Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj hasam és állandóan (11 db)

Nagyon fáj a hasam és állandóan hasmenésem van! Mitől?

nemcsak most, hanem általában, pedig igyekszem egészségesen enni.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem menj el és csináltass teljes vérkép és vizeletkép vizsgálatot (labor), valamint menj el dokihoz és nézesd meg hogy nem-e vagy allergiás valamilyen alapvetõ élelmiszerre, mondjuk liszt, tej, vagy bármi olyasmi, amit minden nap eszel. Nagyon remélem hogy minden rendben lesz!! minden jót

Szia! Szerintem menj el és csináltass teljes vérkép és vizeletkép vizsgálatot (labor), valamint menj el dokihoz és nézesd meg hogy nem-e vagy allergiás valamilyen alapvetõ élelmiszerre, mondjuk liszt, tej, vagy bármi olyasmi, amit minden nap eszel. Nagyon remélem hogy minden rendben lesz!! minden jót
Lehet, hogy parazita van benned.Menny doki hoz sürgösen.Nekem is ez volt a bajom.Jobbulást
Lehet laktóz intoleranciád van.
Nekem is ez a bajom, engem elküldtek az ambulanciára, ahol vettek vért és vizeletet. Arra gyanakodtak, hogy májgyulladásom van, de aztán rájöttek, hogy csak valamilyen vírust szedtem össze. Erre kaptam gyógyszert, de nem sokat használt. Az is kiderült, hogy Gilbert-szindrómám van, ami örökletes rendellenesség, és azt jelenti, hogy ha sokáig nem eszem, vagy sokat stresszelek, akkor besárgul a bõröm és a szemem. Utánaolvastam, hogy ennek vannak-e tünetei, és azt írták, hogy néhány "betegnél" felléphet visszatérõ hasi fájdalom. Ki tudja...

Most töltöm a 33 hetet és pár napja megint elkezdet görcsölni nagyon a hasam és a derekam is fáj de szerencsére nem állandó elmulik de mitöl lehet? Bajt jelent?

Legjobb válasz: Nem is csoda...ilyen melegben.Én ezek körül a hetek körül kezdtem keményedni.Pihenj minél többet,ezek lehetnek jóslók is.Pihenés sokat segít. Kitartás! 38 h

Nem is csoda...ilyen melegben.Én ezek körül a hetek körül kezdtem keményedni.Pihenj minél többet, ezek lehetnek jóslók is.Pihenés sokat segít. Kitartás! 38 h
Szia Én is most töltöm a 33.-at a héten , nekem is sokat keményedik a hasam és sajog a derekam. A lábam meg mint a Michelin gumi emberkéé. Nekem azt mondta a Dr bácaim hogy ez már normális ebben az iõben. Hányadik babátok hol fogtok szûlni? Nekem a harmadik és a Sz Jánosban (Bp) Üdv 33hetes km

Valaki tud segíteni nekem? 5napig barnázásom volt 5. nap után nagyon elkeztem vérezni 2 napig tartott, ma is vérzek de már nem annyira de nagyon görcsöl a hasam a derekam is fáj és állandóan a vécére kell mennem mintha hasmenésem lenne.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy terhes voltál? Mert nekem nagyon vetélés gyanús... Az én vetélésem is barnázással kezdõdött, majd vérzéssel folytatódott... Fel kéne keresned egy nõgyógyászt sûrgõsen!

Nem lehet, hogy terhes voltál? Mert nekem nagyon vetélés gyanús... Az én vetélésem is barnázással kezdõdött, majd vérzéssel folytatódott... Fel kéne keresned egy nõgyógyászt sûrgõsen!

Másfél hét mulva kell megjönnie, de már egy hete fáj a fejem kicsit, nagyon feszül a mellem, magas a savam, és állandóan feszül a hasam. Ez lehet terhesség jele?

2-án volt meg, két napig, és csak kevés, utána barna pöttyözés. Mensi el?tt négy nappal voltam a párommal. Teherbe eshettem? Három hónapja nem szedek gyógyszert.

