Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj első szex (40 db)

Nagyon fáj az első anális szex? Mit lehet tenni, hogy minél kevésbé fájjon? 21L

Legjobb válasz: Ha fáj akkor abba kell hagyni. Elõször egy ujjal kezdjétek el finoman izgatni az ánuszt. Ha jól esik, akkor két ujjal lehet tágítani. Ha kellõen ellazult és nem fáj akkor jöhet a behatolás de lassan. Óvszer és síkosító !!! Ha elsõ néhány alkalommal csak a tágításig juttok el de az jól esik ne adjátok fel. Csak addig csináljátok amíg jól. A lánynak meg kell tanulni a lazítást, és ez nem megy elsõre. Fõleg akkor nem, ha fáj.

Ha fáj akkor abba kell hagyni. Elõször egy ujjal kezdjétek el finoman izgatni az ánuszt. Ha jól esik, akkor két ujjal lehet tágítani. Ha kellõen ellazult és nem fáj akkor jöhet a behatolás de lassan. Óvszer és síkosító !!! Ha elsõ néhány alkalommal csak a tágításig juttok el de az jól esik ne adjátok fel. Csak addig csináljátok amíg jól. A lánynak meg kell tanulni a lazítást, és ez nem megy elsõre. Fõleg akkor nem, ha fáj.
Engem kellõen felizgatott a barátom elõtte, és rengeteg síkosítót is használtunk, mégis iszonyatosan fájt. Azóta nekem és neki sincs kedve újra próbálkozni. Gondolom még jobban el kellett volna lazulnom... Nem tudom igazából, mit lehet tenni, ott egy záróizom van, aminek az a feladata, hogy semmilyen körülmények között ne engedjen kijönni semmit, kizárólag ha az ember tudatosan akarja. Az inger pedig a belsõ falfeszülés... Szóval elég nehéz feladat elég ellazulttá tenni egy olyan izmot, aminek egy életen át az a feladata, hogy visszatartson mindent, és kb napi egyszer engedjen ürülést. 21/L
Használj sok síkosítót és ne lóval próbáld elõször.
libazsirral kenegesd a kijelölt területet
Nem könnyít semmit. A higénia miatt. Ott bent elõfordulhatnak érdekes dolgok. Jobb biztonságban tudni a kolbászt.
Miért mondja mindenki, hogy ilyenkor fontos az óvszer? csak a higiénia miatt, vagy valamit megkönnyít?
Ha a nunusod még nem olyan tág hogy a csávod még élvezi akkor ne eröltesétek .
5-dik válaszolónak van igaza. Mindig csak addig szabad elmenni amíg nem okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget. Az én barátommal sem volt gond elsõnél sokáig tágítottunk, sok síkosító volt és még õ is nagyon lassan tette be le is lankadt többször mert annyira óvatosak voltunk elõször.
nekem nem fájt és volt elég síkosító 20L
Oké, értem, köszi a választ.

Hat hete szültem, megvolt a nõgyógyászati vizsgálat is, de félek, hogy fájni fog az elsõ szeretkezés, mert a vizsgálat nagyon fájt, másnak is fájt az elsõ szex szülés után?

Kacsával és kézzel is vizsgált az orvos, de nagyon fájt. Elsõ szülésem volt, gátsebem van, de már egyáltalán nem fáj és nem is érzékeny. Befele viszont repedtem egy kicsit, állítólag az is meggyógyult, nem is fájt, egészen a vizsgálatig. Ott majdnem beto.tam, mert annyira fájt a vizsgálat. Az elsõ szex is ilyen lesz? Mert ezért kerülöm a Párom, félek nagyon, hogy fájni fog. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Köszönöm elõre is a normális válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem egy picit fájt, vagy inkább érzékeny voltam. Mondd meg a párodnak, hogy legyen óvatos, mintha a "szüzességed venné el". Az elsõ nem biztos, hogy jó lesz, de majd bele jöttök. Vagy ha gondolod, várjátok meg a 3 hónapot, akkora már tényleg illene rendesen helyrejönnie a dolgoknak. A párod pedig ha szeret, megértõnek kell lennie.

