Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj hátam a (165 db)

22 kis mami vagyok és megszeretnélek kérdezni benneteket hogy nektek is szokott ugy fájni a lábatok mintha egész nap táncoltatok volna? Mert nekem nagyon fáj. Lehet a teher is csinálhatja. Amugy hogy vagytok? Ti Na meg a hátam is fáj nagyon nektekis?

Legjobb válasz: Régebben ennek enyhítésére szolgált a kismamacipõ. Ma nagyon nem divat. Nem voltak ezek csinos darabok, de ma is lehet olyan lábbelit kapni azért, ami divatos és megtartja a bokát, pici vagy lapos a sarka.

Régebben ennek enyhítésére szolgált a kismamacipõ. Ma nagyon nem divat. Nem voltak ezek csinos darabok, de ma is lehet olyan lábbelit kapni azért, ami divatos és megtartja a bokát, pici vagy lapos a sarka.

Igaz? Állítólag nem szabad már ilyenkor a háton feküdni, mert nyomom a bébim. Pedig nekem néha olyan jól esik mikor nagyon fáj már a hátam. Párna a has alá, azzal nem nyomom? Igaz lehet ez? 30+4 km

Legjobb válasz: Nos, én elég sokat feküdtem háton egész a végéig, szerintem lehet érezni ha nem jó a póz, olyankor vált az ember. Aludni az oldalamon aludtam, de amúgy meg ahogy kényelmes.

Nos, én elég sokat feküdtem háton egész a végéig, szerintem lehet érezni ha nem jó a póz, olyankor vált az ember. Aludni az oldalamon aludtam, de amúgy meg ahogy kényelmes.
Addig szabad háton feküdni, amíg jólesik.Ha már neki nem jó, azt megérzed, és neked sem lesz jó.
Azért szokták mondani, hogy nem jó háton feküdni, mert a baba nyomja az ereket a gerincedben.
én mindkét terhességemnél háton aludtam a legtöbbet a végéig. plusz úgy tévéztem, olvastam, stb. ha oldalt feküdtem nagyon megfájdult a csípõm.
Igen, azt mondják azért nem ajánlatos, mert ha háton fekszik az ember lánya, akkor a baba-ha úgy helyezkedik-el tud nyomni fõeret, ami neked és neki sem jó. De én is azt gondolom, hogy ha nem esik jól, vagy kezded furcsán érezni magad, úgy is meg fogsz fordulni.
Érzed ha nem jó. A lányomnál nem éreztem ilyet, de az ikrekkel nem bírtam ki 30 hét után már egy sima uh-t sem hanyatt fekve, oldalra kellett fordulnom, mert nem kaptam levegõt és szédültem. Meg a babák is rúgtak, nyügik voltak addig, míg nem fordultam el. Akkor nyugi lett odabenn.
A babának NEM árthatsz magadnak, mert elnyomod a vena cava inferiort, ami szédülést, extrém esetben ájulást okozhat. Érezni fogod, ha mér nem jó a háton fekvés, addig nyugodtam feküdj háton, én is háton fekszem még mindig! 39h km

Nagy, fájó pattanások a háton. Mit lehet ellene tenni?

Nagyon nagy pattanások vannak a hátamon. Nagyon sok van bel?le és mindig kikaparom ?ket. Így a hátam elég vissztaszítóan néz ki sebesen. Mit lehetne ellene tenni? (Mármont a pattanás kialakulása ellen. A kaparásnak sehogy se tudnék ellenállni...)

Legjobb válasz: hallottam már arról, hogy tejföllel be kell kenni, de ennyit tudtam segíteni.

hallottam már arról, hogy tejföllel be kell kenni, de ennyit tudtam segíteni.
én voltam bõrgyógyásznál felírt egy két krémet, de a kozmetikusom mondta a legjobbat. Duac, sajnos csak receptre lehet kapni, csodákat mûvel. (Ha lány vagy és 18felett akkor még hormon tablettát is szedhetsz, ha fiú akkor nem ajánlatos )
aha, anyósom szerint a fehérbor:) ))))) amúgy chamomilla. nekünk nagyon bevált.
Szintén chamomilla 15ch és viburcol kúp éjjelre
Adjál neki fájdalomcsillapitót, Nurofent vagy Panadolt, nem minden esetben használnak a homeos bogyók. Semmi sem zsibbasztja el ugy az inyét, hogy ne fájjon szegénynek. Amikor a lányomnak a felsõ két foga jött, egész nap ordított, én is homeos dolgokkal próbálkoztam, aztán elvittem orvoshoz, aki majdnemhogy lebaszott, hogy ami több százszoros higitásban van, jó hogy nem fog hatni, napi 3* 3 ml Nurofen. Szegénykém, csak ezután tudott aludni.