Legjobb válasz: Ja, és nagyon megköszönném a válaszokat, mert ti mind kismamik vagytok, és már jobban látjátok, mi is történik ilyenkor! És gratulálok minden boldog kismamának! :-)

A kérdező hozzászólása: Ja, és nagyon megköszönném a válaszokat, mert ti mind kismamik vagytok, és már jobban látjátok, mi is történik ilyenkor! És gratulálok minden boldog kismamának! :-)
Teherbe esni bármikor lehet, még menstruáció alatt is. Én is a mensi elõtt pár nappal lettem terhes... :) 7 hetes kismama
Szia!Itt nem mindenki kismama!Sajnos!Sok a kismamajelölt is! Ha másfél hét van a menstruációdig, akkor lehet, hogy csak most volt peteérésed!Peteérés a menstruáció elsõ napjától számolva kb. a 14. napon van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! De nem gond, hogy megjött? Ma reggel csináltam tesztet és az negatív lett. Korai volt még? Köszönöm, ha válaszolsz megint, mert nagyon szeretnék babót! :-)
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy akkor van, de így még soha nem éreztem magam. És remélem neked is lesz babád. ( meg nekem is :-) A derekam meg a hasam már egy hete folyamatosan fáj, feszül.
Tesztet leghamarabb a nem várt menstruáció elõtt 2 nappal érdemes csinálni, vagy a napján.Attól, hogy kicsit véreztél még lehetsz terhes. A tünetekrõl annyit, hogy én a múlt hónapban már minden tünetet érezni véltem, aztán meg mégis megjött.Na de talán majd most!Drukkolok neked is!
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked, meg magamnak is. Nem tudom mennyire lehet ezt bemesélni, de én soha nem voltam szédülõs, és most a tarkómat annyira feszíti, hogy állandóan kóválygok. És a derekam is le akar szakadni. ezt nehezen tudom "beképzelni" :-) remélem babuci, ha nem, vár még egy hónap.

Mikor másfél hete késett a menzim állandóan fáradt voltam, nagyon fájt a derekam meg a hasam. Most vagyok 6hetes és semmi tünetem ez miért van? De tényleg semmi! NORMÁLIS EZ ÍGY? Lehet hogy csak a beágyazódást észlelte a szervezetem akkor?

Legjobb válasz: Nyugiii, leírom velem mi volt: teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (õ is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nõgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erõs minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt. Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nõ más, egy nõ két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)

Nyugiii, leírom velem mi volt: teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (õ is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nõgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erõs minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt. Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nõ más, egy nõ két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)
enis igy voltam az elejen szerintem ez normalis de ha nyugtalanit kerdezd meg az orvosod 33hkm
Szia! Én most vagyok 6hetes és 4 napos, és szintén 23-án megyek uh-ra. Semmi tünetem nincs, vagyis hát volt, mikor meg kellett volna jönnie, fájt a hasam, sokat ettem, meg a derekam ia majd leszakadt. Azóta ez elmúlt, és már tünetmentes vagyok :)
Akkor már nem is soká láthatod a babádat, és tényleg megnyugodhatsz :) Egyébként gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: 23.-án.
Egész nyugodtan megnyugodhatsz :D Én is ilyen parázós voltam mint te :) De rájöttem hogy felesleges volt, csak hát nem tudtam kontrollálni :) Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: na már kezdek megnyugodni!köszi a válaszokat
Nekem épp így volt mint neked , a derekam majd le szakadt.Most meg semmi bajom nincs. Akkor elmult és azóta semmi tünetem, és minden rendben van :) Nyugi ;)Én például hányni sem hánytam egyszer sem, és émelygés sem volt.Mintha nem is lettem volna terhes :) 12hkm
A kérdező hozzászólása: köszi utólsó picit megnyugodtam!de szívesen várom a többi tapasztalatot!
A kérdező hozzászólása: köszi a nyugtatásokat!csak parázok mert elsõ baba és nem tudom mikor mi van :S.és megijedtem mert igazából nem érzem magam terhesnek vagy nem is tudom...
Jaj ez nálam is pont így van, 5 hetes vagyok és egy kis émelygésen kívül semmi bajom sincs már, 1 hét alatt elmúlt minden tünetem. Ne aggódj, szerintem minden normális ilyenkor:)
amikor másfél hete késett a menstruációd, már közel hat hetes voltál. vagy mire gondolsz? nem mindenkinek vannak terhességi tünetei egyébként, ez nem diagnosztikus értékû. :) ha aggaszt, nézesd meg. 23 hkm
A kérdező hozzászólása: csak azért furcsak mert minden bajom volt.puffadás(még van egy pici), derékfájás ilyesmi!most meg SEMMI
A kérdező hozzászólása: gratula!én is várom már hogy láthassam a picurit!