Nekem egy picit fájt, vagy inkább érzékeny voltam. Mondd meg a párodnak, hogy legyen óvatos, mintha a "szüzességed venné el". Az elsõ nem biztos, hogy jó lesz, de majd bele jöttök. Vagy ha gondolod, várjátok meg a 3 hónapot, akkora már tényleg illene rendesen helyrejönnie a dolgoknak. A párod pedig ha szeret, megértõnek kell lennie.
Én még csak nem is természetesen, hanem császárral szültem, mégsem volt kellemes az elsõ együttlét szülés után. De mondjuk azért ne hasonlítsd az orvosi vizsgálatot a pároddal való szexhez.:) Nyilván mikor együtt leszel a pároddal, akkor azt kívánni fogod és a párod mindent megtesz majd annak érdekében, hogy felizgulj és jó legyen neked. Erre törekedjetek és lehet hogy az elsõ alkalom nem lesz olyan kellemes, de utána majd jobb lesz.:)
Mi körülbelül 8 héttel szülés után voltunk együtt elõször. Nagyon fájt, pedig óvatos és figyelmes volt. Gátsebem se volt, mégis. Olyannyira szûk voltam és száraz, hogy egyszerûen nem tudtam volna akkor se élvezni, ha nem fáj. Vártunk még a következõ együttléttel, de így 4, 5 hónap után is elõfordul hogy fájdalmas.
nekem nem csak az elsõ fájt...még a 6 hónapban is. nem tudom miért, pedig csak elsõfokú repedésem volt, nem volt vészes, de mégis vhogy annyira szûk lettem...:-(

Nagyon fáj az első szex? Nagyon fáj az amikor a fiú behatol?

Legjobb válasz: nem fáj itt semmise ebbe a mai világba.

nem fáj itt semmise ebbe a mai világba.
Tudtommal eddig minden nõ túlélte ...
Ha a fiú elõtte rendesen felizgat, és kitágít ( itt nem egy 5 perces elõjátékról van szó ) akkor nem fog fájni. :)
Nekem egyáltalán nem fájt. De ha a nevedben a 11 az életkorodra utal, akkor még jó darabig ne próbáld ki!
Ha jò pasival csinàlod ès elötte kitàgít, akkor nem.
Engem nem kellett felizgatni mivel szûz voltam tehát alapból be voltam indulva, hozzáért a kezemhez és már úgy folytam mint a Niagara vízesés. Aki azt mondja hogy szûz lányt fel kell izgatni az nem normális, mert a szûz lányok folynak a legjobban. Na szóval én az elsõnél nagyon féltem, mert mindenki megijesztett hogy fájni fog és olyan véres lesz minden hogy reggelre elvérzek, de egyrészt egyáltalán nem vérzett, másrészt egyáltalán nem fájt. Nem tudom másnál miért fáj vagy miért vérzik, de nálam így volt. Ja és hatalmasat élveztem az elsõnél és azóta is élvezem a szexet :)
6-os. Nem minden nõ egyforma, ezért kell figyelni a nõre, hogy éppen milyen állapotban van :)
persze, fáj, azért úgy általánosságban szerintem ez kijelenthetõ, de nem kell itt óriási fájdalmakat elképzelni...én is nem rég feküdtem le elõször a barátommal, de már ha akarnám se tudnám egyáltalán felidézni a fájdalmat, csak arra emlékszem hogy felszisszentem párszor meg összeszorítottam a fogam, aztán meg örültem hogy "túl vagyok a nehezén" és mostmár a szex jó része jön :)

Lányok! Nagyon fáj az elsõ szex? Fogok vérezni?

