Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj gyomrom ma (11 db)

Ma a gyomrom nagyon fájt. Annyira, hogy majdnem összeestem, ez kb.20percig volt. Miután elmult, nagyon elkezdett fájni a mandulám. Még most is fáj. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szerintem véletlen egybeesés. A gyomrod gyomorgörcs gyanús, ami bármitõl lehet, elõfordul, szerencsére nem gyakran. A mandulád, torkod ettõl függetlenül fáj. Biztos nincs nagy baj, de ha midez megismétlõdik a gyomroddal menj orvoshoz.

Szerintem véletlen egybeesés. A gyomrod gyomorgörcs gyanús, ami bármitõl lehet, elõfordul, szerencsére nem gyakran. A mandulád, torkod ettõl függetlenül fáj. Biztos nincs nagy baj, de ha midez megismétlõdik a gyomroddal menj orvoshoz.
Erõs a gyanúm, hogy magának aftája van. Dr. Gregory House
A manduládnak és a gyomrodnak nem sok köze van egymáshoz. Ha megismétlõdik/nem múlik, menj orvoshoz, neten keresztül és orvosi tudás nélkül nem tudunk diagnózist megállapítani.

Fogyózok és beteg vagyok, ma ezeket ettem hízok majd? Mit tegyek semmi túrót meg húst nem bírok megenni, nagyon fáj a gyomrom?

Most keltem fel, nagyon fáj a gyomrom apum hozott ilyen bio bulátát abból ettem 150grammotaz kb 600kcal meg most lehet hogy eszek egy kis májgombóclevest az jó forró most lett kész meg 2db tojásfehérjét mennyit hízok ha az számít valamit megettem elmentem wc-re és sajnos ki is jött amúgy fejfájás, szédülés, remegés, kiszakadó gyomor érzés, hidegrázás a tünetek frontérzékeny vagyok, azért most ettem mert éjjel 2kor felébredtem de nem bírtam felállni annyira fáj a gyomrom, reggel 6felé azt bealudtam és most ettem tudom hogy ch-t csak 12ig lehet fogyasztani sőt még akkor se sokat, de ez ma így jött ki sportolni ma tuti nem fogok mindeig normálisan eszem, figyelek mindenre nincs rossz alakom de jó se 168/56

Legjobb válasz: Ha így fáj a gyomrod menj orvoshoz, õ megmondja majd, hogy mit ehetsz.

Ha így fáj a gyomrod menj orvoshoz, õ megmondja majd, hogy mit ehetsz.
Ha beteg vagy, akkor tilos kalóriát számlálni!
Nyugi, gyógyulj, relaxálj, amennyire a betegséged engedi, ne gondolkodj már ilyeneken. Fõleg, hogy úgy néz ki, ez az a betegség, ami tuti nem enged hízni, még energiád sem lehet elég így :( Ahogy elnézem, könnyebb dolgokat eszel, az jó irány... Próbálj a testedre hallgatni, mit kíván, hátha segít. Mert nem biztos, hogy tudsz fogni egy táplálkozáshoz jól értõ orvost (aki még az egyéni jellegzetességeidet is figyelembe tudja venni).

Nagyon fáj a gyomrom ma egész nap, néha be is görcsöl. Normális ez? Természetes a terhesség alatt, vagy valami más miatt van?

21 hetes múltam,pár napja néha jelentkezett a gyomorgörcs,de viszonylag hamar el is múlott.Ma viszont egész nap fáj,ha eszek picit(a gyümölcst?l is meg a levest?l is)akkor feler?södik és be is görcsöl.Mit?l lehet?