39 hetes kismama vagyok. Tegnap óta állandóan keményedik a hasam kb 5 percenként és nagyon fáj a hátam meg a derekam. Jelenthet ez valamit?

Legjobb válasz: szia! Akár el is jöhetett a Te idõd! A lényeg, hogy ne idegeskedj. De miért nem hivod fel a dokidat? Ha pedig ilyen rendszeresek a fájásaid miért nem mész be a korházba? Lehet hogy hamarosan a kezedben tarthatod a babádat! Gyors szülést kivánok neked! :-)

szia! Akár el is jöhetett a Te idõd! A lényeg, hogy ne idegeskedj. De miért nem hivod fel a dokidat? Ha pedig ilyen rendszeresek a fájásaid miért nem mész be a korházba? Lehet hogy hamarosan a kezedben tarthatod a babádat! Gyors szülést kivánok neked! :-)
Javaslom menny el az orvosodhoz õ biztos tudja mit kell tenni ha baj van.
SZia! Szerintem pár napon belül már ketten lesztek a nagyvilágban :)

Lehetek terhes ha állandóan fáradt vagyok, meg ingerült, nagyok a melleim, szúrkál a hasam, és fáj a köldököm körül? Hétfőn kellene megjönnie.

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Lehetsz terhes természetesen, csak ilyenkor méh minden tünet megítélése kétesélyes.

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Lehetsz terhes természetesen, csak ilyenkor méh minden tünet megítélése kétesélyes.
Szia! Én is hétfõre nem várom! Nekem semmi extra tünet! Mármint semmi olyan érzésem nincs, ami ne lenne a babaprojekt indulása óta!
Sziasztok! Lett baba a tünetek után? :) Puszi!

A cicám 4 hónaposan még nagyon játékos volt! Most meg állandóan fáj a bordája és a hasa is igen megnőtt. Miért lehet ez?

Szijasztok!A cicám 4 hónaposan még nagyon játékos volt!

Legjobb válasz: Attól függ. Ha nõstény és ivarérett, akkor: -"bekandúrozott" vagy -"be fog kandúrozni" vagy valami komoly, hasi baja van. Vidd el ÁLLATKLINIKÁRA, ott pontosabban meg tudják vizsgálni, nem olyan drága egy ilyen vizsgálat. Vidd el, fõ a biztonság! Ha kandúr, akkor nem hiszem, hogy vemhes lenne (picit vicces lenne :D), szerintem feltétlenül vidd el mindenféleképpen állatorvoshoz. De egy másikhoz, nem ahhoz, ahova elõször vitted. De ezt a borda fájós dolgot nem igazán értem. Honnét veszed, hogy fáj a bordája?