Legjobb válasz: Nekem nagyon fájt majd meg szakadtam marha szar volt sajnos! 18L

Nekem nagyon fájt majd meg szakadtam marha szar volt sajnos! 18L
Nekem nagyon fájt, bár vérzés nem volt. Fizikailag egyáltalán nem élveztem, viszont lelkileg teljesen okés volt (végig rám figyelt, utána simogatott, kérdezgetett, idõnként adott egy-egy puszit :) ), így összességében jó élménynek éltem meg. Viszont el kellett telnie úgy 2-3 hónapnak, mire élvezni kezdtem, addig sokszor volt furcsa, hányingerem volt (az érzéstõl, hogy bennem van), stb. Most viszont imádom :)
Kedves Kérdezõ. Szerintem ez típus függõ. Nekem egyáltalán nem fáj és nem is véreztem. Igaz nem volt semmi kellemes érzés, és másnap fájt csak picit a hasam alja.
5-ös vagyok, én két szûz lánnyal voltam eddig, mindkétszer minimális volt a vérzés, szinte semmi, de biztos "embere is válogatja"
nekem jó volt, volt egy kis vér, nem vészes.
Vérezni fogsz valószinûleg, de fájni nem feltétlenül fog, sõt lehet hogy még élvezni is fogod az elsõt:)
Nem vészes, nekem nagyon jó volt :)
Nekem körültekintõ volt, és vigyázott, és kicsit fájt, viszont nagyon-nagyon véreztem, és még a következõ két-három együttlétnél is. Picit ciki volt elõször, de csak nekem, õ nagyon aranyos volt, természetesen viselkedett, én sem szégyelltem.
Nekem baromira fájt, és véreztem is. Kb csak az 5-6. alkalmat élveztem. Viszont van akinek meg egyáltalán nem rossz élmény.
Ha megfelelõ a partner nem fáj, vagy sokkal kevésbé, mintha nem hozzádillõvel kezdesz. Olyan kell aki megbízható, finom de mégis határozotr, türelmes, és aki nagyon nagyon fel tud izgatni :) 26/F
En nem #1
Nyugi! Nem fog fájni, ha olyannal veszited el aki kellõképpen körültekintõ és vigyáz!:) Sok sikert az elsõhöz!!:P
A kérdező hozzászólása: és azt egyáltalán nem is élvezted?
Én 3 hete vesztettem el, a párommal. Elõször szúró érzés volt, utána nagyon fájni kezdett, és mikor becsúszott azt hittem szétrobbanok. A barátom ekkor abbahagyta és várt 2 percet, utána szerencsére minden jó volt. Egyébként nem vérzik olyan nagyon, alig lehet észrevenni. 17/L

Lányok! Első szex nagyon fáj? Ki lehet bírni? 17/L

Nem sokára meg fog történni,fel vagyok készülve is nagyon,csak félek hogy nagyon fog fájni..szerelmes vagyok amúgy és biztos hogy akarom..segitsetek kérlek!17L

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de ha így állsz hozzá ("ki lehet bírni?"), akkor nem biztos, hogy készen állsz... Egyébként nem fáj nagyon, van, akinek egyáltalán nem. Leginkább attól függ, hogy mennyire izgatott fel a barátod, milyen hosszú volt az elõjáték, és hogy el tudsz-e lazulni (ez szorosan összefügg a barátod és közted lévõ bizalommal), mennyire "görcsölsz". Mindent elsöprõ orgazmusra (sõt, semmilyen orgazmusra) ne számíts, de azért ne úgy tekints a dologra, mintha ki akarná valaki húzni a fél fogsorodat...