Legjobb válasz: szia!én pont tegnap írtam,hogy nekem is egyik pillanatról a másikra begörcsölt a gyomrom,szúrt,nemtudtam lefeküdni,mozogni.Hogy mitõl,az rejtély,de már kétszer volt.Én 37 hetes vagyok,nekem azt is mondták,h esetleg a baba nyomja,de nem hiszem.Lehet még sok sav,vírus,gyomorrontás stb.De nekem egyik sem.Én most új vitamint iszok,Hipp Natal-t,még arra gyanakszom.Jobbulást neked!

szia!én pont tegnap írtam, hogy nekem is egyik pillanatról a másikra begörcsölt a gyomrom, szúrt, nemtudtam lefeküdni, mozogni.Hogy mitõl, az rejtély, de már kétszer volt.Én 37 hetes vagyok, nekem azt is mondták, h esetleg a baba nyomja, de nem hiszem.Lehet még sok sav, vírus, gyomorrontás stb.De nekem egyik sem.Én most új vitamint iszok, Hipp Natal-t, még arra gyanakszom.Jobbulást neked!
Van a terhesség alatt gyomorégés, gyomorfájdalom, ez is olyan , van akinél erõsebb, de én a helyedben megemlíteném dokinak, márcsak azért is mert mi itt a pontos okát nem tudhatjuk, csak találgatunk.Én savra tippelnék, de látod, ez csak tipp. Boldog babavárást!
szia, én is szoktam igy lenni, nem tudom mitöl, én elég savas vagyok amugy is, 26 hetes kismama.
azt mondják bizonyos vaskészítmény okozhat ilyen fájdalmat.Nekem akkor van ilyen amikor többet eszek a kelleténél.(mondjuk már 1 szelet kenyér is sok néha):) A vasra kérdezz rá az orvostól. Sk sikert 30 hetes kismama.
én 23 hetes multam, de nekem nem szokott ilyen lenni, pedig én 3x1 vasat szedek, és a terhes vitaminban is van vas.Látod ez egy példa volt rá, hogy mindannyian mások vagyunk.Szerintem aggodalomra nincs okod, de mégis az a biztos ha beszélsz a dokiddal, a problémád is megoldódik, és nyugtalan sem leszel..


Még csak 5 hetes leszek 2 nap múlva de ma nagyon fájt a gyomrom. Égett. Ez már a terhességtől van vagy vírus? És iszonyatosan puffadok.

Mit egyek vagy mit ne hogy ezt elkerüljem?

Legjobb válasz: én is igy voltam, 5 kg-ot fogytam mert nem birtam enni szinte ugy fájt, narancs narancslé, paradicsom, nekem ezektõl volt jobban, nem is mult el csak ahogy vettem maalox suspensiot, ez egy savlekötö folyadék amit terhesek is szedhetnek, azóta jó, és mostanra el is mult egyenlõre. probáld ki

