Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj első (174 db)

Megtörtént az elsõ együttlét, kellõképpen fel voltam izgatva, minden körülmény jó volt, de nagyon nagyon fájt. Ugye csak az elsõ ilyen fájdalmas?

Legjobb válasz: Valtozo. Nekem az elso sem fajt egyaltalan, csak kis feszito erzes. Van akinek az elso 5-6 alkalom meg faj, utana altalabn ez elmulik.

Valtozo. Nekem az elso sem fajt egyaltalan, csak kis feszito erzes. Van akinek az elso 5-6 alkalom meg faj, utana altalabn ez elmulik.
de, fog fájni még az elején
Reméljük..
Lazulj el:) :) ne csak úgy tegyél:) és jó lesz
A második már jobb lesz, de nem biztos hogy fájdalommentes.
Az elsõ nekem is nagyon fájt, meg is kellett szakítanunk, pedig óvatosan csinálta. A második is fájt, de akkor már folytattuk, és amikor egy ideje bennem volt, a fájdalom átment jó érzésbe. :) A harmadiknál egy kicsit volt kellemetlen az elején, de utána már teljesen jó volt.
Nekem a 2-3. is fajt, de nem annyira, mint az elso, csak minimalisan.
Nekem az elsõ se fájt..de ez mindenkinél változó, nem vagyunk egyformák
nekem az elsõ nagyon kicsit fájt, aztán a 2. 3. annyira fájt hogy nem is folytattuk... utána meg már az elején volt rossz csak..

Nagyon fáj az első anális szex? Mit lehet tenni, hogy minél kevésbé fájjon? 21L

Legjobb válasz: Ha fáj akkor abba kell hagyni. Elõször egy ujjal kezdjétek el finoman izgatni az ánuszt. Ha jól esik, akkor két ujjal lehet tágítani. Ha kellõen ellazult és nem fáj akkor jöhet a behatolás de lassan. Óvszer és síkosító !!! Ha elsõ néhány alkalommal csak a tágításig juttok el de az jól esik ne adjátok fel. Csak addig csináljátok amíg jól. A lánynak meg kell tanulni a lazítást, és ez nem megy elsõre. Fõleg akkor nem, ha fáj.

Ha fáj akkor abba kell hagyni. Elõször egy ujjal kezdjétek el finoman izgatni az ánuszt. Ha jól esik, akkor két ujjal lehet tágítani. Ha kellõen ellazult és nem fáj akkor jöhet a behatolás de lassan. Óvszer és síkosító !!! Ha elsõ néhány alkalommal csak a tágításig juttok el de az jól esik ne adjátok fel. Csak addig csináljátok amíg jól. A lánynak meg kell tanulni a lazítást, és ez nem megy elsõre. Fõleg akkor nem, ha fáj.
Engem kellõen felizgatott a barátom elõtte, és rengeteg síkosítót is használtunk, mégis iszonyatosan fájt. Azóta nekem és neki sincs kedve újra próbálkozni. Gondolom még jobban el kellett volna lazulnom... Nem tudom igazából, mit lehet tenni, ott egy záróizom van, aminek az a feladata, hogy semmilyen körülmények között ne engedjen kijönni semmit, kizárólag ha az ember tudatosan akarja. Az inger pedig a belsõ falfeszülés... Szóval elég nehéz feladat elég ellazulttá tenni egy olyan izmot, aminek egy életen át az a feladata, hogy visszatartson mindent, és kb napi egyszer engedjen ürülést. 21/L
Használj sok síkosítót és ne lóval próbáld elõször.
libazsirral kenegesd a kijelölt területet
Nem könnyít semmit. A higénia miatt. Ott bent elõfordulhatnak érdekes dolgok. Jobb biztonságban tudni a kolbászt.
Miért mondja mindenki, hogy ilyenkor fontos az óvszer? csak a higiénia miatt, vagy valamit megkönnyít?
Ha a nunusod még nem olyan tág hogy a csávod még élvezi akkor ne eröltesétek .
5-dik válaszolónak van igaza. Mindig csak addig szabad elmenni amíg nem okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget. Az én barátommal sem volt gond elsõnél sokáig tágítottunk, sok síkosító volt és még õ is nagyon lassan tette be le is lankadt többször mert annyira óvatosak voltunk elõször.
nekem nem fájt és volt elég síkosító 20L
Oké, értem, köszi a választ.

Hat hete szültem, megvolt a nõgyógyászati vizsgálat is, de félek, hogy fájni fog az elsõ szeretkezés, mert a vizsgálat nagyon fájt, másnak is fájt az elsõ szex szülés után?