Tegnap második alkalommal feküdtem le a barátommal, és hát az első az nagyon fájt, de a második szerencsére nem. Viszont nem volt olyan felemelően élvezetes a dolog, mint ahogy azt sokan mondják. Sőt nem is éreztem semmit. Ez fog változni?

17L

Legjobb válasz: én az elsõ pár alkalmat nem élveztem, nálam ez változott mert már élvezem :) azzal a különbséggel, hogy 2-3 együttlét még kellemetlen, sõt kifejezetten rossz volt számomra

én az elsõ pár alkalmat nem élveztem, nálam ez változott mert már élvezem :) azzal a különbséggel, hogy 2-3 együttlét még kellemetlen, sõt kifejezetten rossz volt számomra
Fog bizony, de ehhez mindketten kelletek. Barátodtól az kell, hogy felfedezze a testedet, hogy hol vannak erogén zónáid, mi hoz izgalomba, és fedezze fel a puncidat is, mert az nem csak egy csiklóból áll, és merre hol mit csináljon az ujjával nyelvével, melyik póz az ami mindkettõtöknek jó, melyik kényelmetlen. stb stb. És kellesz hozzá te is. Nem tudom eddig masztiztál e már valaha, csak a kérdésbõl gyanús, hoyg még nem és sosem volt orgazmusod, de ha nem fedezd fel a saját testedet nem fogod tudni, hogy neked mi, hol, és hogyan jó, így a pasidat sem tudod segíteni, hogy merre hogyan próbálkozzon, és így bizony nagyon hosszú út áll elõtted az elsõ igazi orgazmusig. Most hogy nem vagy szûz, bátran fedezd fel a puncidat magad. és tapasztald meg milyen az orgazmus, és figyelj a tested reakcióira.
A kérdező hozzászólása: ugye nem jelenti, hogy* -bocsanat picit siettem mikor irtam
Nekem már az elsõnél elmúlt, pedig elõtte majd meghaltam. Ez csak egy esetleges mellékhatása a tabinak, nem kötelezõ dolog...
Azért kezdtem el szedni a tabit, mert enélkül iszonyatosan görcsölt a hasam minden hónapban. Annyira, hogy elájultam és hánytam is. Amióta szedem szinte egyáltalán nem is fáj a hasam, végre tudok normális életet élni "azokon a napokon" is :) Már nem emlékszem, de szerintem elsõ hónapban még nekem is jobban fájt, aztán egyre gyengült hónapról hónapra és a mennyiség is kevesebb lett.

Tegnap előtt beütöttem az ajtó kilincsbe az alkarom, azóta ha behajlítom, vagy a hátamat akarom megfogni, nagyon fáj. Vagy ha sokáig tartom a kezem a levegőbe akkor is nagyon fáj. Mit üthettem meg ennyire? Valakinek volt már ilyen?

Legjobb válasz: Nekem volt mar ilyesmi. Eleg gyenge a konyokom,es hat egyik nap a suliban beutottem a konyokom a szekbe,es ott sirtam egesz nap :') En mondogattam mindenkinek hogy biztos , hogy eltort mert ugy faj,de senki sem hitte el.. Masnap anyuval bementem a korhazba,min.3 orat vartunk mire behivtak. Raadasul az orvos is egy nagy bunko volt,mert elkezdett ott dumalgatni,hogy ilyen kis semmiseg miatt minek kell idejonni,ugy sincs semmi baja. Aztan atmentunk egy masik korhazba,es hat ott megallapitottak , hogy el van torve.. Szoval ennyit a magyar egeszsegugyrol. Na de mindegy,nem is ez volt a kerdes,bocsi hogy igy elkalandoztam:D

