Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj gyomrom (90 db)

Ma a gyomrom nagyon fájt. Annyira, hogy majdnem összeestem, ez kb.20percig volt. Miután elmult, nagyon elkezdett fájni a mandulám. Még most is fáj. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szerintem véletlen egybeesés. A gyomrod gyomorgörcs gyanús, ami bármitõl lehet, elõfordul, szerencsére nem gyakran. A mandulád, torkod ettõl függetlenül fáj. Biztos nincs nagy baj, de ha midez megismétlõdik a gyomroddal menj orvoshoz.

Szerintem véletlen egybeesés. A gyomrod gyomorgörcs gyanús, ami bármitõl lehet, elõfordul, szerencsére nem gyakran. A mandulád, torkod ettõl függetlenül fáj. Biztos nincs nagy baj, de ha midez megismétlõdik a gyomroddal menj orvoshoz.
Erõs a gyanúm, hogy magának aftája van. Dr. Gregory House
A manduládnak és a gyomrodnak nem sok köze van egymáshoz. Ha megismétlõdik/nem múlik, menj orvoshoz, neten keresztül és orvosi tudás nélkül nem tudunk diagnózist megállapítani.

Gyomor bajtól lehet láz? Nagyon fáj a gyomrom, nagyon. és lázas lettem utána, meg végtagfájdalom. Vagy ez megfázás? Gyomor bajtól lehet láz?

Legjobb válasz: Az én fiam gyomorrontástól volt lázas párszor, de ez szerintem fordítva lehet nálad, inkább fertõzés miatt fáj a gyomrod, és vannak a végtagfájdalmaid. Tessék orvoshoz menni!

Az én fiam gyomorrontástól volt lázas párszor, de ez szerintem fordítva lehet nálad, inkább fertõzés miatt fáj a gyomrod, és vannak a végtagfájdalmaid. Tessék orvoshoz menni!
Szerintem neked fertõzés miatt fáj a gyomrod, és vannak végtag fájdalmaid. Tessék orvoshoz menni!
Bocs a dupláért, de nem jelent meg a válasz elõször.
A kérdező hozzászólása: Köszi már szerencsére kezd igen jól elmúlni! Amiatt lehetett! Csak kicsit gyomor bajos vagyok, igy megijedtem, de már elmúlt köszike :)

Nagyon fáj a gyomrom napok óta. Pár éve a gyomorfekélyem előtt volt ilyen. Szorongós vagyok nagyon, a stressztől is mindig a gyomrom fáj, de most nincs is különösebb oka. Mit tehetnék, hogy elmúljon?

Ittam már tejet, az rövid id?re használt is, de napok óta olyan mintha remegne a gyomrom. A savleköt? gyógyszereket ne mondjátok, mert azok nem segítenek, mert ez inkább a stressz miatt van, ismer?s az érzés.

Legjobb válasz: Valószínûleg kiújult a gyomorfekélyed.

Valószínûleg kiújult a gyomorfekélyed.
A kérdező hozzászólása: Ettõl félek én is, nagyon fáj:(

Lehet valami baja a babának ha az éjjel fájt pár orát nagyon a gyomrom?

Semmi gyogyszert nem vettem be! Terheségem elött is volt h megtörtént a gyomor fájás!

Legjobb válasz: Szerintem nem lesz a babának semmi baja ettõl.Remélem nem túl gyakran fáj mert az elég kellemelen számodra. Nekem is idõnként fájt a gyomrom bár én tudom az okát,mivel gyomorproblémám van,de ettõl függetlenül a kicsinek semmi baja nem lett. Ne izgulj,de ha sokszor fordul elõ és elviselhetetlen kérdezz rá az orvosodnál,lehet ,hogy tud rá ajánlani valamit.

Szerintem nem lesz a babának semmi baja ettõl.Remélem nem túl gyakran fáj mert az elég kellemelen számodra. Nekem is idõnként fájt a gyomrom bár én tudom az okát, mivel gyomorproblémám van, de ettõl függetlenül a kicsinek semmi baja nem lett. Ne izgulj, de ha sokszor fordul elõ és elviselhetetlen kérdezz rá az orvosodnál, lehet , hogy tud rá ajánlani valamit.
A babónak nem lesz baja, nyugodj meg.Nem lehet sok a savad?

Fogyózok és beteg vagyok, ma ezeket ettem hízok majd? Mit tegyek semmi túrót meg húst nem bírok megenni, nagyon fáj a gyomrom?