Kacsával és kézzel is vizsgált az orvos, de nagyon fájt. Elsõ szülésem volt, gátsebem van, de már egyáltalán nem fáj és nem is érzékeny. Befele viszont repedtem egy kicsit, állítólag az is meggyógyult, nem is fájt, egészen a vizsgálatig. Ott majdnem beto.tam, mert annyira fájt a vizsgálat. Az elsõ szex is ilyen lesz? Mert ezért kerülöm a Párom, félek nagyon, hogy fájni fog. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Köszönöm elõre is a normális válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem egy picit fájt, vagy inkább érzékeny voltam. Mondd meg a párodnak, hogy legyen óvatos, mintha a "szüzességed venné el". Az elsõ nem biztos, hogy jó lesz, de majd bele jöttök. Vagy ha gondolod, várjátok meg a 3 hónapot, akkora már tényleg illene rendesen helyrejönnie a dolgoknak. A párod pedig ha szeret, megértõnek kell lennie.

Nekem egy picit fájt, vagy inkább érzékeny voltam. Mondd meg a párodnak, hogy legyen óvatos, mintha a "szüzességed venné el". Az elsõ nem biztos, hogy jó lesz, de majd bele jöttök. Vagy ha gondolod, várjátok meg a 3 hónapot, akkora már tényleg illene rendesen helyrejönnie a dolgoknak. A párod pedig ha szeret, megértõnek kell lennie.
Én még csak nem is természetesen, hanem császárral szültem, mégsem volt kellemes az elsõ együttlét szülés után. De mondjuk azért ne hasonlítsd az orvosi vizsgálatot a pároddal való szexhez.:) Nyilván mikor együtt leszel a pároddal, akkor azt kívánni fogod és a párod mindent megtesz majd annak érdekében, hogy felizgulj és jó legyen neked. Erre törekedjetek és lehet hogy az elsõ alkalom nem lesz olyan kellemes, de utána majd jobb lesz.:)
Mi körülbelül 8 héttel szülés után voltunk együtt elõször. Nagyon fájt, pedig óvatos és figyelmes volt. Gátsebem se volt, mégis. Olyannyira szûk voltam és száraz, hogy egyszerûen nem tudtam volna akkor se élvezni, ha nem fáj. Vártunk még a következõ együttléttel, de így 4, 5 hónap után is elõfordul hogy fájdalmas.
nekem nem csak az elsõ fájt...még a 6 hónapban is. nem tudom miért, pedig csak elsõfokú repedésem volt, nem volt vészes, de mégis vhogy annyira szûk lettem...:-(

Az első alkalommal mindenkinek vérzik? Először fáj a legjobban? Nagyon fáj?

Azt soha nem értettem igazán, hogy ha valaki már használ tampont, és ugye azt be tudja tenni rendesen, akkor az első alkalommal miért vérzik? Hiszen a tampon ugyanott van, csak nyilván kisebb.

Legjobb válasz: Sokféle dologtól függ. Például: mennyire kívánod, mennyire vagy izgatott, mennyire tudod magad elengedni, mennyire bízol a partneredben. Sokaknak fáj az elsõ, de nem mindenkinek, a volt barátnõmnek például nem fájt.

Sokféle dologtól függ. Például: mennyire kívánod, mennyire vagy izgatott, mennyire tudod magad elengedni, mennyire bízol a partneredben. Sokaknak fáj az elsõ, de nem mindenkinek, a volt barátnõmnek például nem fájt.
azért, mert a szûzhártyán eleve van egy lyuk, itt távozik a vér is. Ezen általában a tampon átfér anélkül, hogy megsértené. Bár van, aki át is szakítja egy nagyobb tamponnal. Amúgy ha eléggé el tudod magad engedni és kellõen felizgat a párod, nem fáj az annyira. Ha van egy kis rutinja, még kevésbé. De ne legyél szégyenlõs, ha fáj, vagy kellemetlen, nyugodtan szólj neki, hogy álljon meg egy picit. (ez általában az után esik jól, hogy sikerült átszakítania)
Én nem véreztem, viszont fájt..de csak azért mert 1 gyíkarccal voltam

Nagyon fáj az első?

meg mikor nem túl késő?

