Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj hátam (168 db)

Tegnap előtt beütöttem az ajtó kilincsbe az alkarom, azóta ha behajlítom, vagy a hátamat akarom megfogni, nagyon fáj. Vagy ha sokáig tartom a kezem a levegőbe akkor is nagyon fáj. Mit üthettem meg ennyire? Valakinek volt már ilyen?

Legjobb válasz: Nekem volt mar ilyesmi. Eleg gyenge a konyokom,es hat egyik nap a suliban beutottem a konyokom a szekbe,es ott sirtam egesz nap :') En mondogattam mindenkinek hogy biztos , hogy eltort mert ugy faj,de senki sem hitte el.. Masnap anyuval bementem a korhazba,min.3 orat vartunk mire behivtak. Raadasul az orvos is egy nagy bunko volt,mert elkezdett ott dumalgatni,hogy ilyen kis semmiseg miatt minek kell idejonni,ugy sincs semmi baja. Aztan atmentunk egy masik korhazba,es hat ott megallapitottak , hogy el van torve.. Szoval ennyit a magyar egeszsegugyrol. Na de mindegy,nem is ez volt a kerdes,bocsi hogy igy elkalandoztam:D

Nekem volt mar ilyesmi. Eleg gyenge a konyokom, es hat egyik nap a suliban beutottem a konyokom a szekbe, es ott sirtam egesz nap :') En mondogattam mindenkinek hogy biztos , hogy eltort mert ugy faj, de senki sem hitte el.. Masnap anyuval bementem a korhazba, min.3 orat vartunk mire behivtak. Raadasul az orvos is egy nagy bunko volt, mert elkezdett ott dumalgatni, hogy ilyen kis semmiseg miatt minek kell idejonni, ugy sincs semmi baja. Aztan atmentunk egy masik korhazba, es hat ott megallapitottak , hogy el van torve.. Szoval ennyit a magyar egeszsegugyrol. Na de mindegy, nem is ez volt a kerdes, bocsi hogy igy elkalandoztam:D
Na szoval, az a lenyeg hogy lehet a tied is eltort, vagy valami ilyesmi.. Szerintem menj el egy orvoshoz, semmit sem veszitesz vele. *elozo voltam:) *

15 hetes kismama vagyok. Nagyon fáj a hátam egy pontban, a bal lapockám és a gerincem között. Van egy kézi vibrációs masszírozónk. Használhatom?

A masszázsfotelt nem használhatom, illetve kerülni kell a rázkódást. Ebből a vibrációból mennyi jut el a picihez? Ártalmas lehet?

Legjobb válasz: jajj, nekem is ott fájt végig, a terhesség alatt és utána is elég gyakran :( nekem a torna segített, ha tornáztam, akkor aznap nem fájt a hátam! kb 5 perc, a neten találtam pont erre de nagyon jó volt :) vállforgatás, csípõ hajlítás, ilyesmit :)

jajj, nekem is ott fájt végig, a terhesség alatt és utána is elég gyakran :( nekem a torna segített, ha tornáztam, akkor aznap nem fájt a hátam! kb 5 perc, a neten találtam pont erre de nagyon jó volt :) vállforgatás, csípõ hajlítás, ilyesmit :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Szétnézek!:)

Terhes vagyok. Holnap megyek a dokihoz de nagyon félek mert nem vagyok jol. Nagyon fáj a hasam és a hátam, derekam is. Néha a szivem is nagyon fáj. Lehet hogy méhenkivüli vagyok? Megállás nélkül fáj a hasam. Ez gond igaz?

Legjobb válasz: Nyugi ne izgasd fel magad feleslegesen. Holnap úgyis megmondja a doki, hogy minden rendben van. Amíg nem vagy lázas, vagy nem vérzel, nincs min parázni. Ez egy más állapot, azért vannak a tüneteid. A hasfájás normális, a többi meg tuti azért fáj, mert a te szervezeted így reagál a hormonváltozásra. NE IZGULJ!! 6 hetes kismami

Nyugi ne izgasd fel magad feleslegesen. Holnap úgyis megmondja a doki, hogy minden rendben van. Amíg nem vagy lázas, vagy nem vérzel, nincs min parázni. Ez egy más állapot, azért vannak a tüneteid. A hasfájás normális, a többi meg tuti azért fáj, mert a te szervezeted így reagál a hormonváltozásra. NE IZGULJ!! 6 hetes kismami
Szia! Szerintem ez nem utal méhenkivüli terhességre!! Gondolom nemrég estél teherbe, hallottam hogy ilyenkor a szervezet még "emlékszik" a menstruációra, lehet ezért fáj a hasad! De a lényeg hogy ne izgulj, holnap ugyis kiderül hogy minden rendben! =)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat és remélem igazatok lesz:) csak félek mert az elsö babám lesz és még csak 6hetes vagyok:) De holnap minden kiderül:) Köszi mégegyszer:)
Szia! Nekem múlt héten kezdõdtek a mensziszerû érzések, most vagyok a 8.hétben. Minden nap érzem, hogy húzódik a hasam, a derekam. Magne B6-ot kaptam rá, de már akkor ajánlotta az orvosom, mikor még semmi ilyen jellegû tünetem nem volt. Tehát gondolom gyakori panasz lehet.