Most keltem fel, nagyon fáj a gyomrom apum hozott ilyen bio bulátát abból ettem 150grammotaz kb 600kcal meg most lehet hogy eszek egy kis májgombóclevest az jó forró most lett kész meg 2db tojásfehérjét mennyit hízok ha az számít valamit megettem elmentem wc-re és sajnos ki is jött amúgy fejfájás, szédülés, remegés, kiszakadó gyomor érzés, hidegrázás a tünetek frontérzékeny vagyok, azért most ettem mert éjjel 2kor felébredtem de nem bírtam felállni annyira fáj a gyomrom, reggel 6felé azt bealudtam és most ettem tudom hogy ch-t csak 12ig lehet fogyasztani sőt még akkor se sokat, de ez ma így jött ki sportolni ma tuti nem fogok mindeig normálisan eszem, figyelek mindenre nincs rossz alakom de jó se 168/56

Legjobb válasz: Ha így fáj a gyomrod menj orvoshoz, õ megmondja majd, hogy mit ehetsz.

Ha így fáj a gyomrod menj orvoshoz, õ megmondja majd, hogy mit ehetsz.
Ha beteg vagy, akkor tilos kalóriát számlálni!
Nyugi, gyógyulj, relaxálj, amennyire a betegséged engedi, ne gondolkodj már ilyeneken. Fõleg, hogy úgy néz ki, ez az a betegség, ami tuti nem enged hízni, még energiád sem lehet elég így :( Ahogy elnézem, könnyebb dolgokat eszel, az jó irány... Próbálj a testedre hallgatni, mit kíván, hátha segít. Mert nem biztos, hogy tudsz fogni egy táplálkozáshoz jól értõ orvost (aki még az egyéni jellegzetességeidet is figyelembe tudja venni).

Menstruációs görcsökre algoflex M-t szoktam bevenni. Már nagyon fáj a gyomrom tőle, de ha nem veszem be akkor a hasfájás nem múlik el és nagyon szenvedek. Mit ajánlanátok gyomorfájásra? Esetleg van valami tea?

Legjobb válasz: Sajnos a non-szteroid fájdalomcsillapítók nagyon marják a gyomrot. Én nem is vehetek be semmi ilyet, mert gyomorfekélyre hajlamos vagyok. Lehet kapni különbözõ szereket gyomorfájásra, pl. dr.Stomi pezsgõtabletta, stb. a patikában biztosan segítenek. De tudnod kell, hogy hosszú távon nem megoldás, sajnos. A menstruációs görcsökre esetleg kipróbálhatnád a barátcserje tablettát, állítólag csökkenti a tüneteket. Vagy meleg borogatás, magne b6, ilyesmik, talán valamelyik használna.

Sajnos a non-szteroid fájdalomcsillapítók nagyon marják a gyomrot. Én nem is vehetek be semmi ilyet, mert gyomorfekélyre hajlamos vagyok. Lehet kapni különbözõ szereket gyomorfájásra, pl. dr.Stomi pezsgõtabletta, stb. a patikában biztosan segítenek. De tudnod kell, hogy hosszú távon nem megoldás, sajnos. A menstruációs görcsökre esetleg kipróbálhatnád a barátcserje tablettát, állítólag csökkenti a tüneteket. Vagy meleg borogatás, magne b6, ilyesmik, talán valamelyik használna.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!:)
Nagyon hasfájós vagyok én is lányos napokon. Nem egyszer estem össze, és vittek félájultan az ügyeletre. Egyszerûen hajlamos vagyok rá. Próbáld ki a melegvizes palackot, vagy a melegíthetõ zselétasakot. Tök jó. Meg a meleg tea is. És ráadásul van menstruációs görcsöket oldó tea, herbáriában lehet kapni, sajnos a neve nem jut eszembe... Algoflex M pedig egyáltalán nem hasznos.. Én az ilyen erõs görcsökre CATAFLAMOT (!!!) kapok, de már nem vagyok hajlandó havonta mérgezni vele magam. Ha érzem, hogy fáj, és lehetõségem van rá, akkor melegvizes palack, tea... Ha nem használ, akkor Nurofen Forte. Majdnem olyan jó, mintha Cataflamot vennél be.
A kérdező hozzászólása: Ha lehetõségem van rá, akkor én is inkább gyógyszer nélkül próbálom/próbálnám kibírni. Melegvizes fürdõ ilyesmi, de semmi sem használ. Suliban nem tudom megoldani gyógyszer nélkül. Volt, hogy én is az ügyeleten kötöttem ki, ahol csak annyit mondtak, hogy ne akkor vegyem be a gyógyszert amikor már nagyon fáj, hanem már akkor amikor már érzem, hogy elkezd fájni... Hát köszi...:S
Minden fájdalomcsillapító hajlamosít gyomorfekélyre, bántják a gyomor nyálkahártyáját. Ezért nem szabad õket éhgyomorra bevenni. Szerintem próbáld ki a Magne B6-ot, nekem bevált. Ebbõl egy nap 4-6 db-ot is be lehet venni, és nekem ugyanolyan a hatása, mint egy görcsoldónak és nem bántja a gyomrot. Ajánlott a menses idején szedni. A magnézium simaizom görcsoldó, a B6 vitamin pedig beépíti a magnéziumot, ezért jó így kompletten.
Próbáld meg injább a No-Spa tablettát, ami simaizom-görcsoldó, kevésbé irritálja a gyomrot.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az Algoflex M = Algoflex + Nospa. A Nospa sajnos ugyanúgy bántja a gyomrot, volt szerencsém vesegörcsben... Akkor azt kellett szednem napi 3at, addig még ki nem jött a kõ (kb 2 hó)...:S:S