Legjobb válasz: nekem nagyon fájt amikor elhagytam az elsõ zsebpénzemet :(

nekem nagyon fájt amikor elhagytam az elsõ zsebpénzemet :(
Ha túlgörcsölöd, túlizgulod vagy bizonytalan vagy, akkor nem fogod elengedni magad és kellemetlen élmény lesz. Ha biztos vagy benne, hogy vele akarod elveszteni, emellett kellõ elõjátékot alkalmaztok, el tudsz lazulni és fel tud izgatni rendesen, akkor olyan sima lesz, hogy észre se veszed.
Az elsõ kasztrálás? Iszonyatos!
fájni fog vegyél be alkoholt elõtte
A kérdező hozzászólása: minek írjam ki hogy a szüzességem elvesztése a téma mikor ahhoz a részhez írtam be??
Nekem kb. egy másodpercig fájt, és utána élveztem.
Nekem egyáltalán nem fájt
Nekem nagyon fájt..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkitõl a válaszokat :D

Az normális ha a mensi első napján nagyon fáj a puncim?

Legjobb válasz: Nekem is nagyon fáj elsõ napon, vmikor ülni is elég megerõltetõ. Nem tudom, hogy normális-e, amikor nõdokihoz megyek, mindig elfelejtem megemlíteni neki... Egy orvos barátomnak mondtam, és õ azt válaszolta, hogy lehet endometriózis: menstruációkor a folyás visszafelé áramlik és ezáltal az endometrium bekerül a hasüregbe és elkezd nõni a méhen kívül. A leggyakoribb tünet a menstruáció elõtti és közbeni fájdalom. Általában a menstruációsfájdalom rosszabb, mint a szokásos fájdalom. Szintén a fájdalom közösülés közben vagy után. A fájdalmak igen súlyosak lehetnek, viszont vannak nõk, akiknél az endometriózis fájdalom nélkül van jelen. Az erõs vérzés és meg nem magyarázható meddõség is lehet egyike a tüneteknek. Kevésbé gyakori tünetek a fáradtság, fájdalmas széklet ürítés, derékfájás, hasmenés és szorulás. Gyakrabban fordul elõ, ha a menstruáció 12 éves kor elõtt kezdõdött, a ciklus rövidebb mint 27 nap, és ha a menstruáció 7 napnál tovább tart. A rendszeres testmozgás csökkentheti a visszafelé irányuló menstruációs áramlást.

Nekem is nagyon fáj elsõ napon, vmikor ülni is elég megerõltetõ. Nem tudom, hogy normális-e, amikor nõdokihoz megyek, mindig elfelejtem megemlíteni neki... Egy orvos barátomnak mondtam, és õ azt válaszolta, hogy lehet endometriózis: menstruációkor a folyás visszafelé áramlik és ezáltal az endometrium bekerül a hasüregbe és elkezd nõni a méhen kívül. A leggyakoribb tünet a menstruáció elõtti és közbeni fájdalom. Általában a menstruációsfájdalom rosszabb, mint a szokásos fájdalom. Szintén a fájdalom közösülés közben vagy után. A fájdalmak igen súlyosak lehetnek, viszont vannak nõk, akiknél az endometriózis fájdalom nélkül van jelen. Az erõs vérzés és meg nem magyarázható meddõség is lehet egyike a tüneteknek. Kevésbé gyakori tünetek a fáradtság, fájdalmas széklet ürítés, derékfájás, hasmenés és szorulás. Gyakrabban fordul elõ, ha a menstruáció 12 éves kor elõtt kezdõdött, a ciklus rövidebb mint 27 nap, és ha a menstruáció 7 napnál tovább tart. A rendszeres testmozgás csökkentheti a visszafelé irányuló menstruációs áramlást.
Nekem is szokott fájni. :)

Nektek a szülés utáni első egy-két menstruáció nagyon fájt? Úgy értem, jobban, mint a többi?

Nekem nagyon fáj. Ez mostmár mindig így lesz?

Legjobb válasz: elsö lányomnál 3 hónappala szüés után jött meg, az elsö 2 alkalom mint egy szülés annyira fájt, és szülés utánni betét használtam, aztán vissza állt rendenen mint régen. Másodiknál még nem jött meg, de már feszít, szerinbtem megint így lesz.

elsö lányomnál 3 hónappala szüés után jött meg, az elsö 2 alkalom mint egy szülés annyira fájt, és szülés utánni betét használtam, aztán vissza állt rendenen mint régen. Másodiknál még nem jött meg, de már feszít, szerinbtem megint így lesz.
Szia! Nekem 8 hónappal szülés után jött meg elõször és hála az égnek egyáltalán nem, vagy csak kissé fáj azóta, elõtte többször elájultam a fájdalomtól és csak az Apranax segített ami elég erõs gyógyszer.

A baratnomel szeretkeztunk azt mondta en vagyok neki az elso de nekem egyaltalan nem tunt szuznek ver nem folyt nem is nagyon fajt neki csak anyit mondot elotte h ovatosan szerintetek igazat mond?

Legjobb válasz: Nem mindenki vérzik, meg fájdalommal éli meg az elsõt. Én pl nem véreztem, és csak addig fájt, míg a mutatóujjával csinálta elsõnek. Utána meg simán ment minden.. ennyit a bizalomról(:...