Nagyon fáj a derekam, meg a hátam! Lassan megörülök! Mitől lehet. És mivel lehetne enyhíteni?

19-hetes kismama

Legjobb válasz: szia! nos nekem ez kb. egy hete volt,és valószínû,hogy attól,hogy a baba ráült valami idegre! nekem jobb oldalt fájt a derekam,és szinte az egész hátam. és jobb oldalon volt egy nagy dudor a hasamba,mert ott ült a drága! semmit nem tudsz csinálni,mert gyógyszert ugyebár nem szedhetsz,és még a krémet is meg kell gondolni! hívd fel a dokid,vagy a védõnõd,hogy mivel kenhetnéd! nekem leginkább az segített,hogy két este a párom jól megmasszírozta a derekam,igaz a könnyem is kicsordult,de már másnap sokkal jobb volt.és persze nagyon sokat pihentem. és ha megmasszíroznak,nehogy hasra feküdj,csak állj négykézláb... jobbulást,szia!!!

szia! nos nekem ez kb. egy hete volt, és valószínû, hogy attól, hogy a baba ráült valami idegre! nekem jobb oldalt fájt a derekam, és szinte az egész hátam. és jobb oldalon volt egy nagy dudor a hasamba, mert ott ült a drága! semmit nem tudsz csinálni, mert gyógyszert ugyebár nem szedhetsz, és még a krémet is meg kell gondolni! hívd fel a dokid, vagy a védõnõd, hogy mivel kenhetnéd! nekem leginkább az segített, hogy két este a párom jól megmasszírozta a derekam, igaz a könnyem is kicsordult, de már másnap sokkal jobb volt.és persze nagyon sokat pihentem. és ha megmasszíroznak, nehogy hasra feküdj, csak állj négykézláb... jobbulást, szia!!!
Nekem is fájt eléggé a derekam a terhesség alatt. Legalábbis az elejétõl egészen addig, amíg nem vettem hastartó pántot. Anita márkájú. Nem olcsó (egy éve vettem 7000 Ft körül), nekem bevált. Jól tartja a hasat, nem kell a gerincednek és a derekadnak cipelnie a pocakod.
Próbálj meg valami lazább kismama tornát, de ha erõsödik, vagay a nem bírod a tornát, akkor szerintem beszélj a dokiddal, hátha ad valami gyógyszert, vagy valami jobb megoldása van. Jobbulást!!!!
nekem csak a homeós golyó segített, 1 nap után hatott is, a neve kalium carbonicum 5CH
Menj el a dokihoz.
Ha legközelebb pilates módszerrel fogsz hozzá a törzsizomzat edzéséhez, az gerinckímélõen fogja erõsíteni a has és hátizomatot. Kiküszöböli a hátfájást. Az elsajátításhoz érdemes órákat venni egy jó oktatónál.
Hát nekem csak egy pillanatig szokott tartani. Nem hiszem hogy normális lenne. Vigyázz magadra!
Ez nem valami megszokott, szerintem felfáztál.. Nézésd meg magad mindenképp!
Nekem is volt már így.
A kérdező hozzászólása: de akkor ez normális dolog?alig bírtam levegõt venni.(nagyon fájt akkor épp, de eltelt vagy 5-8perc és teljesen elmúlt).
A kérdező hozzászólása: oké, majd megmondom az orvosnak.bár még eddig kétszer fordult elõ.(egyszer amikor még nem voltam terhes, meg most!
Nekem nem voltak ilyen bajaim, de sztem ez nem normális. Mielõbb menj orvoshoz.

5 hónappal vagyok a szülés után és nagyon fáj a hát a térd ízületem. Akinek hasonló panasza volt, mikor múlt el? Mit csinált vele?