Mi a barátommal az elsõ alkalom elõtt már egy éve jártunk a barátommal, és mivel elõtte sokszor volt már petting ismertük egymás testét és hogy hogy is jó a másiknak. Az elsõ 'lökésnél' egy nagyonpicit fájt, de utána már élveztem minden pillanatot. Ne izgulj, ha tényleg szereted és kész vagy rá akkor szép élményként fogsz rá emlékezni. :) 18L
Nem akarlak elkeseríteni, de ha így állsz hozzá ("ki lehet bírni?"), akkor nem biztos, hogy készen állsz... Egyébként nem fáj nagyon, van, akinek egyáltalán nem. Leginkább attól függ, hogy mennyire izgatott fel a barátod, milyen hosszú volt az elõjáték, és hogy el tudsz-e lazulni (ez szorosan összefügg a barátod és közted lévõ bizalommal), mennyire "görcsölsz". Mindent elsöprõ orgazmusra (sõt, semmilyen orgazmusra) ne számíts, de azért ne úgy tekints a dologra, mintha ki akarná valaki húzni a fél fogsorodat...
Nekem se fájt az elsõ..sõt nem is véreztem :D úgy voltam, mint te iszonyatosan féltem..de a pasim nagyon aranyos volt és óvatos :) Szóval NE félj, nem lesz semmi gond!
A kérdező hozzászólása: kössz kedvességed.
Talán ha nem lehetne kibírni, kihalt volna az emberiség, nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!:) most már nyugodtabb vagyok picit..csak ez olyan nagy dolog és szeretném ha jól sikerülne..akinek van kedve errõl beszélni írhatna nekem privit!
Nekem nem fájt, de olyan semmilyen volt aztán belejöttem:)
Nekem nagyon fájt, még sírtam is... De aztán elmúlik és jó
Eddig nem hallottam, hogy belehalt volna valaki. Viccet félretéve próbálj lazítani. Lehet, hogy elsõre nem lesz annyira élvezetes, de egyre jobb lesz.: )
A kérdező hozzászólása: és elsõ pàr nyomàs rossz csak?
Nekem se fájt, és én se véreztem :) Szerintem is sok múlik azon milyen a kapcsolatod a pároddal, mi szerelmesek voltunk/vagyunk úgyhogy nem volt gond, próbálj ellazulni és ne görcsölj rá :)

Nagyon faj az elso szex?

Szuz vagyok meg es nagyon felek az elsotol pedig hamarosan sor kerul ra:)) Mennyire fog fajni?? Nagyon ego ha bena leszek eloszor?? Koszii:)) 17/l

Legjobb válasz: nekem nem volt kellemes de nem is vészes (de jó emlék mert a szerelmemmel vesztettem el akivel még mindig együtt vagyunk:) ), van akinek nem is fáj, de ha a szerelmeddel veszted el akkor biztosan jó élmény lesz, egyébként nem hiszem, hogy bénáznál mert nem nagyon tudsz szerintem majd miben de úgyis belejössz egy pár alkalom után ;) egyébként védekezzetek!!! kérlek, ne kérdezd meg majd te is, hogy lehetek terhes? már hihetetlenül unom -.-" egyébként sok szerencsét! :)

