Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj hátam a jobb oldalon, (4 db)

Nagyon fáj a hátam a jobb oldalon, sokszor a térdemig lehúzódik. Már aludni is alig tudok. Lehet ellene tenni valamit?

23 hetes kismama

Legjobb válasz: EGy esti maszírozás biztos nem árt, és ha szerencséd van, használ is. Nekem még nem sikerütl orvosnál megtudnom hogy gyulladáscsökkentõ krémet lehet-e használni (Voltaren, Diclofenac...) De én is szoktam néha, mert izületi gyulladásom van. Este vagy egy ilyen krémmel, vagy sima testápolóval párod jól maszírozzon át, nekem a második alkalmom után mindig elmúlt a nagy fájdalmam.

EGy esti maszírozás biztos nem árt, és ha szerencséd van, használ is. Nekem még nem sikerütl orvosnál megtudnom hogy gyulladáscsökkentõ krémet lehet-e használni (Voltaren, Diclofenac...) De én is szoktam néha, mert izületi gyulladásom van. Este vagy egy ilyen krémmel, vagy sima testápolóval párod jól maszírozzon át, nekem a második alkalmom után mindig elmúlt a nagy fájdalmam.
Az ott lévõ izmok fájnak, lehet, h meghúztad, elfeküdted. Finoman masszírozd be Fastummal, Flectorral, Voltarennel, stb.pár napig.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, remélem hatásos lesz :)

A fejem jobb oldalt hátul a nyakam felett nagyon fáj nyomó érzésem van mi lehet az oka? Álltalában reggel szokott fájni

17/F

Legjobb válasz: Mélyen alszol, és elfekszed. Próbáld meg a másik oldalt is. Vagy rossz a párnád. Túl kemény, vagy túl puha. Aludj kísérletképp párna nélkül.

Mélyen alszol, és elfekszed. Próbáld meg a másik oldalt is. Vagy rossz a párnád. Túl kemény, vagy túl puha. Aludj kísérletképp párna nélkül.
Vérnyomás vagy izom problem esetleg mindketõ


A medencém fölött 10 centivel jobb oldalt a gerincem mellett nagyon fáj a hátam. Miért lehet ez?

Ilyen szúrás fájdalmat érzek reggel óta, mióta felkeltem. Éjszaka nem tudtam aludni, folyamatosan felébredtem rá úgy fájt. Ezt okozhatja a hideg? -mivel hideg szobában alszok, hát nincs bent 20 fok az tuti. Vagy ez össze függésben lehet a gerinccel? Lehet hogy a hanyag testtartásom is közrejátszik?

Legjobb válasz: A hideg is közrejátszott, de ha rossz a testtartásod az is. Ilyenkor "becsípõdik" egy ideg. A lényeg hogy ha lehet, akkor feküdj le és pihentesd a hátad. Ha 2-3 nap alatt nem múlik akkor orvos. Az úszást tudnám javasolni, az javít a gerinc állapotán is !

A hideg is közrejátszott, de ha rossz a testtartásod az is. Ilyenkor "becsípõdik" egy ideg. A lényeg hogy ha lehet, akkor feküdj le és pihentesd a hátad. Ha 2-3 nap alatt nem múlik akkor orvos. Az úszást tudnám javasolni, az javít a gerinc állapotán is !
VESE IS LEHET, HA AZ AKKOR MENJ ORVOSHOZ, DE LEHET HOGY CSAK MEGFÁZOTT AMÚGY NEKEM IS KB OTT FÁJ PONT MOST:)
A kérdező hozzászólása: köszi az úszás sajnos nem megoldható, nincs uszoda a környéken de még ki kell, hogy egészítsem a kérdésemet, tehát csak akkor fáj, ha mozgok, ha egyenesen ülök, vagy állok akkor szinte nem érzek semmit, amikor lehajoláshoz készülök akkor azt veszem észre, hogy nem tudok, mert majdnem beszarok, úgy érzem magamat fiatalon mint egy 100 éves tata
Lehet, hogy vese tájékon?
Az elsõ vagyok. Ezzel elmész orvoshoz és gyógytornát fog javasolni remélhetõleg. A fájdalomra fájdalomcsillapítót lehet, és a hideget ha lehet küszöböld ki. A derekadra legalább köss valami melegítõt. Még egy jó tanács: ha emelned kell valamit, akkor azt mindig EGYENES háttal csináld ! Leguggolsz egyenes háttal és úgy.
Lumbágó=deréktáji fájdalom. Egyelõre kend be valamilyen fájdalomcsillapító kenõccsel. Melegítés nem tesz neki jót. De nem is szabad, hogy megfázzon. Okozhatja egy rossz mozdulat is. Általában másnap jelenik meg a fájdalom, amikor már nem is emlékszel rá, hogy mit csináltál rosszul tegnap. Az elõzõ jól írja: mindig egyenes háttal emelj, és ne akard a fél világot a válladra venni. Kenegetni, kipihenni. Nincs más gyógyszer rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!