én is igy voltam, 5 kg-ot fogytam mert nem birtam enni szinte ugy fájt, narancs narancslé, paradicsom, nekem ezektõl volt jobban, nem is mult el csak ahogy vettem maalox suspensiot, ez egy savlekötö folyadék amit terhesek is szedhetnek, azóta jó, és mostanra el is mult egyenlõre. probáld ki
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Utánanézek. Ma nem is ettem semmi olyat amitõl fájhatott volna. Azaz semmi savasat. Remélem elmúlik. Bár inkább ez mint a hányás :S :)
Én már 9 hetes kismami vagyok, de nekem még mindig iszonyatosan fáj a gyomrom, bár én nem szedek rá semmit. És már a mensi kimaradása elõtt egy héttel már fájt. Úgyhogy kitartás!!! Jó babavárást!!
benzinkút
Mert ez a mai nap errõl szól! Miért ne lenne lehetséges? Akkor ne legyen okt 23, május 1, karácsony, szilveszter? Gondolkodni kell, és bevásárolni!!! Valami gyorskajálda biztos nyitva van, vagy kérj a szomszédtól.
am a nonstopok is nyitva vannak.
Kisboltok nyitva vannak.
Mi lenne veled az Alföldön egy tanyán, ahol a legközelebbi város kilométerekre van?
Remélem egyszer karácsonykor dolgozni fogsz, és a magadfajta hülyéket szolgálod majd ki.Akkor rájössz, hogy minek kell bezárni.
tegnap nem jutott eszedbe?
és Karácsonykor mi történik veled?
Jó nagy suttyó bunkó vagy [email protected]! Mi az, hogy nem tudtad, hogy Március 15 lesz? Nem vagy magyar? Vagy eddig elzártak a külvilágtól, vagy csak egyszerûen egy tudatlan idióta vagy?
Azért mert nem tudtam, hogy máricus 15 lesz... ennyi, engem nem érdekelnek az ilyen megemlékezések Akkor meg is érdemled, hogy így jártál!!! Magyar embernek illik tudnia ilyesmit, te agyoniskolázott barom.
abbol hogy nem tudtad valoszinüleg munkahelyed sincs és sulis sem vagy. mert akkor tudnád hogy szabadnap van. érdekes, a boltokon ki volt téve hogy zárva lesznek. te pincében laksz vagy mi?
Kérdezõ, az igazi ostoba proli mintaképe vagy. Tipikus "mindenki le van szarva, lényeg, hogy nekem jó legyen" hozzáállás. Ezért utállak titeket.
Elég tudatlan vagy, fogadok segélybõl tengeted napjaidat.
:) ))))Ez kur*ajó:)
Pattanj kocsiba és menj ki mondjuk Ausztriába. Ott biztos találsz nyitva hipermarketet, ha számodra egy kisbolt nem megfelelõ....
Látom nem sül le a bõr a képedrõl, te hülye kis sz*rházi. :)
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem tudtam, hogy máricus 15 lesz... ennyi, engem nem érdekelnek az ilyen megemlékezések
13: Ugyan már szerintem életében nem látott élõben se tyúkot se disznót! Az ilyen pesti nagyfiúk azt hiszik a csirke becsomagolva terem a fán. Kérdéshez: Ha tudtad, már pedig gondolom tudtad, hogy ma nincs nyitva semmi, miért nem vásároltál be elõre a nagy tescoban vagy corában?
10. Mi lenne? Ott a disznó, a tyúk, vághatna magának egyet, és már meg is van oldva... :) Amúgy mit vársz az ilyentõl? Nagy választékot akar? Menjen ki külföldre, hátha ott jobb lenne neki.
Te Gyagyás! Hiába , ha magyar alkalmazottakkal dolgoztat, és a Szakszervezet kikövetelte nekik, hogy a magyar ünnepek, munkaszüneti napok!
Kisboltok? Ezer éve nem voltam ilyen helyen, szeretem ha nagy választékom van, én tescot, vagy corat akarok!!! -Ha ennyire idióta vagy, akkor így jártál, max éhen halsz. Nagyobb bajod nem lesz! :) ))))) Ezek amgy külföldiek, miért nincsenek nyitva ma? -Mert Magyarországon vannak, és ÁLLAMILAG van ez így meghatározva!!!!
Mert most karácsony van utolsó? Nem úgy tûnik...Egyébként én vendéglátós vagyok, kb 10 éve nem volt szilveszterem sem és nem haltam bele. Március 15. pedig tényleg nem nagyon kaland.
A kérdező hozzászólása: Kisboltok? Ezer éve nem voltam ilyen helyen, szeretem ha nagy választékom van, én tescot, vagy corat akarok!!! Ezek amgy külföldiek, miért nincsenek nyitva ma?
A kérdező hozzászólása: Köszi, kfc nyitva van?
Na, pedig meg akartam állni a válaszadást! 1.Vérlázító vagy.Nem érdekel az ünnep, ok, nem gond...kis hazafi-mondjuk rád se bíznám kis hazánk sorsát (az a baj, hogy most sincs jobb kezekben)de legalább ne hangoztasd. 2.Ha éhes, úgy értem IGAZÁN éhes vagy a kisboltban megtalálható száraz kiflinek is örülnél és nem vinnyognál nagyobb választékért, meg multikért. Még életedben nem voltál éhes.Ebben biztos vagyok.Választék...röhej! 3.Amilyen arrogáns vagy, gondolom a szomszédaid is csak röhögnének az éhhalálodon. 4.Remélem túlélted ezt a rettenetes éhínséget és soha nem feleded 2012.03.15-ét és innentõl a többit.A NAGY éhezés idejét...tiszteld az ünnepeket és a munkaszüneti napokat.Halálosan jók tudnak lenni.Kis ízelítõ a hõsi halált halt nagy magyarok szenvedéseibõl...te nyomorult.