nekem nem volt kellemes de nem is vészes (de jó emlék mert a szerelmemmel vesztettem el akivel még mindig együtt vagyunk:) ), van akinek nem is fáj, de ha a szerelmeddel veszted el akkor biztosan jó élmény lesz, egyébként nem hiszem, hogy bénáznál mert nem nagyon tudsz szerintem majd miben de úgyis belejössz egy pár alkalom után ;) egyébként védekezzetek!!! kérlek, ne kérdezd meg majd te is, hogy lehetek terhes? már hihetetlenül unom -.-" egyébként sok szerencsét! :)
Nekem semmi bajom nem volt vele 21f
Ha elõtte megismeritek egymás testét, nem lesz gond.A lényeg, hogy ne a behatolást legyen az elsõ intim élményed.Fontos, hogy elég nedves legyél, ami összejön, ha fizikailag is vágysz az illetõre és nem csak egy kötelezõ program része lesz az egész.Próbáld ki magadnak az újjaddal, nem baj, ha megismered a hüvelyed.Legyen kéznél sikosító, amit bír a gumi is.Lehetõleg ne mentolost, mert az csíphet.És nem gondolom, hogy béna lennél, inkább fiatal.Nem kell rohanni.
Pettingeljetek elõtte, hogy megismerjétek egymást. Amíg félsz, addig ne hagyd, mert rágörcsölsz és fájhat. A barátod ujjazzon, tágítson többször is (nekem anno 1 ujj is fájt, most már a 3 sem). Ja, igen, tegnap megpróbáltuk, de nem voltam ellazulva, így eléggé fájt, ezért hagytuk is > fontos, hogy a barátod észnél legyen, és tudjon leállni, nem csakazértis betenni, mert akkor szr lesz.
Ha ügyes a férfi nem fog fájni.Ha béna akkor meg nem érzel majd semmit.
nekem minimálisan fájt :) nagyon fontos hogy kellõképpen fel legyél izgulva és legyél rendesen nedves...enélkül nagyon fájni fog....a barátodat pedig intsd óvatosságra...kérd meg hogy elõbb ujjazzon meg 1 majd 2 ujjal akár és utána próbálkozhattok :) és nem leszel béna ne aggódj :)
második, szövegértés.
sok minden van a köztudatban ami enyhén szólva is túlzás, vagy fals.sajnos.
Azért nagy durranás, mert ha elsõre mondjuk nem a szívszerelmed dug meg, hanem egy hajléktalan csöves, vagy a szomszéd kölök egy átivott éjszaka után, egy életre nyomot hagy benned. Na, azért.
Nem tudom, miért van ez a köztudatban, de változtatni nem tusz rajta. És tényleg nem ez az egyetlen ilyen dolog!
mert az elsõt örökre megjegyzed, a 20.-at meg nem. Ez olyan, hogy mindenki másképp éli meg, de az emberek szeretik riogatni a másikat.
A kérdező hozzászólása: Nem mas, mint riogatas. Az elso meg tenyleg fontos ( nekem rossz emlek), de nem fontosabb pl mint az elso munkahely, elso auto stb
sok ismerõsöm mondta hogy nekik igenis nagyon fájt az elsõ alkalom, ezért... van akinek fáj van akinek nem... ugyanúgy van aki vérzik az elsõnél és van aki nem
Sokan szeretnek dolgokat drámaian megélni.Sok nó a szülést is valamitéléhetetlen valaminek írja, e aztán amikor megvolt, akkor csak pislogtam, hogy ennek kerítenek ekkora feneket?????? Valahogy így van a szüzességgel is. A lelki oldala ha rendben van, a testit bárki túléli.
szóval túlélhetetlent akartam írni....

Az első szex nagyon fáj? 16/L

Legjobb válasz: Mit is mondjak, sok olyan nõvel találkoztam aki azt mondta, hogy fáj, de olyanokkal is akiknek egyáltalán nem volt kellemetlen. Általában nem is azért fáj, mert a szûzhártya átszakad, hanem azért, mert egy olyan helyre hatolnak be, ahol korábban még nem volt semmi.