Nekem volt mar ilyesmi. Eleg gyenge a konyokom, es hat egyik nap a suliban beutottem a konyokom a szekbe, es ott sirtam egesz nap :') En mondogattam mindenkinek hogy biztos , hogy eltort mert ugy faj, de senki sem hitte el.. Masnap anyuval bementem a korhazba, min.3 orat vartunk mire behivtak. Raadasul az orvos is egy nagy bunko volt, mert elkezdett ott dumalgatni, hogy ilyen kis semmiseg miatt minek kell idejonni, ugy sincs semmi baja. Aztan atmentunk egy masik korhazba, es hat ott megallapitottak , hogy el van torve.. Szoval ennyit a magyar egeszsegugyrol. Na de mindegy, nem is ez volt a kerdes, bocsi hogy igy elkalandoztam:D
Na szoval, az a lenyeg hogy lehet a tied is eltort, vagy valami ilyesmi.. Szerintem menj el egy orvoshoz, semmit sem veszitesz vele. *elozo voltam:) *

15 hetes kismama vagyok. Nagyon fáj a hátam egy pontban, a bal lapockám és a gerincem között. Van egy kézi vibrációs masszírozónk. Használhatom?

A masszázsfotelt nem használhatom, illetve kerülni kell a rázkódást. Ebből a vibrációból mennyi jut el a picihez? Ártalmas lehet?

Legjobb válasz: jajj, nekem is ott fájt végig, a terhesség alatt és utána is elég gyakran :( nekem a torna segített, ha tornáztam, akkor aznap nem fájt a hátam! kb 5 perc, a neten találtam pont erre de nagyon jó volt :) vállforgatás, csípõ hajlítás, ilyesmit :)

jajj, nekem is ott fájt végig, a terhesség alatt és utána is elég gyakran :( nekem a torna segített, ha tornáztam, akkor aznap nem fájt a hátam! kb 5 perc, a neten találtam pont erre de nagyon jó volt :) vállforgatás, csípõ hajlítás, ilyesmit :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Szétnézek!:)
Menj el a dokihoz.
Ha legközelebb pilates módszerrel fogsz hozzá a törzsizomzat edzéséhez, az gerinckímélõen fogja erõsíteni a has és hátizomatot. Kiküszöböli a hátfájást. Az elsajátításhoz érdemes órákat venni egy jó oktatónál.

Terhes vagyok. Holnap megyek a dokihoz de nagyon félek mert nem vagyok jol. Nagyon fáj a hasam és a hátam, derekam is. Néha a szivem is nagyon fáj. Lehet hogy méhenkivüli vagyok? Megállás nélkül fáj a hasam. Ez gond igaz?

Legjobb válasz: Nyugi ne izgasd fel magad feleslegesen. Holnap úgyis megmondja a doki, hogy minden rendben van. Amíg nem vagy lázas, vagy nem vérzel, nincs min parázni. Ez egy más állapot, azért vannak a tüneteid. A hasfájás normális, a többi meg tuti azért fáj, mert a te szervezeted így reagál a hormonváltozásra. NE IZGULJ!! 6 hetes kismami

Nyugi ne izgasd fel magad feleslegesen. Holnap úgyis megmondja a doki, hogy minden rendben van. Amíg nem vagy lázas, vagy nem vérzel, nincs min parázni. Ez egy más állapot, azért vannak a tüneteid. A hasfájás normális, a többi meg tuti azért fáj, mert a te szervezeted így reagál a hormonváltozásra. NE IZGULJ!! 6 hetes kismami
Szia! Szerintem ez nem utal méhenkivüli terhességre!! Gondolom nemrég estél teherbe, hallottam hogy ilyenkor a szervezet még "emlékszik" a menstruációra, lehet ezért fáj a hasad! De a lényeg hogy ne izgulj, holnap ugyis kiderül hogy minden rendben! =)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat és remélem igazatok lesz:) csak félek mert az elsö babám lesz és még csak 6hetes vagyok:) De holnap minden kiderül:) Köszi mégegyszer:)
Szia! Nekem múlt héten kezdõdtek a mensziszerû érzések, most vagyok a 8.hétben. Minden nap érzem, hogy húzódik a hasam, a derekam. Magne B6-ot kaptam rá, de már akkor ajánlotta az orvosom, mikor még semmi ilyen jellegû tünetem nem volt. Tehát gondolom gyakori panasz lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!