Tegnap nagyon berúgtam és ma elmondhatatlanul másnapos vagyok. Fáj s fejem a gyomrom, alig látok, kóválygok. Mit csináljak, hogy elmúljon? Fél4 kor találkám lenne.

Legjobb válasz: nekem ilyenkor a jó hideg Coca Cola szokott segíteni, legalább 21 lityót beszlapálok belõle és esküszöm jobb. Véglegesen nem tünteti ez sem el a dolgok, de sokkal jobb tõle.

nekem ilyenkor a jó hideg Coca Cola szokott segíteni, legalább 21 lityót beszlapálok belõle és esküszöm jobb. Véglegesen nem tünteti ez sem el a dolgok, de sokkal jobb tõle.
a kombucha tea állítülag csodákat tesz. egy ismim csak azért tartja otthon a gombát h ilyen esetekben segítesen neki)
Egyél kekszet, az felszívja a gyomorsavat és a maradék piát, vegyél egy frissítõ zuhanyt és ha ettél, utána 1 algopirint is betolhatsz.
hát, mindenkinél más jön be, leírom az én "receptemet":) amikor magamhoz térek, veszek be fájdalomcsillapítót(én a nurofenre esküszöm)és multivitamint, és próbálok minél több mentes vizet/csapvizet inni, esetleg próbálkozhatsz a görögdinnyével is, így a nyár derekán. Nekem a gyomrom is szokott égni, ilyenkor nagyon bejön a gyorskaja(meki, burger king), ott általában a menüt gyömbérrel/kólával iszom(ez a 2 ital jó hányingerre, 1 állapotos barátnõmtõl tanultam). Szóval nekem ez a "túlélõprogramom":)
A kérdező hozzászólása: köszi, el is szaladok gyors kóláért:D
Igyál tejet, az is segít!
Persze! Lehet baba! Holnap vagy holnapután reggel csinálj egy tesztet!

S. O. S.! Elrontottam a gyomrom tegnap és még ma is fáj a hasam, mit tehetnék ellene? Már nagyon nem bírom!

Tegnap nagyon sok (5-6) savanyú almát ettem, aztán sz?l?t és sz?l?b?l készült édességet. Almát máskor is eszek ennyit, nem szokott gondot okozni, a sz?l?b?l készült kutyulmány volt az, ami nem esett túl jól, de akkor még nem fájt semmi. Estére ettem még egy tányér tojáslevest, hogy egy kis sós ízt érezzek végre, és elfelejtsem a sz?l?s ragacs ízét.

Legjobb válasz: Kamillatea.

Kamillatea.

3éve szeretnénk gyermeket de nem jön össze? A menzeszem hol 25.26.28 napra jön meg. Néha úgy érzem, hogy peteérésem sincs. Ma 28 nap van és nagyon jó lenne ha nem jönne meg. Fáj a gyomrom mást nem észlelek na meg a hasam és a derekam ami megszokott.

Legjobb válasz: Orvosnál voltál? Nem tudom, mit vársz ettõl a kérdéskiírástól. Tulajdonképpen nincs is kérdés. Nõgyógyász, kivizsgálások, satöbbi. Enélkül mit lehetne mondani?

Orvosnál voltál? Nem tudom, mit vársz ettõl a kérdéskiírástól. Tulajdonképpen nincs is kérdés. Nõgyógyász, kivizsgálások, satöbbi. Enélkül mit lehetne mondani?
Mindenképpen menj el orvoshoz - ha összejön, azért, ha nem jön össze, azért - legalább kiderül, hogy van-e peteérésed. Ezt vagy vérvételbõl vagy ultrahangból fogják kideríteni. Azért szorítok, hajrá!!!
Tesztelj! Ha eddig nem jött meg, akkor lehet, hogy most sikerült!:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!