Mit is mondjak, sok olyan nõvel találkoztam aki azt mondta, hogy fáj, de olyanokkal is akiknek egyáltalán nem volt kellemetlen. Általában nem is azért fáj, mert a szûzhártya átszakad, hanem azért, mert egy olyan helyre hatolnak be, ahol korábban még nem volt semmi.
ha az számít fáj-e várj még egy-két évet, a szexben enma fájdalom a lényeg, hanem hogy azzal csináld már elõször is akit ismersz, akivel együtt vagy egy ideje és szeretsz, nekem nem fájt pl, de eszembe se jutott hogy fájni fog-e
ha nagy puculója van biztos. be se fogja tudni tenni.
Hát... ezt embere válogatja. Én csak azt tudom elmondani, amit barátnõm mondott... Hónapokon keresztül pettingeltünk (1-2ujj) aztán amikor odakerült a dolog akkor is hosszú elõjáték után óvatosan betettem, végig figyeltem minden lélegzetvételét, és csak lassan kis mozdulatokkal kerültem beljebb... Utána azt mondta, hogy nagyon élvezte, az elején egy kicsit kellemetlen volt, feszített, de elenyészõ volt a jóhoz képest. Összegezve, ha a srác figyel rád, és óvatos, akár készen áll arra is, hogy abbahagyjátok, akkor nem fog fájni. De elõtte sokat pettingeljetek (nem fél óra, több alkalom) és persze nagyon indítson be... Ja és védekezzetek. Ha egyéb kérdésed van privi. Szia 19F
Csak 1 icipicit, de megéri :)
nekem fájt, de attól függetlenül [email protected]ó volt, ne izgulj emiatt :D L/16, 5
mi van veled? gyagyás!
Semmi, csak rühellem az idióta embereket.
akkor rühelled magadat te barom?
Nemfogok leállni a neten veszekedni egy tökismeretlennel... :) De szerintem keress magadnak valakit és ne itt éld ki magad! Na Csoki
KoloK! Nem hallottál még az intersex-rõl? :) Emlékszem egyszer kiadtak valami furi szerkezetet amibe beletehetted a szerszámot és a vonal másik végén a egy másik szerkezet a nõt izgatta :) Nos inkább keresség meg élõben mint hogy így!!! :)
Hát, ez nekem eddig új volt :D Kösz az infót xd Amúgy elég érdekes egy "mûszer" lehet, de az ilyen embereknek ajánlom :D
Akik itt akarnak du*ni húzzanak már el! A kérdezõ nem arra volt kíváncsi mennyire vagytok kanosak! Köszi!
Igen érdemes elötte a hetekig tartó elõjáték és az egymás teste megismerése. És a lényeg az hogy olyannal feküdj le aki iránt érzel is mélyen érzelmeket és a srác kellõképpen legyen figyelmes feléd!Az elsõ alkalmat soha nem fogod elfelejteni , szóval érdemes olyan személlyel csinálni akivel többet is eltudsz képzelni mint csak egy hétvégét! Üdv!
dobj egy levelet privátra én segítek..garantáltan fájdalom mentes lesz.. tapasztalt pasi vagyok..
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
szia. ha kipróbálnád dobj egy levelet :) 18f
A kérdező hozzászólása: inkább kihagyom:)
probáljuk ki és megtudod itt bránermájszternek hívnak :D
Ha elõtte jó sok elõjáték van, és jól benedvesedsz, akkor nem. Plusz, ha te vagy felül, akkor érzed, mennyire ülj bele a faszba, hogy ne fájjon nagyon
nekem fájt, viszont halottam olyat is akinek nem.. szerintem emberfüggõ

Nagyon fáj az első szex?

Nagyon szeretem a barátom,? is engem,és kérdeget,hogy én hogy csinálnám,? is elmondta,hogy ? hogy csinálná,de én nagyon félek,hogy milyen lesz az els?.Szeretnék vele,csak nagyon félek. :((

Legjobb válasz: LOL nem kérsz negatív válaszokat? Akkor te már eldöntötted hogy mi lesz a válasz? Szóval a te elmédben az a válaszod hogy nem fáj,mert neked ez a pozitív válasz. Az igazság viszont az hogy kurrvára fáj, de neked ez negatív ezért ezt nem fogadot el-,-