Attól függ. Ha nõstény és ivarérett, akkor: -"bekandúrozott" vagy -"be fog kandúrozni" vagy valami komoly, hasi baja van. Vidd el ÁLLATKLINIKÁRA, ott pontosabban meg tudják vizsgálni, nem olyan drága egy ilyen vizsgálat. Vidd el, fõ a biztonság! Ha kandúr, akkor nem hiszem, hogy vemhes lenne (picit vicces lenne :D), szerintem feltétlenül vidd el mindenféleképpen állatorvoshoz. De egy másikhoz, nem ahhoz, ahova elõször vitted. De ezt a borda fájós dolgot nem igazán értem. Honnét veszed, hogy fáj a bordája?
nem értem mit jelent, h fáj a bordája? ha fáj neki hogy dorombol?mindenesetre nálunk is hasonló a helyzet leszámítva h nem fáj a bordája, vagyis nincs panasz. de úgy másfél hónapja még naon játékos volt éjszaka is randalírozott. most meg bújik, ha a párom a széken ül akkor felugrik az ölébe, simogattatja magát és dorombol.és õ most 5 hónapos, lehet h kinõtte, vagyis nyugisabb korszaka van
Mit mondott az állatorvos? Neki kellene tudni hogy mi baj. Lehet hashártyagyulladás, vagy valami emésztõrendszeri baj, meg sok minden más is, én így látatlanba többet nem tudok mondani, ha a doki semmit nem mondott, vidd el egy másikhoz mert akár halálos is lehet.
Kandúr? Mert ha nem, akkor lesz még agresszív is... :D
A kérdező hozzászólása: Hogy az állatorvos mondta amugy köszönöm! Nem tudom!Az állatorvos átjött és azt mondta még mindig fáj a bordája vagyis fáj neki még de nem annyira! És amugy nõstény!
De most hány honapos? A nöstényeknél elöfordul, hogy dörgölöznek, mikor már érettek a dologra, igy hivják fel a figyelmet a kani cicákra, többekköz, de ez kb 7 honap után van! Az hogy nagy a hasa azt nem tudom több féle dolog lehet, honaptol függ mert lehet ha kb 8-9 honapos hogy kiscicák lesznek, és akkor is szokott dörgölözni :D
Mindenképp vidd el egy állatkórházba, ott többen dolgoznak -nem annyira elfogultan ítélnek! Korszerû mûszereik vannak (röntgen, CT stb.) Azonnal megállapítják a mûszerekkel, hogy van-e komolyabb belsõ baja v. nincs.

Még 5 nap a mensisig a melleim fájnak, de nem úgy, mint máskor, nagyon megnőttek velük együtt az étvágyam is. Fáj a derekam és valami szurkál a hasamban. Nem érzem magam rosszul talán csak attól, hogy szégyenlem hogy állandóan alszok. Terhesség?

A folyásom fehér szagtalan és krémes.Az emberi szagokat 50méterröl érzem.

Legjobb válasz: Ha örülsz, akkor örülhetsz szerintem:-) Baba esélyes vagy:-) Csinálhatsz tesztet, de igazán csak a menses elmaradása után 4-5 nappal mutatják ki, bár van akinél elõbb, van akinél késõbb:-) Türelmes várakozást kívánok az aredményig:-)

Ha örülsz, akkor örülhetsz szerintem:-) Baba esélyes vagy:-) Csinálhatsz tesztet, de igazán csak a menses elmaradása után 4-5 nappal mutatják ki, bár van akinél elõbb, van akinél késõbb:-) Türelmes várakozást kívánok az aredményig:-)
Velem pont ugyan ez van mostanában...és ha tényleg úgy alakul, hogy baba van a dologban akkor gratulálok...!
A hasszúrkáláson kívül nekem is ugyanez volt, és 5 nap késéssel, de megjött sajna! Várj, amíg késik, ne éld bele magad, mert én is koppantam és nem volt kellemes! Ha késett legalább 3-4 napot, akkor csinálj egy tesztet, addig pedig légy türelmes!

2 hónapja nem jött meg, ráadásul állandóan fáj a hasam. Elég nagy, és "dobog" is. Egyfolytában éhes vagyok, és sokat eszem. Mi lehet?