Két hete volt mensim, de nagyon kevés. Vékony testalkatú vagyok, de most híztam kb 3-4 kilót pocira és a derekamra. Megnőttek a melleim, fájnak nagyon. A gyomrom a torkomban van, de nem hányok, és mindig éhes vagyok. Terhes vagyok?

Két hete volt mensim, de nagyon kevés. Vékony testalkatú vagyok, de most híztam kb 3-4 kilót pocira és a derekamra. Megn?ttek a melleim, fájnak nagyon. A gyomrom a torkomban van, szinte egész nap, de nem hányok, és mindig éhes vagyok. Nem szedek fogamzásgátlót 4 hónapja. Lehet, hogy azért van mindez, mert már nem szedem? Örülnék a babának.

Legjobb válasz: Nekem úgy kezdõdtek a "gyanús" tünetek,hogy majd leszakadtak a melleim...) Nagyon fájt..:D Csinálj egy tesztet,mindenképp!:) Drukkolok! Boldog karácsonyt!:) Egy 12 hetes kismami

Nekem úgy kezdõdtek a "gyanús" tünetek, hogy majd leszakadtak a melleim...) Nagyon fájt..:D Csinálj egy tesztet, mindenképp!:) Drukkolok! Boldog karácsonyt!:) Egy 12 hetes kismami

19 hetes terhes vagyok. Napok óta nagyon fáj a gyomrom és a bordám, elképzelhető, hogy a baba nyomja a gyomrom?

Legjobb válasz: De most, ahelyett, hogy itt kérdezel, miért nem mész el orvoshoz? Elképzelhetõ egyébként, de biztosra egy doktor fogja tudni megmondani. Ezernyi egyéb oka lehet (akár egy gyulladás is).

De most, ahelyett, hogy itt kérdezel, miért nem mész el orvoshoz? Elképzelhetõ egyébként, de biztosra egy doktor fogja tudni megmondani. Ezernyi egyéb oka lehet (akár egy gyulladás is).
egy 19 hetes baba még elég kicsi, nem nyom az semmit. Ami ilyenkor kellemetlen, hogy tágul a méh, rendezõdnek át a belsõ szervek. A gyomrod meg fájhat attól, hogy terhesen az ember elképesztõ marhaságokat eszik össze, pl a barátnõm kovászos uborkát dijoni mustárral megkenve

Nagyon fájt a gyomrom és dokihoz menntem, megnyomkodta a gyomromat és azóta lent van a kisbabám. Szóval leszállt a hasam. Miért ment le a hasam?

A doki lejjebb nyomta a babámat attól van? 34 hetes vagyok. Na és már nem fáj a gyomrom.

Legjobb válasz: Elsõ terhességnél szülés elõtt 4-6 héttel le szokott ereszkedni a pocak. Ez nem mindenkinél van, illetve van olyan is, akinek csak közvetlenül a szülés elõtt, vagy csak néhány nappal a szülés elõtt megy lejjebb a hasa. Elvileg te már benne vagy a 4-6 hétben,de én a helyedben visszamennék az orvoshoz.