LOL nem kérsz negatív válaszokat? Akkor te már eldöntötted hogy mi lesz a válasz? Szóval a te elmédben az a válaszod hogy nem fáj, mert neked ez a pozitív válasz. Az igazság viszont az hogy kurrvára fáj, de neked ez negatív ezért ezt nem fogadot el-, -
Mint az állat
Nem. Én is rettenetesen féltem tõle nagyon sok az ezzel kapcsolatos rémhír, aminek negyed része sem igaz.
Iszonyúan fáj.
A csávónak fáj a legjobban mert ha a pinád nem fogadja be a farkát akkor lefogja harapni
A kérdező hozzászólása: Negatív válszokat nem kérek, értsetek meg légyszi.
Attól függ, hogy kivel veszted el... Sok múlik a srácon is... Szóval ha megteheted ne pornón nevelkedett srácot válassz, akinek csak "amerikai barátnõi" voltak, hanem egy olyat, aki látott már nõt... Akkor nagy gubanc nem lehet... *Amerikai barátnõk: E-ma, kézi...
Nem, az igazság az, hogy ez nagyon emberfüggõ. Valakinek nagyon fáj (az ilyenek vélhetõleg még nem készültek fel rá), míg másoknak egyáltalán nem. Persze nem ritka az arany középút sem (enyhén kellemetlen). De azt mondják, ilyen szempontból minél késõbb veszted el, annál jobb.
Van akinek fáj, van akinek nem. Nekem pl. egyáltalán nem fájt. :)

Nagyon fáj az első szex?

Lányok! nektek fájt az els? szex?

Legjobb válasz: van akinek fáj és van akinek nem. hiába írja le 7 csaj hogy neki fájt és 6 hogy neki nem, nem leszel okosabb mert ez embertõl függ.

van akinek fáj és van akinek nem. hiába írja le 7 csaj hogy neki fájt és 6 hogy neki nem, nem leszel okosabb mert ez embertõl függ.
17F minek ír ide? nem látod, h ott van a megszólítás: "lányok!" ?:D amúgy meg még szép, h neked nem fájt, nincs szûzhártyád, ami átszakad, és netán vérezhetsz is, neked nem kell tágulnod ahhoz, hogy ne fájjon a behatolás, semmi kockázat nincs arra, h fájni fog.. :D de azért vmelyik férfi társadat biztos megnyugtattad vele.. visszatérve a kérdéshez, nekem sem fájt, 17voltam mikor elvesztettem, és nagyon szerelmes.:) szinte minden a pasin múlik, meg azon, mennyire ismerted ki te ill.õ a tested. :)
nekem egyáltalán nem fájt.:] Mondjuk kivártam a megfelelõ idõt...de hihetetlen érzés volt.
nekem az elsõ túzottan nem fájt az a lényeg hogy izgassátok egymást orálisan (sokáig) és akkor kitágulsz hidd el nem olyan vészes ezen is túl kell esni valamikor. a srác meg legyen nagyon finom hozzád
nekem nem fájt 17/F
szerintem elefántal ne probálkoz
Nekem egyaltalan nem fajt sot meg nem is vereztem:) csak az kell hogy kellokeppen el tudj lazulni es elvezni azt ami van es ennyi nem nagy cucc:D de ha fajni fog is akor egy pici szurast fogsz erezni:P (ahogy halottam a baratnoimtol) ugyhogy ne izgsd magad es sok sikert;)
Én pár napja vesztettem el a szüzességem. Ne aggódj, nem fáj az annyira! :) Ennél nagyobb fájdalmak is vannak a világon, ez semmi. :) Fõleg akkor nem veszed észre a fájdalmat, ha már eléggé fel vagy izgulva, és a barátod gyengéd, szeretitek egymást, stb. Akkor nem lehet probléma. :) Lényeg: ne parázz a fájdalomtól, lazulj el, jó lesz! :) 19L
, , Azt csinálsz vele amit akarsz, arra van" ?! szeretem, amikor a nõk tudják a pasikat kritizálni, hogy hímsoviniszták, vagy hogy semmibe veszik a nõi nemet... akkor ez micsoda?!
Nem tudhatod amíg nem próbálod, ha fáj akkor lökd le magadról a srácot.. Azt csinálsz vele amit akarsz, arra van! Ne legyél mulya!
A kérdező hozzászólása: 14:34 teljesen egyetértek amúgy 17/f-val kapcsolatban:D És köszönöm mindenkitõl a válaszokat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!