És csak azért nem terhestesztezem, mert még csak 12 éves vagyok, és nem voltam senkivel! Mi lehet a baj? Elmenjek nõgyógyászhoz? Elképzelhetõ hogy terhes lennék? Állítólag a sok röplabdaedzéstõl kilyukadt a szûzhártyám... (normális választ várok, nem hülyeségeket ://) Mi lehet?

Legjobb válasz: Jó az utolsó mondat fura volt. Egyébként szerintem, ha tényleg nem voltál senkivel, esetleg tehetsz egy látogatást a dokinál. De nem hiszem, hogy komoly lenne. Talán.

Jó az utolsó mondat fura volt. Egyébként szerintem, ha tényleg nem voltál senkivel, esetleg tehetsz egy látogatást a dokinál. De nem hiszem, hogy komoly lenne. Talán.
Irány a nõdoki Valószínüleg adni fog fogamzás gátló tablettát Nem a szex miatt, hanem a hormonjaidra Attíl szépen beáll minden. Bár picit lehet hízlalni fog! 37F
Ha csak nem úgy vagy mint Szûz Mária Isten-nel csinálta!!!
Mégis mitõl lennél terhes? :D:D Szerintem csak a szimbiótád éhes.
Kiderült már a rák?
Elõzõ vagyok. Akár 2-3 év is lehet, mire beáll a menstruáció. Addig többször is kimaradhat hónapokra, de fél év kimaradásnál már orvoshoz kell menni. Boldog karácsonyt! :)
Ha csak 12 éves vagy, akkor az sem baj, ha maximum 6 hónapig nem menstruálsz.
basszus gyorsan mûtesd meg magad!!! ott dobog a szived alatt az Alien királynõ!!! amúgy fogalmam sincs
basszus hyorsan mûtesd meg magad!!! ott dobog a szid alatt az Alien királynõ!!! amúgy fogalmam sincs
A kérdező hozzászólása: A sportorvos... de amúgy lovagolok is, és a kettõ együtt... szóval díjugratom, és azt, mondta, tuti kilyukadt :) Biztosan... miért pont a "fókabajszú ganalytúró"? XD nem, nem az eszemért szeretnek :DD Igazából egy dilinyós vagyok, ezért bírnak... ;)
"Állítólag a sok röplabdaedzéstõl kilyukadt a szûzhártyám..." Naháát cicáám, hogy te milyen okos vagy biztos mindenki az eszedért szeret *.* iróniát félretéve, mégis ki mondta ezt neked édesem? :D biztos teherbe ejtett a fókabajszú ganalytúró :$
A kérdező hozzászólása: Aha... ömm, oké -.- Én csak egy kicsit próbáltam jófej lenni! 12 éves vagyok -.-
Drága kislányom, a Szentlelkes dologgal nem illik viccelõdni és fõleg olyanokat beszélni, h te szülöd meg Jézust! Ebbõl látszik, h nem nõtt még be a fejed lágya...
próbáljál meg fingani és megoldódik a problémád
A kérdező hozzászólása: Hm. A szentlélekesen én is gondolkoztam, de nem hinném. :) Talán én szülöm meg Jézust? Na, jön a megváltó! Viccet félretéve, nem tudom mi van. Állandóan fáj. Holnap elmegyek dokihoz...
keresd fel a nõdokidat az állandó hasfájás nem jó jel
"12 éves vagyok és nem voltam senkivel" "Elképzelhetõ hogy terhes lennék?" - Ha csak nem szállt meg a szentlélek, vagy mitõl gondoltad h terhes lehetsz?!
"(normális választ várok, nem hülyeségeket ://) Mi lehet?" Mondok neked normális választ. Ha nem voltál senkivel, akkor a büdös életben nem tudott senki teherbe ejteni, azt ugye tudod? Ja, és ilyenekrõl apáddal és anyáddal beszélgess, hogy hogyan fog ez majd egyszer megtörténni veled, ne pedig itt toszd az idõdet mások szórakozására vagy idegesítésére.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!