Elsõ terhességnél szülés elõtt 4-6 héttel le szokott ereszkedni a pocak. Ez nem mindenkinél van, illetve van olyan is, akinek csak közvetlenül a szülés elõtt, vagy csak néhány nappal a szülés elõtt megy lejjebb a hasa. Elvileg te már benne vagy a 4-6 hétben, de én a helyedben visszamennék az orvoshoz.
szia, Lehet nyomta a gyomrodat a baba, a doki meg csak segített picit, hogy odébb menjen. Ha már nem tudja magát feltolni a baba a "torkodba", akkor, lehet, hogy be is illeszkedett, de ha még tolja magát, akkor még nincs beilleszkedve a feje.
A kérdező hozzászólása: :D Köszi a válaszokat!!!
Szerintem a doki csak odébbpiszkálta a lábait. Attól, hogy leszállt a hasad, még nem fogsz elõbb szülni. Egyéne válogatja, hogy kinek mikor száll le a pocija. Azért száll le, mert a súly lejjebb viszi, ezért inkább lent fog nyomni téged a babó, viszont az o lábacskáinak több hely jut feljebb. És így mindenki boldog. :o)
Nekem csak a vajúdás közben szállt le a hasam (elsõ baba), viszont a barátnõmnek elég hamar leszállt és 6nappal a kiírt idõpont elött szült meg.Nem feltétlenül igaz, hogy elõbb meglesz:) , szerintem alkat kérdése.Pihizz sokat, és jó babavárást. 4hós baba anyuja
Én úgy tudom, hogy ha lemegy a has, akkor lassan kibújik a baba is majd. Egyik ismerõsöm szült épp dec 24.én. Neki is lement a hasa, és rá pár hétre meglett a gyerkõc.

Nagyon fáj a gyomrom ma egész nap, néha be is görcsöl. Normális ez? Természetes a terhesség alatt, vagy valami más miatt van?

21 hetes múltam,pár napja néha jelentkezett a gyomorgörcs,de viszonylag hamar el is múlott.Ma viszont egész nap fáj,ha eszek picit(a gyümölcst?l is meg a levest?l is)akkor feler?södik és be is görcsöl.Mit?l lehet?

Legjobb válasz: szia!én pont tegnap írtam,hogy nekem is egyik pillanatról a másikra begörcsölt a gyomrom,szúrt,nemtudtam lefeküdni,mozogni.Hogy mitõl,az rejtély,de már kétszer volt.Én 37 hetes vagyok,nekem azt is mondták,h esetleg a baba nyomja,de nem hiszem.Lehet még sok sav,vírus,gyomorrontás stb.De nekem egyik sem.Én most új vitamint iszok,Hipp Natal-t,még arra gyanakszom.Jobbulást neked!

szia!én pont tegnap írtam, hogy nekem is egyik pillanatról a másikra begörcsölt a gyomrom, szúrt, nemtudtam lefeküdni, mozogni.Hogy mitõl, az rejtély, de már kétszer volt.Én 37 hetes vagyok, nekem azt is mondták, h esetleg a baba nyomja, de nem hiszem.Lehet még sok sav, vírus, gyomorrontás stb.De nekem egyik sem.Én most új vitamint iszok, Hipp Natal-t, még arra gyanakszom.Jobbulást neked!
Van a terhesség alatt gyomorégés, gyomorfájdalom, ez is olyan , van akinél erõsebb, de én a helyedben megemlíteném dokinak, márcsak azért is mert mi itt a pontos okát nem tudhatjuk, csak találgatunk.Én savra tippelnék, de látod, ez csak tipp. Boldog babavárást!
szia, én is szoktam igy lenni, nem tudom mitöl, én elég savas vagyok amugy is, 26 hetes kismama.
azt mondják bizonyos vaskészítmény okozhat ilyen fájdalmat.Nekem akkor van ilyen amikor többet eszek a kelleténél.(mondjuk már 1 szelet kenyér is sok néha):) A vasra kérdezz rá az orvostól. Sk sikert 30 hetes kismama.
én 23 hetes multam, de nekem nem szokott ilyen lenni, pedig én 3x1 vasat szedek, és a terhes vitaminban is van vas.Látod ez egy példa volt rá, hogy mindannyian mások vagyunk.Szerintem aggodalomra nincs okod, de mégis az a biztos ha beszélsz a dokiddal, a problémád is megoldódik, és nyugtalan sem leszel..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!