Nem mindenki vérzik, meg fájdalommal éli meg az elsõt. Én pl nem véreztem, és csak addig fájt, míg a mutatóujjával csinálta elsõnek. Utána meg simán ment minden.. ennyit a bizalomról(:...
Én se véreztem egyáltalán és nem is fájt. Igaz már elõtte 1 hónapig pettingeltünk és eleinte fájt az ujjazás, de utána már az sem és maga a szex sem fájt.
nem mindig vérzik.. elszakadhatott vlami sport balesetben Ez csak mese, hogy mindig fáj. El kell lazulni, és akkor nem fáj. Igazat mond.De ha nem bízol benne miért vagy vele?
Igen!
nekem se fájt nagyon és nem is véreztem. ez viszont pont annak tudható be, hogy a fiú nagyon óvatos, figyelmes és gyengéd volt.

Nagyon fáj az első szex? Nagyon fáj az amikor a fiú behatol?

Legjobb válasz: nem fáj itt semmise ebbe a mai világba.

nem fáj itt semmise ebbe a mai világba.
Tudtommal eddig minden nõ túlélte ...
Ha a fiú elõtte rendesen felizgat, és kitágít ( itt nem egy 5 perces elõjátékról van szó ) akkor nem fog fájni. :)
Nekem egyáltalán nem fájt. De ha a nevedben a 11 az életkorodra utal, akkor még jó darabig ne próbáld ki!
Ha jò pasival csinàlod ès elötte kitàgít, akkor nem.
Engem nem kellett felizgatni mivel szûz voltam tehát alapból be voltam indulva, hozzáért a kezemhez és már úgy folytam mint a Niagara vízesés. Aki azt mondja hogy szûz lányt fel kell izgatni az nem normális, mert a szûz lányok folynak a legjobban. Na szóval én az elsõnél nagyon féltem, mert mindenki megijesztett hogy fájni fog és olyan véres lesz minden hogy reggelre elvérzek, de egyrészt egyáltalán nem vérzett, másrészt egyáltalán nem fájt. Nem tudom másnál miért fáj vagy miért vérzik, de nálam így volt. Ja és hatalmasat élveztem az elsõnél és azóta is élvezem a szexet :)
6-os. Nem minden nõ egyforma, ezért kell figyelni a nõre, hogy éppen milyen állapotban van :)
persze, fáj, azért úgy általánosságban szerintem ez kijelenthetõ, de nem kell itt óriási fájdalmakat elképzelni...én is nem rég feküdtem le elõször a barátommal, de már ha akarnám se tudnám egyáltalán felidézni a fájdalmat, csak arra emlékszem hogy felszisszentem párszor meg összeszorítottam a fogam, aztán meg örültem hogy "túl vagyok a nehezén" és mostmár a szex jó része jön :)

Szüzesség elvesztéskor nagyon fáj? és jobban fáj ha a fiu pénisze nagy? Olyan is lehet hogy nem vérzik első alkalomkor?

Legjobb válasz: Hát fájni fáj, hogy milyen mértékben, az maga az illetõtõl is. Pl hogy mennyire tûri a fájdalmat. 16/F

Hát fájni fáj, hogy milyen mértékben, az maga az illetõtõl is. Pl hogy mennyire tûri a fájdalmat. 16/F
Csak a második alkalommal vérzik! Minél kisebb a pénisz annál jobban fáj! Csak is roccoval szabad elveszíteni!
Én nem véreztem. És a pasi méretétõl is sok függ. Én olyan pasival vesztettem el a szüzességem, akinek 22 centis volt és nagyon vastag, de nem fájt annyira csak meg kellett szoknom a méretét. De mondjuk nagyon be voltam pörögve, lehet, hogy ezért.
En meg sem ereztem. Egyenfuggo.
mekkora a nagy?
A kérdező hozzászólása: köszi :)
hát nekem eléggé fájt, csinálhatta akármilyen lassan! :( de nem véreztem.. eléggé be is nedvesedtem, úgyhogy nem azzal volt a baj... ki milyen alkat.. :)
Tényleg nem fáj annyira ha el vagy lazulva!!!
A kérdező hozzászólása: és ténleg nem fáj annyira ha jol felvagy izgulva, ellazulva?
hát a lánynak nemigazán fejt inkább nekem még olyan szûk puncit a világ nem látott :D
maga az illetõtõl is függ.*
Nekem kicsi a cerkám !Ugy hogy rögtön próbáljuk ki a popódba hogy illeszkedik. No vazelin !Nem fog fájni !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!