, úgy éreztem le fog szakadni. Aztán idõrõl-idõre belenyilat, majd kicsit hûtött, és megnyugodott. Mikor hazaértem, rá kellet jönnöm, hogy amikor a fájdalom jelentkezett, egy csepp TEJ jött ki belõle. Ez folyamatos körforgás volt 15-20 percenként, 3 hónapon keresztül, de csak akkor, amikor véreztem. Az elõtt már 6 hónapja szedtem a fogamzásgátlót, és nem volt baj vele, nem voltam terhes sem, stb...A nõgyógyászom azzal nyugtatott, hogy 16-19 év közöttiek között gyakori az ilyesmi, hirtelen ugrottak meg a nõi hormonjaim, de nem kell a fogamzásgátlóval semmit variálni, mert 3-4 hónapon belül visszaáll majd a régi kerékvágásba... Nem tudom, hogy neked ez-e a bajod, ha igen, ne fejd le, az csak serkenti. Mindenképpen menj el nõgyógyihoz, a tested nem játék, és õ az, aki erre a kérdésedre igazán jó választ tud adni, hogy TE is megnyugodj!

Amikor 17 éves voltam, nekem az egész mellem beduzzadt, súlya is lett, úgy éreztem le fog szakadni. Aztán idõrõl-idõre belenyilat, majd kicsit hûtött, és megnyugodott. Mikor hazaértem, rá kellet jönnöm, hogy amikor a fájdalom jelentkezett, egy csepp TEJ jött ki belõle. Ez folyamatos körforgás volt 15-20 percenként, 3 hónapon keresztül, de csak akkor, amikor véreztem. Az elõtt már 6 hónapja szedtem a fogamzásgátlót, és nem volt baj vele, nem voltam terhes sem, stb...A nõgyógyászom azzal nyugtatott, hogy 16-19 év közöttiek között gyakori az ilyesmi, hirtelen ugrottak meg a nõi hormonjaim, de nem kell a fogamzásgátlóval semmit variálni, mert 3-4 hónapon belül visszaáll majd a régi kerékvágásba... Nem tudom, hogy neked ez-e a bajod, ha igen, ne fejd le, az csak serkenti. Mindenképpen menj el nõgyógyihoz, a tested nem játék, és õ az, aki erre a kérdésedre igazán jó választ tud adni, hogy TE is megnyugodj!

A jobb mellbimbó udvarom besötétedett (széle). A mensim késik 5 napja, de a mellem nagyon fáj. Csináltam teszteket és az összes negatív lett, hiszen védekeztünk. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Az nem kifejezés,hogy ideges vagyok...csak nem értem.Mindenhol azt olvasom ,hogy ez a terhesség jele:(Akkor miért nem jön már meg?

A kérdező hozzászólása: Az nem kifejezés, hogy ideges vagyok...csak nem értem.Mindenhol azt olvasom , hogy ez a terhesség jele:(Akkor miért nem jön már meg?
Nyugi, meg fog jönni. Ideges vagy, lehet azért késik.
Terhesség jele igen, de nem feltétlen.A melled attól is fájhat, hogy meg akar jönni, csak te nem hagyod neki, az idegeskedésed miatt.A bimbód széle, meg lehet, h. máskor is besötétedik, csak valószínûleg nem figyelsz fel rá.Amúgy meg attól függhet az egész h. mivel védekeztetek.Pl. a hüvelytablettát nem ajánlom senkinek.Sok ismerõsöm maradt úgy mellette.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel is csináltam tesztet, ami negatív lett...és persze utána megjött...:) Azért köszönöm a válaszokat:)

Még van 1 hetem a "nem vártig", de tegnaptól a bal mellem rettenetesen fáj és a jobb mellbimbóm pedig nagyon érzékeny. Ez mitől lehet? Peteérés vagy netán más?

a hangulatom fura mód eléggé megváltozott, idegesebb vagyok mint szoktam lenni! akinek volt már ilyen tapasztalata kérem irjon!

Legjobb válasz: HA 1 heted van a nem vártig, akkor a peteérésen már túl kell, h legyél.

HA 1 heted van a nem vártig, akkor a peteérésen már túl kell, h legyél.
Szia! Én ugyanígy vagyok. PÉ már nem valószínû, inkább beágyazódás lehet, szerintem. Nekem ma nem kellene megjönnie. Eddig csak 3. nap barnázás, mellfájdalom, szédülés, hányinger. Ma reggel sajnos negatívat teszteltem. Nincs más, csak a hosszú várakozás... De remélem mindkettõnknek baba van a dologban! :)
A kérdező hozzászólása: én is remélem...:) köszi Nektek..
ha 1 hét van a mensidig, akkor ez igazából semmi.Elmondom miért:nekem amikor pé van utánna másnaptól egészen a mensi napjáig fáj a cicim.Hol az egész, hol meg csak nagyon érzékeny a bimbóm.Nálam ez minden ciklusban így van.

Nagyon fáj a jobb mellbimbóm. Ez mitől lehet, és mit lehet vele csinálni? 17 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem tudnék mást mondani, mint hogy menj el az orvoshoz, mutasd meg. De legalább a védõnõnek.

Nem tudnék mást mondani, mint hogy menj el az orvoshoz, mutasd meg. De legalább a védõnõnek.

2 napja nem jön meg! De jobb oldalon, petefészek környékén érzek valamit! Kicsit fáj csak a hasam, olyan menziszerű érzés, és nagyon erős hányingerem van, ma meg hasmenésem! Mi lehet? Csak a mellbimbo udvara van megduzzadva!

Tegnap vacsira melegszendvicset akartam enni de amire ott volt el?ttem alig birtam bel?le enni!

Legjobb válasz: ha nem jött meg akkor érdemes tesztelni.amíg nem tudsz semmi biztosat addig ne éld bele magad.szorítok hogy baba legyen.sok szerencsét

ha nem jött meg akkor érdemes tesztelni.amíg nem tudsz semmi biztosat addig ne éld bele magad.szorítok hogy baba legyen.sok szerencsét
Szia! Nekem is mensi helyett hasmenésem volt és rá 2napra teszteltem pozítivat. Szerintem te is terhes vagy. Én most vagyok 6 hetes. Tesztelj szorítok neked.
Tesztelj, bár ez még kevés tünet. Nekem meg minden mensi elõtt hasmenésem van:( úgyhogy a teszt majd megmondja, drukkolok! Bia:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!