Legjobb válasz: Nekem a hátam és a csípõm volt nagyon rossz állapotban szülések után. Csontkovács tette helyre mindkétszer. Az elsõ szülés után kb 3 hónappal rakott rendbe, és akkor azt mondta, hogy az esetek 90%-ban maguktól nem mennek vissza a csontok a helyükre, emiatt sokaknak lesznek késõbb derékproblémái pl. A fájdalom általában elmúlik egy idõ után, de ha nem áll vissza a régi rend, akkor kopások lesznek, az pedig már nem visszafordítható. A második szülésem után alig vártam, hogy elteljen egy kis idõ, és helyrerakosgassa a dolgokat, mert tudtam, hogy egy csapásra elmúlnak a fájdalmak. Úgy gondoltam, megvárom a hathetes kontrollt, de végül elõbb vissza kellett mennem a nõdokihoz. Akkor megemlítettem neki, hogy alig várom a hat hét leteltét, azt hitte a házasélet miatt, de ki kellett ábrándítanom, hogy sokkal inkább a csontkovácsolás miatt. Azt mondta, hogy nagyon helyes, hogy erre is gondolok, szülés után tulajdonképpen mindenkinek szüksége lenne rá, és meg ne várjam a hat hetet, nyugodtan rakassam magam helyre. Így 1 hónappal a második szülésem után elmentem a csontkovácshoz, és ismét azt tapasztaltam, hogy elfújták a gondjaimat. Minimum egy masszázst, de lehetõleg csontkovácsolással ajánlanék neked is! Minden jót!

Nekem a hátam és a csípõm volt nagyon rossz állapotban szülések után. Csontkovács tette helyre mindkétszer. Az elsõ szülés után kb 3 hónappal rakott rendbe, és akkor azt mondta, hogy az esetek 90%-ban maguktól nem mennek vissza a csontok a helyükre, emiatt sokaknak lesznek késõbb derékproblémái pl. A fájdalom általában elmúlik egy idõ után, de ha nem áll vissza a régi rend, akkor kopások lesznek, az pedig már nem visszafordítható. A második szülésem után alig vártam, hogy elteljen egy kis idõ, és helyrerakosgassa a dolgokat, mert tudtam, hogy egy csapásra elmúlnak a fájdalmak. Úgy gondoltam, megvárom a hathetes kontrollt, de végül elõbb vissza kellett mennem a nõdokihoz. Akkor megemlítettem neki, hogy alig várom a hat hét leteltét, azt hitte a házasélet miatt, de ki kellett ábrándítanom, hogy sokkal inkább a csontkovácsolás miatt. Azt mondta, hogy nagyon helyes, hogy erre is gondolok, szülés után tulajdonképpen mindenkinek szüksége lenne rá, és meg ne várjam a hat hetet, nyugodtan rakassam magam helyre. Így 1 hónappal a második szülésem után elmentem a csontkovácshoz, és ismét azt tapasztaltam, hogy elfújták a gondjaimat. Minimum egy masszázst, de lehetõleg csontkovácsolással ajánlanék neked is! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:-)

Nagyon görcsöl a hasam, próbáltam már mindent hogy hasra fekszek hogy össze gömbölyödök meg mindent de nagyon fáj. Vettem már be görcsoldót nem hat semmit. Nagyon fáj :c valami ötlet?

Legjobb válasz: Szia! Tartsd melegben a hasad, gömbölyödj össze és egyél csokit :D Nekem ez mindig beválik... Milyen görcsoldót szedsz? A No-spa nagyon jó nekem ez általában segít

Szia! Tartsd melegben a hasad, gömbölyödj össze és egyél csokit :D Nekem ez mindig beválik... Milyen görcsoldót szedsz? A No-spa nagyon jó nekem ez általában segít
Leginkább ki kéne deríteni, h mitõl van. Menzesszel függ össze, vírusos bélfertõzés, esetleg vakbél? Hol fáj és van-e más panaszod ezen kívül? Fiú vagy, v. lány?
A kérdező hozzászólása: No-spa.t de nem hat.... lány vagyok nem a menzesz miatt az egész fáj de leginkább alul.. csokit nem ehetek mert hasmenésem van
Gondolom már elmúlt, mi volt a baj? Remélem már jól vagy :)
A csokitól hasmenésed van? Jól értem?
Ha éjjel jön elõ, akkor lehet rossz az ágyad, de menj el vele a háziorvoshoz.

A macskámnak nagyon fáj a háta. Mitöl lehet ez? Még fiatal.

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy fáj a cica háta...?

Honnan tudod, hogy fáj a cica háta...?
A kérdező hozzászólása: onnan hogy ha egy kicsit is hozzáérek ugy nyéávog minth akéssel szurkálnák :) nem mintha csinálnék olyasmit :D
Hát, akkor vagy megütötték a hátát (mert ugye esni talpra esik, nem hátra), vagy a bõrén van valami gyulladás ami fáj. Más nem jut eszembe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!